Info
x
Monarhie sau republica?
|
laura_bodogai 160 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 04:10
De la: click_cont, la data 2009-04-22 22:57:28De la: gabigabi, la data 2009-04-22 16:50:10mai copile,mi-e mila de tine daca tu crezi ca din obedienta,servilism sau frica sustin monarhistii Monarhia ! din Dragoste, Respect, Cinste si Onoare - ptr.asta sustin eu Monarhia ! problema nu-i la mine copile ,caci tu confunzi cele doua ipostaze,considerindu-le a fi tot aia ! iar problama ta cea mare e ca nu stii ce-i ala respect ! |
|
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 04:13
De la: click_cont, la data 2009-04-22 22:57:28De la: gabigabi, la data 2009-04-22 16:50:10mai copile,mi-e mila de tine daca tu crezi ca din obedienta,servilism sau frica sustin monarhistii Monarhia ! din Dragoste, Respect, Cinste si Onoare - ptr.asta sustin eu Monarhia ! problema nu-i la mine copile ,caci tu confunzi cele doua ipostaze,considerindu-le a fi tot aia ! iar problama ta cea mare e ca nu stii ce-i ala respect ! aici iti dau mare dreptate,sa stii ca asa e.
|
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 07:19
De la: laura_bodogai, la data 2009-04-22 21:30:50De la: Republicanus, la data 2009-04-22 03:16:29De la: dora_visinescu, la data 2009-04-22 00:11:55Republicane, Sun Tzu a fost un geniu al strategiei militare (recunoscut) ! Încã nu s-a nãscut un altul, mai bun ca el! Frate(sau soro) un strateg trebuie sa isi cunoasca armamentul sau,si pe cel al inamicului! republicanus are dreptate,ca o spune el mai neortodox e alta treaba,dar are dreptate! Ce s-ar face Napoleon daca si-ar dispune trupele asa cum stia el(foarte bine pentru acea vreme) si astepta sa vina inamicul si in loc de inamic apar vreo 5 Apache(care-i fac praf trupele),sau inamicul se dispune la 1 km ,in afara bataii armelor de atunci dar pentru armamentul modern aceasta distanta nu reprezinta o problema,sau daca ar fi bombardat de la 10.000 de metri de B2? Ce s-ar face ? Cred ca primul gand ar fi ca-l ataca Dumnezeu cu armata lui de ingeri! P.S. Poate ajungem sa dezbatem acest topic civilizat,cu argumente si cu raspunsuri la intrebari!
Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi
ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi
Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri
Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
corall2004 42 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 10:08
De la: eugenb, la data 2009-04-22 20:29:04Tot din aceasta cauza sunt si cei care sustin ... "Republica" : si unde le vezi pe toate astea intr-o repubilca unde toti se bat pentru ciolan si nu le pasa de altceva, sau in care presedintelui nu ii pasa decat de partidul din care a venit?!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 10:12
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 10:14
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 10:18
|
|
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 10:59
|
|
|
|
|
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 11:03
|
|
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 11:05
|
|
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 11:07
|
|
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 11:08
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 11:10
@sirule -m-ai intrebat ceva si iti raspund acum : asa cum este Romania acum- adica republica parlamentara, rolul presedintelui este exact la fel de "decorativ",ca cel al regelui ! si unul si celalalt reprezinta TARA in lume ,iar primul-ministru ii da raportul in legatura cu ce face guvernul !....pina la urma, din ce scrieti voi ,se deduce ca v-ati dori o republica prezidentiala in care presedintele sa aibe puteri totale ! ....la felul in care suntem noi croiti, vi se pare voua,dragilor,ca suntem de ajuns de "europeni" si nu balcanici,ca sa nu cadem in ispita "pumnului de fier" care sa faca si sa dreaga el tot si sa ne trezim ,iar,cu un presedinte pe viata ? asta va doriti ?luati aminte la ce va doriti,caci lacrimile vor fi tardive....
|
|
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 11:19
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 11:42
De la: corall2004, la data 2009-04-23 11:19:03 |
|
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 11:47
multumesc mytcor! poate imi spui si mie cum se posteaza clipuri de pe youtube ca sa le vezi direct aici.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1512 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 13:16
De la: laura_bodogai, la data 2009-04-23 04:07:27De la: Republicanus, la data 2009-04-22 22:38:25Gorilele au cele mai mici testicule si cele mai mici putzulici dintre toate primatele. Prin urmare, gorila se simte constant amenintata si atunci se bate cu pumnii in piept si ameninta ca da "muitza". Bine spus "muitza", ca la puzulica microscopica cu care este dotata, gorila nu e in stare nici macar sa dea o m*ie ca lumea. hopa, chiar "pidosnic" nu credeam ca esti, vezi ca te-au prostit steroizii aia de tot. Nevasta-ta stie ca ai tendinte din astea? Nici nu vreau sa ma gandesc ce faceti voi paznicii intre voi cand nevestele sunt plecate . @nastasemihail: pai iti spun eu ce sistem au gorilele. Exista un mascul alfa care domina tot (ca un fel de rege asa) si toti il urmeaza orbeste (exact cum ar urma si goriloiul nostru capsunar pe rege). Si dupa cum bine ai spus, gorilele sunt pe cale de disparitie. Ce invatam din patania gorilelor? Ca nu vrem mascul dominant (adica rege/imparat/ce-o fi), vrem sa hotaram noi singuri cine ne conduce, nu sa ne conduca masculul cel mai umflat de steroizi, si daca nu ne-o conveni politica lui, atunci sa putem sa-l dam jos! @corall2004: In primul rand, nu poti vreodata sa sustii ca in republici se bat toti pe ciolan si in monarhii nu, pentru ca e absurd. Vrei sa repet pentru a nu stiu cata oara sa va uitati pe niste memorii ale vremii monarhiei si sa vedeti ca politicienii de atunci erau la fel de hoti, daca nu si mai hoti, decat astia de azi? |
|
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 13:26
@corall2004:
[quote]In primul rand, nu poti vreodata sa sustii ca in republici se bat toti pe ciolan si in monarhii nu, pentru ca e absurd. Vrei sa repet pentru a nu stiu cata oara sa va uitati pe niste memorii ale vremii monarhiei si sa vedeti ca politicienii de atunci erau la fel de hoti, daca nu si mai hoti, decat astia de azi?[/quote] Nu e nici pe departe acelasi lucru , pentru ca in monarhie exista un rege care ii mai trage din cand in cand de maneca nu se bate cot la cot cu ei pentru acelasi ciolan!! Iar in ceea ce priveste faptul ca regele nu se poate da jos in caz ca face prea multe prostii iar e o ineptie, vezi cazul lui Carol al II-lea!
|
|
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 13:47
" Nu e nici pe departe acelasi lucru
, pentru ca in monarhie exista un rege care ii mai trage din cand in cand de maneca nu se bate cot la cot cu ei pentru acelasi ciolan!! Iar in ceea ce priveste faptul ca regele nu se poate da jos in caz ca face prea multe prostii iar e o ineptie, vezi cazul lui Carol al II-lea! "Iar ma faci sa ma repet. Daca e nevoie sa pierdem o TREIME din teritoriul tarii si din populatie ca sa putem da jos un rege idiot, atunci scuza-ma, dar e sinucidere curata sa vrem monarhie. Si nici asa, idiotul n-a vrut sa abdice, erau gata gata sa incaseze un glont in cap de la legionari, de aia a fugit din tara (cu intentia clara sa se intoarca la un moment dat si sa-l detroneze din nou pe fii-su - nu ma crede pe cuvant, citeste memoriile lui Carol II). Nu inteleg de unde credinta asta orbeasca in ideea ca un cap incoronat o sa ne apere noua interesele. Noi singuri trebuie sa ni le aparam, sa incetam sa mai credem ca vine vreun sfant din afara si ni le apara. |
|
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 13:55
De la: Republicanus, la data 2009-04-23 13:47:33" Nu e nici pe departe acelasi lucru in ziua de azi sigur n-ar mai fi nevoie de legionari pentru a-l inlocui pe rege, un referendum ar fi suficient din simplu motiv ca situatia politica internationala e alta! Si inca ceva...gaseste-mi si mie in cloaca (pardon...clasa) politica de azi un Bratianu sau un Maniu si il mananc cu fulgi cu tot!!! |
|
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 14:17
De la: Republicanus, la data 2009-04-23 13:47:33" Nu inteleg de unde credinta asta orbeasca in ideea ca un cap incoronat o sa ne apere noua interesele. Noi singuri trebuie sa ni le aparam, sa incetam sa mai credem ca vine vreun sfant din afara si ni le apara si nu inteleg cum propui sa ni le aparam?...alegand acelasi rahat tot timpul, sperand din cinci in cinci ani ca poate de data asta e mai bine si asa trece viata pe langa noi, copii si nepotii nostrii?!!
|
|
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 14:17
De la: corall2004, la data 2009-04-23 13:55:33De la: Republicanus, la data 2009-04-23 13:47:33" Nu e nici pe departe acelasi lucru Da, bine atunci, pai e nevoie de un simplu referendum (de fapt de doua, am mai avut discutia asta cu veneamarin) ca sa instaurezi monarhia. Iti doresc mult succes organizand acel referendum, constitutia iti permite tie ca cetatean sa organizezi, go for it! Iti doresc succes. Ai sa vezi cat de simplu se organizeaza un referendum, stii cate s-au organizat din '90 incoace? Adica in aproape 20 de ani? 1 (in '91 la constitutia de atunci) + 1 (2003, cand s-a modificat constitutia) + 1 cand l-au suspendat pe base (ca erau obligati de constitutie, daca nu-l suspendau nu era nici referendumul) + 1 (cand a tinut base mortis sa faca referendumul ala pe tema votului uninominal, si oricum a fost declarat nul din lipsa de participare). Deci, 4 in 20 de ani, dintre care 2 au fost degeaba (gurile rele spun ca si ala din 2003 a fost cam masluit, dar hai sa zicem). Ai sa vezi ca dincolo de problema logistica a organizarii referendumului, mai pui problema validarii lui. Pentru ca el sa fie valid, trebuie sa participe la vot cel putin jumatate+1 din populatia cu drept de vot, daca nu participa atatia (de cand n-ai mai vazut tu 50% din romani la vot?) referendumul este nul, chiar daca toti aia care s-au prezentat au votata "DA". Teoria referendumului e simpla, sa o pui in practica, infinit mai complicat. Cat despre Bratianu si Maniu, sigur, au fost patrioti, dar au fost mai presus de toate politicieni. Stii ce masuri au luat sa imbunatateasca traiul muritorilor de rand? Nu prea au luat, iarasi, nu ma crede pe cuvant, citeste din lucrarile vremii sa vezi in ce conditii traia majoritatea covarsitoare a populatiei. Familia Bratianu avea ditamai imperiul financiar/industrial/cum vrei tu sa-i spui. Care e diferenta intre ei si oligarhia de astazi? Poate doar ca aia aveau o doza de patriotism, vroiau ca Romania sa aiba o pozitie puternica macar pe plan international, chiar daca pe plan intern eram vai de capul nostru (desi greseau capital crezand ca poti face dintr-o tara o putere care sa conteze in timp ce avea populatia in conditiile jalnice pe care le avea). Intr-adevar, pe astia de astazi nici macar atata lucru nu-i intereseaza. Altfel, daca ne uitam atent o sa vedem aceleasi imperii financiare si "baieti destepti". Nu ma crede pe cuvant, exista carti, lucrari ale vremii, memorii la indemana oricui. |
|
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 14:19
De la: sirboby, la data 2009-04-23 07:19:28De la: laura_bodogai, la data 2009-04-22 21:30:50De la: Republicanus, la data 2009-04-22 03:16:29De la: dora_visinescu, la data 2009-04-22 00:11:55Republicane, Sun Tzu a fost un geniu al strategiei militare (recunoscut) ! Încã nu s-a nãscut un altul, mai bun ca el! un strateg bun e ce are in cap cum isi pune la dispozitie planul de atac si bineinteles ca si arma care o are ...Eu zic sa-l lasam pe Napoleon si uitate la Rusi cand au fost in cecenia,spuneau ca o sterg de pe fatza pamantului si Cecenii iau intampinat si stiau ca lupta corp la corp e inutila pt ca ei aveau 80000 de mii sau mai mult de 80000 de soldatzi,aici vorbesc de rusi si cecenii erau nesemnificativ pt Rusi ca si trupe si au facut razboiul de gherila si uite asa au murit in cecenia soldatzii rusi pe capete.Dar despre aceste planuri de atac eu cred ca fiecare tara are consiliul ei de aparare si ajung la un numitor comun prin planul de atac facut de acest consiliul in cazul de razboi.Si bineinteles ca,conteaza si armele pt ca nu potzi sa te duci fratioare cu pusca de vanatoare si altul iti apare cu un m-16 sau ak-47.omoara-l pe acel soldat, sau cu cateaua de pe tab sau tanc ca aia iti face un zid de beton vraiste,sau altul sa vina cu prastia si altul cu AG-9 poftim ,ce-i faci il musti de gat....dar cum ti-am zis si poate ma insel un strateg bun e cine cunoaste toate detaliile si are un plan bun de atac si bineinteles ca ,conteaza si armamentul. |
|
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 14:21
|
|
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 14:26
De la: corall2004, la data 2009-04-23 14:17:28De la: Republicanus, la data 2009-04-23 13:47:33" Nu inteleg de unde credinta asta orbeasca in ideea ca un cap incoronat o sa ne apere noua interesele. Noi singuri trebuie sa ni le aparam, sa incetam sa mai credem ca vine vreun sfant din afara si ni le apara Asa e, ce sa ne mai obosim sa avem un mecanism de constrangere al politicienilor o data la 4 (sau 5 in cazul presedintelui) ani? Punem o data pe unul, si nici macar speranta ca o data la 5 ani o sa fie mai bine n-o s-o mai avem, ce mama ei. Gandeste-te ca fata de 1990 oricum lucrurile au progresat, nivelul de trai a crescut, avem o deschidere spre lume (cea mai mare deschidere pe care a avut-o vreodata tara asta in istoria ei). E adevarat, nu au fost imbunatatiri asa de substantiale pe cat am fi vrut noi, coruptia a scapat de sub orice control, e adevarat, conditiile nu sunt la nivel european si cel mai dureros, avem aceiasi nomenclaturisti la putere, dar cine ne-a oprit sa-i dam jos, sa ne cerem drepturile organizand societatea civila care la noi ori nu exista ori cat exista este aservita politic? Pai nu prea ne-a oprit nimeni. Doar lipsa romanului de implicare, asta a atarnat greu, ca nu ne-ar fi oprit nimic pe noi, cetatenii, care vrem conditii mai bune, sa ne unim si sa facem societatea civila libera si independenta de politic, doar suntem de vina ca am permis. Este mult mai simplu sa faci asta decat referendumuri valide. |
|
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 14:30
De la: Republicanus, la data 2009-04-23 13:16:07De la: laura_bodogai, la data 2009-04-23 04:07:27De la: Republicanus, la data 2009-04-22 22:38:25Gorilele au cele mai mici testicule si cele mai mici putzulici dintre toate primatele. Prin urmare, gorila se simte constant amenintata si atunci se bate cu pumnii in piept si ameninta ca da "muitza". Bine spus "muitza", ca la puzulica microscopica cu care este dotata, gorila nu e in stare nici macar sa dea o m*ie ca lumea. mai baiete uite nu-mi place sa joc acasa ci numai in depalsare adica pe teren neutru si cred ca ai fi bun de o muiutza ca ai gura cam mare,iar cu steroizii ,sti ce-ti ataca prima si prima data steroizii?caile renale adica faci blocaj renal,dar tu stii ce sunt steroizii?astept raspuns.ce compozitie au si de fapt ce se aduna in corp din cauza steroizilor.hai paaaaaaaaaa muiutza si astept raspuns |
|
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 14:35
De la: Republicanus, la data 2009-04-23 14:17:56 ...stii ceva, am citit destul de mult asa ca nu imi mai tot da cu cartile si memoriile din care speculezi doar unele mici aspecte negative ca sa-ti justifici optiunea, sub nici o forma de guvernamant sau nici o persoana din lume nu este in totalitate perfecta insa trebuie sa vezi in ansamblu si sa pui in balanta, nu doar anumite aspecte. Cat despre situatia economica nu inteleg cum adica "eram vai de capul nostru"?!! Daca ai citit atat de mult pe cate spui, ai idee care era situatia economica pe timpul regelui Ferdinad.. ca Romania ajunsese cea mai dezvoltata tara din sud-estul Europei?! Cum erai atunci tratat cand mergeai in strainatate ca roman si cum esti acum, cand multi se feresc sa vorbeasca romaneste cand ies din tara de teama modului in care o sa fie tratati?! Oare atunci nu aveam tigani care sa iasa si sa faca prostii pe afara, de ce?!! Si sunt multe alte aspecte pe care nu mai are rost sa ma chinui sa le prezint pentru ca cine e orb nu are cum sa vada lumina. Si cu asta am incheiat polemicile ca nu are rost. Fiecare cu parerea si optiunea lui pana la urma. Salutari! |
|
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 14:47
Habarnistuleeeee !....
abia in anul 2007 romania a reusit sa egaleze PIB-ul Romaniei dia anul de gratie 1989....avand in vedere deficitul / cresterea ec. din 2008 al tariciosului, ai ramas tot sub per capita desteptaciunea lu' caraghislac prajit ! Pune mana pe carte cand vorbesti despre asa ceva, panarama mica bine instruita-n menajeriile propagandisto-tembelizate !... Si vezi cum raspunzi !...ai grija sa-ti speli dantura, dar nu folosi pasta de dinti Colgate fluorurata c-aia prosteste si-ti reduce durata perioadei de combativitate politica logica ontologica. Hai Pa !...distrusule...
|
|
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 15:11
De la: mytcor, la data 2009-04-23 14:47:31Habarnistuleeeee !.... In ce era masura PIB-ul din 1989? In dolari... iar cursul de schimb al dolarului era stabilit prin lege de guvernul comunist, adica daca aia stabileau 1$ = 5 lei, asa se calcula pib-ul ala, bai dobitoc imputit si indoctrinat. In conditiile in care nu eram economie de piata iar cursul valutar se stabilea artificial, cum mama dracului sa spui ca pib-ul ala era identic cu asta de acum bai, ipocrit jegos, care ai ajuns acum sa lauzi comunistii ca aveau conditii mai bune in 89 decat avem noi acum. Poate doar scriptic, pe hartie. Na, uite cat de prost esti, iti dai singur cu standul in dreptul. Hai sictir, jegule. Eu cred ca tu cu altceva te-ai spalat pe dinti, ca puti de la o posta. Uita-te bai, scarbosule, la faptul ca sunt magazinele pline, la faptul ca toti avem un televizor, un calculator (atunci era interzis sa aia pana si o masina de scris), o masina (ca nici nu mai e loc pe drumuri de cate masini sunt). Uita-te bai prostovan imbecil ca nivelul de trai a crescut semnificativ fata de 1989 (sigur, nu suntem la nivel occidental, dar oricum eram in urma enorm, nici nu vom fi in viitorul apropiat). Bai prostea, gandeste-te la mecanismele economice din spatele economiilor diferite, comunista si capitalista (daca te duce capul) si o sa vezi de ce pe hartie pib-ul din 89 era comparabil cu asta de acum, dar in practica acum e alta mancare de peste. Mars ma la mancat rahat, ca vad ca te pricepi. |
|
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 15:18
Habarnistuleeeeeeee !...niciodata n-a fost 1$=5 lei , asa ca s-o sictiresti pe mamicutza si taticutzul tau !..rebutatule !...
|
|
|
|

Inteligentule, bilutzele alea minuscule pe care le ai par imense comparat cu dimensiunea creierului pe care il ai in craniul ala de Homo neandertalensis cu care ai fost inzestrat.
, pentru ca in monarhie exista un rege care ii mai trage din cand in cand de maneca nu se bate cot la cot cu ei pentru acelasi ciolan!! Iar in ceea ce priveste faptul ca regele nu se poate da jos in caz ca face prea multe prostii iar e o ineptie, vezi cazul lui Carol al II-lea!
abia in anul 2007 romania a reusit sa egaleze PIB-ul Romaniei dia anul de gratie 1989....avand in vedere deficitul / cresterea ec. din 2008 al tariciosului, ai ramas tot sub per capita desteptaciunea lu' caraghislac prajit !