Info
x
Viata de dincolo si parerile de rau
|
Fosta membra 9am.ro 108 mesaje Membru din: 6/07/2009 |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 12:44
Si noi stim sa fim MISTOCARI daca vrem!Asa rahati si ratati cum suntem!
Raporteaza abuz de limbaj
serinboy
|
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 12:45
De la: serinboy, la data 2009-07-08 12:43:23De la: Greenie, la data 2009-07-08 12:34:43serinboy, ii raspunzi cu aceasi moneda, cu aceleasi cuvinte... mda.. whatever.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
hawk_eye 402 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Mures |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 12:48
Trogloditul asta nu e mistocar, doar asa crede el despre sine, e doar vulgar si obscen, atat si nimic mai mult! Singura calitate care o are este perseverenta, pacat insa ca e incapabil de a o folosi in scopuri mai bune...!!!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 12:50
De la: harlequin, la data 2009-07-08 12:36:04 Iar eu iti spun ca nu stii ce vorbesti, in acest caz stiind eu ce vorbesc! O expresie nu definete neaparat un om, sau sufletul lui, sau caracterul lui, pt ca, in acest caz, ar fi trebuit ca eu, cel putin, nici sa nu stau de vorba cu tine, date fiind anii mei si educatia primita; si, cu toate astea, am cautat si am crezut mult timp ca am descoperit un om deosebit, dincolo de vocabularul tau obscen, cu care cu greu m-am obisnuit...Am sperat ca e doar un "limbaj", desi la copilul meu nu l-as accepta sub nicio forma! Dar nu, tu te incapatanezi sa dai intr-un om despre care nu stii nimic, sa il judeci pur si simplu pt ca a fost sincer si ca foloseste o expresie pe care nu o agreezi tu, pt ca foloseste si el, in "dialogul" cu tine acelasi limbaj...Tu esti viu...da, esti viu...si atunci, de ce nu traiesti, ce cauti si tu aici, printre morti?... Imi pare rau...nici nu ai idee cat...si nu voi mai da nicio explicatie nimanui pt ceea ce simt...nu cred ca merita cineva... Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
e_militaru 533 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 12:52
De la: yuppy_me, la data 2009-07-08 12:21:04De la: Argus, la data 2009-07-08 07:48:49 Astept sa-l vad la stirile de la ora 5 cu streangul de gat, si sa-i manance Dasca coliva... Bine mai trecatorule, ai exprimat o parere care nu e si a lui Argus, dar el o respecta, numai ca nu o considera potrivita in context. Adica el respecta pe toata lumea, intelegi? Adica ma intreb, daca parerea ta nu are legatura cu contextul, ce as putea respecta la ea, atata timp cat tu de fapt, in acceptia lu Argus, esti pe campii? Altfel spus, esti pe campii, dar ai o parere pertinenta si respectabila de altfel. E simplu de tot.
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 12:55
De la: serinboy, la data 2009-07-08 12:44:34Si noi stim sa fim MISTOCARI daca vrem!Asa rahati si ratati cum suntem! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 12:57
De la: daria_ta, la data 2009-07-08 12:50:53De la: harlequin, la data 2009-07-08 12:36:04 Daria, nu ma intereseaza nimic din ce ar putea spune un bulangiu cu valente de cap de familie, poate sa fie si cel mai bun baiat (fetita) din lume. Intelegi?
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 12:57
De la: daria_ta, la data 2009-07-08 12:50:53De la: harlequin, la data 2009-07-08 12:36:04 Daria, nu ma intereseaza nimic din ce ar putea spune un b(ulangiu cu valente de cap de familie, poate sa fie si cel mai bun baiat (fetita) din lume. Intelegi?
|
|
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 13:00
De la: harlequin, la data 2009-07-08 12:57:37De la: daria_ta, la data 2009-07-08 12:50:53De la: harlequin, la data 2009-07-08 12:36:04 baiatu' port p(ula)...una buna rau pentru tine!Daca esti frustrat,cauta-ma!Sunt pe aici Te invat meserie!jur!
serinboy
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 13:07
De la: harlequin, la data 2009-07-08 12:52:30De la: yuppy_me, la data 2009-07-08 12:21:04De la: Argus, la data 2009-07-08 07:48:49 Astept sa-l vad la stirile de la ora 5 cu streangul de gat, si sa-i manance Dasca coliva... M-am referit exact la faptul ca remarca lui este valabila la modul general, si ca ea este aplicabila unor situatii ori altora, dar nu are valoare axiomatica, in sensul ca reciproca e si ea valabila; adica cine vorbeste frumos este "neaparat" prost, iar cine injura este intotdeauna indreptatit sa o faca, fiind valoros prin simplul fapt de a injura. Pe de alta parte, nu am considerat ca este cazul sa se aplice in aceasta situatie si i-am facut recomandarea, respectuoasa, de a consulta istoricul topicului inainte de a se baga ca musca in lapte pentru a vedea daca filozofia lui este aplicabila acestui caz x ba. Dar cum te stiu pe tine greu de cap, nici nu ma mira sa intelegi ceva din toate astea, specialitatea ta sunt injuraturile; filozofia las-o pe seama celor ce sunt in stare sa o inteleaga si sa o faca, ok?
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 13:16
Cred ca atunci cand Argus vrea sa faca sex ii trebuie vreo 2 ore sa se faca inteles si vreo 3 ore ca sa o convinga ca a inteles gresit.
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 13:22
De la: harlequin, la data 2009-07-08 13:16:44Cred ca atunci cand Argus vrea sa faca sex ii trebuie vreo 2 ore sa se faca inteles si vreo 3 ore ca sa o convinga ca a inteles gresit. Aici, pentru prima oara cred pe acest forum, ma vad nevoit sa-ti dau dreptate, in sensul ca uneori exagerez cu filozofia in dauna eficientei unor actiuni care necesita decizie imediata. Este un defect al meu pe care mi-l asum, bineinteles nu are mereu proportii grotesti, dar ideea nu e mai putin valabila. Asa e, ce sa mai zic?
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 13:44
Mariusica, nu ai mai putut sa te abtii papushel? Aveai sechele? Bine ai revenit la supt. Aseaza dupa Senilboy, si apoi tine-i rand iar, ca va deveni dependent.
|
yuppy003350 8 mesaje Membru din: 8/07/2009 |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 13:48
De la: harlequin, la data 2009-07-08 13:44:22Mariusica, nu ai mai putut sa te abtii papushel? Aveai sechele? Bine ai revenit la supt. Aseaza dupa Senilboy, si apoi tine-i rand iar, ca va deveni dependent. De obicei cei ca tine care isi striga in gura mare sexualitatea, nu sunt decat niste biete fiinte impotente! asa ca, eu personal nu-mi fac griji, si din cate am citit eu pe aici, baietii nici atat! Mai bine da-te pe fata si spune-ne ca iti plac baietii, ce sens mai are ocolirea asta? P.S habar nu am cine este Mariusica, dar daca iti era dusman, nu ma deranjeaza apelativul asta
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 13:56
De la: yuppy003350, la data 2009-07-08 13:48:06De la: harlequin, la data 2009-07-08 13:44:22Mariusica, nu ai mai putut sa te abtii papushel? Aveai sechele? Bine ai revenit la supt. Aseaza dupa Senilboy, si apoi tine-i rand iar, ca va deveni dependent. Asadar nu sunt singurul care crede si presupune ca acest CIRCAR e cu BAIETII de fapt! ce-mi place!!!!
serinboy
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 14:01
De la: yuppy003350, la data 2009-07-08 13:48:06De la: harlequin, la data 2009-07-08 13:44:22Mariusica, nu ai mai putut sa te abtii papushel? Aveai sechele? Bine ai revenit la supt. Aseaza dupa Senilboy, si apoi tine-i rand iar, ca va deveni dependent. Stii cam multe despre jigodia de mine bai mariusica, stii cam multe despre ce e pe forum, pentru unul care a intrat acum. Ai adunat prea multa ura in tine ca sa fie doar de-o zi. Si nu inteleg de ce nu recunosti cine esti, in fond? Tu nu vezi ca Senilboy recunoaste sus si tare ca-i place p(ula? Tu de ce nu ai recunoaste? Hai, curaj, nou venitule care stii atatea, curaj bagati-as p(ula in gat pe unde bei apa!
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 14:09
Senilboy, ai sperma la guuraaa, ai sperma la guuraaa....lalalalala....homosexualuuu homosexualuu, nu te mai rusina, esti ceea ce esti, dracu te-a pus?
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 14:16
De la: harlequin, la data 2009-07-08 14:09:33Senilboy, ai sperma la guuraaa, ai sperma la guuraaa....lalalalala....homosexualuuu homosexualuu, nu te mai rusina, esti ceea ce esti, dracu te-a pus? am atata demnitate incat oricand pot sa ies sa zic ca sunt homo,dar la ce bun?Ce as avea de castigat?Dar de pierdut???Chiar crezi ca mi-ar pasa?In definitiv daca vrei sa dezvoltam acest subiect al HOMOSEXUALITATII..care e un subiect mult prea delicat si nu implica p(ule) in gura sau in c(ur)...si acum imi vin in minte alte idei...tu cu iubita ta..iubitul tau...ca nu stiu de ce parte defilezi...nu ati gustat niciodata p(ula) si p(izdulica) ce o mai alint... ...chiar niciodata??Adica nu ai nicio urma de SPEARMINT pe la gura???? Hai ca nu pot continua ca rad ca idiotul
serinboy
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 14:33
De la: harlequin, la data 2009-07-08 14:28:30De la: serinboy, la data 2009-07-08 14:23:57De la: harlequin, la data 2009-07-08 14:21:06De fapt, n-ai incotro, cum vrei sa razi? Ca prostu? taratura mica ,cand ai obosit anunta-ne..ok???te mai lasam sa-ti tragi sufletul apoi te mai luam la o serie
serinboy
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 14:36
hai ma zi, aveai fata plina, gura si c(uru? homosexualuuu, homosexualuuu
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 14:41
De la: harlequin, la data 2009-07-08 14:36:40hai ma zi, aveai fata plina, gura si c(uru? homosexualuuu, homosexualuuu Doar atat mai esti in stare,ti-ai epuizat stocul de limbaj trivial...ori ai gura PLINA??? scoate p(ula) o sec,nu te tinem mult...sau daca-ti place te tinem pe rand cate o tura...cum iti place?Hai acum cat avem chef...ca apoi vi in genunchi la noi...si s-ar putea sa ne lingi degetele de la picioare doar sa te lasam sa ne mai dai o ...limba!
serinboy
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 14:44
De la: serinboy, la data 2009-07-08 14:41:45De la: harlequin, la data 2009-07-08 14:36:40hai ma zi, aveai fata plina, gura si c(uru? homosexualuuu, homosexualuuu nu v-am spus eu ca el nu poate discuta serios 5 secunde despre altceva? acum stim de ce unele animale isi mananca copiii nu esti asa de idiot cum spune lumea, esti cu mult mai idiot, taratura mica
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 14:45
Dragii mei dragi!...M-ati facut fericita, si va multumesc tuturor pt asta! Ati reusit azi sa tranformati forumul in ceea ce multi si-au dorit, in "yuppy men's only", iar eu ma incapatanam, absurd, sa cred ca si noi avem un rost in viata voastra, dar...se pare ca m-am inselat! Postez aici, cine stie, poate ca asa trebuia sa se intample, spunandu-va ca este ultimul meu mesaj pe acest forum, si...imi pare rau!
Imi cer scuze de la toti cei pe care, fara voie, i-am suparat sau i-am jignit, iar voua, tuturor, va doresc numai bine! Plec...plangand...dar nu pt mine, ci pt voi, cei care nu stiti ca totul in viata trebuie sa aiba o masura si ca e bine sa stii sa spui "scuze, am gresit!" Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 14:51
De la: daria_ta, la data 2009-07-08 14:45:09Dragii mei dragi!...M-ati facut fericita, si va multumesc tuturor pt asta! Ati reusit azi sa tranformati forumul in ceea ce multi si-au dorit, in "yuppy men's only", iar eu ma incapatanam, absurd, sa cred ca si noi avem un rost in viata voastra, dar...se pare ca m-am inselat! Postez aici, cine stie, poate ca asa trebuia sa se intample, spunandu-va ca este ultimul meu mesaj pe acest forum, si...imi pare rau! cu siguranta ai dreptate daria_ta..iar aprecierile noastre catre tine sunt de nota 10 Ne-am scuazat voua ..dar aveam o MISIUNE de indeplinit,nu putem lasa o jigodie sa strice un forum unde vin oameni cu ganduri si intentii,pasnice ,de PRIETENIE...iar apoi apare CIRCARUL asta care intoarce totul pe dos..isi rade apoi in pumni...ca mama ce grozavie a facut..iar una ca tine sufera ...pentru ca nu e obisnuita cu LICHELELE!Lasa scumpa doamna ca ti-l potolim noi..o sa apari intr-o buna zi...cu drag aici ..dialogand cu noi la nivelul la care ti-ai propus!O zi buna!Si accepta SCUZELE NOASTRE!Noi TE IUBIM!
serinboy
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 14:53
De la: daria_ta, la data 2009-07-08 14:45:09Dragii mei dragi!...M-ati facut fericita, si va multumesc tuturor pt asta! Ati reusit azi sa tranformati forumul in ceea ce multi si-au dorit, in "yuppy men's only", iar eu ma incapatanam, absurd, sa cred ca si noi avem un rost in viata voastra, dar...se pare ca m-am inselat! Postez aici, cine stie, poate ca asa trebuia sa se intample, spunandu-va ca este ultimul meu mesaj pe acest forum, si...imi pare rau! nu face asta dAria, este nevoie de o persoana calda ca tine pe acest forum! o persoana care sa anime atmosfera, nu e cazul sa te retragi din cauza unui derbedeu ca acesta! ignora-l si in felul acesta ai terminat cu el, desi nu poate sa ne asigure nimeni ca vom fi lasati in pace daca procedam asa. Esti o femeie matura, in toata puterea cuvantului, chiar este necesar sa capitulezi in fata mizeriei? eu cred ca poate fi aruncata la gunoi, iar noi ceilalti care vrem o lume mai frumoasa, sa ne continuam existenta ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat! mi-ar parea tare rau sa pleci, macar mai gandeste-te , nu lua decizii pripite!
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 14:56
De la: yuppy003350, la data 2009-07-08 14:53:11De la: daria_ta, la data 2009-07-08 14:45:09Dragii mei dragi!...M-ati facut fericita, si va multumesc tuturor pt asta! Ati reusit azi sa tranformati forumul in ceea ce multi si-au dorit, in "yuppy men's only", iar eu ma incapatanam, absurd, sa cred ca si noi avem un rost in viata voastra, dar...se pare ca m-am inselat! Postez aici, cine stie, poate ca asa trebuia sa se intample, spunandu-va ca este ultimul meu mesaj pe acest forum, si...imi pare rau! o sa revina pentru ca NE IUBESTE!Sper asa-i Daria_ta???
serinboy
|
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 15:05
De la: daria_ta, la data 2009-07-08 14:45:09Dragii mei dragi!...M-ati facut fericita, si va multumesc tuturor pt asta! Ati reusit azi sa tranformati forumul in ceea ce multi si-au dorit, in "yuppy men's only", iar eu ma incapatanam, absurd, sa cred ca si noi avem un rost in viata voastra, dar...se pare ca m-am inselat! Postez aici, cine stie, poate ca asa trebuia sa se intample, spunandu-va ca este ultimul meu mesaj pe acest forum, si...imi pare rau! Eu sper sa stai bine sa te gandesti inainte de a face pasul asta, pentru ca jigodia va iesi din concediu / vacanta si in felul asta il vom vedea mai rar. Bineinteles ca atata vreme cat va fi prezent, va improsca cu noroi si va strica atmosfera, pentru ca un putregai ca el distruge totul in jur, dar daca oamenii de bun-simt vor pleca de aici din aceasta cauza, inseamna ca si-a atins scopul, inseamna sa ii dam o satisfactie pe care eu nu cred ca o merita. Da, avem nevoie de mesajele tale pasnice si pline de intelepciune, avem nevoie de femei (nu de gasculite precum Greenie) ci de femei adevarate, care sa ne tempereze, insenineze si coloreze viata, altfel destul de anosta si searbada, a lumii in care sunt doar masculi. Ar mai fi o solutie, aceea de a-l ignora cu totii, dar atunci e nevoie de o coalitie majoritara contra lui, sau, si mai bine, contactat administratorul forumului sa-l "exmatriculeze" pe ticalos. Tu insa, mai stai, chiar daca nu intervii, nu va fi tot timpul asa, mai mult ca sigur e doar o furtuna temporara care se va potoli in curand, dintr-un motiv sau altul, nu poate fi durabila in forma asta!!! Eu unul nu sunt de acord cu plecarea ta; atat vreau sa stii! Raporteaza abuz de limbaj |
|
adnana_yuppy 510 mesaje Membru din: 3/02/2009 |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 15:11
De la: daria_ta, la data 2009-07-08 14:45:09Dragii mei dragi!...M-ati facut fericita, si va multumesc tuturor pt asta! Ati reusit azi sa tranformati forumul in ceea ce multi si-au dorit, in "yuppy men's only", iar eu ma incapatanam, absurd, sa cred ca si noi avem un rost in viata voastra, dar...se pare ca m-am inselat! Postez aici, cine stie, poate ca asa trebuia sa se intample, spunandu-va ca este ultimul meu mesaj pe acest forum, si...imi pare rau! Sincer Daria si eu am fost la un moment dat cu aceste sentimente ca si tine, si un timp nu am mai intrat pe forum, sau daca intram nu postam. Cred ca toate femeile de pe acest forum ar trebui sa facem ca tine, sa ne retragem si sa lasam "barbatii" sa isi dispute cauzele ei intre ei. Sa le lasam forumul doar lor, asa cum este men's only. Asa ca, am sa te urmez. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 15:23
De la: Argus, la data 2009-07-08 15:05:36De la: daria_ta, la data 2009-07-08 14:45:09Dragii mei dragi!...M-ati facut fericita, si va multumesc tuturor pt asta! Ati reusit azi sa tranformati forumul in ceea ce multi si-au dorit, in "yuppy men's only", iar eu ma incapatanam, absurd, sa cred ca si noi avem un rost in viata voastra, dar...se pare ca m-am inselat! Postez aici, cine stie, poate ca asa trebuia sa se intample, spunandu-va ca este ultimul meu mesaj pe acest forum, si...imi pare rau! Prietenia nu inseamna numai sa declari asta cuiva, prietenia e un sentiment fara de care nu te poti dezvolta spiritual,inseamna sa plangi si sa fii fericit alaturi de cel ce merita sa-l numesti prieten,sa-l dojenesti si sa-l lauzi,sa-l accepti asa cum e,sa ajuti la evolutia lui. Sa-i fii alaturi si sa-l sprijini atunci cand simti ca are nevoie! Unde este Greenie acum cand Daria are nevoie de ea?Ah! probabil il consoleaza pe circarul ala cariua i-a tinut tira tot timpul! rusine sa-i fie! Uite asa se vede omenia din fiecare, in momente din astea! Nu este decat o fiinta care se pune la adapostul cuiva, ca sa-i fie bine, sa nu fie umilita, sa aiba cine sa o apere! Pacat de sufletul Dariei pe care tu si altii nu l-ati apreciat si l-ati pasat de la unul la altul ca pe o minge. Sper sa se imputineze pamantul de oameni ca voi!!
|
Oana_Alexia 169 mesaje Membru din: 30/06/2009 |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 15:23
De la: adnana, la data 2009-07-08 15:11:52De la: daria_ta, la data 2009-07-08 14:45:09Dragii mei dragi!...M-ati facut fericita, si va multumesc tuturor pt asta! Ati reusit azi sa tranformati forumul in ceea ce multi si-au dorit, in "yuppy men's only", iar eu ma incapatanam, absurd, sa cred ca si noi avem un rost in viata voastra, dar...se pare ca m-am inselat! Postez aici, cine stie, poate ca asa trebuia sa se intample, spunandu-va ca este ultimul meu mesaj pe acest forum, si...imi pare rau! E interesant ce spui. Poate stabilim o ora si nu mai intram o perioada, doar sa vedem cum e. Raporteaza abuz de limbaj
Deci...sa nu generalizam.
|
|
|
|

scoate p(ula) o sec,nu te tinem mult...sau daca-ti place te tinem pe rand cate o tura...cum iti place?Hai acum cat avem chef...ca apoi vi in genunchi la noi...si s-ar putea sa ne lingi degetele de la picioare doar sa te lasam sa ne mai dai o ...limba!