back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cuplurile gay si divinitatea

Pagini: << 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 18:08

www.schimbdeneveste.ro

care aveti neveste.....de sex feminin...

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 21:13

De la: stejerean_vasile, la data 2009-02-01 03:14:22Daca citim Bibilia, Coranul si alte cartii de natura Divina, vedem clar ca este un lucru de neacceptat pentru Dumnezeu, legatura intre aceleasi sexe. Traim intr-o societate laica, fara impuls spiritual. Daca observam bine, ni se baga pe gat doar, sa acceptam cupluriile gay, prostitutia, avortul, etc, nicidecum nu suntem indrumati catre o evolutie divina. Este libertate, dar individul trebuie sa isi pastreze starea morala si echilibrul spiritual. Astfel se vor creea dezechilibre extrem de periculoase in societate. probabil acesta este si scopul, mici grupulete, care pot fi dominate mai bine.

bai stejerene ,hai explica lu' mandea cum de ti-a explodat (sau implodat !?) mintea sa definesti biblia,coranul si alte...carti ca fiind de natura divina.adica ,daca io te inteleg bine,matale vrei sa spui ca respectivele carti au fost gandite si scrise (in tipografia proprie) de chiar doamne-doamne ,allah etc etc.
plimba bai ratza ca...macane...chiar asa de tampiti ne crezi ca o sa-ti inghitim pe nemestecate toate gogoritele astea ?
pai atunci inseamna ca si biblia satanica a lui valley a fost scrisa chiar de ...belzebuth ! haoleo sa fiu a'dracu ca am incurcat-o !
du-te baiatule la ceva cursuri de alfabetizare ,eventual cu vreun profesor gay ,sa vezi ce ti-o trage ala ,m-ai ales ca ii ...discriminezi vadit !

si electronica !
stejerean_vasile

672 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 23:33

De la: AZAZEL, la data 2009-02-05 21:13:48
De la: stejerean_vasile, la data 2009-02-01 03:14:22Daca citim Bibilia, Coranul si alte cartii de natura Divina, vedem clar ca este un lucru de neacceptat pentru Dumnezeu, legatura intre aceleasi sexe. Traim intr-o societate laica, fara impuls spiritual. Daca observam bine, ni se baga pe gat doar, sa acceptam cupluriile gay, prostitutia, avortul, etc, nicidecum nu suntem indrumati catre o evolutie divina. Este libertate, dar individul trebuie sa isi pastreze starea morala si echilibrul spiritual. Astfel se vor creea dezechilibre extrem de periculoase in societate. probabil acesta este si scopul, mici grupulete, care pot fi dominate mai bine.

bai stejerene ,hai explica lu' mandea cum de ti-a explodat (sau implodat !?) mintea sa definesti biblia,coranul si alte...carti ca fiind de natura divina.adica ,daca io te inteleg bine,matale vrei sa spui ca respectivele carti au fost gandite si scrise (in tipografia proprie) de chiar doamne-doamne ,allah etc etc.
plimba bai ratza ca...macane...chiar asa de tampiti ne crezi ca o sa-ti inghitim pe nemestecate toate gogoritele astea ?
pai atunci inseamna ca si biblia satanica a lui valley a fost scrisa chiar de ...belzebuth ! haoleo sa fiu a'dracu ca am incurcat-o !
du-te baiatule la ceva cursuri de alfabetizare ,eventual cu vreun profesor gay ,sa vezi ce ti-o trage ala ,m-ai ales ca ii ...discriminezi vadit !

PENTRU UNII OAMENII SUNT CONSIDERATE DE NATURA DIVINA(EX CRESTINI, MUSULMANI)... EU NU TE PUN SA INGHITII NIMIC , ACESTE CARTII, PE CARE UNII LE CRED DE NATURA DIVINA NU AGREAZA IUBIREA INTRE ACELEASI SEXE. NU VAD UNDE DEBITEZ PANA ACUM... EU ZIC DOAR CE SUSTIN ACESTE CARTII. SI NU TE-AM PUS SA INGHITI NIMIC, AM EXPRIMAT SI EU UN PUNCT DE VEDERE. DA VAD CA TU VREI SA FI ...AZAZEL...(Azazel (Aramaic: רמשנאל, Hebrew: עזאזל, Aze'ezel Arabic: عزازل Azazil) is an enigmatic name from the Hebrew scriptures and Apocrypha, where the name is used interchangeably with Rameel and Gadriel. The word's first appearance is in Leviticus 16, where a goat is designated "for Azazel" and outcast in the desert as part of Yom Kippur.)

Omerta Vision
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 15:26

De la: augustus, la data 2009-02-05 18:08:31

www.schimbdeneveste.ro

care aveti neveste.....de sex feminin.. .
Nu se spune schimb de neveste ; se spune schimb de curve, ca asta ne da Prima TV.

Ticu
samy_lee_85

2 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 01:42

NU SUNT DEACOED CU PROMOFAREA PACATULUI

samy_lee_85

2 mesaje
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 01:48

CARE SUNTE-TI DE ACORD CU ACCEPTAREA CASATORIILOR INTRE PERSOANE DE ACELASI SEX .....LUATI BIBLIA SI CITITI-O MAI INAINTE SI APOI DATI UN RASPUNS

yozzos

47 mesaje
Oras: Caracal

Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 01:57

De la: samy_lee_85, la data 2009-02-19 01:48:38CARE SUNTE-TI DE ACORD CU ACCEPTAREA CASATORIILOR INTRE PERSOANE DE ACELASI SEX .....LUATI BIBLIA SI CITITI-O MAI INAINTE SI APOI DATI UN RASPUNS

INVA-TA ROMANESTE OLIGOFRENULE DU-P-AIA I-A CUVANTUL AICILEA

TU AI CITIT biblia? IA ZI. CINE A SCRIS-O?

Nu am drept de semnatura
klausx

3 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 02:09

mah fratilor mai lasati religia si divinitatea, pana la urma e alegerea lor, daca asta le place de ec sa ne opunem?
e viata lor, corpul lor, integritatea lor. religia ... cea mai mare tampenie care a existat, razboaie purtate in numele ei (chiar si in prezent), discriminari legate de ea si cate alte tampenii.
fiecare are dreptul sa faca ce vrea in anumite limite care nu trebuie depasite, de ce sa ne opunem la asa ceva e dreptul lor (desi uneori e cam deranjant sa ii vezi pe strada etaland anumite gesturi dar in rest e treaba lor, aici ma refer la cupluri el-el nu ea-ea, mda poti zice ca fac discriminari dar cariu barbat nu ii place sa vada doua fete/femei sarutanduse?).
desi sunt o minoritate de ce sa ii excludem? pana la urma daca stam sa ne gandim chiar si voi oamenilor religiosi (ma refer la crestini) ati fost in aceeasi situatie, ori cumva istoria pe care o stiu eu e diferita de a voastra?
pana la urma cand ne nastem toti suntem egali, dar societatea si religia te fac diferit.
asta e parerea mea, cine o respecta... bine, cine nu... nu, asta e ai dreptul de a alege, dar dupa cum vad atata lume impotriva desi ne consideram o tara democratica si civilizata se pare ca inca nu am depasit perioada inchizitiei cand doar pentru faptul ca esti diferit esti ostracizat si pedespsit.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 08:41

De la: samy_lee_85, la data 2009-02-19 01:48:38CARE SUNTE-TI DE ACORD CU ACCEPTAREA CASATORIILOR INTRE PERSOANE DE ACELASI SEX .....LUATI BIBLIA SI CITITI-O MAI INAINTE SI APOI DATI UN RASPUNS

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 08:45

in primul rand este vorba de morala,in al doilea rand de educatie si in al treilea rand despre perpetuarea speciei,biblia se exclude din ecuatie,deoarece contine multe crime,abuzuri de orice fel,incesturi,hotii si alte lucruri monstruase,pune mana si citeste,s-auzim numai de bine!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
dora3crazy

1 mesaj
Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 08:53

in primul rand este vorba de morala,in al doilea rand de educatie si in al treilea rand despre perpetuarea speciei,unii dintre gay sant sau au fot casatoriti cu o femeie,au urmasi,e foarte dificil de inteles ptr un fiu sau/si o fiica ca tatal lor are un sot

kassiopeea_7491

3 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 09:30

In consider oligofreni pe toti cei care , pur si simplu nu reusesc sa inteleaga,ca mai exista pe lumea asta si alte pareri decat ale lor.Adevarati oligofreni, cu acte in regula

kassiopeea_7491

3 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 19 Februarie 2009, ora 09:39

Cat despre comunitatea gay si principiile lor de viata, imi produc o scarba imensa,si nu conteaza cine a scris Biblia, pana la urma.Dar ma intreb asa, ca fapt divers, oare la inceputul evoluitiei(pentru cei care nu cred in varianta cu Biblia) cand practic, oamenii, erau mai mult animale , decat oameni, pentru ca aveau instincte animalice, tot existau relatii de acest gen?Oare in lumea animala de astazi se inatmpla asa de des sa vedeti un mascul(indiferent de specie) sa incalece alt mascul?Poate se mai intampla, dar toti cercetatorii admit, ca sunt anomalii.Prin urmare, de ce ar trebui sa consider, aceste scarbe, oameni normali, si sa ii accept langa mine?Ii voi trata ca atare, ca pe niste anomalii.

yozzos

47 mesaje
Oras: Caracal

Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 15:48

De la: Iulianaprodaus, la data 2009-02-19 09:39:41Cat despre comunitatea gay si principiile lor de viata, imi produc o scarba imensa,si nu conteaza cine a scris Biblia, pana la urma.Dar ma intreb asa, ca fapt divers, oare la inceputul evoluitiei(pentru cei care nu cred in varianta cu Biblia) cand practic, oamenii, erau mai mult animale , decat oameni, pentru ca aveau instincte animalice, tot existau relatii de acest gen?Oare in lumea animala de astazi se inatmpla asa de des sa vedeti un mascul(indiferent de specie) sa incalece alt mascul?Poate se mai intampla, dar toti cercetatorii admit, ca sunt anomalii.Prin urmare, de ce ar trebui sa consider, aceste scarbe, oameni normali, si sa ii accept langa mine?Ii voi trata ca atare, ca pe niste anomalii.

de taceai, filosof te faceai.
si eu tratez prostia ca o anomalie naturala. cred ca asta e o problema mai mare decat sa iti placa acelasi sex. ca prostia o scoti in fata oriunde mergi. ar trebui castrati toti prostii. am scapa de toate problemele.
ar trebui sa le interzicem casatoria prostilor.

Nu am drept de semnatura
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 20 Februarie 2009, ora 22:26

De la: yozzos, la data 2009-02-19 01:57:11

INVA-TA ROMANESTE OLIGOFRENULE DU-P-AIA I-A CUVANTUL AICILEA

TU AI CITIT biblia? IA ZI. CINE A SCRIS-O?

Ce faci Yozzos? Împotriva homosexualității nu poate să aducă cineva argumente din Biblie? Dar când este vorba de țigani, tu poți?
Hmmm, nu ești corect!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
klausx

3 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 14:28

of mai lasati oameni bun biblia ca eu unul cred ca e cea mai pare protie care exista.
mai bine se numea topicul Cuplurile gay si SOCIETATEA in care traim, nu divinitatea.
toti sar de fund in sus ca biblia zice ca nu e bine sa ... etc
daca ne bazam numai pe biblie in prezent eram tot in evul mediu.
Grecia antica de exemplu, ca banuiesc macar ca ati trecut pe la scoala banuiesc ca stiti ca preferau barbatii grecii nu? dar au avut democratie in vremea aceea, ceea ce noi abia acum o putem gusta.
acum sa vedem sunt cateva teorii legate de cosmogeneza ca de fapt omul era de fapt format din 2 persoane care au fost despartite etc etc, acum sarim putin la religie, ingerii ce sunt femei, barbati? nu sunt asexuati?
eu nu am nimic impotriva lor, sa faca ce vor doar cu o mica exceptie (doar atat) sa nu se sarute de fata cu alte persoane, desi eu nu am nimic cu ei acest lucru ma deranjeaza si nu il suport, in rest "balci sa faca" ca noi pana la urma nu avem dreptul sa ii judecam, dupa cum spunea si Nietzsche: "daca primvim prea mult in abis, acesta la randul lui va privi in tine".

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 14:31

Cuplurile gay sunt cupluri normale cum sunt si cuplurile hetero.! Si au legatura cu divinitatea ca si cuplurile hetero. Ce au biserica cu ei ? aici biserica isi cam iese din atributile care le are.!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 16:13

De la: ticu, la data 2009-02-24 14:31:32 Cuplurile gay sunt cupluri normale cum sunt si cuplurile hetero.! Si au legatura cu divinitatea ca si cuplurile hetero. Ce au biserica cu ei ? aici biserica isi cam iese din atributile care le are.!

Cuplurile gay nu sunt normale ca si cuplurile hetero, pentru ca cuplurile gay nu pot sa dea nastere la copii. E o chestie naturala. Biserica nu are nimic cu cuplurile gay, asa cum nu are cu nici o persoana care sufera de vreo boala. Unde vezi dumneata ca biserica ar avea ceva cu cuplurile gay?
Sigur ca sunt legate de divinitate cuplurile gay, dar in nici un caz la fel ca si cuplurile hetero.
Orice cuplu gay este dusman si sfidator al divinitatii atat timp cat persista in aceasta stare. Pentru ca divinitatea nu a creat barbatul sa se impreuneze cu barbat si nici femeia sa se impreuneze cu femeie, ci barbatul cu femeia.
Biserica are datoria sa indemne pe barbati si pe femei sa traiasca o viata normala si nu homosexuala. Biserica indeamna pe barbati si pe femei sa intemeieze familii, sa nasca prunci si sa ii creasca si sa-i educe, ii indeamna pe oameni sa iubeasca pe Dumnezeu si sa traiasca o viata virtuoasa.
Ori homosexualitatea nu are nici o virtute in sine, ci din contra este consecinta desfraului.
Va doresc multa sanatate.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 20:39

Nu e obligatoriu sa existe copii in cupluri . Am vazut la TV, cum doua lesbiene au infiat un copil si sunt foarte fericite. Cum nu s-a amestecat biserica , cand a iesit toata popimea cu toate icoanele la demonstratia antigay ? cine le-a dat dreptul asta ? se credeau pe timpul inchizitiei ? ce dovezi au ca Dumnezeu pedepseste acest tip de relatie ? Cum sa fie gay dusmani ai credintei, ai divinitatii ?[ nu-i cunosti]; - de unde ideea asta ?aici e vorba de felul sexului si nu de secte .Ambele relatii sunt normale ...ce inseamna viata anormala ?[ eu nu stiu] . ce legatura are homosexualitatea cu desfraul ? Nu divinitatea a facut omul , s-au dus timpurile cu Adam si Eva .. In rest , toate bune !

Ticu
lerolv4

282 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 20:52

CEL MAI APRECIAT MESAJ, RAPORTAT LA ADEVARUL GOL GOLUT. Cat despre comunitatea gay si principiile lor de viata , imi produc o scarba imensa si conteaza cine a scris Biblia , pana la urma.Dar ma intreb asa, ca fapt divers , oare la inceputul evoluitiei(pentru cei care nu cred in varianta cu Biblia) cand practic, oamenii, erau mai mult animale , decat oameni , pentru ca aveau instincte animalice , tot existau relatii de acest gen?Oare in lumea animala de astazi se inatmpla asa de des sa vedeti un mascul(indiferent de specie) sa incalece alt mascul?Poate se mai intampla, dar toti cercetatorii admit , ca sunt anomalii.Prin urmare , de ce ar trebui sa consider, aceste scarbe, oameni normali , si sa ii accept langa mine?Ii voi trata ca atare , ca pe niste anomalii. FRATIILOR DIN ADMINISTRATIA NATIONALA VA ROG NU LASATI POPONARII SA INFIEZE COPII DIN SNISTRATIA NATIONALA? NE BATE DUMNEZEU PREA TARE DUPA AIA PE TOTI SI PE EI SI PE NOI.

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 20:53

De la: ticu, la data 2009-02-24 20:39:56 Nu e obligatoriu sa existe copii in cupluri . Am vazut la TV, cum doua lesbiene au infiat un copil si sunt foarte fericite. Cum nu s-a amestecat biserica , cand a iesit toata popimea cu toate icoanele la demonstratia antigay ? cine le-a dat dreptul asta ? se credeau pe timpul inchizitiei ? ce dovezi au ca Dumnezeu pedepseste acest tip de relatie ? Cum sa fie gay dusmani ai credintei, ai divinitatii ?[ nu-i cunosti]; - de unde ideea asta ?aici e vorba de felul sexului si nu de secte .Ambele relatii sunt normale ...ce inseamna viata anormala ?[ eu nu stiu] . ce legatura are homosexualitatea cu desfraul ? Nu divinitatea a facut omul , s-au dus timpurile cu Adam si Eva .. In rest , toate bune !

Gresit.

Dumnezeu pedepseste relatiile homosexuale. Dovada: pedepsirea Sodomei si Gomorei.. destul de clar (cred ca doar potopul a fost mai crancen!)

Homosexualii sunt impotriva credintei.
Da nu preacurvesti - porunca incalcata de ei. Preacurvia cuprinde practicile sexuale impotriva firii.
Orice incalcare directa a poruncilor = ofensa adusa lui Dumnezeu.

lerolv4

282 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 20:55

De la: ticu, la data 2009-02-24 20:39:56 Nu e obligatoriu sa existe copii in cupluri . Am vazut la TV, cum doua lesbiene au infiat un copil si sunt foarte fericite. Cum nu s-a amestecat biserica , cand a iesit toata popimea cu toate icoanele la demonstratia antigay ? cine le-a dat dreptul asta ? se credeau pe timpul inchizitiei ? ce dovezi au ca Dumnezeu pedepseste acest tip de relatie ? Cum sa fie gay dusmani ai credintei, ai divinitatii ?[ nu-i cunosti]; - de unde ideea asta ?aici e vorba de felul sexului si nu de secte .Ambele relatii sunt normale ...ce inseamna viata anormala ?[ eu nu stiu] . ce legatura are homosexualitatea cu desfraul ? Nu divinitatea a facut omul , s-au dus timpurile cu Adam si Eva .. In rest , toate bune !

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 21:15

In primul rand, un copil crescut intr-un mediu homosexual consider ca va fi privat de avantajele de a avea parinti de sexe opuse. In general, ea (mama) dezvolta latura tandra a copilului, in vreme ce el (tatal) poate dezvolta increderea in sine si modul cum trebuie sa reactionezi emotional (si stapanirea de sine) in fata diverselor situatii.
Sunt chestiuni naturale, firesti

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 22:58

Cre se uita acum pe OTV...apropo de poponari si biserica?

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 09:03

De la: lerolv4, la data 2009-02-24 20:52:57 CEL MAI APRECIAT MESAJ, RAPORTAT LA ADEVARUL GOL GOLUT. Cat despre comunitatea gay si principiile lor de viata , imi produc o scarba imensa si conteaza cine a scris Biblia , pana la urma.Dar ma intreb asa, ca fapt divers , oare la inceputul evoluitiei(pentru cei care nu cred in varianta cu Biblia) cand practic, oamenii, erau mai mult animale , decat oameni , pentru ca aveau instincte animalice , tot existau relatii de acest gen?Oare in lumea animala de astazi se inatmpla asa de des sa vedeti un mascul(indiferent de specie) sa incalece alt mascul?Poate se mai intampla, dar toti cercetatorii admit , ca sunt anomalii.Prin urmare , de ce ar trebui sa consider, aceste scarbe, oameni normali , si sa ii accept langa mine?Ii voi trata ca atare , ca pe niste anomalii. FRATIILOR DIN ADMINISTRATIA NATIONALA VA ROG NU LASATI POPONARII SA INFIEZE COPII DIN SNISTRATIA NATIONALA? NE BATE DUMNEZEU PREA TARE DUPA AIA PE TOTI SI PE EI SI PE NOI.
: sml-confused0006: Meriti niste explicatii , ca ce scrie aici ,nu putem fi de acord. Biblia , nu are nici un autor anume, autorii sunt martori din acele timpuri istorice.Se stie din scoala generala cum a aparut omul si tot din generala se mai stie ca omul este tot un animal ca toate celelalte , cu deosebirea ca el are gandire si grai., instinctul animalic este acelasi la animalul om, cu toate animalele;asa ca expresia ''''cand practic, oamenii, erau mai mult animale , decat oameni , pentru ca aveau instincte animalice""" nu este valabila,[ ne cearta si Limba Romana].De unde stii [dovei] ca Dumnezeu ii pedepseste pe homo ca infiaza copii ???? Preacurvia inseamna cu totul alt ceva si nu homosexualitate. iar la Sodoma si Gomora au fost alte cauze, nu legate de homo ,daca citesti atent , ingerii le-au explicat lui Lot,

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 09:12

De la: camelia_mng, la data 2009-02-24 22:58:01Cre se uita acum pe OTV...apropo de poponari si biserica?
Ai vazut la OTV ? cum un nebun care se credea mare in religie,si facea mari talente in popie, incerca cu niste intrebari prostesco-aberante, sa se lege de niste persoane cu orientare homosexuala,se credea marele jurist sau Dumnezeu, dar mi-a placut ca ei faceau misto de el.Pe unde l-o fi gasit Diaconescu pe acel raspopa ?

Ticu
ioanvirgilsavu

143 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 14:37

bai daca voi nici nu stiti in ce gaura treb sa o faceti orice discutie cu voi e inutila!

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 15:31

Pana la urma putem sa spunem ca este o chestiune de acceptare si punere in aplicare a unor idei. Ati spus undeva ca ati citit si cunoasteti foarte bine biblia. Cu toate astea spuneti ca s-au dus timpurile cu Adam si Eva. Rezulta ca pentru dvs. divinitatea nu exista. Mai ales daca spuneti ca nu divinitatea a facut omul.
Daca stam sa traim numai dupa dovezi, nu exista dovada ca Dumnezeu nu pedepseste pe homosexuali si deci argumentele acestea se anuleaza.
Argumentul pe care l-am expus ca un cuplu gay nu poate da nastere la prunci nu l-ati combatut. Ati afirmat doar ca doua femei lesbi au adoptat un copil si sunt fericite. Dar nu l-au nascut. Oricat s-ar impreuna, homosexualii nu fac decat sa-si produca placere si atat. Din acest punct de vedere cuplurile gay nu pot fi normale, chiar daca li se permite sa se casatoreasca.
Pentru ca un barbat si o femeie, impreunandu-se pot da nastere la prunci pe langa placerea pe care si-o obtin unul altuia.
Eu sunt sigur ca divinitatea a facut omul. Adica Dumnezeu. Ca nu exista alta divinitate decat Dumnezeu. Dar nu vreau sa ne contrazicem la infinit, pentru ca am vazut caror idei dati dvs. crezare. Iar din contrazicerea noastra nu ar iesi nimica bun.

razvan_andrei1

2 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 18:54

Nu am nimic cu homosexualii...fie la ei la treaba lor acolo...dar haide sa fim realisti...tre sa fi bolnav frate sa te uiti la unu si sa zici.."UUUUU ASTA DA", si sa te uiti la o gagik sa zici ca e scarboasa sau cum considera ei femeile...

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 20:29

De la: ticu, la data 2009-02-25 09:03:05
De la: lerolv4, la data 2009-02-24 20:52:57 CEL MAI APRECIAT MESAJ, RAPORTAT LA ADEVARUL GOL GOLUT. Cat despre comunitatea gay si principiile lor de viata , imi produc o scarba imensa si conteaza cine a scris Biblia , pana la urma.Dar ma intreb asa, ca fapt divers , oare la inceputul evoluitiei(pentru cei care nu cred in varianta cu Biblia) cand practic, oamenii, erau mai mult animale , decat oameni , pentru ca aveau instincte animalice , tot existau relatii de acest gen?Oare in lumea animala de astazi se inatmpla asa de des sa vedeti un mascul(indiferent de specie) sa incalece alt mascul?Poate se mai intampla, dar toti cercetatorii admit , ca sunt anomalii.Prin urmare , de ce ar trebui sa consider, aceste scarbe, oameni normali , si sa ii accept langa mine?Ii voi trata ca atare , ca pe niste anomalii. FRATIILOR DIN ADMINISTRATIA NATIONALA VA ROG NU LASATI POPONARII SA INFIEZE COPII DIN SNISTRATIA NATIONALA? NE BATE DUMNEZEU PREA TARE DUPA AIA PE TOTI SI PE EI SI PE NOI.
: sml-confused0006: Meriti niste explicatii , ca ce scrie aici ,nu putem fi de acord. Biblia , nu are nici un autor anume, autorii sunt martori din acele timpuri istorice.Se stie din scoala generala cum a aparut omul si tot din generala se mai stie ca omul este tot un animal ca toate celelalte , cu deosebirea ca el are gandire si grai., instinctul animalic este acelasi la animalul om, cu toate animalele;asa ca expresia ''''cand practic, oamenii, erau mai mult animale , decat oameni , pentru ca aveau instincte animalice""" nu este valabila,[ ne cearta si Limba Romana].De unde stii [dovei] ca Dumnezeu ii pedepseste pe homo ca infiaza copii ???? Preacurvia inseamna cu totul alt ceva si nu homosexualitate. iar la Sodoma si Gomora au fost alte cauze, nu legate de homo ,daca citesti atent , ingerii le-au explicat lui Lot,

Se stie din scoala generala cum a aparut omul??!!
Ce se stie? Evolutionismul este doar o teorie.
Evolutionismul deschide usa larg eugeniei (stiai ca Francis Galton, parintele eugeniei, a fost varul lui Darwin?).. ca sa nu mai vorbim ca este si viziunea preferata a promotorilor avortului..

Din punctul tau de vedere ai dreptate: daca Dumnezeu nu exista, omul este doar un animal rational (rational? hmm)
Dar premisa poate fi contestata (exista Dumnezeu).

Pagini: << 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cuplurile gay si Divinitatea
Mergi la: