Info
x
Viata de dincolo si parerile de rau
|
hawk_eye 402 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Mures |
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 20:14
De la: canalia, la data 2009-07-07 19:46:34@argus si @serinboy @canalia pentru ca asta este limbajul pe care il intelege, daca vorbesti altfel, el o intoarce tot pe un astfel de limbaj; deci, uneori, trebuie sa facem exceptii de la modul nostru obisnuit de exprimare si sa vorbim pe limba lui, sau a celora asemenea lui, daca alegi sa ii tii partea inseamna ca nu ai realizat cine anume calca in strachini de vreo 2 zile bune incoace, mai ai timp sa meditezi... @greenie tu nu meriti macar un raspuns; ramai, asadar, fericita in copilaria & vedetismele tale si lasa-ma pe mine in pace, nu te mai lua de mesajele mele, cel putin nu atata vreme cat nu ai nimic valabil de spus...! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 20:35
Ar mai fi unele lucruri de subliniat:
1. Nu ne-am erijat, nici eu si cred, nici Serinboy, in a fi eleganti x destepti. Daca x ori y fac astfel de aprecieri, este libertatea lor, insa nu vor avea indreptatire in a pretinde de la mine si cred, nici de la Serinboy, sa stam pasivi si sa incasam senini mojiciile lui Harlequin. Sau daca tu intelegi prin desteptaciune si eleganta faptul de a nu riposta la atacurile lipsite de fair-play, atunci da-mi voie sa-ti atrag atentia ca avem conceptii diferite atat despre eleganta, cat si despre desteptaciune... Cred ca tot prin zona asta, undeva mai sus, mi-am exprimat dezacordul si fata de "intoarcerea obrazului" a lui Iisus, dar poate nu ai fost pe faza. In ce ma priveste, sunt pasnic si pacifist chiar, dar atata timp cat sunt lasat in pace; altminteri, stiu sa raspund fiecarei jigodii pe limba ei, nu trebuie sa te surprinda prea tare treaba asta. Sunt capabil sa trec de urgenta de la citate din Kant si Hegel, la cele mai abjecte injuraturi, daca e nevoie, si asta fara sa fac copy/paste, cum au unii impresia ca as face, poate datorita faptului ca ei asa procedeaza ori de cate ori au ceva de spus si nu stiu cum sa o faca, cautand cuvintele altora fara a reda sursa... 2. putem discuta oricand si chestiuni mai elevate si pe un altfel de limbaj, mai ales daca-mi vei asculta rugamintea de a nu face pe psihologul sa-mi analizezi "la rece" mesajele, ori pe a lui Serinboy, sau pe ale altora, si vei veni cu o propunere de discutie realmente constructiva si utila informativ, de "intepatori" suntem cam satui, sincer...!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 20:39
@canalia sper ca m-am facut inteles intr-o oarecare masura, daca nu, iti stau la dispozitie cu alte explicatii oricand, ok?
|
Fosta membra 9am.ro 537 mesaje Membru din: 24/04/2009 |
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 20:55
De la: Argus, la data 2009-07-07 20:39:07@canalia sper ca m-am facut inteles intr-o oarecare masura, daca nu, iti stau la dispozitie cu alte explicatii oricand, ok? Am mai meditat si iata concluziile: 1. nu am vrut impartirea in tabere - tu o vrei insa si esti dezamagit in primul rand pt ca Daria il Place pe H., dar si pt ca mai sunt si altii. (intreaba-te de ce) 2. da, cateodata raspunsul trebuie sa fie pe intelesul celuilalt. Dar trebuie sa stapanesti bine limbajul respectiv altfel risti sa ramai descoperit sau sa nu ai efect sau si mai rau. 3. esti sigur ca H calca in strachini mereu? Chiar tu ai emis o apreciere. In timp ce iti raspund vad cat te seaca la ficati. As putea sa fac oricand pe psihologul, dar si eu sunt satula de "subiecti". Numai ca azi nu am facut-o si nici tu nu ai fost un bon entendeur. Nu este nevoie sa imi spui de ce esti TU in stare! Stiu! Iar eu nu am adus nici o clipa in discutie lucrurile pe care ai tinut sa le explici in mesajul anterior. In plus ai uitat ca nu asteptam raspuns. Am vrut doar sa punctez ceea ce mie mi s-a parut un paradox. Acum insa nu mi se mai pare ca este asa. Asta este de fapt normalitatea. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 21:13
De la: canalia, la data 2009-07-07 20:55:50De la: Argus, la data 2009-07-07 20:39:07@canalia sper ca m-am facut inteles intr-o oarecare masura, daca nu, iti stau la dispozitie cu alte explicatii oricand, ok? Mda, nu ma indoiesc ca ai meditat, dar ai facut-o stramb, sau cel putin afirmatiile tale sunt nu prea conforme cu realitatea, dupa cum urmeaza: 1. Nu vreau impartire in tabere, chiar nu ma intereseaza deloc taberele voastre si spiritul vostru de haita, am mai spus asta si cu alta ocazie, dar probabil dormeai la acea ora; da, intrucatva sunt mirat ca Daria il crediteaza pe individul asta cu atentia ei, probabil ca nu prea avut intre cine si cine sa aleaga, cred, iar individul a reusit poate in momentele lui ceva mai bune sa debiteze si altceva decat ceea ce ne-a aratat noua in ultima vreme; oricum Dariei nu-i port pica, e decizia ei, iar daca ea e prietena cu cineva si eu sunt prieten cu ea, nu e obligatoriu ca eu si acel tert sa fim prieteni, capisci? 2. in ce priveste limbajul in cauza, nu cred ca e cazul sa-ti faci griji, dupa cum am spus ceva mai sus, de injurat poate orice boschi, nu necesita doctorat la Harvard, deci ma descurc... 3. nu are importanta daca calca in strachini tot timpul x ba, conteaza insa ca are o grija deosebita sa jigneasca asa la intamplare, si e si consecvent in atitudinea asta, nu are ezitari, deci, din umilul meu punct de vedere, e irecuperabil... Maestru in arta mistocariei, cine are nevoie de asa ceva? Poate ma-sa, eu sigur nu, si nici altcineva de aici, cu siguranta! 4. ma retrag de aici sa ma uit la ceremonia inmormantarii lui Michael, daca mai meditezi la cele spuse, promit ca maine voi reveni cu alte explicatii, daca le soliciti; 5. daca ai doar intrebari retorice si nu doresti raspunsuri, atunci deschide-ti o fila noua de word pe desktop si scrie ce vrei acolo, promit sa nu raspund; aici insa, in public, nu emite asemenea pretentii, ok? 6. pa! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 21:19
Chiar ma suparati, TOTI!
Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 21:43
De la: harlequin, la data 2009-07-07 21:32:40 N-ai inteles nimic...chiar nimic...Si nu esti mai bun ca ei, pacat ca am investit atata incredere...dar, niciodata nu te lua dupa aparente, nu? Viata nu e ceea ce pare...asa zicea cineva. Putem fi minunati doar unde suntem noi, nu pe un forum! Acolo suntem cine vrem sa fim, dar nu noi insine...N-am uitat cuvintele astea, si probabil ca nici nu le voi uita vreodata... "Ai grija, Daria, nu lasa poarta deschisa, niciodata nu se stie cine trece pe drum...dar nici nu ridica ziduri in jurul tau"... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
e_militaru 533 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 21:55
Daria, nu vreau sa fiu mai bun ca ei, sunt mai rau ( in toate privintele rele) si nu ascund asta. Iar citatul pe care nu il vei uita niciodata...sa inteleg ca imi dai dreptate acum pentru ce am spus atunci? Mai bine imi dadeai atunci...pot sa completez citatul? Vrei sa trec aici tot mesajul pe care ti l-am trimis atunci? De fapt, cum crezi tu. Doar il ai si tu, si daca vrei il poti pune pe tot.
|
|
|
|
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 22:02
De la: harlequin, la data 2009-07-07 21:55:21Daria, nu vreau sa fiu mai bun ca ei, sunt mai rau ( in toate privintele rele) si nu ascund asta. Iar citatul pe care nu il vei uita niciodata...sa inteleg ca imi dai dreptate acum pentru ce am spus atunci? Mai bine imi dadeai atunci...pot sa completez citatul? Ti-am dat si atunci, dar nu ai inteles...si da,completeaza-l! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 22:21
te-as ruga mult sa nu mai arunci cu "deosebit" si "minunat" in stanga si in dreapta. Daria, suntem toti putrezi in esenta, iar sa vrei sa descoperi omul din fiecare ar insemna sa ai o aplecare spre macabru...nu exista in fiecare nimic de descoperit. Oamenii devin mai buni cand au un motiv, o iubire, o tristete, o amintire, oamenii nu sunt pur si simplu deosebiti, si nici minunati. Nu vreau sa-ti daram mituri, nu as putea ptr ca sunt prea adanc prinse, insa da oamenilor momentul, atat, nu crede ca suntem asa tot timpul. Sunt putini oamenii buni pe care i-am intalnit in viata, ii numar pe degetele de la mana unui ciung, dar sunt (au fost) buni cu mine, in anumite circumstante din viata. E adevarat ca oamenii pot fi si buni, insa ne pierdem incet. Nu iti spun cum stau lucrurile, iti spun numai ca aici, daca avem putina glagorie si putin stil, putem parea oricand oricui deosebiti, minunati...Deci viata noastra incepe dincolo, Daria. Acolo unde exista mangaieri, lacrimi, atingeri...acolo da, putem fi deosebiti. Aici nu. Ai grija de tine. Nu iti ridica ziduri, nu vrea nimeni sa le doboare. Dar nici nu lasa poarta deschisa, nu poti sti niciodata cine trece pe drum.
|
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 22:35
De la: harlequin, la data 2009-07-07 22:21:12te-as ruga mult sa nu mai arunci cu "deosebit" si "minunat" in stanga si in dreapta. Daria, suntem toti putrezi in esenta, iar sa vrei sa descoperi omul din fiecare ar insemna sa ai o aplecare spre macabru...nu exista in fiecare nimic de descoperit. Oamenii devin mai buni cand au un motiv, o iubire, o tristete, o amintire, oamenii nu sunt pur si simplu deosebiti, si nici minunati. Nu vreau sa-ti daram mituri, nu as putea ptr ca sunt prea adanc prinse, insa da oamenilor momentul, atat, nu crede ca suntem asa tot timpul. Sunt putini oamenii buni pe care i-am intalnit in viata, ii numar pe degetele de la mana unui ciung, dar sunt (au fost) buni cu mine, in anumite circumstante din viata. E adevarat ca oamenii pot fi si buni, insa ne pierdem incet. Nu iti spun cum stau lucrurile, iti spun numai ca aici, daca avem putina glagorie si putin stil, putem parea oricand oricui deosebiti, minunati...Deci viata noastra incepe dincolo, Daria. Acolo unde exista mangaieri, lacrimi, atingeri...acolo da, putem fi deosebiti. Aici nu. Ai grija de tine. Nu iti ridica ziduri, nu vrea nimeni sa le doboare. Dar nici nu lasa poarta deschisa, nu poti sti niciodata cine trece pe drum. Nu ai facut decat sa il copiezi...unde este completarea? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 22:37
Si oricum, mult prea mult pt mine pt ziua asta...noapte buna tuturor!
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 07:48
Bineinteles ca l-a copiat, chiar crezi ca ar fi in stare sa gandeasca ceva cu capul ala prost al lui, Daria? Desigur ca si prima oara l-a copiat, pentru ca nu poate fi original in ceva, decat eventual in injuraturi. Si, pentru ca asta stie sa faca, copy/paste, ii masoara pe ceilalti dupa chipul si asemanarea lui, acuzandu-i pe nedrept ca ar copia, pentru cu nu poate pricepe ca unii pot fi si altfel decat el... Nu vezi cat de mandru este de limbajul lui de mahala, de parca asta ar fi vreo virtute? Crede ca va impresiona pe cineva cu utilizarea a 3-4 injuraturi intr-un singur rand, asta chiar se crede la concurs de injurat. Va trebui sa-l lasam sa se creada campion in domeniu, sa fie si el fericit ca e bun la ceva, daca am putea sa-i dam si o diploma pentru vulgaritate, ar fi ideal! Nu e altceva decat un frustrat ranchiunos care nu-si gaseste locul; vezi, recunoaste ca este plin de rautate si ii judeca pe toti cu aceeasi metoda, este un ratat blazat de ideea ca totul e rau, putred etc. In ritmul asta va ajunge probabil la sinucidere, lucru care de altfel nici nu ar fi de regretat, pentru ca pesimismul lui macabru e ca o plaga care poate contamina si pe altii mai sensibili din jurul lui, ceea ce nu este de dorit. Astept sa-l vad la stirile de la ora 5 cu streangul de gat, si sa-i manance Dasca coliva... Pana atunci e posibil sa nu scapam de obsedatul asta, din pacate...!
|
Fosta membra 9am.ro 537 mesaje Membru din: 24/04/2009 |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 08:27
..."Astept sa-l vad la stirile de la ora 5 cu streangul de gat ..."
Dupa seara de ieri cu uitat la cer, un prieten bun, un whisky si un trabuc, azi ma gandeam sa iti raspund, fara Hegel, fara injuraturi si fara ironii, ci asa cum stiu eu, simplu si cu masura. Dar nu o sa o mai fac nicicum pentru ca mi-e clar ca nu am cum sa iti stiu masura. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 08:31
De la: canalia, la data 2009-07-08 08:27:30..."Astept sa-l vad la stirile de la ora 5 cu streangul de gat ..." Multumesc, apreciez bunavointa ta si voi fi pe vesnicie recunoscator...!
|
Fosta membra 9am.ro 108 mesaje Membru din: 6/07/2009 |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 10:34
Haideti totusi sa nu-l mai facem atat de IMPORTANT pe CIRCAR!Va dati seama ca importanta noi i-o dam,ca el N-O ARE!Daca l-ar invata cineva ce e RESPECTUL,i-ar fi si lui mai bine,sunt convins,Harlequin ma adresez tie acum,desi as putea s-o fac in privat,dar nu vreau,nu acum..vreau sa fie totul pe fatza astfel incat sa poata sa vada si ceilalti cine si unde greseste,asadar,daca ai face un minim de efort si ai invata SA TE RESPECTI PE TINE fara trivialitati,apoi daca ne-ai acorda minimum de respect noua celor care intram zilnic aici din dorinta de a dialoga cu PRIETENII pe diverse teme,totul cred ca ar avea alta conotatie,accept si ideea de umor englezesc,adica SEC, :))),chiar si vulgaritatile spuse cand trebuie si unde trebuie,dar sa faci din asta un MOD DE VIATA...e prea mult!Nu am nimic baiete cu tine,imi esti total indiferent,ba mai mult de ieri am o reticenta la tot ce postezi tu,daca vrei sa iesi in evidenta fa-o in privat in fata cui vrei tu...daca ai ceva de postat fa-o,daca poti sa ne inveti ceva,pentru ca e posibil sa putem invata ceva si de la tine,nu cred ca esti "construit" doar din kakat si p(ula)...refuz sa accept asta,dar daca asta-ti place e alegerea ta,suntem liberi cu totii sa spunem ORICE...insa din respect fata de cei care asteapta o oaza de lumina prin postarile lor care unora le merge la suflet,hai sa incetam cu ordinariile,poti sa fii tu si fara sa ataci,poti sa ai personalitate si fara p(ula)Ciomu e pe aproape! :))) Cat despre coliva pe care o asteapta Dasca,hai sa-l lasam sa saliveze lung dupa o portie de coliva!Hai fa un efort si FII MAI BUN!Esti intre PRIETENI!Virtuali,e drept,dar suntem sinceri,neinteresati material,neinteresati in vreun fel de altfel!Si crede-ma ca nimeni nu vrea sa iasa in evidenta!La ce bun????e un forum....nu e un stil de viata!Posibil ca esti marcat de un trecut nu tocmai placut,E VINA NOASTRA????Te razbuni pe tot si toate...avem noi vreo vina ca viata e nedrepta uneori chiar si cu tine?????Ne poti acuza de ceva?Chiar nu putem sa fim buni amici???Esti chiar asa de CATAR???Cum ii place cuiva de aici sa zica!Hai da dovada ca esti altceva decat ce m-ai facut ieri sa cred despre tine!Nu ca ar conta parerea mea...te apreciaza multa lume cu siguranta,dar fii mai temperat,cat despre originalitate...pastreaza-ti nota de umor si bunadispozitie!Lumea asa te percepe si am inteles ca esti iubit!
serinboy
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 10:56
De la: serinboy, la data 2009-07-08 10:34:05Haideti totusi sa nu-l mai facem atat de IMPORTANT pe CIRCAR!Va dati seama ca importanta noi i-o dam,ca el N-O ARE!Daca l-ar invata cineva ce e RESPECTUL,i-ar fi si lui mai bine,sunt convins,Harlequin ma adresez tie acum,desi as putea s-o fac in privat,dar nu vreau,nu acum..vreau sa fie totul pe fatza astfel incat sa poata sa vada si ceilalti cine si unde greseste,asadar,daca ai face un minim de efort si ai invata SA TE RESPECTI PE TINE fara trivialitati,apoi daca ne-ai acorda minimum de respect noua celor care intram zilnic aici din dorinta de a dialoga cu PRIETENII pe diverse teme,totul cred ca ar avea alta conotatie,accept si ideea de umor englezesc,adica SEC, :))),chiar si vulgaritatile spuse cand trebuie si unde trebuie,dar sa faci din asta un MOD DE VIATA...e prea mult!Nu am nimic baiete cu tine,imi esti total indiferent,ba mai mult de ieri am o reticenta la tot ce postezi tu,daca vrei sa iesi in evidenta fa-o in privat in fata cui vrei tu...daca ai ceva de postat fa-o,daca poti sa ne inveti ceva,pentru ca e posibil sa putem invata ceva si de la tine,nu cred ca esti "construit" doar din kakat si p(ula)...refuz sa accept asta,dar daca asta-ti place e alegerea ta,suntem liberi cu totii sa spunem ORICE...insa din respect fata de cei care asteapta o oaza de lumina prin postarile lor care unora le merge la suflet,hai sa incetam cu ordinariile,poti sa fii tu si fara sa ataci,poti sa ai personalitate si fara p(ula)Ciomu e pe aproape! :))) Cat despre coliva pe care o asteapta Dasca,hai sa-l lasam sa saliveze lung dupa o portie de coliva!Hai fa un efort si FII MAI BUN!Esti intre PRIETENI!Virtuali,e drept,dar suntem sinceri,neinteresati material,neinteresati in vreun fel de altfel!Si crede-ma ca nimeni nu vrea sa iasa in evidenta!La ce bun????e un forum....nu e un stil de viata!Posibil ca esti marcat de un trecut nu tocmai placut,E VINA NOASTRA????Te razbuni pe tot si toate...avem noi vreo vina ca viata e nedrepta uneori chiar si cu tine?????Ne poti acuza de ceva?Chiar nu putem sa fim buni amici???Esti chiar asa de CATAR???Cum ii place cuiva de aici sa zica!Hai da dovada ca esti altceva decat ce m-ai facut ieri sa cred despre tine!Nu ca ar conta parerea mea...te apreciaza multa lume cu siguranta,dar fii mai temperat,cat despre originalitate...pastreaza-ti nota de umor si bunadispozitie!Lumea asa te percepe si am inteles ca esti iubit! Heal the world, make a better place, for me and for you and the entire human race...
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 10:57
Cred ca nu amn scris bine "race"...dar la mine nu se pune.
Senilboy, nu vreau sa fiu "prieten" cu rahatii... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 11:00
Da Harlequin,putem sa vindecam lumea,putem sa facem si lucruri bune atat pentreu mine cat si pentru tine si pentru toata rasa umana,asa cum spui tu...IMPREUNA putem!Nu crezi?
serinboy
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 11:04
De la: harlequin, la data 2009-07-08 10:57:14Cred ca nu amn scris bine "race"...dar la mine nu se pune. Ramai baiete prieten cu PROSTIA! In definitiv ,doar PAMANTUL te mai salveaza!Esti nesemnificativ!Am incercat...sa nu ma acuze careva ca nu am incercat!Acum faceti ce vrei cu el...e al vostru,e plin de kakat si mai are si o p(ula) de care e tare mandru!Faceti ce vrei cu el!Coliva..bors...piftie..egal cu zero!Prostia are si ea limite!
serinboy
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 11:05
De la: harlequin, la data 2009-07-08 10:57:14Cred ca nu amn scris bine "race"...dar la mine nu se pune. Eu nu am inteles ce ai scris in engleza, nu am apucat sa intru pe "translate", insa ai o atitudine nedemna de respect, imi pare extrem de rau ca spun asta...dupa atata timp... Fiecare dintre noi avem si bune si rele, unii mai multe rele, ca mine, de pilda, insa sa refuzi o mana intinsa inainte de a sti exact cu cine vorbesti, pt ca, Harlequin, aparentele pot insela, mai ales aici, tu stii poate cel mai bine asta (iar eu si mai bine ) mi se pare de neconceput! Si sincer...cred ca ar trebui sa iti ceri scuze! As aprecia, daca asta mai conteaza pt tine, acest lucru! Daca nu...nu mai conteaza nimic...
|
|
yuppy_me 12 mesaje Membru din: 4/07/2009 |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 12:21
De la: Argus, la data 2009-07-08 07:48:49 Astept sa-l vad la stirile de la ora 5 cu streangul de gat, si sa-i manance Dasca coliva... Nu oricine foloseste cuvinte vulgare e un golan ºi nu oricine foloseste cuvinte din cele mai ascunse unghere ale DEX-ului e un erudit. Iar jignirile exprimate în cuvinte alese ºi "la rece" nu sunt mai bune decit injuraturile spuse la nervi. Parerea unui trecator... Raporteaza abuz de limbaj
Put another dime in the jukebox, baby
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 12:25
De la: serinboy, la data 2009-07-08 11:04:15De la: harlequin, la data 2009-07-08 10:57:14Cred ca nu amn scris bine "race"...dar la mine nu se pune. Nu fraternizez cu rahatii, cu ratatii care incearca, nu avem nimic in comun, voi aveti inteligenta artificiala :)) eu am suflet, nu am nevoie de prieteni virtuali, nu ma intereseaza blandetea falsa aparuta in urma esecului, nu fac front comun cu neica nimenii care se erijeaza in reprezentanti ai forumurilor, nu ling unde scuip pentru ca scuip in cunostiinta de cauza, nu emit enunturi dupa care sa imi para rau, nu ma intereseaza familia de kakat despre care vorbeste unul care a avut experiente cu barbatii, mi-e scarba de asa ceva, nu trebuie sa ma salveze nimeni pentru ca spre deosebire de voi stiu incotro ma indrept ( o sa va fac un tur al iadului cand veniti si voi). Nu stiu cum se face Senilboy, stii ca prostia are limite dar dovedesti cu nonsalanta contrariul. Da-i inainte, am sa fiu aici, si stii de ce
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 12:32
De la: yuppy_me, la data 2009-07-08 12:21:04
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 12:32
De la: harlequin, la data 2009-07-08 12:25:36De la: serinboy, la data 2009-07-08 11:04:15De la: harlequin, la data 2009-07-08 10:57:14Cred ca nu amn scris bine "race"...dar la mine nu se pune. unde ai sufletul in p(ula)????Lasa-ne pe noi ratati,rahati...fii tu asa cum te stie lumea si te apreciaza!Nu ne lua pe noi in seama,mai mult ,nu te cobori la nivelul nostru!
serinboy
|
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 12:34
serinboy, ii raspunzi cu aceasi moneda, cu aceleasi cuvinte...
unde esti tu de fapt? si care dintre mastile pe care le folosesti vrei sa ne-o lasi noua sa te credem pe cuvant? nu te supara, dar... pace. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 12:36
De la: daria_ta, la data 2009-07-08 11:05:12De la: harlequin, la data 2009-07-08 10:57:14Cred ca nu amn scris bine "race"...dar la mine nu se pune. Daria, stiu exact cu cine vorbesc. Nu stii tu, si altii ca tine. Oameni ca astia nu merita nici macar o injuratura, uita-te de pilda ce face Senilboy la fiecare topic. Lanseaza o intrebare, apoi imediat dupa un raspuns apare si zice: Foarte bine, mai ASTEPTAM si alte comentarii, sau...poti sa NE detaliezi? Sau...VREM sa... Daria, nu ma intereseaza absolut deloc comportamentul unui om, ma intereseaza numai cat de simpatic imi este, cat de mult isi lasa sufletul sa iasa la iveala. Cuvinte multe, frumoase, urate, putrede, destepte, sunt lesne de gasit peste tot. Dar nu voi sta niciodata langa unul care foloseste "NOI", in loc de "EU". Tu nu vezi ca el se simte numai in turma la adapost, la caldura lui NOI? VOI nu puteti purta o discutie, SENILBOY, e evident.
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 12:41
De la: yuppy_me, la data 2009-07-08 12:21:04De la: Argus, la data 2009-07-08 07:48:49 Astept sa-l vad la stirile de la ora 5 cu streangul de gat, si sa-i manance Dasca coliva... Bine mai trecatorule, ai si tu dreptatea ta, dar daca vrei sa-ti faci cu adevarat o idee despre acest schimb de replici, studiaza paginile anterioare, apoi revino cu alte remarci filozofice de felul celui de mai sus, pe care altfel il apreciez, dar il socotesc nepotrivit in context...!
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 12:41
Senilboy, devii plictisitor. Zau asa. Sunteti mai multi intr-unul ? Ce p(ula mea tot folosesti pers I plural? Te simti chiar asa pierdut daca stii ca nu e nimeni in spatele tau? (atunci cand stai aplecat) ?
"CALL ME LEGION. THEREFORE I AM MANY"
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 12:43
De la: Greenie, la data 2009-07-08 12:34:43serinboy, ii raspunzi cu aceasi moneda, cu aceleasi cuvinte... te cred ca il apreciezi pe individ,iar eu sunt cu o singura fatza ,NU PORT MASCA,daca esti fata destepta poti sa simti daca sunt un idiot,un prefacut,un nenorocit de om...am incercat sa-ti potolesc circarul,se pare ca nu vrea,considera el ca e mai p(ulos)e doar parerea lui,iar daca recurc la un limbaj trivial ,este ca sa ma poata intelege,mi-e teama sa vorbesc asa cum stiu eu s-o fac,tocmai ca s-ar putea sa nu ma inteleaga!Cat despre tentativa mea cu vreun barbat...daca e curios ...transmite-i ca o tura ma risc si cu el!Asta daca vrea sa simta ceva TARE!
serinboy
|
|
|
|

In definitiv ,doar PAMANTUL te mai salveaza!Esti nesemnificativ!Am incercat...sa nu ma acuze careva ca nu am incercat!Acum faceti ce vrei cu el...e al vostru,e plin de kakat si mai are si o p(ula) de care e tare mandru!Faceti ce vrei cu el!Coliva..bors...piftie..egal cu zero!Prostia are si ea limite!
) mi se pare de neconceput! Si sincer...cred ca ar trebui sa iti ceri scuze! As aprecia, daca asta mai conteaza pt tine, acest lucru! Daca nu...nu mai conteaza nimic...