back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce parere aveti despre viata de pe pamant, aparitia ei si scopul acesteia...?

Pagini: << 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 21:53

Esperantza4ever, fie ca Dumnezeu sa te binecuvinteze , in Numele Domnului Iesus cel prin care au fost facute toate lucrurile asa cum ne spune Cuvintul lui Dumnezeu, caruia bine faci ca ii dai crezare!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 23:04

Florin , intr-o zi vei afla de ce s-au intamplat , toate aceste lucruri dureroase in viata ta .
DUMNEZEU INSUSI ITI VA EXPLICA DE CE ?( daca crezi bineinteles).
Si,eu voi avea multe intrebari, atunci cand IL voi vedea fata in fata .
Stiu , ca altii rad cand citesc aceste randuri , sau cred ca mi-am pierdut mintile , dar asa va fi cu mult mai sigur decat credem sau gandim .
Ti-amintesti ,ca spuneam eu ceva de o lupta dintre bine si rau ,dintre Hristos si Satana. Gandeste-te putin la lucrul acesta , ce poate insemna .
Esti destul de sclipitor la minte din cate am vazut , si nu va fi greu deloc pt.tine sa intelegi aceasta lupta dintre bine si rau dintre HRISTOS SI DIAVOL( care este vrajmasul sufletelor noastre).
Dar, Dumnezeu sa ne ajute pe toti , sa avem parte de viata vesnica pe care EL a promis-o.
AMIN.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 18:29

@gabita

...intr-un fel ma bucur nespus de mult ca sunt atat de multe persoane indoctrinate complet retardate si incuiate mental.

cu cat ne educam mai mult, cu atat ne dam seama ca religia este o metoda explozibil de buna pt. a controla populatia in masa.

populatia a fost indepartata de la adevarata realitate, aceasta utopie pe care tu o numesti dumnezeu NU EXISTA, nimeni nu te va judeca nici acum nici in eternitate. SUNT SIGUR DE ASTA.

...as avea atat de multe de spus in privinta asta dar nu o voi face, incercati sa vedeti lucrurile in adevaratul lor sens daca puteti si veti intelege, atunci veti fi cu adevarat liberi, fiinte nelimitate.

Ovidiu

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 18:59

@ ovidiu- si de ce nu poti fi liber in Dumnezeu - suma tuturor lucrurilor vazute si nevazute,pipaibile sau doar presupuse ? nu-i El tot Universul si noi particele din el ? cu ce esti mai liber acum,cind esti limitat de realitatea contondenta si cunoscuta doar prin cele 5 simturi de care dispunem momentan ? si care-ti limiteaza cunoasterea ?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 19:54

Pt.Ovidiu,

Ai putea sa-mi spui si mie ziua ,si ora exacta cand vei muri ? Daca nu vei putea sa-mi spui ...de ce ?
Ai putea sa opresti moartea daca ea va veni la tine in seara aceasta ? Daca nu ...de ce ?
Sa tii minte un lucru : ceea ce pare o nebunie la oameni ( cum ti se pare tie , la acei care cred in DUMNEZEU) in ochii LUI Dumnezeu ei sunt cei mai valorosi oameni...iar cei care se limiteaza doar la ceea ce vad , simt si aud de fapt sunt niste gunoie inaintea lui DUMNEZEU.
Adevarata intelepciune n-are nici-o legatura logica .
Asa ca :
Nu astepta sa treaca timpul pe langa tine fara sa te intrebi cu adevarat de ce te-ai nascut? care este scopul vietii tale pe pamant si ce vrei sa realizezi in viata aceasta...in fata ta sta o alegere poti sa-L alegi pe Dumnezeu si capeti viata vesnica sau poti sa ramai indiferent si atunci vei muri negresit impreuna cu cei care au fost atat de intelepti incat n-au stiut sa deosebeasca dreapta de stanga ,adevarul de minciuna , nebunia de intelepcine, intunericul de lumina, si adevarata valoare de niste gunoie ale acestei lumi.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 20:37

@ gabigabi

"si de ce nu poti fi liber in Dumnezeu... nu-i El tot Universul si noi particele din el ?"

e fix invers, noi l-am creat, o creatie care de fapt nu exista, noi suntem asa-zisul dumnezeu intr-un mod total diferit, nu ii nici un zeu acolo sus.

dupa cum am zis: "...intr-un fel ma bucur nespus de mult ca sunt atat de multe persoane indoctrinate complet retardate si incuiate mental."

@ gabita

"Ai putea sa-mi spui si mie ziua ,si ora exacta cand vei muri ?"

ce naiba as putea eu sa iti raspund la intrebarea asta? esti complet deplasat

acelasi raspuns.

nu imi mai adresati intrebari ca nu mai raspund.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 23:22

Ai perfecta dreptate...ti-ai pierdut identitatea demult baiatule.

pusy_55

283 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 11:56

NOI TRAIM PE PAMANT? cred ca nu toti,cei cu multi bani cred ca considera ca traiesc in rai!Dar la sa ca vine CRIZA si peste ei.

florescu_vasile2001_2

326 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 15:53

D-le ovd...,Daca sunteti asa cum spuneti ar trebui sa va retrageti si sa stati linistit in banca d-stra.Sa-ti dai cu parerea cum ca cei care cred in Cel de Sus sunt "iinapoiati mintal"este o mare gresala(ma exprim elegant...)Ce sa va spun....Ma uit in urma cu cateva mii de ani pana in zilele noastre si gasesc atatia credinciosi de o valoare intelectuala inestimabila incat m-apuca rasul-plansul cand citesc ceea ce puteti emite...Dumnezeu este prea mare ,asa ca va iarta...Cararile d-stra alaturi de drum va vor duce int-un loc ce n-are sa va placa.Este decizia D-stra...Nu sunt un decat un mic si neinsemnat crestin ortodox...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 19:04

Dumnezeu a creat viata pe pamant (in 6 zile literale) si l-a pus pe Adam responsabil cu pazirea planetei impotriva lui Lucifer un inger care se razvratise cu ceva timp inainte. Scopul lui Dumnezeu a fost sa arate prin familia de oameni cum guverneaza El.. Adam si Eva ar fi trebuit sa respinga atacul Satanei care vroia sa fie "el insusi" "una cu Cel Preainalt"- acelasi dicton il foloseste si astazi- "veti fi ca Dumnezeu". Numai ca Satana e un mincinos si rezultatul este ca oamenii mor. atunci Satana a inventat spiritismul -una din armele cu care ataca acum -vezi filme ca Herri Poter, circa 40 % din filmele holiwoodului sunt spiritiste. Holywood=lbagheta magica a Satanei.
Dumnezeu nu l-a lasat pe om sa moara ci a venit El si a murit in locul nostru prin Fiul Sau una cu El. Isus Hristos lucreaza impotriva lui Satan acum si ne da putere sa biruim pacatele. Pentru asta trebuie sa crezi in El si sa studiezi Biblia si sa te rogi pentru putere.
Istoria confirma Biblia: Urmasii fiilor lui Noe dupa turnul Babel s-au raspandit pe fata pamantului si primele civilizatii au fost egiptenii si sumerienii. Noe si fiii lui au transmis generatiilor de dupa potop ceva din ce era inainte de potop. Acest ceva i-a dus la ideea de Fiinta suprema caruia trebuie sa i te inchini dar prin actiunea celui rau + mandria umana = s-a distorsionat imaginea lui Dumnezeu. (ex. Viteii de aur facuti de Ieroboam – pe mine ma uimeste usurinta cu care poporul din regatul Israel primeste aceasta inchinare- dar explica cum au ajuns sa aiba popoarele dupa potop acele practici pagane). Dumnezeu spune despre Avraam ca “…a pazit poruncile Mele, oranduirile Mele si legile Mele…” Nu se refera la legi celemoniale Dumnezeu aici. Avraam stia ca va fi mantuit prin Isus Hristos, cum spune si Domnul Insusi in Evanghelii.
Teoria Big Bang-ului nu sta in picioare pentru ca o explozie ar fi generat haos si nu ordinea perfecta din univers.
Dovezi stiintifice: Dumnezeu tine soarele sa lumineze constant subliniez constant (variatii infime) de mii de ani- aici vedem din nou limitele noastre- fisiune sau fuziune nucleara, foc de hidrogen sau ce o fi- sa nu-mi spuneti ca stiti cum de functioneaza atat de perfect.
Scopul lui Dumnezeu e sa ne scape de pacat- adica sa-l biruim prin Isus Hristos pe Satana si cand se va impini numarul celor alesi "scrisi in Cartea vietii de la inceputul lumii "-si care trebuie sa ia locul ingerilor cazuti, atunci va veni din nou Hristos pentru a-si lua Biserica la cer. Atentie intre timp Satana pregateste o contrafacere si va veni dandu-se dept Isus Hristos- vezi 2Corinteni- pentru a insela pe multi.
La sfarsitul timpului Isus Hristos il va omora in focul iadului pe Satana, pe ingerii lui si pe toti oamenii care lucreaza nelegiuirea. Vezi Isaia cap 14, Ezechiel cap 28, Apocalipsa cap 13, 20, 21, 22. Iadul nu va fi un foc vesnic ci vesnic va fi efectul lui. Un Dumnezeu iubitor nu poate sa tolereze asa ceva. Ideea cu focul vesnic e de origine pagana si e o miciuna pentru ca oamenii sa nu aiba incredere in Dumnezeu.
"Apoi am vazut un pamant nou si un cer nou , si moartea nu va mai fi. Nu vor mai fi nici lacrimi nici tanguire, nici durere caci cerul dintai si pamantul dintai pierisera si marea nu mai era" spune apostolul Ioan in Apocalipsa cap. 21.
Aveti incredere in Dumnezeu.

leo_

448 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 05:13

te chinuiesti degeaba, indoctrinarea face ravagii si oamenii respectivi nu mai pot fi salvati. au existat cazuri in care parintii si-au ucis copii din cauza convingerilor religioase.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 11:40

Pt.ovidiu ,

Tu ori esti batut in cap ori esti nebun de legat...
Nu stii ce rost ai pe pamantul acesta , pacat de parintii care te-au nascut ...si-au pierdut timpul cand ti-au dat nastere .
FA O FAVOARE UMANITATI...DUTE SI TE IMPUSCA .

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 11:44

si nu numai pt.ovd.am scris ci pt.toti care IL iau in bataie de joc pe DUMNEZEU.

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 14:30

Oare cand o sa pricepeti ca Religia si Crestinismul sunt inventate de catre om in favoarea si in folosul lui????Daca nu ati prea dat iama prin carti,asta e rezultatul.
Dumnezeu este un concept care nu are nici o legatura cu Biserica.Biserica este si a fost inventata ca putere in stat pentru dominarea maselor.Constantin cel Mare si Conciile sale ecumenice sunt elocvente in acest sens.Notiunea de „stat” devine foarte ambiguã atunci când aceasta se aplicã unor realitãti geo-politice trecute, diferite de cele contemporane. Termenul de „imperiu conventional”, folosit la definirea Romei Antice, ca putere mondialã a lumii mediteraneene, cu precãdere, este o denominatiune fortatã, introdusã în sec. al XVIII-lea de cãtre Curtea din Viena . Maxima expansiune teritorialã va fi atinsã sub domnia celui mai reprezentativ Antonin, Traian . Sub urmasii sãi, puterea imperialã începe sã decadã treptat, sub loviturile tot mai insistente ale populatiilor barbare, atrase dinspre stepele nord- pontice spre centrul lumii romane. Încercãrile de reabilitare si de mentinere sub control a ordinii în granitele lumii romane, ca o mãsurã defensivã fatã de realitãtile geo-politice ale asa-numitei „mundus barbaricum”, întinsã dincolo de limes-urile rãsãritene, au început o datã cu moartea lui Nero, în anul 69 d. H .Crestinismul, perceput de contemporani ca o sectã desprinsã târziu din iudaism , cucereste treptat, prin cãlãtoriile misionare si predicile apostolice, teren propice afirmãrii ca religie nouã si revelatã, diferitã de cultele pãgâne, prin convertirea unor oameni înstãriti din rândurile patriciatului roman. Medicul si totodatã Sfântul Evanghelist Luca, în cartea sa, Faptele Apostolilor, prezintã câteva cazuri concrete. Prin învãtãtura apostolicã, crestinismul pãtrunde în Roma, Cetatea Caesarilor, unde suferã profunde transformãri de adaptabilitate la cerintele societãtii romane. Conceptele despre zei sunt inlocuite si multi oameni vor adera în scurt timp la noua religie. Înteleasã gresit de cãtre membrii familiei imperiale, ca fiind declinul ordinii mondiale romane, fãuritã adeseori prin forta legionarilor romani si instituitã prin Pax Romana, religia crestinã va fi privitã altfel. Crestinii sunt prigoniti, rabdã chinuri; este epoca martirajului crestin, profetitã de Mântuitorul Hristos Sfintilor Apostoli. Religia romanã, în mare parte dobânditã de la greci , dã semn de lentã decadentã. Tineretul „metropolitan”, prea plictisit de politeismul greco-roman si de falimentul acestuia, gãseste noi deschideri spirituale spre limes-urile Orientului. Religiile si cultele orientale, majoritatea de provenientã sirianã, sunt revigorate la Roma, ca o contrapondere a crestinismului. Are loc „amurgul zeilor” romani si o trecere gradatã, lentã, spre cultele monoteiste de sorginte solarã. Este reforma religiei clasice romane. Reformatorul „spiritual” poate fi considerat „Divinul” Aurelianus, despre care însusi prefectul Romei, Julius Tiberianus, afirma cã ar trebui sã i se dedice o carte, deoarece a adus romanilor tot globul pãmântesc.Monoteismul solar NU ERA UN CONCEPT NOU în bazinul mediteraneean. Cu aproximativ 3000 de ani î. H, un faraon considerat ulterior „eretic”, Akenathon , introduce monoteismul solar pe malurile Nilului. În opinia egiptologilor, Moise, crescut el însusi ca un fiu de faraon, nu era strãin de ideile originale ale înaintasului sãu, influentându-i într-un mod autentic pe evrei. Cu sigurantã, afirmã unii exegeti ai vietii marelui Constantin, cã acesta nu era strãin de cultul lui Sol Invictus, dar, prin mama sa, împãrãteasa Elena, va cunoaste de timpuriu învãtãturile Bisericii crestine. INCEPAND CU DOMNIA PRIMULUI DINTRE CAESARI,CONSTANTIN CEL MARE,BISERICA OBTINE O POZITIE PRIVILEGIATA IN STAT.Dupã cum remarca renumitul istoric belgian, Henri Pirenne , Imperiul Roman renuntã la vechile valori pãgâne pentru cele crestine; el nu dispare, ci se transformã într-o „Romagna crestinã”, mai ales sub urmasii lui Constantin cel Mare , basileii bizantini.
Convertindu-se la crestinism , Constantin cel Mare va deveni ulterior, prin promulgarea Edictului de tolerantã de la Mediolanum(313), primul Caesar crestin. Dar, faimosul edict care l-a consacrat pe Constantin nu este unicul aspect al acestei domnii Dacã promulgarea Edictului de la Milano a fost în sine un act politic, actiunile lui Constantin se vor concretiza pe parcursul domniei printr-o serie de „reforme” menite sã intareasca Biserica de asalturile unor învãtãturi numite erezii. Asa se înscrie si primul Conciliu Ecumenic de la Niceea, din anul 325, unde avem de-a face cu primele notiuni de drept canonic si cu primele puncte sau articole de credintã, completate ulterior, si care astãzi constituie Crezul rostit în fiecare bisericã. El este întemeietorul celui dintâi imperiu crestin, Imperiul Bizantin, care a coexistat în Rãsãrit aproape un mileniu.
Dacã un înaintas al sãu a celebrat cu mult fast, la Roma, mileniul întemeierii Cetãtii Eterne, iar un altul si-a luat titulatura de stãpân absolut , întru totul cu zeii, Constantin va inaugura o altã capitalã, pe malurile Bosforului, care sã-l reprezinte. În istorie, Imperiul Roman se transformã dintr-un stat pãgân într-unul crestin. Împãratul va fi privit ca fiind reprezentantul lui Dumnezeu pe pãmânt pentru a împlini porunca rugãciunii domnesti: „Precum în cer, asa si pe pãmânt”. În Apus, Biserica dobândeste si o pozitie politicã importantã prin cler, motiv de nemultumiri si scindãri, începând cu Marea Schismã de la 16 iulie 1054 si terminând cu Reforma Protestantã din sec. al XVI-lea, ultima fiind pricina tuturor tulburãrilor si dezbinãrilor sectare contemporane, care afecteazã Biserica.
Puneti mana si cititi .....

S-ar parea ca Romania abunda in sectanti....

Dumnezeu e Unic,este Energie Pura,Energia Iubirii....nu are legatura cu o institutie.Biserica este un lacas unde se desfasoara un cult instituit de un om pentru a se da drept egalul lui Dumnezeu pe Pamant..

MihaelaC

22 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 16:31

[
De la: laly_3l, la data 2008-12-07 14:30:54Oare cand o sa pricepeti ca Religia si Crestinismul sunt inventate de catre om in favoarea si in folosul lui????.....Biserica este un lacas unde se desfasoara un cult instituit de un om pentru a se da drept egalul lui Dumnezeu pe Pamant..
]

Draga laly_3l,

Ce inseamna pentru tine "a da iama prin carti" si cum dovedesti tu ca ai dat iama prin carti. Postand pe forum citate de pe intenet si insusindu-ti cuvintele altora ca fiind ale tale? Esti ipocrita (a se vedea in dictionar sensul cuvantului),puteai folosi macar niste ghilimele!

"Biserica este un lacas unde se desfasoara un cult instituit de un om pentru a se da drept egalul lui Dumnezeu pe Pamant.." --- Fraza asta mi se pare de cea mai mare idiotenie. Cine merge la Biserica pentru a se de EGALUL lui Dumnezeu. Daca ai intrat vreodata in biserica, ai sa vezi ca acolo lumea se roaga si nicidecum nu isi socotesc egalitatea in fata lui Dumnezeu.

Puteai macar citi fraza careia i-ai dat copy- paste. :))) Sigur nici tu nu crezi si nu intelegi ce zice!!!!

Si bineinteles ca Biserica, ca materie, ca structura materiala, a fost creata de OM. La fel si conceptul de Dumnezeu. La fel cum tot omul a inventat notiunea de acasa. Locul unde mergi si te reculegi, si te odihnesti...si ce mai vrei tu. Ce-i daca noi am ales ca locul in care il cinstim pe Dumnezeu sa fie numit Biserica???

Hai sa mai dam o iama prin carti si sa ne mai hranim neuronii atat de framanzi!!! ;)

O zi buna!!

MihaelaC

22 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 16:47

Inca ceva draga laly_3l,

Multe tari sunt pline de sectanti. La fel este si in Romania. Sectant inseamna a face parte dintr-o comunitate religioasa care s-a despartit de Biserica oficiala, iar Biserica oficiala este in Romania, Biserica ortodoxa pentru ca majoritatea romanilor sunt crestini ortodoxi, cel putin teoretic.

Iar daca ai spus ca Romania abunda in sectanti, ce ai mai vrut sa spui, stii?!?Concluzia ta finala are tonul unei insulte care se refera de fapt clasei ce te incadreaza pe tine. ;)

vieru_cezar_iasi

247 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 19:00

Pentru laly_3l
Dumnezeu ne-a creat după chipul și asemănarea sa, dar prin căderea în păcat a primilor oameni s-a pierdut asemănarea și s-a păstrat doar chipul. Noi nu suntem vinovați în mod direct de păcatul strămoșesc, dar suntem atinși de consecințele lui. Este un exemplu în acest sens : dacă un mare dregător de la curtea unui rege comite un act de înaltă trădare și este dat afară din funcție pierzânu-și rangul, va avea de pierdut nu numai el, ci și copiii lui și nepoții, etc. Așa este și cu moștenirea consecințelor păcatului strămoșesc. Trebuie sa ne străduim să redobândim asemănarea cu Dumnezeu, iar pentru aceasta avem ocazia să fim proprii noștri sculptori. Însă mântuirea n-o putem dobândi în mod individual, ci avem nevoie de Biserică.
Împăratul Constantin nu a făcut decât să dea libertate Bisericii creștine și să declare creștinismul ca religia oficială prin edictul din Milan în anul 313, nicidecum nu a întemeiat el Biserica. În anul 313 Biserica exista deja de aproape trei secole.
Biserica este instituția divino-umană întemeiată de însuși Domnul Isus Cristos.
Recomand în acest sens articolul următor :
www.saladelectura.cnet.ro/2006/06/pogorarea-sfantului-duh-%E2%80...
Ziua de Rusalii (coborârea Duhului Sfânt) este ziua de naștere a Bisericii creștine, întrucât în această zi a luat ființă în chip văzut această instituție divino-umană, care fusese deja întemeiată în chip nevăzut odată cu jertfa Domnului Isus Cristos pe cruce.
Domnul Isus Cristos le vorbise apostolilor despre întemeierea Bisericii chiar și înainte de pătimire și înviere. De exemplu, i-a spus lui Petru: „Și Eu iți zic ție, că tu ești Petru și pe această piatră voi zidi Biserica Mea și porțile iadului nu o vor birui” (Matei 16, 15-18)

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 19:56

De la: laly_3l, la data 2008-12-07 14:30:54Oare cand o sa pricepeti ca Religia si Crestinismul sunt inventate de catre om in favoarea si in folosul lui????Daca nu ati prea dat iama prin carti,asta e rezultatul.
Dumnezeu este un concept care nu are nici o legatura cu Biserica.Biserica este si a fost inventata ca putere in stat pentru dominarea maselor.Constantin cel Mare si Conciile sale ecumenice sunt elocvente in acest sens.Notiunea de „stat” devine foarte ambiguã atunci când aceasta se aplicã unor realitãti geo-politice trecute, diferite de cele contemporane. BLA BLA BLA....
Puneti mana si cititi .....
Dumnezeu e Unic,este Energie Pura,Energia Iubirii....nu are legatura cu o institutie.Biserica este un lacas unde se desfasoara un cult instituit de un om pentru a se da drept egalul lui Dumnezeu pe Pamant..

Laly, multi au pus mana pe o istorie a religiilor (cred )
Inainte sa dau iama prin carti observ ca si ele sunt scrise de oameni care aveau nevoie de mancare si acoperis deasupra capului... Daca tu crezi ca majoritatea cartilor au fost scrise din iubire de Adevar, te inseli!!!
Dimpotriva, majoritatea cartilor arata ca adevarul este relativ, cu toate consecintele! Este un lucru atat de bine bagat in capul oamenilor, incat majoritatea nici nu si-ar pune problema ca Adevarul exista, este unic si independent de cunoasterea umana!!!!

(Nu stiu la ce dumnezeu te referi. Eu ma inchin lui Iisus Hristos, nu unei "energii".)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 21:14

laly,
sunt unele lucruri adevarate , pe care le-ai scris, dar faci o confuzie uriasa intre adevar si minciuna ( le amesteci in asa fel incat nu se mai poate intelege de fapt cine este DUMNEZEU )
DUMNEZEU NU ESTE ENERGIE , (mie mi-ar fi frica sa declar asemenea lucru ).ESTE O PERSOANA.
Da ,DUMNEZEU ESTE IUBIRE , nicidecum o energie de iubire .Sunt ffff.multe de spus in privinta aceasta dar ma opresc aici , ca oricum nu vei crede .

Domnul cu tine.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 21:51

PT. Mihaela,

Imi place cum gandesti si in special cum abordezi o discutie pe net .
Domnul sa te binecuvinteze cu cele mai alese binecuvantari , atat pe tine cat si pe toti cei dragi ai tai.
Ai un dar special de la Dumnezeu ...de aceea foloseste-l la maxim.

Cu respect , draga mea .

MihaelaC

22 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 23:15

De la: gabita, la data 2008-12-07 21:51:26

PT. Mihaela,

Imi place cum gandesti si in special cum abordezi o discutie pe net .
Domnul sa te binecuvinteze cu cele mai alese binecuvantari , atat pe tine cat si pe toti cei dragi ai tai.
Ai un dar special de la Dumnezeu ...de aceea foloseste-l la maxim.

Cu respect , draga mea .

Draga Gabita, multumesc mult pentru gandurile bune si pentru sustinere. ;)

Fie ca binecuvantarea lui Dumnezeu sa se verse peste noi toti!
Numai bine si o saptamana usoara!

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 15:46

Draga Mihaela si Cazacu....imi fac mea culpa pentru faptul ca ghilimelele nu s-au imprimat in cadrul mesajului pe care l-am postat...

Eu iti multumesc foarte mult pentru jignirile pe care mi le adresezi in mesajul tau....in schimb iti trimit iubire...nu iti voi raspunde atacandu-te , asa cum probabil ca te astepti...
Fiecare are dreptul la o opinie,a mea este cea expusa...De cand nu mai exista libertatea de exprimare in Romania????????????????
Faptele istorice exista si nu pot fi modificate......
Nu-mi doresc sa intru in polemica ,cu sectanti....

MihaelaC

22 mesaje

Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 11:25

"
De la: laly_3l, la data 2008-12-07 14:30:54Oare cand o sa pricepeti ca Religia si Crestinismul sunt inventate de catre om in favoarea si in folosul lui????Daca nu ati prea dat iama prin carti,asta e rezultatul.
"

Draga laly_3l,

Imi pare rau ca te-am jignit. Motivul pentru care am fost mai dura cand am replicat mesajului tau a fost din acelasi motiv expus de tine: Dreptul la opinie si la cultul religios carui te inchini. Clasifici pe cei cu convingeri ca ale mele, ca fiind lipsiti de cultura: "Daca nu ati prea dat iama prin carti,asta e rezultatul".

Nu doar cei care traiesc in vagauni si nu au explicatii pentru anumite fenomene naturale cred in Dumnezeu sau intr-o forta supraomeneasca. ;) Eu cred pentru ca simt!

Cu respect,
Mihaela

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 14:31

Nu ai inteles nimic:pentru mine ,DUMNEZEU este TOT............

razvan_ts

2 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 13:42

Totul a fost, si este un joc al masonilor ... care conduc lumea, si asta de mii de ani --- ei se amuza copios ca au reusit sa ne tina ocupati in timp ce planul lor are doar sanse de reusita! Laly eu te sustin!

Va sugerez sa va uitati la: Zeitgeist The Movie 2007 si Zeitgeist Addendum 2008!
si pe scribd com puteti citi ceva interesant despre masoni in cartea lui "Radu Cinamar - Viitor cu cap de mort"

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 15:45

si eu te sustin Laly

All Things Grow With Love
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 23:28

Pt.GABITA
La lupta surioara......DAR..."nu aruncati margaritare inaintea porcilor,....vor calca pe ele.....si s-ar putea sa va si muste".....vin vremuri grele....!!!!....GOD BLESS YOU....

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 00:34

Da symy...stai linistit.
Ai vazut tu ca dracu nu doarme ,si nu vrea sa-si ia deloc concediu ca sa putem si noi sa respiram ???
Traim timpuri asa de solemne, si daca pana acum ne-am mai jucat cu mantuirea noastra ,eeeeeeeeee sa stii ca a sosit ceasul.
Da culmea e ca tocmai acei care par sau care se cred intelepti nu pricep cele mai simple adevaruri spirituale , iar acele lucruri atat de complicate si false le pricep cica spre autoinselare bineinteles.
Poftim ...e adevarat symy ca urla diavolul ca un leu ?
Oricum , adevaratul popor a lui Dumnezeu va triumfa in cele din urma si stii tu de ce ... FIINDCA DUMNEZEU A ZIS .

Pacea si dragostea Lui sa fie cu tine.

stiu_tot

11 mesaje
Oras: Turnu Magurele

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 01:39

da ati putea sa mi-o beliti ??

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 10:19

De la: gabita, la data 2008-12-04 23:04:11

Florin , intr-o zi vei afla de ce s-au intamplat , toate aceste lucruri dureroase in viata ta .
DUMNEZEU INSUSI ITI VA EXPLICA DE CE ?( daca crezi bineinteles).
Si,eu voi avea multe intrebari, atunci cand IL voi vedea fata in fata .
Stiu , ca altii rad cand citesc aceste randuri , sau cred ca mi-am pierdut mintile , dar asa va fi cu mult mai sigur decat credem sau gandim .
Ti-amintesti ,ca spuneam eu ceva de o lupta dintre bine si rau ,dintre Hristos si Satana. Gandeste-te putin la lucrul acesta , ce poate insemna .
Esti destul de sclipitor la minte din cate am vazut , si nu va fi greu deloc pt.tine sa intelegi aceasta lupta dintre bine si rau dintre HRISTOS SI DIAVOL( care este vrajmasul sufletelor noastre).
Dar, Dumnezeu sa ne ajute pe toti , sa avem parte de viata vesnica pe care EL a promis-o.
AMIN.

Pagini: << 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce parere aveti despre viata de pe pamant, aparitia ei si scopul acesteia...?
Mergi la: