back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Viata de dincolo si parerile de rau

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 10:10

Hey! Buna dimineata!
Si eu pe aici, si cam atat. Si eu am sa ii urmez exemplul Dl-ului NewInTown, si am sa fiu neutra o bucata de vreme.
Gata cu joaca!
Bine ati venit si o saptamana cat mai frumoasa va urez!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 10:14

Hei, voi toti! Nu va pot cita rapid, asa ca va raspund acum:
1. Am mustata! (dar nu se vede! )
2. Greenie...fata draga sufletului meu, tu nu poti fi neutra, nu ai mai fi tu! Asa ca, te rog, revino-ti si gata! Cum adica...neutra? Ce e aia?!...
3. Pt toti, inclusiv pt...noul venit! (sa se simta si el bine! ):

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Fosta membra 9am.ro

108 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 10:17

De la: Argus, la data 2009-07-06 09:56:32Parerile clare intr-un domeniu sondat de noi doar prin speculatii de un fel sau altul ar fi, cred eu, doar o dovada de fanatism religios ori nu prea putin relevant, cred eu; dar, ma rog, iti doresc succes in gasirea unor mesaje de care iti doresti si, daca nu iti plac cuvintele frumos alese, te vei putea bucura in voie si de prezenta unora care, precum in paginile anterioare si in cea de fata a acestui topic, stapanesc cu maiestrie arta limbajului de mahala, atat de minunat colorat in invective de tot felul. Sper din tot sufletul sa nu devii asemenea lor, ci sa fii dintre cei ce gandesc inainte de a lua o atitudine, si o fac cu folos, atat gandirea, cat si atitudinea!

Ar trebui sa simti omul din postari,crezi ca sunt un astfel de personaj????
Ma pot transpune ,e adevarat,sau sunt precum cameleonul...ma adaptez!
Cuvintele frumos alese,nu erau un semnal de alarma,dar una peste alta MA BUCUR ca ai sesizat IRONIA!
Imi plac barbatii inteligenti!

si sa nu se supere SEFA...si femeile cu mustata!

serinboy
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 10:20

Argus, io zic sa te abtii! Din respect pt altul mai bun ca tine! (si nu te mai ataca, si nu mai face pe victima).
Daria, nu pot sa fiu neutra (e corect), dar voi incerca sa ma abtin (macar atat o vreme) :))
Nu promit nimic!

Fosta membra 9am.ro

108 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 10:20

De la: daria_ta, la data 2009-07-06 10:14:58Hei, voi toti! Nu va pot cita rapid, asa ca va raspund acum:
2. Greenie...fata draga sufletului meu, tu nu poti fi neutra, nu ai mai fi tu! Asa ca, te rog, revino-ti si gata! Cum adica...neutra? Ce e aia?!...

Data viitoare cand ma mai pupi,tine-ti mustata lipita,mi-ai bagat un fir in gura,avea gust de ...menta, cand te speli pe dinti,sterge-ti mustata!

serinboy
hawk_eye

402 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 10:34

De la: Greenie, la data 2009-07-06 10:20:11Argus, io zic sa te abtii! Din respect pt altul mai bun ca tine! (si nu te mai ataca, si nu mai face pe victima).
Daria, nu pot sa fiu neutra (e corect), dar voi incerca sa ma abtin (macar atat o vreme) :))
Nu promit nimic!

Greenie vad ca din primul tau mesaj pe care imi faci marea onoare de a mi-l adresa deja ma agresezi, apoi imi recomanzi abstinenta, de parca tu ai fi in masura sa dai lectii despre asa ceva... Pacat, de la tine aveam asteptari mai mari, dar ma rog, recunosc ca ma mai insel si eu uneori in aprecieri... Nu am nimic impotriva sa fie cineva mai bun decat mine (de exemplu recunosc cu mana pe inima ca o stimez si respect pe Daria in tot ce scrie), dar consider ca acel cineva e superior daca e mai intelept si se exprima mai frumos si mai placut, care aduce o contributie informativa reala pe forum, si nu cei care doar "paraziteaza" mesajele si ideile altora, din pasiunea de a tese intrigi inutile...

Serinboy, si eu apreciez oamenii inteligenti, femei ori barbati, si, recunosc ca am interpretat poate putin cam pripit primul tau mesaj, ca pe o "trimitere la plimbare" pe care am considerat ca nu o merit. In functie de viitoarele tale postari imi voi forma o imagine despre tine, personal consider ca necesita un oarecare timp sa cunosti un om (pe de alta parte, animalele se pot cunoaste mult mai repede :) ).

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 10:34

De la: serinboy, la data 2009-07-06 10:20:24
De la: daria_ta, la data 2009-07-06 10:14:58Hei, voi toti! Nu va pot cita rapid, asa ca va raspund acum:

Data viitoare cand ma mai pupi,tine-ti mustata lipita,mi-ai bagat un fir in gura,avea gust de ...menta, cand te speli pe dinti,sterge-ti mustata!

Nu iti place menta?...
Si inca un lucru, Serinboy...ti-am mai zis odata, fii atent! Te-am pupat pe obraz, iar mustata mea nu e atat de mare incat sa iti ajuga tie vreun fir in gura!...Aaa...si nu ziceai ca iti plac femeile cu mustata? Pai hotaraste-te, sa stiu, o las sa creasca sau nu?!...

Doamne, uite ce ma face un pusti sa vorbesc!...

Fosta membra 9am.ro

108 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 10:39

De la: Argus, la data 2009-07-06 10:34:03
De la: Greenie, la data 2009-07-06 10:20:11Argus, io zic sa te abtii! Din respect pt altul mai bun ca tine! (si nu te mai ataca, si nu mai face pe victima).
Nu promit nimic!

Greenie vad ca din primul tau mesaj pe care imi faci marea onoare de a mi-l adresa deja ma agresezi, apoi imi recomanzi abstinenta, de parca tu ai fi in masura sa dai lectii despre asa ceva... Pacat, de la tine aveam asteptari mai mari, dar ma rog, recunosc ca ma mai insel si eu uneori in aprecieri... Nu am nimic impotriva sa fie cineva mai bun decat mine (de exemplu recunosc cu mana pe inima ca o stimez si respect pe Daria in tot ce scrie), dar consider ca acel cineva e superior daca e mai intelept si se exprima mai frumos si mai placut, care aduce o contributie informativa reala pe forum, si nu cei care doar "paraziteaza" mesajele si ideile altora, din pasiunea de a tese intrigi inutile...

Serinboy, si eu apreciez oamenii inteligenti, femei ori barbati, si, recunosc ca am interpretat poate putin cam pripit primul tau mesaj, ca pe o "trimitere la plimbare" pe care am considerat ca nu o merit. In functie de viitoarele tale postari imi voi forma o imagine despre tine, personal consider ca necesita un oarecare timp sa cunosti un om (pe de alta parte, animalele se pot cunoaste mult mai repede :) ).

Asadar trebuie sa ma simt privilegiat,daca inca nu ti-ai format o parere,in viziunea ta E DE BINE,oamenii se cunosc mai greu,macar nu sunt animal ca ma catalogai ca atare! inceputul e bun!

serinboy
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 10:39

@Daria, mie imi place menta! Si mai ales inghetata de menta! Si bautura de menta! Si...

@Argus, nu voi continua aceasta discutie. Si eu o respect pe Daria si mi-e draga la suflet, e o persoana exceptionala! Dar cu toate astea, eu inca nu am rabdarea pe care ea o are, si de la mine nu poti avea pretentii (nu ma cunosti catusi de putin, si tocmai din acest motiv, sigur te voi dezamagi daca iti pui sperantele in mine ca voi..... ca nu voi....). Atat. Nimic mai mult, pt ca tot ce aveam de zis am scris mai sus si imi sustin ideea (ca a unui copil ce sunt).

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 10:44

De la: Greenie, la data 2009-07-06 10:39:25@Daria, mie imi place menta! Si mai ales inghetata de menta! Si bautura de menta! Si...

@Argus, nu voi continua aceasta discutie. Si eu o respect pe Daria si mi-e draga la suflet, e o persoana exceptionala! Dar cu toate astea, eu inca nu am rabdarea pe care ea o are, si de la mine nu poti avea pretentii (nu ma cunosti catusi de putin, si tocmai din acest motiv, sigur te voi dezamagi daca iti pui sperantele in mine ca voi..... ca nu voi....). Atat. Nimic mai mult, pt ca tot ce aveam de zis am scris mai sus si imi sustin ideea (ca a unui copil ce sunt).

Sper insa sa nu ma faceti sa am pareri de rau ca stau pe forum, ne-am inteles?!...Lasati cearta, desi uneori are si ea un anumit farmec, prefer insa schimbul de idei constructiv, nu contraziceri si jigniri fara sens, in ciuda afinitatilor pe care fiecare dintre noi le avem!

Fosta membra 9am.ro

108 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 10:46

De la: daria_ta, la data 2009-07-06 10:34:05
De la: serinboy, la data 2009-07-06 10:20:24

Nu iti place menta?...
Si inca un lucru, Serinboy...ti-am mai zis odata, fii atent! Te-am pupat pe obraz, iar mustata mea nu e atat de mare incat sa iti ajuga tie vreun fir in gura!...Aaa...si nu ziceai ca iti plac femeile cu mustata? Pai hotaraste-te, sa stiu, o las sa creasca sau nu?!...

Sa o lasi sa creasca,ce???? nu o ai destul de mareeee???

serinboy
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 10:51

De la: serinboy, la data 2009-07-06 10:46:03

Aaa...si nu ziceai ca iti plac femeile cu mustata? Pai hotaraste-te, sa stiu, o las sa creasca sau nu?!...

Nuuu...

Fosta membra 9am.ro

108 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 11:08

De la: daria_ta, la data 2009-07-06 10:51:04

Aaa...si nu ziceai ca iti plac femeile cu mustata? Pai hotaraste-te, sa stiu, o las sa creasca sau nu?!...

Nuuu...

serinboy
Hook

29 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 11:12

De la: Greenie, la data 2009-07-06 10:39:25@Daria, mie imi place menta! Si mai ales inghetata de menta! Si bautura de menta! Si...

Cum am mai spus si alta data...incurca-i (d)race

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 11:12

De la: serinboy, la data 2009-07-06 11:08:36
De la: daria_ta, la data 2009-07-06 10:51:04

Nuuu...

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 11:29

De la: Spyderom, la data 2009-07-06 11:12:17

Alta data...cand?...Cand erai Spyderom 1?!...

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 11:31

De la: daria_ta, la data 2009-07-06 11:29:36

Cine e Spyderom, Daria? il cunoastem?

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 11:34

De la: Greenie, la data 2009-07-06 11:31:43

Greenie, ai uitat ca pe Spyder, initial, l-a "chemat" Spyderom?!...
Si inca un lucru: replica "incurca-i drace!" i-a apartinut lui Spyder, pe vremea scandalului faimos dintre mine si 'yuppy nu stiu cat"...

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 11:37

De la: daria_ta, la data 2009-07-06 11:34:01
De la: Greenie, la data 2009-07-06 11:31:43

Nu am uitat! Dar credeam ca e o doar o coincidenta de nume...
Deci, alt dracusor!

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 11:40

De la: Greenie, la data 2009-07-06 11:37:50

Deci, alt dracusor!

Da, desi pozeaza in ingeras, tot un dracusor este, desi destul de bland!...

Hook

29 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 11:44

De la: daria_ta, la data 2009-07-06 11:40:28
De la: Greenie, la data 2009-07-06 11:37:50

Deci, alt dracusor!

Da, desi pozeaza in ingeras, tot un dracusor este, desi destul de bland!...

Uitati ca dracusorii au mai multe fete?
Plus ca ei tot ingeri sunt...e adevarat, la alt nivel,dar ingeri

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 11:46

De la: Spyderom, la data 2009-07-06 11:44:31

Uitati ca dracusorii au mai multe fete?
Plus ca ei tot ingeri sunt...e adevarat, la alt nivel,dar ingeri

Fosta membra 9am.ro

108 mesaje
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 23:48

fetele,subiectul era parca..."Viata de dincolo si parerile de rau"

serinboy
e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 17:18

O sa ne para rau, in viata ca si in moarte de parerile de rau nu scapa nimeni. Deja te ia cu frig cand te gandesti ca urmeaza o vesnicie de pareri de rau. Deja simti ca innebunesti din cauza sufletului care nu iti va spune niciodata altceva decat "imi pare rau". Dar amenintarile, premonitiile, nu vor fi niciodata de ajuns. Nu ne vom schimba niciodata, si vom continua sa facem rau atat timp cat vom respira, pentru ca stim, constient sau nu, ca vom avea mereu un ultim moment in care sa spunem cu suprematie "imi pare rau" si sa fim crezuti, si sa trecem dincolo zambind ca am fost iertati. Nu stiu daca in cazul asta autosugestia ar fi mai puternica decat insasi realitatea, insa atata timp cat nu vom avea constiinta ireparabilului ( si nu o vom avea niciodata) nu vom putea sa fim altfel. Vom spera tot timpul ca, atunci cand ne vom fi saturat de a face rau, va exista momentul suprem pentru care traim, cand vom spune "iarta-ma" si vom crede ca se va si intampla. Oamenii au atata nevoie de iertare, dar cred ca o vor obtine intr-un ultim moment, inainte de scufundarea in moartea, zicand cu tot sufletul "iarta-ma". Insa ce te faci cand momentul ala te ia pe nepragatite, si mori al dracu de neimpacat, nici macar tie nu mai apuci sa iti spui ca iti pare rau. Ce te faci atunci? Hmm, se cam duce dracul totul, nu? Iar moartea, asa cum o stim, este singurul lucru "ireparabil". Nu astept pareri de kakat despre "afterlife", nu ma intereseaza dedublari astrale, reincarnari sau alte lucruri "garantate" de kakati in ploaie, spun numai ca iadul e si aici si dupa. Nu cred ca exista rai, lipsa iadului fiind ea insasi raiul. Deci "viata de dincolo si parerile de rau" se rezuma la 2 cuvinte simple de tot, bune ptr toata lumea :" AM BELIT-O!"

Fosta membra 9am.ro

108 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 17:24

De la: harlequin, la data 2009-07-07 17:18:33O sa ne para rau, in viata ca si in moarte de parerile de rau nu scapa nimeni. Deja te ia cu frig cand te gandesti ca urmeaza o vesnicie de pareri de rau. Deja simti ca innebunesti din cauza sufletului care nu iti va spune niciodata altceva decat "imi pare rau". Dar amenintarile, premonitiile, nu vor fi niciodata de ajuns. Nu ne vom schimba niciodata, si vom continua sa facem rau atat timp cat vom respira, pentru ca stim, constient sau nu, ca vom avea mereu un ultim moment in care sa spunem cu suprematie "imi pare rau" si sa fim crezuti, si sa trecem dincolo zambind ca am fost iertati. Nu stiu daca in cazul asta autosugestia ar fi mai puternica decat insasi realitatea, insa atata timp cat nu vom avea constiinta ireparabilului ( si nu o vom avea niciodata) nu vom putea sa fim altfel. Vom spera tot timpul ca, atunci cand ne vom fi saturat de a face rau, va exista momentul suprem pentru care traim, cand vom spune "iarta-ma" si vom crede ca se va si intampla. Oamenii au atata nevoie de iertare, dar cred ca o vor obtine intr-un ultim moment, inainte de scufundarea in moartea, zicand cu tot sufletul "iarta-ma". Insa ce te faci cand momentul ala te ia pe nepragatite, si mori al dracu de neimpacat, nici macar tie nu mai apuci sa iti spui ca iti pare rau. Ce te faci atunci? Hmm, se cam duce dracul totul, nu? Iar moartea, asa cum o stim, este singurul lucru "ireparabil". Nu astept pareri de kakat despre "afterlife", nu ma intereseaza dedublari astrale, reincarnari sau alte lucruri "garantate" de kakati in ploaie, spun numai ca iadul e si aici si dupa. Nu cred ca exista rai, lipsa iadului fiind ea insasi raiul. Deci "viata de dincolo si parerile de rau" se rezuma la 2 cuvinte simple de tot, bune ptr toata lumea :" AM BELIT-O!"

ma intreb un singur lucru...oare am "BELIT-O" cu folos,sau doar ca s-o dezgolim?

serinboy
Fosta membra 9am.ro

537 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 17:26

De la: harlequin, la data 2009-07-07 17:18:33O sa ne para rau, in viata ca si in moarte de parerile de rau nu scapa nimeni. Deja te ia cu frig cand te gandesti ca urmeaza o vesnicie de pareri de rau. Deja simti ca innebunesti din cauza sufletului care nu iti va spune niciodata altceva decat "imi pare rau". Dar amenintarile, premonitiile, nu vor fi niciodata de ajuns. Nu ne vom schimba niciodata, si vom continua sa facem rau atat timp cat vom respira, pentru ca stim, constient sau nu, ca vom avea mereu un ultim moment in care sa spunem cu suprematie "imi pare rau" si sa fim crezuti, si sa trecem dincolo zambind ca am fost iertati. Nu stiu daca in cazul asta autosugestia ar fi mai puternica decat insasi realitatea, insa atata timp cat nu vom avea constiinta ireparabilului ( si nu o vom avea niciodata) nu vom putea sa fim altfel. Vom spera tot timpul ca, atunci cand ne vom fi saturat de a face rau, va exista momentul suprem pentru care traim, cand vom spune "iarta-ma" si vom crede ca se va si intampla. Oamenii au atata nevoie de iertare, dar cred ca o vor obtine intr-un ultim moment, inainte de scufundarea in moartea, zicand cu tot sufletul "iarta-ma". Insa ce te faci cand momentul ala te ia pe nepragatite, si mori al dracu de neimpacat, nici macar tie nu mai apuci sa iti spui ca iti pare rau. Ce te faci atunci? Hmm, se cam duce dracul totul, nu? Iar moartea, asa cum o stim, este singurul lucru "ireparabil". Nu astept pareri de kakat despre "afterlife", nu ma intereseaza dedublari astrale, reincarnari sau alte lucruri "garantate" de kakati in ploaie, spun numai ca iadul e si aici si dupa. Nu cred ca exista rai, lipsa iadului fiind ea insasi raiul. Deci "viata de dincolo si parerile de rau" se rezuma la 2 cuvinte simple de tot, bune ptr toata lumea :" AM BELIT-O!"

Doar aplauze! Nu ma risc la mai mult ...:)

e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 17:31

serinboy, bravo tie ca o poti beli si cu folos. Io nu. Ciao!

hawk_eye

402 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 17:34

No comment de data asta... E o parere, bine exprimata, poate usor umbrita de unele prejudecati, dar respectabila per ansamblu. Daca s-ar fi pornit asa, ar fi fost posibila chiar si o discutie, in care sa ne argumentam motivatiile fiecare; dar, mai bine mai tarziu decat niciodata, e un bun "inceput"...!

Fosta membra 9am.ro

108 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 17:35

OARE ce concluzie trebuie sa trag de aici ca II PARE RAU ca "a belit-o"...sau ca nu are niciun folos ca a facut-o????

serinboy
e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 17:38

De la: serinboy, la data 2009-07-07 17:35:37OARE ce concluzie trebuie sa trag de aici ca II PARE RAU ca "a belit-o"...sau ca nu are niciun folos ca a facut-o????

CINE pe CUI sa-I paRA Rau? P(lII? Tie? FolosuLUI? Tras-Ului de conCLuzii? Tie ca o TraGi?
Am uitat sa iti spun, eu sunt mistocarul pe care, cu blandete si speranta, va trebui sa il accepti in familia voastra.

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului VIATA DE DINCOLO SI PARERILE DE RAU
Mergi la: