back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Monarhie sau republica?

Pagini: << 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 >> Sari la pagina:

sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 Aprilie 2009, ora 16:12

De la: ioana_haitchi, la data 2009-04-18 13:59:07Eu sunt pentru Monarhie Constitutionala. Sunt de parere ca doar asa, prin influenta unei familii regale care este inrudita cu aproape toate familiile regale din Europa, Romania ar mai avea un cuvant de spus in apararea intereselor ei in UE. De multe ori m-am intrebat de ce exista o coruptie, o mafie asa de mare in Romania?

Daca stam si analizam un pic, vom vedea ca, cei care detin puterea in Romania, nu sunt dispusi sa o cedeze celor din UE, doar de dragul integrarii. Din pacate, si UE are membri de "rusine" si hotarari care nu ii fac cinste. Asa ca, fara o institutie care sa ne apere interesele in UE, puterea interlopa din Romania "tine cu dintii" de puterea pe care o detine acum, creand practic un razboi dintre ei si "puterea interlopa" din UE. De ce "putere interlopa" UE? Pentru ca am devenit o piata de sclavi.

Care dracu influenta?Si daca este inrudita ce?De cate ori te-au ajutat celelalte monarhii inrudite fara nici un interes?Voi chiar nu vreti sa intelegeti ca nici un strain nu vine sa te ajute neconditionat?Uite-te in 1944 -1947 cu ce te-au ajutat pe tine ,roman,ca regele mihai I e ruda cu toti monarhii Europei?Ai scapat de comunism?Nu ai mai platit rusilor despagubiri?Nu a mai fost comunism in Romania?Hai ca astept raspuns?

Vorbesti de lumea interlopa, in monarhii nu exista? Ba da! Dar aia au trecut de aceasta faza!,intr-o faza superioara!Dar iti pun o intrebare pe care am mai pus-o

,,Presedintele(intr-o republica)il schimbi la 5 ani,da?Daca esti prost si votezi dupa cate kg.de salam si galeti ti-a dat ala ,sau te uiti la cum arata ( gen o votez pe Elena Udrea ca mi-se intampla ceva cu o parte anatomica cand o vad),e treaba ta! (a poporului,pentru ca minoritatea se supune majoritatii),dar cand aduci un rege si-l pui pe tron si vezi ca e prost ce-i faci daca el nu abdica?Astepti sa moara,il omori tu,chemi alt rege? da-mi o varianta! Si daca e logica ma fac monarhist!

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
laura_bodogai

160 mesaje
Postat pe: 18 Aprilie 2009, ora 16:21

De la: Republicanus, la data 2009-04-18 01:30:49Bai cat de caposi pot fi unii. Cum naiba s-o dai inainte ca Republica Irlanda face parte din marea britanie cand poate sa-ti spuna oricine cu niste cunostinte minimale ca NU E asa! Republica Irlanda este stat separat, de sine statator, care si-a capatat independenta fata de marea britanie.
Irlanda de Nord este alta mancare de peste, este pe aceeasi insula, intr-adevar, exista insula intreaga care se numeste irlanda, asta e dpdv geografic, politic exista Republica Irlanda si Irlanda de Nord (care face parte din regatul unit al marii britanii si irlandei de nord). Republica Irlanda nu face parte nici macar din Commonwealth-ul britanic (nici macar din NATO, fiind stat neutru precum elvetia sau finlanda de exemplu!).
Uita-te dom'le/doamna (ce oi fi, ca inteleg ca posteaza cand un domn cand o doamna cu acelasi cont de 9am) pe o simpla harta, uita-te pe wikipedia care e cea mai la indemana (daca nu ai acces la un atlas de geografie politica). Sau cauta pe CIA factbook, sau o lista cu statele independente ale lumii. Cum naiba sa faca, citez "parte din marea britanie, dar nu din regatul unit al marii britanii"?????? Nu numai ca aia nu fac parte, ci URASC din tot sufletul pe englezi in special (si pe britanici in general) ca au venit si i-au ocupat cu forta, le-au luat pamantul, au incercat sa le impuna religia (in nord au si reusit, ca de aia nu a vrut nordul sa se uneasca cu restul tarii), au "transplantat" populatie britanica in insula irlandeza ca sa schimbe balanta demografica (iarasi, in nord au si reusit).

In ceea ce priveste comunismul, nu trebuie neaparat sa traiesti vremurile ca sa studiezi ce s-a intamplat, ca asa dvs cadeti singur in propria "capcana" si nu puteti sa va dati cu parerea ca "ce bine era in Romania pe vremea monarhiei" pentru ca nu ati trait acele vremuri (din ce ati sustinut pana acum, ma indoiesc sincer ca macar ati studiat care era situatia pe vremea aia).

Atitudinea "becaliana" de genul "tu cati bani faci? daca faci mai putini ca mine esti prost" nu o comentez, pentru ca e cat se poate de ridicola si cu asta basta. Cat 8 clase primare ai tu, becalianule, de ai ajuns paznic la discoteca, daca tot "iti taie gura-n sabii" ca esti mare destept? Stii macar cu ce se mananca o monarhie parlamentara, ca vad ca dai lectii la altii cand habar n-ai macar pe ce continent traiesti? Cunosti vreun pic cu ce se mananca sistemul din tara in care traiesti? Cunosti istoria si substraturile miscarilor de eliberare nationala de sub coroana spaniei, existente in Catalonia si Tara Bascilor? Tu de ce crezi ca nationalismul ala exista acolo? Exista fix pentru ca oameni aia vad coroana spaniola ca pe o povara, ca pe o ocupatie straina, fix de aia sunt miscarile alea separatiste in "raiul monarhist" pe care il aveti voi acolo, bai prostovane de dai in gropi.
Abia astept sa aud noi lectii de politica de la bodyguard, o sa ma lumineze de tot si o sa renunt si masterate, si la doctorate daca mai vine de 2-3 ori acest "smardoiescu" in versiune spaniola sa ma invete ce-i aia sistem parlamentar, cu ce se mananca politica, geografia, si cum poti sa faci 2000 de euro pazind discoteca. Ce aia ma-sii, fac si io sala cateva luni si ma umflu cu steroizi ca sa fiu gorila si plec in spania, paznic. Vezi ma, umflatule, ca ai luat cam multi pumni in cap prin discoteca aia pe care o pazesti. Cati bani face managerul discotecii aleia, comparat cu tine? Vezi ca ala are studii superioare, deci e mai "dastept" decat tine si face si mai multi bani. Ce sa-i faci, numai o gorila poate compara salariile din spania cu alea din romania, ca de, saracu, nu pricepe ce factori diferiti in dezvoltare au existat de-a lungul timpului in cele 2 tari.
Gorilele sa traiasca ca ele e mai dastepte dacat prostii cu hani da studi la activ, mancatzas gura ta.

@sirboby:
ai dreptate, degeaba ne straduim noi sa venim cu discutii si cu argumente, ca vin gorilele si "dasteptii" care habar n-au de nik dar le stiu ei pe toate ca au citit in libertatea si au vazut la OTV sau la stirile de la ora 5. Ce sa-i faci, ce conteaza ca noi am studiat niste lucrari de specialitate, ca avem experienta in anumite domenii, tot nu putem sti la fel de bine ca gorilele, chelneritele si capsunarii care s-au uitat ei la TV. Au mai si fugit din tara sa pazeasca averile altora prin strainataturi si ne dau lectii despre ce ar fi mai bine. Bravo lor ( ).

mai bobocel,gorilele,capsunarii s chelneritele au adus anul trecut la bugetul de stat 5 sau 6 muliarde de euro ,astia numai din strainatate cu tranzactiile care sau facut,pe cand tu vii si ii faci cu noroi ca asa stii mata bobocel sa faci,dar ce ma intereseaza ca nu mai crescut tu sau imi dai tu de mancare.Cat despre managerul meu de discoteca e un catalan care are 10 clase si bineinteles ca are salar mai mare ca e manager.Vad cu stupoare ca ataci in continuu ceea ce cred ca esti traumatizat,cat despre catalunia nu are rost sa-ti dai cu parerea ca ei isi cer independentza de pe timpul lui dictatorul Franco(daca ai studiat istorie stii cine ii).Cat despre republica Irlanda am zis cand am discutat cu sir, ca vorbisem cu un irlandez si ce i-am scris lui sir aia mi-a zis acel irlandez.Cat despre fugit in strainataturi la pazit de averi sa stii ca nu sunt ecorta speciala si fa in final diferentza de ceea ce inseamna security si ce inseamna bodyguard daca te crezi atat de destept.a vad ca deja le dai pe doctorate.Eu cred ca ar trebui sa va las si sa dainuitzi in continuare in aceste discutzii ca bine mi-a zis un prieten german"romanul trebuie sa-l lauzi ca asa-i place lui ,chiar daca nu ii el cel care face aceea treaba"datzi btie fratilor si sa avetzi un paste fericit...aaaaaaaaaa si la final itzi spun ceausescu a avut 4 clase si a stiut sa conduca o tara ,dar azi avem parlamentari care au DOCTORATE si MASTERATE care stiu doar sa bata din gura, dar sa nu punetzi mana sa facetzi.atat stitzi sa va batezti joc de altzii.si o ultima intrebare, tu unde lucrezi bobocel?Romanul cand e vorba de lucru si are sef si il pune sa lucreze se zice despre seful lui ca e comunist, dar daca nu-l pune zice ca e prost ,haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii paaaaaaaaaaaaaaaaaa bobocel si stai in continuare scufundat in istorie si masterate si doctorate,dai bataie bobocel aceasta ii adevara problema in Romania nu faptul ca oamenii nu au ce manca si ca nu au de munca ,dar prosti suntem noi care am plecat sa lucram in strainatatzuri si sa vina un biet om sa ne noroiasca braaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvooooooooooooooooooooo bobocel inca odata paste fericit si mi-a facut placere sa vb cu voi paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aligator_roz

30 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Aprilie 2009, ora 16:42

revenirea la monarhie nu mai este posibila,nu mai traiti in trecut domnilor!Chiar si Radu Duda,a spus ca nu intentioneaza asta daca va ajunge presedinte.Eu sunt convinsa ca acest om va fii un presedinte bun daca va iesi.Si Basescu este un presedinte bun,sunt catei care-l mananca,dar asta este ceva obisnuit la acest nivel.Eu nu cred ca se va reinstaura monarhia.Nici nu se intentioneaza asta.Tot ce-mi doresc este ca ca si vecinii din moldova de rasarit merita un trai mai bun.Numai pe csle politica se poate realiza asta,asa cum s-a realizat in 1918.Vom trai si vom vedea.

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2009, ora 19:56

De la: laura_bodogai, la data 2009-04-18 16:21:14
De la: Republicanus, la data 2009-04-18 01:30:49Bai cat de caposi pot fi unii. Cum naiba s-o dai inainte ca Republica Irlanda face parte din marea britanie cand poate sa-ti spuna oricine cu niste cunostinte minimale ca NU E asa! Republica Irlanda este stat separat, de sine statator, care si-a capatat independenta fata de marea britanie.
Irlanda de Nord este alta mancare de peste, este pe aceeasi insula, intr-adevar, exista insula intreaga care se numeste irlanda, asta e dpdv geografic, politic exista Republica Irlanda si Irlanda de Nord (care face parte din regatul unit al marii britanii si irlandei de nord). Republica Irlanda nu face parte nici macar din Commonwealth-ul britanic (nici macar din NATO, fiind stat neutru precum elvetia sau finlanda de exemplu!).
Uita-te dom'le/doamna (ce oi fi, ca inteleg ca posteaza cand un domn cand o doamna cu acelasi cont de 9am) pe o simpla harta, uita-te pe wikipedia care e cea mai la indemana (daca nu ai acces la un atlas de geografie politica). Sau cauta pe CIA factbook, sau o lista cu statele independente ale lumii. Cum naiba sa faca, citez "parte din marea britanie, dar nu din regatul unit al marii britanii"?????? Nu numai ca aia nu fac parte, ci URASC din tot sufletul pe englezi in special (si pe britanici in general) ca au venit si i-au ocupat cu forta, le-au luat pamantul, au incercat sa le impuna religia (in nord au si reusit, ca de aia nu a vrut nordul sa se uneasca cu restul tarii), au "transplantat" populatie britanica in insula irlandeza ca sa schimbe balanta demografica (iarasi, in nord au si reusit).

In ceea ce priveste comunismul, nu trebuie neaparat sa traiesti vremurile ca sa studiezi ce s-a intamplat, ca asa dvs cadeti singur in propria "capcana" si nu puteti sa va dati cu parerea ca "ce bine era in Romania pe vremea monarhiei" pentru ca nu ati trait acele vremuri (din ce ati sustinut pana acum, ma indoiesc sincer ca macar ati studiat care era situatia pe vremea aia).

Atitudinea "becaliana" de genul "tu cati bani faci? daca faci mai putini ca mine esti prost" nu o comentez, pentru ca e cat se poate de ridicola si cu asta basta. Cat 8 clase primare ai tu, becalianule, de ai ajuns paznic la discoteca, daca tot "iti taie gura-n sabii" ca esti mare destept? Stii macar cu ce se mananca o monarhie parlamentara, ca vad ca dai lectii la altii cand habar n-ai macar pe ce continent traiesti? Cunosti vreun pic cu ce se mananca sistemul din tara in care traiesti? Cunosti istoria si substraturile miscarilor de eliberare nationala de sub coroana spaniei, existente in Catalonia si Tara Bascilor? Tu de ce crezi ca nationalismul ala exista acolo? Exista fix pentru ca oameni aia vad coroana spaniola ca pe o povara, ca pe o ocupatie straina, fix de aia sunt miscarile alea separatiste in "raiul monarhist" pe care il aveti voi acolo, bai prostovane de dai in gropi.
Abia astept sa aud noi lectii de politica de la bodyguard, o sa ma lumineze de tot si o sa renunt si masterate, si la doctorate daca mai vine de 2-3 ori acest "smardoiescu" in versiune spaniola sa ma invete ce-i aia sistem parlamentar, cu ce se mananca politica, geografia, si cum poti sa faci 2000 de euro pazind discoteca. Ce aia ma-sii, fac si io sala cateva luni si ma umflu cu steroizi ca sa fiu gorila si plec in spania, paznic. Vezi ma, umflatule, ca ai luat cam multi pumni in cap prin discoteca aia pe care o pazesti. Cati bani face managerul discotecii aleia, comparat cu tine? Vezi ca ala are studii superioare, deci e mai "dastept" decat tine si face si mai multi bani. Ce sa-i faci, numai o gorila poate compara salariile din spania cu alea din romania, ca de, saracu, nu pricepe ce factori diferiti in dezvoltare au existat de-a lungul timpului in cele 2 tari.
Gorilele sa traiasca ca ele e mai dastepte dacat prostii cu hani da studi la activ, mancatzas gura ta.

@sirboby:
ai dreptate, degeaba ne straduim noi sa venim cu discutii si cu argumente, ca vin gorilele si "dasteptii" care habar n-au de nik dar le stiu ei pe toate ca au citit in libertatea si au vazut la OTV sau la stirile de la ora 5. Ce sa-i faci, ce conteaza ca noi am studiat niste lucrari de specialitate, ca avem experienta in anumite domenii, tot nu putem sti la fel de bine ca gorilele, chelneritele si capsunarii care s-au uitat ei la TV. Au mai si fugit din tara sa pazeasca averile altora prin strainataturi si ne dau lectii despre ce ar fi mai bine. Bravo lor ( ).

mai bobocel,gorilele,capsunarii s chelneritele au adus anul trecut la bugetul de stat 5 sau 6 muliarde de euro ,astia numai din strainatate cu tranzactiile care sau facut,pe cand tu vii si ii faci cu noroi ca asa stii mata bobocel sa faci,dar ce ma intereseaza ca nu mai crescut tu sau imi dai tu de mancare.Cat despre managerul meu de discoteca e un catalan care are 10 clase si bineinteles ca are salar mai mare ca e manager.Vad cu stupoare ca ataci in continuu ceea ce cred ca esti traumatizat,cat despre catalunia nu are rost sa-ti dai cu parerea ca ei isi cer independentza de pe timpul lui dictatorul Franco(daca ai studiat istorie stii cine ii).Cat despre republica Irlanda am zis cand am discutat cu sir, ca vorbisem cu un irlandez si ce i-am scris lui sir aia mi-a zis acel irlandez.Cat despre fugit in strainataturi la pazit de averi sa stii ca nu sunt ecorta speciala si fa in final diferentza de ceea ce inseamna security si ce inseamna bodyguard daca te crezi atat de destept.a vad ca deja le dai pe doctorate.Eu cred ca ar trebui sa va las si sa dainuitzi in continuare in aceste discutzii ca bine mi-a zis un prieten german"romanul trebuie sa-l lauzi ca asa-i place lui ,chiar daca nu ii el cel care face aceea treaba"datzi btie fratilor si sa avetzi un paste fericit...aaaaaaaaaa si la final itzi spun ceausescu a avut 4 clase si a stiut sa conduca o tara ,dar azi avem parlamentari care au DOCTORATE si MASTERATE care stiu doar sa bata din gura, dar sa nu punetzi mana sa facetzi.atat stitzi sa va batezti joc de altzii.si o ultima intrebare, tu unde lucrezi bobocel?Romanul cand e vorba de lucru si are sef si il pune sa lucreze se zice despre seful lui ca e comunist, dar daca nu-l pune zice ca e prost ,haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii paaaaaaaaaaaaaaaaaa bobocel si stai in continuare scufundat in istorie si masterate si doctorate,dai bataie bobocel aceasta ii adevara problema in Romania nu faptul ca oamenii nu au ce manca si ca nu au de munca ,dar prosti suntem noi care am plecat sa lucram in strainatatzuri si sa vina un biet om sa ne noroiasca braaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvooooooooooooooooooooo bobocel inca odata paste fericit si mi-a facut placere sa vb cu voi paaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:

sml-tongue0023: Ai bre, ca 6 miliarde de euro n-au adus in tara , toate chelneritele, capsunarii , tucalistii,si cu toate prostituatele impreuna, ! Pai de unde sa aduca amaratii , ca abia daca scot vreo 600 E pe luna .

Ticu
Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 19 Aprilie 2009, ora 01:44

Hristos A Inviat !

Cel mai frumos e atunci cand suntem multumiti si fericiti cu ce avem si invatam sa ne bucuram de dragostea celor din jur.
Sa invatam sa pretuim lumina din viata noastra.

Paste fericit !

Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2009, ora 13:54

FARA MONARHIE

laura_bodogai

160 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2009, ora 17:41

De la: ticu, la data 2009-04-18 19:56:00
De la: laura_bodogai, la data 2009-04-18 16:21:14

@sirboby:

:

sml-tongue0023: Ai bre, ca 6 miliarde de euro n-au adus in tara , toate chelneritele, capsunarii , tucalistii,si cu toate prostituatele impreuna, ! Pai de unde sa aduca amaratii , ca abia daca scot vreo 600 E pe luna .

hristos a inviat.Chiar guvernul romaniei a zis asta.si stai linistit ca nu sta nimeni in strainatate sa lucreze pe 600 de euro asa mai bine mergi acasa si stai pe vreo 10 milioane mai faci ceva pe langa si faci mai mult.Chiar cei de la guvern ziceau ca sunt afara 3 milioane de romani sau chiar mai mult si se estimeaza ca pana in 2011 sa fie cam dezastru in romania cu fortza de munca.Din astia 3 milioane fie sa trimita acasa 2milioane tot cate 900 de euro sau 1000 de euro pe caciula.fa un calcul si ai sa vezi.eu zic pe luna
Aici daca lucrezi in agricultura si constructzii nu stai pe 600 de euro.Cine ti-au zis aceste lucruri te-au mintzit sau sunt firme romanesti care iti fac contract din tara pe 1200 de euro si de fapt ei iau pe tine vreo 20 de euro la ora si tie itzi dau 5 euro la ora aici nu e vina guvernului spaniol e vina acelor firme romanesti.deci daca vii tu sa-ti gasesti de lucru in spania atunci vezi adevaratul pret care-l primesti la ora,iar la prostituate nu are rost sa te bagi ca acolo castiga gagicile stai linistit.Alea daca nu fac cel putin 150 de euro pe noapte nu merg acasa ce sa vb de alea din cluburi alea fac mai mult de atata.

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2009, ora 21:02

Pentru cei care semneaza "laura_bodogai" ;

Ca sa fiti luat in seama ar trebui sa va faceti fiecar un cont individual. Si sa vorbiti fiecare in parte, n la "gamada". Va atrag atentia ca ma numar printre cei care am in Spania, o familie foarte apropiata (rude directe) care au capatat cetatenia aceasta de peste 15 de ani,asa ca va rog sa fiti atent (atenti) cu afirmatiile pe care le faceti, daca doriti sa fiti bagat (bagati) in seama.

Peru ceilalti amatori de "istorie regala" :

Sursa : Gheorge Buzatu - Din istoria secreta a celui de-al doilea razboi mondial", v. 1, Editura Stiintifica si Enciclopedica, Bucuresti, 1988.

Capitolul 1
Demersul lui Viorel Virgil Tilea

Cercetarile de specialitate ale istoricilor romani si straini au stabilit cu precizie ca Adolf Hitler nu ar fi declansa, la 1 septembrie 1939, al doilea razboi mondial daca, cu mult inainte, el si germania, politica lor agresiva nu ar fi aflat o reala intelegere din partea tuturor marilor puteri europene.(pag. 10)

(Sidney Aster - "1939 : The Making of the Second World War", London, Andre Deutsch, 1973; "Les relations franco-britanniques de 1935 a 1939", Paris, Editions du CNRS, 1975; J. - B. Durossele, "Historie diplomatique de 1919 a nos jours", ed. a 5-a, Paris, Dallos, 1971; Arnold J. Toynbee, F. Ashton-Gwatkin, eds., "Survey of International Affairs 1939-1946 : The World in March 1939", London, Oxford University Press, 1952; etc.)

Putem considera, in felul acesta, ca, studiata in contextul al relatiile internationale din 1939, actiunea lui V. V. Tilea (anunta Anglia, de eventuala ocupatie germana a Romaniei si i cerea "ajutorul" - 17 martie 1939 - la numai doua zile dupa ce era ocupata Praga de catre nemti - nota mea), se dezvaluie in intreaga si adevarata ei lumina : ea a oferit o sansa formidabila de salvare a pacii (...). (pag. 11-12)

Actiunea lui Tilea pe langa cabinetul britanic a determinat, natural, Londra sa se intereseze inaintea oricarei alte capitale de stadiul negocierilor economice romano-germane. (pag. 15)

---------------------------------
Dar din cauza lui Gafencu - ministru de Externe in guvernul lui Armand Calinescu si care era indecis cu cine sa tina (A. Calinescu, care era pro-englez, a fost omorat ulterior de catre Legionari, odata cu Nicolae Iorga), V. V. Tilea a fost nevoit sa faca "mea culpa" in fata englezilor si sa retracteze ce declarase initial - Nota mea)

Cu sprijinul lui Gafencu, Sir Hoare (ambasadorul Angliei la Bucuresti - nota mea) a obtinut sa fie primit fara intarziere de arol al II-lea. Regele Romaniei, avea sa instiinteze ministrul britanic "Foreign Office"-ul, "m-a asigurat [...] ca nu s-a pus nici un moment problema ultimatului" (pag. 16)

(DBFP, 1939,Third Series, IV, pag. 398, doc. nr. 443 - telegrama nr. 56/ Bucuresti, 23.3.1939, Sir Reginald Hoar catre lordul Halifax)

-------------------------------
Deci tradarea Regelui Carol al II-lea "a fortat" Romania sa intre ulterior in razboi alaturi de Germania (petrolul si granele le pierdusem in 1939).

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2009, ora 22:54

De la: AMETYST, la data 2009-04-19 13:54:35FARA MONARHIE

Ticu
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 21:02

www.220.ro/emb/yA8Ys2DWmr" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" pluginspage="www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash">

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
laura_bodogai

160 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 23:06

De la: eugenb, la data 2009-04-19 21:02:47Pentru cei care semneaza "laura_bodogai" ;

Ca sa fiti luat in seama ar trebui sa va faceti fiecar un cont individual. Si sa vorbiti fiecare in parte, n la "gamada". Va atrag atentia ca ma numar printre cei care am in Spania, o familie foarte apropiata (rude directe) care au capatat cetatenia aceasta de peste 15 de ani,asa ca va rog sa fiti atent (atenti) cu afirmatiile pe care le faceti, daca doriti sa fiti bagat (bagati) in seama.

Peru ceilalti amatori de "istorie regala" :

Sursa : Gheorge Buzatu - Din istoria secreta a celui de-al doilea razboi mondial", v. 1, Editura Stiintifica si Enciclopedica, Bucuresti, 1988.

Capitolul 1
Demersul lui Viorel Virgil Tilea

Cercetarile de specialitate ale istoricilor romani si straini au stabilit cu precizie ca Adolf Hitler nu ar fi declansa, la 1 septembrie 1939, al doilea razboi mondial daca, cu mult inainte, el si germania, politica lor agresiva nu ar fi aflat o reala intelegere din partea tuturor marilor puteri europene.(pag. 10)

(Sidney Aster - "1939 : The Making of the Second World War", London, Andre Deutsch, 1973; "Les relations franco-britanniques de 1935 a 1939", Paris, Editions du CNRS, 1975; J. - B. Durossele, "Historie diplomatique de 1919 a nos jours", ed. a 5-a, Paris, Dallos, 1971; Arnold J. Toynbee, F. Ashton-Gwatkin, eds., "Survey of International Affairs 1939-1946 : The World in March 1939", London, Oxford University Press, 1952; etc.)

Putem considera, in felul acesta, ca, studiata in contextul al relatiile internationale din 1939, actiunea lui V. V. Tilea (anunta Anglia, de eventuala ocupatie germana a Romaniei si i cerea "ajutorul" - 17 martie 1939 - la numai doua zile dupa ce era ocupata Praga de catre nemti - nota mea), se dezvaluie in intreaga si adevarata ei lumina : ea a oferit o sansa formidabila de salvare a pacii (...). (pag. 11-12)

Actiunea lui Tilea pe langa cabinetul britanic a determinat, natural, Londra sa se intereseze inaintea oricarei alte capitale de stadiul negocierilor economice romano-germane. (pag. 15)

Dar din cauza lui Gafencu - ministru de Externe in guvernul lui Armand Calinescu si care era indecis cu cine sa tina (A. Calinescu, care era pro-englez, a fost omorat ulterior de catre Legionari, odata cu Nicolae Iorga), V. V. Tilea a fost nevoit sa faca "mea culpa" in fata englezilor si sa retracteze ce declarase initial - Nota mea)

Cu sprijinul lui Gafencu, Sir Hoare (ambasadorul Angliei la Bucuresti - nota mea) a obtinut sa fie primit fara intarziere de arol al II-lea. Regele Romaniei, avea sa instiinteze ministrul britanic "Foreign Office"-ul, "m-a asigurat [...] ca nu s-a pus nici un moment problema ultimatului" (pag. 16)

(DBFP, 1939,Third Series, IV, pag. 398, doc. nr. 443 - telegrama nr. 56/ Bucuresti, 23.3.1939, Sir Reginald Hoar catre lordul Halifax)

-------------------------------
Deci tradarea Regelui Carol al II-lea "a fortat" Romania sa intre ulterior in razboi alaturi de Germania (petrolul si granele le pierdusem in 1939).

adica ce afirmatzii am facut?

Fosta membra 9am.ro

1512 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 00:27

Wow, a aflat si paznicul cine a fost Franco si acum i se pare ca e mare informatie, vrea sa ma testeze daca stiu si eu .
Security inseamna fix paza, poate in mintea ta o fi altceva.
Ipocrizia nu cunoaste limite, unu care se da monarhist il lauda pe ceausescu, cica ceausescu desi avea 4 clase a stiut sa conduca o tara . Lasand la o parte ipocrizia, spre ce a condus "tovarasu" tara? Spre faliment, ca s-a indatorat pana in gat si n-a stiut sa investeasca cu cap, dar din orgoliul prostesc al unui cizmar cu 4 clase primare, in loc sa declare incapacitatea de plata ce a facut, gorilutza draga? A impus "economisirea" curentului (adica se taia curentul zilnic de la ora 0 la ora 24), dadea mancarea pe cartele (si nici asa nu era suficienta pt toata lumea), ii sfatuia pe oameni sa mai puna o haina pe ei, si daca o fi prea frig in casa sa deschida geamul sa intre caldura iarna ca era mai cald afara. A adus un popor la disperare ba mai mult, in prostia si grandomania lui avea impresia ca poporul ala flamand, degerat si oprimat il mai si iubea, nici n-a priceput ce i se inampla in 89. Asta inseamna ca a stiut sa conduca o tara? Pleaca mai, paznicule, la batut scandalagii si la tras de fiare si luat steroizi. Tu vrei sa-mi spui mie ca ai plecat ca sa faci un bine tarii si sa trimiti acasa 6 mld de euro? Haide mai, ca nici dracu nu te crede, "patriotule". Cu noroi nu arunc in aia care au plecat sa-si caute un trai mai bun, e dreptul lor, arunc in aia cu 8 clase primare care dau lectii alora cu studii superioare culmea, chiar despre domeniul lor de specializare. Pleaca ma si vezi ce-i cu franco ala si cu catalanii si cu irlandezii si cu bascii, ca vad ca abia ai aflat de existenta lor.

@AMETYST:
FARA MONARHIE! FARA RANGURI NOBILIARE! FARA REVENIREA IN EVUL MEDIU!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 12:18

Calitatea vietii unui popor se afla in raport direct proportional cu

valoarea conducatorilor sai,ste un truism cunoscut de mii de ani.

Candidatura celor ce aspira la putere ar trebui acceptata in urma unui concurs de moralitate si competenta in care proba de istorie sa fie eliminatorie.

Suntem categoric o tara paradoxurilor celor mai uimitoare. In aceasta tara s-au nascut primii oameni ai civilizatiei europene,prima limba vorbita in Europa,prima scriere din Europa, d-aici au iradiat primele elemente de civilizatie,resursele naturale ale acestei tari-ale solului,dar mai ales ale subsolului- si totusi, suntem o tara care nu este in stare sa asigure un trai decent pt. intreaga populatie .

Sa fie oare Habarnisto-Nesimtitii Republicanisti ai acestui neam: stridenti ( luptand cu toate mijloacele impotriva discretiei),egocentrici, batjocoritori ai lucrurilor grave, doritori de prim-plan, ce-si formeaza prozeliti printre naivii si incultii societatii, Ei, cei care sunt dispusi a persifla dar evita smechereste sa raspunda la intrebarile directe, Ei, ce fac tot posibilul pt. a convinge lumea sa se plieze pe setul lor de non-valori.

Dragilor, nu uitati !...cel mai mare dusman al vostru este bunul simt.

Si nu va intrebati cate miliarde de € au trimis in tara romanii ce lucreaza prin Europa, ci mai ales cate miliarde de € au fost scoase din Romania si trimise-n paradisurile fiscale de catre clasa politica republicana postdecembrista impreuna cu-a lor camrila de "baieti destepti".

Iar daca N.C. a trebuit sa plateasca-n 10 ani datoria externa a Ro., iar poporul a trecut prin cea mai grea perioada in fostul regim socialist, intrebati-va-ti cum veti rambursa cei aproape 20 mld.€ primiti de la FMI si restul de vre-o inca 30mld€ datorie ai statului Roman,cat si restul de ica vr-o 35 mld€ imprumuturi ale sect. privat , ce au garantii guvernamentale.

Republicanilor !......100 de ani d-aici inainte, Romania nu mai exista pe harta economica a lumii. Sa traiti bineeeeeeeee !....

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 12:33

De la: mytcor, la data 2009-04-21 12:18:52Calitatea vietii unui popor se afla in raport direct proportional cu
valoarea conducatorilor sai. Este un truism cunoscut de mii de ani.
Candidatura celor ce aspira la putere ar trebui acceptata in urma unui
concurs de moralitate si competenta in care proba de istorie sa fie
eliminatorie.
Suntem categoric o tara paradoxurilor celor mai uimitoare. In aceasta tara s-au nascut primii oameni ai civilizatiei umane
europene,prima limba vorbita in Europa,prima scriere din Europa, d-aici au iradiat primele elemente de civilizatie,resursele naturale ale acestei tari-ale solului,dar mai ales ale subsolului- si totusi, suntem o tara care nu este in stare sa asigure un trai decent pt. intreaga populatie .
Sa fie oare Habarnisto-Nesimtitii Republicanisti ai acestui neam: stridenti ( luptand cu toate mijloacele impotriva discretiei),egocentrici, batjocoritori ai lucrurilor grave, doritori de prim-plan, ce-si formeaza prozeliti printre naivii si incultii societatii, Ei, cei care sunt dispusi a persifla dar evita smechereste sa raspunda la intrebarile directe, Ei, ce fac tot posibilul pt. a convinge lumea sa se plieze pe setul lor de non-valori.
Si nu va intrebati cate miliarde de € au trimis in tara romanii ce lucreaza prin Europa, ci mai ales cate miliarde de € au fost scoase din Romania si trimise-n paradisurile fiscale de catre clasa politica republicana postdecembrista impreuna cu-a lor camrila de "baieti destepti".
Iar daca N.C. a trebuit sa plateasca-n 10 ani datoria externa a Ro., iar poporul a trecut prin cea mai grea perioada in fostul regim socialist, intrebati-va-ti cum veti rambursa cei aproape 20 mld.€ primiti de la FMI si restul de vre-o inca 30mld€ datorie ai statului Roman,cat si restul de ica vr-o 35 mld€ imprumuturi ale sect. privat , ce au garantii guvernamentale.

Republicanilor !......100 de ani d-aici inainte, Romania nu mai exista pe harta economica a lumii. Sa traiti bineeeeeeeee !....
subscriu la tot ce scrie mytcor,cu singurul amendament:FARA MONARHIE STRAINA DE NEAMUL NOSTRU SI INTERESELE SALE! Poate as accepta monarhia daca ar invia Mihai Viteazul,Vlad Tepes,Stefan Cel Mare sau Alexandru Ioan Cuza,altfel fara dude si balbaiti,fara comunisti si tradatori,s-auzim numai de bine!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 12:35

Prima Comunitate De Creºtini Din Europa. - Watch more funny videos here
Prima Comunitate De Creºtini Din Europa. - Watch more funny videos here

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 12:52

De la: mytcor, la data 2009-04-21 12:18:52Calitatea vietii unui popor se afla in raport direct proportional cu

valoarea conducatorilor sai,ste un truism cunoscut de mii de ani.

Candidatura celor ce aspira la putere ar trebui acceptata in urma unui concurs de moralitate si competenta in care proba de istorie sa fie eliminatorie.

Suntem categoric o tara paradoxurilor celor mai uimitoare. In aceasta tara s-au nascut primii oameni ai civilizatiei europene,prima limba vorbita in Europa,prima scriere din Europa, d-aici au iradiat primele elemente de civilizatie,resursele naturale ale acestei tari-ale solului,dar mai ales ale subsolului- si totusi, suntem o tara care nu este in stare sa asigure un trai decent pt. intreaga populatie .

De acord cu tine Mytcor! Mai putin cu partea aia cu monarhia! Eu ma fac monarhist daca imi raspunzi la urmatoarea intrebare:

-Crezi ca daca instauram monarhia nu vor mai fi datorii?Uita-te la datoria Marii Britanii!

Privitor la clasa politica suntem ,,STUPID PEOPLE" cum a zis Brucan(pe care la vremea respectiva l-am condamnat,dar acum ii dau dreptate) daca votam(noi ,poporul roman) dupa cati mici,cate galeti,cate beri si cate pahare cu tuica ne-a dat fiecare candidat,si nu ne duce capul sa intelegem ca banii folositi in campania electorala sunt luati de la diferiti ,,donatori'' dar ca ei trebuie da-ti inapoi inmiiti!

Hai sa gasim ,prin alegeri,un om care sa faca ordine in Romania,sa domneasca legea etc si-l punem rege (presedinte,imparat,domn) pe viata, cand moare cautam altul (nu il punem pe fiul lui,pentru ca se poate dovedi total opus parintelui,vezi cazul Regelui Carol al II-lea)

Atunci cand vom intelege ca NIMENI NU VINE IN TARA SA ADUCA CI NUMAI SA CASTIGE! poate vom trai mai bine!

In rest toate cele bune!

PS noi sustinem numai forma politica (republica)nu si clasa politica de azi!

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 13:23

Mytcor apropo de ,,intrebarile evitate smechereste'' Eu am pus mai sus o intrebare la care nu mi-a raspuns nici un monarhist! Si atunci cine evita smechereste intrebarile???????????????

,,Presedintele(intr-o republica)il schimbi la 5 ani,da?Daca esti prost si votezi dupa cate kg.de salam si galeti ti-a dat ala ,sau te uiti la cum arata ( gen o votez pe Elena Udrea ca mi-se intampla ceva cu o parte anatomica cand o vad),e treaba ta! (a poporului,pentru ca minoritatea se supune majoritatii),dar cand aduci un rege si-l pui pe tron si vezi ca e prost ce-i faci daca el nu abdica?Astepti sa moara,il omori tu,chemi alt rege? da-mi o varianta! Si daca e logica ma fac monarhist!

Asta era paragraful cu intrebarile fara raspuns!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 16:01

De la: sirboby, la data 2009-04-21 13:23:52 Mytcor apropo de ,,intrebarile evitate smechereste'' Eu am pus mai sus o intrebare la care nu mi-a raspuns nici un monarhist! Si atunci cine evita smechereste intrebarile???????????????

Asta era paragraful cu intrebarile fara raspuns!

Arta razboiului

Sun Tzu

“Numai un Suveran luminat si un General de valoare sunt in masura sa utilizeze ca agenti persoanele cele mai inteligente, capabile sa infaptuiasca lucruri mari."

Si-am sa-ti mai spun una....ramane sa vedem dac-ai sa descoperi cine a spus " sa ne bazam pe INOCENTA ROMANILOR "...

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 16:12

www.youtube.com/v/G9qGuzA7kyY&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/G9qGuzA7kyY&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 16:15

la chilia si poarta alba,la tichilesti si aiud,acolo ne pregatesc monarhistii locurili celor care nu voteaza dude,este mytcor?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 16:26

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-21 16:15:10la chilia si poarta alba,la tichilesti si aiud,acolo ne pregatesc monarhistii locurili celor care nu voteaza dude,este mytcor?

Florinache, ce glumet esti !....nici eu nu-l votez pe R.Duda.

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 20:06

Eu sunt studenta in strainate si mi-am ales ca teza de dizertatioe - Monarhia din Romania - as fi recunoscatoare pentru o lista de literatura adresand topicul.

Multumesc

Fosta membra 9am.ro

1512 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 21:23

acelasi mytcor... gol de orice continut, plagiator al unor citate scrise de autori din alte epoci (sun tzu in special a trait inainte de hristos, cat de aplicabil poate fi ceva scris in 500 i.hr. pentru zilele noastre, numai mytcor cu goliciunea lui totala poate spune).

Nu cumva esti unul si acelasi cu paznicul care venise aici sa dea lectii? Nu de alta, dar asemanarea este izbitoare, mai ales la ipocrizie. Cica republicanii "evita smechereste" sa raspunda la intrebari, dar el cu capul lui lipsit de orice idee proprie nu raspunde vreodata la nimic, ci da doar niste citate care pot fi interpretate in N moduri sau care fac parte din alte epoci apuse.

Inca mai crezi ca lumea o sa aiba impresia ca esti destept pentru ca plagiezi niste citate? Nu faci decat sa arati cat de lipsit de continut e creierasul tau microscopic, atat de lipsit incat nici macar sa raspunzi la niste intrebari simple nu poti, trebuie sa furi citatele altora.

Pleaca mai, plagiatorule, la pazit discoteci, sa-ti fie rusine.
Cica Romania nu va mai exista pe harta economica de aici incolo. Dar CAND a existat vreodata? Ce ciudat ca un ipocrit care acuza pe altii de comunism sustine sus si tare teza comunista ca noi eram granarul europei si faceam pretul graului. Baaai, treci peste indoctrinarea ceausista (cu care ii acuzi pe altii), ipocritule, si uita-te putin la lipsa de orice mijloace pe care le are si le avea Romania, la inferioritatea totala in fata URSS in materie de suprafete agricole si cantitati produse si ai sa vezi de ce povestea cu graul era doar atat, o poveste. Cand a fost Romania vreodata pe harta economica a lumii mai, berbecule? Poate doar cand a vrut Hitler petrolul pentru razboiul lui, in rest... unde? Si poate ai impresia ca regele, in conditiile date acum s-ar fi opus sau ar fi putut cumva sa se opuna guvernului care a decis sa ia imprumut? Cum? Prin ce mijloace? Daca ar fi fost monarhia constitutionala (adica regele era doar paiata) ce putea sa faca sa blocheze imprumutul si sa nu incalce constitutia?

Du-te ma la furat melci ca deja te vede toata lumea cat de gol esti in cap.

@sirboby:

n-are sens sa incercati sa-i explicati cu niste argumente de bun simt ceva acestui individ lipsit de personalitate si coloana vertebrala, care ar vrea sa se prosterneze si sa pupe papucul unui cap incoronat. El o stie p-a lui (plagiatul si plecaciunea pana la pamant) si atat, si se mai si da mare destept ca vai, a scos niste citate de undeva. Dati-l incolo, oamenii astia orbi si robi nu merita atentia noastra.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 23:14

Habarnistuleeeee !....esti de-o transparenta intelectuala de-a dreptul dezarmanta, ce faci iar ai aparut cu vechile-ti zdrefelute exfuzante pe care le tot "vanturi" p-aici d-atata vreme?...
Te pomenesti c-am dat taman peste vr-un cleptoman intelectualist ce si-a insuit sarguincios, deontologic, ideologia marxist-leninita pe care i-au servitt-o "massa academica" preplatita -a preareformatului nostru invatamant superior autohton si-a unei curicule oxidate- dimineata , la pranz, si seara.
Ce sa-i faci , degeaba te-ai nascut tu dupa anii "89 ca puti a sistem propagandistic criptocomunist impregnat pana-n maduva oaselor, te-au mankurtizat mon cher, te-au mankurtizat !...dar al dracului ce ti-a placut si tie !...

Cat despre plagiat, habarnistuleeeeeee, ghilimelele de rigoare-ti aburesc dioptriile intelectuale ?... de fapt, la IQ-ul tau mult trambitat pe toate topicurile, de ce m-as putea mira !?!?...

Ai citit P.S-ul lui @sirBoby, ?...(...! )...si tu si el sustineti forme fara fond ale republicanismului autohton, s-are sa va trebuiasca o eternitate mioritica autohtona pentru a va trezi !....

Monarhia Constitutionala ca forma, este un mijloc si nu un scop in a reforma aceasta clasa politica postdecembrista pe care si voi o huliti tot atat de mult ca si sbs. , numai ca nu sunteti in stare a vedea mijlocul prin care se poate instaura in Romania o forma de guvernamant prin care sa se poata reabilita acea scara reala a valorilor in cadrul politico-economoc si administrativ, al societatii civile, in vederea atingerii scopului final; Statul de Drept

Hai Pa!...imi pierd timpul cu tine . ....macar de-ai fi ceva mai scuturatel ...

Fosta membra 9am.ro

1512 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 23:20

du-te mai la furat melci, ipocritule. vai de capul tau sec bai, "cap plecat". Nu esti decat un rob, rob te-ai nascut rob ramai, rob ai sa mori. D-aia si vrei un imparat, ca sa ai cui sa pupi talpa. Du-te mai dobitoc infumurat cu creier de gaina si lipsa de coloana vertebrala la pazit discoteci, tu esti paznicul care le stie pe toate nu?

Mars ma la curatat latrinele "casei regale", ca de asta ai fi bun.

Ia uimeste-ma, CUM va schimba un imparat paiata societatea? Pai normal ca nu ai sa raspunzi bai, cap sec si ipocrit fara coloana vertebrala ce esti, ca esti incapabil sa raspunzi si sa gandesti pentru tine, ia mai da niste citate si bag-o p-aia cu comunistii, ca altceva nu mai stii. Ipocrit ce esti, ca spui ca alti "evita smechereste" intrebarile, uita-te ma in oglinda, curatator de latrine ce esti. ROBULE!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 23:48

De la: Republicanus, la data 2009-04-21 23:20:11du-te mai la furat melci, ipocritule. vai de capul tau sec bai, "cap plecat". Nu esti decat un rob, rob te-ai nascut rob ramai, rob ai sa mori. D-aia si vrei un imparat, ca sa ai cui sa pupi talpa. Du-te mai dobitoc infumurat cu creier de gaina si lipsa de coloana vertebrala la pazit discoteci, tu esti paznicul care le stie pe toate nu?

Ia uimeste-ma, CUM va schimba un imparat paiata societatea? Pai normal ca nu ai sa raspunzi bai, cap sec si ipocrit fara coloana vertebrala ce esti, ca esti incapabil sa raspunzi si sa gandesti pentru tine, ia mai da niste citate si bag-o p-aia cu comunistii, ca altceva nu mai stii. Ipocrit ce esti, ca spui ca alti "evita smechereste" intrebarile, uita-te ma in oglinda, curatator de latrine ce esti. ROBULE!

incomodph.ro/wp-content/uploads/2009/01/deget-22.jpg">

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 00:11

Republicane, Sun Tzu a fost un geniu al strategiei militare (recunoscut) ! Încã nu s-a nãscut un altul, mai bun ca el!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

1512 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 03:16

De la: dora_visinescu, la data 2009-04-22 00:11:55Republicane, Sun Tzu a fost un geniu al strategiei militare (recunoscut) ! Încã nu s-a nãscut un altul, mai bun ca el!

Dora, si Napoleon a fost geniu militar, scoate-l din secolul 19 si baga-l in secolul 21 si n-o sa stie ce-i aia mitraliera sau cum se urneste din loc un tanc, nici macar n-o sa priceapa de ce nu mai exista cavalerie. S-au schimbat atatea doctrine, strategii, arme si tehnologii militare incat putea sa fie el geniul geniilor, ceea ce a facut el in anul 500 i.Hr. nu se potriveste de nici o culoare astazi. Arta Razboiului a fost foarte tare la vremea ei (prin secolul 5-6 i.Hr., nu se stie exact cand a fost scrisa), dar chiar nu poti compara un strateg de atunci cu unul de acum. Sigur, ca a fost un mare strateg al istoriei, asta nu poate contesta nimeni, dar aici vorbim de prezent.
Ca nu s-a nascut altul mai bun ca el, asta e foarte discutabil...
Si oricum, pana la urma, ce legatura are strategia militara cu discutia despre republica si monarhie?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 11:12

Inteleptule republican - dar un presedinte cum poate schimba clasa politica si societatea ,him ? are mai multe drepturi decit un rege ? ii da Constitutia acest drept ,scumpule care vorbesti atit de necioplit?cum ar trebui sa fie un OM ca sa va convinga pe voi,mirlanii in suflet si-n gind, sa respecte, sa vorbeasca frumos si aduca argumente si nu insulte ? aaaaa,da, daca-i un "presedinte jucator" isi va viri nasul in toate cele,blocind mersul normal al lucrurilor pentru ca, nu ? vine SEFUL si va arata pisica cui trebuie si totul se face dupa voia lui ! e bine asa ? e firesc sa fie asa si institutiile statului sa bata pas de defilare in fata Zeusului ? si in loc de primenirea morala atit de dorita, sa colcaim in aceasi obedienta, servilism ,minciuna si frica ? cel putin un rege- oricare si oriunde este el - NU se amesteca nici in alegerile parlamentare ; Nu face el majoritatea-n Parlament ; Nu conduce el guvernul din umbra ; NU-i nici sef de partid,nici prim-ministru ! el este REGELE - mai presus de toate astea ,dar de rusinea caruia te feresti sa le faci !

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 11:14

De la: mytcor, la data 2009-04-21 23:48:21
De la: Republicanus, la data 2009-04-21 23:20:11du-te mai la furat melci, ipocritule. vai de capul tau sec bai, "cap plecat". Nu esti decat un rob, rob te-ai nascut rob ramai, rob ai sa mori. D-aia si vrei un imparat, ca sa ai cui sa pupi talpa. Du-te mai dobitoc infumurat cu creier de gaina si lipsa de coloana vertebrala la pazit discoteci, tu esti paznicul care le stie pe toate nu?

Domnule mytcor, eu degetul ala , l-as indrepta spre gura lui Duda cand va candida la presedentie !

Ticu
Pagini: << 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Monarhie sau republica?
Mergi la: