back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cuplurile gay si divinitatea

Pagini: << 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:

gabriela_esty

21 mesaje
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 05:52

Super gandesti! imi place! Ti-ai conturat un viitor, care speri sa fie, dar inca nu stii cum va fi. daca vei trai, te vei casatori(nu se stie cu cine) vei avea copii(ai tai sau ai altora), un job si o viata asa cum ti-o alegi tu.

Libertatea asta nu o ai de la altii, ci ti-o creezi tu. Vei trai dupa propiile tale alegeri, apoi vei muri.

banuiesc ca nu crezi in viata de dincolo, pentru ca atunci ti-ai fi impus altfel de principii. deci tu te simti aproape nimic, o mana de tarana trecatoare, care trece ca aburul si va disparea in neant. Nu vei ajunge niciodata sa dai socoteala in fata nimanui despre binele sau raul pe care l-ai facut in viata. Iti negi probabil Creatorul si negi ca a fost cineva care te-a trimis in lume si care are niste asteptari de la tine. Probabil pui pe seama hazardului complexitatea ta. Nu m-ar mira sa iti negi si parintii ca si cum tu ai aparut pur si simplu si vei disparea pur si simplu. Tu nu intelegi ca existi intr-o lume pe care nu tu ai creat-o , dar cel care a facut lucrarea asta, Cel care te-a facut si pe tine, a creat legile fizice si chimice pentru lume si legile morale pentru aspiratiile sufletesti.Nu iti poti nega sentimentele sau emotiile. Nu inteleg cum poti sa denaturezi chiar dragostea transformand-o in ceva murdar si injjositor("ma voi casatori cu un baiat sau cu o fata")

Deci, poti trai cum vrei, dar nu poti sa negi ca stii ce e bine si ce e rau. Sanatatea, inteligenta si chiar posibilitatile pe care le ai de a te realiza, cui i le datorezi? Ai putere sa te faci mai sanatos, sa iti tratezi o boala incurabila sau sa iti adaogi o zi in plus? te simti puternic in fata mortii? Te crezi in stare sa te iei de piept cu moartea si sa ii razi in nas?

Crezi ca poti sa iti impui parerile tale contra legilor existente? Orice ai crede tu, lumea din jurul tau exista si functioneaza dupa propriile legi. Tu poti doar sa alegi sa le descoperi si sa le folosesti spre bine tau sau sa ramani ignorant intr-o lume imaginara si sa ajungi candva sa fi zdrobit tocmai de realiatea pe care ai ignorat-o poate nu din prostie, ci din lene intelectula sau infumurare fatalista.

dkk0

83 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 14:46

De la: gabriela_esty, la data 2009-05-26 05:52:04

Cel care te-a facut si pe tine, a creat legile fizice si chimice pentru lume si legile morale pentru aspiratiile sufletesti.Nu iti poti nega sentimentele sau emotiile. Nu inteleg cum poti sa denaturezi chiar dragostea transformand-o in ceva murdar si injjositor("ma voi casatori cu un baiat sau cu o fata")

asa deci , un zeu atotputernic care a creat un imens univers, a dat gres atunci cand a creat homosexualii, persoanele cu dizabilitati fizice si mentale.

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 15:47

De la: gabriela_esty, la data 2009-05-26 05:52:04Super gandesti! imi place! Ti-ai conturat un viitor, care speri sa fie, dar inca nu stii cum va fi. daca vei trai, te vei casatori(nu se stie cu cine) vei avea copii(ai tai sau ai altora), un job si o viata asa cum ti-o alegi tu.

Libertatea asta nu o ai de la altii, ci ti-o creezi tu. Vei trai dupa propiile tale alegeri, apoi vei muri.

banuiesc ca nu crezi in viata de dincolo, pentru ca atunci ti-ai fi impus altfel de principii. deci tu te simti aproape nimic, o mana de tarana trecatoare, care trece ca aburul si va disparea in neant. Nu vei ajunge niciodata sa dai socoteala in fata nimanui despre binele sau raul pe care l-ai facut in viata. Iti negi probabil Creatorul si negi ca a fost cineva care te-a trimis in lume si care are niste asteptari de la tine. Probabil pui pe seama hazardului complexitatea ta. Nu m-ar mira sa iti negi si parintii ca si cum tu ai aparut pur si simplu si vei disparea pur si simplu. Tu nu intelegi ca existi intr-o lume pe care nu tu ai creat-o , dar cel care a facut lucrarea asta, Cel care te-a facut si pe tine, a creat legile fizice si chimice pentru lume si legile morale pentru aspiratiile sufletesti.Nu iti poti nega sentimentele sau emotiile. Nu inteleg cum poti sa denaturezi chiar dragostea transformand-o in ceva murdar si injjositor("ma voi casatori cu un baiat sau cu o fata")

Deci, poti trai cum vrei, dar nu poti sa negi ca stii ce e bine si ce e rau. Sanatatea, inteligenta si chiar posibilitatile pe care le ai de a te realiza, cui i le datorezi? Ai putere sa te faci mai sanatos, sa iti tratezi o boala incurabila sau sa iti adaogi o zi in plus? te simti puternic in fata mortii? Te crezi in stare sa te iei de piept cu moartea si sa ii razi in nas?

Crezi ca poti sa iti impui parerile tale contra legilor existente? Orice ai crede tu, lumea din jurul tau exista si functioneaza dupa propriile legi. Tu poti doar sa alegi sa le descoperi si sa le folosesti spre bine tau sau sa ramani ignorant intr-o lume imaginara si sa ajungi candva sa fi zdrobit tocmai de realiatea pe care ai ignorat-o poate nu din prostie, ci din lene intelectula sau infumurare fatalista.

Imi place logica lu' talica bre! frumos gandit, frumos spus !

Ticu
dragos1301

15 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 26 Mai 2009, ora 20:16

Unul din lucrurile care fac ca majoritatea forumurilor in romana la care arunc o privire sa fie inutile (acesta e primul la care scriu atat) este placerea nelimitata de a critica si a ii face pe interlocutori prosti, dobitoci, insensibili. De a le reduce opinia la zero, de a fi categorici si atotstiutori. Imfatuare care seaca tot farmecul dezbaterii de cele mai multe ori. In cazul acesta insa raspund, pentru ca ma critici 'frumos' sau cel putin decent si la punct, desi fara sa ma cunosti.

Tu stii daca vei trai? Cu cine te vei casatori si ce copii vei avea? Eu nu stiu, si nu tin neaparat sa fie asa sau pe dincolo, pentru ca nu tine in totalitate de mine, tocmai. Exista o energie /forta/ inteligenta care a creat universul in care traim, planeta asta, pe noi asa cum suntem, legile naturii si ale firii. O forta pe care fiecare o numeste cum doreste, o intelege cum poate si o respecta cum stie mai bine (unii deloc, altii prea mult?!).

Imi place sa cred -cu destula siguranta in mine, dar fara certitudini, convingerile in materie de spiritualitate si religie sunt amagitoare, pentru ca mintea umana oricum nu poate pricepe- nu doar ca exista ceva dupa moarte, ci ca exista numeroase vieti pe Pamant pentru fiecare suflet. Si fiecare viata e o lectie si o experienta la care suntem supusi pentru a ne imbunatati si apropRia valori precum dragostea, rabdarea, umilinta, modestia samd.

Cu cat le deprinzi mai repede, cu atat esti mai aproape de... sa-l numim D-zeu. Nascut fiind in Romania, crescut de parinti ortodocsi, educat in societatea noastra, pentru totdeauna voi ramane ortodox iar pentru mine 'divinitatea' se va chema D-zeu. Caruia ma rog -o sa fiu facut ipocrit, fatarnic samd dar mi-am pus si eu problema si totusi deocamdata mi se pare ca este in regula, please don't comment on this- ori de cate ori am nevoie si caruia ii multumesc pentru tot ceea ce dobandesc.

Parintii mei, i-am criticat ani buni cand eram adolescent, ca orice rebel, dar sunt persoanele de pe lume carora le sunt cel mai recunoscator pentru tot ceea ce sunt astazi. Lor, unora dintre profesori si mentori pe care i-am avut de-a lungul anilor. Si nu este nimic mai placut pentru mine decat sa fiu recunoscator si sa ii ajut in schimb pe altii dupa puteri, dar din tot sufletul.

Asa ca din punctul meu de vedere, ai interpretat complet pe dos convingerile mele despre lume -si cred ca in cazul tau nu e ca sa te simti tu desteapta si restu prosti, probabil ca modul in care m-am exprimat eu a facut lucrurile neclare.

In fine, conteaza mai putin :)

Fosta membra 9am.ro

49 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 17:19

homosexualitatea este o boala,am citit si am auzit doctori cu renume care s-au ocupat de homosexuali si mai toti au aceeasi parere. Eu nu dau lectii sau acuz cuplurile gay,ii compatimesc si-mi produc greata paradele specifice lor.Dumnezeu sau legea firii cum vreti nu permite creatia,nasterea copiilor la ei.Stiu ca sunt procedee de a avea copiii dar cu ajutorul oamenilor sanatosi.Copilul are nevoie de o familie care inseamna mama si tata,nu pentru ca suntem noi inapoiati ci pt ca asa e legea firii si numai asa se concep , se ceeaza copii.In rest atata agitatie pentru niste oameni bolnavi care nu vor sa se trateze si ne considera pe noi anormali, e ridicol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 17:29

nu am nimic cu gay-i, fiecare face ce vrea si cum vrea. sant bolnavi sau nu, sant impotriva legilor firii....asta e problema lor...
dar paradele alea chiar inspira greatza !

si sant total impotriva adoptiei copiilor de catre astfel de familii, sau mai rau, de procrearea de catre astfel de oameni!
vai de copiii aia!
si nu ca ar ajunge si ei la fel, nu de aia ma gandesc ca e nasol de ei. ci mai ales .... god! nici nu stiu cum sa ma exprim...nu imi pot imagina cum e sa ai doi tati....si sa cresti cu ei in casa, si sa vezi la gradinitza sau la scoala ca restul au parinti normali ...

Fosta membra 9am.ro

49 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 22:59

Dumnezeu nu a dat gres cu creatia sa!A facut totul perfect!El ne-a aratat Calea Adevarul si Viata!Nu Dumnezeu a creat homosexsualii, persoanele cu dizabilitati! Omul a iesit din Perfectiune s-a indepartat de Dumnezeu prin alegerile sale proprii personale .Si asa copii mostenesc tarele genele parintilor lor.Noi suntem creati dupa Chipul si Asemanarea lui Dumnezeu deci si noi suntem Mantuitori de parinti[ se spunea din strabuni ca vai de neamul care nu are copii- pieriti-ar neamul!] Noi copiii prin Iubire deci prin jertfa noastra luam din pacatele parintilor nostri pentru ca noi toti suntem judecati pe neam, neamul mic familia , neamul mare ,tara, deci unde sunt radacinile noastre care ar trebui sa fie puternice.Dar noi continuind cu alegerile noastre gresite ne plangem ca ce rau e Dumnezeu cand de fapt noi ne-am indepartat de El.Ma intreb ai un copil cuplul se desparte si celalat de gay si vede iesind zilnic din dormitor parintii de acelasi sex dulcegariile lor ,cum e pentru un copil balacirea unor valori, ce simte el e se zdruncina in sufletul lui!!!!!!!!!!!!!!!!!!!E el vinovat de alegerea ta dar el e dator sa indrepte greseala ta deci tu prin alegerile tale iti condamni copilul , in fine e mult de discutat atat acum!!!!!!!!!!!

grasucristina

3 mesaje

Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 08:38

Nu avem dreptul să judecăm pe nimeni , dacă fiecare și-ar vedea de treaba lui si-ar încerca doar să fie mai bun lumea s-ar putea îndrepta.

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 2 August 2009, ora 23:01

De la: dragos1301, la data 2009-05-26 20:16:38Unul din lucrurile care fac ca majoritatea forumurilor in romana la care arunc o privire sa fie inutile (acesta e primul la care scriu atat) este placerea nelimitata de a critica si a ii face pe interlocutori prosti, dobitoci, insensibili. De a le reduce opinia la zero, de a fi categorici si atotstiutori. Imfatuare care seaca tot farmecul dezbaterii de cele mai multe ori. In cazul acesta insa raspund, pentru ca ma critici 'frumos' sau cel putin decent si la punct, desi fara sa ma cunosti.

Tu stii daca vei trai? Cu cine te vei casatori si ce copii vei avea? Eu nu stiu, si nu tin neaparat sa fie asa sau pe dincolo, pentru ca nu tine in totalitate de mine, tocmai. Exista o energie /forta/ inteligenta care a creat universul in care traim, planeta asta, pe noi asa cum suntem, legile naturii si ale firii. O forta pe care fiecare o numeste cum doreste, o intelege cum poate si o respecta cum stie mai bine (unii deloc, altii prea mult?!).

Imi place sa cred -cu destula siguranta in mine, dar fara certitudini, convingerile in materie de spiritualitate si religie sunt amagitoare, pentru ca mintea umana oricum nu poate pricepe- nu doar ca exista ceva dupa moarte, ci ca exista numeroase vieti pe Pamant pentru fiecare suflet. Si fiecare viata e o lectie si o experienta la care suntem supusi pentru a ne imbunatati si apropRia valori precum dragostea, rabdarea, umilinta, modestia samd.

Cu cat le deprinzi mai repede, cu atat esti mai aproape de... sa-l numim D-zeu. Nascut fiind in Romania, crescut de parinti ortodocsi, educat in societatea noastra, pentru totdeauna voi ramane ortodox iar pentru mine 'divinitatea' se va chema D-zeu. Caruia ma rog -o sa fiu facut ipocrit, fatarnic samd dar mi-am pus si eu problema si totusi deocamdata mi se pare ca este in regula, please don't comment on this- ori de cate ori am nevoie si caruia ii multumesc pentru tot ceea ce dobandesc.

Parintii mei, i-am criticat ani buni cand eram adolescent, ca orice rebel, dar sunt persoanele de pe lume carora le sunt cel mai recunoscator pentru tot ceea ce sunt astazi. Lor, unora dintre profesori si mentori pe care i-am avut de-a lungul anilor. Si nu este nimic mai placut pentru mine decat sa fiu recunoscator si sa ii ajut in schimb pe altii dupa puteri, dar din tot sufletul.

Asa ca din punctul meu de vedere, ai interpretat complet pe dos convingerile mele despre lume -si cred ca in cazul tau nu e ca sa te simti tu desteapta si restu prosti, probabil ca modul in care m-am exprimat eu a facut lucrurile neclare.

In fine, conteaza mai putin :)

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 2 August 2009, ora 23:36

De la: dragos1301, la data 2009-05-24 00:24:43Totdeauna am fost indragostit de fete, fara ca vreodata sa fiu fericit cu vreuna.Dar de la 15 ani am inceput sa tatonez ideea de a fi cu un baiat. Sunt multe povesti in spate, cazul meu e aparte pentru ca a crescut intr-adevar din lipsa de comunicatie, depresii, suferinta. Adica din niste probleme de personalitate care daca erau discutate cu un psiholog in adolescenta ma aduceau astazi poate hetero. Astazi ma consider si sunt defapt bisexual. Ce va fi mai tarziu, oi trai si oi vedea. Important este ca am incredere in mine si stiu ca nu fac nimic rau.

Multi dintre homosexuali (M) au trait prin experiente traumatizante -multi altii trec zilnic si nu ajung gay- dar unii dintre ei chiar se nasc asa. Sunt oameni si oameni, si defapt nimeni absolut nimeni nu este 100% gay sau 100% hetero, ci suntem undeva intre. Unii mai spre gay, altii mai spre hetero, datorita experientelor pe care le-au trait, religiei, culturii, educatiei. Banuiesc ca cei care sunt intoleranti fata de orientarea sexuala sunt si fata de handicapul fizic sau psihic, religie samd -intoleranta care creeaza duiumul de probleme din societatea romaneasca de astazi.

Dumnezeu trebuie sa existe in sufletul fiecaruia asa cum si-l construieste fiecare, nu cum scrie in Biblie, si acelasi lucru se aplica si islamului, taoismului samd. Nu conteaza in ce cred oamenii, si va asigur ca nu exista nicio religie corecta sau adevarata. Religia este un mod de a te identifica cu sine, de a crede in ceva care sa dea stabilitate. Atat timp cat se bazeaza pe principii precum iubire, rabdare, toleranta, deschidere, este o religie buna. Fanatismul, indoctrinarea nu servesc la nimic bun.

De aceea nu e nimic rau in a fi altfel, fie ca asta inseamna gay sau tigan sau schiop sau retardat (e o boala pt cei care nu stiu). Actiunile oamenilor nu ceea ce sunt ii fac sa fie apreciati sau condamnati. Sau cel putin asa ar trebui sa fie. Si de aceea nu conteaza atat de mult daca iti intemeiezi chiar un partneriat (nu se numeste familie, dar e o forma de casatorie) cu o persoana de acelasi sex. Si NU este nimic rau in a creste un copil impreuna intr-un asemenea cuplu. Cu atat mai mult daca este un copil adoptat careia i se ofera o sansa la o viata mai buna.

Exista o problema cand, intr-adevar, unele persoane homosexuale au probleme psihice si de personalitate (la fel cum foarte foarte multi oameni normali au de altfel). Insa este acelasi lucru cu a spune ca parintii care isi bat copii sau nu stiu sa aiba grija de ei ar trebui sa nu aiba dreptul sa ii creasca. Foarte putini parinti stiu sa isi creasca copiii. Si de multe ori copiii cuplurilor de acelasi sex au orientare hetero.

Imi plac si fetele si baietii, exista fete extraordinare si baieti minunati, de aceea si exista multe cupluri fericite. Dar nu e nimic rau in a avea cupluri de acelasi sex (si exista numeroase cupluri de lesbiene, doar ca ele stiu sa stea mai discrete si nu este atat de public).

Ce sa mai spun... relatia cu divinitatea, creatorul lumii asa cum o stim noi -Dzeu sau cum vrea fiecare sa numeasca inteligenta, forta sau energia respectiva- nu este impiedicata de a fi sau nu homosexual.

Le dau dreptate celor care nu ii accepta pe cei care nu sunt discreti in legatura cu orientarea sexuala. Dar mi se pare la fel de neplacut sa vad un sarut intre un baiat si o fata ca un sarut intre doua fete sau unul intre doi baieti in public. Unele lucruri nu trebuie facute si expuse public. Si multi homosexuali nu inteleg asta, la fel cum de altfel multi heterosexuali nu o fac.

Hai sa ne concentram pe probleme adevarate (si, sincer, nu sunt convins ca incestul este una, atat timp cat este consimtit). Hai sa denuntam violurile, pedofilia care traumatizeaza atatia copii, violenta in familie, discriminarea fata de oricine. Lumea va fi mai buna si viata va fi mai frumoasa si mai vesela.

De la Alehin :

In lumea asta in care ne -nvartim exista gravitatie (ca asa am numit-o noi) exista alb si negru ,bine -rau ,cald rece ,noapte- zi , . cauza -efect ,femeie -barbat ...si religia cu rai si iad (tot de oameni inventata)exista o lege a complementaritatii ,antagonismelor (tot de oameni denumite ) dar ...in lumea asta in care traim bine sau rau majoritatea decide ...exista selectie naturala ,cei care se nasc cu un handicap oricare ar fi el : sexual , fizic .mental sunt marginalizati sau eliminati ...Impotriva firii ...da asta este adevarul pe care trebuie sa-l acceptati ,voi cei care credeti ca d-zeu va iubeste ca sunteti altfel (homosexuali ) si are vreun plan cu voi.... Chiar tu ai spus ca ai avut niste traume psihice ,esti depresiv, ...dar toate aste trebuie sa te duca cu gandul ca nimeni nu este etalon pe lumea asta ,dar cel putin din punct de vedere al sexualitatii lucrurule stau f. clar alb si negru ,caci daca cei ca tine ar fi fost majoritari ,noi acum eram inca in grote , plecati la vanatoare cu arcul (si asta pt ca pana la urma se stingea ..neamul maimutelor hommo sapiens ...exista normal de cand lumea si zoofili , pedofili ,necrofili,gerontofili ,retardati (chiar ei de ce nu s-or uni intr-o asociatie si sa-si apere drepturile?)...dar asta nu inseamna ca trebuie sa -l urc pe soclu si sa-l pun imparat .Toleranta asta neneorocita a oamenilor indiferenti a facut sa prolifereze ,,tagma homosexualilor ,,mai mult decat a ,,zoofililor -de ex.Este un neajuns ...in lumea asta ...nu un merit ....sa fii homosexual ...Eu as urma un tratament hormonal. ,consiliere psihologica ...

9am_Ella

241 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 3 August 2009, ora 22:41

Nu sunt decat doua iubiri. Iubirea de sine, sau iubirea pentru alte fiinte vii. Si indaratul iubirii de sine se afla suferinta si boala. iar indaratul iubirii pentru altii, se afla Binele. De fiecara data cand omul iubeste in afara lui, face, constient sau nu, un act de credinta.
dragos1301

15 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 4 August 2009, ora 00:31

Draga Alehin:
Homosexualilor le-ar fi mai usor sa fie atrasi de sexul opus. Dar nu fac nimic rau si atunci nu au de ce sa fie stigmatizati si condamnati pentru orientarea lor sexuala, care tine de intimitate -atunci cand tine de intimitate.
Nici pe departe nu poate fi vorba ca toata lumea sa devina asa.
Si... crezi sau nu, orientarea sexuala nu are nimic a face cu inteligenta sau orice alt fel de abilitati, psihice fizice sau emotionale. Nu exista nici un studiu care sa fi reusit sa demonstreze asa ceva desi multi au incercat.
Iar problema ca am disparea ca specie este o aberatie, nici pe departe nu ar putea fi toata specia umana asa. Acum incepe sa iasa la suprafata diversitatea umana deoarece oamenii nu mai au impulsul procreatiei si al supravietuirii atat de stringent. Exista alte metode de a concepe copii -nu le aprob personal, dar ideea este ca stilul de viata al oamenilor este altul si isi permit sa fie ceea ce sunt cu adevarat. Asta da nastere la diversitate si ar trebui sa bucure pe toata lumea, e o sursa de inovatie.
Specia umana nu va avea niciodata probleme din cauza homosexualilor cu alte cuvinte, nici macar atunci cand, daca se va intampla vreodata, vor fi considerati egali cu toti ceilalti semeni -numarul lor ar creste atunci oarecum in multe tari unde sunt stigmatizati.
In fine, este interesant de purtat un dialog, nu de scris posturi aici.
Salutare!

PS: Incep sa imi dau seama ca intr-o relatie cu o persoana de acelasi sex nu ma pot simti implinit. E mult mai simplu si mai placut cred sa ai o familie naturala si copii. Probabil voi da curs acestei dorinte in curand, cel putin asa incep sa gandesc. Asta dupa ce inca pentru o vreme voi continua sa fiu foarte incantat de relatia pe care o am cu o persoana de acelasi sex -.voi sustine oricum totdeauna ca nu e nimic gresit in asta. Iar viata personala trebuie sa fie urmarea unei decizii personale. Nu este o decizie usoara pentru nimeni, si asumata cu responsabilitate daca este dusa pana la capat.

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 4 August 2009, ora 02:02

De la ALEHIN :
Normal ca nu trebuie sa fii prea destept sa-ti dai seama ca sexualitatea nu are numic cu inteligenta , in nici un caz llegat de preferinte sexuale .Este normal ca si in randul heterosexualilor sunt niste genuri ,legat de preferinta unora pt persoane f.grase sau mult mai tinere sau mult mai in varsta -tine cred de evolutia sexuala a fiecaruia si de nivelul de maturare psihosexuala..Alegerea fiecaruia tine de optiune lui intima ..eu poate n-as fi avut nici un fel de reactie ,insa parada , dorinta cuplurilor gay de a intra intr-o asa zisa normalitate tinde catre o discriminare pozitiva...eu sunt convinsa ca multi barbati sunt gay de conjunctura si partea cea mai grava ca ,,legatura asta nu are loc doar intre 2 indivizi cu aceeasi orientare...caci pana sa aiba fiecare un partener stabil tot corupe ,...ba un minor fara discernamant., ba maturi aflati intr-o situatie precara financiar care-si vand favorurile sexuale ..si asa incet incet anormalitatea capata caracter de ..sport national ...aud foarte des despre homosexuali ,ajung chiar sa braveze ,devine o moda ,intra in obisnuinta .Poate sa fie si o componenta genetica ,s-ar putea sa fie doar o perturbare in devenirea sexuala a persoanei respective ...tot ce se poate ...dar totul a trecut dincolo de cei 4 pereti ...e ca si cand heterosexualii fac parada cu esecurile lor sentimentalo-sexuale,cu impotenta unora ..este ceva care tine de vulgar, de pus poalele in cap si batut fundul in fata lumii...
Chestia cu judecata de apoi tine de infantilismul lumii in care traim ,caci numai un limitat isi inchipuie un Dumnezeu asezat pe un jilt si impartind oamenii in buni si rai , blestemand ,,pana la al 9-lea neam ,razbunandu-se ,pedepsind sau recompensand ,clar nu suntem o pepiniera si Dumnezeu( ca sa-i dau un nume de comun acord) nu poate fi asa de usor de inteles si de previzibil ...+

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Postat pe: 12 Septembrie 2009, ora 15:46

credinta in ce? ce credinta este in sufletul tau? credinta in pofte scarboase ?
Biserica nu a aprobat nicicand incestul ! unde ai citit tu asta in play boy ? cele mai inalte principii morale lasate pt. omenire le gasesti in Biblie . Vezi ce au patit cei din Sodoma si Gomora. Istoria si Arheologia confirma relatare Biblica. Cine are frica de Dumnezeu nu poate promova si incuraja acest pacat pt. care Dumnezeu a ras de pe fata pamintului aceea comunitate care a incurajat homosexualitatea.Vezi ce este pe fundul marii moarte,citeste istoria!

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 19:46

De la: 9am134162, la data 2009-09-12 15:46:34credinta in ce? ce credinta este in sufletul tau? credinta in pofte scarboase ?
Biserica nu a aprobat nicicand incestul ! unde ai citit tu asta in play boy ? cele mai inalte principii morale lasate pt. omenire le gasesti in Biblie . Vezi ce au patit cei din Sodoma si Gomora. Istoria si Arheologia confirma relatare Biblica. Cine are frica de Dumnezeu nu poate promova si incuraja acest pacat pt. care Dumnezeu a ras de pe fata pamintului aceea comunitate care a incurajat homosexualitatea.Vezi ce este pe fundul marii moarte,citeste istoria!

Aici nu e vorba de incest , e vorba de homosexualitate si nu e nici o dovada ca Divinitatea pedepseste asa ceva . !!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 19:54

Ticu Esti HOMY?
Si tragi jarul pe turta ta?
Cum sa nu pedpseasca, mai necititule?
Ai auzit de Sodoma si Gomora?
Ai auzit ca Pamintul va fi distrus prin foc, tocmai din cauza asta?

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 20:07

Stai linistit ...nea Ticu a citit Biblia din scoarta-n scoarta ..a facut si rezumat ....a scos ideile p[rincipale ....a facut si adunari si scaderi si i-a dat cu zecimale ....
Sa stii ca eu cred ca a gasit el o anexa la Biblie unde e liber LA TOT (oameni suntem ,si asa ne-a facut D-zeu nu? ) nu-i nimic interzis , nu e pacat sa fii pe invers ...omenirea asta evolueaza , ne-am inmultit prea mult .....o fi selectie naturala?
Stai pardon ....nea Ticu a zis ca cei care nu inteleg sunt incuiati .,ingusti la minte .....vezi aici ....deschizator de drumuri ....sapa ....sapa ...isi face transee sa aiba de unde sa traga ....in toti incuiatii ...

Bree ...nea TICUUULEEEE ....auzi ? striga si mata din cand in cand ...,,partieeeee!!!!

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 23:42

De la: ticu, la data 2009-09-13 19:46:02
De la: 9am134162, la data 2009-09-12 15:46:34credinta in ce? ce credinta este in sufletul tau? credinta in pofte scarboase ?

Aici nu e vorba de incest , e vorba de homosexualitate si nu e nici o dovada ca Divinitatea pedepseste asa ceva . !!

prostia nu e pedepsita de dumnezeu ,nici nebunia nici retardul si nici homosexualitatea ,daca asa vrei tu!-cred insa ca nu e o cinste sa te incadrezi in nici una din categoriile enumerate mai sus ! Noi tindem spre umanitate ,a fi uman e mai mult decat ce ne indeamna biblia sa urmam ,cu sfintenie - cu homosexualitatea sigur nu devenim mai umani -e un fel de retard sexual !

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 01:59

Ești prost făcut grămadă....și bravezi aiurea!
Da, măi în Biblie scrie negru pe alb că D-zeu....ăla la care vă închinați cu atâta sârg, a aprobat incestul..
Cum crezi tu că s-ar fi perpetuat specia într-un alt mod...din doar două persoane???
Și biserica a aprobat incestul....muuuultă vreme! Cum crezi că se numește să se căsătorească veri primari între ei??? (vezi casele regale de exemplu)
Vorbești aiurea și tu să te aflii în treabă!
Scuze că am fost

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 15:30

De la: Horus, la data 2009-09-13 23:42:21
De la: ticu, la data 2009-09-13 19:46:02

prostia nu e pedepsita de dumnezeu ,nici nebunia nici retardul si nici homosexualitatea ,daca asa vrei tu!-cred insa ca nu e o cinste sa te incadrezi in nici una din categoriile enumerate mai sus ! Noi tindem spre umanitate ,a fi uman e mai mult decat ce ne indeamna biblia sa urmam ,cu sfintenie - cu homosexualitatea sigur nu devenim mai umani -e un fel de retard sexual !

sml-confused0067: Si cum bre, adica astia prostii, homosexualii, retardatii, nu sunt umanii !! dar ce or fi ???

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 15:44

De la: alehin, la data 2009-09-13 20:07:49Stai linistit ...nea Ticu a citit Biblia din scoarta-n scoarta ..a facut si rezumat ....a scos ideile p[rincipale ....a facut si adunari si scaderi si i-a dat cu zecimale ....
Sa stii ca eu cred ca a gasit el o anexa la Biblie unde e liber LA TOT (oameni suntem ,si asa ne-a facut D-zeu nu? ) nu-i nimic interzis , nu e pacat sa fii pe invers ...omenirea asta evolueaza , ne-am inmultit prea mult .....o fi selectie naturala?
Stai pardon ....nea Ticu a zis ca cei care nu inteleg sunt incuiati .,ingusti la minte .....vezi aici ....deschizator de drumuri ....sapa ....sapa ...isi face transee sa aiba de unde sa traga ....in toti incuiatii ...

Bree ...nea TICUUULEEEE ....auzi ? striga si mata din cand in cand ...,,partieeeee!!!!
:

sml-confused0067:Mai domnita Alehin, te asigur eu din plin, ca Bibliei ii fac fata , ca o stiu din scoarta-n scoarta . !!! Sa fii matale sigura ca din Biblie tot am citit, si la altceva m-am referit . !! Adica nici-o dovada nu este ca Dumnezeu ii pedepseste pe Homosexuali. La Sodoma si Gomora a fost cauza unui meteorit si nu cu scopul de pedeapsa pentru locuitorii de acolo !!!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 14 Septembrie 2009, ora 15:51

De la: radita09_telus_net, la data 2009-09-13 19:54:54Ticu Esti HOMY?

Cauta si te inregistreaza pe forum ! Nu sunt homy, mai ales cu nevasta si copil !!!!!!La Sodoma si Gomora nu a fost pedeapsa Divina bre, ci a fost un meteorit !!!s-au gasit dovezi !! si religia spune ca pamantul va fi distrus prin apa nu foc bre !!!!

Ticu
Eu_insumi

63 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 03:57

O chestie foarte "cool" din gura si cu autoritatea unui parinte ortodox:

Adunare de crestini, predica, vorbe frumoase de duh si inevitabila problema: ce facem cu astia de se ard pe invers (ma rog, zisa mai cuvios, ca erau fete hirotonite). La care parintele, scurt dar la obiect: fiilor, sincer, voi toti de aici erati virgini la casatorie ? Ati pacatuit vreodata alaturi de casatorie, solitar, indemnand sau consimtind la avort ? Si daca nimic din toate acestea, sunteti deci desavarsiti si in rest ? Ati facut poruncile iubirii de aproapele pana la iubire de dusmani ? V-ati adus aminte in fata nelegiuirii de Avraam, care se targuia cu Dumnezeu sa nu arda Sodoma macar de s-ar gasi in ea cativa drepti ? Iar daca nu, va consoleaza ca osanditi din vorba pe unii la iad, dar dupa litera in care judecati, riscati sa ardeti tot acolo ?

Iar eu, fiind medic iar nu duhovnic si avand pacate groase la vedere (o sa mentionez ca ma casatoresc in doua saptamani, ca sa nu aveti indoieli ca scuz pe careva, desi nu ar trebui sa ajungem la asa lucruri) mai adaug asa:

Cand un barbat emite semintele lui iubindu-si nevasta se aliniaza la cursa cel putin o suta de milioane de celule. Ele au de parcurs un traseu care pentru un om ar insemna inot contra curent de la Bucuresti pana pe la Snagov, cu obstacole. In acelasi timp femeia isi tine in diviziune suspendata 30-40000 de celule, jumatate pe un ovar iar jumatate pe altul, si odata la aproape o luna, una singura se matureaza.

Urmeaza o intrebare, cum zicea un personaj in filmul cam New Age dar totusi cu cateva chestii dragute ratacite prin el numit Matrix "to really cook your noodles":

CREDETI CA DACA OSANDITI CU ASPRIME PACATELE SODOMITENILOR VETI SELECTA CU ACEASTA UN SPERMATOZOID SAU UN OVUL CARE SA NASCA UN CETATEAN MAI VIRTUOS ?
Caci e rational si dincolo de orice "demonstratie" religioasa sau stiintifica un fapt: simplul fapt ca ati citit acest posting, cand va veti concepe copiii, poate duce alta celula la tinta si respectiv poate face alta celula s-o intampine.
Deci sa continuam sa vorbim de sus de relele semenilor, caci minunati copii vom produce. Amin. :D
Sau, cum mai zicea intr-un loc Patericul: au venit la un calugar niste calugarasi mai tineri si, desi erau staruitori in asceza, vorbeau aspru de altii. Iar acela, cand i-a pus la masa, a inceput sa zica "Tatal Nostru, care esti in ceruri, etc. etc., NU NE IERTA NOUA, CUM NICI NOI NU IERTAM". Aoleu, stai parinte, ce faci. Pai fac ce faceti si voi.
Iar in alt loc: cand sa indrept pe aproapele, daca vina lui e vadita si face rau altora. Si a raspuns cineva: cand esti vrednic de acest dar, o vei face si contra vointei tale. Iar pana atunci, daca nu-ti cunosti masura, nu starui, ca au avut unii vieti de inger si pornindu-se impotriva cui nu li se hotarase au cazut in faradelegi mai mari decat cele pe care voiau sa le indrepte.

Sa auzim numai de bine despre acestea. Mai adaug si: Daca cititi pasajul care spune "si a adus asupra lui Adam somn greu" si incercati sa intelegeti ce este aceea "somn greu" veti intelege ca si trezirea cuiva care nu intelege (din neputinta de om) ca barbatul este preot si femeia biserica este o trezire grea si nu este dat oricui sa poata scoate pe cineva de acolo. Imi doresc sincer sa nu deranjeze pe nimeni ceea ce am scris aici, pentru ca, orice ati intelege, trebuie sa intelegeti ca fac o profesie unde trebuie sa ingrijesc si un ortodox cumsecade, si un ateu, si un mahomedan din Al-Quaeda si abia dupa aceea sa ma gandesc cine sunt ei in lume si eventual ce fac acolo.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 22:29

De la: Eu_insumi, la data 2009-09-15 03:57:40O chestie foarte "cool" din gura si cu autoritatea unui parinte ortodox:

Adunare de crestini, predica, vorbe frumoase de duh si inevitabila problema: ce facem cu astia de se ard pe invers (ma rog, zisa mai cuvios, ca erau fete hirotonite). La care parintele, scurt dar la obiect: fiilor, sincer, voi toti de aici erati virgini la casatorie ? Ati pacatuit vreodata alaturi de casatorie, solitar, indemnand sau consimtind la avort ? Si daca nimic din toate acestea, sunteti deci desavarsiti si in rest ? Ati facut poruncile iubirii de aproapele pana la iubire de dusmani ? V-ati adus aminte in fata nelegiuirii de Avraam, care se targuia cu Dumnezeu sa nu arda Sodoma macar de s-ar gasi in ea cativa drepti ? Iar daca nu, va consoleaza ca osanditi din vorba pe unii la iad, dar dupa litera in care judecati, riscati sa ardeti tot acolo ?

Iar eu, fiind medic iar nu duhovnic si avand pacate groase la vedere (o sa mentionez ca ma casatoresc in doua saptamani, ca sa nu aveti indoieli ca scuz pe careva, desi nu ar trebui sa ajungem la asa lucruri) mai adaug asa:

Cand un barbat emite semintele lui iubindu-si nevasta se aliniaza la cursa cel putin o suta de milioane de celule. Ele au de parcurs un traseu care pentru un om ar insemna inot contra curent de la Bucuresti pana pe la Snagov, cu obstacole. In acelasi timp femeia isi tine in diviziune suspendata 30-40000 de celule, jumatate pe un ovar iar jumatate pe altul, si odata la aproape o luna, una singura se matureaza.

Urmeaza o intrebare, cum zicea un personaj in filmul cam New Age dar totusi cu cateva chestii dragute ratacite prin el numit Matrix "to really cook your noodles":

CREDETI CA DACA OSANDITI CU ASPRIME PACATELE SODOMITENILOR VETI SELECTA CU ACEASTA UN SPERMATOZOID SAU UN OVUL CARE SA NASCA UN CETATEAN MAI VIRTUOS ?
Caci e rational si dincolo de orice "demonstratie" religioasa sau stiintifica un fapt: simplul fapt ca ati citit acest posting, cand va veti concepe copiii, poate duce alta celula la tinta si respectiv poate face alta celula s-o intampine.
Deci sa continuam sa vorbim de sus de relele semenilor, caci minunati copii vom produce. Amin. :D
Sau, cum mai zicea intr-un loc Patericul: au venit la un calugar niste calugarasi mai tineri si, desi erau staruitori in asceza, vorbeau aspru de altii. Iar acela, cand i-a pus la masa, a inceput sa zica "Tatal Nostru, care esti in ceruri, etc. etc., NU NE IERTA NOUA, CUM NICI NOI NU IERTAM". Aoleu, stai parinte, ce faci. Pai fac ce faceti si voi.
Iar in alt loc: cand sa indrept pe aproapele, daca vina lui e vadita si face rau altora. Si a raspuns cineva: cand esti vrednic de acest dar, o vei face si contra vointei tale. Iar pana atunci, daca nu-ti cunosti masura, nu starui, ca au avut unii vieti de inger si pornindu-se impotriva cui nu li se hotarase au cazut in faradelegi mai mari decat cele pe care voiau sa le indrepte.

Sa auzim numai de bine despre acestea. Mai adaug si: Daca cititi pasajul care spune "si a adus asupra lui Adam somn greu" si incercati sa intelegeti ce este aceea "somn greu" veti intelege ca si trezirea cuiva care nu intelege (din neputinta de om) ca barbatul este preot si femeia biserica este o trezire grea si nu este dat oricui sa poata scoate pe cineva de acolo. Imi doresc sincer sa nu deranjeze pe nimeni ceea ce am scris aici, pentru ca, orice ati intelege, trebuie sa intelegeti ca fac o profesie unde trebuie sa ingrijesc si un ortodox cumsecade, si un ateu, si un mahomedan din Al-Quaeda si abia dupa aceea sa ma gandesc cine sunt ei in lume si eventual ce fac acolo.

...Acuma sincer...dacă tot te căsătrești în două săptămâni...ce cauți aici pe forum??? Deja te plictisești?!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 22:43

De la: ticu, la data 2009-09-14 15:51:31

Cauta si te inregistreaza pe forum ! Nu sunt homy, mai ales cu nevasta si copil !!!!!!La Sodoma si Gomora nu a fost pedeapsa Divina bre, ci a fost un meteorit !!!s-au gasit dovezi !! si religia spune ca pamantul va fi distrus prin apa nu foc bre !!!!

Ticule...iar ești în eroare...lasă religia, că nu "te prinde"!!! ...De fapt și de drept, Terra tot de foc va "murii"...nu de apă!

Eu_insumi

63 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 23:59

.//////////////...Acuma sincer...dacă tot te căsătrești în două săptămâni...ce cauți aici pe forum??? Deja te plictisești?!

De cand ai scris tu chestia asta, cam da.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 00:04

De la: Eu_insumi, la data 2009-09-15 23:59:55.//////////////...Acuma sincer...dacă tot te căsătrești în două săptămâni...ce cauți aici pe forum??? Deja te plictisești?!

De cand ai scris tu chestia asta, cam da.

...atunci caută să fii de folos....salvează și tu niște vieți...dacă tot te plictisești!
Homosexualitatea există cu sau fără comentariile tale!

Eu_insumi

63 mesaje
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 00:08

Scuza-ma, asta un fel de "du-te-n ma-ta" zis mai politicos ? Ca daca te bantuie vreo umflatura la rezervor, nu ezita, varsa-te. In fond e un topic despre perversi, nu ?

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 00:13

De la: Eu_insumi, la data 2009-09-16 00:08:50Scuza-ma, asta un fel de "du-te-n ma-ta" zis mai politicos ? Ca daca te bantuie vreo umflatura la rezervor, nu ezita, varsa-te. In fond e un topic despre perversi, nu ?

Înjur foarte rar...deci nu este cazul...Iar situația nu prezintă "umflături" ! Ești în eroare....

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 14:33

De la: Dorulet, la data 2009-09-15 22:43:59
De la: ticu, la data 2009-09-14 15:51:31

Ticule...iar ești în eroare...lasă religia, că nu "te prinde"!!! ...De fapt și de drept, Terra tot de foc va "murii"...nu de apă!

Eu religia nu pot sa o las , cred in ea si apoi asa am citit si eu in cartile sfinte, ca viata de pe Terra , prin apa va pierii, apai Domnul stie !

Ticu
Pagini: << 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cuplurile gay si Divinitatea
Mergi la: