Info
x
Cuplurile gay si divinitatea
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Martie 2010, ora 16:31
De la: 9am005350, la data 2009-09-16 17:43:14Amsa iti raspund la comentariu citandu-l pe Caragiale: Amice... Esti idiot!!! ce-ai mah cu omu' ? daca asta e parerea lui cum vii matale sa-i dai la cap ? eshti nebun de-l faci numai pt.asta idiot ? uite, io par ezamplu sunt bulangiu...si daca-mi cazi cu tronc eu ma dau la tine. atunci depinde numa' de tine sa tzi-o trag sau nu ! adica , nu te violez, o fac cu acceptu' shi placerea lu' matale. shi-tzi dau shi un cadou...o pijama, o tanga...un sutien...etc etc. atunci , cine este idiot ?
si electronica !
|
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 10:39
De la: AZAZEL, la data 2010-03-16 16:31:52Azazel, tu nu esti idiot dar ai un vocabular,,colorat' si-o atitudine care ii incita pe ,,interlocutorii'' tai.De la: 9am005350, la data 2009-09-16 17:43:14Amsa iti raspund la comentariu citandu-l pe Caragiale: Amice... Esti idiot!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
AlecsaM 26 mesaje Membru din: 9/03/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 16:16
oau...ati inceput iar cu citate din biblie...n-am citit cartea respectiva si nici nu cred ca as avea vreodata rabdare s-o citesc pe toata....oricum...ce are a face Divinitatea cu gay-ii? PAREREA MEA este ca e alegerea fiecarui individ sa-si traiasca viata in modul in care crede de cuviinta ca i se potriveste...si atata timp cat nu se mai tine cont ca relatiile intime sa se desfasoare si anume dupa casatorie (ma refer aici la un cuplu "normal" nu "gay"), e cam logic ca nu prea mai tine cont nimeni de ce zice "Divinitatea". De ce sa judecam oamenii cu alte orientari prin prisma Divinitatii? Si oricum, voi oamenii astia care judecati omul cu citate din biblie...parca Judecata o face Dumnezeu mai Apoi,nu?
Raporteaza abuz de limbaj
"Prostii mor. Dar prostia ramane!"
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 16:22
De la: AlecsaM, la data 2010-03-17 16:16:48oau...ati inceput iar cu citate din biblie...n-am citit cartea respectiva si nici nu cred ca as avea vreodata rabdare s-o citesc pe toata....oricum...ce are a face Divinitatea cu gay-ii? PAREREA MEA este ca e alegerea fiecarui individ sa-si traiasca viata in modul in care crede de cuviinta ca i se potriveste...si atata timp cat nu se mai tine cont ca relatiile intime sa se desfasoare si anume dupa casatorie (ma refer aici la un cuplu "normal" nu "gay"), e cam logic ca nu prea mai tine cont nimeni de ce zice "Divinitatea". De ce sa judecam oamenii cu alte orientari prin prisma Divinitatii? Si oricum, voi oamenii astia care judecati omul cu citate din biblie...parca Judecata o face Dumnezeu mai Apoi,nu? simplu Copy-Paste si gata se dau a tot stiutori din toate , dar nu inteleg nici 1%din ce afiseaza calculatorul-creatorul acolo, astfel devenind,,cine-mis eu''' Raporteaza abuz de limbaj |
|
AlecsaM 26 mesaje Membru din: 9/03/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 16:30
Eu d-aia nu-i intleleg pe "oamenii-biblie"...gasesc un citat pentru orice e rau, bun, gresit, in regula, in neregula...dar ei personal nu au o parere? Nu-mi plac indoctrinatii! E totul naspa in jurul tau? Tara ta e de c@#%t??? Mai e cate un cutremur nush pe unde care nush ce axa a pamantului o micsa? Mai sunt si inundatii pe undeva? E CLAR! VINE APOCLIPSA!! :))))
"Prostii mor. Dar prostia ramane!"
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 20:06
De la: AlecsaM, la data 2010-03-17 16:30:05Eu d-aia nu-i intleleg pe "oamenii-biblie"...gasesc un citat pentru orice e rau, bun, gresit, in regula, in neregula...dar ei personal nu au o parere? Nu-mi plac indoctrinatii! E totul naspa in jurul tau? Tara ta e de c@#%t??? Mai e cate un cutremur nush pe unde care nush ce axa a pamantului o micsa? Mai sunt si inundatii pe undeva? E CLAR! VINE APOCLIPSA!! :))))
Raporteaza abuz de limbaj |
|
geooo12geooo 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 Martie 2010, ora 09:37
hmmm, interesant subiect.
biserica este cea mai profitabila afacere si cel mai bun mod de manipulare a maselor. Biblia...o carte scrisa de biserica in functie de interesele ei. Adam si Eva...l-au facut pe Cain si Abel si mai tarziu pe Seth dupa care au facut fii si fiice:)) cine cu cine??? incest direct. atunci...cand a devenit incestul pacat??? nu se shtie, mai ales ca nu e inclus in cele 10 porunci. Eu cred ca este imoral mai degraba. Homosexualitatea este de asemenea consemnata in istorie cu mult timp inainte de articolul 200:) . Despre homosexualitate se pot spune multe dar in final nu vom intelege nimic iar singura explicatie cat de cat plauzibila este aceea ca este pur si simplu o anomalie psihica. Homosexualitatea este intalnita atat la barbati cat sila femei (asta apropo la doamna care a spus ca se bucura ca s-a nasut femeie). Eu locuiesc in madrid de cativa ani si aici sunt la vedere atat ei cat si ele...diferenta consta in mentalitatea sau mai bine zis in diferenta de mentalitate intre poporul nostru si cel spaniol. Toleranta, oameni buni, toleranta. Asta e raspunsul dar noua romanilor ne este foarte greu sa fim toleranti cand suntem obisnuiti sa ne uitam in gradina vecinului de atata amar de timp. de aia suntem atat de saraci atat financiar cat si cu duhul. suntem prea ocupati sa vedem ce mai face vecinul incat uitam sa ne facem ordine in propria ograda. Eu am colaborat cu persoane gay si pot sa va spun ca desi la inceput am fost oarecum reticent in privinta lor am realizat ca sunt persoane perfect normale iar ceea ce fac ei in intimitate este strict problema lor. Pe de alta parte...sunt destui gay in biserici. Se`poate discuta mult si bine despre acest subiect dar un lucru e sigur...o concluzie unica nu vom trage. Eu nu sunt de acord cu cei ce spun ca Homosexualitatea e pacat pt ca nu e vina lor ca s-au nascut asa. Cei ce arunca cu pietre in homosexuali acum, mai tarziu pot avea copii homosexuali, si atunci???Parerea mea este sa sa fim toleranti si sa ne vedem de treburile noastre si de familiile noastre si sa nu ne mai preocupe atata ce fac vecinii, cum fac si unde isi baga... |
|
natara 3 mesaje Membru din: 5/11/2008 Oras: Bistrita |
Postat pe: 27 Martie 2010, ora 20:24
De la: , la data 2008-08-12 17:19:45RUSINE DE CUM GANDESTI ! Esti in deriva totala. RUSINE ! ce imi plac tristii de genul tau
|
|
|
|
jozsi63 9 mesaje Membru din: 21/12/2009 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 28 Martie 2010, ora 12:51
sa ne intrebam daca Dumnezeu este de acord cu asa ceva nu o biserica sau alta categoric nuuuuu!!!!1
|
Postat pe: 28 Martie 2010, ora 15:36
De la: jozsi63, la data 2010-03-28 12:51:39sa ne intrebam daca Dumnezeu este de acord cu asa ceva nu o biserica sau alta categoric nuuuuu!!!!1 bai ioska ! da' tu eshti bolund reu ! da'poi cum vrei se intrebem pe domnu' Dumnezeu ? la telefonu , la faxu , la skypu ? hai respunde deshteptule ! che dake popa este curlangiu atunci musai shi aia care vine la el estem curlangiu ! ertem ?
si electronica !
|
|
Fosta membra 9am.ro 3915 mesaje Membru din: 13/01/2010 |
Postat pe: 28 Martie 2010, ora 15:54
De la: AZAZEL, la data 2010-03-28 15:36:10prietene Azazel, vad ca esti preocupat ,,pro fund''De la: jozsi63, la data 2010-03-28 12:51:39sa ne intrebam daca Dumnezeu este de acord cu asa ceva nu o biserica sau alta categoric nuuuuu!!!!1 dar mai lasa-le putin de-o parte si ocupa-te de imaginea ta. Iti propun sa incepi prin a-ti da jos ochelarii sa-ti vedem sclipirea ochilor tai frumosi....
|
Postat pe: 28 Martie 2010, ora 16:23
De la: rodik_mi, la data 2010-03-28 15:54:39De la: AZAZEL, la data 2010-03-28 15:36:10prietene Azazel, vad ca esti preocupat ,,pro fund''De la: jozsi63, la data 2010-03-28 12:51:39sa ne intrebam daca Dumnezeu este de acord cu asa ceva nu o biserica sau alta categoric nuuuuu!!!!1 te-m intuit de mult ! tu eshti o ...eminesciana ; "ochii ferestrele sufletului !" din pacate , azazel este lipsit de ...suflet ! imi pare rau ! atunci ce sa vezi ?
si electronica !
|

simplu Copy-Paste si gata se dau a tot stiutori din toate , dar nu inteleg nici 1%din ce afiseaza calculatorul-creatorul acolo, astfel devenind,,cine-mis eu
dar mai lasa-le putin de-o parte si ocupa-te de imaginea ta. Iti propun sa incepi prin a-ti da jos ochelarii sa-ti vedem sclipirea ochilor tai frumosi....