back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cuplurile gay si divinitatea

Pagini: << 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 20:31

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 20:49

Pentru cine chiar este interesat sa afle informatii REALE despre homosexualitate, recomand cartea "Bolile Homosexualilor". Poate fi "rasfoita" la urmatorul link:
saccsiv.weblog.ro/2008-07-25/449589/Bolile-homosexualilor%3A-un-...

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 12:56

De la: nicoletibi, la data 2009-02-25 15:31:19
De la: ticu, la data 2009-02-24 20:39:56 Nu e obligatoriu sa existe copii in cupluri . Am vazut la TV, cum doua lesbiene au infiat un copil si sunt foarte fericite. Cum nu s-a amestecat biserica , cand a iesit toata popimea cu toate icoanele la demonstratia antigay ? cine le-a dat dreptul asta ? se credeau pe timpul inchizitiei ? ce dovezi au ca Dumnezeu pedepseste acest tip de relatie ? Cum sa fie gay dusmani ai credintei, ai divinitatii ?[ nu-i cunosti]; - de unde ideea asta ?aici e vorba de felul sexului si nu de secte .Ambele relatii sunt normale ...ce inseamna viata anormala ?[ eu nu stiu] . ce legatura are homosexualitatea cu desfraul ? Nu divinitatea a facut omul , s-au dus timpurile cu Adam si Eva .. In rest , toate bune !

Pana la urma putem sa spunem ca este o chestiune de acceptare si punere in aplicare a unor idei. Ati spus undeva ca ati citit si cunoasteti foarte bine biblia. Cu toate astea spuneti ca s-au dus timpurile cu Adam si Eva. Rezulta ca pentru dvs. divinitatea nu exista. Mai ales daca spuneti ca nu divinitatea a facut omul.
Daca stam sa traim numai dupa dovezi, nu exista dovada ca Dumnezeu nu pedepseste pe homosexuali si deci argumentele acestea se anuleaza.
Argumentul pe care l-am expus ca un cuplu gay nu poate da nastere la prunci nu l-ati combatut. Ati afirmat doar ca doua femei lesbi au adoptat un copil si sunt fericite. Dar nu l-au nascut. Oricat s-ar impreuna, homosexualii nu fac decat sa-si produca placere si atat. Din acest punct de vedere cuplurile gay nu pot fi normale, chiar daca li se permite sa se casatoreasca.
Pentru ca un barbat si o femeie, impreunandu-se pot da nastere la prunci pe langa placerea pe care si-o obtin unul altuia.
Eu sunt sigur ca divinitatea a facut omul. Adica Dumnezeu. Ca nu exista alta divinitate decat Dumnezeu. Dar nu vreau sa ne contrazicem la infinit, pentru ca am vazut caror idei dati dvs. crezare. Iar din contrazicerea noastra nu ar iesi nimica bun.
Da, cunosc biblia f.bine, am credinta in Dumnezeu, sunt hetero, casatorit,cu copil ., asa ca s-o luam pe puncte ,sa clarificam ce nu ai inteles matale. Aici nu se accepta idei , se accepta realitatea. Domnule, divinitatea exista,[nu am spus ca nu ] dar nu ea a facut omul, ci la porunca ei, adica nu a existat Adam si Eva, ci s-a explicat stiintific inca din generala cum s-a facut omul .Nu suntem la matematica sa anulam + cu -;- nu sunt dovezi ca Dumnezeu ii pedepseste pe homo, si de altele nu mai e nevoie. Ce tot aveti cu nasterea copilului ? Important pentru copil este mediul unde traieste si cine are si cum are grija de el , nu unde se naste , indiferent de orientarea sexuala a parintilor ! Sa intelegeti ca,raportul sexual, indiferent de homo sau hetero este un instinc animalic si nu are legatura cu placerea.; nu exista sex de placere la nicio vietate.[cum o fi oare?]exista dragoste, care e cu totul altceva.;Dragostea nu tine cont de sexul persoanelor , ci de sufletul lor.noi nu avem dreptul sa comandam unei persoane pe cine sa iubeasca !si ca oameni au aceleasi drepturi ca si noi !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 13:07

De la: marinescuirina, la data 2009-02-25 20:29:06
De la: ticu, la data 2009-02-25 09:03:05
De la: lerolv4, la data 2009-02-24 20:52:57 CEL MAI APRECIAT MESAJ, RAPORTAT LA ADEVARUL GOL GOLUT. Cat despre comunitatea gay si principiile lor de viata , imi produc o scarba imensa si conteaza cine a scris Biblia , pana la urma.Dar ma intreb asa, ca fapt divers , oare la inceputul evoluitiei(pentru cei care nu cred in varianta cu Biblia) cand practic, oamenii, erau mai mult animale , decat oameni , pentru ca aveau instincte animalice , tot existau relatii de acest gen?Oare in lumea animala de astazi se inatmpla asa de des sa vedeti un mascul(indiferent de specie) sa incalece alt mascul?Poate se mai intampla, dar toti cercetatorii admit , ca sunt anomalii.Prin urmare , de ce ar trebui sa consider, aceste scarbe, oameni normali , si sa ii accept langa mine?Ii voi trata ca atare , ca pe niste anomalii. FRATIILOR DIN ADMINISTRATIA NATIONALA VA ROG NU LASATI POPONARII SA INFIEZE COPII DIN SNISTRATIA NATIONALA? NE BATE DUMNEZEU PREA TARE DUPA AIA PE TOTI SI PE EI SI PE NOI.
: sml-confused0006: Meriti niste explicatii , ca ce scrie aici ,nu putem fi de acord. Biblia , nu are nici un autor anume, autorii sunt martori din acele timpuri istorice.Se stie din scoala generala cum a aparut omul si tot din generala se mai stie ca omul este tot un animal ca toate celelalte , cu deosebirea ca el are gandire si grai., instinctul animalic este acelasi la animalul om, cu toate animalele;asa ca expresia ''''cand practic, oamenii, erau mai mult animale , decat oameni , pentru ca aveau instincte animalice""" nu este valabila,[ ne cearta si Limba Romana].De unde stii [dovei] ca Dumnezeu ii pedepseste pe homo ca infiaza copii ???? Preacurvia inseamna cu totul alt ceva si nu homosexualitate. iar la Sodoma si Gomora au fost alte cauze, nu legate de homo ,daca citesti atent , ingerii le-au explicat lui Lot,

Se stie din scoala generala cum a aparut omul??!!
Ce se stie? Evolutionismul este doar o teorie.
Evolutionismul deschide usa larg eugeniei (stiai ca Francis Galton, parintele eugeniei, a fost varul lui Darwin?).. ca sa nu mai vorbim ca este si viziunea preferata a promotorilor avortului..

Din punctul tau de vedere ai dreptate: daca Dumnezeu nu exista, omul este doar un animal rational (rational? hmm)
Dar premisa poate fi contestata (exista Dumnezeu).
Cum sa fie evolutionismul doar o teorie ?si il incurcasi pe Darwin , bre-vezi ca se rasuceste in mormant . !Eheee,de cand a trecut evolutionismul de la o simpla teorie la demonstratie practica !!!!!!!!!!!!!!!

Ticu
moroshanu2002

2 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 14:08

Nu e normal pentru c in primul rand nu suntem creati de la natura sa fim gay deci nu ne este FIREA deci nu e FIRESC. Biblia este legata strans de natura si printre randuri ne invata ca Cel de Sus aproba ceea ce este natural. A fii gay nu este natural. Intradevar nu as fii de acord ca Biserica sa aprobe homosexualitatea deoarece ste impotriva Bibliei si a naturii ce este tot rodul lui Dumnezeu deci deci divina. Dar intradevar de aici pana la a persecuta homosexualii este cale lunga iar noi oamenii nu avem nici un drept sa luam masuri in vre-un fel deoaerece nimeni nu e perfect. CINE NU ARE PACATE SA ARUNCE PRIMUL PIATRA.
PE URMA STIINTA SE PARE CA A GASIT DREPT CAUZA A HOMOSEXUALITATII PE FOND ENDOCRIN (ADICA O DEREGLARE HORMONALA). IN CAZUL ACESTA GAY-II SUNT VICTIME ALE NATURII PE CARE TOT NOI "CEI NORMALI" AM IMBOLNAVIT-O, DECI NU AVEM CUM SA II BLAMAM PENTRU ASTA. DAR NU SUNT DE ACORD CU PROMOVAREA ACESTEI MINORITATI. AU VIETILE LOR, SA ISI VADA DE ELE IN INIMATILE LOR.

DAR UN GAY E UN OM CA NOI TOTI CU PACATE SI VIRTUTI. SI PANA LA PACATUL ACESTA DE LA CRIMA MAI SUNT ALTELE MAI GRAVE: IN PRIMUL RAND TOATE CELE CARE FAC RAU CELOR DIN JUR (VIOLUL, AVORTUL, FURTUL...).

yozzos

47 mesaje
Oras: Caracal

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 14:13

<>

Nu am drept de semnatura
artafengshui

183 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 14:40

De la: yozzos, la data 2009-02-19 01:57:11
De la: samy_lee_85, la data 2009-02-19 01:48:38CARE SUNTE-TI DE ACORD CU ACCEPTAREA CASATORIILOR INTRE PERSOANE DE ACELASI SEX .....LUATI BIBLIA SI CITITI-O MAI INAINTE SI APOI DATI UN RASPUNS

INVA-TA ROMANESTE OLIGOFRENULE DU-P-AIA I-A CUVANTUL AICILEA

TU AI CITIT biblia? IA ZI. CINE A SCRIS-O?
a-pro-pos de "oligofrenule "...>>INSULTA E DECLARATIA INFRANGERII intrebare : stiiiiii ,ca cea mai bogata , din tara noastra ,eeeeee...BISERICA ???? >>biblia a fost scrisa ..tot de oameni.... minciunele ,minciunele ......

AMI.
Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 14:44

Nu putem fi de acord cu casatoriile intre persoane de acelasi sex atata vreme cand nu exista o lege in acest sens si de asemenea ncii o religie de pe pamant nu agreeaza acest lucru.
Homosexualii isi doresc acest lucru, cine stie ce o mai fi in mintea lor.
Eu una consider casatoria intre doua persoane de acelasi sex nefireasca si absurda

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 14:53

Domnule Ticu,
Eu am spus doar ca relatia homosexuala nu este normala. Am dat si un argument. Dvs. nu ati dat vreun argument la afirmatiile dvs.
Asta e...

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 20:14

De la: nicoletibi, la data 2009-02-26 14:53:48Domnule Ticu,
Eu am spus doar ca relatia homosexuala nu este normala. Am dat si un argument. Dvs. nu ati dat vreun argument la afirmatiile dvs.
Asta e...

hai ca-ti dau eu argumentu'
gaura estem ? (ma refer la ...anus!) .io zic ca estem .
scula estem ? (ma refer la cocoshel!) .io zic ca estem .
atunci ,ce nu este normal ? gaura +cocoshel ,estem in ambele cazuri .si la hetero si la homo .
te-am dat gata .ashai ?

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 14:18

De la: AZAZEL, la data 2009-02-26 20:14:37
Asta e...

hai ca-ti dau eu argumentu'
gaura estem ? (ma refer la ...anus!) .io zic ca estem .
scula estem ? (ma refer la cocoshel!) .io zic ca estem .
atunci ,ce nu este normal ? gaura +cocoshel ,estem in ambele cazuri .si la hetero si la homo .
te-am dat gata .ashai ?

Astea-s argumente? Asta-i normal? Orice cocosel in orice anus?
Mai bine mergem si vedem un meci de fotbal si bem o bere fratilor ca nu se poate discuta serios...

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 00:40

Asta e...
Da, este normala. Normala inseamna ceva ce exista [reala ] pe pamant. ;-anormala , ceva ce nu exista , si intra in S. F. Relatia homosexuala exista , ; este normala. Nici un om de pe pamant nu are voie sa hotarasca pentru omenire ce e normal si anormal ! Nu putem sa etalonam anormal si normal, frumos si urat, bun si rau.!Eu si altii ca mine ,[un hetero], nu vad unde e anormalitatea in relatia homo.si unde arata ca Dumnezeu ii pedepseste pe ei ! Daca va pune cineva sa dati deoparte ce e anormal in lumea asta , stiti ce sa dati ?;- sigur NU ..

Ticu
vieru_cezar_iasi

247 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 02:49

În primul rând recomand un site despre speranță și vindecare pentru homosexuali. Informațiile prezentate provin din comunitatea științifică internațională, autorii materialelor fiind psihologi, psihiatri și cercetători. Site-ul conține și un documentar cu mărturiile unor foști homosexuali :
www.homosexualitate.ro/

În legatura cu aceasta, foarte interesant este și site-ul www.profamilia.ro/cateheza.asp?catehezediverse=z17

Recomand și o recenzie a unei cărți despre interzicerea de către Dumnezeu în Biblie a actelor homosexuale, scrisă de trei bibliști și intitulat㠄Homosexualitatea în Biblie”:
www.catholica.ro/stiri/show.asp?id=15099

Recomand și site-ul Altermedia:
ro.altermedia.info/minoritati/mii-de-romani-protesteaza-impotriv...

Recomand și site-ul
www.narth.com/docs/okay-rom.html

În acest site găsiți mărturia unei o foste lesbiene. A scăpat de homosexualitate și acum participă la Întâlnirea Anuală a Foștilor Homosexuali de la Washington.

Nu spun aceste lucruri cu răutate, ci spre binele adevărat al celor care vor lua aminte.

Trebuie să facem distincție între tendință și act în homosexualitate: tendința homosexuală, constând în atracția față de persoane de același sex nu e păcat dacă nu i se dă curs, dacă nu este pusă în act. Deci tendința homosexuală devine păcat când este pusă în act, când este transformată în fapt. A nu se confunda tendința homosexuală cu gândurile păcătoase, care sunt păcate.

Cercetările arată clar că homosexualitatea este o devianță sexuală dobândită, nu genetică.

Sunt numai două căi cinstite: ori relații în căsătorie între un bărbat și o femeie, ori abstinența în călugărie (sau abstinența în lume). Deci, referitor la calugarie, mai este o variantă, care se numește și călugarie albă, adică a fi în lume (nu în mănăstire), dar a trăi fără a avea relații sexuale cu nimeni. Este demonstrat științific că abstinența nu este imposibilă și nici nu este dăunătoare sănătății.Relatiile homosexuale, cu toate formele lor, sunt păcate mari, interzise de Dumnezeu in Biblie: (Geneza 19:1-13; Levitic 18:22; Romani 1:26-27, etc) Legile lui Dumnezeu sunt veșnice și sunt valabile oricând.
Dumnezeu a distrus cetățile Sodoma și Gomora datorită răspândirii aproape generale, în aceste cetăți, a păcatelor de homosexualitate masculină și feminină.

Dar chiar și numai din faptul că suntem creați bărbați și femei ne putem da seama că actele homosexuale sunt acte nefirești.

Însăși asocierea termenilor casatorie si homosexualitate este absurdă. Așa-zisele « căsătorii » homosexuale nu trebuie nicidecum legalizate din cel puțin cinci motive: sunt păcate mari, sunt nefirești, sunt un atentat la familie, sunt nerodnice (nu-și ating scopul nașterii de copii), iar copiii adoptați de aceste cupluri e clar ce fel de educație ar primi...

Persoanele homosexuale trebuie tratate cu iubire frățească și trebuie ajutate să iasă din această situație. Dacă persoanle homosexuale ajung la concluzia că nu ar putea avea o relație normală cu o persoană de celălalt sex în cadrul căsătoriei creștine desi s-au straduit în mod serios și sincer să se vindece, atunci trebuie să poarte cu răbdare crucea abstinenței de la relații sexuale.

Recomand și următoarele bloguri foarte interesante:

Primul blog :

www.cezar-iasi.blogspot.com/
Pe blog găsiți: Înregistrări video cu miracole. Videoclipuri. Legături cu numeroase site-uri deosebit de interesante (unele dintre ele conțin și posturi TV on-line și posturi de radio). Cărți foarte intersante care pot fi citite direct pe internet (fără a necesita descărcare în calculator). Articole foarte interesante. Adrese, numere de telefon și site-uri ale unor asociații care ofera servicii gratuite, etc.

Al doilea blog :

www.augustincezar.blogspot.com/
Acest blog conține : Argumente științifice și religioase că un copil e ființă umană din clipa concepției. Adrese, numere de telefon și site-uri ale unor asociații care oferă ajutor material, consiliere și soluții alternative la avort. Mărturii ale unor femei care au făcut avort. Mărturii ale unor femei care nu au făcut avort. Consecințe fizice și emoționale ale avortului asupra femeii.. Mărturii ale unor medici care au renunțat să facă avorturi. Legături cu multe alte site-uri asemănătoare

Vă rog intrati pe bloguri și trimiteți-le mai departe ca să folosească și altora. Chiar se merită.

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 16:06

De la: ticu, la data 2009-02-28 00:40:51
Asta e...
Da, este normala. Normala inseamna ceva ce exista [reala ] pe pamant. ;-anormala , ceva ce nu exista , si intra in S. F. Relatia homosexuala exista , ; este normala. Nici un om de pe pamant nu are voie sa hotarasca pentru omenire ce e normal si anormal ! Nu putem sa etalonam anormal si normal, frumos si urat, bun si rau.!Eu si altii ca mine ,[un hetero], nu vad unde e anormalitatea in relatia homo.si unde arata ca Dumnezeu ii pedepseste pe ei ! Daca va pune cineva sa dati deoparte ce e anormal in lumea asta , stiti ce sa dati ?;- sigur NU ..

Va multumesc!
Acum ca am inteles definitia data de dvs. cuvantului "normal" totul se clarifica. Imi cer scuze ca am indraznit sa va contrazic. Nu am stiut ca normal inseamna ce exista.
Deci normali sunt si toti ucigasii, viiolatorii, jefuitorii, ca si ei exista. Acum totul e ok. Si intradevar mi s-a largit foarte tare perceptia normalului, despre care eu credeam, ca un indoctrinat ce sunt, ca inseamna ceva care se incadreaza intr-un set de norme.
Dar cum tot ce exista pe Terra e normal doar pentru ca exista, ma simt acum cu adevarat luminat. Atat de luminat si eliberat ca trebuie sa-mi pun ceva pe ochi ca nu fac fata la lumina asta.....
Eu, in discutia cu dvs. nu am hotarat daca ceva este anormal sau nu. Ci doar am afirmat. Fiecare dintre noi am afirmat cate ceva. Sper ca nu va suparati daca eu consider ca relaitia homosexuala nu este normala, pentru ca nici eu nu ma supar ca dvs o considerati normala. Fiecare gandeste cum vrea.
La intrebarea daca m-ar pune cineva sa dau deoparte ce e anormal in lumea asta, va raspund ca stiu ce sa dau deoparte, tocmai pentru ca eu nu consider ca daca un comportament uman exista este si normal. In ce ma priveste, in fiecare zi fac acest lucru: dau deoparte lucruri anormale pentru ca nu le fac. Dar spre bucuria mea si a dvs. nu ma va pune nimeni in postura sa hotarasc eu si pentru altii ce e normal si ce nu si nu am spus nimanui sa nu faca ceva sau sa faca.
Va precizez ca eu nu urasc pe homosexuali si nu ii desconsider in vreun fel. Asta pentru ca si ei sunt oameni si oricand pot sa-si revina din aceasta stare si sa aibe reltii normale.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 20:26

De la: nicoletibi, la data 2009-02-28 16:06:05
Asta e...

Va multumesc!
Acum ca am inteles definitia data de dvs. cuvantului "normal" totul se clarifica. Imi cer scuze ca am indraznit sa va contrazic. Nu am stiut ca normal inseamna ce exista.
Deci normali sunt si toti ucigasii, viiolatorii, jefuitorii, ca si ei exista. Acum totul e ok. Si intradevar mi s-a largit foarte tare perceptia normalului, despre care eu credeam, ca un indoctrinat ce sunt, ca inseamna ceva care se incadreaza intr-un set de norme.
Dar cum tot ce exista pe Terra e normal doar pentru ca exista, ma simt acum cu adevarat luminat. Atat de luminat si eliberat ca trebuie sa-mi pun ceva pe ochi ca nu fac fata la lumina asta.....
Eu, in discutia cu dvs. nu am hotarat daca ceva este anormal sau nu. Ci doar am afirmat. Fiecare dintre noi am afirmat cate ceva. Sper ca nu va suparati daca eu consider ca relaitia homosexuala nu este normala, pentru ca nici eu nu ma supar ca dvs o considerati normala. Fiecare gandeste cum vrea.
La intrebarea daca m-ar pune cineva sa dau deoparte ce e anormal in lumea asta, va raspund ca stiu ce sa dau deoparte, tocmai pentru ca eu nu consider ca daca un comportament uman exista este si normal. In ce ma priveste, in fiecare zi fac acest lucru: dau deoparte lucruri anormale pentru ca nu le fac. Dar spre bucuria mea si a dvs. nu ma va pune nimeni in postura sa hotarasc eu si pentru altii ce e normal si ce nu si nu am spus nimanui sa nu faca ceva sau sa faca.
Va precizez ca eu nu urasc pe homosexuali si nu ii desconsider in vreun fel. Asta pentru ca si ei sunt oameni si oricand pot sa-si revina din aceasta stare si sa aibe reltii normale.
Simpatica treaba, pe alt forum am avut un caz, cand am incercat in 6 feluri sa explic unei fete despre o tema data si nu intelegea, ca in final sa ajungem la concluzia ca amandoi aveam dreptate .Domnule cand am spus normal adica exista [real] nu m-am referit la existenta materiei, obiectului , corpului daca vrei , ci m-am referit, adica e corect sa fie si asa, adica acceptat de om ca firesc ,se intampla;- daca sa presupunem ca omenirea ar accepta crima si jaful ca ceva corect,firesc atunci si astea sunt normale.Nu , nu stiti sa faceti o selectie a normalului de anormal, cum nimeni nu poate atata timp cat nu e o conceptie etalon pentru toti oamenii planetei ..;-homosexualitatea este normala , ca multi o admit, in alte tari este admisa casatoria lor. corect adica e normal sa fie si asa.!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 20:37

De la: ticu, la data 2009-02-28 20:26:48
Asta e...

Va multumesc!
Simpatica treaba, pe alt forum am avut un caz, cand am incercat in 6 feluri sa explic unei fete despre o tema data si nu intelegea, ca in final sa ajungem la concluzia ca amandoi aveam dreptate .Domnule cand am spus normal adica exista [real] nu m-am referit la existenta materiei, obiectului , corpului daca vrei , ci m-am referit, adica e corect sa fie si asa, adica acceptat de om ca firesc ,se intampla;- daca sa presupunem ca omenirea ar accepta crima si jaful ca ceva corect,firesc atunci si astea sunt normale.Nu , nu stiti sa faceti o selectie a normalului de anormal, cum nimeni nu poate atata timp cat nu e o conceptie etalon pentru toti oamenii planetei ..;-homosexualitatea este normala , ca multi o admit, in alte tari este admisa casatoria lor. corect adica e normal sa fie si asa.!

Ticu, nu poti baga sub umbrela "tolerantei" absolut orice!!
Citeste din cartea aceea al carei link l-am dat pe alta pagina, citeste si ce scrie cezar vieru: homosexualitatea este dobandita!!! Multe studii indica acest lucru.
Intamplator (sau nu) in prezent comportamentul homosexual este promovat ca o alternativa.. eu cred ca are de-a face cu campaniile de distrugere a familiei (implicit a valorilor traditionale), cu reducerea populatiei pe pamant etc...
mai citeste si tu cate ceva.. dincolo de normal si anormal ai putea sa te intrebi DE CE ceva care a fost condamnat peste 2000 ani a devenit brusc "normal". Cui ii foloseste asta???

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 14:03

De la: marinescuirina, la data 2009-02-28 20:37:18
De la: ticu, la data 2009-02-28 20:26:48
Asta e...

Va multumesc!

Ticu, nu poti baga sub umbrela "tolerantei" absolut orice!!
Citeste din cartea aceea al carei link l-am dat pe alta pagina, citeste si ce scrie cezar vieru: homosexualitatea este dobandita!!! Multe studii indica acest lucru.
Intamplator (sau nu) in prezent comportamentul homosexual este promovat ca o alternativa.. eu cred ca are de-a face cu campaniile de distrugere a familiei (implicit a valorilor traditionale), cu reducerea populatiei pe pamant etc...
mai citeste si tu cate ceva.. dincolo de normal si anormal ai putea sa te intrebi DE CE ceva care a fost condamnat peste 2000 ani a devenit brusc "normal". Cui ii foloseste asta???
Depinde ce toleram ; daca e ceva ce nu deranjeaza pe nimeni [ex. cazul homo.] si este necesar pentru unii , trebuie sa toleram. Bineinteles ca homosexualitatea este dobandita, dar nu urmareste distrugerea familiei, sau a omului. O relatie condamnata peste 2000 ani ? Nuuuu, rade si istoria de noi.!Pe timpuri in tarile orientale , numai familile bogate aveau voie sa aiba baieti tneri de placeri , era o mare cinste pentru ei , cunoscuta poeta Sappho regina lesbianismului , avea in primire cele mai mari haremuri, occidentul in sec xv- a admis asa ceva e.t.c.[aici e mult de vorbit ]!asa ca .....!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 15:06

Domule Ticu,

In alta ordine de idei sa nu intelegeti ca m-ati convins. Eu nu am urmarit sa va conving de anormalitatea relatiei homosexuale, ci doar sa stiti ca sunt multi oameni care nu gandesc la fel ca dvs. Iar daca e libertate de exprimare si fiecare poate afirma orice, am considerat ca trebuie sa spun si eu ce gandesc, la fel ca dvs.
Care dintre afirmatiile noastre este dreapta, vom vedea la judecata de apoi se pare.
Oricum apreciez enorm faptul ca in tot dialogul ati evitat sa puneti vreo eticheta mie sau altcuiva.
Va doresc numai bine.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 15:58

De la: nicoletibi, la data 2009-03-01 15:06:19Domule Ticu,

In alta ordine de idei sa nu intelegeti ca m-ati convins. Eu nu am urmarit sa va conving de anormalitatea relatiei homosexuale, ci doar sa stiti ca sunt multi oameni care nu gandesc la fel ca dvs. Iar daca e libertate de exprimare si fiecare poate afirma orice, am considerat ca trebuie sa spun si eu ce gandesc, la fel ca dvs.
Care dintre afirmatiile noastre este dreapta, vom vedea la judecata de apoi se pare.
Oricum apreciez enorm faptul ca in tot dialogul ati evitat sa puneti vreo eticheta mie sau altcuiva.
Va doresc numai bine.
Nuu, cu etichetarea oamenilor nu fac asa ceva, ca ne mai contrazicem , ca mai venim cu fel de fel de idei, de aia e forum, dar trebuie sa avem o civilizatie sa conversam in limita decentei, sa ne respectam ca oameni. Da , din pacate sunt oameni care nu vad cu ochi buni relatia de homo. trebuie respectata opinia fiecaruia,dar nu vad ce rau fac ei celor din jur prin relatia lor! Cu judecata de apoi sa o lasam asa , nu avem dovezi ca Dumnezeu pedepseste acest tip de relatie

Ticu
jeo_twix

16 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 3 Martie 2009, ora 12:33

Mai andreea natasa, din cate inteleg eu tu spui ca nu e valabil ce spune Biblia. e adevarat ca chestia cu omoratu cu pietre nu mai e valabil azi si bineinteles ca nu spun ca homosexualii trebuie omorati; dar eu sunt ferm convins ca aceste lucruri nu pot fi tolerate. In orice caz nu-i putem omora sau alte kestii de acest gen. Dar daca Dumnezeu, prin intermediul Bibliei, spune clar ca aceste lucruri sunt scarboase, noi nu le putem accepta. Ele ar trebui total interzise. Iar cu ei se poate sta de vorba. Si daca il implicam pe Dumnezeu in toate aceste lucruri, lucrurile se pot schimba. Cerul si pamantul vor trece, dar Cuvintele lui Dumnezeu vor ramane pe VECI. Dumnezeu este neschimbat. El este acelasi ieri azi si maine.

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 3 Martie 2009, ora 15:24

De la: ticu, la data 2009-03-01 15:58:18

Va doresc numai bine.
Nuu, cu etichetarea oamenilor nu fac asa ceva, ca ne mai contrazicem , ca mai venim cu fel de fel de idei, de aia e forum, dar trebuie sa avem o civilizatie sa conversam in limita decentei, sa ne respectam ca oameni. Da , din pacate sunt oameni care nu vad cu ochi buni relatia de homo. trebuie respectata opinia fiecaruia,dar nu vad ce rau fac ei celor din jur prin relatia lor! Cu judecata de apoi sa o lasam asa , nu avem dovezi ca Dumnezeu pedepseste acest tip de relatie

De exemplu, mie imi fac rau aceste persoane care se numesc homosexuale pentru ca imi arata mie despre intimitatea lor. Dumneavoastra nu mi-ati povestit nimic de intimitatea dvs. Intimitatea nu se scoate afara. Organele sexuale se acopera nu se merge pe strada cu ele descoperite. Deci nici ce faci cu ele sau cu cine le intrebuintezi nu trebuie povestit. De aceea sunt intime. Ori acest lucru, cu cine isi intrebuinteaza ei (homosexualii) aceste organe care, in mod normal stau acoperite, este tocmai crieteriu de diferentiere. Ce ma priveste pe mine? Daca nu ma priveste nici nu trebuie sa stiu. Ma intelegeti? De cate ori ati povestit dvs. cuiva cum si cu cine va folositi organul sexual? Daca nu este rau acest lucru, este bun? De ce trebuie eu sa stiu ca George Michael este homosexual? Dar chiar nu ma intereseaza. Asa cum nu ma intereseaza daca dvs. va folositi sau nu organul sexual sau anusul. Deci daca ceva nu e rau, e bun. Ca nu poate ceva sa nu fie nici rau nici bun. Daca afirmati ca ei nu fac nici un rau celor din jur, inseamna ca fac un bine. Care este acel bine?

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 3 Martie 2009, ora 17:00

De la: nicoletibi, la data 2009-03-03 15:24:49
De la: ticu, la data 2009-03-01 15:58:18

Va doresc numai bine.

De exemplu, mie imi fac rau aceste persoane care se numesc homosexuale pentru ca imi arata mie despre intimitatea lor. Dumneavoastra nu mi-ati povestit nimic de intimitatea dvs. Intimitatea nu se scoate afara. Organele sexuale se acopera nu se merge pe strada cu ele descoperite. Deci nici ce faci cu ele sau cu cine le intrebuintezi nu trebuie povestit. De aceea sunt intime. Ori acest lucru, cu cine isi intrebuinteaza ei (homosexualii) aceste organe care, in mod normal stau acoperite, este tocmai crieteriu de diferentiere. Ce ma priveste pe mine? Daca nu ma priveste nici nu trebuie sa stiu. Ma intelegeti? De cate ori ati povestit dvs. cuiva cum si cu cine va folositi organul sexual? Daca nu este rau acest lucru, este bun? De ce trebuie eu sa stiu ca George Michael este homosexual? Dar chiar nu ma intereseaza. Asa cum nu ma intereseaza daca dvs. va folositi sau nu organul sexual sau anusul. Deci daca ceva nu e rau, e bun. Ca nu poate ceva sa nu fie nici rau nici bun. Daca afirmati ca ei nu fac nici un rau celor din jur, inseamna ca fac un bine. Care este acel bine?
: sml-innocent0002: Daca, lu' matale fac rau, asta e o parere personala, mie de exemplu nu-mi face rau,; dar spune sincer, daca ar fi sa alegi intre imaginea a doi betivi care se bat intre ei si plini de sange , si injuraturi sau doi gay care se saruta , ce ai alege domnule ?; dar acele tipe care in parcuri pe banci stau fara nesimtire pe genunchii baietilor in vazul tuturor si se ling bot in bot, cum e ?

Ticu
9am1838

16 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 18:55

9am1838

16 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 18:56

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 3 Martie 2009, ora 20:47

Domnule Ticu,

Evident ca e parere personala, ca doar aici asta expunem, pareri personale.
Si sincer sa fiu nu prea aleg eu ce sa vad pe strada. Am vazut pana acum toate situatiile expuse si cred ca si dumneata. Nici una nu e de admirat din punctul meu de vedere.

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 3 Martie 2009, ora 20:50

Domnule Ticu,

Cu toate acestea la intrebare nu raspunzi. Ce bine iti face matale? Ca am sustinut ca daca ceva nu-ti face rau iti face bine. Ce bine iti face matale sa stii ca Elton John e homosexual?

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 08:36

De la: nicoletibi, la data 2009-03-03 20:50:49Domnule Ticu,

Cu toate acestea la intrebare nu raspunzi. Ce bine iti face matale? Ca am sustinut ca daca ceva nu-ti face rau iti face bine. Ce bine iti face matale sa stii ca Elton John e homosexual?
: sml-confused0067: Nu e obligatoriu, ceva ce nu-ti face rau , sa-ti faca bine; mai este indiferenta, asa cum ar trebuii sa fim noi fata de homo. si sa nu ne legam de ei, adica daca nu ne fac rau ce avem cu ei ? Stiu ca Elton John e homo. si nevasta lui Bill Clinton e bisexuala, si nu i-a deranjat pe americani sau pe noi . !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 14:36

Asta e...

Se pare ca doar indiferenta e obligatorie pana la urma. Nimic nu e obligatoriu si nu exista vreo diferentiere intre normal si anormal, din ce spuneti dvs. Deci multe lucruri sunt normale doar pentru ca ele exista. Daca ceva nu e rau poate sa nu fie nici bun, ci asa intre rau si bine, la mijloc.... Deci de fapt nu exista nici normal sau anormal , nici rau sau bine, ci indiferent si nu e obligatoriu.
Astea sunt judecatile noastre de azi: mi-e indiferent de ceilalti atata timp cat nu imi dau in cap si daca nu intra peste mine in casa, sau nu sunt obligat de nimic si nimeni sa consider ceva rau sau bun, normal sau anormal. Deci culoarea gri a indiferentei si a starii de mijloc intre bun si rau.
Foarte interesant

SnatchesSnatche

22 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2009, ora 14:54

Hmmm..o teme destul de interesanta.......dar cred ca ar fi sunat mai bine `Cuplurile gay si noi, cei care ne credem normali`...a face o paralela intre aceste cupluri si Divinitatea care nu este cunoscuta catusi de putin, mi se pare putin exagerat........ Sau poate nu...am impresia ca divinitatea este cunoscuta la fel de mult ca si un cuplu gay......nu stiu daca a postat vreun comentariu cineva care sa fie direct implicat.....adica vreun membru al unu cuplu gay...
Parerea me este ca tot ceea ce nu e demonstrata stiintific ca e `gay` e anomalie......sau poate nu.... Dar avand in vedere ca sunt oameni care au decis sa traiasca asa, au facut o alegere.trebuie sa fie respectati atata timp cat ei nu imi afecteaza spatiul meu si integritatea mea........
Cred ca noi, romanii, si nu numai noi .ne-am obisnuit sa ne tot uitam peste gard in curtea vecinului....si nu doar sa ne uitam dar sa fim si agresivi fata de alegerile acestuia..... Stiti pocestea cu barna si cu paiul... Nimeni nu face caz ptr copiii care stau ore in sir in fata televizorului, copiii care nu isi primesc nici un fel de educatie, in afara de mersul la scoala, copii care bat babuncul afara nefacand nimic constructiv ptr mintea si ratiunea lor.........insa toti se preocupa de copiii care ar putea sa vada un cuplu gay.......Si de ce sa ne preocupam asa de mult?....E mai usor totusi sa jignim alegerea cuiva decat sa ne facem timp sa discutam si sa educam copiii nostri, sa le prezentam diversele realitati si alla fine el va alege...
Daca nu sunt cuplurile gay de atacat, e o religie.......Daca nu e o religie e o haina.......Daca nu e haina e functia pe care cineva o ocupa.............
Parerea mea e ca in toate acesti situatii se trateaza de oameni care nu stiu sa ii respecte pe cei din jur, fiecare cu alegerea lui, cu modul lui de a-si trai viata... Suntem liberi sa alegem sa traim cum vrem atata timp cat nu afectam integritatea celor din jurul nostru........
Iar cei care nu preau au auzit de liber arbitru se ascund in spatele unei Divinitati pe care nu o cunosc.si cu care , poate, nu au nimic in comun.........
E punctul meu de vedere...doar .........

Snatche
Kenny

230 mesaje

Postat pe: 4 Martie 2009, ora 14:59

Nu cred ca s-a facut foarte bine diferenta intre homosexualitate si imbecilitate.
Adica intre unu' care se duce acasa si si-o trage cu altu' si un imbecil care se falfaie prin fata pe la Universitate pe tocuri, cu peruca si pene la gat mi se pare ca exista o mare diferenta. Adica ce fac aia in al doilea caz e sa incerce sa imite comportamentul feminin. Io n-am vazut pana acum o femeie cu un comportament atat de imbecil, deci consider ca nu le prea iese. Ce fac ei e un comportament ostentativ, prost sau deloc gandit care in ultima instanta e strict in detrimentul lor.
Referitor la cei din primul caz, nu vad de ce ar interesa pe cineva hetero sau homosexual cu cine se babardeste unu' la el in casa. Mi se pare din acelasi ciclu cu ce a mai mancat , la ce filme se uita sau cu ce sampon se spala.
Ce-l impunge grija pe careva ca io mi-o trag cu o femeie pe cuier, pe masina de spalat si pe toate rafturile din dulap si ca ala si-o trage cu un tip pe unde vrea el?

Cat despre "divinitate", in biblie cred ca exista cam tot in afara de necrofilie si zoofilie, asa ca tema ar fi fost mai de bun simt la modul "Cuplurile gay si societatea".

Vanity, definitely my favorite sin.
Pagini: << 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cuplurile gay si Divinitatea
Mergi la: