back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cuplurile gay si divinitatea

Pagini: << 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:

stejerean_vasile

672 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 22:12

De la: Kenny, la data 2009-03-04 14:59:48Nu cred ca s-a facut foarte bine diferenta intre homosexualitate si imbecilitate.
Adica intre unu' care se duce acasa si si-o trage cu altu' si un imbecil care se falfaie prin fata pe la Universitate pe tocuri, cu peruca si pene la gat mi se pare ca exista o mare diferenta. Adica ce fac aia in al doilea caz e sa incerce sa imite comportamentul feminin. Io n-am vazut pana acum o femeie cu un comportament atat de imbecil, deci consider ca nu le prea iese. Ce fac ei e un comportament ostentativ, prost sau deloc gandit care in ultima instanta e strict in detrimentul lor.
Referitor la cei din primul caz, nu vad de ce ar interesa pe cineva hetero sau homosexual cu cine se babardeste unu' la el in casa. Mi se pare din acelasi ciclu cu ce a mai mancat , la ce filme se uita sau cu ce sampon se spala.
Ce-l impunge grija pe careva ca io mi-o trag cu o femeie pe cuier, pe masina de spalat si pe toate rafturile din dulap si ca ala si-o trage cu un tip pe unde vrea el?

Cat despre "divinitate", in biblie cred ca exista cam tot in afara de necrofilie si zoofilie, asa ca tema ar fi fost mai de bun simt la modul "Cuplurile gay si societatea".

Omerta Vision
Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 23:23

De la: nicoletibi, la data 2009-03-04 14:36:50
De la: ticu, la data 2009-02-28 00:40:51
De la: nicoletibi, la data 2009-02-26 14:53:48Domnule Ticu,
Eu am spus doar ca relatia homosexuala nu este normala. Am dat si un argument. Dvs. nu ati dat vreun argument la afirmatiile dvs.
Asta e...
Da, este normala. Normala inseamna ceva ce exista [reala ] pe pamant. ;-anormala , ceva ce nu exista , si intra in S. F. Relatia homosexuala exista , ; este normala. Nici un om de pe pamant nu are voie sa hotarasca pentru omenire ce e normal si anormal ! Nu putem sa etalonam anormal si normal, frumos si urat, bun si rau.!Eu si altii ca mine ,[un hetero], nu vad unde e anormalitatea in relatia homo.si unde arata ca Dumnezeu ii pedepseste pe ei ! Daca va pune cineva sa dati deoparte ce e anormal in lumea asta , stiti ce sa dati ?;- sigur NU ..

Se pare ca doar indiferenta e obligatorie pana la urma. Nimic nu e obligatoriu si nu exista vreo diferentiere intre normal si anormal, din ce spuneti dvs. Deci multe lucruri sunt normale doar pentru ca ele exista. Daca ceva nu e rau poate sa nu fie nici bun, ci asa intre rau si bine, la mijloc.... Deci de fapt nu exista nici normal sau anormal , nici rau sau bine, ci indiferent si nu e obligatoriu.
Astea sunt judecatile noastre de azi: mi-e indiferent de ceilalti atata timp cat nu imi dau in cap si daca nu intra peste mine in casa, sau nu sunt obligat de nimic si nimeni sa consider ceva rau sau bun, normal sau anormal. Deci culoarea gri a indiferentei si a starii de mijloc intre bun si rau.
Foarte interesant
Cred ca incurcaram vorbele p'aci.!IVad ca intelesaram altceva.;indiferenta nu e obligatorie, e o caracteristica a omului adica nu -l intereseaza ce se intampla in jurul lui, atata timp cat nu-l afecteaza cu nimic .E diferenta intre normal si anormal ;- normal arata rolul unui lucru,o fapta sau obiect in viata noastra , si anormal inseamna ceva ce e imposibil sa existe decat in inchipuirea noastra .Cuvintele rau sau bun, frumos sau urat.,placut sau neplacut nu exista in realitate, noi le punem in locul unde vrea fiecare sa existe.EX."nu e obligatoriu ce-ti place tie , sa-mi placa si mie " , asa si cu gay.

Ticu
Fosta membra 9am.ro

149 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 09:08

De la: ticu, la data 2009-03-04 23:23:38
De la: nicoletibi, la data 2009-03-04 14:36:50
De la: ticu, la data 2009-02-28 00:40:51
De la: nicoletibi, la data 2009-02-26 14:53:48Domnule Ticu,
Eu am spus doar ca relatia homosexuala nu este normala. Am dat si un argument. Dvs. nu ati dat vreun argument la afirmatiile dvs.
Asta e...
Da, este normala. Normala inseamna ceva ce exista [reala ] pe pamant. ;-anormala , ceva ce nu exista , si intra in S. F. Relatia homosexuala exista , ; este normala. Nici un om de pe pamant nu are voie sa hotarasca pentru omenire ce e normal si anormal ! Nu putem sa etalonam anormal si normal, frumos si urat, bun si rau.!Eu si altii ca mine ,[un hetero], nu vad unde e anormalitatea in relatia homo.si unde arata ca Dumnezeu ii pedepseste pe ei ! Daca va pune cineva sa dati deoparte ce e anormal in lumea asta , stiti ce sa dati ?;- sigur NU ..

Se pare ca doar indiferenta e obligatorie pana la urma. Nimic nu e obligatoriu si nu exista vreo diferentiere intre normal si anormal, din ce spuneti dvs. Deci multe lucruri sunt normale doar pentru ca ele exista. Daca ceva nu e rau poate sa nu fie nici bun, ci asa intre rau si bine, la mijloc.... Deci de fapt nu exista nici normal sau anormal , nici rau sau bine, ci indiferent si nu e obligatoriu.
Astea sunt judecatile noastre de azi: mi-e indiferent de ceilalti atata timp cat nu imi dau in cap si daca nu intra peste mine in casa, sau nu sunt obligat de nimic si nimeni sa consider ceva rau sau bun, normal sau anormal. Deci culoarea gri a indiferentei si a starii de mijloc intre bun si rau.
Foarte interesant
Cred ca incurcaram vorbele p'aci.!IVad ca intelesaram altceva.;indiferenta nu e obligatorie, e o caracteristica a omului adica nu -l intereseaza ce se intampla in jurul lui, atata timp cat nu-l afecteaza cu nimic .E diferenta intre normal si anormal ;- normal arata rolul unui lucru,o fapta sau obiect in viata noastra , si anormal inseamna ceva ce e imposibil sa existe decat in inchipuirea noastra .Cuvintele rau sau bun, frumos sau urat.,placut sau neplacut nu exista in realitate, noi le punem in locul unde vrea fiecare sa existe.EX."nu e obligatoriu ce-ti place tie , sa-mi placa si mie " , asa si cu gay.

Bine, bine, cum spui dumneata.....

Fosta membra 9am.ro

44 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 09:13

PT TICU: ai scri asa... " Normala inseamna ceva ce exista [reala ] pe pamant. ;-anormala , ceva ce nu exista , si intra in S. F. Relatia homosexuala exista , ; este normala. Nici un om de pe pamant nu are voie sa hotarasca pentru omenire ce e normal si anormal ! Nu putem sa etalonam anormal si normal, frumos si urat, bun si rau.!Eu si altii ca mine ,[un hetero], nu vad unde e anormalitatea in relatia homo.si unde arata ca Dumnezeu ii pedepseste pe ei ! Daca va pune cineva sa dati deoparte ce e anormal in lumea asta , stiti ce sa dati ?;- sigur NU" ..

Ok... fa-ma si pe mine sa pricep: animale exista, deci zoofilia e normala?

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 11:26

Sa traiti domnule Ticu,

Cuvantul normal ar avea, conform dictionarului limbii romane, urmatoarele intelesuri:
NORMÁL, -Ă, normali, -e, adj. 1. (Adesea adverbial) Care este așa cum trebuie să fie, potrivit cu starea firească, obișnuit, firesc, natural. ♢ Plan normal = plan perpendicular pe tangenta dusă într-un punct al unei curbe. Linie normală (și substantivat, f.) = a) dreaptă perpendiculară pe planul tangent la o suprafață, în punctul de contact; b) dreaptă perpendiculară pe tangenta la o curbă, în plan sau în spațiu, în punctul de contact. ♦ Spec. Sănătos (din punct de vedere fizic și psihic). 2. Care este conform cu o normă (1). ♦ (Despre mărimi) A cărei valoare este apropiată de valoarea întâlnită cel mai des.3. (Înv.; în sintagma) Școală normală (și substantivat, f.) = școală pedagogică. – Din fr. normal, lat. normalis, it. normale.
Sursa: DEX '98 | Trimisă de romac, 14 Mar 2004 | Greșeală de tipar

NORMÁL adj., adv. 1. adj. întreg, sănătos, zdravăn. (Ești om ~, îți dai seama ce ai făcut?) 2. adj. v. obișnuit. 3. adj. firesc, obișnuit, regulat. (Puls ~.) 4. adj. v. firesc. 5. adj. obișnuit, ordinar. (Sesiune ~.) 6. adv. v. exact. 7. adv. v. desigur.
Sursa: Sinonime | Trimisă de siveco, 4 Aug 2004 | Greșeală de tipar

Normal ≠ anormal, nebun, nenormal, patologic, subnormal
Sursa: Antonime | Trimisă de siveco, 3 Aug 2004 | Greșeală de tipar

normál adj. m., pl. normáli; f. sg. normálă, pl. normále
Sursa: Dicționar ortografic | Trimisă de siveco, 10 Aug 2004 | Greșeală de tipar

NORMÁL1 adv. 1) În mod firesc; natural. 2) Conform prevederilor; cum trebuie. /

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 13:26

De la: andreimire, la data 2009-03-05 09:13:33 PT TICU: ai scri asa... " Normala inseamna ceva ce exista [reala ] pe pamant. ;-anormala , ceva ce nu exista , si intra in S. F. Relatia homosexuala exista , ; este normala. Nici un om de pe pamant nu are voie sa hotarasca pentru omenire ce e normal si anormal ! Nu putem sa etalonam anormal si normal, frumos si urat, bun si rau.!Eu si altii ca mine ,[un hetero], nu vad unde e anormalitatea in relatia homo.si unde arata ca Dumnezeu ii pedepseste pe ei ! Daca va pune cineva sa dati deoparte ce e anormal in lumea asta , stiti ce sa dati ?;- sigur NU" ..

: sml-confused0006: Zoofilia , tine de psihiatrie, si nu are legatura cu homosexualitatea .

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 13:31

De la: nicoletibi, la data 2009-03-05 11:26:24Sa traiti domnule Ticu,

Cuvantul normal ar avea, conform dictionarului limbii romane, urmatoarele intelesuri:
NORMÁL, -Ă, normali, -e, adj. 1. (Adesea adverbial) Care este așa cum trebuie să fie, potrivit cu starea firească, obișnuit, firesc, natural. ♢ Plan normal = plan perpendicular pe tangenta dusă într-un punct al unei curbe. Linie normală (și substantivat, f.) = a) dreaptă perpendiculară pe planul tangent la o suprafață, în punctul de contact; b) dreaptă perpendiculară pe tangenta la o curbă, în plan sau în spațiu, în punctul de contact. ♦ Spec. Sănătos (din punct de vedere fizic și psihic). 2. Care este conform cu o normă (1). ♦ (Despre mărimi) A cărei valoare este apropiată de valoarea întâlnită cel mai des.3. (Înv.; în sintagma) Școală normală (și substantivat, f.) = școală pedagogică. – Din fr. normal, lat. normalis, it. normale.
Sursa: DEX '98 | Trimisă de romac, 14 Mar 2004 | Greșeală de tipar

NORMÁL adj., adv. 1. adj. întreg, sănătos, zdravăn. (Ești om ~, îți dai seama ce ai făcut?) 2. adj. v. obișnuit. 3. adj. firesc, obișnuit, regulat. (Puls ~.) 4. adj. v. firesc. 5. adj. obișnuit, ordinar. (Sesiune ~.) 6. adv. v. exact. 7. adv. v. desigur.
Sursa: Sinonime | Trimisă de siveco, 4 Aug 2004 | Greșeală de tipar

Normal ≠ anormal, nebun, nenormal, patologic, subnormal
Sursa: Antonime | Trimisă de siveco, 3 Aug 2004 | Greșeală de tipar

normál adj. m., pl. normáli; f. sg. normálă, pl. normále
Sursa: Dicționar ortografic | Trimisă de siveco, 10 Aug 2004 | Greșeală de tipar

NORMÁL1 adv. 1) În mod firesc; natural. 2) Conform prevederilor; cum trebuie. /
Cu " normal" asa este si aici intra si homosexualitatea .!

Ticu
seba_boss2000

2 mesaje
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 21:40

Cineva spune ca nu decide Biserica ce este "normal".
Biserica (alaturi de Biblie) imi spune care este calea care mi-a trasat-o Dumnezeu si pe care ar trebui sa o urmez. Nu-mi spune ce este "normal" deoarece asta este o masura omeneasca: orice poate fi cosiderat "normal" de oameni la un moment dat!!!!
Asta inteleg eu.

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 15:23

De la: ticu, la data 2009-03-06 13:26:31
De la: andreimire, la data 2009-03-05 09:13:33 PT TICU: ai scri asa... " Normala inseamna ceva ce exista [reala ] pe pamant. ;-anormala , ceva ce nu exista , si intra in S. F. Relatia homosexuala exista , ; este normala. Nici un om de pe pamant nu are voie sa hotarasca pentru omenire ce e normal si anormal ! Nu putem sa etalonam anormal si normal, frumos si urat, bun si rau.!Eu si altii ca mine ,[un hetero], nu vad unde e anormalitatea in relatia homo.si unde arata ca Dumnezeu ii pedepseste pe ei ! Daca va pune cineva sa dati deoparte ce e anormal in lumea asta , stiti ce sa dati ?;- sigur NU" ..

: sml-confused0006: Zoofilia , tine de psihiatrie, si nu are legatura cu homosexualitatea .

habar n-ai !
dar daca pe domnu' caruia i-o tragi in c*r il cheama domnu' GAINA ...atunci treaba nu intra in categoria zoofilie ?

si electronica !
rnicolae

21 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 15:34

... "Mi-aduc aminte că în una dintre cărțile lui Freud sînt date niște scrisori cu conținut similar. O mamă îl întreabă ce să facă cu fiul ei homosexual. Freud o consolează foarte sec, zicîndu-i că homosexualitatea, de fapt, nu este o anormalitate, că este doar o preferință sexuală. Ca să fie mai convingător, amintește și cîțiva homosexuali celebri, cum ar fi Platon, Michelangelo. Într-un cuvînt, Freud evită să catalogheze homosexualitatea drept boală." Dan Puric

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 15:42

Homosexualitatea,lesbianismul,zoofilia,pedofilia...si cite mai sunt,sunt anormalitati. Tulburari de comportament.Dereglari psihice.Boala.
Tolerez acesti bolnavi.Nu tolerez pretentia lor ca sunt normali.
Ca le place sa si-o traga in fund,treaba lor.
Ai compatimesc.Ai tolerez cit timp nu ma afecteaza ceea ce fac ei.Dar,nu-i incurajez.Nici nu accept ca-s normali.Pentru ca nu sunt!Oricit ar bate ei din picior ca iepurele.
Inversarea valorilor dovedeste nebunia omenirii,"semnele timpurilor": normalitatea, e considerata anormalitate...viciul,virtute...Dzeu,e declarat Diavol...Satana,Dzeu.
Omenirea,a innebunit!
A mai ramas sa recunoastem canibalismul drept normalitate!
Esti gay? Ok!No problemm! Esti prietena mea!
Dar nu-mi spune ca e normal sa fii astfel,ca ma apuca dracii!

ju5t_m3_99

3 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 15:47

mi se pare total deplasat sa asezi homosexualitatea alaturi de celelalte lucruri normale.o percep ca fiind normala cei care sunt homosexuali si cei care sunt indiferenti.titlul este ''homosexualitate si divinitate''.cum s a spus si mai devreme, Dumnezeu a trasat clar drumul pe care trebuie sa il alegem.daca esti credincios, abaterea de la acest drum o numesti pacat.daca nu...o numesti ''normalitate'' sau ''deviere sexuala''.

sophye2004

10 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 15:59

Sunt o persoana foarte straight din punct de vedere sexual, si nu am nimic impotriva cuplurilor gay.

Mie nu imi vine sa cred ca exista persoane care cred in diavol in secolul in care traim.

Cat despre normalitate sunt multe de spus.
DEX-ul nu ne poate oferi un raspuns adaptat la toate situatiile existente.

Anormalitatea cred ca e usor de recunoscut.( pedofilia, zoofilia sunt cazuri izolate) pe cand homosexualitatea e f des intalnita. Si nu a fost niciodata demonstrat ca o persoana gay isi schimba comportamentul.Au un comportament normal in societate, se integreaza usor, au slujbe. Comportamentul sexual nu spune totul despre o persoana, e doar o latura a personalitatii.
Termenul de "normal" se va schimba in timp odata cu schimbarea societatii in care traim.
Daca luam o definitie a normalului de acum 5 secole nu se potriveste deloc cu ceea ce avem azi.( nu era normal nici sa porti pantaloni ca femeie acum 100 de ani).
Barierele normalitatii vor fi decise in timp.
Cat despre Biblie si si frica de diavol, what can I say

rnicolae

21 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 16:09

Inclusiv cuvantul "anormal" a fost creeat de oameni pentru ca sa .... ce?
Daca vrei tu si altii sa fie anormal.... asa este!
E mai bine?
Si daca e anormal....ce?
Doar faptul ca exista ...e suficient pentru ca toata lumea sa accepte aceasta forma de manifestare!!!!

ju5t_m3_99

3 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 16:14

De la: sophye2004, la data 2009-03-20 15:59:07Sunt o persoana foarte straight din punct de vedere sexual, si nu am nimic impotriva cuplurilor gay.

Mie nu imi vine sa cred ca exista persoane care cred in diavol in secolul in care traim.

mie nu imi vine sa cred ca sunt persoane intr-atat de naive incat sa creada ca religia,Dumnezeu, diavolul, au de-a face cu perioada in care traim. e mai usor sa nu crezi, sa te ghidezi dupa normele impuse de tine ...dar realitatea e cu totul alta, din pacate pt cei care nu cred...

sophye2004

10 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 16:56

Credinta nu ne este pur si simplu impusa in niste carti, niste reguli scrise pe care trebuie sa le urmam.

Ea se manifesta prin faptele noastre , asta daca o avem.
Divinitatea exista, este un fapt necontestabil, insa a crede ca cineva a reusit vreodata sa o cunoasca cu adevarat mi se pare de necrezut.
Iar in CARTILE SFINTE divinitatea apare ca un personaj principal, perfect tangibil, vizibil.
Nu sunt indiferenta homosexualitatii, ci incerc sa o accept.In primul rand nu inteleg ce simte un om nascut asa, deci nu pot sa judec ceva ce nu inteleg.
In al doilea rand, un comportament violent din partea nostra, heterosexualii nu le-ar aduce decat rau, s-ar simti din ce in ce mai izolati in societate.
Si asta doar pentru ca noi suntem majoritari ca numar. Nu e corect.
Ideile ca ar fi o boala,ceva nefiresc, nenatural vin tot de la oameni care aveau vederi inguste despre viata si au adus numai rau societatii.
Asta nu inseamna ca trebuie sa acceptam tot felul de lucruri oribile ca fiind normale.( pedofilia, necrofilia) sunt intr-adevar fapte oribile, insa ne dam seama de gravitatea lor prin simpla lor manifestare.
Homosexualitatea nu are legatura din simplu fapt ca nu afecteaza pe nimeni direct,nu putem vorbi de agresiune sexuala cum e la pedofilie de exemplu.
Exista si in randul heterosexualilor "violul" , destul de des intalnit.
Putem accepta "violul" ca fiind normal? Este doar un comportament deviat al heterosexualilor.
Ideea e de a nu face confuzii intre ce e deviat si ataca societatea, si ceea ce poate fi acceptat pentru ca nu implica un pericol direct.
Cat despre religie si acceptarea homosexualitatii, sunt multe de spus.
Multi preoti catolici si nu numai sunt homosexuali ascunsi, daca ar avea frica intr-adevar de religie nu s-ar manifesta asa.
Religia si credinta sunt 2 lucruri complet diferite.
Religia a fost creata de om, din interese si nevoia lui de a-si da raspunsuri.
Divinitatea nu se poate reduce doar la atat.
Credinta trebuie tradusa prin fapte, iar cel mai mare fapt este acela de a-ti intelege semenii, de a incerca sa sa iei ce e bine de la ei, de a-i ajuta, fara sa incerci sa le schimbi natura, pentru ca e imposibil.
Pune-te in locul unui homosexual pentru 1 zi si incearca sa vezi cum e.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 16:56

De la: ju5t_m3_99, la data 2009-03-20 15:47:41mi se pare total deplasat sa asezi homosexualitatea alaturi de celelalte lucruri normale.o percep ca fiind normala cei care sunt homosexuali si cei care sunt indiferenti.titlul este ''homosexualitate si divinitate''.cum s a spus si mai devreme, Dumnezeu a trasat clar drumul pe care trebuie sa il alegem.daca esti credincios, abaterea de la acest drum o numesti pacat.daca nu...o numesti ''normalitate'' sau ''deviere sexuala''.
: sml-confused0006: Scuze ca intrai in vorba dar ,nu, Homosexualitatea este ceva normal , firesc, ca si heterosexualitatea. ;nu e nici o diferenta intre un homo.si un hetero ! Nicaieri nu spune ca Divinitatea ii pedepseste pe homo. , numai biserica , a inventat asta, si au adus ca exemplu [ neadevarat] Sodoma si Gomora, acolo se stie de fapt ce a fost in realitate .

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 17:08

De la: CAMELYA_, la data 2009-03-20 15:42:00Homosexualitatea,lesbianismul,zoofilia,pedofilia...si cite mai sunt,sunt anormalitati. Tulburari de comportament.Dereglari psihice.Boala.
Ai compatimesc.Ai tolerez cit timp nu ma afecteaza ceea ce fac ei.Dar,nu-i incurajez.Nici nu accept ca-s normali.Pentru ca nu sunt!Oricit ar bate ei din picior ca iepurele.
Inversarea valorilor dovedeste nebunia omenirii,"semnele timpurilor": normalitatea, e considerata anormalitate...viciul,virtute...Dzeu,e declarat Diavol...Satana,Dzeu.
Omenirea,a innebunit!
: sml-confused0006: Homosexualitatea se imparte in ;GAY -la barbati . LESBIENE -la femei, ; BISEXUALI-barbatisi femei. Aceste persoane sunt sanatoase psihic, normale si nu exista nici o diferenta intre ele si hetero. paralel cu ei mai e grupa de ,obsedatii [ zoofili, pedofili, ...] ei sunt dereglati mintal.

Ticu
sophye2004

10 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 17:11

Pt TICU.

Ma bucur ca m-ai inteles.
Am obsevat ca pe aici se asociaza homosexualitatea cu necrofilia.
Mi se pare de necrezut.

Eu chiar nu am nimci cu persoanele gay.
Nu poti lega sexualitatea de comportametul in societate. E absurd.
Si in fond societatea e baza existentei nostre pentru moment.
Sunt mai normale cuplurile hetero care practica maso decat cele gay?
Ne intereseaza ata de mult ce face lumea in dormitorul personal?
de ce oare, atata timp cat noi nu suntem implicati?

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 17:15

De la: rnicolae, la data 2009-03-20 16:09:27Inclusiv cuvantul "anormal" a fost creeat de oameni pentru ca sa .... ce?
Daca vrei tu si altii sa fie anormal.... asa este!
E mai bine?
Si daca e anormal....ce?
Doar faptul ca exista ...e suficient pentru ca toata lumea sa accepte aceasta forma de manifestare!!!!
: sml-confused0006: Exemple de anormal: padurea de arama, zmeul cu 7 capete, animal sa vorbeasca, lupul s-a dat peste cap si s-a prefacut in cal, buzduganul a ramas agatat de luna , fantomele , e.t.c si NU homosexualitatea.!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 17:20

De la: sophye2004, la data 2009-03-20 17:11:05Pt TICU.

Ma bucur ca m-ai inteles.
Am obsevat ca pe aici se asociaza homosexualitatea cu necrofilia.
Mi se pare de necrezut.

Eu chiar nu am nimci cu persoanele gay.
Nu poti lega sexualitatea de comportametul in societate. E absurd.
Si in fond societatea e baza existentei nostre pentru moment.
Sunt mai normale cuplurile hetero care practica maso decat cele gay?
Ne intereseaza ata de mult ce face lumea in dormitorul personal?
de ce oare, atata timp cat noi nu suntem implicati?
Nu, nu are cum sa se asocieze homosexualitatea cu necrofila, in rest asa este .!

Ticu
rnicolae

21 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 17:26

eram pro aceasta manifestare! nu o consider anormala/si asa am si inceput mai devreme pe forum ...... " homosexualitatea,..., nu este o anormalitate, că este doar o preferință sexuală"... Dan Puric

pe alte subiecte insa ne putem duela oricand!

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 16:21

De la: CAMELYA_, la data 2009-03-20 15:42:00Homosexualitatea,lesbianismul,zoofilia,pedofilia...si cite mai sunt,sunt anormalitati. Tulburari de comportament.Dereglari psihice.Boala.
Omenirea,a innebunit!

zici in final ca te-apuca ...dracii ! deci ,te dai la mine ...hai ca te astept draga mea camelush ..........pusi dulce !

si electronica !
Frezya

2 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 16:36

sunt hetero 100%, dar nu inteleg, ce aveti cu gay-ii?
cred k e o drama, nu un moft, sa fii suflet captiv in alt gen de corp.....nici nu vreau sa magandesc ce simt acesti oameni pe care majoritatea ii judeca atat!
am doi copii-fata si baiat-si pt binele lor (a se citi, calea mai simpla, mai acceptata), mi-as dori sa fie hetero, altfel ar avea multe nedreptati de indurat si multa suferinta.
daca am scutura biserica de toti homosexualii, s-ar subtia considerabil randurile preotimii.
preotii gay sunt de condamnat pt ca sunt ipocriti, ceilalti gay, nu- dupa parerea mea.
fiti mai toleranti!

tiberiu123

12 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 15:46

Cum este vremea la mare ? uNDE NE CAZAM . T
Pentru Madalina
Esti foarte toleranta . Ce lume roz

yonex84eu

90 mesaje

Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 21:11

De la: Unkle, la data 2008-08-08 14:32:25Ca opinia publica aproba sau dezaproba homosexualitatea e una, dar ca Biserica sa accepte asa ceva vi se pare normal?

Biserica sa-si vada de treburile ei.Cei homo sau cum vreti sa-i mai lase in pace ca deja are defectele ei.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 21:17

De la: AZAZEL, la data 2009-03-20 15:23:58
De la: ticu, la data 2009-03-06 13:26:31

habar n-ai !
dar daca pe domnu' caruia i-o tragi in c*r il cheama domnu' GAINA ...atunci treaba nu intra in categoria zoofilie ?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 21:49

..mmmmmda...

mmfiles.sentimente.ro/repository/pictures/pic_74887-edit-.JPG">

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2009, ora 15:54

De la: tiberiubotosan, la data 2009-04-10 15:46:41 Cum este vremea la mare ? uNDE NE CAZAM . T
Pentru Madalina
Esti foarte toleranta . Ce lume roz

cata dreptate ai ...lume roz...ca shi chilotzeii patatzi cu ceva ...maro
ai sexy brailencei !?

si electronica !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Aprilie 2009, ora 18:05

Pagini: << 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cuplurile gay si Divinitatea
Mergi la: