Info
x
Cuplurile gay si divinitatea
|
corneliubadescu 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Octombrie 2008, ora 10:05
Gresit. IIsus a fost tolerant cu pacatosii IAR NICIODATA CU PACATUL. Nimic nu ne poate desparti din dragostea lui Dumnezeu decat PACATUL.Pentru asta a murit pe Cruce sa ne ridice din pacat, dar Dumnezeu nu mantuieste pe oameni cu forta, respecta libera vointa a fiecaruia. Trebuie o conlucrare a omului. IIsus este chiar mai mult decat tolerant fata de pacatosi este chiar si mantuitor ai acestora, dar doar daca acestia se leapada de PACAT si se intorc la pocainta caci Dumnezeu este iubire si pururea sta la usa inimilor noastre si bate sa ii deschidem, caci Dumnezeu mai mult iubeste pe cel mai mare pacatos, decat a iubit cel mai mare sfant pe Dumnezeu. Iar faptul ca Dumnezeu nu pedepseste pacatul imediat asa cum a facut-o cu Sodoma si Gomora unde se faceau astfel de pacate foarte urate nu inseamna cum spun multi fie ca nu exista, fie ca este indiferent, fie ca nu poate, ci El este indelung rabdator si mult milostiv caci nu vrea "moartea pacatosului ci sa se intoarca si sa fie viu". Trebuie sa luptam sa ne pazim de aceste nelegiuiri (cum a facut-o si Lot singurul supravietuitor impreuna cu copii din cetatile urgisite) si nicidecum sa acceptam aceste faradelegi, dar totodata sub nici un chip sa nu ne judecam aproapele ci mai mult sa ne rugam pentru ei, caci daca Dumnezeu inca nu i-a osandit inseamna ca asteapta mult ravnita intoarcere a acestora.DAR VAI CELOR CE II VA PRINDE MOARTEA NEPOCAITI mai ales de pacate grele cum sunt si acestea. Sa ne ierte Bunul Dumnezeu pe toti, caci toti gresim in felurite chipuri si sa ajute sa facem voia Lui.
|
|
steaua_sudului 34 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Octombrie 2008, ora 11:05
Buna tuturor, buna ibtc!
Am inteles tot ceea ce ai scris, am numai de facut o obseratie daca nu-i cu suparare. In om , nu poate fi separata Natura de "suflarea divina de viata" intrucat OMUL ESTE TRUP SI SUFLET, NATURA SI SUPRA-NATURA.El este "dupa Chipul lui Dumnezeu"nu numai in suflet, ci in totalitate trup si suflet.Nu a zis Dumnezeu "sa facem sufletul omului dupa chipul si asemanarea Noastra, ci a zis "sa facem om dupa Chipul si asemanarea noastra"...si omul este trup si suflet, nu este numai trup sau numai suflet.Tocmai de aceea Hristos a luat si trup nu numai suflet rational , adica este Om total (fara pacat, intrucat pacatul nu este ceva din om ci ceva strain fiirii omului), ca sa-l mantuiasca pe Om , adica trupul(natura) si sufletul lui, fara a le considera in mod despartit.Caci trupul fara suflet este numai un trup mort, (deci nu este om ci OM MORT), iar sufletul fara trup, este Numai suflet al omului, NU OM. Nobletea omului nu este neaparat in cea ce este el,aici pe pamant, mai mare intre toate creatiile, ci in ceea ce este el chemat sa devina. Tocmai de aceea este si mai mare in toata creatia, este cununa creatiei, pentru pozitia sa in creatie, pozitie ce este presupusa si impusa de scopul cu care el exista. |
|
Postat pe: 10 Octombrie 2008, ora 11:23
"Pana la Om este Dzeu care se Revarsa in Creatie si de la Om este Creatie care se Revarsa in Dzeu."
eu as zice"pana la Om este Dumnezeu care prin energiile sale necreate se revarsa in creatie(prin harul Sau), si de la Om este Creatia care-si gaseste unitatea in Dumnezeu, adica prin indumnezeirea , spiritualizarea ei, implinirea scopului scris in rationalitatea imprimata ei de Dumnezeu. Si pentru o domnisoara care sutine ca Dumnezeu este Energia pozitiva si nu o persoana cu sex si nevoi, , eu sustin ca Dumnezeu NU ESTE energia pozitiva in sine ci El este o existenta tripersonala , este Dumnezeu personal , nu o entitate. Omul este o persoana , dar nu nevoile , sentimentele (de ex gelozia cum s-a dat exemplu) sau genul (feminin sau masculin) ii ofera statutul de persoana ci el este persoana pentru ca este creat "dupa Chipul" lui Dumnezeu, care este Persoana.Omul are in sine natura materiala si supra-natura(cea spirituala), insa el este mai mult decat trup si mai mult decat suflet, el este Omul-Persoana ce a fost creat de a sta in relatie personala cu Creatorul Sau , Fiinta divina Tripersonala(adica in trei Persoane distincte dar ce poseda fiecare in mod total aceeasi Fiinta divina, unica .) Noi il cunoatem prin energiile necreate prin care El se revarsa spre noi in noi si in creatie, insa cum am spus El, Fiinta lui, divina, existenta Sa personala nu se identifica cu aceste energii necreate, cu harul SAU. |
|
Postat pe: 10 Octombrie 2008, ora 11:31
Si cum chipul lui Dumnezeu este o Taina, existenta Sa personala este o Taina, tot asa si omul , ce este si cum exista el, este tot o Taina;aceasa pentru ca existenta sa isi are originea in vointa lui Dumnezeu , iar scopul creatiei lui este raspunsul-Taina la Iubirea -Taina a lui Dumnezeu.
o zi placuta! |
|
dagaio 1073 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Octombrie 2008, ora 18:38
Draga ayda162785,
tu numesti "Taina" orice nu poti explica. Alte explicatii sunt ilogice si pline de povesti. Ca sa-mi desfiintezi ideologia trebuie sa vii cu argumente reale si logice. |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 10 Octombrie 2008, ora 19:25
Sunt curios ce raspuns ai sa i dai la judecata Domnului Hristos care a intemeiat biserica.
|
|
Postat pe: 10 Octombrie 2008, ora 23:56
|
|
vulcanneles 20 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Octombrie 2008, ora 14:03
ce-mi place sa citesc ce scrrieti! aveti pareri interesante! mai, io-s hetero de numa, dar, is mai pacatos decat toti homosexualii, care, fie vorba intre noi, nu-s usi de biserici de se dedau la a tagadam p la spate. nu-i frumos deloc, dar si ce daca, uite ca se practica, ii oprim noi? neeee, nice vorba, pace buna si bafta delo delo!
eram copil, ei, adolescent, veneam din poiana de la ski, pe drumul vechi, cine-i brasovean stie , din pamant din iarba verde( era iarna oricum, zapada mare, , ineptiile xista), se aude o voce a unui prieten cu care coboram ( eram mai multi) '' un cocostarc in zbor spunea ce.. trala mea, ce trala mea, ce-i pasa omului din jur ca f.... normal sau f.... in cr cei tra la lui, a tra la mea, pai nu? pai da! ce tral la mea!'' mi-am amintit poezia si, ma distrez. ei, mie nu-mi pasa de tra la lor, sau cum o fac, nu-mi pasa nici de biserica si , nici de ce crede lumea despre mine ca-s'' pacatos'' asa hetero cum mi's de-ar fi sa ne luam dupa biblie? dragutilor macar aveti habar ce esti biblia , cum a fost facuta si de catre cine, sau sa ne intereseze religia? de care dintre ele, caci ortodocsii, catolicii ,protestantii si neoprotestantii fac parte din aceiasi religie. musulmani, hindusi, azteci sau mai stiu eu care, de fapt, nu stiu de ce va scriu, mai bine tac, oricum ramaneti tributari educatiei, mediului, voi nu stiti deloc sa va bucurati!( nu zic sa tra la la in cr, nu, ci, nu veti sti ca va doare capu', n-aveti timp, sau mai stiu eu ce, dezastruu frate, dezastruuu, ei, lasa ca macar sunteti condusi, asa va trebe! no, treaba voastra!
bvr
|
|
|
|
|
vulcanneles 20 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Octombrie 2008, ora 14:07
ps, io's prost de numa, ma uit la mine si-mi vine sa rad!
bvr
|
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Octombrie 2008, ora 16:42
De la: dagaio, la data 2008-10-10 02:32:26Draga Daniel32, Dagaio, (Vestimentatia?? Cam ciudat sa te deranjeze vestimentatia cuiva, indiferent ce ar purta. Gustul tau nu e masura lucrurilor.) Persoanele gay pe care le-am cunoscut (ambele sexe) aveau un gust impecabil (in ce priveste imbracamintea, desigur), inteligenta supramedie (dar nu intelepciune, as zice eu)... Nu am as da cu pietre in ei. Dar nici nu as fi niciodata de acord (sau indiferenta) cand vine vorba de homosexualitate!!!! Cred ca homosexualitatea este anormalitate, si nu este admisibil ca din simpatie sau intelegere (sau mult folositul termen TOLERANTA care azi justifica orice!!!!) trebuie sa iei boala drept sanatate!!!! Cred ca singurul motiv pentru care se considera homosexualitatea normala astazi: banii. In fond, daca ei sunt eficienti economic, de ce sa se risipeasca banii pe terapia lor?? Moralitatea, un cuvant lipsit azi de sens!! Indiferent care este pozitia ta despre divinitate, ea va fi intr-un moment testata. |
|
Postat pe: 11 Octombrie 2008, ora 18:11
Aveti pt, ce va contrazice!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Octombrie 2008, ora 02:41
Hop si eu !
Pe asta i-l scapasem ! Despre cuplurile gay si divinitatea numai de bine. Lumea e creata asa si gata ! Exista printre noi indivizi altfel. Defecti am putea spune noi, astia zisi normali dpdv sexual. Nu cred ca e ceva in neregula din punct de vedere al religiei cu homosexualitatea. Din ce in ce mai multe biserici isi schimba treptat pozitia in privinta homosexualilor. Nu prea cred ca niste heterosexuali ar fi cei mai indicati sa vorbeasca despre homosexualitate. Cert este ca majoritatea heterosexualilor sunt impotriva homosexualilor si i-i discrimineaza. Acesta este motivul principal pentru care ei se ascund, mai bine zis isi ascund aceasta latura. In ultima vreme au devenit usor agresivi in sensul ca au manifestatii ca sa arate ca exista. Chestie care enerveaza foarte multa lume. De ce ? D-aia. N-au decat sa fie homosexuali si sa faca ce vor. Nu este o problema despre care sa se discute cu aprindere si nici nu cred ca trebuie discriminati desi stiu ca sunt. Asa se intampla cu minoritatile, sunt discriminate. Numai prostii care sunt majoritari nu sunt discriminati. Ei o duc bine-merci si-i discrimineaza pe ceilalti. Problema homosexualitatii e simpla. Oamenii astia au existat, exista si vor exista cat va fi lumea. Subiectul e vesnic. Divinitatea i-a creat si pe ei asa cum ne-a creat si pe noi hetero. Trebuie sa luam lucrurile asa cum sunt. Orice filozofii pe tema asta sunt de doi lei si nu schimba lucrurile in nici un fel. Sper ca n-am ofuscat pe nimeni. Daca totusi s-a intamplat imi cer scuze !
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 12 Octombrie 2008, ora 13:05
;;;;;;;; IN CURAND ; UN PARTID A; ;;CUPLURILOR GAY;! :
APOI O BISERICA,,,,,,,
|
|
Postat pe: 12 Octombrie 2008, ora 13:08
APOI,,,,SCOLI..... ;;;;URMEAZA;; AUTONOMIA;;!!!!!! UNGURII, CER!! AU! DE CE N-AR AVEA SI EI??????
|
|
Postat pe: 12 Octombrie 2008, ora 15:36
sbucur,
aici chiar ai dreptate! Din punctul meu de vedere - Felicitari!
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Octombrie 2008, ora 17:54
|
|
Postat pe: 12 Octombrie 2008, ora 17:58
stiti macar de ce rad? ca IN SFARSIT VA VAD IMPACATI MACAR PE UN TOPIC! da Dagaio aici esti tare simpatica, la celalt topic imi vine pur si simplu sa te bat! Nu o lua ad literam ...e o vorba de a mea, pe care o folosesc la persoanele care imi sunt cu adevart dragi!
|
|
suteudaniel8 299 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 12 Octombrie 2008, ora 23:25
Apropo de partide de gay cum se vor numi
? Partidul National Gay (PNG) dar va intra in conflicat cu Bekali .Ce tot vor atatea drepturi gay... sa-si vada de "curu" lor (ala bine lucrat). Personalitati gay mai rar (Freddie Mercury, George Michael - cantareti sau Amelie Mauresmo - jucatoare de tenis sunt si alti dar nu asa multi) plus ca nu au descoperit sau nu au creat ceva lumii care sa faciliteze viata de zi cu zi. Edison, Ericson, Newton, Copernic, Columb, Magelan, Aristotel, Platon, Platon, Thalessi multi alti care au marcat istoria nu au fost gay. Nici un gay aproape nu a fost de folos omeniri... poate firmei sau organizatiei in care activa printr-o idee sau ajutor (continuui sa cred ca ei sunt oameni care pot ajuta sau sa faca bine comunitati) dar in rest nimic. Gay = HOMOsexual si cand auzi cuvantul de "homo" (indiferent ca este contextul de homo sapiens) te gandesti deja la anormalitate. Majoritatea cel putin gandesc asa.
Shaggy
|
|
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 10:32
Sa fie posibile minunile ?
Cat or dura ?
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 19:31
"Apropo de partide de gay cum se vor numi ? Partidul National Gay (PNG) dar va intra in conflicat cu Bekali "..Daniele super tare
sbucur...eu cred in minuni...pe acest topic sigur va dura chiar si o vesnicie, la celalalt o vesnicie NU.
|
|
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 21:25
De la: mariaoprea75, la data 2008-10-13 19:31:44"Apropo de partide de gay cum se vor numi ? Partidul National Gay (PNG) dar va intra in conflicat cu Bekali "..Daniele super tare Dupa aceea Becali va prinde boala nu numai pe gay dar si pe aia care ii favorizeaza... ma rog :PUn exemplu e minune recenta... un tip avea diabet si dupa doua luni nu mai avea diabet si o ramas sanatos fara diabet... Diabetul nu se poate vindeca si acel tip o aflat de la doctori ca are diabet si ca asta este... ne pare rau... apoi peste 2 luni o mers la analize si o vazut cai curat si ca nu mai are. God made that.
Shaggy
|
|
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 22:25
De la: suteudaniel8, la data 2008-10-13 21:25:11;;;De la: mariaoprea75, la data 2008-10-13 19:31:44"Apropo de partide de gay cum se vor numi ? Partidul National Gay (PNG) dar va intra in conflicat cu Bekali "..Daniele super tare ;;; Partidul barbatilor iubitori;!;;PBY-GAY;; frumos, nu??
|
|
Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 20:17
Cititi acest articol si veti intelege mai mult despre cei care se nasc altfel!!!
80% femeie, 20% barbat Cand s-a nascut Adele nici parintii, nici doctorii nu au stiut daca este baiat sau fata. O serie de operatii genitale au "corectat" eroarea naturii cu care aceasta a fost inzestrata si au transformat-o intr-un baietel. Toata copilaria si-a petrecut-o nefericita purtand sexul si caracteristicile unui baiat desi se simtea femeie. Acum la 29 de ani, Adele se straduieste din rasputeri sa-si gaseasca locul printre femei si sa devina una. La ora actuala 1 din 2.000 de copii se nasc cu 2 sexe, la fel ca Adele, iar ea, care a trait cosmarul acestei greseli genetice se intreaba daca nu a sosit momentul sa nu mai existe discriminare si sa li se ofere si lor o existenta normala. Interviul cu Adele: Destinul unui intersexual. Cum credeti ca ar trebui ajutati intersexualii pentru a se integra in societate? Daca ai solutii sau idei, impartaseste-le pe forum ! Uneori hermafroditismul este confundat cu pseudohermafroditismul, cand individul se naste cu un singur sistem reproductiv, insa sunt reflectate cateva caracteristici ale celuilalt gen, detinand o proportie anormala de hormoni proprii genului opus, sau alte dezordini de ordin endocrin. Desi pare un scenariu desprins din romanul lui Jeffrey Eugenides, Middlesex, hermafroditismul este chiar o disfunctionalitate a organelor sexuale, aceasta caracterizandu-se prin prezenta ambelor organe sexuale, adica si ovarele si testiculele, sexul fiind intr-adevar ambiguu. Pentru cei care iubesc literatura si sunt interesati de acest subiect, Middlesex este, la baza, povestea unui hermafrodit american. Cal(liope) Stephanides, naratorul si protagonistul romanului, sufera de o anomalie genetica rara denumita sindromul deficitului de 5-alfa-reductaza. Depasind criza declansata la paisprezece ani, o data cu descoperirea adevaratei sale identitati sexuale, Cal decide sa evite procedurile chirurgicale de schimbare a sexului si sa ramina o persoana cu sex "de mijloc". Aceasta disfunctionalitate nu e doar caracteristica anomaliilor vremurilor noastre, avand atestare din timpuri mai indepartate. spre exemplu, Cercetatorii americani au dezvaluit ca faraonul egiptean, sotul lui Nefertiti, si tatal lui Tutankamon, avea coapsele si sanii proeminenti. Combinatia intre trasaturile masculine si cele feminine care apar la statuile si basoreliefurile ce il reprezentau pe Akenaton, sotul legendarei Nefertiti si tatal lui Tutankamon, dezvaluie faptul ca faraonul egiptean putea fi hermafrodit. Akenaton avea formele rotunde ale unei femei, desi organele de reproducere erau ale unui barbat. Este ceea ce asigura o echipa de cercetatori americani, care amintesc totusi ca, desi Akenaton nu a fost unul dintre cei mai virili faraoni egipteni, el a avut totusi sase copii, noteaza cotidianul spaniol El Mundo. Pe langa sotul lui Nefertiti si posibilul tata a lui Tutankamon, Akenaton este cunoscut pentru inovarea structurii religioase in timpul domniei sale: a fost cel care a introdus forma monoteista - Atonismul, cultul zeului Amon-Ra - in vechiul Egipt, unde a domnit la jumatatea anului 1.300 i. de H. Legendele despre faraoni hermafroditi, samburele romanului mentionat mai sus, la fel ca si povestea Adelei, arata trairile hermafroditilor si sunt "portretele unor intersexuali, vazuti dinauntru". Prin transgresare catre povestea Adelei si a atator oameni care sufera de aceasta anomalie, fiecare dintre noi ar trebui sa constientizeze ca acesti oameni nu si-au dorit sa se nasca asa si ca nu este o optiune personala alegerea sexului. Si nu ar mai trebui sa-i aratam cu degetul pe strada sau sa ridicam nepasatori din umeri. |
|
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 09:16
la comentariul lui dagaio
|
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 16:44
De acord, Dagaio, cu un singur lucru: "oameni care sufera de aceasta anomalie".
Homosexualitatea nu este normalitate si nu ar trebui considerata asa!! Dar trebuie sa admiti ca in muuuulte cazuri este o alegere personala. Si nu este o optiune fericita, parerea mea!! Chiar zilele trecute cand mi-am dus copilul la medic o voce de barbat pitigaiata m-a invitat in camera 2. M-am intors si in loc de asistenta am vazut un barbat.. portocaliu!!! Stratul gros de fond de ten cu culoare total neinspirata nu putea ascunde cicatrici ale unui lifting facial. Nu era prima data cand intalneam un homosexual, dar nu ma pot obisnui cu asta: de fiecare data imi starnesc o mila imensa. Se vehiculeaza ideea ca unii oameni sunt atrasi de persoane de acelasi sex si nu au ce face!! In primul rand: chiar asa este?? Mai degraba am auzit nu o data barbati plictisiti de relatia lor zicand: hmm, poate sunt de fapt homosexual, ce-ar fi sa incerc? Asta ar fi partea cu "atractia". In al doilea rand: atractia sexuala in general nu este ceva de necontrolat sau care te "forteaza" sa faci lucruri. De fapt inclin sa cred ca cineva trecut de pubertate care nu-si poate tine sub control impulsul sexual (astfel incat, de ex, ajunge sa neglijeze responsabilitatea fata de familie) are probleme psihice grave (sau sunt eu prea cerebrala si nu inteleg faptul de "a te indragosti"). De fapt, intre nevoile primare imboldul sexual este cel mai usor de controlat. |
|
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 22:47
marinescuirina,
Nu sunt de parerea ta, nu ai dreptate. Mai bine spus ai dreptate plecand de la premise false. Premisa falsa este ca homosexualitatea n-ar fi ceva normal. Natura are socotelile ei. Pe majoritatea ii face hetero dar, in mod natural, firesc, un procent din oameni (si se pare ca si la animale se regaseste) sunt homo. Noi astia hetero nu suntem in masura sa calificam pe cei homo doar pentru ca normalitatea lor e un pic altfel decat a noastra dar in esenta tot aia. Daca suntem destupati in sufucienta masura. Daca nu ii etichetam cum dorim. Cred ca gresesti ! Mai gandeste-te !
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 14:44
De la: marinescuirina, la data 2008-10-17 16:44:57De acord, Dagaio, cu un singur lucru: "oameni care sufera de aceasta anomalie". Hai sa fim seriosi... de ce multi creatori de moda sunt gay (Botezatu' de ex.) pentru ca s-au saturat de atatea femei si vor ceva nou adica baieti. Zici bine si gata. Gay nu se nasc gay ci devin asa inexplicabil. Sunt oameni zoofili, pedofili, homosexuali sau transexuali ca asa se nasc sau ca asa vor? Sa fim seriosi... mai nou poate apare o noua "rasa de oameni" care sa sio puna cu statuile ... nu ar fi de mirare daca ar aparea si daca lumea le-ar lua apararea si iar sustine. Am vazut pe net un om ca si-o pune cu o masina si o ras toti de el, dar este normal.
Shaggy
|
|
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 14:58
Gay nu se nasc gay ci devin asa inexplicabil. Sunt oameni zoofili, pedofili, homosexuali sau transexuali ca asa se nasc sau devin asa din dorinta lor?
PROVOCARE: Daca ii tot considerati pe gay atat de normali... nu ati vrea voi care tot ziceti ca gay sunt persoane normale SA FITI PERSOANE NORMALE? Daca gay sunt persoane normale ma adresez barbatilor... v-ar placea sa "mancati salam barbos cu fundu' sau cu gura" sa fiu direct??? Daca vi se pare atata de normal, practicati lucruri normale fara jena. In mintea voastra aveti cumva neste ganduri nu prea bune referitoare la gay? Daca da e bine... daca nu aveti practicati fara jena ceea ce fac ei (ma adresez tuturor ce le ia apararea gaylor fara a fi gay). Majoritatea oamenilor nu sunt gay... doar o mica minoritate. Ei sunt diferiti de majoritatea populatiei. Cine e normal majoritatea sau minoritatea...?
Shaggy
|
|
Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 15:45
;;;;;;Sunt pe ;invers;
|
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 18:21
De la: marygeo2006, la data 2008-10-19 15:45:22 eu shtiam de mult asta ! bulangiu in toata regula ...ca cei mai multzi mineri sunt ...I M P O T E N T I ! sah-mat !
si electronica !
|
|
|
|

la comentariul lui dagaio