back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Monarhie sau republica?

Pagini: << 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 >> Sari la pagina:

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 11:27

Prea putin conteaza ca e rege sau presedinte, din pacate ei au roluri [puteri ]mici in stat, din pacate adevarata conducere parlamentul o are, si acolo fiecare lupta pentru avantajul lui ! - acolo trebuie modificari facute !

Ticu
click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 11:35

De la: gabigabi, la data 2009-04-22 11:12:17 Inteleptule republican - dar un presedinte cum poate schimba clasa politica si societatea ,him ? are mai multe drepturi decit un rege ? ii da Constitutia acest drept ,scumpule care vorbesti atit de necioplit?cum ar trebui sa fie un OM ca sa va convinga pe voi,mirlanii in suflet si-n gind, sa respecte, sa vorbeasca frumos si aduca argumente si nu insulte ? aaaaa,da, daca-i un "presedinte jucator" isi va viri nasul in toate cele,blocind mersul normal al lucrurilor pentru ca, nu ? vine SEFUL si va arata pisica cui trebuie si totul se face dupa voia lui ! e bine asa ? e firesc sa fie asa si institutiile statului sa bata pas de defilare in fata Zeusului ? si in loc de primenirea morala atit de dorita, sa colcaim in aceasi obedienta, servilism ,minciuna si frica ? cel putin un rege- oricare si oriunde este el - NU se amesteca nici in alegerile parlamentare ; Nu face el majoritatea-n Parlament ; Nu conduce el guvernul din umbra ; NU-i nici sef de partid,nici prim-ministru ! el este REGELE - mai presus de toate astea ,dar de rusinea caruia te feresti sa le faci !

...de asta aveti voi nevoie? de cineva in fruntea statului de care sa nu asculte nimeni si pe care sa nu-l bage nimeni in seama, fara dreptul dea pune piciorul in prag atunci cand e cazul? Mai lipseste sa ne propuneti pe post de presedinte un manechin de plastic pe care unde-l pui acolo sta si in pozitia in care iti place.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 12:51

Domnule mytcor, eu degetul ala , l-as indrepta spre gura lui Duda cand va candida la presedentie ! [/quote]

..ofera-l tuturor candidatilor Ticule, succes !...

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 14:42

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-21 16:12:48

domnu' Florin , cantecul asta cu Chilia sa-l pui la toamna cand fierbem cazanul dupa ce am cules prunele !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

1512 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 14:47

De la: gabigabi, la data 2009-04-22 11:12:17 Inteleptule republican - dar un presedinte cum poate schimba clasa politica si societatea ,him ? are mai multe drepturi decit un rege ? ii da Constitutia acest drept ,scumpule care vorbesti atit de necioplit?cum ar trebui sa fie un OM ca sa va convinga pe voi,mirlanii in suflet si-n gind, sa respecte, sa vorbeasca frumos si aduca argumente si nu insulte ? aaaaa,da, daca-i un "presedinte jucator" isi va viri nasul in toate cele,blocind mersul normal al lucrurilor pentru ca, nu ? vine SEFUL si va arata pisica cui trebuie si totul se face dupa voia lui ! e bine asa ? e firesc sa fie asa si institutiile statului sa bata pas de defilare in fata Zeusului ? si in loc de primenirea morala atit de dorita, sa colcaim in aceasi obedienta, servilism ,minciuna si frica ? cel putin un rege- oricare si oriunde este el - NU se amesteca nici in alegerile parlamentare ; Nu face el majoritatea-n Parlament ; Nu conduce el guvernul din umbra ; NU-i nici sef de partid,nici prim-ministru ! el este REGELE - mai presus de toate astea ,dar de rusinea caruia te feresti sa le faci !

mortala ca de obicei, si lipsita de orice urma de gandire, fugind de logica precum dracul de tamaie! Auzi, cica s-ar feri politicienii DE RUSINE . Claaar, la fel s-au ferit si pe vremea lui Carol I, Ferdinand, toti... asa e, mhm... Si din nou iti dai singura cu stangul in dreptul, vorbesti ca trebuie sa scapam de obedienta, servilism, frica... dar vrei un imparat incoronat in fata caruia poporul sa se prosterneze. Tanti, de ce nu-ti iei si matale o carte de logica sa vezi acolo cum sa faci ca sa nu te mai contrazici singura in aceeasi propozitie.

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 16:50

mai copile,mi-e mila de tine daca tu crezi ca din obedienta,servilism sau frica sustin monarhistii Monarhia ! din Dragoste, Respect, Cinste si Onoare - ptr.asta sustin eu Monarhia ! problema nu-i la mine copile ,caci tu confunzi cele doua ipostaze,considerindu-le a fi tot aia ! iar problama ta cea mare e ca nu stii ce-i ala respect !

costelino1967

89 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 17:00

De la: gabigabi, la data 2009-04-22 16:50:10mai copile,mi-e mila de tine daca tu crezi ca din obedienta,servilism sau frica sustin monarhistii Monarhia ! din Dragoste, Respect, Cinste si Onoare - ptr.asta sustin eu Monarhia ! problema nu-i la mine copile ,caci tu confunzi cele doua ipostaze,considerindu-le a fi tot aia ! iar problama ta cea mare e ca nu stii ce-i ala respect !

nu o fii el cu respect, dar e mai destept, monarhia sa i-o spui lui mama ta

a fi sau a nu fi
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 17:53

de ce-i mai destept ,ca seamana cu tine ?

Fosta membra 9am.ro

1512 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 18:14

mamaie, respect ofer cui merita, nu doar ca ai facut umbra pamantului 100 de ani si tot n-ai priceput nimic.

sunt mai destept pentru ca nu mi-e frica sa gandesc, spre deosebire de tine care, cum am mai spus, fugi de gandirea logica precum dracul de tamaie si vrei ca cineva (un cap incoronat) sa gandeasca in locul tau si doar sa dea ordine (ce l-ai mai iubit pe nea nicu). du-te mamaie si creste-ti nepotii, doar ai grija sa nu fie prostia contagioasa ca atunci ii condamni si pe ei la o viata de ignoranta, si saracii nu au nici o vina.
Tine-ti mila pentru tine, mamaie, ca o sa ai nevoie de ea, pentru ca din partea mea nici macar mila nu meriti.

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 18:25

In Romania nu mai poate sa fie monarhie!

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 19:51

Foarte tare Gabi! Si ce face regele? Il punem numai pentru a-i plati intretinerea castelelor,a suitei si a printilor si printeselor?Chiar crezi ca exista rusine in politica?Eu nu cred! Ce folos aduce acel rege care nu face nimic societatii?

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
corall2004

42 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 20:13

De la: gabigabi, la data 2009-04-22 16:50:10mai copile,mi-e mila de tine daca tu crezi ca din obedienta,servilism sau frica sustin monarhistii Monarhia ! din Dragoste, Respect, Cinste si Onoare - ptr.asta sustin eu Monarhia ! !

laura_bodogai

160 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 20:21

De la: Republicanus, la data 2009-04-21 21:23:11acelasi mytcor... gol de orice continut, plagiator al unor citate scrise de autori din alte epoci (sun tzu in special a trait inainte de hristos, cat de aplicabil poate fi ceva scris in 500 i.hr. pentru zilele noastre, numai mytcor cu goliciunea lui totala poate spune).
Nu cumva esti unul si acelasi cu paznicul care venise aici sa dea lectii? Nu de alta, dar asemanarea este izbitoare, mai ales la ipocrizie. Cica republicanii "evita smechereste" sa raspunda la intrebari, dar el cu capul lui lipsit de orice idee proprie nu raspunde vreodata la nimic, ci da doar niste citate care pot fi interpretate in N moduri sau care fac parte din alte epoci apuse.
Inca mai crezi ca lumea o sa aiba impresia ca esti destept pentru ca plagiezi niste citate? Nu faci decat sa arati cat de lipsit de continut e creierasul tau microscopic, atat de lipsit incat nici macar sa raspunzi la niste intrebari simple nu poti, trebuie sa furi citatele altora.
Pleaca mai, plagiatorule, la pazit discoteci, sa-ti fie rusine. Cica Romania nu va mai exista pe harta economica de aici incolo. Dar CAND a existat vreodata? Ce ciudat ca un ipocrit care acuza pe altii de comunism sustine sus si tare teza comunista ca noi eram granarul europei si faceam pretul graului. Baaai, treci peste indoctrinarea ceausista (cu care ii acuzi pe altii), ipocritule, si uita-te putin la lipsa de orice mijloace pe care le are si le avea Romania, la inferioritatea totala in fata URSS in materie de suprafete agricole si cantitati produse si ai sa vezi de ce povestea cu graul era doar atat, o poveste. Cand a fost Romania vreodata pe harta economica a lumii mai, berbecule? Poate doar cand a vrut Hitler petrolul pentru razboiul lui, in rest... unde? Si poate ai impresia ca regele, in conditiile date acum s-ar fi opus sau ar fi putut cumva sa se opuna guvernului care a decis sa ia imprumut? Cum? Prin ce mijloace? Daca ar fi fost monarhia constitutionala (adica regele era doar paiata) ce putea sa faca sa blocheze imprumutul si sa nu incalce constitutia?
Du-te ma la furat melci ca deja te vede toata lumea cat de gol esti in cap.

@sirboby:
n-are sens sa incercati sa-i explicati cu niste argumente de bun simt ceva acestui individ lipsit de personalitate si coloana vertebrala, care ar vrea sa se prosterneze si sa pupe papucul unui cap incoronat. El o stie p-a lui (plagiatul si plecaciunea pana la pamant) si atat, si se mai si da mare destept ca vai, a scos niste citate de undeva. Dati-l incolo, oamenii astia orbi si robi nu merita atentia noastra.

fii sigur ca romania nu mai e pe harta economica din cauza voastra a republicanilor care de 20 de ani v-ati batut joc de tara jos cu voi muistilor.Sa terminat cu voi si auma urlatzi ca nu avetzi simpatizantzi ,da-i bataie muistule

laura_bodogai

160 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 20:22

De la: sirboby, la data 2009-04-22 19:51:02

Foarte tare Gabi! Si ce face regele? Il punem numai pentru a-i plati intretinerea castelelor,a suitei si a printilor si printeselor?Chiar crezi ca exista rusine in politica?Eu nu cred! Ce folos aduce acel rege care nu face nimic societatii?

fii sigur o sa faca mult mai mult decat sa facut pana acuma

laura_bodogai

160 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 20:23

De la: Republicanus, la data 2009-04-22 18:14:15mamaie, respect ofer cui merita, nu doar ca ai facut umbra pamantului 100 de ani si tot n-ai priceput nimic.
sunt mai destept pentru ca nu mi-e frica sa gandesc, spre deosebire de tine care, cum am mai spus, fugi de gandirea logica precum dracul de tamaie si vrei ca cineva (un cap incoronat) sa gandeasca in locul tau si doar sa dea ordine (ce l-ai mai iubit pe nea nicu). du-te mamaie si creste-ti nepotii, doar ai grija sa nu fie prostia contagioasa ca atunci ii condamni si pe ei la o viata de ignoranta, si saracii nu au nici o vina.
Tine-ti mila pentru tine, mamaie, ca o sa ai nevoie de ea, pentru ca din partea mea nici macar mila nu meriti.

mila se imparte cap patrat.dar voi republicanii o sa avetzi nevoie din plin muistule

laura_bodogai

160 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 20:27

De la: Republicanus, la data 2009-04-21 23:20:11du-te mai la furat melci, ipocritule. vai de capul tau sec bai, "cap plecat". Nu esti decat un rob, rob te-ai nascut rob ramai, rob ai sa mori. D-aia si vrei un imparat, ca sa ai cui sa pupi talpa. Du-te mai dobitoc infumurat cu creier de gaina si lipsa de coloana vertebrala la pazit discoteci, tu esti paznicul care le stie pe toate nu?
Mars ma la curatat latrinele "casei regale", ca de asta ai fi bun.
Ia uimeste-ma, CUM va schimba un imparat paiata societatea? Pai normal ca nu ai sa raspunzi bai, cap sec si ipocrit fara coloana vertebrala ce esti, ca esti incapabil sa raspunzi si sa gandesti pentru tine, ia mai da niste citate si bag-o p-aia cu comunistii, ca altceva nu mai stii. Ipocrit ce esti, ca spui ca alti "evita smechereste" intrebarile, uita-te ma in oglinda, curatator de latrine ce esti. ROBULE!

o sa faca mai multe decat republicanii tai ,muistule.hai la muiutza ca te astept.sunt gorila...dar unde lucrezi muiutza?dar tu ce esti intr-o socitate condusa de altzii s traiesti in ea ,nu tot un rob ?muiutzaaaaaaaaaaaaaaa

eugenb

1794 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 20:29

Tot din aceasta cauza sunt si cei care sustin ... "Republica" :

"Dragoste, Respect, Cinste si Onoare".

Vedeti cumva vreo diferenta ?

laura_bodogai

160 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 21:30

De la: Republicanus, la data 2009-04-22 03:16:29
De la: dora_visinescu, la data 2009-04-22 00:11:55Republicane, Sun Tzu a fost un geniu al strategiei militare (recunoscut) ! Încã nu s-a nãscut un altul, mai bun ca el!

Dora, si Napoleon a fost geniu militar, scoate-l din secolul 19 si baga-l in secolul 21 si n-o sa stie ce-i aia mitraliera sau cum se urneste din loc un tanc, nici macar n-o sa priceapa de ce nu mai exista cavalerie. S-au schimbat atatea doctrine, strategii, arme si tehnologii militare incat putea sa fie el geniul geniilor, ceea ce a facut el in anul 500 i.Hr. nu se potriveste de nici o culoare astazi. Arta Razboiului a fost foarte tare la vremea ei (prin secolul 5-6 i.Hr., nu se stie exact cand a fost scrisa), dar chiar nu poti compara un strateg de atunci cu unul de acum. Sigur, ca a fost un mare strateg al istoriei, asta nu poate contesta nimeni, dar aici vorbim de prezent.
Ca nu s-a nascut altul mai bun ca el, asta e foarte discutabil...
Si oricum, pana la urma, ce legatura are strategia militara cu discutia despre republica si monarhie?

strategia militara ii una si sa folosesti arma ii alta,lasa republicane ca nu esti destept ,dar de o muiutza esti bun ca vad ca ai gura mare

laura_bodogai

160 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 21:36

De la: eugenb, la data 2009-04-22 20:29:04Tot din aceasta cauza sunt si cei care sustin ... "Republica" :

"Dragoste, Respect, Cinste si Onoare".

Vedeti cumva vreo diferenta ?

ai uitat ceva ce sa facut de vreo 20 de ani incoace,furt, minciuna si inselaciune facuta de parlamentarii in ziua de azi...adica republicani

laura_bodogai

160 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 21:43

De la: costelino1967, la data 2009-04-22 17:00:39
De la: gabigabi, la data 2009-04-22 16:50:10mai copile,mi-e mila de tine daca tu crezi ca din obedienta,servilism sau frica sustin monarhistii Monarhia ! din Dragoste, Respect, Cinste si Onoare - ptr.asta sustin eu Monarhia ! problema nu-i la mine copile ,caci tu confunzi cele doua ipostaze,considerindu-le a fi tot aia ! iar problama ta cea mare e ca nu stii ce-i ala respect !

nu o fii el cu respect, dar e mai destept, monarhia sa i-o spui lui mama ta

vad pe altcineva care a trecut prin viatza ca apa peste piatra,sau itzi place sa vezi tara praduita derepublicani care spun cu indarjire ca ei sunt solutia, hai bate coasa in alta parte tataie.

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 21:44

De la: click_cont, la data 2009-04-22 11:35:23

...de asta aveti voi nevoie? de cineva in fruntea statului de care sa nu asculte nimeni si pe care sa nu-l bage nimeni in seama, fara dreptul dea pune piciorul in prag atunci cand e cazul? Mai lipseste sa ne propuneti pe post de presedinte un manechin de plastic pe care unde-l pui acolo sta si in pozitia in care iti place.
Nu-ti face griji!Bucura-te de basescu!

laura_bodogai

160 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 21:48

De la: laura_bodogai, la data 2009-04-22 21:30:50
De la: Republicanus, la data 2009-04-22 03:16:29
De la: dora_visinescu, la data 2009-04-22 00:11:55Republicane, Sun Tzu a fost un geniu al strategiei militare (recunoscut) ! Încã nu s-a nãscut un altul, mai bun ca el!

Dora, si Napoleon a fost geniu militar, scoate-l din secolul 19 si baga-l in secolul 21 si n-o sa stie ce-i aia mitraliera sau cum se urneste din loc un tanc, nici macar n-o sa priceapa de ce nu mai exista cavalerie. S-au schimbat atatea doctrine, strategii, arme si tehnologii militare incat putea sa fie el geniul geniilor, ceea ce a facut el in anul 500 i.Hr. nu se potriveste de nici o culoare astazi. Arta Razboiului a fost foarte tare la vremea ei (prin secolul 5-6 i.Hr., nu se stie exact cand a fost scrisa), dar chiar nu poti compara un strateg de atunci cu unul de acum. Sigur, ca a fost un mare strateg al istoriei, asta nu poate contesta nimeni, dar aici vorbim de prezent.
Ca nu s-a nascut altul mai bun ca el, asta e foarte discutabil...
Si oricum, pana la urma, ce legatura are strategia militara cu discutia despre republica si monarhie?

strategia militara ii una si sa folosesti arma ii alta,lasa republicane ca nu esti destept ,dar de o muiutza esti bun ca vad ca ai gura mare

da ce legatura are istoria cu subiectul monarhie sau republica?ce sa intamplat in trecut e in trecut ,ma intereseaza prezentul si viitorul.solutzii pt ce se intampla acuma adica ,ce au facut republicanii in 20 de ani?

Fosta membra 9am.ro

1512 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 22:38

Gorilele au cele mai mici testicule si cele mai mici putzulici dintre toate primatele. Prin urmare, gorila se simte constant amenintata si atunci se bate cu pumnii in piept si ameninta ca da "muitza". Bine spus "muitza", ca la puzulica microscopica cu care este dotata, gorila nu e in stare nici macar sa dea o m*ie ca lumea.

Alo, umflatule, vezi ca steroizii atrofiaza bilutzele (se pare ca si creierul), intreaba orice doctor. Vezi-ti acolo de paza, ca iti dau aia si baston de cauciuc, o sa-ti foloseasca in lipsa de altceva pe care o ai.

Asa e, maimuta, daca nu stii ce-i un tanc sau o mitraliera, oricum poti sa faci strategii militare cu ele, ce daca n-ai habar ce-s alea. Inteligentule, bilutzele alea minuscule pe care le ai par imense comparat cu dimensiunea creierului pe care il ai in craniul ala de Homo neandertalensis cu care ai fost inzestrat.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 22:57

cred ca asta e problema tuturor romanilor. Personal nu cred ca romanul are chef de noblete. Pentru el furtul si minciuna sunt mai profitabile, umplu burtica. Cu nobletea se moare pe la noi de foame. Nu te mai chinui sa convingi. Saracu rege ar muri de singuratate plictisindu-se in saloanele regale pentru ca nimeni nu l-ar baga in seama. Respectul cinstea si onoarea romanului sunt de domeniul trecutului. Romanul n-are nevoie de asta e prea complicat pentru el. Cautati mai bine un alt Tepes poate ca apoi v-a intelege ce e cu nobletea cinstea si respectul.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 22:59

DEMOCRATIE REALA.

Cind vine cu referendumul la usa sa ma intrebe de lucruri mai importante sau chiar mai putin importante. Sau pe internet. Costa extrem de putin referendum pe internet.

Dar cind orgoliul unora e mare, nu mai intreaba pe nimeni cum sa faca "bine" ptr toti.

Nici nu au cum sa gindeasca in numele tuturor.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1512 mesaje
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 23:17

De la: nastasemihail, la data 2009-04-22 22:59:25DEMOCRATIE REALA.
Cind vine cu referendumul la usa sa ma intrebe de lucruri mai importante sau chiar mai putin importante. Sau pe internet. Costa extrem de putin referendum pe internet.
Dar cind orgoliul unora e mare, nu mai intreaba pe nimeni cum sa faca "bine" ptr toti.
Nici nu au cum sa gindeasca in numele tuturor.

Corect, democratie reala.
Si dupa cum am argumentat pe paginile precedente, democratia reala nu poate exista decat in absenta oricaror grade nobiliare.

@click:
normal ca romanul nu vrea "noblete", pentru simplul motiv ca si "nobilul" n-ar promova nu stiu ce valori, ci s-ar uita cum sa-si sporeasca privilegiile si sa-l exploateze pe ala care nu e nobil.
Respectul se castiga, cinstea se invata, onoarea e rara si chiar si asa e coruptibila.
Romanul pana la urma nu are nevoie de nu stiu ce lider pe care sa-l urmeze, romanul trebuie sa-si dea seama ca numai el, prin el insusi se poate ridica si ca el are puterea, nu vreun politician cu o functie temporara. Daca introducem limita de mandate pentru parlamentari la fel ca pentru presedinte, asiguram schimbarea perpetua in clasa politica. Cred ca de asta are nevoie romanul in primul rand, sa fie constient de drepturile si indatoririle lui si sa realizeze ca ala care e la putere e acolo pentru ca poporul a vrut asta, nu pentru ca i s-a cuvenit lui asa de la natura.

laura_bodogai

160 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 03:56

De la: Republicanus, la data 2009-04-22 22:38:25Gorilele au cele mai mici testicule si cele mai mici putzulici dintre toate primatele. Prin urmare, gorila se simte constant amenintata si atunci se bate cu pumnii in piept si ameninta ca da "muitza". Bine spus "muitza", ca la puzulica microscopica cu care este dotata, gorila nu e in stare nici macar sa dea o m*ie ca lumea.
Alo, umflatule, vezi ca steroizii atrofiaza bilutzele (se pare ca si creierul), intreaba orice doctor. Vezi-ti acolo de paza, ca iti dau aia si baston de cauciuc, o sa-ti foloseasca in lipsa de altceva pe care o ai.
Asa e, maimuta, daca nu stii ce-i un tanc sau o mitraliera, oricum poti sa faci strategii militare cu ele, ce daca n-ai habar ce-s alea. Inteligentule, bilutzele alea minuscule pe care le ai par imense comparat cu dimensiunea creierului pe care il ai in craniul ala de Homo neandertalensis cu care ai fost inzestrat.

si tot gorila iti va da muiutza

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 04:00

Gorilele or avea republica sau monarhie?
Nu de alta, dar se pare ca sint pe cale de disparitie. O fi de la batutul in piept.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
laura_bodogai

160 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 04:05

De la: nastasemihail, la data 2009-04-23 04:00:29Gorilele or avea republica sau monarhie?
Nu de alta, dar se pare ca sint pe cale de disparitie. O fi de la batutul in piept.

pai de aia spuneam si eu...si vad ca acuma si romanii adevaratzi sunt pe cale de disparitie si raman romani gen republicanus,scuze ma numesc aurel, imi pare bine de cunostintza

laura_bodogai

160 mesaje
Postat pe: 23 Aprilie 2009, ora 04:07

De la: Republicanus, la data 2009-04-22 22:38:25Gorilele au cele mai mici testicule si cele mai mici putzulici dintre toate primatele. Prin urmare, gorila se simte constant amenintata si atunci se bate cu pumnii in piept si ameninta ca da "muitza". Bine spus "muitza", ca la puzulica microscopica cu care este dotata, gorila nu e in stare nici macar sa dea o m*ie ca lumea.

cu bastonul de cauciuc te descurci ,e problema ta.Aici e o problema mai complicata si delicata la care nu-mi place sa particip ,dar cred ca bun pt al tau poponetz

Pagini: << 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Monarhie sau republica?
Mergi la: