andreea20_nedelcu
18 mesaje
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 14:18
Nu stiu de ce folosesti un limbaj atat de lipsit de bun simt,dar sincer ma asteptam ca un domn de 40 ani(asa scrie in profilul tau) sa aiba totus un limbaj civilizat si manierat.Nu cred ca am ofensat p cineva cu parerea mea si de asemenea nu am folosit nici un limbaj vulgar sau lipsit de bun simt.
|
|
|
andreea20_nedelcu
18 mesaje
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 14:27
pe mine nu ma intereseaza daca dumneata crezi sau nu,daca esti credincios sau nu.eu doar mi-am spus punstul meu de vedere cu privire la subiect.Insa asta nu va da dreptul sa ma jigniti sau sa folositi asa un limbaj.totus consider ca suntem o tara civilizata,nu?
|
andreea20_nedelcu
18 mesaje
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 14:35
and one more thing: what do you mean by: IGNORANTI REDUSI MINTAL> or something like: OAMENI DE NIMIC. ?
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 21:35
hahah... bai carnatule... se pare ca tu esti unul dintre cele mai inteligente specii esti special si unique pe planeta noastra... eu te a sfatuii sa... iei calculatorul sa til legi de gat sa il arunci de la balcon... tu ORI ESTI SATANIST,ORI ESTI ROBOT RETARD... dar cre k esti un robot satanist ...dati foc zdreanta... fa o favoare umanitatii si dak mai are mata copii.ucidei ptoti cu tot cu ea k sa nu vi se raspandeasca rasa in lume... EACE
|
|
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 22:17
numele tau spune totul despre tine nea ciment,lasa-ne ca suntem satui de hahalere,haidi,pa[data viitoare incearca ceva mai inteligent]
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 22:22
De la: gabita, la data 2008-11-19 11:07:21
Cred in Dumnezeu si-L pretuiesc nespus de mult.
NIMICUL NU POATE DA NASTERE LA CEVA...(universul nu putea sa se autocreeze). Pt.toti care nu cred ca Dumnezeu este creatorul...
INVATATI VA IMPLOR CEVA ISTORIE ANTICA...(nu stiu de cate ori ati citit Biblia in special Vechiul Testament ca sa putem purta o discutie in contradictoriu)....dar,daca Dumnezeu nostru vorbea evreiilor si se arata in flacara unui tufis...CE SA MAI ZIC EU OARE IN FATA CUVANTULUI SAU?
Doar atat:
Ferice de cei saraci in duhul,caci a lor este imparatia cerurilor.
Va iubesc pe toti asa cum sunteti si va pretuiesc , pt.ca Isus si-a dat viata si pt.voi.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 22:29
draga gabita,vorbeai ceva despre discutii in contradictoriu,despre vechiul si noul testament,uite cum se pune problema:hai sa facem o intelegere amiabila si anume fiecare venim cu argumente concrete si logice in sustinerea argumentatiilor noastre si vedem care sta mai bine la capitolul religii[nu religie,pt.ca sunt mai multe,numai dumnezeu este unul singur]si pe urma tragem linie si vedem cum stam,ok?astept raspuns,in rest s-auzim numai de bine!
|
|
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 09:18
florinr vad l nu esti asa de bad ,ori te-ai pocait? sa nu mai faci de astea k te urmaresc... NUMAI BINE
|
|
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 10:19
Florine adevarul este unul ,iar la Dumnezeu nu tine cu logica noastra oricat de inteleapta ar fi (ori il credem pe cuvant ori nu ).Imi plac cand oamenii vin cu parerile lor ,ca doar suntem diferiti.
Bine ai zis ca DUMNEZEU e unul singur si e fff.adevarat. Deaceea daca EL este unul singur inseamna ca si religia ar trebui sa fie una singura.
Vad ceva bun in tine si stiam eu lucru asta...(chiar ma gandeam intr-o zi la lucrul asta ). Nu intodeauna oamenii care par a fi rai sunt intradevar rai,iar cei care par a fi buni pot fi cei mai impietriti oameni (asta asa ca o paranteza).
OK...Daca insusi Dumnezeu declara ca EU am creat totul ,sus in cer si pe pamant , iar cartea aceasta adica bibila a fost scrisa de oameni inspirati de Duhul Sfant adica de ce n-as crede-o pe cuvant ?Si de ce sa-i dau alta interpretare ?
Sa luam un exemplu din Vechiul Testament : In exodul 20 cu versetele 8,9,10,si 11 spune sa sfintim ca zi de odihna Sambata si nicidecum Duminica, iar in Noul Testament Hristos declara : NU AM VENIT SA STRIC LEGEA (adica cea care a fost data pe muntele Sinai din V.T.... Acum , CINE SUNT EU , SA-MI PERMIT SA CONTRAFAC ACEASTA PORUNCA DESTUL DECLARA SI SA VIN EU CU ARGUMENTELE MELE CARE IMI TREC PRIN CAP ???
Ce parere ai ?
Daca o haina de exemlu e de culoare alba , de ce a-si spune eu , ca nu nu-i adevarat haina asta e visinie ( cand e clar ca e alba )?
Florine dau 1 milion de euro, pt. un adevar care nu exista.
Domnul cu tine.
|
gabigabi
12108 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 13:13
@ betonescu - ups ! chiar dai 1 mil de euro ?!? fii atent : Romania este de fapt si de drept Monarhie - asta-i Adevarul !....din pacate acest Adevar Nu Este consemnat ca atare pe harta Europei !....multumit ?
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 18:13
 Viata pe pamant a aparut cu un scop, anume, sa traim fericiti fiecare in liniste si pace! Dar,,, trebuie sa fim, toleranti unii cu altii! Sa acceptam ceea ce scrie fiecare, sa le respectam ;opiniile si sa ;;nu mai jignim;! Acesta este ;scopul divin pe pamant ;sa fim ;oameni;!  O seara placuta, va doresc!
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 19:45
Betonesculeee,ce faci ? ti-am raspuns ! de ce taci / sau ai promis ceva in van ?
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 22:34
De la: betonescu, la data 2008-11-21 09:18:34florinr vad l nu esti asa de bad ,ori te-ai pocait? sa nu mai faci de astea k te urmaresc... NUMAI BINE
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 22:34
De la: betonescu, la data 2008-11-21 10:19:40
Florine adevarul este unul ,iar la Dumnezeu nu tine cu logica noastra oricat de inteleapta ar fi (ori il credem pe cuvant ori nu ).Imi plac cand oamenii vin cu parerile lor ,ca doar suntem diferiti.
Bine ai zis ca DUMNEZEU e unul singur si e fff.adevarat. Deaceea daca EL este unul singur inseamna ca si religia ar trebui sa fie una singura.
Vad ceva bun in tine si stiam eu lucru asta...(chiar ma gandeam intr-o zi la lucrul asta ). Nu intodeauna oamenii care par a fi rai sunt intradevar rai,iar cei care par a fi buni pot fi cei mai impietriti oameni (asta asa ca o paranteza).
OK...Daca insusi Dumnezeu declara ca EU am creat totul ,sus in cer si pe pamant , iar cartea aceasta adica bibila a fost scrisa de oameni inspirati de Duhul Sfant adica de ce n-as crede-o pe cuvant ?Si de ce sa-i dau alta interpretare ?
Sa luam un exemplu din Vechiul Testament : In exodul 20 cu versetele 8,9,10,si 11 spune sa sfintim ca zi de odihna Sambata si nicidecum Duminica, iar in Noul Testament Hristos declara : NU AM VENIT SA STRIC LEGEA (adica cea care a fost data pe muntele Sinai din V.T.... Acum , CINE SUNT EU , SA-MI PERMIT SA CONTRAFAC ACEASTA PORUNCA DESTUL DECLARA SI SA VIN EU CU ARGUMENTELE MELE CARE IMI TREC PRIN CAP ???
Ce parere ai ?
Daca o haina de exemlu e de culoare alba , de ce a-si spune eu , ca nu nu-i adevarat haina asta e visinie ( cand e clar ca e alba )?
Florine dau 1 milion de euro, pt. un adevar care nu exista.
Domnul cu tine.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 22:40
nea ciment.oi fi si mata vreun pui de securist?sa sti ca nu trebuie sa inveti citate din biblie ca sa devii interesant,este de ajuns sa te porti omeneste,sa nu te legi de oameni aiurea si sa dai dovada ca esti om si nu o maimuta oarecare care a pus mana pe o carte,a invatat sa vorbeasca si sa citeasca si prima carte care i-a cazut in mana a fost biblia pe care a invatat-o ca un papagal fara sa-si puna neuronii la treaba,in rest s-auzim numai de bine!
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 22:44
si apropo de adevaruri ,ce zici mataluta sa te scormonesti de vreun milion de euro pt.gabigabi,nu de alta ca sa capete lumea incredere in cuvantul tau,ok?s-auzim numai de bine!haidi,pa!
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 01:17
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 14:46
|
Fosta membra 9am.ro
618 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 15:11
De la: , la data 2008-11-19 10:45:22perfect de acord cu tine si toti care nu vor sa creada si sa se inchine la domnul nostru isus hristos praful si pulberea sa se aleaga de ei si familiile lor ei lau tradat si pe bunul nostru presedinte traian basescu asa sa le ajute dumnezeu
WOW!  .Iata o proba clara de credinta.Mesajul tau spune totul despre religie si despre religiosi..''..praful si pulberea sa se aleaga..''LOL..Din cate stiu eu,credinta te invata iubirea aproapelui,iertarea,dragostea,etc...  ..Eclar!Tu o sa fii prima in rai,fara sa mai stai la coada.
Legio tertia decima Gemina (13th Twin Legion),
|
Fosta membra 9am.ro
618 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 15:18
De la: andreea20_nedelcu, la data 2008-11-18 18:09:34mesaj catre dark 1 secret: Natarau sau nu DUMNEZEU M_A CREAT SI TE_A CREAT SI PE TINE> Intr-o buna zi vei fi in fata Marelui creator si vei vedea. Imi pare rau pt tine dar explicami si mie ce anume crezi tu sau cine crezi tu ca este Dumnezeu.
 In principiu,eu am vrut sa spun ca citatele din biblie postate cu orice ocazie,in orice context si vis-a-vis de orice subiect,fie ca e vorba despre politica,economie,stiinta,educatie sau subiecte generale cum este cel de fata,nu isi au efectiv rostul.
Nu cred ca voi fi ''in fata Marelui creator'' pentru ca nu exista nici un creator.Povestea asta cu dumnezeu(allah,vishnu,etc)se incadreaza la capitolul povesti nemuritoare din perioada neagra a omenirii si face parte din folclorul institutionalizat al lumii,la fel ca povestile despre unicorni si zane.
Cu asta cred ca ti-am raspuns si la intrebarea ref. la ce cred eu sau cine cred eu ca este...
|
Fosta membra 9am.ro
618 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 15:30
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 16:23
A.Dante
Ignoranța zămislește eroarea, iar eroarea zămislește răul.
Întregul efort al neamului omenesc, în general, este să transforme totdeauna în realitate puterea inteligenței creatoare.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 17:14
ursuletule te vom iubi mereu vei ramane vesnic in inimile noastre nu te vom uita
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 17:16
maine voi depune plangere penala contra lui dumnezeu pt.abuz in serviciu contra intereselor persoanei din trei baieti mai am doi ursulet nu te vom uita niciodata
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 21:49
De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-11-23 17:16:45maine voi depune plangere penala contra lui dumnezeu pt.abuz in serviciu contra intereselor persoanei din trei baieti mai am doi ursulet nu te vom uita niciodata
" Trăim o bună parte din viață printre morți.
Citim in cărți poeme de-o mie de ani spuse
Și muzici ascultăm, demult compuse,
Și-n vis vorbim cu vechi prieteni morți;
E-o lume, de neant inconjurată,
Care prin moarte-și capătă durată
Și ființează-n noi prin neființă...
Și ne-nșelăm cu strania credință
Că ispășim cu mari păreri de rău
Greșelile de-odinioară,
Care pe alții i-au făcut să-i doară,
Cind nu gindeam ce-i bine și ce-i rău
Și cind cu nepăsare și-n neștire
Trăiam in nemiloasă devenire...
Dar nimeni n-ar putea să mai invie
Ce-a fost stricat, jignit pe veșnicie...
Și doar numai părerea de rău mereu e vie. ....."
SINCERE CONDOLEANTE @ Florin
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 12:23
Ptr.Florin...
Sincer si cu durere in suflet iti scriu ca imi pare nespus de rau de durerea ta sufleteasca. Sunt alaturi de tine si am aceeasi impreuna simtire cu tine, chiar daca nu ne-am vazut si cunoscut vreodata.
Dar sa stii ca Dumnezeu sufera impreuna cu tine Florin, chiar daca nu crezi lucrul acesta.
Si Dumnezeu a suferit enorm de mult atunci cand fiul sau Isus Hristos a fost rastignit si de aceea el simte impreuna cu tine.
DUMNEZEU SA TE INTAREASCA , SI SA-TI DEA PUTERE CA SA POTI DEPASI ACEASTA DURERE SUFLETEASCA.
|
sea_shell
418 mesaje
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 16:27
''Somnul ratiunii naste monstri''-Francisco Goya
..........nimic mai vast decat lumea nimicului......trist este ca unii ii tot fac reclama...
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 18:40
@lali 31 - nu cred ca ai gasit cel mai potrivit moment ptr.a face acest comentariu!
|
Fosta membra 9am.ro
618 mesaje
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 04:24
De la: laly_3l, la data 2008-11-24 16:27:16''Somnul ratiunii naste monstri''-Francisco Goya
..........nimic mai vast decat lumea nimicului......trist este ca unii ii tot fac reclama...
...Asa e.Hai mai bine sa ii facem reclama lui dumnezeu,nu?!?
|
Sentim3nt
26 mesaje
Oras: Arad
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 05:24
Fiecare cu parerea lui ca nu exista Dumnezeu,posibil poate nu exista,ci ca lumea sa format din big bang ciocnirea a 2 particule si ca omu sa format din maimuta si ultima varianta ca am fost creati de Dumnezeu in 6 zile si a 7 sa odihnit.Parerea mea cea mai credibila ii varianta a 3 a.Dumnezeu exista oameni buni de cand ii lumea,de ce exista semne inainte de paste cu cruce in vinete sau in bustean,tot felul de minuni care leam vazut la telivizor,chiar si io am patit sa am un semn inainte de paste cand am taiat o vanata am gasit in mijloc semnu cruci.Io doar am dat asa niste exemple,is mai multe semne in viata noastra pe care la un moment dat nu li putem explica.Cand ai credinta iti merge mai bine in viata .Asa ca florin_bad_boy2006 nu trebe sa aberezi pe chestia asta ca nu exista Dumnezeu ,daca tu unu nu crezi asta ii parerea ta nu trebuie sa te agiti atata .Chestia este ca nu toata lumea ii de acord cu aberatiile tale.
|
|
|