back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cuplurile gay si divinitatea

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:

suteudaniel8

299 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 10 Septembrie 2008, ora 18:33

Propun ceva... ca sa nu mai trimiteti mesaje lungi... ca nu cred ca le cam citeste cineva. Nici articolele lungi din 9am nu le prea citesc. Cred ca si ceilalti sunt la fel. Mai bine fiecare sa trimita mesaje scurte nu lungi ca ii cam boring sa citesti 50 de randuri in loc de 5-7... maxim 10. De ex. la "ayda162785" a zis ca: , asa este doar crestinismul iti da libera alegere. Sunt din alte religii ce se convertesc si care nu tin seama de traditie... deoarece omul trebuie sa aiba liberatea de alegere, gandire si de a face ce vrea cu viata sa.

Deci serios ca ea cum a scris mult mai mult... nu am avut chef sa citeasca si pote si altii scriu lung si la uni nu am citit nici macar un rand. Fiti scurti si directi.

Shaggy
Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 Septembrie 2008, ora 21:29

De la: ncursavotrag, la data 2008-09-10 00:15:38Si bulangii e oameni numa le place la ochiu maro.
U aveti idee ce bun ii un clean mare inter buci si te bine te simti.

bai hjkl 19 !
eu cred ca shi tu eshti gay !
itzi place sa te arzi in c*r ?
vezi ca te-am ghicit ? hai recunoashte ,nu te jena ,ca nu-tzi fac nimic !

si electronica !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Septembrie 2008, ora 23:12

Recunosc ba nu ti-am spus odata !!!

symy_costy

3 mesaje
Oras: Filiasi

Postat pe: 12 Septembrie 2008, ora 17:12

toti gay-ii sunt niste fetite si atat. aia nu-s babati, numai mersul daca il vezi si iti vine sa razi , doamne cata prostie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

297 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 12 Septembrie 2008, ora 17:33

Oare de ce trebuie sa judecam persoanele care "cica" sunt diverse?Pentru Dumnezeu suntem toti fiii Lui,buni,rai,frumosi,urati si doar el are dreptul sa ne judece cand va veni vremea.Fiecare isi traieste viata cum vrea,oricare dintre noi vom raspunde in fata Lui.

Fosta membra 9am.ro

297 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 12 Septembrie 2008, ora 17:34

"Toti se gandesc sa schimbe lumea,dar nimeni nu se gandeste sa se schimbe pe sine"-Lev Tolstoy

suteudaniel8

299 mesaje

Postat pe: 13 Septembrie 2008, ora 00:47

Tu Serana... mi-a placut citatul din Lev Tolstoi... asa este. Ne uitam in curtea altora da in a nostra ba . In p[rimul rand ce am observat si eu ca stiim prea multa teorie dar cum stam cu practica... Sper ca sa si practicam nu numa sa dam din gura si sa ne uitam la altii si cand de fapt noi avem alte defecte... Schimbarea lumii incepe nu din exterior ci numai dupa ce ne schimbam pe noi insine.

Shaggy
suteudaniel8

299 mesaje

Postat pe: 13 Septembrie 2008, ora 00:50

Ma bucur ca se poate discuta civilizat si sa debatem chestii normale in mod normal. Poate am jignit pe cineva si imi cer scuze voiam doar sa imi exprim parerea. E fain sa spui lucruri adevarate si care sa ne ajute sa ne schimbam pe noi in primul rand.

Shaggy
pogo_g

2 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Septembrie 2008, ora 15:55

De la: marinescuirina, la data 2008-08-12 23:05:54

Ce nu inteleg: de ce este acceptata homosexualitatea?
Cred ca orice femeie ar trebui sa o respinga deoarece este injositoare pentru femei. Eu ma bucur ca sunt femeie (mai ales dupa ce am devenit mama, sincer, ma simt privilegiata). Homosexualitatea neaga femeile, mai ales in functia lor de mame. Si apoi, ce sef homosexual ar promova femei. V-ar placea ca profesorii fiului sa fie homosexuali? Etc. Nimic bun. Si nu am luat in calcul nici macar aspectul moral!!!!

Incep prin a zice ca nu sunt homosexual, asta asa sa se stie de la inceput.

Fiecare face ce vrea cu cine vrea. Nu avem dreptul sa judecam pe nimeni pentru ce face si cu cine face. De unde e injositor pentru femei? Ca pe asta nu am mai auzit-o. Fiecare are drepul sa si-o traga(scuzati expresia) cu cine vrea, cand si cum vrea, unde vrea nu, pentru ca trebuie luati in considerare si oamenii din jur.

In legatura cu profii homosexuali, ce daca sunt heterosexuali nu prezinta pericol? Ba da, ptr eleve,s-au vazut nenumarate cazuri, mult mai multe decat profi homosexuali care sa se ia de baieti. Si daca nu te refereai la pericolul asta, ci la cel ca ii vor influenta spre homosexualitate, nici aici nu merge, ca orientarea sexuala e problema fiecaruia si decizia fiecaruia. Eu unul sincer nu inteleg ce ar putea sa placa unei femei sau unui homosexual la barbati, fizic vorbind, si consider ca femeilor li se zice pe buna dreptate sexul frumos,

La faza cu moral, sincer popii sunt cei mai mari ipocriti oameni de pe planeta probabil, ei fiind cei mai mari homosexuali si pedofili. Plus ca biserica ortodoxa se contrazice singura, zicand pe de o parte sa iertam pe toata lumea si sa nu judecam, dar pe de alta parte condamna anumite categorii de oameni(printre altele si homosexualii) si anumite fapte si in trecut se pedepsea treaba asta.

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2008, ora 16:52

pogo_g:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Septembrie 2008, ora 20:25

Povestea cu homosexualii e veche de cands lumea si se pare ca se mai intampla si prin lumea animala...doar ca la specia umana a luat o amploare foarte mare...Personal,o consider o anormalitate comportamentala(e inca discutabil daca e"tulburare"adica boala sau doar"anormalitate"...pesemne ca atunci cand vom cunoaste mult mai profund biochimia creierului,vom stii si despre asta mult mai mult)si nu o agreez de loc.Dar sunt impotriva persecutarii homosexualilor,atata vreme cat nu incep ei sa ne persecute pe noi,impunandu-ne nu numai sa-i acceptam,dar si sa le acordam drepturi discriminatorii pt.noi.De ce suntem noi,heterosexualii obligati sa asistam la festivalurile si paradele lor?...Si oricare are tot atata drept sa nu-i vrea in preajma si nici sa nu fie deacord cu ei si cu tot ce tine de ei,cat pretind si ei drepturi care ne vexeaza pe noi.Asta e valabil si pt.rasism:am tot dreptul sa nu-i agreez pe"altii",cat au si ei sa incerce sa se bage pe gatul meu.Ce e tampenia asta utopica si periculoasa cu"sa ne iubim cu totii"?!!!...Niciodata nu va fi asa!!!De ce trebuie sa"inteleg"si agreez alcoolicii?...Sau altii ca ei?...
Referitor la religie/religii...Problema voastra,a celor care credeti in toate basmele aste de adormit copii(nu prea mari...),si e bine sa stiti ca noi,ateii,nu suntem de loc putini...a,inca mai sunteti"mai multi"?...Pai...uitati-va la marea parte a populatiilor care se complac in stupiditatea asta:cei mai multi,nu prea inteligenti si nici prea instruiti,iar in tarile dezvoltate,e mai mult o conventie sociala(cel mai adesea ipocrita si formala,altfel cesti cvostracizat de societate...).Da,rutina,obiceiurile si deprinderile indelung exersate devin sabloane mintale...foarte greu de eliminat.Nu suntem"creati"de nimeni(eventual,ceva ET care s-au jucat genetic cu prehominizii gasiti la fata locului...da'te poti intreba de ce au facut-o...)si am evoluat in linia animala.Sunt satul de tampeniile sustinute de tot felul de ignoranti in biologie,genetica si medicina,care o dau sus si tare cu"falimentul darwinismului",singura lor scuza e ignoranta si faptul ca se baga in domenii necunoscute lolr.Ma umfla rasul cand aud peresoane(nu popi,ca aia...de,asta e"politica partidului"...)ca-
-re imi mai pot vorbi despre"divinitate"."supranatural","creatie"si toate celelalte
snoave folklorice perimate.Singura cale de cunoastewre e stiinta,cu toate dificultatile si erorile ei...Nu suna prea spectaculos,dar...asta e.Nu e multa vreme de cand biserica,in"atoatestiinta"ei,sustinea vehement ca Pamantul e plat si se afla in centrul Universdului...Au"dres-o"cam penibil si greu...Mai nou,aflam si ca stiau de ET si au tacut...ei,asta inteleg,au tacut ei si altii,din motive politice si militare.E de inteles fiecare doctrina,era concordanta momentului in care a aparut...
Oricum,nu am nimic cu gay astia,da'nu ii vreau pe langa mine.Ca si pe altii.Asta e.

cojocaru_dorinionut

2 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2008, ora 09:09

cu aprobarea homosexualitatii mie mi se pare cea mai mare prostie facuta vreodata.Nu de asta a lasat dumnezeu si femeia!!!
Cum credeti voi k se pot inmultii 2 barbati sau 2 femei, prin contact sexual???
Astia care aproba asa ceva mie mi se par niste dobitoci.have fun

suteudaniel8

299 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2008, ora 15:21

Aham deci Dumnezeu a lasat femeia pentur barbat si barbatului ii trebuie alt barbat sau femeii alta femeie... interesant. Nu inteleg de ce se vrea anormalul dar fiecare decide ceea ce vrea si face tot ce vrea indiferent ca va rade lumea de ei sau nu... Eu cel putin rad de homosexuali cu curu'n sus de felul cum umbla si cum se comporta ca barbat asa feminin si vocea aia de alto. Am dormit in viata mea cu 2 homosexuali in camera (1. intr-o excursie si 2. la un training) si nu pot sa zic ca am durmit la fel de bine ca ma asteptam la multe :))... mnoh daca vi se pare normal sa arate asa o societate bine suportati consecintele :)) atunci pote vitzi trezi in camera cu cestiu ce "home alone". Intrebare retorica... "ati dormi in camera cu unul gay sau ati sta in autobuz langa unu din ala"?

O fost faze cand oamenii gay au pus mana in pe fundul altor baietzi si au primit-o in bot :D :)) ase ma bucur... dar var placea si sa traiti lang asa oameni :))
sincer nu prea cred ;))

Shaggy
gabriela_esty

21 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 04:48

Stimate Carlos, daca omul nu a fost creat de Dumnezeu, parte barbateasca si parte femeiasca, cum scie Biblia, atunci explica-mi si mie teoria evolutiei:viata a aparut pe pamant. De unde? Au adus-o martienii?

Si apoi mie mi se pare ca as fi batuta in cap sa pot sa cred ca de la o simpla forma de viata a aparut diversitatea formelor de viata care exista acum pe pamant. Ai tu dovezi ca ar putea evolua o specie , devenind o alta specie?

In ce priveste aparitia vietii pe pamant, stiinta nu are decat ipoteze. Daca si-ar fi putut demonstra teoriile, ar fi reusit pana acum sa creeze in laborator o infima celula.

gabriela_esty

21 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 05:01

Tu nu crezi ca poate fi lumina fara soare? e normal, pentru ca tu traiesti in lumea finita in care traiesc si eu. Dar daca exista si alte surse de lumina in universul asta infinit pe care noi nu le cunoastem?Sau ce spui de lumina fulgerului?Daca ar fi existat o descarcare elecrica la scara mare atunci , la crearea pamantului, care lumina, iar apoi aparea din nou intunericul?

Nici o planeta , din cate au reusit oamenii sa cerceteze, nu se aseamana cu Pamantul. Deci, ce stii tu in fond despre universul asta? Aproape nimic. Si daca infinitul acesta, universul, functioneaza perfect, dupa legi precise, eu nu pot sa cred ca nu este Cineva care le-a facut si care le supravegheaza. asta e logica mea:daca exista o creatie, exista si un creator. daca as merge la un muzeu si as privi o opera expusa, dar nu ar scrie dedesubt cine a facut-o, nu as crede in nici un caz ca este rezultatul unei "evolutii" ci doar ca nu i se cunoaste autorul.

Stiinta se lauda cu logica, dar de multe ori se bazeaza pe teorii ilogice. Consideram ca suntem evoluati si capabili sa Il contrazicem pe Dumnezeu, dar nu suntem in stare sa tratam cancerul sau sida, nu putem decodifica codul genetic, iar despre univers cunoastem aproape nimic. Suntem cei mai tari din parcare, cand parcarea e goala.

gabriela_esty

21 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 05:23

Tot pentru Carlos
Biblia nu are valoare literara? E doar o parere, deci nu iti place. Nici mie nu imi place Stendhal, dar multi il considera de valoare. Pot eu sa spun ca nu are valoare pentru ca nu imi place?

Biblia contine date eronate? Afirmatia ta e nefondata. Atata timp cat iti repugna Biblia, e clar ca nu o cunosti si cu atat mai mult, nu o intelegi. Tu postezi despre Biblie din ceea ce scriu altii, combatand-o, fara sa le poti verifica afirmatiile. Biblia contine informatii pe care poate, nivelul nostru de cunoastere nu ne permite sa il demonstram, dar asta nu inseamna ca nu e adevarata. Contine foarte multe date verificabile, multe informatii corecte, dar tu oricum nu ai habar despre ele.

A fost o vreme cand inteleptii nu puteau accepta ca Pamantul e rotund. Biblia afirma asta in cartea lui Iov. Cei care s-au crezut destepti au murit mai prosti decat cei care L-au crezut pe Dumnezeu.

Biserica lui Dumnezeu nu este cladirea cu sigla deasupra usii, ci este formata din oamenii care Il cunosc pe Dumnezeu si urmeaza cu strictete invatatura Lui.

Si o ultima interventie:
Biblia nu are sloganul"crede si nu cerceta" ci iti da voie sa descoperi, sa intelegi. Cand Toma a spus "eu nu voi crede pana cand nu voi pune degetul meu in coasta Lui", Isus I-a spus"Vino Toma ", dar apoi tot El a afirmat"tu ai vazut si ai crezut, ferice de cei ce nu au vazut dar au crezut" Asta inseamna ca Dumnezeu nu are nimic impotriva cercetarii, dar iti spune ca, daca tu, un sarman pamantean, ai pretentia sa demonstrezi in viata ta toate afirmatiile Bibliei, esti pierdut. deci, verifica atat cat iti trebuie tie sa iti demonstrezi ca exista Dumnezeu, iar apoi crede restul.

Dar bine, eu asta fac. Tu probabil, nu. Tu sigur nu foloseai la matematica formule despre care profesorul iti spunea ca sunt verificate de altii. In timp ce colegii tai rezolvau probleme, tu demonstrai fiecare formulica.Grea munca ti-ai ales si oricum pierzi mult, dar e alegerea ta.

beatrice_constantin

8 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 12:07

Biserica ortodoxa nu condamna oamenii, ci PACATUL pe care il fac ei.
Ignoranta, bat-o vina...

Fosta membra 9am.ro

5 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 16:11

nu e biserica cea care accepta homosexualitatea. biblia clar spune, ca aceasta e pacat. Si oricare biserica accepta relatiile dintre oamenii cu acelasi sex, posibil nu tin in mina adevaratul Cuvint a lui Dumnezeu.
Dumnezeu sa-i lumineze!

suteudaniel8

299 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 19:31

Eu cred ca esti saturat de viata ba baiatule ba..."ncursavotrag" cred ca ai nevoie de o femeie... Ce tat injuri ase fara motiv ma handicapatule? Vrei sa iti zic si tie ceva ca am ce iti zice ma coptil copac ce esti... nu ai de lucru numa sa injuri? Vezi ca iti zic ceva de nu ai taine ma cialardaule. Mai injura si scrie urat capi iti scriu sio ceva de nu ma uiti. Ai grija numa...

Shaggy
mihaelamertin

9 mesaje

Postat pe: 16 Septembrie 2008, ora 03:07

De la: andreea_nastasa, la data 2008-08-13 15:08:41Ufff toleranta bat-o vina...
Eu am lucrat mult cu gay...sefii sunt super si te promovaza , nu iti pun mana pe fund si nu se dau la tine... te apreciaza, nu stau ca nebunii la birou...10 ore.
Profesorii gay sunt oameni ca toti oameni ...ca pedofilia este cu totul alta problema...

daca voi luati Biblia drept etalon... cred ca v-ati nascut cu cel putin un secol intarziere...ca Biblia copii a fost facuta acum mii de ani sa nu se puna ordine cand nu exista alta ... dar am impresia ca dinte pentru dinte si bataia cu pietre etc nu se mai aplica de mult.

Cine spune ca poti fii gay si sa nu ai copii. Acelasi sef avea trei si erau cei mai bine crescuti copii pe care i-am vazut vreodata...
De fecundare in vitro, donatori de sperma, nu ai auzit inca? Folosesti internetul doar ca sa vezi noile capitole din biblie sau cum le mai interpreteaza biserica?
Lasa-L pe Dumnezeu sa ii trazneasca pe homosexuali daca este asa de rau. De ce sa va strsati voi? ce ne stresam de coruptia, crimele si ignoranata care ne omoara in Romania. Te calca pe strada si tot nu le pasa...
Suteti cam naivi...

Si daca Divinitatea sunt niste martieni care ne-au imbunatatit genetic si din maimute am devenit "constiinte" ..?
Trebuie sa credetm in ceva ca sa gasim un sens vietii dar fiti toleranti sunt triburi in Africa care taie clitorixul femeii ca sa nu simta femeia nimic doar sa fie mama... si vedeti e scris in Biblia lor ca asa trebuie. Ce sa mai zicem de baieti care sunt mutilati de mici in anumite religii ?

dute draga mea.... chiar asa????

gabriela_esty

21 mesaje
Postat pe: 16 Septembrie 2008, ora 07:18

Mai Azazel, eu cred ca tu ai fost creat de Dumnezeu, o fiinta plapanda si dragalasa. de ceea ce ai devenit cred ca e responsabil Marele Gandac, cum ii spui tu, diavolul cum ii spun eu:)

andreea_nastasa

61 mesaje
Postat pe: 16 Septembrie 2008, ora 11:43

Ar trebui sa citesti si restul Mihaela...ce scriu furibunzii impotriva tolerantei...

prima parte e autentica din experientele mele locale si internationale...

restul cu martieni faceam misto si duceam la extrema discutia doar ca sa explic ca Dumnezeu trebuie cautat in "fond si nu in forma" adica daca incepe Ayda si prieteniiei de la "scoala de duminica" sau penticostali sa mai indoctrineze lumea ii raportez ca fac prozelitism pe site

Asa cum am mai spus Biblia la care multi dintre "furibunzi" se raporteaza , este o istorie frumoasa scrisa de unii care au "ales " ei la Niceea daca nu ma insel, care e adevarul suprem ...si mie personal mi se pare extrem de depasita...si pana la urma intre imaginar si plagiat...pentru ca preia de la multe alte religii , cat mai mult , ca sa faca pe toata lumea fericita...sub un nou zeu...
Acum 2000 de ani asta a pus oarecare ordine...dar acum prefer sa vad greselile bisericii si faptul ca dinozaur cum este ma poate nenoroci pe mine ca individ pana va evolua ca sa raspunda nevoilor mele spirituale...

Divinitatea este cu totul altceva...

eu stiu ca sunt preoti in Italia "comunitati crestine alterantive" care fac casatorii religioase intre gay...

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 16 Septembrie 2008, ora 20:51

De la: gabriela_esty, la data 2008-09-16 07:18:37Mai Azazel, eu cred ca tu ai fost creat de Dumnezeu, o fiinta plapanda si dragalasa. de ceea ce ai devenit cred ca e responsabil Marele Gandac, cum ii spui tu, diavolul cum ii spun eu:)

de ce neaparat trebuie sa ne temem de diavol ? pentru ca asta ai vrut sa induci...nu ?
de ce voi crestinii il vedeti pe LUCIFER ,neaparat incruntat ,cu furca in mana si cu iadul in spate ?
eu vad in LUCIFER ,inteligenta superioara si clarvazatoare , care in fapt domina si conduce lumea ,cu mana de fier,este adevarat .
si ca sa nu creez confuzii cu vorbele mele precizez ca nu sunt satanist !
noapte buna gabriela .

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 18:21

Azazel, zau ma sperii....desi nu cred in acest Lucifer al tau.

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 21:40

De la: mariaoprea75, la data 2008-09-17 18:21:43Azazel, zau ma sperii....desi nu cred in acest Lucifer al tau.

sa nu te sperii !
inchizitia criminala si sadica a fost creata de biserica lui dumnezeu al vostru ,iar cei sacrificati prigoniti si ucisi fara mila au fost cei care l-au iubit pe LUCIFER ...
INTELIGENTA SUPREMA nu ucide ,domina este adevarat ,dar prin alte metode !
lumea va fii condusa in final numai prin aderarea la INTELIGENTA si in nici un caz prin obedienta si proslavire a unor valori asa zise sfinte ...in frunte cu cohortele de popi obezi,betivi ,afemeiati si duplicitari !
dixit !

si electronica !
suteudaniel8

299 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 23:16

Draci exista, exista iad si rai, iar draci si ei cred in existentza lui Dumnezeu si se infioara de El. Draci sunt inteligenti si au intelepciune doar de aia ispitle is mari ca stiu cum sa te ispiteasca si cum sa te duca sa gresesti... deci sunt inteligentzi in a ii face pe oameni sa greseasca.

Shaggy
Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2008, ora 23:37

dumnezeu si-a incetat existenta atunci cand din egoism , eroare si patima si-a alungat cel mai iubit si inteligent dintre fiii lui...

LUCIFER exista !

trebuie sa acceptati in final asta ...altfel ...

si electronica !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 03:19

Mai AZAZEL, ce e cu mitologiile in capul tau??

Tu chiar crezi ce scrii? Are vreun sens?

Fii serios!

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 10:04

Azazel tu de unde Dumnezeu te documentezi!. Prefer sa cred ca raiul si iadul nu sunt in alta parte decat tot aici pe pamanant si tot in aceasta viata.

beatrice_constantin

8 mesaje
Postat pe: 18 Septembrie 2008, ora 11:48

De la: andreea_nastasa, la data 2008-09-16 11:43:50Ar trebui sa citesti si restul Mihaela...ce scriu furibunzii impotriva tolerantei...

prima parte e autentica din experientele mele locale si internationale...

restul cu martieni faceam misto si duceam la extrema discutia doar ca sa explic ca Dumnezeu trebuie cautat in "fond si nu in forma" adica daca incepe Ayda si prieteniiei de la "scoala de duminica" sau penticostali sa mai indoctrineze lumea ii raportez ca fac prozelitism pe site

Asa cum am mai spus Biblia la care multi dintre "furibunzi" se raporteaza , este o istorie frumoasa scrisa de unii care au "ales " ei la Niceea daca nu ma insel, care e adevarul suprem ...si mie personal mi se pare extrem de depasita...si pana la urma intre imaginar si plagiat...pentru ca preia de la multe alte religii , cat mai mult , ca sa faca pe toata lumea fericita...sub un nou zeu...
Acum 2000 de ani asta a pus oarecare ordine...dar acum prefer sa vad greselile bisericii si faptul ca dinozaur cum este ma poate nenoroci pe mine ca individ pana va evolua ca sa raspunda nevoilor mele spirituale...

Divinitatea este cu totul altceva...

eu stiu ca sunt preoti in Italia "comunitati crestine alterantive" care fac casatorii religioase intre gay...

DRAGA ANDREEA, VREAU SA-TI PUN O INTREBARE SIMPLA: AI CITIT BIBLIA?

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cuplurile gay si Divinitatea
Mergi la: