back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cuplurile gay si divinitatea

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

andreea_nastasa

61 mesaje
Postat pe: 25 August 2008, ora 17:05

De la: ieneas, la data 2008-08-25 13:28:14CARE DIVINITATE? CE NUMITI VOI DIVIITATE? DACA ESTE ATA DE DREAPTA SI CURATA ACEASTA DIVINITATE DE CE A LASAT PE LUME ACESTI PACATOSI
PE CARE VOI II NUMITI HIMOSEXUALI SI LESBIENE?DE CE A CREAT PACATUL DACA NU ESTE VOIE SA TRAIESTI IN EL? DE CE TREBUIE SA VA AGATATI DE UN TEXT SI SA FACETI TOT CE SCRIE ACOLO? OARE ACEL TEXT ESTE CEL DREPT? OARE DACA INCERCAM SA MAI CAUTAM SI IN ALTA PARTE,DE EXEMPLU O ALTA CARTE SFANTA, OARE TOT ASA GASIM?NU VA MAI AGATATI DE ASA ZISELE INVATATURI SFINTE CACI NU SUNT ATAT DE SFINTE PE CAT LE CREDETI VOI. DACA ACEPTATI SA VI SE SPUNA CE SA CREDETI SI CE SA FACETI SAU CE SA ZICETI AVETI O MARE PROBLEMA.MAI APUCATI-VA SA STUDIATI PE LANGA LEGEA DIVINA SI LEGEA STIINTIFICA SI CU SIGURANTA VETI MAI GASI NISTE RASPUNSURI.CA SA FACI UN BINE NU TREBUIE SA CITESTI IN CARTEA SFANTA CI TREBUIE SA STII TU CA NU TREBUIE SA FI UN OM BUN SI SA TE CO

Coooolll !!!!
Bravooo!!!

Eu deja clacasem !
vezi posturile mele mai vechi !!!
Cred ca la cei indoctrinati/ bisericosi repetitia , este ceea ce ne plictiseste !
Cu repetitia asta idioata (baza educatiei din scolile romanesti) cred ca mai rezolva ceva!!!!

andreea_nastasa

61 mesaje
Postat pe: 25 August 2008, ora 17:13

Maria,

la inceputul discutiei erai mai retinuta, am senzatia ca treci prin acelasi proces de maturizare fortata ca si mine.

Cand vad cat de habotnica este lumea si cat de gata sa iti ingradeasca libertatea individuala ajungi sa aperi cauze care nu iti spuneau nimic doar pentru ca democratia inseamna ca toata lumea sa aibe dreptul sa-si caute fericirea atat timp cat asta nu lezeaza drepturile celorlati...

asa cum am mai spus eu cunosc cativa gay si mi se par mai in armonie cu divinitatea decat suntem noi restul...

Pana la urma divinitatea inseamna o stare de "gratie" un echilibru, fericire ?
si oare calea este importanta ? calea celorlati de a atinge fericirea ? echilibrul ?

daca mie imi place sa mananc arici de mare si asta ma face fericita? ar trebui sa ma omorati doar pentru ca sunteti din PETA ?

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 August 2008, ora 17:19

draga andreea nastasa;
itzi place sa fii intzepata la...limba ...ca aricii de mare cand ii mananci te intzeapa la ...limba
dar noi draga mea ,vorbeam de "intzepatul" in ...alta parte ...respectiv in fatza sau in...dos...
ce ,shi unde preferi !?

si electronica !
andreea_nastasa

61 mesaje
Postat pe: 25 August 2008, ora 17:20

De la: AZAZEL, la data 2008-08-25 17:19:03draga andreea nastasa;
itzi place sa fii intzepata la...limba ...ca aricii de mare cand ii mananci te intzeapa la ...limba
dar noi draga mea ,vorbeam de "intzepatul" in ...alta parte ...respectiv in fatza sau in...dos...
ce ,shi unde preferi !?

vorbeam de extreme...pe bune arici sunt buni dar tre sa lsi chelnerul sa ii opereze

andreea_nastasa

61 mesaje
Postat pe: 25 August 2008, ora 17:27

In Dogma e la inceput o sentinta care spune

Dumnezeu trebuie sa aibe umor (speram pentru binele autorilor) alfel cum ar fi putu creea un animal cum este....(cred ca ornitorinc) sau cam asa ceva...

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 25 August 2008, ora 18:46

insuportabil !!! pana si oglinda crapa in mii de tandari cand incerc sa ma privesc in ea ! Asta apropo de ce ai scris mai sus
De la: AZAZEL, la data 2008-08-25 17:12:19

Ai grija sa nu fii si tu tot astfel de criticat ca si mine....de mandrie si desfrau.
Eu cel putin nu folosesc un astfel de vocabular....am incercat sa fiu pacifista cu toate religiile....si tot am primit niste etichete de prost gust....insa fiecare cu opinia lui si nu strica pe alocuri si un gram de umor sadic pentru cei care se cred ca-l iubesc pe Dumnezeu in habotnicia lor....dar o mica rugaminte am si eu...sa nu-l vorbim de rau tocmai pe Dumnezeu. In rest iti apreciez umorul tau negru si celelalte comentarii nu numai de pe acest topic.

Andreea ...asa este....la inceput eram retinuta....insa ma sperie de- a dreptul libertatate de exprimare, care in acest context, nu poti sa o ai ca esti improscat cu noroi....probabil unora nu le-a placut ca nu am luat apararea bisericii noastre....exprimandu-mi acel pacifism fata de toate religiile...si aratand, fara sa am intentia de a leza pe cineva, relitatea crunta din interiorul ei, si ca este absurd sa te declari cel mai bun(ma refer la biserica noastra) cea mai echilibrata dintre toate. Daca tot suntem pe acest topic, neavand absolut nimic impotriva homosexualilior si departe de gandul de a le face lor o propaganda, caci in sufletul meu nu sunt de acord cu ei, insa nici nu-i judec caci eu nu-mi permit acest lux de a-i judeca, de ce nu ne legam fratilor, ca si asa ne place f mult sa ne jignim pe noi intre noi....de ce nu vorbim curat despre homosexulitatea din biserica...care exista de cand lumea si pamantul, si sa vina un altul sa-mi dea lectii despre pacatul mandriei si despre cum sa ma documentez eu de la unul (duhovnic) care sufleteste este(poate fi) mai murdar ca mine....pai de unde sa stiu eu ce FEL DE DUHOVNIC E ACELA SAU CE FEL DE POPONAR SE ASCUNDE IN SPATELE FETEI BISERICESTI si ca apoi sa ma invete care sunt pacatele lumesti pe care tocmai el le faptuieste. Cat despre bigotism, habotnism sunt satula...prefer sa-mi gasesc singurica echilbru alaturi si inaintrul familiei mele...pe care oricum il am.

Si intreadevar pacat de cei care nu au umor.

Fosta membra 9am.ro

14 mesaje
Postat pe: 25 August 2008, ora 20:28

este foarte interesant sa vad cum acei oameni cu credinta in Dzeu si in "sfanta" biserica, judeca, pun etichete total nefondate, citeaza versurile unor drogati si tot asa. oare de ce criticati paiul din ochiul altora???? asa cum am mai spus si mai devreme este mult mai usor sa traiesti in mediocritate, sa arunci cu noroi in oamenii inteligenti care au un cuvant de spus. normal ca cei ce realizeaza care este realitatea acestei lumi sunt aratati cu degetul.. .dau nastere prea multor controverse, si doar nimanui nu ii convine sa scape de sub control masele de oameni.

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 26 August 2008, ora 15:24

pt. andreea nastasa ,
iarta-mi marlania (te asigur ca este doar aparenta !).
eshti o inteligenta ! shi de bun simtz !
sunt cele doua elemente pe care le am in vedere cand imi stabilesc prieteniile !nu cred in dumnezeu cu barba si mustatzi ,nu cred in popi,nu cred in biblie ,talmud,coran etc.
dar eu personal nu mint,nu ucid,nu fur ,nu violez ,shi sincer,sunt mahnit tare atunci cand lovesc sau ranesc fara voie pe oricine !
sa fii iubita de cei dragi tzie !

si electronica !
andreea_nastasa

61 mesaje
Postat pe: 27 August 2008, ora 10:08

Mersi, mersi,

oricare ar fii topicul, e drept ca nu stau prea mult pe forum-uri...i, ncerc sa imi pastrez simtul umorului si sa nu o iau prea personal...

Dar te admir ..."extremismul" poate fi util uneori atat timp cat este doar la nivel conceptual si nu devine "violent"...

Nici eu nu sunt prea dusa la biserica dar sunt toleranta cu ceea ce ii face fericiti pe altii...

Cred ca e numai varsta care iti da detasarea necesara...sa nu iti mai pese de ce spun "ceilalti" si sa inveti sa razi in hohote de toti cretini care cred in povesti de adormit copii...

recomand apropo de poezie "in miscare" albumul haios al : Sarah Bareilles - litle voice...
Fairytale - www.youtube.com/watch?v=2cGQoPmefyA
love song - www.youtube.com/watch?v=7AbFcFCnsHY
botle up - www.youtube.com/watch?v=5y2-agVy_V8

enjoy

corina_b20078

1 mesaj
Postat pe: 29 August 2008, ora 18:24

Nu imi vine sa cred ca ne numim o tara crestina 80% din populatia Romaniei s-a declarat crestin ortodoxa si sustinem in continuare ca nu are nimic a face religia cu divinitatea. Traim dupa principiul placerii si nu toleram cineva sa ne atraga atentia, si cu Divitatea...sta bine e undeva sus cu treburile ei si e bine totul. Avem nevoie de libertate, sa ne simtim bine apoi sa fim liberi sa facem avort, spre exemplu, sa omoram pe cineva pentru ca noi sa ne traim viata fericit in continuare si nu are nimeni voie sa ne condamne, sa schimbam partenerii cum vrem si sa nu se amestece Dumnezeu in asa ceva, numai daca luam SIDA, sau alte boli, sa spunem cat este de rau si nedrept Dumnezeu. Ba ne mai si permitem sa folosim numele Lui in injuraturi. Eu cred cu certitudine ca cuplurile gay sunt persoane cu deficiente si daca au probleme trebuie sa mearga la spital sa se trateze, nu au nevoie de legi de nici un fel, si ceilalti care nu au deficienta aceasta de ce au manifestari gay? pentru ca ne-am indepartat de pe drumul pe care Creatorul nostru l-a trasat pentru noi. Sincer eu am cunoscut oameni integri si cu coloana vertebrala, nu e lumea aceasta asa pierduta, doar cei care sunt asa pirduti ii considera pe toti la fel ca pe ei.
Imi pasa ce se intampla in lumea aceasta si ce fac ceilalti si am dreptull sa ii dezaprob din moment ce traim pe acelas pamant, si atata timp cat nu imi pot controla sanatatea, pot in fiecare zi sa ma imbolnevesc, nu pot controla natura in fiecare zi se poate sa pierd totul printr-un accident, imi pasa de forta aceea mare pe care nu o pot controla si ma intereseaza legile (am spus legile, ma refer la Biblie, nu la ceea ce spun altii despre Biblie)pe care le-a dat dupa ce a creiat-o. (iti spun ca eu am studiat-o si nu e deloc demodata, dimpotriva se poate intelege f. bine). Daca nu functioneza dupa acele legi, nu are cum sa functioneze bine. Sigur Dumnezeu este cel mai intelept din unives, mai intelept decat tine care iti permiti sa ii schimbi legile cum iþi convine tie, si creatia in complexiatatea ei ii dovedeste intelepciunea.

suteudaniel8

299 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 30 August 2008, ora 12:28

Slaba remarca si totodata vrajeala. Ce sa aprope biserica cuplurile gay sa ma pis pe ei. O rusine pentru societate... ei pot face multe lucruri, dar mi se pare o porcarie sa isi ceara drepturile decat sa faca ceva bun pentru comunitate.

Shaggy
tusu20

5 mesaje
Postat pe: 30 August 2008, ora 12:45

iti respect opinia despre gay.
dar eu nu-i respect pe ei sunt niste abminatii ale naturi femei prinse in corpuri de barbati.eu am terminat seminarul teologic catolic si pe cand eram eu student era "o vorba"din biblia care spui tu a facut ordine in lume cand nu era ordine:"cresteti si va inmultiti si stapaniti pamantul"i-a spune ce folos aduc homoxesualii la aceasta vorba?
spuneai ca biblia nu mai este de urmarit deoarece suntem intr-o lume plina de alte reguli in care fiecare are un ideal de a ajunge plin de bani si a acanta manele...
da reguli int-o lume indiferenta si neinteresata de cel de langa el.

tusu20

5 mesaje
Postat pe: 30 August 2008, ora 12:53

daca faci tote astea ar trebui sa-ti faci o poza ca sa vedem si noi cum e un om "sfant"sau cel putin cinstit.

mihamirea

4 mesaje
Postat pe: 30 August 2008, ora 13:15

Pe mine ma infioara bataia de joc la adresa Divinitatii (apropo de ce s-a postat mai inainte de catre Azazel (parca) si altii..) Nu judec pe nimeni, e dreptul fiecaruia sa gandeasca , sa spuna si sa faca ce vrea. Doar ca eu cred ca va exista un moment cand vom da socoteala fiecare din noi pentru tot. Fiind crescuta in comunism, nu prea am fost dusa la biserica si pot sa zic chiar ca am avut pana la un moment dat o gandire laica. Dar a venit o zi cand am constientizat ca nu se reduce totul la ceea ce vad eu, la ceea ce pot eu sa inteleg. Si am mai inteles ca nimic nu se intampla in lume fara o cauza anume, doar ca noi suntem prea mici sa putem intelege cauza respectiva. Ca urmare, accept pe toata lumea asa cum este, pentru ca oamenii nu sunt lasati pe pamant sa-mi faca mie placere. Dar nu pot sa iau in deradere ceea ce cunosc prea putin , fara sa stiu care pot fi urmarile. Referitor la homosexuali, am aceeasi pozitie : e problema lor, eu personal ii accept asa cum sunt, nu-i dispretuiesc si nu-i urasc. Dar nu cred ca e bine ca homosexualitatea sa fie prezentata ca fiind normala. Si nu pentru mine , pentru ca pe mine nu m-ar influenta chestia asta in niciun fel. Dar poate ca sunt tineri sau copii care se vor lasa influentati de aparenta de normalitate si la un moment dat e posibil sa regrete decizia pe care au luat-o.

http://www.top-10.ro
suteudaniel8

299 mesaje

Postat pe: 30 August 2008, ora 13:25

Ce gasiti atata de bun in cuplurile gay in primul rand?

Shaggy
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 30 August 2008, ora 14:53

De la: marinescuirina, la data 2008-08-14 21:41:36Este adevarat ca Iisus nu da cu pietre, dar spune: du-te si nu mai pacatui.
Din modestele mele cunostinte: este adevarat ca Biserica nu condamna pacatosii, dar CONDAMNA PACATUL. Nu poti pretinde ca esti crestin si accepti homosexualitatea. Despre asta este vorba.
Si eu am cunoscut homosexuali si lesbiene, si cred ca fiecare face ce vrea in pat, dar sa nu vina apoi sa-mi spuna ca asta este bine!!
Libertatea vine cu un pret si cred ca fiecare il va plati (indiferent ce "divinitate" are).

..................FOARTE BINE GANDIT SI ..SPUS !!! QUO DIXIT !!!!

steaua_sudului

34 mesaje
Postat pe: 30 August 2008, ora 15:10

Buna ziua tuturor!
Am citit toate comentarile scrise pan acum pe marginea acestei teme si ...cum era si normal, sunt pareri si pareri.Imi voi spune si eu parerea si sper sa nu jignesc pe nimeni si, daca totusi din neglijenta sau putinatate (sufleteasca ) o voi face, va rog sa ma iertati.
Cuplurile gay si divinitatea...un subiect f delicat si totusi deosebit de important de discutat.
Nu stiu, s-au spus pareri legate si de Biserica ortodoxa....chiar f multe pareri..ar fi trebuit ca titlul sa fie "Cuplurile gay si Biserica ortodoxa" pentru aceste multe pareri ce au avut-o in vedere.
Oameni buni, omul de la incepututrile lui a simtit ca vine de undeva, de la Cineva si ca se indreapta spre acel Cineva.Deci pe parcursul vietii lui a fost framanat de gandul cum poate sa intre intr-o anumita relatie cu Acel Cineva-Divinitatea.Si intradevar, orientalii au fost intotdeauna inclinati spre meditatie, spre aflarea sesnului vietii universului si omului.Insa sa stiti un lucru:Dumnezeu poate fi "cunoscut" numai daca se lasa sa fie "cunoscut", daca se descopera omuluiin masura in care acesta in poate " cunoaste"Cititi "cunoscut, cunoaste" nu asa cum il folosim noi, in sensul intelegerii, cunoasterii totale in ceea ce privesc anumite lucruri si ca pe o cunoastere extrem de mica, de putina, de relativa, pentru ca Dumnezeu in Sinea Lui, in Fiinta lui nu poate fi cunoscut.Nici o persoana umana nu poate fi cunoscuta in totalitate, e un univers, d'apoi Dumnezeu cel UNUL IN FIINTA SI INTREIT IN PERSOANE?

gabriela_esty

21 mesaje
Postat pe: 30 August 2008, ora 15:25

Nu exista nici o legatura intre divinitate si homosexualitate. Homosexualitate este un sacrilegiu in fata divinitatii, iar cei care traiesc in acest fel isi atrag consecinta faptelor lor.

Poti trai cum vrei, dar cum iti asterni, asa vei dormi si cum traiesti asa vei fi rasplatit dupa viata asta.

Un bolnav trebuie incurajat sa lupte impotriva bolii, un alcoolic sa lupte impotriva viciului si un homosexual sa lupte impotriva unui stil de viata anormal si rau, care, pe langa ca nu este sanatos, mai este si scarbos si urat de Dumnezeu.

steaua_sudului

34 mesaje
Postat pe: 30 August 2008, ora 15:39

Continuare
Cum am spus Dumnezeu nu poate fi cunoscut in fiinta sa, ci numai dupa lucrarile Lui in raport cu creatia.
Si Dumnezeu a purtat de grija omului, l-a pregatit pentru venirea Sa si la timpul cuvenit a venit , s-a facut creatie Cel Necreat, s-a facut om Dumnezeu, s-a facut rob Stapanul.Vedeti cat de mult ne iubeste?
Si apoi credeti ca a fost un fel de revolutionar care a adus o noua ordine sociala si apoi a plecat?
Nu!
Nu a adus nici o ordine sociala, ci a venit sa reinnoiasca omul, creatia, impormolita in noroiul faradelegii.Si aceasca reinnoire s-a facut fiiri omenesti , insa noi oamenii nu suntem numai fire omeasca ci mai mult de atat. Suntem PERSOANE ce avem in comun firea omeneasca , insa nu ne limitam la atat.Pentru ca firea omeneasca(natura omeneasca)poate fi cunoscuta, persoana insa nu.....
Aceasta reinnoire facuta asupra fiirii, trebuie adusa, impropriata in fiecare persoana umana.....si pentru aceasta avem nevoie de Harul lui Dumnezeu, de ajutorul Lui,De EL!Caci, el a innoit firea umana in Pesoana sa , El ca om S-a innoit.El nu avea nevoie de altcineva pentru a se indumenzei ca om, pentru ca El este si Dumnezeu, insa noi omeanii avem nevoie de El ca sa ne indumnezeim. Si El s-a oferit nou si se oefera mereu sub chipul Sfintei Impartasanii pentru a ne face asemenea Lui.Inchipuiti-va, El s-a facut om, dupa fire, ca sa ne faca pe noi dumnezei dupa har!

gabriela_esty

21 mesaje
Postat pe: 30 August 2008, ora 15:39

Ce ironie pt tine, azazel! iti ceri scuze pentru marlanie, schimbi tonul si te lauzi ca nu furi, nu ucizi, ha, ha! lupul isi schimba parul, dar naravul ba!Ai avea tu si ceva bun in tine, nu ma indoiesc, dar dupa remarcile tale de mai sus, ma indoiesc ca ai fi o fiinta asa de buna cum te afisezi.

Si apoi cum iti permiti sa vorbesti"marlanii" despre Dumnezeu? In primul rand pentru ca nu Il cunosti, nu te intereseaza de El si poate ca nici nu crezi in El. Atunci despre cine vorbesti tu ca face si drege? despre o fiinta imaginara?

Dupa vorbele pe care le-ai folosit, mai putin ultimul post care nu te reprezinta, iti spun ca te cred in stare de orice rau si sper sa nu te intalnesc pe tine sau pe altul asemenea tie, pe strada, ca ma ingrozesti si cu siguranta mi-ai speria si copiii.

Dupa mizeriile pe care le-ai scris , imi dau seama in ce cloaca spirituala te scalzi. Nici nu ma mir ca vorbesti asa cum vorbesti si nici ca nu iti place nici de Dumnezeu si nici de preoti. E pacat de tine totusi, pentru ca esti si tu o fiinta omeneasca, creata de Dumnezeu. Mai incearca totusi sa te apropii de Dumnezeu. S-ar putea sa iti faca bine, pentru ca starea in care esti sigur nu iti da confort spiritual.

steaua_sudului

34 mesaje
Postat pe: 30 August 2008, ora 16:04

Este o realitate acest lucru.Si inca o realitate este faptul ca omul a fost facut barbat si femeie!
De ce inainte de caderea in pacat, Adam cu Eva nu au facut copii?
Pentru ca Le era de ajuns Dumnezeu, adica omul nu a fost creat pentru om ci pentru Dumnezeu!
Dumnezeu nu l-a creat pe Adam pentru Eva . ci pentru El, si i-a dat ajutor potrivit lui, pe Eva. Deci pe amandoi i-a creat pentru El.Atractia dintre ei a dat-o Dumnezeu dupa ce ei au cazut in pacat, ca NU CUMVA dIAVOLUL CUM S-A interpus intre ei si Dumnezeu sa nu se interpuna si intre ei doi si sa-i separe , sa-i indeparteze , sa puna dusmanie intre ei.Deci sexualitatea are un scop finit, exista numai aici pe pamanat, si nu are un scop in sine.
Barbatii gay sau femeile lesbiene, sunt persoane bolnave trupeste( genetic) . Insa daca cer drepturi ca acela de a-si intemeia familii, de a adopta copii, aici e vorba si despre o boala spirituala ce merge mana in mana cu cea genetica. Credeti ca acuz pe cineva?
Nu!
S ACUZ AR INSEMA SA ARAT CU DEGETUL SPRE UNUL SAU SPRE CELALALT SI SA ZIC: uite tu esti asa, de ce faci asta ca e pacat?!
Nu fac asta, ci doar vreau sa spun ca sexualitatea nu isi are scopul in sine, e ceva finit si ca orice este dat de la Dumnezeu, are un rol.Stiti cum face Dumnezeu cand omul gresteste?
nu il uita, nu il paraseste ci, cu purtarea lui de grija ,face ca greseala lui sa se intoarca sub forma unui bine asupra lui;Astfel prin sexualitate, Dumnezeu il face pe om concreator cu El, participant activ la creatie.
Deci oameni buni, daca eu sunt baiat gay sau fata lesbiana inseamna ca din sexualitatea mea eu nu fac ceea ce a vrut Dumnezeu sa fac atunci cand a dat-o ci ii caut (si ii gasesc! ) un scop in sine, mai ales atunci cand cer drepturi oferite de drept celor normali (hetero sexuali).
Si inca ceva: Eu nu vorbesc de ortodoxism ci de ortodoxie, nu de crestinism , ci de crestinatate. Pentru ca numai cand ma gandesc la un sistem de concucere a lumii vorbesc de comunism, capitalism, anarhism!
Biserica orotdoxa este nu o institutie ci un asezamanat divino- uman, intemeiat pe Sangele cel Sfant al Mantuitorului, ci construit pe temelia sfintilor care sunt oameni. Este in mod vazut formata si condusa de oameni , dar in mod nevazut , intemeiata si condusa de Dumnezeu.Cu o alta ocazie voi vorbi si despre cum vad eu Bisercia ortodoxa! Este Darul lui Dumenzeu pentru noi, ca multe alte daruri!
Daca sunt slujitori nedemni si iresponsabili asta e un alt lucru.
O zi buna tuturor!

steaua_sudului

34 mesaje
Postat pe: 30 August 2008, ora 16:47

va rog sa-mi scuzati toate greselile de tehno-redactare si ortografie.Multumesc

steaua_sudului

34 mesaje
Postat pe: 30 August 2008, ora 17:08

corectare: Dumnezeu a dat atractia dintre barbat si femeie , inca de cand a creat-o pe Eva prestiind ca ei vor fi inselati de diavol si pentru a nu-i da posibilitatea diavlului de a se interpune intre ei doi si a aduce dusmania intre ei.Noi suntem chemati a depasi sexualitatea prin curairea vietii si unirea noastra cu Hristos, pentru a deveni dumnezei dupa har!In Biserica Crestina Ortodoxa sa fimi siguri ca il vomi gasi pe Hristos , mai bine spus , pe Dumnezeu cel Unul in Fiinta si intreit in Persoane si veti avea posibilitatea de a implini scopul pentru care existam, insa aceasta numai daca nu vom cauta la cele vazute, la neputintele si greselile oamenilor, la a ne scuza pacatele noastre prin descoperirea celor facute de unii preoti si slujitorici cand vom fi decizi sa il cautam , sa il intalnim pe Dumnezeu, sa ne aratam Lui asa cum suntem .Sa avem incredere ca El prin preotii si slujitorii Biseriici Lui , ne va mantui.Ne va sfinti prin Tainele pe care le-a dat Bisericii Lui, ne va innoi prin Harul Sau cel preasfant!

carlos

37 mesaje

Postat pe: 30 August 2008, ora 17:53

De la: ayda162785, la data 2008-08-30 17:08:04corectare: Dumnezeu a dat atractia dintre barbat si femeie , inca de cand a creat-o pe Eva prestiind ca ei vor fi inselati de diavol si pentru a nu-i da posibilitatea diavlului de a se interpune intre ei doi si a aduce dusmania intre ei.Noi suntem chemati a depasi sexualitatea prin curairea vietii si unirea noastra cu Hristos, pentru a deveni dumnezei dupa har!I

Aceste cuvinte ne doare, cand vad porcariile astea de cuvinte "duhovnicesti" ma zgarie pe retine..Draga mea, da-mi voie sa-ti zic un secret..Intreaga religie se bazeaza pe incest..lasand homosexualitatea la o parte..crezi ca incestul e bun..Biserica ar trebui sa creada ca e BUN..din moment ce conform religiei..nici unul din noi nu am fi existat fara el..
Pai ia sa ne imaginam un pic scenariu..d-zeu asta..barbosu cum ii zic eu..l-a facut pe adam..nu stiu cum il facuse usor asimetric..probabil 3 coaste..si a facut-o pe eva..eva care singurul ei scop al creatiei a fost ca adam se plictisea...deci femeia in religie e asa ....un mic rahatel..care a fost tinuta pe treapta de jos a societatii, nu avea voie sa aibe puteri administrative sau sa conduca biserici..deci se pare ca dzeu e usor misogin..
Dar sa revenim la cei doi care constituie bazele crestinismului nu-i asa..Urmeaza scenariu macabru..adam a inceput sa i-o traga lui eva si au avut primul copil pana au facut cativa si au crescut..adam a inceput sa si-o traga cu fiicele lui..eva cu baietii ei..si tot asa au pus-o de-o orgie nenorocita..pana s-a umplut pamantul de oameni..pai ce garantii sunt ca nu si-o trageau si baietii intre ei sau fetele pana au realizat ca nu se intampla nimic..
NU credeti ca e putin bolnav ca asta sa constituie doctrina de viata aunui om elevat?!Citeam pe aici de satana..pai cine-i satana?cine-i d-zeu.?creatii ale omului nascociri..iluzii..cu cat societatea a evoluat numarul zeilor a scazut ..in trecut oamenii credeau in sute de zei..aproape tot ce-i inconjura era zeu..o vaca..o stanca..o ploaie..ei erau mai aproape de cea asa zisa "creatie".
oare nu trebuia sa fie mai aproape de adevar?
oamani bolnavi..in timpul asta biserica castiga bani murdari dupa parerera ema..e o institutie in care noi toti tinem burtile preotilor ca deh sunt salariati dumnealor..si construm mai multe biserici decat crese sau azile de batrani..unde e normalul...va puneti problema daca homosexualitatea e normala?cred ca sunt probleme mai grave..

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 30 August 2008, ora 18:36

Esti in mare deriva si ratacire !

leahuconstantin

1 mesaj
Oras: Timisoara

Postat pe: 30 August 2008, ora 18:56

Facand referire la Biblie, o fi ea scrisa cu foarte mult timp in urma, dar dragii mei nu este nimic in scriptura care sa nu fie de actualitate si tot ce scrie acolo acopera trecutul, prezentul si viitorul.
Inca din cele mai vechii timpuri au fost gay si tot felul de astfel de defecte ale omeniri.
Asa ca bine este sa nu acuzam noi pe acestia deoarece este cineva care sa judece cele ce se intampla.
Din punctul meu de vedere nici o religie nu este de acord cu astfel de curente, si aceasta este foarte bine pentru noi cei care credem ca mai este o speranta pentru cei rataciti.
Nu este de incurajat aceste fenomene care se intampla la nivel global. :

sml-love0087:

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 31 August 2008, ora 00:04

Ayda, am citit cu interes ceea ce ai scris.
De unde te informezi?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 31 August 2008, ora 00:34

ti se pare ca o "imperechere" intre doi barbati e normala? nu asta aduce progresul societatii, nu asta creste natalitatea. si uite, ca sa-ti mai dau un argument, de ce in toate cuplurile de homosexuali unul dintre indivizi se travesteste, poarta masca femeii? sau de ce au trasaturi efeminate? pentru ca simt nevoia de feminitate, o nevoie naturala, logica si care se justifica pe cale irationala. citeste primul capitol din Vechiul Testament si vei vedea ca D-zeu a creat femeia pentru ca barbatul, Adam, avea nevoie de ea. Si apropo de pacat,daca nu ati stiut pana acum, in context biblic, atat homosexualitatea cat si lesbianismul apar mentionate dar intr-o maniera mai "cu perdea" adica mai cenzurat.D-zeu a pedepsit oamenii pentru ele, a distrus cetatile Sodoma si Gomora pentru a anihila raul.Cititi Vechiul Testament si veti vedea ca am dreptate :)

apropo, e injositoare pozitia pe care o adoptati vizavi de aceste orientari...

carlos

37 mesaje

Postat pe: 31 August 2008, ora 02:45

De la: dydo, la data 2008-08-31 00:34:33ti se pare ca o "imperechere" intre doi barbati e normala? nu asta aduce progresul societatii, nu asta creste natalitatea. si uite, ca sa-ti mai dau un argument, de ce in toate cuplurile de homosexuali unul dintre indivizi se travesteste, poarta masca femeii? sau de ce au trasaturi efeminate? pentru ca simt nevoia de feminitate, o nevoie naturala, logica si care se justifica pe cale irationala. citeste primul capitol din Vechiul Testament si vei vedea ca D-zeu a creat femeia pentru ca barbatul, Adam, avea nevoie de ea. Si apropo de pacat,daca nu ati stiut pana acum, in context biblic, atat homosexualitatea cat si lesbianismul apar mentionate dar intr-o maniera mai "cu perdea" adica mai cenzurat.D-zeu a pedepsit oamenii pentru ele, a distrus cetatile Sodoma si Gomora pentru a anihila raul.Cititi Vechiul Testament si veti vedea ca am dreptate :)

apropo, e injositoare pozitia pe care o adoptati vizavi de aceste orientari...

Deci incestul a fost bun la vremea lui..ia sa vedem de avort..dupa cum bine stiti cu totii avortul e interzis de biserica..mai mult decat atat sunt tari in care persoana respectva este condamnata la moarte sau inchisa pt tot restul vietii..in trecut era mai rau pt ca biserica avea o putere mai mare..bine ca omenirea a incetat sa creada in mituri si povesti idioate si imbratiseaza stiinta care, spre deosebire de biserica ofera raspunsuri clare..chiar daca nu complete..biserica ofera foarte mult bull shit pe tava prostimii..sa revenim..

Daca o femeie e violata..conform bisericii este foarte normal ca ea sa nu faca avort si sa fie silita sa creasca, ingrijesca si iubeasca copilul unui nenorocit care poate a marcat-o pshic pe viata..stau si ma intreb crediciosii lui peste..oare ganditi?nu vi se pare un pic ciudat sa crezi ca oaia fara sa te intrebi..in ce?..nu am absolut nimic cu homosexuali si cred ca nimeni nu ar trebui sa aiba ceva cu atat mai mult biserica..care sper sa dispara curand....deja a pierdut f mult teren..din pacate sunt tari unde se omoara in NUMELE LUI ALAH..bolnavi pshici..aia sunt adevaratele amenintari ..nu homosexualii..crimele care le-a facut biserica de-a lungul timpului..alea au fost amenintari..o persoana homosexuala dupa parerea mea e una bolnava..e o persoana care are o dereglare,,oricine dintre noi putea fi asa sau poate fi mai tarziu..ati putea fi chiar voi de va dati cu capu de pereti acum..poti sa controlezi asta..cred ca e o boala ca oricare alta si ttrebuie tratati ca atare..din pacate ca orice boala pe sistem nervos ..lupta cu ea e crancena..nu iei o aspirina si te duci la culcare..dar as recomanda asta unora..somn usor

suteudaniel8

299 mesaje

Postat pe: 31 August 2008, ora 15:13

Am multe chestii de spus...:

1. Si gay sunt oameni si merita drepturi sa fie tratati ca oameni normali sa fie angajati, sa poata face multe lucruri dar cu limita.

2. Sunt si oameni gay care te ajuta daca ai probleme sau sunt amuzante si sunt mult mai tari ca si ceilalti.

3. Ce ii gresit ii cand ei vor sa aiba si alte drepturi de genu' casatoria intre ei sau sa adopte copii...

4. Daca ei vor sa fie asa ii problema lor si cu toate ca au o atitudine gresita si pacatoasa din punct de vedere al crestinatatii... ii problema lor. Altii fura si fac ilegalitati care tot ii pacat ... si nu se face asa mare zarva de astea.

5. Sunt impotriva comunitatii gay, televiziunilor lor, drepturilor de a se casatori sau a infia copii - dar nu de a avea dreptul la viata sau alte libertati care toti oameni trebuie sa o avem.

Shaggy
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cuplurile gay si Divinitatea
Mergi la: