back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Monarhie sau republica?

Pagini: << 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1512 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 15:42

De la: mytcor, la data 2009-04-23 15:18:08 Habarnistuleeeeeeee !...niciodata n-a fost 1$=5 lei , asa ca s-o sictiresti pe mamicutza si taticutzul tau !..rebutatule !...

Ce cretin, du-te ma in p*zda ma-tii, daca vrei acum sa incepem cu rude, nici o problema, si eu pot sa ma iau de rudele tale. N-a fost 1$ = 5 lei, a fost un exemplu de ce putea sa stabileasca legea. In schimb a fost 1$ = 15 lei, asta a fost curs real. Normal, tipic propagandistic, ignori faptul ca ti-am demonstrat ca esti prost si te iei de un exemplu ipotetic.
Ma-ta si tac-tu sunt mandri ca au asa un copil prost, nu? Cred ca te lauda zi si noapte... vai de capul tau de dobitoc bai. Repet, hai sictir!

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 16:09

Bravos natiune,halal sa-ti fie ! ai reusit sa dai tarii tot ce-i mai bun in tine; fii tai sunt destepti prin invatare,inteligenti prin nastere si Nobili prin educatia primita acasa ,de la parinti ! sunt crescuti in dragoste,respect si onoare ,iar graiul lor e dulce,cu vorba cumpatata si n-ar jigni sau injura nici daca i-ai pica cu ceara ! spiritul lor este patruns de dreptate si-i respecta pe cei care au o alta parere,caci asa-i democratic,iar ei s-au luptat pina la moarte ptr.a cistiga acest drept ptr.toti cetatenii tarii ; viitorul tau e pe miini bune ....dormi linistita,Natiune !

Fosta membra 9am.ro

1512 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 16:09

Na, ca sa ma iau si eu de o chestie minuscula de forma si nu de fond, "niciodata nu a fost 1$=5 lei", uite, 1 dolar e si mai putin de 5 lei, acum e 1$ = 3,24 lei, curs oficial BNR. HABARNISTULEEEEEEE

laura_bodogai

160 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 16:44

De la: mytcor, la data 2009-04-23 14:47:31Habarnistuleeeee !.... abia in anul 2007 romania a reusit sa egaleze PIB-ul Romaniei dia anul de gratie 1989....avand in vedere deficitul / cresterea ec. din 2008 al tariciosului, ai ramas tot sub per capita desteptaciunea lu' caraghislac prajit !

Pune mana pe carte cand vorbesti despre asa ceva, panarama mica bine instruita-n menajeriile propagandisto-tembelizate !...
Si vezi cum raspunzi !...ai grija sa-ti speli dantura, dar nu folosi pasta de dinti Colgate fluorurata c-aia prosteste si-ti reduce durata perioadei de combativitate politica logica ontologica.

Hai Pa !...distrusule...

mytcor el intelege doar ce vrea ,iar cand vii cu argumente te face prost ,incult, dar el habar nu are.daca vede ca nu are dreptate se face victima...si apoi te gandesti ca merge tara prost cu asemenea fenomene.

laura_bodogai

160 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 17:07

De la: Republicanus, la data 2009-04-23 15:11:50
De la: mytcor, la data 2009-04-23 14:47:31Habarnistuleeeee !.... abia in anul 2007 romania a reusit sa egaleze PIB-ul Romaniei dia anul de gratie 1989....avand in vedere deficitul / cresterea ec. din 2008 al tariciosului, ai ramas tot sub per capita desteptaciunea lu' caraghislac prajit !

Pune mana pe carte cand vorbesti despre asa ceva, panarama mica bine instruita-n menajeriile propagandisto-tembelizate !...
Si vezi cum raspunzi !...ai grija sa-ti speli dantura, dar nu folosi pasta de dinti Colgate fluorurata c-aia prosteste si-ti reduce durata perioadei de combativitate politica logica ontologica.
Hai Pa !...distrusule...

In ce era masura PIB-ul din 1989? In dolari... iar cursul de schimb al dolarului era stabilit prin lege de guvernul comunist, adica daca aia stabileau 1$ = 5 lei, asa se calcula pib-ul ala, bai dobitoc imputit si indoctrinat. In conditiile in care nu eram economie de piata iar cursul valutar se stabilea artificial, cum mama dracului sa spui ca pib-ul ala era identic cu asta de acum bai, ipocrit jegos, care ai ajuns acum sa lauzi comunistii ca aveau conditii mai bune in 89 decat avem noi acum. Poate doar scriptic, pe hartie. Na, uite cat de prost esti, iti dai singur cu standul in dreptul.
Hai sictir, jegule. Eu cred ca tu cu altceva te-ai spalat pe dinti, ca puti de la o posta.
Uita-te bai, scarbosule, la faptul ca sunt magazinele pline, la faptul ca toti avem un televizor, un calculator (atunci era interzis sa aia pana si o masina de scris), o masina (ca nici nu mai e loc pe drumuri de cate masini sunt). Uita-te bai prostovan imbecil ca nivelul de trai a crescut semnificativ fata de 1989 (sigur, nu suntem la nivel occidental, dar oricum eram in urma enorm, nici nu vom fi in viitorul apropiat). Bai prostea, gandeste-te la mecanismele economice din spatele economiilor diferite, comunista si capitalista (daca te duce capul) si o sa vezi de ce pe hartie pib-ul din 89 era comparabil cu asta de acum, dar in practica acum e alta mancare de peste.
Mars ma la mancat rahat, ca vad ca te pricepi.

Ma muiutza cred ca tu vb prostii sau vb in punga,cum potzi sa spui ca era interzis sa ai televizor si masina de scris cand in 89 era lin de videouri ,de televizoare color si ce sa mai vb de masini de scris...ba da prost esti ma frate, dar prost de tuna langa tine...aaaaa ca nu totzi isi permiteau ii alta mancare frate dar tind sa cred ca esti traumatizat ,sau faci parte dintr-un partid politic care e pe cale de diparitie ,gen PNL.Dovedesti ca ne faci de ras muiutza

laura_bodogai

160 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 17:08

mytcor,vorbeam de Republicanus,scuze de greseala

laura_bodogai

160 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 17:55

cum sa-ti fie produsul intern brut mai mare cand tu ai acuma mai multe firme de import decat de export.cum potzi sa zici ca Romania actuala este mult mai puternica decat cea din 89 cand tu ai datorii de ordinul zecilor de miliarde de euro si in 89 tara era fara datorii,cum potzi sa aici cand aveam COMTIMUL din timisoara care avea peste 50000 de capete de porc de fermele de vite de industria pe care a avut-o Romania cand in combinatul siderurgic de la resita intrau 10000 de oameni odata pe o tura de lucru cand aveai contracte in Arabia,Germania,Spania s.a.m.d la cnstructia de masini unelte de ordinul milioanelor sau zecilor de milioane de dolari ,sau chiar mai mult ,poate erau de sutelor de miloane sau miliarde de dolari,cum potzi spune ca acuma a crescut produsul intern brut ca si cantitativ si calitativ, daca ai mai multe firme de import decat cele de export conduse de anumitzi parlamentari care pur si simplu au distrus economia tarii gandindu-se doar la binele lor...aaa toate instalatiile de irigare care sau facut in baragan si muntenia toate sau furat,toate CAP-urile sau distrus,spuneau si francezi, noi ne chinuim de 60 de ani sa facem ce a avut Romania in perioada comunista si voi le-ati distrus in 5 ani,pt ce, privatizare? si uite unde s-a ajuns cu privatizarea,suntem de 20 de ani liberi si am ajuns inapoi cu economia ca nici nu mai avem putere financiara si economica in lume.Sau votat HOTII,MINCINOSII SI RAU FACATORII,o meritam din plin aceasta soarta.HAI dai bataie si sustinei pe Basescu,Patriciu si altii care fura tara ca in codru da-tii bataie mai ales tu republicane ,da-i bataie.

Fosta membra 9am.ro

1512 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 17:58

Gorila, spala-te bai pe ochi si citeste mai bine, n-am spus ca era interzis televizorul (desi se prindea un singur program, care se vedea 2 ore pe zi, cine era mai aproape de granita prindea bulgarii daca avea bafta). Da, era interzis sa ai masina de scris, prostovane. Cativa "fericiti" care aveau nevoie de masina de scris din vari motive trebuiau sa obtina aprobare de la militie, sa o inregistreze si primeau o serie si un numar, se lua un text scris la masina aia (ca un fel de amprenta a masinii de scris daca vrei, pentru ca fiecare scrie un pic diferit,chiar dacafunctioneaza pe acelasi principiu). De ce? Pentru ca se puteau multiplica la o masina de scris materiale anti-comuniste si se puteau pe urma distribui in numar mare, se faceau inclusiv "fluturasi" ca astia de reclama cu mesaje anti-ceasca sau anti-sistem si arunca pur si simplu pe strada, de aia ma, umflatelu. De aia, gorilutza.
A, ca erau masini de scris pe la birouri, unde sigur ca erau necesare, asta e altceva, si toate alea, cum am mai spus, erau inregistrate cu serie si numar si "amprentate" din motivul pe care ti l-am spus. Nu te mai repezi ca berbecul sa citesti nespalat pe ochi, ca citesti in cas si pe urma iti ies niste raspunsuri de gorilutza "pidosnica", si documenteaza-te si tu un picut, ca spre deosebire de altii (nu dau nume ) nu vorbesc din ce am vazut la stirile de la ora 5.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 18:07

De la: Republicanus, la data 2009-04-23 16:09:28Na, ca sa ma iau si eu de o chestie minuscula de forma si nu de fond, "niciodata nu a fost 1$=5 lei", uite, 1 dolar e si mai putin de 5 lei, acum e 1$ = 3,24 lei, curs oficial BNR. HABARNISTULEEEEEEE

Fosta membra 9am.ro

1512 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 18:08

Aurica (asa am inteles ca te cheama - fa-ti omule cont separat, e aiurea sa scrii cu numele lu nevasta-ta, nu mai stiu cu care din voi ma cert ), m-ai vazut pe undeva sustinand clasa politica actuala? M-ai vazut sustinand altceva decat lustratia plus schimbarea clasei politice plus limitarea numarului de mandate parlamentare pe care sa aiba voie cineva sa le detina pe viata? Unde? Da-mi citatul, sa-l vad si eu.

Clasa asta politica de hoti trebuie schimbata, nu e nici un dubiu aici, dar in nici un caz nu trebuie pus in frunte un cap incoronat care sa prinda radacini acolo, ca la noi tocmai problema capitala este ca politicienii nu s-au (vezi ca nu se scrie "sau" votat, se scrie "s-au votat", inteligentule) schimbat deloc din 90 si pana acum (unii, multi, au state de plata si pe la PCR), deci e o lipsa de mobilitate daca vrei, in tot sistemul nostru politic. Un rege pus in frunte pe viata in nici un caz nu ar contribui la "dinamizarea" clasei politice, dimpotriva, ar intepeni totul si mai rau!

Inca o data, pentru a mia oara, NU CONFUNDA clasa politica actuala, care e de tot rahatul si care e corupta pana in maduva oaselor cu sistemul republican de guvernamant!!!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 18:15

"Clasa asta politica de hoti trebuie schimbata, nu e nici un dubiu aici, dar in nici un caz nu trebuie pus in frunte un cap incoronat care sa prinda radacini acolo, ca la noi tocmai problema capitala este ca politicienii nu s-au (vezi ca nu se scrie "sau" votat, se scrie "s-au votat", inteligentule) schimbat deloc din 90 si pana acum (unii, multi, au state de plata si pe la PCR), deci e o lipsa de mobilitate daca vrei, in tot sistemul nostru politic. Un rege pus in frunte pe viata in nici un caz nu ar contribui la "dinamizarea" clasei politice, dimpotriva, ar intepeni totul si mai rau!

Inca o data, pentru a mia oara, NU CONFUNDA clasa politica actuala, care e de tot rahatul si care e corupta pana in maduva oaselor cu sistemul republican de guvernamant!!!"[/quote]

CUM ?.....

Fosta membra 9am.ro

1512 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 18:21

Totusi cu toata coruptia asta, cu hotii astia in frunte, noi ne bucuram acum de niste libertati de care in nici un caz nu poti sa spui ca ne bucuram inainte de 89! Simplul fapt ca tu ai putut sa pleci la munca in straintate sa cauti o viata mai buna arata o diferenta colosala in ceea ce priveste libertatile cetateanului. Oricum am evoluat mult ca tara din 89 pana aici, sigur, nici pe departe pe cat am fi vrut noi (si pe cat am fi avut potential) dar totusi cine se gandea de exemplu ca noi o sa fim liberi sa plecam prin europa cu buletinul sau ca o sa avem voie inclusiv sa injuram seful statului fara sa ne umfle securitatea, ca o sa existe alegeri libere (chiar daca exista probleme si reclamatii la alegeri, mai ales vadim le contesta mereu ) totusi alegerile sunt libere. (ca electoratul e manipulat, ca exista o masa mare de oameni care voteaza ca le-a fost data o bere, asta e alta discutie).
Problema e de la oamenii politici si bisnitari (ca nu pot sa le spun oameni de afaceri astora din romania, poate cativa, prea putini), din lacomie nu se mai satura, desi au ajuns multi-milionari in dolari nu se mai satura sa-si cumpere iahturi, avioane personale, masini de sute de mii de euro si alte fite.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 18:27

pana aici descrierea-i OK !... mai departe,.... cum schimbam aceasta "clasa politica " ?....

Fosta membra 9am.ro

1512 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 18:27

De la: mytcor, la data 2009-04-23 18:15:39

"Clasa asta politica de hoti trebuie schimbata, nu e nici un dubiu aici, dar in nici un caz nu trebuie pus in frunte un cap incoronat care sa prinda radacini acolo, ca la noi tocmai problema capitala este ca politicienii nu s-au (vezi ca nu se scrie "sau" votat, se scrie "s-au votat", inteligentule) schimbat deloc din 90 si pana acum (unii, multi, au state de plata si pe la PCR), deci e o lipsa de mobilitate daca vrei, in tot sistemul nostru politic. Un rege pus in frunte pe viata in nici un caz nu ar contribui la "dinamizarea" clasei politice, dimpotriva, ar intepeni totul si mai rau!

Inca o data, pentru a mia oara, NU CONFUNDA clasa politica actuala, care e de tot rahatul si care e corupta pana in maduva oaselor cu sistemul republican de guvernamant!!!"

CUM ?.....

Am mai spus propunerea mea (nu stiu cat de bine poate fi pusa in practica in Romania, ca ar trebui practic modificata constitutia ceea ce e complicat, dar oricum mai simplu decat restaurarea unei monarhii ). La fel cum exista in cazul presedintelui o limita de maxim 2 mandate pe viata, sa se aplice limita si pentru parlamentari si presedinti de consilii judetene, eventual chiar si pentru primari de ce nu, ca tot acuzam acum baronii locali care sunt la al nush catalea mandat. S-ar asigura asa o schimbare perpetua, nu ar ramane tot dinozaurii astia. Ar veni oameni cu idei noi macar.

E un concept, o idee, tu ce idee ai? Nu-mi spune inscaunarea unui rege, ca nu o sa schimbe ala politicienii brusc si deodata si n-o sa asigure inlocuirea perpetua a clasei politice, n-o sa faca decat sa formeze o camarila si o sa apere interesele apropiatilor lui (fii, fiice, nepoti, amante, neamuri de gradul 7) si cu asta basta.

PS: A, si evident lustratie, ceea ce trebuia facut inca din 90!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 18:35

Te rog frumos, nu ma dezamagi !.... cine are sa-ti voteze tie-n actualul parlament cu-aceeasi clasa politica din "90 incoace "PS: A, si evident lustratie"...??????????????????

laura_bodogai

160 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 18:43

De la: Republicanus, la data 2009-04-23 17:58:37Gorila, spala-te bai pe ochi si citeste mai bine, n-am spus ca era interzis televizorul (desi se prindea un singur program, care se vedea 2 ore pe zi, cine era mai aproape de granita prindea bulgarii daca avea bafta). Da, era interzis sa ai masina de scris, prostovane. Cativa "fericiti" care aveau nevoie de masina de scris din vari motive trebuiau sa obtina aprobare de la militie, sa o inregistreze si primeau o serie si un numar, se lua un text scris la masina aia (ca un fel de amprenta a masinii de scris daca vrei, pentru ca fiecare scrie un pic diferit,chiar dacafunctioneaza pe acelasi principiu). De ce? Pentru ca se puteau multiplica la o masina de scris materiale anti-comuniste si se puteau pe urma distribui in numar mare, se faceau inclusiv "fluturasi" ca astia de reclama cu mesaje anti-ceasca sau anti-sistem si arunca pur si simplu pe strada, de aia ma, umflatelu. De aia, gorilutza.
A, ca erau masini de scris pe la birouri, unde sigur ca erau necesare, asta e altceva, si toate alea, cum am mai spus, erau inregistrate cu serie si numar si "amprentate" din motivul pe care ti l-am spus. Nu te mai repezi ca berbecul sa citesti nespalat pe ochi, ca citesti in cas si pe urma iti ies niste raspunsuri de gorilutza "pidosnica", si documenteaza-te si tu un picut, ca spre deosebire de altii (nu dau nume ) nu vorbesc din ce am vazut la stirile de la ora 5.

mai muiutza,uita-te tu mai bine sa vezi ce ai scris in paranteza si dupa aia vorbeste nespalatule.ca vad ca dai declaratii pe care la urma zici ca nu tu le-ai scris,muiutza.aaaaaaaaaaa si am vazut azi pe libertatea.ro ca regele va sprijini candidatura printului Duda la presedentie, sa dus cu voi,Iar despe PIB mai documenteazate ca habar nu ai ce e ala muiutza

Fosta membra 9am.ro

1512 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 18:44

Astept o propunere mai buna de la tine atunci, daca propunerea mea a fost slaba.
Si ca sa-ti raspund in acelasi registru, cum o sa scoti tu de 2 ori, in 2 referendumuri distincte (unul sa modifici limitele revizuirii, inca unul sa schimbi forma de guvernamant) 50% +1 din populatie la vot, dupa ce in prealabil a trebuit sa aduni de 2 ori cate 500 000 de semnaturi din minim jumatate din judete doar ca sa restaurezi monarhia? Si sa mai faci si in asa fel ca majoritatea celor care se prezinta la urne sa mai si voteze majoritar cu monarhia (desi sustinerea pt monarhie la nivel national e foarte scazuta).

Fosta membra 9am.ro

1512 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 18:47

"la faptul ca sunt magazinele pline, la faptul ca toti avem un televizor, un calculator (atunci era interzis sa aia pana si o masina de scris)"

asta am scris gorilutza. te-a indus in eroare greseala de tipar (mea culpa)? O corectez ca sa "pricepe si tu"

(atunci era interzis sa ai pana si o masina de scris). Ma rog, daca te ducea putin capul vedeai ca aia e doar o greseala de tipar si atat.

Ia uimeste-ma, ce e PIB-ul? Lumineaza-ne...

Ce haios esti, a declarat balbaitu ca sustine dudele pentru presedintie... mama mama, mi-e frica de nu mai pot. Daca ia duda mai mult de 5% mare minune.
Si sa-ti mai spun ceva, daca se intampla vreun miracol (sau vreo tragedie) si duda castiga prin cine stie ce evenimente necontrolabile (de genul cade un meteorit si rade toata populatia tarii in afara de monarhisti), duda o sa trebuiasca, in calitatea lui de presedinte, a JURE ca va respecta constitutia romaniei (constitutia REPUBLICANA a romaniei)... daca incearca sa restaureze monarhia, se considera ca ar comite inalta tradare pentru ca isi incalca juramantul.

Fosta membra 9am.ro

1512 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 18:53

Hai ca nu mai am timp sa ma joc cu voi, am treaba si trebuie sa plec.
Mai vorbim si maine, pa gorilutza, pa mytcor, sa-mi scrieti.

laura_bodogai

160 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 19:08

De la: Republicanus, la data 2009-04-23 18:08:58Aurica (asa am inteles ca te cheama - fa-ti omule cont separat, e aiurea sa scrii cu numele lu nevasta-ta, nu mai stiu cu care din voi ma cert ), m-ai vazut pe undeva sustinand clasa politica actuala? M-ai vazut sustinand altceva decat lustratia plus schimbarea clasei politice plus limitarea numarului de mandate parlamentare pe care sa aiba voie cineva sa le detina pe viata? Unde? Da-mi citatul, sa-l vad si eu.
Clasa asta politica de hoti trebuie schimbata, nu e nici un dubiu aici, dar in nici un caz nu trebuie pus in frunte un cap incoronat care sa prinda radacini acolo, ca la noi tocmai problema capitala este ca politicienii nu s-au (vezi ca nu se scrie "sau" votat, se scrie "s-au votat", inteligentule) schimbat deloc din 90 si pana acum (unii, multi, au state de plata si pe la PCR), deci e o lipsa de mobilitate daca vrei, in tot sistemul nostru politic. Un rege pus in frunte pe viata in nici un caz nu ar contribui la "dinamizarea" clasei politice, dimpotriva, ar intepeni totul si mai rau!
Inca o data, pentru a mia oara, NU CONFUNDA clasa politica actuala, care e de tot rahatul si care e corupta pana in maduva oaselor cu sistemul republican de guvernamant!!!

bine si ce vrei tu acum,daca de 20 de ani nu s-a schimbat nimic ba dimpotriva e mai rau decat la revolutzie.Bineinteles ca nu va fi un rege in tara pt ca nu se mai poate,dar eu mi-am zis parerea si ti-am dat si argumente si solutzii,cand Reagan a fost intrebat de un reporter"ce o sa facetzi pt tara"Reagan i-a zis" cred ca ati formulat gresit intrebarea" la care reporterul i-a zis "cum adica e formulata gresit"la care Reagan ii spune"ce o sa facem ,ca singur fara ajutorul poporului nu fac nimic".Daca in regatul unit al marii britanii ar fi rau ,crezi ca ar mai sta regina la carma si asa nu e ea care ia decizii.Aici parlamentul decide ,pt ca nu are atatea drepturi regina pe cat crezi tu,de la secolul 15 pana in secolul 21 au mai evoluat lucrurile si sa nu crezi ca oameni au stagnat la gandirea cu monarhie ,nu e asa.sa dea dumnezeu ca in cel mult 10 ani sa fim la nivel cu Spania si sa putem sa facem acasa ce se face aicea ,dar mi-e teama ca nu va fi asa.Clasa politica actuala face parte din vechea generatie,comunista ,dar exact ce ti-am zis fiecare pt ei,iar pe mine cetateanul de rand ma intereseaza sa o duc bine adica sa ai de lucru, sa ajungi acasa la nevasta sa traiesti bine in general si mai ales ca politicienii sa traga catre tara. dar asta nu o sa vezi pana nu vine cineva in fruntea tarii cu mana de fier si incepe sa taie si sa spanzure intre parlamentari,si sa schimbe constitutzia Roamniei care a fost facuta de hotzi

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 00:44

De la: mytcor, la data 2009-04-23 18:35:53Te rog frumos, nu ma dezamagi !.... cine are sa-ti voteze tie-n actualul parlament cu-aceeasi clasa politica din "90 incoace "PS: A, si evident lustratie"...??????????????????

Mytcor....împrumută-mi și mie "mânuța" aia ce ai postat-o două pagini mai în spate....pe un alt topic...cu dedicație de la mine...PLEEEEEASE!!!!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
corall2004

42 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 01:15

www.youtube.com/v/u0UX5yzTHrU&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/u0UX5yzTHrU&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 08:43

@republicanule - "bravos natiune,halal sa-ti fie " ,scris ieri la 16.09,iti este dedicat,am uitat sa-ti spun ! cit despre CETATEANUL Radu Duda,are dreptul ca oricare alt cetatean din tara asta sa candideze,daca-l tin balamalele ! ca aceasta Constitutie necesita niste modificari,e toata lumea de acord,da ? ca se poate pune d'un referendum pe tema formei de guvernamint,se poate pune,da ? cit despre cei 5 % cu care ar putea fi creditat ,uiti ca ~ 60% din populatie este ultrascirbita de ce se-ntimpla-n tara ! sa nu te miri daca unii dintre ei vor considera ca Cetateanul Radu Duda este o sansa ptr. RO ; oricum ,prestatia lui e de departe cea mai buna !....Crin Antonescu momentan,tace ! vom vedea,vom asculta,vom cugeta si vom vota in consecinta !

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 08:52

radu duda este un escroc si ca toti escrocii din tara asta,nu numai ca are dreptul,dar si poate[financiar],are mafioti destui care sa-l sustina,sti tu gabi cat timp sau ce efort financiar i-ar lua unui om normal care are si el dreptul,dar nu este sustinut de mafioti,sa stranga cele 300.000 de semnaturi,nu mai vorbim de alte cheltuieli,e normal,ca doar este si el cetatean roman si are dreptul[poate chiar respectivul este de n ori mai bun si mai capabil ca corcodusa]?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 08:58

la cine te gindesti ? cetateanul R.Duda este foarte scolit si-l duce bine mintea....cel putin eu asta am vazut pina acum....un altul nu s-a ivit pina acum ! il astept pe C.Antonescu ! cit despre Dan Puric ,e o bijuterie de om si nu are stofa de politician ;el e altceva !

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 09:04

De la: gabigabi, la data 2009-04-24 08:58:56la cine te gindesti ? cetateanul R.Duda este foarte scolit si-l duce bine mintea....cel putin eu asta am vazut pina acum....un altul nu s-a ivit pina acum ! il astept pe C.Antonescu ! cit despre Dan Puric ,e o bijuterie de om si nu are stofa de politician ;el e altceva !
Pai,poate nici nu trebuie "stofa",ca am avut destula pana acum!Matasea e la cautare acum.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 09:14

he,he ,sloim ! matasea zici ? costa tata ; costa mult intretinerea ei ! tot abaua e mai la-ndemina poporului 1 nu vezi ca matasea ii da furnicaturi pe sirea spinarii ? ziceai de D.Puric - sa se bage ! ar fi pacat de sufletul lui ! bijuteriile trebuiesc protejate !

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 09:19

S-ar putea s-avem parte de canepa!Buna si aia,la nevoie o fumam!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 09:37

si ne mai ametim vreo 5 ani !

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 10:12

De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-04-24 09:19:46S-ar putea s-avem parte de canepa!Buna si aia,la nevoie o fumam!

In loc de stofa , merge si frunza de vie precum Adam in Rai ?

Ticu
Pagini: << 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Monarhie sau republica?
Mergi la: