Info
x
Viata de dincolo si parerile de rau
|
Fosta membra 9am.ro 955 mesaje Membru din: 5/06/2009 |
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 07:49
De la: Argus, la data 2009-07-03 05:38:28Si, apropo, p(ula aia a ta pastreaz-o pentru c(urva de maica-ta, ok? De la: Argus, la data 2009-07-01 11:43:57 Stimabile domn DMarK! Asa memorie scurta pentru un om atat de erudit ? Ai uitat in ce data te-ai inscris pe forum :( Eu observ ca tu (user din 22/11/2007) esti mai "veteran" decat DMark (user din 5/12/2008) , insa pe picior de egaliate cu ... Cum de ati reusit sa va inscrieti in aceeasi zi ...telepatie ?
Raporteaza abuz de limbaj
2 > 1
|
|
hawk_eye 402 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Mures |
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 07:58
De la: Oksana, la data 2009-07-03 07:49:18De la: Argus, la data 2009-07-03 05:38:28Si, apropo, p(ula aia a ta pastreaz-o pentru c(urva de maica-ta, ok? Nu cred ca ne-am inscris deodata, putin probabil, dar de la o anumita data probabil s-au re-contorizat datele inscrierilor, astfel ca cei mai vechi de acea data au fost actualizati cu data in cauza. In ce priveste referirea mea la "veteranie", ea priveste mai degraba numarul de mesaje scrise, deoarece eu multa vreme am fost doar un cititor pasiv; si inca ma mai gandesc daca am facut bine "activandu-ma", intrucat observ ca a devenit un adevarat viciu la mine sa controlez din cand in cand daca au aparut replici la mesajele mele, lucru pe care cu atata maiestrie l-a speculat Harlequin, cand a facut deosebit de inteligenta remarca cum ca nu-mi respect urgentele declarate de mine insumi, acordand poate o prea mare atentie raspunsurilor la atacurile parazitilor forumului...! In alta ordine de idei, felicitari totusi pentru excelentul tau spirit de observatie!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 08:10
Buna dimineata!
Nu ma asteptam sa va gasesc la ora asta aici...sper, totusi, sa am o zi linistita, fara atitudini care sa ma faca sa ma gandesc ca toate-s noi si vechi sunt toate... Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 08:12
asta e spirit de obsrvatie dupa aproape 30 ore de nesomn
good night Raporteaza abuz de limbaj
2 > 1
|
|
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 08:14
De la: daria_ta, la data 2009-07-03 08:10:43Buna dimineata! Buna dimineata si tie, Daria, si o zi senina cu pace in suflet iti doresc! Eu sunt aici pentru ca nu am lipsit prea mult din zona, avand ceva de lucru azi-noapte, astfel incat, periodic, mi-am mai verificat "casuta postala" de pe acest topic al forumului, pentru a vedea daca am mai "incasat" noutati interesante...!
|
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 08:15
De la: Oksana, la data 2009-07-03 08:12:21asta e spirit de obsrvatie dupa aproape 30 ore de nesomn Somn usor, Oksana!
|
|
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 08:19
De la: Argus, la data 2009-07-03 08:14:59De la: daria_ta, la data 2009-07-03 08:10:43Buna dimineata! Pace in suflet...mi-as dori, dar, din pacate...probabil ca doar dincolo o vom avea...si iarasi revenim la acele probleme existentiale care ii deranjeaza atat pe unii...sper doar sa reusesc sa trec mai repede de starea asta si sa inteleg si sa accept ca viata, asa cum ne-a fost data, duce invariabil intr-un singur loc...dincolo! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 08:24
De la: daria_ta, la data 2009-07-03 08:19:14De la: Argus, la data 2009-07-03 08:14:59De la: daria_ta, la data 2009-07-03 08:10:43Buna dimineata! In economia universului, nimic nu se pierde, totul se transforma, si nu-mi imaginez in ce anume s-ar putea transforma sufletul dupa moarte ori in ce particule s-ar descompune; ca atare, pare logica ideea ca el sa supravietuiasca distrugerii vehiculului astuia fizic, atat de efemer din pacate... Sa speram ca ne vom descurca onorabil si in lipsa acestui vehicul, ba unii spun ca s-ar putea s-o ducem chiar mai bine, daca nu am facut prea multe rele pe aici...!
|
|
|
|
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 14:09
De la: daria_ta, la data 2009-07-03 08:15:00De la: Oksana, la data 2009-07-03 08:12:21asta e spirit de obsrvatie dupa aproape 30 ore de nesomn Buna dimineata , Daria :D
2 > 1
|
|
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 14:13
De la: Oksana, la data 2009-07-03 14:09:37De la: daria_ta, la data 2009-07-03 08:15:00De la: Oksana, la data 2009-07-03 08:12:21asta e spirit de obsrvatie dupa aproape 30 ore de nesomn Buna dimineata, Oksana! Sper ca ai reusit sa te odihnesti si, cu forte proaspete, sa ma inlocuiesti! (nu de alta, dar azi nu am o stare tocmai grozava, din pacate, si prefer sa stau si sa privesc decat sa zic cine stie ce gogomanie pe forum!...)
|
|
e_militaru 533 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 17:30
Ptr Argus
Of of of, nu faci deloc pace cu universul tau, si ma injuri, ba chiar ma injuri de mama, sa inteleg ca esti totusi vreun mariuss29? Sau vreo alta saracie care n-a avut loc de mine? Cum mortii ma-tii poti tu sa-i urezi Dariei o zi cu pace in suflet, dupa ce ma injuri pe mine de mama? Si eu care te facusem manelist de elita...ofofof, ce rau esti ma baiatule, ai fi in stare sa ma musti de varice Ce "naibii" te-a facut sa iei foc asa de tare si sa ma injuri, cand eu nu facusem altceva decat sa-ti arat ca esti prost? Ceva te-a facut pe tine sa-ti iei zborul...dar ce? Pai sa vedem...in afara de faptul ca esti prost, ti-am aratat si ca faci un lucru extrem de inutil, scriind aici ce au scris alti prosti, mai cu scoala decat tine. Acuma zau asa, de unde invectivele cu care ma gratulezi, fara sa ai absolut nici un motiv (citeste ce ai scris, citeste ordinea in care au aparut cuvintele obscene si cine s-a legat de cine). Revenind la ideea promovata de mintea ta de kaki, aici fiind un loc public, unde pot scrie si tampiti ca mine si kakati ca tine, nu vad de ce te-ai apucat sa ma faci taratura ordinara, sa-mi injuri mama si sa te kaci apoi pe tine urand fetelor de aici o zi cu pace in suflet. Pai bagami-as p(ula in sufletu matii, cat timp crezi ca poti sa te kaci in drum, b(ulangiu mic si pervers? Chiar crezi ca esti Omega p(ulii mele si te-ai gasit sa ma injuri ca ti-a kacat tie mintea asa ceva? Scrie in mortii matii ce vrei tu, dar nu mai te agita ca p(izda proasta cand te contrazice cineva, potentule care te chemi. Scrie in mortii tai cat vrei, transcrie, rescrie, kaka-te pe tine cum iti place, dar nu te mai lua de mine. Ai luat foc cand ti-a vorbit Daria de mine si vrei sa ma pui la punct? Si cine p(ula mea ma pune pe mine la punct? Un limbric mic si sarac ca tine? Hai ma ce dracu, sa fim seriosi! Ma duc sa-i bag copii in dinti lu mata, sa-ti mai fac un fratior. Vorbim mai tarziu. Pa papusa! Iti urez o zi senina si cu pace in suflet, baga-mi-ai p(la in mama ta si in mama lu ma-ta. Iar pentru persoanele ingrozite de limbaj, cititi schimbul de replici si vedeti cine a injurat primul. Din nou, pentru Argus, mult bine iti doresc si multi copii cruzi intre b(uci sa ai.Ciao!
|
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 22:14
sper ca atunci cand muriti in viata vesnica sa imi sp si sa muriti..iar
|
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 22:19
De la: dasca777, la data 2009-07-03 22:14:36sper ca atunci cand muriti in viata vesnica sa imi sp si sa muriti..iar Hai, mai iarta si tu pe cate unii!... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 22:20
De la: daria_ta, la data 2009-07-03 22:19:03De la: dasca777, la data 2009-07-03 22:14:36sper ca atunci cand muriti in viata vesnica sa imi sp si sa muriti..iar hmm...bn te iert..restul executarea
|
SLY 202 mesaje Membru din: 25/01/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 23:38
- Bulă, ce ai vrea să îţi scrie pe cruce, după ce mori? - Ceva simplu şi concis. - Ca de exemplu? - Vin imediat!
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 07:30
Pentru Harlequin. Hai sictir, ca nu am vreme de pierdut cu debili mintali ca tine! Esti doar o alta nulitate cu pretentii care nu-si incape in piele, bine ca esti tu destept sa le stii pe toate... Nu am de gand sa particip la un concurs de injurii si insulte cu tine, sunt convins ca esti expert in domeniu, asemenea tuturor boschetarilor care se simt in elementul lor cand folosesc un limbaj suburban si nu pierd nici o ocazie de a se intoarce la el intrucat altceva nu stiu. Cauta-i pe cei asemenea tie sa te certi cu ei, pe mine lasa-ma in plata Domnului cu alti semi-docti etc. sa fac schimb de impresii despre probleme existentiale care pe tine nu te intereseaza catusi de putin; daca salut fetele, nu e treaba ta; ca sa citez pe cineva de pe forum, "nu-i treaba magarului de unde beau oile apa"!
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 08:27
tot pentru Harlequin. In ce priveste urarile mele, ele sunt intotdeauna numai de bine la adresa tuturor si nu voi face exceptie nici in ce te priveste; deci tie iti urez sa ai parte de o indepartare a paclei de pe creier sa poti vedea si tu lumina cunoasterii si intelepciunii, poate vei reveni la sentimente mai bune si la atitudini ceva mai civilizate, pentru binele tau si a celor din jur!
|
Fosta membra 9am.ro 108 mesaje Membru din: 6/07/2009 |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 09:07
Vis-a-vis de acest subiect,complex de altfel,sunt mult prea multe de spus,VIATA DE DINCOLO SI PARERILE DE RAU,oare chiar ar trebui sa ne para rau ca parasim viata asta si intram in cea de ...dincolo?Avem vreun motiv de parere de rau?Sunt curios cum percep multi dintre voi aceasta viata de aici si cum o deosebesc pe cea de dincolo astfel incat sa putem avea pareri de rau!Pareri de rau in ce sens????Ca am plecat din viata asta,sau ca nu am plecat mai devreme in cea de dincolo????
serinboy
|
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 09:16
E o pura speculatie ce spun acum, dar cred ca subiectul topicului priveste mai degraba parerile de rau presupuse a le avea dupa ce trecem "dincolo", vis-a-vis de faptele noastre mai putin benefice pe care le-am savarsit in viata actuala; adica, cum spune crestinul: "plansul si scrasnirea dintilor"... Si, da, subiectul e foarte vast si complex; e si foarte interesant tocmai datorita faptului ca parerile sunt atat de impartite pe tema asta!
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 09:22
Multumesc Argus,dar raspunsul tau nu m-a motivat sa trag o concluzie,asadar mai astept si alte pareri mai CLARE!Fara cuvinte frumos alese,le prefer pe cele care vin DIRECT din suflet asa cum sunt simtite,traite!
serinboy
|
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 09:28
De la: serinboy, la data 2009-07-06 09:22:02Multumesc Argus,dar raspunsul tau nu m-a motivat sa trag o concluzie,asadar mai astept si alte pareri mai CLARE!Fara cuvinte frumos alese,le prefer pe cele care vin DIRECT din suflet asa cum sunt simtite,traite! Ooo...un nou venit! Si direct pe un subiect "greu!... Pareri clare...pai ar trebui sa ti le spui pe ale tale, in primul rand, nu crezi? Simplul fapt ca participi la o discutie poate reprezenta o motivatie, doar ca trebuie sa fii sincer! Deci...asteptam parerea ta!
|
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 09:40
Hmmmm,
Daria imi lansezi o ..PROVOCARE,joci DUR se pare...poate o sa am privilegiul sa te cunosc MAI BINE,deocamdata m-am atasat acestui grup din dorinta de a intelege LUMEA,daca inca nu am venit cu o parere personala,este ca am un stil aparte,prefer sa vad cum gandeste lumea ,apoi vin cu pareri personale,completari! Recunosc(cam greu )ca imi place jocul tau dur ,dar mai ales PROVOCAREA!Competitia e atu-ul meu! cat despre subiectul GREU....lasa-ma sa am rezerve,in viata sunt altele si mai grele...si aici ma refer la,TRAIRI!
serinboy
|
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 09:45
De la: serinboy, la data 2009-07-06 09:40:00Hmmmm, Trairi...si jocul DUR al meu...viata e un joc dur, din pacate, si nu toti pot iesi invingatori...Iar a ma cunoaste nu e neaparat un privilegiu, unora le cam stau in gat , asa ca...mare grija! Dar...bun venit, indiferent din care "tabara" vei face parte!
|
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 09:56
Parerile clare intr-un domeniu sondat de noi doar prin speculatii de un fel sau altul ar fi, cred eu, doar o dovada de fanatism religios ori nu prea putin relevant, cred eu; dar, ma rog, iti doresc succes in gasirea unor mesaje de care iti doresti si, daca nu iti plac cuvintele frumos alese, te vei putea bucura in voie si de prezenta unora care, precum in paginile anterioare si in cea de fata a acestui topic, stapanesc cu maiestrie arta limbajului de mahala, atat de minunat colorat in invective de tot felul. Sper din tot sufletul sa nu devii asemenea lor, ci sa fii dintre cei ce gandesc inainte de a lua o atitudine, si o fac cu folos, atat gandirea, cat si atitudinea!
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 09:57
Sarut-mana,nu voi face parte din nicio tabara,de regula sunt NEUTRU...si multumesc pentru modul in care m-ai intampinat,de altfel vad ca ai foarte multe postari,posibil ca esti SEFA pe aici,o sa incerc sa ma pun bine cu "SEFUL"..o sa aplic regula nr 1..Seful are intotdeauna dreptate!
Nu prea e lume insa constat...asa ca unde-s taberele???? Sunt nou,asa e...si cum nu stiu pe unde sa bantui pe aici...nu gasesc un subiect pentru noii veniti in familia voastra mare,posibil sa nu fie un subiect de intampinare a noilor veniti!Aviz veteranilor,iar daca este poate ma indruma careva unde sa "introduc"!Sa stie lumea ca a mai aparut un... ratacit!
serinboy
|
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 10:01
De la: Argus, la data 2009-07-06 09:56:32Parerile clare intr-un domeniu sondat de noi doar prin speculatii de un fel sau altul ar fi, cred eu, doar o dovada de fanatism religios ori nu prea putin relevant, cred eu; dar, ma rog, iti doresc succes in gasirea unor mesaje de care iti doresti si, daca nu iti plac cuvintele frumos alese, te vei putea bucura in voie si de prezenta unora care, precum in paginile anterioare si in cea de fata a acestui topic, stapanesc cu maiestrie arta limbajului de mahala, atat de minunat colorat in invective de tot felul. Sper din tot sufletul sa nu devii asemenea lor, ci sa fii dintre cei ce gandesc inainte de a lua o atitudine, si o fac cu folos, atat gandirea, cat si atitudinea! Argus, nu trebuie sa te aricesti, inca nu ne-a aratat ca ar avea inclinatii spre cei cu limbaj...altfel decat decent, si, de ce sa nu recunoastem, fiecare dintre noi am avut si "iesiri"!...Asa ca...sa il facem sa se simta bine printre noi, da?!
|
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 10:05
De la: daria_ta, la data 2009-07-06 10:01:04De la: Argus, la data 2009-07-06 09:56:32Parerile clare intr-un domeniu sondat de noi doar prin speculatii de un fel sau altul ar fi, cred eu, doar o dovada de fanatism religios ori nu prea putin relevant, cred eu; dar, ma rog, iti doresc succes in gasirea unor mesaje de care iti doresti si, daca nu iti plac cuvintele frumos alese, te vei putea bucura in voie si de prezenta unora care, precum in paginile anterioare si in cea de fata a acestui topic, stapanesc cu maiestrie arta limbajului de mahala, atat de minunat colorat in invective de tot felul. Sper din tot sufletul sa nu devii asemenea lor, ci sa fii dintre cei ce gandesc inainte de a lua o atitudine, si o fac cu folos, atat gandirea, cat si atitudinea! Bine Daria, ai dreptate, ca de obicei, promit sa ma conformez si sa nu repet unele gafe precedente; sincer mi-ar parea rau sa dezamagesc pe cineva ca tine si alti cativa oameni de calitate de pe forum...
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 10:07
De la: serinboy, la data 2009-07-06 09:57:10Sarut-mana,nu voi face parte din nicio tabara,de regula sunt NEUTRU...si multumesc pentru modul in care m-ai intampinat,de altfel vad ca ai foarte multe postari,posibil ca esti SEFA pe aici,o sa incerc sa ma pun bine cu "SEFUL"..o sa aplic regula nr 1..Seful are intotdeauna dreptate! Ia uite la el, deja se "linguseste!... 1. Nu sunt sefa! 2. Nr. mare de mesaje se datoreaza faptului ca la serviciu stau aproape 8 ore in fata PC-ului, in virtutea profesiei mele, si imi permit sa "imi dau cu parerea" asupra subiectelor de pe forum. 3.Lumea nu e prezenta fie pt ca unii "muncesc", altii inca dorm (chiar si la serviciu! ), altii sunt in sesiune, in licente, etc., iar altii doar privesc, dar nu dispera, vei fi luat si tu in focuri, doar ca iti trebuie rabdare! 4. Sper sa poti duce ceea ce te asteapta, pt ca nu stii niciodata ce te poate astepta...dupa damb!
|
|
piubesc 509 mesaje Membru din: 14/06/2009 |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 10:07
De la: serinboy, la data 2009-07-06 09:57:10Sarut-mana,nu voi face parte din nicio tabara,de regula sunt NEUTRU...si multumesc pentru modul in care m-ai intampinat,de altfel vad ca ai foarte multe postari,posibil ca esti SEFA pe aici,o sa incerc sa ma pun bine cu "SEFUL"..o sa aplic regula nr 1..Seful are intotdeauna dreptate! Raporteaza abuz de limbaj
"Cat de fericiti ar trai multi oameni, daca s-ar ocupa de treburile altora la fel de putin pe cat se ingrijesc de ale lor."
|
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 10:09
deci, in primul rand, ii dau dreptate lui Serinboy in privinta faptului ca "tu esti Sefa". Pe de alta parte, sunt convins ca nu ai mustata!
|
|
|

Ce "naibii" te-a facut sa iei foc asa de tare si sa ma injuri, cand eu nu facusem altceva decat sa-ti arat ca esti prost? Ceva te-a facut pe tine sa-ti iei zborul...dar ce?