Info
x
cine credeti ca ar putea salva romania?
|
gabriela_dutu 16 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Octombrie 2008, ora 15:05
E drept,ca mi-e greu sa dau nume, din actuala scena politica.Totusi,as spune:Aurelian Pavelescu...viitor presedinte sau ministru' justitiei;Pavel Corut(e drept ca nu e politician,dar e un om de buna credinta)-presedinte sau ministru de externe si mai departe am sa va las pe d-voastra sa intregiti lista
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Octombrie 2008, ora 15:36
..Am si Io, ... doua ... salvatoare sigure a romaniei :
1. D-ra Criogenia 2. D-na Eutanasia. |
|
LYLYKAE 309 mesaje Membru din: 11/08/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Octombrie 2008, ora 06:05
cunosc un singur om ,care ar salva ROMANIA,cel care la 22 decembrie 1989 a propus formarea Frontului Salvarii Nationale si a dorit sa proclame pe post la ora 14;30 O NOUA ROMANIE.din pacate CICO DUMITRESCU ia oprit initiativa in anticamera Studioului 4 .Numele lui era POPESCU IOAN,daca este de gasit este singurul care gindeste si are planuri sanatoase si juste pentru O ROMANIE NOUA Cautatil la Club TV 22
http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 5 Octombrie 2008, ora 21:48
cred ca ai dreptate ,l-am cunoscut si eu si multi din cei prezenti la TVR atunci ,insa cred ca-i acum in virsta de peste 60 de ani,cred ca nu-l mai intereseaza politica,ROMANIA avea sansa atunci cind nu mai avea datorii externe,Iliescu,Constantinescu,Basescu invatati ca pe vremea comunismului au papat dar nu au realizat nimic au bagat ROMANIA in datorii de peste 150 miliarde de euro
|
|
minutemaid 88 mesaje Membru din: 18/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 00:57
CINE AR PUTEA SALVA ROMANIA?????
IN PRIMUL RAND EDUCATIA _______ CURSURI OBLIGATORII DE ECONOMIE, STIINTE SOCIALE, SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII DE DREPT ;;;;;;;;; MACAR BAZELE;;;; IN AL DOILEA RAND POLITICA TREBUIE REVAZUTA SI ADAUGITA ___ TREBUIE SECURITATE SOCIALA ____ LEGEA TREBUIE RESPECTATA;;;; SI ASA SE VOR SALVA ROMANII UNII PE ALTII SI TOTI LA UN LOC ;;;;TARA |
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 11:04
Nimeni din afara . Doar romanii pot salva Romania ! Cum ? Prin munca , onestitate , simt civic , cultura , invatatura , profesionalism si mai ales reintoarcerea la volrile traditionale si la MONARHIA CONSTITUTIONALA , singura forma de guvernamant echidistanta politic si validata istoric . Romanii trebuie sa redevina romani ! Trebuie deasemeni detronati falsii idoli care sugruma viata spirituala : fotbalisti , manelisti , excroci , cantareti , dizeuze , tubagii , saltimbaci , actori si altii ca ei . Trebuiesc reintronate adevaratele valori : oamenii de cultura veritabila , scriitorii , oamenii de stiinta , filozofii , inventatorii , oamenii de afaceri onesti , adevaratii patrioti . Numai si numai asa poate fi salvata Romania .
|
|
Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 12:34
;; VOI TINERII, PUTETI, SALVA ;ROMANIA! SA MUNCITI, SA VA CERETI, DREPTURILE, SA CERETI ;LEGI; EGALE PT, TOTI! VOI, SUNTETI, VIITORUL! NOI, SUNTEM DE ACUM; DOAR ;PREZENTUL! ;;POATE SE VA IVI, O PERSOANA, BUNA, INTELIGENTA, CARE SA VA CONDUCA((SA NE CONDUCA)) BINE!
|
|
Fosta membra 9am.ro 223 mesaje Membru din: 28/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 12:36
Dzeu
|
|
|
|
|
dagaio 1073 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 15:27
Draga lbtc,
sunt atatea glume pe seama asta. Noi te lasam sa-ti cada din cer o salvare! Succes! Spre surprinderea ta, afla ca DUMNEZEU SALASLUIESTE IN NOI si nu degeaba. NOI TREBUIE SA SALVAM ROMANIA pt. ca "DUMNEZEU NU-TI BAGA IN TRAISTA". Noi suntem responsabili sa luptam pentru o cauza dreapta sa ne salvam tara aceasta minunata in care traim pentru ca aici ne-am nascut, nu pentru ca am facut ceva sa meritam asta. HAIDETI SA MERITAM SA TRAIM PE PAMANT ROMANESC SI SA O SALVAM IMPREUNA DE LA DEZASTRU!!! Nimeni nu va veni sa ne salveze, nici rusii, nici americanii, nici francezii, sau alta natie, nici un mos cu barba alba, ci NOI CU DUMNEZEU IN NOI!!! Pacat ca vrei sa gasesti ceva strain de tine in exterior, cat defapt este in interiorul tau si asteapta sa fie descoperit. |
|
balabanandrei 335 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bacau |
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 15:51
Pentru dagaio
Ai foarte mare dreptate! Cineva spunea, nu mai stiu cine, ca Dumnezeu face minuni prin oameni. Face minuni care nu depind de om, ca sa ii arate ca El exista cu adevarat (Sfanta Lumina care vine in fiecare an de Sfintele Pasti, la Ierusalim ; de Boboteaza, Iordanul isi schimba cursul, pana anul acesta asa a fost, anul asta nu si-a mai schimbat cursul, din cauza pacatoseniei noastre ; si multe altele de care nu stim)
Cutai mai nti mpria lui Dumnezeu i celelalte se vor aduga vou!
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 12:12
tot noi...dar printr-o alta clasa politica!
|
|
istoria 57 mesaje Membru din: 19/10/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 01:55
o tara cu un popor dezbinat ,este o prada usoara in mina excrocilor sentimentali ca Basescu,Iliescu,Constantinescupersonaje de trista amintire si cu obiceiuri oneroase.Nehotarirea si lipsa de personalitate se vede la vot cind se voteaza ca pe vremea de pina in 1989.REVOLUTIA A FOST REALA dar a fost diluata dupa 23 decembrie 1989 cind au cazut la pace cei care subjuga astazi Romania si au fost inlaturati pe rind cei devotati cauzei poporului roman
|
|
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 08:51
;;;;; Voi''!!!!!!! ;;;Tinerii;;!!!!!!! Voi unindu-va, ! Cu totii! ;Nmeni alcineva! ;;Asta nu-i democratie! ;;Unul ;pensie de 300milioane, altul de 3lei! Sa luptati pt; salarii decente, sa se faca in scoli, carte,, sa v-i se faca; locuinte, sa aveti legi, care sa va apere!
|
|
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 12:55
;;;;;;;;;ELENA UDREA;;;;;;;;!
|
|
gabriela_dutu 16 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 16:16
marygeo 2006,ai omis-o pe SIMONA SENZUAL!
acestea sunt doua competente, in JOB-ul pe care-l practica
|
|
minerul 50 mesaje Membru din: 22/10/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 20:50
din mina gastiilor actuale este greu sa mai fie salvata daca Basescu ajunge dictator ,acolitii lui vor pirjoli si mai mult Romania.
|
|
ecologos23 102 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 09:04
POPORUL ROMAN DACA CONFORM IMNULUI NOSTRU PANA LA URMA SE SI DESTEAPTA
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Octombrie 2008, ora 10:47
Fiecare dintre noi. Individ cu individ. Intai se mrege le vot si se voteaza acele persoane care n-au mai fost la putere. Apoi ar trebui concediati tot functionarii publici si reangajati prin concurs prin intermediul unor firme specializate germane. La fel in celelalte domenii bugetare. Politia sa aiba conducrea, pentru cativa ani, germana. La fel procuratura, justitia.
Sa se schimbe constitutia dupa un odel supus referendumului popular. Legile se fie mai severe iar cei care vregheaza la respectarea si aplicarea lor sa suporte pedepse de doua ori mai severe decat cetatenii contribuabili. Numarul functionarilor publici sa fie redus la minimum necesar si suficient. Toata activitatea functionarilor publici sa fie inregistrata video si audio in orice moment, toata activitatea celor care sunt in serviciu public. Salariul minin pe economie sa fie declarat de 700 euro. Pensia minima la fel. Venitul minim garantat de 300 euro. Reexaminarea tuturor doserelor de pensionare medicala. Cota unica de 10% pana la un venit lunar de 2000 de euro. Peste aceasta suma trebuie introdusa o impozitare progresiva cu 10% pentru fiecare 100 de euro, pana la 80%. Autoturismele pana la 1.000 cmc scutite de taxe si impozite iar pentru cele electrice statul sa puna 40% din valoarea lor la achizitionare. Auto de peste 2.000 cmc impozitate progresiv cu pana la 80% din valoarea lor la achizitionare. Ehe, as mai avea, dar voi mai aveti timp sa ma urmariti ? Ce ziceti de reintroducerea pedepsei cu moartea pentru cezurile unde nu exista nici cel mai mic dubiu in privinta vinovatiei ?
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 25 Octombrie 2008, ora 13:20
De la: gabriela_dutu, la data 2008-10-22 16:16:20 marygeo 2006,ai omis-o pe SIMONA SENZUAL!''''''''''''' ;;;;;;;;;DA! ;;; AVETI, MARE,, DREPTATE!!!!!! ''''''''EA SI UDREA;;;;;;; !!!!!!!!!!
|
|
tigerstanley 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Onesti |
Postat pe: 25 Octombrie 2008, ora 16:54
Care clasa politica stimata Doamna? Doar muncitorii si taranii (daca mai sunt) pot rasturna prin forta acest regim de oprimare si pot instaura democratia aparand valorile economice ale tarii asteia vlaguita de oameni fara scrupule gen Vantu,Voiculescu,Iliescu etc
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 25 Octombrie 2008, ora 17:21
Locuitorii EI , adica noi toti :
Fiecare dintre noi trebuie sa realizam ca in democratie avem dreptul de respecta regulile si obligatia de a le schimba atunci cand acestea nu mai corespund .Daca nu devenim cat mai repede responsabili pentru faptele noastre in curand Romania va ramane doar o tara frumoasa si probabil nelocuita . Dana P
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 11:25
Intrebare ?
DE CINE TREBUIE SALVATA ROMANIA ? Dupa ce raspundeti la asta si cadeti de acord asupra inamicului Romaniei, vom cauta impreuna si un salvator ... Succes !
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 12:35
;;;;;;;;;TINERILOR;;;;;;;;;!!!!!!!!!! CE MAI FACETI;;??? ;;; AFARA CU TOTII!!!! VENIM SI NOI;;; BABALACII;;SA VA SUSTINEM!!!!!! ;;SA AVETI SI VOI;; DREPTURI,,NU NUMAI,, INDATORIRI;;!!!!!!!!
;;;;;;PE CE DATA-I MITINGUL;;;!!
|
|
MAMITZA 119 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 11:06
SINCER ! UN ROMAN CU PREGATIREA SI TACTUL POLITIC AL LUI ILIESCU, CU CUNOSTINTE DE MACROECONOMIE SI FINANTE CA ALE LUI ISARESCU, CU AVEREA LUI BECALI (SA-SI TINA BUZUNARELE "CUSUTE" IN FATA ISPITELOR), CU IUBIRE DE TARA CA MIHAI VITEAZUL - CA DE-ATUNCI INCOACE NU AM GASIT ALTUL IN ISTORIE -, VIZIONAR CA DINU PATRICIU, ELEGANT CA TARICEANU (DOAR ELEGANT), CUNOSCATOR A "N" LIMBI STRAINE EUROPENE CA PETRE ROMAN, CU MULT BUN SIMT SI PLACUT LA VORBA CA SI CRIN ANTONESCU, CU TENACITATEA LUI MIRCEA GEOANA (EVIDENT, RUPTA DIN CONTEXTUL PAGUBOS IN CARE O FOLOSESTE ACUM) SI, NU IN ULTIMUL RAND, "TUPEISMUL" SI "SAMANTA DE SCANDAL" ALE LUI BASESCU( SA NU NE IA CU PLICTISEALA DE ATATA BINE CE VA FI ) ! ASA IL VAD EU PE "SALVATORUL" ROMANIEI ! ACUM ! DA, SUNT UN "GEAMAN" PLIN DE IMAGINATIE, CU ASCENDENT IN VARSATOR, DECI CRED CU TARIE CA EXISTA UN ASTFEL DE OM ! DACA NU, IL CREAM, NOI ROMANII, CACI ESTSE INTERESUL NOSTRU CA ROMANIA SA NU "DISPARA" !!!
DDR
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 11:29
Copy-Paste
Lucian MNDRUTA - Romnia cu lantul de gt Lantul e de aur, Romnia nu mai stim prea sigur ce mai e si a cui. Realitatea demografica s-a schimbat brusc, ca o furtuna sosita din senin. Sntem sub ocupatie, dar nu se vede nici o armata. Sntem colonizati de o populatie certareata si nesimtita, venita din nici o stepa, adusa de nici un avion. O populatie care a evoluat n interiorul corpului national, ca fetusii din Alien, si care iese acum prin burta, urlnd din toti bojocii: 'Am avere, am valoare!'. E ca si cum undeva, n secret, cineva ar fi dat drumul la o masina de ml uman care acopera ncet-ncet natiunea lui Sadoveanu, a lui Eliade si a lui Nichita. Incubatoarele de incubusi din cartierele periferice, fabricile de cetateni ale lui Ceausescu, traditia celor 15 copii n salasele de nomazi, cine mai stie? Lumea de pe strada nu mai e cea pe care o stiam din copilarie. Tata Ioane si Tanti Mimi, familie veche, cu casa n Cezar Bolliac, facuta la 1870, au lasat n urma un copil, care a mai facut un copil, blond si bucalat si bine crescut, cu care ma jucam acum 40 de ani. Pna la urma, a plecat n strainatate, la studii si nu s-a mai ntors niciodata. La fel, jumatate din strada: urmasii burgheziei care a avut timp sa dospeasca elite. n locul celor disparuti, au aparut rufele colorate ntinse la uscat si boxele scoase pe geam. n locul bunicii care ne spunea sa nu scuipam pe jos, s-a asezat bunica ce-si trimite nepotii dupa bautura. Peste tot miroase a moarte prin sufocare: e ca si cum o prezenta grea si absurda s-ar fi asezat peste cerul nostru, peste felul nostru de a fi, peste ce credeam ca e bine si mai ales peste ce credeam ca e frumos. Cefele groase nu mai snt de mult buletinul de identitate al bulgarului: cetateanul romn, cu lantul de-un kil jumate, i bate acum obrazul profesorului care se cazneste sa-i educe odrasla: 'Bine, bre, crezi ca esti tu mai dastept? Ia sa vad ce masina ai!'. Noul domn Goe nu mai e nici macar simpatic: e viitor combinator si dealer de droguri, viitor culturist, viitor ce vreti voi, n afara de viitorul tarii lui, care se va multumi, de la un punct, doar cu trecutul. Despre Romnia, alternativa Caragiale nu mai are ce spune. Populatia care ne nlocuieste nu mai e nici macar ridicola. E dincolo de asta, n sensul cel mai rau si primitiv cu putinta. Scriitorul nu mai poate face nimic: e nevoie de etolog, de veterinar, de dresor. Acum cteva zile, am vazut la Craiova parada acestei Romnii Noi, triumful Mafiei nhamate la cosciugul lui Caiac, n semn de vesnic respect pentru o viata de crima si muschi n snge. Oamenii aia care dadeau ordine politiei se pregatesc sa dea asaltul final, spre puterea oficiala, dupa ce au pus mna pe cea simbolica: ascultam muzica lor, ne refacem reperele dupa valorile lor, sntem calcati de masinile lor. Undeva, departe, Uniunea Europeana si moda corectitudinii politice ne nvata sa multumim frumos pentru asta si sa ne stergem la gura. Am fost o natiune, devenim o suma de triburi. Sntem o tara ocupata de hoarde sosite din pntece de mame eroine. O tara pusa la respect cu pumnul plin de tatuaje, o tara n care fiul naiv si sarac al taranului (cti or mai fi asa) si face educatia din textele de pe Taraf TV si meseria de la sutii cu care se ntlneste la Gara de Nord, cnd se da jos din autobuz. Marginea lumii s-a razbunat dnd buzna n centru, pusa pe jaful identitatii nationale, ntocmai ca barbarii care navaleau n Roma, surprinsi ca localnicii n-au puterea sa lupte. Tara cea noua, care vine peste noi, nu mai are nevoie de ce-am strns n muzee si-n carti. Dar se va bucura, un pic, de efortul nostru. Cartea de romna se poate retrage n privata din curte, unde si va ndeplini ultima menire, neprevazuta de nici un critic. n locul ei, discurile cu manele ramn sa sfideze eternitatea. Cu ele nu poti sa te stergi la fund. Chiar daca ai vrea.
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
dcmauto 46 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 15:09
De acord cu amendamente...paragrafele 1-2-3=ok:par.4-aplicabil cu par.1(firme germane..):par.=5-6-no comment:par.7=ok...cu ajutor german:par.8=model progresiv-se discuta cotele:par.9=idem 8
|
|
constantin_tudorache77 13 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 20:42
INTAI TREBUIE SA BATA UN VANT AL COMPETENTEI SA-I CLATINE PE NEAVENITI DIN SCAUNELE LOR,ESTE TIMPUL SA-I PRETUIM PE OAMENI DUPA CEACE STIU SI VOR SA FACA NU DUPA SONORITATEA VORBELOR SI MERITELE BUNICILOR.
DUPA ACEEA SA INMULTIM ADEVARUL PE PAMANTUL ROMANESC SI IN LUCRURILE MICII SI IN CELE MARI . SA SE CREEZE UN JOC INTRE MINCIUNA SI A D E V A R ,INTR-UN MINUT,INTR-O ORA,INTR-O ZI ,INTR-O LUNA,INTR-UN AN,ETC. DOMNUL IISUS HRISTOS ,MAICA DOMNULUI,PREA SFANTA FECIOARA MARIA,NASCATOARE DE DUMNEZEU CU TOTI INGERII SI SFINTII SA VEGHEZE ASUPRA NOASTRA ,AMIN. P.S. DACA ADEVARUL VA INVINGE,ATUNCI SIGUR 100% ROMANIA VA FI SALVATA ,AMIN. |
|
minerul 50 mesaje Membru din: 22/10/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 12:09
ROMANIA ESTE O TARA FRUMOASA A 2-A DUPA FRANTA IN LUME,ESTE PLINA DE BOGATII DAR SI DE TRADATORII INTERESELOR NATIONALE.in 2009 daca ve-ti vota cu mintea intreaga ,va veni rezolvarea,eu cunosc un singur om capabil ,roman adevarat ,fara gasti,neinfluentabil,ramine doar sa accepte.Voi propune dezbaterii in viitor.mai intai voi face propunerea persoanei care va readuce Romania in topul primelor tari din lume Acum sintem de risul lumii,cu presedinte mascarici si guvern de interese,opozitie de sarlatani hamesiti
|
|
cantemirm 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 13:12
Noi, oamenii de rand, dand pilda altora de cum ar trebui sa se comporte: onesti, civilizati, profesionali la serviciu, iubitori de oameni, respectuosi, cu bun-simt, energici, inventivi, creativi. Atunci, Dumnezeu, ne va ajuta sa ducem crucea devenirii noastre pe culmea demnitatii noastre, pentru viitorime si intru ratiune si cumpatare. Ajutati-i pe potentatii de astazi sa vada greselile lor si sa-si intoarca singuri ochii catre oamenii de rand si nu ii stimulati in atitudinea lor aroganta si indiferenta, devenind la randul vostru sluga meschinariilor lor. Fiti demni, chiar daca astazi veti suferi din punct de vedere material, viitorul va fi al copiilor vostrii, un viitor luminos, fiti uniti impotriva celor ce vor doar sa-si sporeasca averile si nu fiti aliatul lor, mergeti de partea adevarului si sprijiniti-i pe cei abatuti si nevoiasi! Numai impreuna, cei cu inima deschisa, cu sufletul pur, cu spiritul luminos si condusi numai de bune intentii, vom reusi! Asa sa dea Dumnezeu!
|
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 17:04
MONARHIA CONSTITUTIONALA !
|
|
|
|

cunosc un singur om ,care ar salva ROMANIA,cel care la 22 decembrie 1989 a propus formarea Frontului Salvarii Nationale si a dorit sa proclame pe post la ora 14;30 O NOUA ROMANIE.
Cautatil la Club TV 22
o tara cu un popor dezbinat ,este o prada usoara in mina excrocilor sentimentali ca Basescu,Iliescu,Constantinescupersonaje de trista amintire si cu obiceiuri oneroase.Nehotarirea si lipsa de personalitate se vede la vot cind se voteaza ca pe vremea de pina in 1989.REVOLUTIA A FOST REALA dar a fost diluata dupa 23 decembrie 1989 cind au cazut la pace cei care subjuga astazi Romania si au fost inlaturati pe rind cei devotati cauzei poporului roman
;;;;;;;;;ELENA UDREA;;;;;;;;!
;;;;;;;;;DA! ;;; AVETI, MARE,, DREPTATE!!!!!!
Dana P