Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 25 Septembrie 2008, ora 09:28
sinecvanon1967 la 2 postari al tale se cunoaste ca nu ai citit mai nimic din comentariile noastre. la afrimatia ta "Draga Andreea Nastase, si ptr multi altii de aici....se vede clar ca esti un gay !" pe cine numesti tu, sinecvanon, gay?
|
|
|
andreea_nastasa
61 mesaje
|
Postat pe: 25 Septembrie 2008, ora 10:11
Mersi Maria,
ptr. sinecvanon... carpe diem... ti-as raspunde... imi pare rau pentru tine...ca asta e tot ce ai inteles...
dupa cum vezi am mult prea putin timp ca sa stau pe forum...
si prea putin interes sa stau sa dovedesc ceva cuiva...
....eu doar am incitat la TOLERANTA pentru ca, personal traiesc in secolul 21 si daca homosexuali trebuie sa fie evreii acestui secol pentru tine...nimeni nu te poate convinge altfel
dar uit ca exista conspiratii "economice" mondiale in care noi suntem doar statistici, consumatori ..si ma preocup cateodata de oameni de langa mine...
te rog sa ma ierti...
|
suteudaniel8
299 mesaje
Oras: Cluj
|
Postat pe: 25 Septembrie 2008, ora 18:13
De la: dagaio, la data 2008-09-25 01:28:34Draga suteudaniel8,
nu ti-am dat nici un replay, eventual ti-am analizat vorbele. Si am spus ca ai nevoie sa fii admirat de toata lumea, nu am spus de pe forum.
"Ce gasesti bine in homosexualism?" , aceasta intrebare seamana cu asta: "Ce gasesti bine in rasa neagra, galbena, etc. ?" Repet, asa se nasc ei. Treaba noastra e sa-i acceptam asa cum sunt fara sa-i discreditam ------ treaba asta se numeste toleranta, non-rasism, etc. E vorba doar despre ceea ce tu nu esti.
Pana la urma, ei sunt tot oameni, tot Dumnezeu i-a creat si ei nu sunt cu nimic mai prejos decat tine si decat mine. Chiar si ei au dreptul la o familie fericita. Cum ar putea sa fie fericiti fara persoana iubita?
Intelegi?
Ma rog... cum zici tuh... ca mi-ai raspuns la mesaj se numeste reply... da in vocabularul tau probabil ca ai alta definitie proprie. Cum adica afirmi ca am nevoie de admiratie adica de aprecieri... ce slabe concluzii dai si ce gresite is. Nu am nevoie de la nimeni de admiratie. Cica nu de pe forum... da ce legatura are cu tema si cu subiectul???? Nu vad nimic... nicio legatura.  Cand te trezesti sa imi zici si legatura.
Bine... crezi ce vrei si considera ca oamenii gay is normali si ca merita o familie... Tu favorizeazai si sa a o parere buna despre ei daca ase vrei. Apropo un negru cu o negreasa, un galbejit cu o galbejita pot face copii si o familie dar homosexuali pot face singuri? Dute tu... merita familie ca sa ce? Prima data se face ca au voie de casatorie apoi pot infia copii... ei se strica de cap, copii devin ca parinti lor... au apoi remuscari, probleme psihice, depresii si etc. E NORMAL PENTRU TINE CA HOMOSEXUALII SA POATA AVEA FAMILI SI SA POATA INFIA COPII... SA II ADOPTE APOI EI VOR AVEA PROBLEME. Daca tat crezi cai bine dute in oras si sustinele drepturile la gayfast si daca esti intrebata ce lucru bun vezi in ei comparai pe ei... cu noi astia normali. La magneti polul N cu polul S se atrag dar niciodata un pol S cu alt pol S. Cred ca si tu vrei sa sustii faptul ca e normal ca doi poli de aceasi "orientare" adica S si S sa se atraga.
Shaggy
|
dagaio
1073 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 25 Septembrie 2008, ora 18:28
Draga suteidaniel8,
aici nu e Fizica. Aici e dragoste, viata, oameni, ... Mai invata!
|
|
|
suteudaniel8
299 mesaje
|
Postat pe: 25 Septembrie 2008, ora 18:56
De la: marinescuirina, la data 2008-09-25 03:50:54Draga Dagaio,
Chiar crezi ca ne aflam pe pamant ca sa fim fericiti? Crezi ca acesta este scopul vietii noastre aici? Cautarea propriei fericiri?? (Daca ar fi asa, ai avea dreptate, desigur).
(Scuze, Daniel, ca m-am bagat eu sa raspund, dar chestia asta telenovelistica cu fericirea prea este luata drept adevarata).
Poi sincer de multe ori realizez ca implinesc ceva ce trebuie... Adica scopul meu nu ii sa fiu fericit sau sa fiu egoist... etc. Bucuria mea ii sa stiu ca is util, am facut un lucru frumos - pozitiv, cand calatoresc si stiu ca am o vioata frumoasa. Nu imi caut fericirea ci mi-o creez eu pe baza a ceea ce am facut sau pe baza a ceea ce sunt eu. Nu fac lucruri care sa ma faca fericit.ci fac lucruri care trebuie facute... fara nicio explicatie. Din interiorul meu ma indeamna sa nu caut fericirea ca nu asta mi rostul vietii. Scopul vietii mele ii sa fiu cat mai bun.
Shaggy
|
dagaio
1073 mesaje
|
Postat pe: 25 Septembrie 2008, ora 19:03
Draga marinescuirina,
chiar nu doresti sa fii fericita? Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca!
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 25 Septembrie 2008, ora 19:10
+ romanian version ( versiune romaneasca )
Is there not enough hate in the world already? Who are we to judge what is and what isn’t normal? Aren’t we adults a little to old to be calling each other names and insulting the other just because her or his belief or way of living is different than our own?
If you hate homosexuals so much or hate the fact they exist, then how can you ever say you truly love? Hate is all consuming. It destroys your soul. It destroys relationships and throws man’s relationship with nature out of balance. Are any of you superior because you are not homosexual? Is your hate truly superior to love?
Living here in Romania, I have seen how the men in this country degrade women every day. I see how women are exploited in the newspapers like Click and in freebies like Ring. Naked women in humiliating positions line the covers of your newspapers. Your children see this everyday. Is this normal? Well, maybe not you may say. But this is Romania. No, it isn’t Romania. Always using “Well that’s Romania” to excuse for all the trash on the ground, treating women like garbage, having no respect for teachers, teaching children how to hate that which is different than them, promoting foreign products, fruits and vegetables instead of those from Romania (what is foreign does not make it better), excusing the sexist actions of misogynist men who can cheat on their wives or girlfriends because they’re men” is the stupidest excuse I have ever heard. It is an excuse to not accept responsibility for your actions. Almost twenty years of democracy, it’s time Romanians stand up and show the world the truth about this country, about its beauty and about the beauty of her people.
Why don’t Romanians escape the mistakes of other nations? Why don’t you prove that it is better than the mistakes of other nations?
Using the Bible, a book filled with hate and violence against those whom are different (I’m referring 95% of this to the Old Testament) is not something to hide behind and excuse yourselves of your hate. Entire races are wiped out in the Bible because they don’t worship the Jews God. This is what countries like America does. President George Bush and others use the excuse – “God sent us to Iraq” to justify their greed, their bloodlust for oil and money that thousands upon thousands of innocent people have been killed. The Jews did in the Old Testament. Every religion is responsible for its actions, but chose to blame it all on the fact that they kill, discriminate, maim, destroy, ravage, rape and steal all in the name of “God”. As long as I do it in His name, I’m safe to hide behind my violence.
Maybe in the future we should kill everyone who has blue eyes because somewhere in the Bible it says having blue eyes is a sin. We should also kill men whom believe in equality because 97% of the men are misogynists (This is normal!?) Should a man be allowed to do whatever he wants, to treat a woman like an object just because that’s what he’s done for thousands of years?
I’d like to inform you we are all different and strange. Normal is in the eyes of the beholder. I’m sure there are many things I do that you would consider strange. And there are things you do I would consider just as weird. There are strange trees, animals, plants, etc. But, all this strangeness is not strange. It is unique. Beautiful. It’s what makes our world so special. Are destined to become as dead as the planet Mars?
I’m sorry to say, but I’ve met too few Christians who are actually happy to be alive and living here on this paradise – this paradise we are turning into hell. So many Christians I have met actually look forward to dying, the great day they will go to heaven. Why should we wait to die to go to a beautiful place? Why not make our planet heaven? Why not learn to share it with our brothers, the animals, our grandparents, the trees?
Must we destroy everything that is beautiful before we realize what we’ve done? Must we tarnish the image of woman until there’s nothing left? Sure everyone has their fantasies. But, leave the fantasies in fantasy land. Look at women all around you. Every one of them is a goddess! It’s true! It is through their pain and suffering that we all come into this world. We are the miracles inside them. Have you forgotten that? Men cannot exist without her. Men cannot exist without Mother Earth. Are we men suicidal? Are we so vain and selfish that in our death, we must take everything else?
True, love is hard work. But, believe it is worth it. Let’s love everyone – no matter the religion, no matter the sexual orientation, no matter the species. Is that not what you want? To be loved? To be understood? To be accepted for all the strangeness that is you? That is us?
You say you believe in love, but you live in fear. Love is living without fear. It is trust that we are loved and that we can love in return. Be careful of what you do – whether good or bad, it will come back to you three times greater. I prefer to think that there is no greater law than karma.
I wish you all bright blessings and a beautiful life – Free of violence. Filled with love (respect, compassion, loyalty, friendship, trust, etc.)
Un prieten a tradus pentru mine.
Nu e deja destula ura in lume? Cine suntem noi sa judecam ce este normal si ce nu este normal? Nu suntem adulti putin prea batrani s insultam pe celalalt doar pentru ca credinta lui sau a ei sau modul de a trai sunt diferite fata de ale noastre?
Daca urasti homosexualii asa de mult sau urasti faptul ca ei exista, atunci cum poti spune vreodata ca iubesti cu adevarat? Ura este tot consumul nostru. Aceasta iti distruge sufletul. Iti distruge relatiile si arunci relatiile oamenilor cu natura afara din balans. Este cineva dintre voi superior pentru ca nu este homosexual? Este ura ta cu adevarat superioara dragostei?
Traind aici in Romania, am vazut cum barbatii din aceasta tara decad femeile in fiecare zi. Eu vad cum femeile sunt exploatate in ziare ca si Click sau Libertatea, sau in cele gratis ca Ring. Femei dezbracate in pozitii umilitoare aliniate pe primele pagini ale ziarelor. Copiii vostri vad asta in fiecare zi. Este normal? Poate voi spuneti ca nu, "dar asta-i Romania". Nu. Asta nu e Romania! Intotdeauna asta spuneti ca sa scuzati tot gunoiul de pe strada, sa tratati femeile ca pe un gunoi, sa nu aveti respect fata de profesori, sa-i invatati pe copii cum sa urasca ceea ce este diferit de ei, sa promovati produse in locul celor romanesti ( ca este strain, nu il face sa fie cel mai bun ), sa scuzati actiunile sexiste ale barbatilor misogini care pot sa-si insele nevestele sau iubitele pentru ca ei sunt barbati ( aceasta e cea mai stupida scuza pe care am auzit-o ). Aceasta e o scuza sa nu acceptam responsabilitatea faptelor noastre.
Aproape 20 ani de democratie, e timpul ca romanii sa se ridice in picioare si sa arate lumiiadevarul despre Romania, despre frumusetea ei si despre frumusetea oamenilor ei.
De ce romanii nu scapa de greselile altor natii? De ce nu demonstrati ca sunteti mai buni decat celelalte natii?
Folosind Biblia, o carte plina de ura si violenta impotriva celor diferiti ( ma refer la 95% din Vechiul Testament ) , nu este ceva dupa care sa ne ascundem si sa ne scuzam ura. Toate rasele sunt distruse in Biblie pentru ca nu il venereaza pe Dumnezeul Evreilor. Aceasta e ce fac tarile ca America acum. presedintele George Bush si altii folosesc scuza - "Dumnezeu ne-a trimis in Iraq" - sa justifice lacomia lor, pierderea de sange pentru petrol si bani ce cauzeaza moartea a mii si mii de oameni nevinovati. Acelasi lucru au facut si Evreii in Vechiul Testament. Fiecare religie este responsabila de actele sale, dar trebuie sa alegi sa condamni faptul ca ei omoara, discrimineaza, mutileaza, distrug, violeaza si fura tot "in numele lui Dumnezeu". Atata timp cat eu fac aceste fapte in numele Lui, sunt in siguranta sa ma ascund in spatele violentei mele. Poate in viitor noi ii vom omori pe toti care au ochii albastri pentru undeva in Biblie spune ca a avea ochi albastri este un pacat. De asemenea, noi ar trebui sa-i omoram pe oamenii care cred in egalitate pentru ca 97% dintre barbati sunt misogini. ( Este asta normal? ) Ar trebui un barbat sa aibe voie sa faca orice vrea, sa trateze o femeie ca pe un obiect pentru ca asa a facut el de mii de ani?
As dori sa va informez ca toti suntem diferiti si ciudati. Normalul este doar in ochii celui care se uita. Sunt sigur ca sunt multe lucruri ce le fac eu pe care voi le considerati ciudate. Si sunt lucruri ce le faci tu pe care eu le consider ciudate. Aici sunt copaci, animale, plante, etc. toate ciudate. Dar toata aceasta ciudatenie nu este ciudata. Este unica. Frumoasa. Este ceea ce face lumea noastra atat de speciala. Este destinata sa devina la fel de moarta ca si planeta Marte?
Imi pare rau sa spun, dar am cunoscut prea putini crestini care sunt cu adevarat fericiti sa traiasca si sa fie vii aici in acest paradis - acest paradis noi il transformam in iad. Atat de multi crestini am cunoscut care se uitau spre moarte, ziua in care ei vor ajunge in rai. De ce sa asteptam sa murim ca sa ajungem intr-un loc frumos? De ce sa nu facem planeta noastra un rai? De ce sa nu invatam sa-l impartim cu fratii nostri, cu animalele, cu bunicii nostri, cu copacii?
Trebuie sa distrugem tot ce e frumos inainte de a realiza ce am facut?
Trebuie sa patam imaginea femeii pana nu mai ramane nimic? Sigur toata lumea are fanteziile sale. Dar, lasati fanteziile in lumea fanteziilor. Priviti femeile peste tot in jurul vostru. Fiecare dintre ele este o zeita! E adevarat! Prin durerea si suferinta lor noi toti venim pe pamant. Noi suntem miracolul din interiorul lor. Ati uitat asta? Barbatii nu pot exista fara ea. Ei nu pot exista fara Mama Pamant, fara Mama Natura. Suntem noi barbatii sinucigasi? Suntem noi atat de increzuti si egoisti ca in moartea noastra sa trebuiasca sa luam totul?
Adevarat, dragostea este o munca grea. Dar crede in ea, merita. Haideti sa iubim pe toata lumea - indiferent de religie, orientare sexuala sau specie. Nu asta vreti cu totii? Sa fiti iubiti? Sa fiti intelesi? Sa fiti acceptati de toata lumea?
Tu spui ca crezi in dragoste, dar tu traiesti in frica. Dragostea este traiul fara frica. Este incredere ca noi suntem iubiti si ca noi putem returna aceasta dragoste. Ai grija ce faci - fie bun sau rau, totul se intoarce de 3 ori mai mult. Eu prefer sa gandesc ca nu exista mai mareata justitie decat karma.
Va doresc multe binecuvantari luminoase si o viata frumoasa - fara violenta. Plina de dragoste ( respect, compasiune, loialitate, prietenie, incredere, etc. )
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 25 Septembrie 2008, ora 20:03
dlamarr  iti urez bun venit. te asteptam cu drag, ca eu am obosit sa spun aceleasi lucruri.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 25 Septembrie 2008, ora 20:05
Daniel, acum sa te vad....suntem numai 4 care gandim diferit...crede-ma sunt multi altii cu o astfel de gandire...numai ca acei altii nu au asa timp de stat pe forum. La mine a devenit forumul asta o mare OBSESIE.ofofof
|
andreea_nastasa
61 mesaje
|
Postat pe: 25 Septembrie 2008, ora 22:31
De la: dlamarr, la data 2008-09-25 19:10:47+ romanian version ( versiune romaneasca )
Is there not enough hate in the world already? Who are we to judge what is and what isn’t normal? Aren’t we adults a little to old to be calling each other names and insulting the other just because her or his belief or way of living is different than our own?
If you hate homosexuals so much or hate the fact they exist, then how can you ever say you truly love? Hate is all consuming. It destroys your soul. It destroys relationships and throws man’s relationship with nature out of balance. Are any of you superior because you are not homosexual? Is your hate truly superior to love?
Living here in Romania, I have seen how the men in this country degrade women every day. I see how women are exploited in the newspapers like Click and in freebies like Ring. Naked women in humiliating positions line the covers of your newspapers. Your children see this everyday. Is this normal? Well, maybe not you may say. But this is Romania. No, it isn’t Romania. Always using “Well that’s Romania” to excuse for all the trash on the ground, treating women like garbage, having no respect for teachers, teaching children how to hate that which is different than them, promoting foreign products, fruits and vegetables instead of those from Romania (what is foreign does not make it better), excusing the sexist actions of misogynist men who can cheat on their wives or girlfriends because they’re men” is the stupidest excuse I have ever heard. It is an excuse to not accept responsibility for your actions. Almost twenty years of democracy, it’s time Romanians stand up and show the world the truth about this country, about its beauty and about the beauty of her people.
Why don’t Romanians escape the mistakes of other nations? Why don’t you prove that it is better than the mistakes of other nations?
Using the Bible, a book filled with hate and violence against those whom are different (I’m referring 95% of this to the Old Testament) is not something to hide behind and excuse yourselves of your hate. Entire races are wiped out in the Bible because they don’t worship the Jews God. This is what countries like America does. President George Bush and others use the excuse – “God sent us to Iraq” to justify their greed, their bloodlust for oil and money that thousands upon thousands of innocent people have been killed. The Jews did in the Old Testament. Every religion is responsible for its actions, but chose to blame it all on the fact that they kill, discriminate, maim, destroy, ravage, rape and steal all in the name of “God”. As long as I do it in His name, I’m safe to hide behind my violence.
Maybe in the future we should kill everyone who has blue eyes because somewhere in the Bible it says having blue eyes is a sin. We should also kill men whom believe in equality because 97% of the men are misogynists (This is normal!?) Should a man be allowed to do whatever he wants, to treat a woman like an object just because that’s what he’s done for thousands of years?
I’d like to inform you we are all different and strange. Normal is in the eyes of the beholder. I’m sure there are many things I do that you would consider strange. And there are things you do I would consider just as weird. There are strange trees, animals, plants, etc. But, all this strangeness is not strange. It is unique. Beautiful. It’s what makes our world so special. Are destined to become as dead as the planet Mars?
I’m sorry to say, but I’ve met too few Christians who are actually happy to be alive and living here on this paradise – this paradise we are turning into hell. So many Christians I have met actually look forward to dying, the great day they will go to heaven. Why should we wait to die to go to a beautiful place? Why not make our planet heaven? Why not learn to share it with our brothers, the animals, our grandparents, the trees?
Must we destroy everything that is beautiful before we realize what we’ve done? Must we tarnish the image of woman until there’s nothing left? Sure everyone has their fantasies. But, leave the fantasies in fantasy land. Look at women all around you. Every one of them is a goddess! It’s true! It is through their pain and suffering that we all come into this world. We are the miracles inside them. Have you forgotten that? Men cannot exist without her. Men cannot exist without Mother Earth. Are we men suicidal? Are we so vain and selfish that in our death, we must take everything else?
True, love is hard work. But, believe it is worth it. Let’s love everyone – no matter the religion, no matter the sexual orientation, no matter the species. Is that not what you want? To be loved? To be understood? To be accepted for all the strangeness that is you? That is us?
You say you believe in love, but you live in fear. Love is living without fear. It is trust that we are loved and that we can love in return. Be careful of what you do – whether good or bad, it will come back to you three times greater. I prefer to think that there is no greater law than karma.
I wish you all bright blessings and a beautiful life – Free of violence. Filled with love (respect, compassion, loyalty, friendship, trust, etc.)
Un prieten a tradus pentru mine.
Nu e deja destula ura in lume? Cine suntem noi sa judecam ce este normal si ce nu este normal? Nu suntem adulti putin prea batrani s insultam pe celalalt doar pentru ca credinta lui sau a ei sau modul de a trai sunt diferite fata de ale noastre?
Daca urasti homosexualii asa de mult sau urasti faptul ca ei exista, atunci cum poti spune vreodata ca iubesti cu adevarat? Ura este tot consumul nostru. Aceasta iti distruge sufletul. Iti distruge relatiile si arunci relatiile oamenilor cu natura afara din balans. Este cineva dintre voi superior pentru ca nu este homosexual? Este ura ta cu adevarat superioara dragostei?
Traind aici in Romania, am vazut cum barbatii din aceasta tara decad femeile in fiecare zi. Eu vad cum femeile sunt exploatate in ziare ca si Click sau Libertatea, sau in cele gratis ca Ring. Femei dezbracate in pozitii umilitoare aliniate pe primele pagini ale ziarelor. Copiii vostri vad asta in fiecare zi. Este normal? Poate voi spuneti ca nu, "dar asta-i Romania". Nu. Asta nu e Romania! Intotdeauna asta spuneti ca sa scuzati tot gunoiul de pe strada, sa tratati femeile ca pe un gunoi, sa nu aveti respect fata de profesori, sa-i invatati pe copii cum sa urasca ceea ce este diferit de ei, sa promovati produse in locul celor romanesti ( ca este strain, nu il face sa fie cel mai bun ), sa scuzati actiunile sexiste ale barbatilor misogini care pot sa-si insele nevestele sau iubitele pentru ca ei sunt barbati ( aceasta e cea mai stupida scuza pe care am auzit-o ). Aceasta e o scuza sa nu acceptam responsabilitatea faptelor noastre.
Aproape 20 ani de democratie, e timpul ca romanii sa se ridice in picioare si sa arate lumiiadevarul despre Romania, despre frumusetea ei si despre frumusetea oamenilor ei.
De ce romanii nu scapa de greselile altor natii? De ce nu demonstrati ca sunteti mai buni decat celelalte natii?
Folosind Biblia, o carte plina de ura si violenta impotriva celor diferiti ( ma refer la 95% din Vechiul Testament ) , nu este ceva dupa care sa ne ascundem si sa ne scuzam ura. Toate rasele sunt distruse in Biblie pentru ca nu il venereaza pe Dumnezeul Evreilor. Aceasta e ce fac tarile ca America acum. presedintele George Bush si altii folosesc scuza - "Dumnezeu ne-a trimis in Iraq" - sa justifice lacomia lor, pierderea de sange pentru petrol si bani ce cauzeaza moartea a mii si mii de oameni nevinovati. Acelasi lucru au facut si Evreii in Vechiul Testament. Fiecare religie este responsabila de actele sale, dar trebuie sa alegi sa condamni faptul ca ei omoara, discrimineaza, mutileaza, distrug, violeaza si fura tot "in numele lui Dumnezeu". Atata timp cat eu fac aceste fapte in numele Lui, sunt in siguranta sa ma ascund in spatele violentei mele. Poate in viitor noi ii vom omori pe toti care au ochii albastri pentru undeva in Biblie spune ca a avea ochi albastri este un pacat. De asemenea, noi ar trebui sa-i omoram pe oamenii care cred in egalitate pentru ca 97% dintre barbati sunt misogini. ( Este asta normal? ) Ar trebui un barbat sa aibe voie sa faca orice vrea, sa trateze o femeie ca pe un obiect pentru ca asa a facut el de mii de ani?
As dori sa va informez ca toti suntem diferiti si ciudati. Normalul este doar in ochii celui care se uita. Sunt sigur ca sunt multe lucruri ce le fac eu pe care voi le considerati ciudate. Si sunt lucruri ce le faci tu pe care eu le consider ciudate. Aici sunt copaci, animale, plante, etc. toate ciudate. Dar toata aceasta ciudatenie nu este ciudata. Este unica. Frumoasa. Este ceea ce face lumea noastra atat de speciala. Este destinata sa devina la fel de moarta ca si planeta Marte?
Imi pare rau sa spun, dar am cunoscut prea putini crestini care sunt cu adevarat fericiti sa traiasca si sa fie vii aici in acest paradis - acest paradis noi il transformam in iad. Atat de multi crestini am cunoscut care se uitau spre moarte, ziua in care ei vor ajunge in rai. De ce sa asteptam sa murim ca sa ajungem intr-un loc frumos? De ce sa nu facem planeta noastra un rai? De ce sa nu invatam sa-l impartim cu fratii nostri, cu animalele, cu bunicii nostri, cu copacii?
Trebuie sa distrugem tot ce e frumos inainte de a realiza ce am facut?
Trebuie sa patam imaginea femeii pana nu mai ramane nimic? Sigur toata lumea are fanteziile sale. Dar, lasati fanteziile in lumea fanteziilor. Priviti femeile peste tot in jurul vostru. Fiecare dintre ele este o zeita! E adevarat! Prin durerea si suferinta lor noi toti venim pe pamant. Noi suntem miracolul din interiorul lor. Ati uitat asta? Barbatii nu pot exista fara ea. Ei nu pot exista fara Mama Pamant, fara Mama Natura. Suntem noi barbatii sinucigasi? Suntem noi atat de increzuti si egoisti ca in moartea noastra sa trebuiasca sa luam totul?
Adevarat, dragostea este o munca grea. Dar crede in ea, merita. Haideti sa iubim pe toata lumea - indiferent de religie, orientare sexuala sau specie. Nu asta vreti cu totii? Sa fiti iubiti? Sa fiti intelesi? Sa fiti acceptati de toata lumea?
Tu spui ca crezi in dragoste, dar tu traiesti in frica. Dragostea este traiul fara frica. Este incredere ca noi suntem iubiti si ca noi putem returna aceasta dragoste. Ai grija ce faci - fie bun sau rau, totul se intoarce de 3 ori mai mult. Eu prefer sa gandesc ca nu exista mai mareata justitie decat karma.
Va doresc multe binecuvantari luminoase si o viata frumoasa - fara violenta. Plina de dragoste ( respect, compasiune, loialitate, prietenie, incredere, etc. )
[/quote
superrr ]
|
Fosta membra 9am.ro
1714 mesaje
|
Postat pe: 26 Septembrie 2008, ora 15:32
De la: dagaio, la data 2008-09-25 19:03:41Draga marinescuirina,
chiar nu doresti sa fii fericita? Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca!
Draga Dagaio,
Nu este vorba ca nu vreau sa fiu fericita. Cred ca a cauta fericirea proprie nu este scopul vietii. (Cred ca scopul vietii este cautarea comuniunii cu Dumnezeu).
Nu vreau sa crezi ca sunt o acritura care are astfel de pareri din prea multa.. nefericire.
Am "noroc" cu carul (sunt genul de om care cand scoate bani de la bancomat primeste in plus!!). Dar cel mai mare noroc pe care il am este ca multe lucruri la care viseaza oamenii astazi cu speranta ca le va aduce fericire (orice lucru, you name it!) mi-au fost date doar ca sa invat ca in realitate NU CONTEAZA.
Familie pentru gay?!! Get real! Crezi ca acceptarea lor de catre societate, familie proprie sau .. orice altceva poate sa vindece ruina morala a sufletului lor pe care ei vor sa o ignore?!!
Cred ca scopul vietii oamenilor este sa-l caute pe Dumnezeu. Dar pacatele proprii fac acest lucru foarte dificil.
|
Fosta membra 9am.ro
1714 mesaje
|
Postat pe: 26 Septembrie 2008, ora 15:43
Aaa, am uitat sa mentionez ceva. Daca vei spune ca asa i-a facut Dumnezeu, ca nu este alegerea lor... etc.
Poate fi urmarea pacatelor proprii sau/si ale parintilor (cred in asta, da)
Dar in acelasi timp, Dumnezeu poate sa vindece orice.
|
Fosta membra 9am.ro
1714 mesaje
|
Postat pe: 26 Septembrie 2008, ora 15:58
Dlamarr
esti foarte romantic.
Iti doresc o viata frumoasa (asa cum iti place tie sa privesti lumea).
(asta nu inseamna ca sunt 100% de acord cu citatul).
|
Fosta membra 9am.ro
1714 mesaje
|
Postat pe: 26 Septembrie 2008, ora 18:25
frumos.
iar ai pacalit asistenta cand ti-a adus sedativele alea!
spune repede tot ce ai de spus inainte sa puna iar brancardierii mana pe tine!
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 26 Septembrie 2008, ora 18:43
Ca sã poþi spune despre un anumit lucru cã este bun sau rãu trebuie sã compari acel lucru în baza unui etalon. Prin însãºi subiectul stabilit pe acest forum, când vorbeºti de cuplurile gay ºi Divinitate, evident, modul în care priveºte Dumnezeu problema gay, modul Lui de gândire cu privire la aceastã problemã, Legea stabilitã de El cu privire la acest lucru este ETALONUL.
Deci, din punctul de vedere al lui Dumnezeu, problema gay este un PÃCAT rezultat al rãtãcirii minþii umane. Cine doreºte sã le gãseascã scuze, nu au decât sã facã asta. Aºa cum a zis ºi Irina Marinescu, NU Dumnezeu i-a fãcut aºa, este alegerea "minþii lor blestemate".
Acum ar mai fi o altã problemã importantã: în ce mãsurã fiecare dintre noi CREDE cã Dumnezeu EXISTÃ, cã EL este CREATORUL, STÃPÂNUL, ATOTPUTERNIC, JUDECÃTORUL cel drept ... (cã El pedepseºte sau rãsplãteºte) ºi crezându-L pe El pe cuvânt (cuvântul Lui este descoperit în Biblie) sã ºi trãim în consecinþã, conºtienþi fiind de faptul cã VOM DA SOCOTEALÃ înaintea Lui de toate GÂNDURILE, VORBELE, ACÞIUNILE NOASTRE.
All the best vouã, la toþi.
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 26 Septembrie 2008, ora 18:43
Asta s-a nascut sa nu fie om. Ce-o fi in capul lui nici el cred ca nu mai stie. Eu am mai scris catre administratoii sitului sa-l desfiinteze. Chiar alte solutii nu mai sunt? Vulgaritati pot sa scriu si eu, dar nu i-as raspunde parca cu aceeasi moneda. La dementa lui, ce dracu sa-i mai spui? Am raportat..si tot raportez...dar totusi pana cand?
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 27 Septembrie 2008, ora 10:58
Cine suntem , noi, oamenii sa-i judecam?? Suntem ,prea mici! Daca lor le place asa , e problema lor! Pe mine personal nu ma ;deranjeaza , ei! Eu nu-i vad, nu ma deranjeaza , cu nimic,,,,asa ca ,,,, e bine! Fiecare, o sa dea socoteala pt, faptele lui! Ma deranjeaja; nesimtirea si incultura;;! Sa postezi pe forum; cuvinte; injurioase ,,, este ;;lipsa de ;educatie;!!!!!De fapt, atat le debiteaza; parte de jos, care le este ;cerebelul;;!!
|
artafengshui
183 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 27 Septembrie 2008, ora 12:45
LA HOTI AS TAIA >>EU ,>>O MANUTA!!>GAY ?! CINE SUNT EU SA JUDEC??  BISERICA?! APROAPE CEA MAI BOGATA DIN TARA !NU!!
AMI.
|
suteudaniel8
299 mesaje
|
Postat pe: 27 Septembrie 2008, ora 13:49
De la: dagaio, la data 2008-09-25 18:28:00Draga suteidaniel8,
aici nu e Fizica. Aici e dragoste, viata, oameni, ... Mai invata!
Serios? Daca tu zici... daca e dragoste si viata si oameni... si iubesti homosexuali si le iei apararea... ai merge in oras sau ai propune legi care sai favorizeze pe gay?
Da raspunde la intrebarea adresata nu scrie ceva sa deviezi de la subiect. Daca tot homosexuali sunt normali de ce nu pot face copii si sa intemeieze o familie? Ca daca ar intemeia o familie le-ar trebui copii si cum adica sa adopte copii care merita o viata normala nu una anormala. Cineva va trebui sa se ocupe de copii (si acela care se va ocupa va prelua rolul de mama ~ adica de femeie... si celalalt va fi "barbatul"...). Se vede clar c intr-o relatie normala cineva trebuie sa se ocupe de treburile casnice, de familie, copii, etc. iar cineva trebuie sa aduca banul. Femeie trebuie sa seocupe de treburile casnice, familie... etc. iar barbatul sa aduca. Intr-o familie de gay trebuie cineva sa fie femeie si cineva barbatul, dar oameni vor totdeauna sa intorca normalul la anormal iar alti destepti sai sustina.
Shaggy
|
suteudaniel8
299 mesaje
|
Postat pe: 27 Septembrie 2008, ora 13:58
De la: mariaoprea75, la data 2008-09-25 20:05:10Daniel, acum sa te vad....suntem numai 4 care gandim diferit...crede-ma sunt multi altii cu o astfel de gandire...numai ca acei altii nu au asa timp de stat pe forum. La mine a devenit forumul asta o mare OBSESIE.ofofof
Pentru mine ar putea fi in felul urmator... sa nu va mai raspund ca tot nu intelegeti... dar asta inseamna sa las garda jos si s-a renunt ca un om slab care nu mai poate fae nimic. Poate voi renunta o data si o data sa tot scriu zilnic aici pe forum ca tat nu se intelege...
Asa si daca sunteti si altii care au o parere diferita ce are? Unde scrie ca nu trebuie sa fie mai multi cu o parere diferita? Daca sunteti 100 care aveti o parere diferita credeti ca nu o sa-mi pastrez parerea si ca voi fi influentat? Chemati cei mai diferiti oameni in gandirea mea ca tot le voi da replici cand zic ceva si sunt impotriva unei afirmatii.
Shaggy
|
suteudaniel8
299 mesaje
|
Postat pe: 27 Septembrie 2008, ora 14:17
- Domnu' Corneliu Vadim Tudor aveti un nou coleg de camera la balaceanca.
- Da !?!?! Serios ?!?!?! Cine e?
- E insusi "ncursavotrag"...
Acol tre sa mearga coptiu' astal socat... cred ca ai nevoie de un tratament serios. Nustiu ce probleme ai, da ai probleme serioase. Cred ca suferi de ceva grav... de fapt nu cred ~ sunt sigur.
Shaggy
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 27 Septembrie 2008, ora 15:22
De la: suteudaniel8, la data 2008-09-27 14:17:59- Domnu' Corneliu Vadim Tudor aveti un nou coleg de camera la balaceanca.
- Da !?!?! Serios ?!?!?! Cine e?
- E insusi "ncursavotrag"...
Acol tre sa mearga coptiu' astal socat... cred ca ai nevoie de un tratament serios. Nustiu ce probleme ai, da ai probleme serioase. Cred ca suferi de ceva grav... de fapt nu cred ~ sunt sigur. ;;;;;;;;;; SUPER BAIATU!!!
|
gica_sculeru
11 mesaje
Oras: Satu Mare
|
Postat pe: 27 Septembrie 2008, ora 21:08
omule, ce-i cu tine? de ce refuzi sa vezi realitatea? de ce vrei sa negi ceea ce oricare din noi poate vedea cu proprii lui ochi, simtire? inseamna ca ne urasti pe toti pentru ca-ti "contrazicem" convingerile... asa se face -n religia ta ... pentru crsti boss... ti-e ti-au spalat creierul... asa se face -n religia ta
|
andreea_nastasa
61 mesaje
|
Postat pe: 29 Septembrie 2008, ora 09:29
De la: suteudaniel8, la data 2008-09-27 13:58:40De la: mariaoprea75, la data 2008-09-25 20:05:10Daniel, acum sa te vad....suntem numai 4 care gandim diferit...crede-ma sunt multi altii cu o astfel de gandire...numai ca acei altii nu au asa timp de stat pe forum. La mine a devenit forumul asta o mare OBSESIE.ofofof
Pentru mine ar putea fi in felul urmator... sa nu va mai raspund ca tot nu intelegeti... dar asta inseamna sa las garda jos si s-a renunt ca un om slab care nu mai poate fae nimic. Poate voi renunta o data si o data sa tot scriu zilnic aici pe forum ca tat nu se intelege...
Asa si daca sunteti si altii care au o parere diferita ce are? Unde scrie ca nu trebuie sa fie mai multi cu o parere diferita? Daca sunteti 100 care aveti o parere diferita credeti ca nu o sa-mi pastrez parerea si ca voi fi influentat? Chemati cei mai diferiti oameni in gandirea mea ca tot le voi da replici cand zic ceva si sunt impotriva unei afirmatii.
Sa stii ca nu am cedat pentru ca sunt slaba ...  ci doar pentru ca te consider spalat la creier ...si incapabil sa inteleaga realitatea...secolului 21
plus ca forumul ...nu e o obsesie pentru mine dar nici nu imi place sa pierd timpul cu toti ...loserii
problema e ca pana acum toti ti-au zis ca esti beat dar nu vrei sa te duci acasa sa te culci
|
suteudaniel8
299 mesaje
|
Postat pe: 29 Septembrie 2008, ora 18:18
De la: andreea_nastasa, la data 2008-09-29 09:29:55De la: suteudaniel8, la data 2008-09-27 13:58:40De la: mariaoprea75, la data 2008-09-25 20:05:10Daniel, acum sa te vad....suntem numai 4 care gandim diferit...crede-ma sunt multi altii cu o astfel de gandire...numai ca acei altii nu au asa timp de stat pe forum. La mine a devenit forumul asta o mare OBSESIE.ofofof
Sa stii ca nu am cedat pentru ca sunt slaba ... ci doar pentru ca te consider spalat la creier ...si incapabil sa inteleaga realitatea...secolului 21
plus ca forumul ...nu e o obsesie pentru mine dar nici nu imi place sa pierd timpul cu toti ...loserii
problema e ca pana acum toti ti-au zis ca esti beat dar nu vrei sa te duci acasa sa te culci
Deci aici ai crezut ca o sa cad pe spate? Ai crezut ca o sa ma dai gata... cica spalat pe creer. Din aia esti tu... cum zici ca io is spalat pe creer cand de fapt tu nu esti dispusa sa vezi altceva? Eu pot sa te numesc spalata pe creer pentru ca nu esti dispusa sa crezi ce ii real pentru mine si multi alti.
Daca nu ai timp sa iti petreci timpul cu luzeri atunci nu iti mai petrece timpul cu persoana ta si cu tine...
Au zis 4-5 oameni o alta parere si asta inseamna ca toti au zis cas beat? Deci tu cand cineva o zis ca esti gay si te-o acuzat asa aiurea am vrut sa-ti iau apararea... da amu cand vad ce ai in cap ma bucur ca nu am zis nimic. Daca ar fi sa cred in realitatea in care crezi tu... as ajunge rau...
O la revedere placuta.
Shaggy
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 30 Septembrie 2008, ora 16:29
Si eu va invit sa ne balarim. Ma enervati cu totii!
|
suteudaniel8
299 mesaje
|
Postat pe: 1 Octombrie 2008, ora 17:43
De la: mariaoprea75, la data 2008-09-30 16:29:24Si eu va invit sa ne balarim. Ma enervati cu totii!
Eu as zice altceva... ce ai zice sa ne balarim  . Daca sunt persoane care sa provoace certuri... atunci le vor naste.
Asta este... o zi buna.
Shaggy
|
Fosta membra 9am.ro
3 mesaje
|
Postat pe: 2 Octombrie 2008, ora 14:00
Si eu cred la fel, credinta este in suflet. Biserica este o cladire, nu are nicio legatura. Iar ca institutie este o mafie. Ei (preotii) ne spun ce e bine si ce nu, ce sa credem si ce nu, etc. Dar si ei sunt tot oameni. Oare de ce sa imi traiesc viata dupa cum zic ei?
Iar cu homosexualitatea nu am nimic, atata timp cat nu ma afecteaza personal.
Plus ca biserica zice ca Dumnezeu e bun, ne iubeste foarte mult pe toti, pacatosi sau nu. Deci rezulta ca si cuplurile gay sunt iubite de Dumnezeu. Sunt tot oameni si ei.
|
bitutzik
1 mesaj
|
Postat pe: 2 Octombrie 2008, ora 21:52
am 19 ani si sunt studenta.trebuie sa spun ca imi plac baietii dar asta nu inseamna ca nu imi plac in aceeasi masura si fetele.asa cum imi ibesc prietenul la fel imi iubesc si cea mai buna prietena.intr-adevar situatiile nu se compara,el e prietenul meu cu care am planuri de viitor iar ea urmeaza sa se casatoreasca peste 2 ani.si pietenul ei face parte dintre cei mai buni prieteni ai mei.nu mi se pare nimic imoral sau ciudat.poate si pentru ca dupa ce am fost atee o lunga perioada,religia si Dumnezeu au o semnificatie speciala pentru mine dincolo de Biblie sau invataturile preotilor.cred in Dumnezeu pentru ca asa simt eu nu pentru ca m-am nascut ortodoxa.la fel cred ca Dumnezeu inseamna iubire iar a fi un bun crestin inseamna mai intai sa fii OM cu bun simt si un suflet deschis.declaratiile astea fatise mi se par penibile iar Biblia nu e un argument doar in masura in care cei care le folosesc ca atare stiu limba aramaica,copta sau greaca si au citit-o in original. ca studenta la limbi straine va spun ca multe traduceri isi pierd esenta.la fel cred eu ca s-a intamplat si cu Biblia.
ca sa conchid,daca doi oameni sunt fericiti de ce sa nu fie fericiti?doar pentru ca au acelasi sex? asta e o prejudecata demna de gandirea unui om virtuos din epoca victoriana.daca ramanem acolo.........e grev
o singura obiectie am nu cred ca e bine ca un copil sa creasca intr-o familie in care adultii au acelasi sex pentru ca atunci influenta asta s-ar resimti in personalitatea lui.
in rest.....fericiti si impliniti sa fim si asa il slavim pe Dumnezeu
cat despre rolul unic al femeii acela de a face copii,maturizati-va oamnei buni.si asta v-o spune o pers de 19 ani.traiti cu cel putin 2 secole in urma.
sa traim bine!!!!
ramona
|
suteudaniel8
299 mesaje
|
Postat pe: 3 Octombrie 2008, ora 22:52
De la: georgyy_geoo, la data 2008-10-02 14:00:57Si eu cred la fel, credinta este in suflet. Biserica este o cladire, nu are nicio legatura. Iar ca institutie este o mafie. Ei (preotii) ne spun ce e bine si ce nu, ce sa credem si ce nu, etc. Dar si ei sunt tot oameni. Oare de ce sa imi traiesc viata dupa cum zic ei?
Iar cu homosexualitatea nu am nimic, atata timp cat nu ma afecteaza personal.
Plus ca biserica zice ca Dumnezeu e bun, ne iubeste foarte mult pe toti, pacatosi sau nu. Deci rezulta ca si cuplurile gay sunt iubite de Dumnezeu. Sunt tot oameni si ei.
Dumnezeu iubeste homosexualii... da nu iubeste ceea ce fac.
Dumnezeu il iubeste pe cel care face o crima... da nu iubeste faptul ca a omorat. Hai sa zicem ca El ne iubeste chiar daca nu facem binele... da ii place ce am faut?
Shaggy
|
|
|