back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Viata de dincolo si parerile de rau

Pagini: << 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 17:29

De la: harlequin, la data 2009-07-08 17:07:41
De la: Oksana, la data 2009-07-08 17:00:37
De la: harlequin, la data 2009-07-08 16:48:04imediat

deci merita ori ba ?

(scz pt limbajul ardelenesc dar nu stiu cum sa redactez in dialectul oltenesc,nu am fost prin Craiova decat o singura data in viata mea )

Te scuz. Vrei cumva sa ma "bantui" cu imaginea Dariei? Uiti ca sunt nesimtit? Hai ma ca poti, fii desteapta.

Stii ca nu asta a fost intentia :)
Te "bantuie" dorul de Romania sau esti in tara acum ?

Raporteaza abuz de limbaj
2 > 1
Fosta membra 9am.ro

108 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 17:31

De la: harlequin, la data 2009-07-08 17:28:22acelasi baiat/fetita, plina de sperma in c(ur si-n gura, balmajeste din nou "incercam?"....Nesatuloooo!!

pai imi place tu sa-ti bag p(ula) in gat...ce draq..acum nu-ti mai place??? E prea mare???

serinboy
hawk_eye

402 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 19:27

Oricum, Yuppy_me cel nou-venit, daca tu vezi o similaritate de stil al mesajelor intre al meu al handicapatului de Harlequin, imi permit sa-ti atrag atentia ca esti intr-o grava eroare! Dar, ca tot ai pomenit de alegerea aliatilor, asta nu sta in puterea mea sa mi-i aleg, ci ei se pozitioneaza dupa optiunile lor, de regula bazate pe afinitatile de gandire. De vreme ce imi faci mie observatii de valoare, probabil ai ales sa te aliezi cu "robinetul stricat de injuraturi", e deccizia ta si nu am ce comenta, probabil in acest caz vei trece si tu la injuraturi, asta e, faci cum vrei!

yuppy_me

12 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 20:59

De la: Argus, la data 2009-07-08 18:42:32
Bine nou-venitule, in acest caz in calitate de musca nu te mai bagi in lapte daca te poti baga in bere; inteleapta decizie ai luat, scalda placuta si te astept cu noi "intepaturi" daca pe asta-cale ti-ai ales sa pasesti!

Imi pare rau ca in ast' mod ti-ai ales sa intelegi,Argus...

Put another dime in the jukebox, baby
yuppy_me

12 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 21:13

De la: Argus, la data 2009-07-08 19:27:49Oricum, Yuppy_me cel nou-venit, daca tu vezi o similaritate de stil al mesajelor intre al meu al handicapatului de Harlequin, imi permit sa-ti atrag atentia ca esti intr-o grava eroare!

Sint nevoita sa repet ce scriam mai sus: "nu semanati nicicum unul cu celalalt, prin urmare ati fi putut foarte bine sa scrieti fiecare in stilul lui"

De la: Argus, la data 2009-07-08 19:27:49Dar, ca tot ai pomenit de alegerea aliatilor, asta nu sta in puterea mea sa mi-i aleg, ci ei se pozitioneaza dupa optiunile lor, de regula bazate pe afinitatile de gandire.

No comment.

De la: Argus, la data 2009-07-08 19:27:49De vreme ce imi faci mie observatii de valoare,

Multumesc, multumesc!
Sau n-oi fi inteles bine ?!

De la: Argus, la data 2009-07-08 19:27:49probabil ai ales sa te aliezi cu "robinetul stricat de injuraturi", e deccizia ta si nu am ce comenta, probabil in acest caz vei trece si tu la injuraturi

Sint o doamna... !

linda

1592 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 21:26

tiganului cand ii e foame, canta, iar romanul cand se plictiseste, se cearta

yuppy_me

12 mesaje
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 21:34

De la: linda, la data 2009-07-08 21:26:55 tiganului cand ii e foame, canta, iar romanul cand se plictiseste, se cearta

Avantaj tiganul... :-(

e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 14:09

Pe data de 2 iulie, ora 11.37. Harlequin posteaza o replica acida la ce a scris Argus, FARA NICI O INJURATURA
Pe aceeasi data, 2 iulie, ora 19.38, dupa mai multe mesaje in care se enerveaza treptat pentru ca Daria il prevenise oarecum sa nu intre in jocul meu ca as putea sa-l manipulez, Argus se enerveaza si posteaza un mesaj in care ma face taratura ordinara, fara ca eu sa-l fi injurat, iar dimineata, la ora 04 si la ora 05, imi scrie o replica in care imi injura mama. Nu o fi avut somn, nu ma intereseaza pe mine.
ACESTEA SUNT FAPTELE, SI LE PUTETI VERIFICA, TOTI!!
Ce a urmat, e lesne de inteles, pe principiul enuntat de ARGUS ca prostului trebuie sa ii raspunzi cu aceeasi moneda.
ACEEASI A FOST SITUATIA si cu SERINBOY, care s-a bagat langa Argus (pentru ca el nu poate vorbi singur, in numele lui, ii trebuie aliati, vorbeste despre el ca Mircea Cel Batran (NOI, voievodul...)
Cititi faptele, vedeti ce s-a intamplat si judecati singuri, asa cum va taie pe voi capul, mai prost sau mai destept.
Ei mi-au raspuns mie la injuraturi, asa afirma ei. Dar FAPTELE arata CU TOTUL ALTCEVA. Eu le-am raspuns lor, intr-un mod acid, la niste replici pe care le consider de kakat, iar ei, ofuscati ca nu le apreciez talentul, valoarea sau ce or mai crede despre ei, au injurat, ca ultim argument. Nu stau sa ma calce nimeni pe coada. Numai ca limbajul meu este mult mai colorat decat al lor, care in cel mai bun caz au venit cu injuraturi copiate de la mine sau inspirate. Deci, daca ar fi sa stam stramb si sa judecam drept, am vedea ceva realitati, un pic diferite. Dupa care, pleaca Daria si cei doi, impreuna cu mai vechiul meu prieten Mariuss29, ce fac? Isi cer scuze forumistilor, isi cer scuze Dariei, o iubesc si o cheama inapoi. Ca si cand nu ei m-ar fi iscat, nu ei ar fi dat tonul. Daca nu le place sa aiba replici contra, sa scrie un fisier in WORD pe PC, cum o sfatuia Argus pe Canalia. Si, daca ati fi fost un pic atenti, ati fi vazut ca atat Argus cat si Serinboy ataca pe oricine nu sunt de acord cu umilele lor pareri, ca si cand ar fi ei Dumnezeu, si ar fi absurd sa spui ca Dumnezeu nu are dreptate. Dar in acelasi timp, au o replica de 2 lei: " Va mai asteptam si cu alte pareri interesante, sa ne impartasiti din experienta voastra"...dar aveti grija, parerile voastre sa faca bina sa coincida cu ale lor, altfel va vor face animale, gasculite, proaste, prosti si alte epitete dragute. De ce? Ptr ca ei, detinatorii adevarurilor absolute, nu accepta ca e un forum unde poti scrie liber. Sunt falsi, catei imbracati in haine de oi. Nu ma deranjeaza ceea ce spun ei, ma deranjeaza ca ei dau cu bata in cap si dupa aia "Imi pare rau, Harlequin e de vina, tu te-ai nimerit sa fii in bataia focului. Nu am vrut sa te omor, dar cine te-a pus sa treci pe strada in schimbul de focuri?" Mai oameni buni, nu sunteti satui de falsitate in lumea reala, nu sunteti satui de oameni care zambesc stramb, nu sunteti satui de preoti care se culca cu tineri, nu sunteti satui de ipocrizia lui Argus si a lui Serinboy care isi ascund adevaratele intentii in spatele cuvintelor pe care se straduie sa le faca cat mai atractive? Cititi postarile noastre, vedeti cine a injurat primul, vedeti cine s-a kakat pe el, si apoi cugetati. Daca puteti. Ar fi bine sa fiti mai vigilenti in viata, ar fi bine sa cascati ochii cu cine stati de vorba, si ar fi bine sa vedeti oamenii asa cum sunt in realitate. Ce ramane dintr-un mar stricat invelit in poleiala, daca dai poleiala la o parte? Hai ca stiti. Uitati-va bine la modul de adresare al lor. Argus de pilda spune "E o parere respectabila, dar nu are legatura cu contextul...bla, bla, bla...te mai asteptam cu alte pareri, mai bine documentate" Adica ce inseamna asta? Poti sa zici ceva, dar sa fii de acord cu Argus, altfel esti offtopic. Uitati-va la Serinboy, care spune mereu:"Bine ai venit in familia noastra", "Noi vrem sa fie bine", "noi te iubim Daria", "Nu toata lumea vrea sa vada asta, sau aialalta". A intrebat pe cineva dintre voi Serinboy daca poate sa vorbeasca in numele vostru? I-a dat cineva acordul sa foloseasca "noi" cu un interlocutor care daca ar fi mai slab de inger ar crede ca vorbeste cu "ALFA SI OMEGA?" si si-ar inghiti cuvintele? Sa fim seriosi,stiu ca puteti citi niste postari, iar si iar, pana cand veti sesiza adevaratele fetze. In rest, numai de bine. Stati la caldurica si beti bere rece. Aaa, sa nu uit, imi place ca sunt CIRCAR, ( dati poporului paine si circ). Dar ar face si ei bine sa dea paine, nu iluzia painii pentru ochi avizi de minciuni.

DYAS29

6 mesaje
Oras: Deva

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 14:20

Bunul simt ,educatia si autodisciplina te pot face sa te corectezi si dupa ce ai gresit,iar cu plata de dupa depinde de cine sta in vama

DYAS29

6 mesaje
Oras: Deva

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 14:22

cica am raspuns dar nu apare

hawk_eye

402 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 14:36

Harlequin, ma uimesti baiatule,gata, te-au apucat remuscarile, sau sa fie vorba doar de nevoia de justificare, si asta destul de greu de inteles pentru stilul cu care ne-ai obisnuit in ultima vreme?!? Stai linistit, cine e pasionat de istoricul "dezbaterilor" noastre le va gasi pe topic in urma, si fara recomandarile tale exprese. E adevarat ca m-am aprins cam repede la atacurile tale si la fel de adevarat ca am scapat si eu pe undeva o injuratura, dar daca as avea timp si chef sa-ti numar tie injuraturile din ultima saptamana doar cred ca as avea mult de numarat; chiar daca discutia a degenerat, puteai sa te opresti, daca nu din a te contrazice, macar din a folosi limbajul ala obscen in care te declari expert (cred ca nici nu vei fi detronat prea curand la capitolul asta); nu ne obliga nimeni sa ne simpatizam, nici macar sa facem pace, dar e o dovada de respect la adresa tertilor sa-ti controlezi cat de cat limbajul, intrucat este stiut faptul ca doar omul care si-a epuizat argumentele recurge la jigniri si injuraturi! Cand colo, tu nu si nimic, cu toate rugamintile celorlalti, ai continuat ca o moara stricata, ca un robinet ramas fara supapa sa torni injuraturi in stanga si in dreapta, la adresa tuturor, in afara de cativa acoliti de ai tai... Nu mai face pe sfantul ca nu e cazul, nu cred sa convingi pe cineva, ci mai degraba vegheaza cel putin la atitudinea ta de acum incolo, pentru ca ce e in urma e vizibil si nu vei putea sterge, oricat de mare zmeu esti sau te crezi pe acest forum. Si, daca vrei sa fii lasat in pace, lasa si tu in pace pe altii, nu te mai tot lega de viata lor! Nici eu si nici alti multi de aici nu ne-am inscris si nu intram pe forumul asta sa-ti citim tie injuraturile, indiferent de cat le consideri tu de justificate, ci mai degraba pentru a discuta civilizat pe diverse teme, eventual glumind, dar fara atacuri parsive cum faci tu. Ai reusit performanta sa dezgusti multa lume de aici si, din cauza ta, a trebuit sa ne mai compromitem cativa, desi nu am facut altceva decat sa ne aparam, dar unui nou venit ii va fi greu sa studieze cu atentie intreg istoricul la care faci tu trimitere si sa-si faca cat de cat o parere obiectiva pertinenta. Eu oricum in curand voi intra mai rar, dar din cu totul alte motive decat "frica" de tine si de injuraturile tale, dar sper sa se gaseasca altii cu timp si chef sa te puna la punct atunci cand o iei razna. Oricum, ar trebui sa-ti fie rusine si sa-ti ceri scuze pentru ce ai scris in ultimele zile, nu sa vii cu justificari!

e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 14:45

Bai janghina, eu pe tine te cumpar, te vand si te scot dator tot pe tine. Canta la alta masa. Nu erau justificari , a fost o incercare civilizata de a arata lumii falsitatea voastra de kakat, dar se pare ca te descurci singur de minune.
Din partea mea, nu te impiedica nimeni sa ai respect la "adresa tertilor". Ce ai tu cu mine? Trebuia sa fii tu destept si sa cedezi, pe mine nu ma duce capul.

hawk_eye

402 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 14:51

Chiar daca cineva e mai destept, nu e obligat sa cedeze in sensul de a inghiti mizeriile tale verbale, sa stii asta! Si, apropo, vezi ca nu e masa ta, e a tuturor celor care binevoiesc sa se aseze aici; daca nu-ti convine prezenta mea, esti liber sa pleci oricand, nu te retine nimeni, ok? Nu te-ai putut abtine mai mult de un mesaj, sa folosesti cuvinte aiurea, vad... Nici nu ma asteptam, sincer, tu chiar esti incorijibil, chiar daca te-ai "odihnit" o zi...!

e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 14:52

Sau te asteptai sa ma injuri si io sa ma fac ca nu vad? Hehe, foarte bine. Ai facut o alegere, suporta consecintele. Si cu justificarile, vezi ca esti. tu. Si imi dai dreptate cand am spus ca o sa dati vina pe mine. Nu suporti sa recunosti ca ai inceput un scandal si acum schiauni ca e din vina mea. Da, eu te-am atacat, dar am facut-o acid, fara sa te injur. Nu ti-a convenit si ai inceput sa injuri. Deci cine a cedat presiunii? Evident ca eruditul de tine. Si apoi, te-am injurat si de-abia asteptai sa ai motiv sa mai injuri iar, si iar. Deci, falsule, semidoctule, ca sa te citez, besi!

Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 14:59

De la: Argus, la data 2009-07-09 14:51:48Chiar daca cineva e mai destept, nu e obligat sa cedeze in sensul de a inghiti mizeriile tale verbale, sa stii asta! Si, apropo, vezi ca nu e masa ta, e a tuturor celor care binevoiesc sa se aseze aici; daca nu-ti convine prezenta mea, esti liber sa pleci oricand, nu te retine nimeni, ok? Nu te-ai putut abtine mai mult de un mesaj, sa folosesti cuvinte aiurea, vad... Nici nu ma asteptam, sincer, tu chiar esti incorijibil, chiar daca te-ai "odihnit" o zi...!

E inutil sa-i raspunzi. Lasa copilul sa se certe singur.

Pe Lucifer il prinde bine atat rolul de acuzat , cat si de acuzator

2 > 1
hawk_eye

402 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 15:07

Repet, nu pentru tine, ci pentru ceilalti: tu ai inceput atacurile si ai continuat coborand nivelul, eu m-am aparat, singurul loc in care am gresit e ca am cazut in limbajul tau, imi asum partea mea de vina chiar daca tu refuzi sa ti-o asumi a ta. Si, de cate ori ma ataci, iti voi raspunde, de data asta fara a te injura, ci asa cum stiu eu, cu cuvintele mele ceva mai alese, care te zgarie pe tine asa de tare la ochi; cel putin atata vreme cat sunt prezent; cand nu sunt, si revin, o sa-ti dau replicile pe care le meriti la tot ce ai barfit in lipsa mea. Imi pare rau pentru ceilalti ca trebuie sa asiste la circul asta care-l provoci, dar nu-ti voi lasa satisfactia de a minji orice cu noroiul mintii tale fara a nu-ti raspunde pe masura. iar cu banii aia a tai cu care te lauzi, probabil ti-a dat mamica vreo 15-20 lei sa-ti iei o ora de net la sala ca nu ai PC acasa, iar tu acum vii cu povesti, imediat vei zice ca esti plin de vile si mertanuri! Si daca ai avea bani, cu ei nu poti cumpara inteligenta si nici bun-simt, asa ca te cam lauzi degeaba, va trebui sa depui eforturi de alta natura pentru a te face respectat; si pe mine nu ma impresionezi nici cu banii tai, nici cu altceva. Singurele lucruri care ma impresioneaza cu adevarat sunt inteligenta si moralitatea, dar tu esti departe de ambele. Asa ca vezi-ti in continuare de balacarelile tale si scuteste-ma de laude si fanfaronade desarte, ca nu faci altceva decat sa ma plictisesti...!

e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 15:23

Baietas, "te cumpar, te vand si te scot dator" era o vorba care nu la bani se refera, dar tu in eruditia ta nu ai de unde sa o stii.
Spui ca te-am atacat? Cum? Dandu-ti o replica ce nu ti-a convenit tie, si atunci ai crezut ca ma pui la punct injurandu-ma? Deci ai putea sa spui ca eu m-am coborat la nivelul tau. Se pare ca nu iti asumi toata partea de vina, ci doar aia care iti convine. Pe mine nu ma deranjeaza parerile proaste ale unora de aici despre mine, ptr ca nu vreau sa trezesc pareri pro. Dar tu...tu te topesti de bucurie cand iti zice cineva "ai dreptate" Eh, eu nu. Capisci? Te cam invarti in jurul cozii si nu pui punctul pe "i". Reiau, nu ti-a convenit replica mea si M_AI INJURAT. TU. PRIMUL. Sunt destul de limpede ptr incetineala mintii tale? Citeste, daca ai memorie scurta. Si nu mai arunca cu prafuri in ochii lumii, ca ai aratat ce poti. Gata.

e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 15:33

De la: Oksana, la data 2009-07-09 14:59:52
De la: Argus, la data 2009-07-09 14:51:48Chiar daca cineva e mai destept, nu e obligat sa cedeze in sensul de a inghiti mizeriile tale verbale, sa stii asta! Si, apropo, vezi ca nu e masa ta, e a tuturor celor care binevoiesc sa se aseze aici; daca nu-ti convine prezenta mea, esti liber sa pleci oricand, nu te retine nimeni, ok? Nu te-ai putut abtine mai mult de un mesaj, sa folosesti cuvinte aiurea, vad... Nici nu ma asteptam, sincer, tu chiar esti incorijibil, chiar daca te-ai "odihnit" o zi...!

Multumesc Oksana. Esti o fata de zahar. Ai grija sa nu te uzi noaptea prea tare, te-ai "topi"

hawk_eye

402 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 15:35

Tot ce zici tu mai sus e neadevarat de la un capat la celalalt, cine e interesat poate vedea, asa ca nu imi fac probleme in privinta asta; da, mie imi pasa de parerea celorlalti despre mine si chiar tin cont de ea, fara insa a fi extaziat daca primesc laude, cum nici nu ma sinucid daca sunt criticat; faptul ca tie nu-ti pasa de parerile altora insa spune multe despre caracterul tau, daca mai era nevoie. Pe romaneste se numeste "nesimtire" si vad ca tu nu ai reticente in a recunoaste asta, deci e chiar nesimtirea nesimtirii, as putea spune. Praf in ochii lumii ai incercat sa arunci tu mai sus, cu acea "justificare" de rasul curcilor; nu prea te prinde rolul asta, unde-ti sunt injuraturile, ca m-am obisnuit cu ele, mai ca incep sa-mi lipseasca? Gata, ti-ai golit tolba? Sau le repeti pe aceleasi la infinit?

e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 15:41

De la: Argus, la data 2009-07-09 15:35:29Tot ce zici tu mai sus e neadevarat de la un capat la celalalt, cine e interesat poate vedea, asa ca nu imi fac probleme in privinta asta; da, mie imi pasa de parerea celorlalti despre mine si chiar tin cont de ea, fara insa a fi extaziat daca primesc laude, cum nici nu ma sinucid daca sunt criticat; faptul ca tie nu-ti pasa de parerile altora insa spune multe despre caracterul tau, daca mai era nevoie. Pe romaneste se numeste "nesimtire" si vad ca tu nu ai reticente in a recunoaste asta, deci e chiar nesimtirea nesimtirii, as putea spune. Praf in ochii lumii ai incercat sa arunci tu mai sus, cu acea "justificare" de rasul curcilor; nu prea te prinde rolul asta, unde-ti sunt injuraturile, ca m-am obisnuit cu ele, mai ca incep sa-mi lipseasca? Gata, ti-ai golit tolba? Sau le repeti pe aceleasi la infinit?

Mie mi se pare ca nu prea mai ai ce spui si te legi aiurea. Te disculpi. Si cine se scuza se acuza. Dar sa lasam. Am vazut ca tii cont de parerile altora, de aia i-ai trimis la plimbare pe cei care nu iti impartasesc parerile. Ala s-a bagat ca musca in lapte, pe aia ai facut-o gasculita, alteia i-ai reprosat ca nu a fost atenta. Am vazut cat respecti, respectuosule. Ajunge. Devii penibil. Zau, potoleste-te, ai aratat ce "zace" in tine si ai sa culegi roadele

hawk_eye

402 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 15:47

De la: harlequin, la data 2009-07-09 15:41:33
De la: Argus, la data 2009-07-09 15:35:29Tot ce zici tu mai sus e neadevarat de la un capat la celalalt, cine e interesat poate vedea, asa ca nu imi fac probleme in privinta asta; da, mie imi pasa de parerea celorlalti despre mine si chiar tin cont de ea, fara insa a fi extaziat daca primesc laude, cum nici nu ma sinucid daca sunt criticat; faptul ca tie nu-ti pasa de parerile altora insa spune multe despre caracterul tau, daca mai era nevoie. Pe romaneste se numeste "nesimtire" si vad ca tu nu ai reticente in a recunoaste asta, deci e chiar nesimtirea nesimtirii, as putea spune. Praf in ochii lumii ai incercat sa arunci tu mai sus, cu acea "justificare" de rasul curcilor; nu prea te prinde rolul asta, unde-ti sunt injuraturile, ca m-am obisnuit cu ele, mai ca incep sa-mi lipseasca? Gata, ti-ai golit tolba? Sau le repeti pe aceleasi la infinit?

Mie mi se pare ca nu prea mai ai ce spui si te legi aiurea. Te disculpi. Si cine se scuza se acuza. Dar sa lasam. Am vazut ca tii cont de parerile altora, de aia i-ai trimis la plimbare pe cei care nu iti impartasesc parerile. Ala s-a bagat ca musca in lapte, pe aia ai facut-o gasculita, alteia i-ai reprosat ca nu a fost atenta. Am vazut cat respecti, respectuosule. Ajunge. Devii penibil. Zau, potoleste-te, ai aratat ce "zace" in tine si ai sa culegi roadele

Aha, de aia ti-ai postat "justificarile" pe mai multe topicuri simultan? Ha, ha, ha! Cine are ochi, vede cine incearca sa se disculpe! Nici o grija, voi posta si eu raspunsul meu peste tot unde ti-ai postat justificarea, pacaliciule!

Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 15:47

De la: harlequin, la data 2009-07-09 15:33:25
De la: Oksana, la data 2009-07-09 14:59:52

Multumesc Oksana. Esti o fata de zahar. Ai grija sa nu te uzi noaptea prea tare, te-ai "topi"

Mai Lucica , te cam hazardezi in declaratii din moment ce nu ma cunosti.

Cat despre femei ude/topite nu poti vorbi decat la gargara , mai ai de 'aprofundat' problema cativa anisori inainte sa faci preziceri si avertizari publice.

pt tine "vedetutzule", ca sa nu raman datoare =)))

2 > 1
e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 16:09

@Oksana, nu te enerva, iti statea mai bine cand nu te implicai emotional. Zau asa, tre sa ai mare grija de sanatatea ta.

Mysterious_N

848 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 16:11

Oh Doamne, tu chiar nu ai odihna! Te porti asemeni unui copil care nu poate suporta sa nu aiba ultimul cuvant!

e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 16:13

De la: Mysterious_N, la data 2009-07-09 16:11:32Oh Doamne, tu chiar nu ai odihna! Te porti asemeni unui copil care nu poate suporta sa nu aiba ultimul cuvant!

Spuse Amelya, avand ultimul cuvant

Mysterious_N

848 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 16:17

De la: harlequin, la data 2009-07-09 16:13:18
De la: Mysterious_N, la data 2009-07-09 16:11:32Oh Doamne, tu chiar nu ai odihna! Te porti asemeni unui copil care nu poate suporta sa nu aiba ultimul cuvant!

Spuse Amelya, avand ultimul cuvant

Intr-o zi cand ma voi afla in toane mai bune, o sa-ti demonstrez si tie si celor care au facut o obsesie din asocierea mea cu a Amelyei, ca se inseala! Pana atunci, macar spuneti-mi pe numele meu, Neda; eu m-am prezentat tie, tu insa ba!

Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 16:22

De la: harlequin, la data 2009-07-09 16:09:26@Oksana, nu te enerva, iti statea mai bine cand nu te implicai emotional. Zau asa, tre sa ai mare grija de sanatatea ta.

Nu-i pericol copile , am trecut de varsta periculoasa. Singurul care se agita esti tu , dar inca ce se mai agita :))
Hai ca esti simpatic cand imi dai tocmai mie sfaturi de profilaxie si sanatate ... te hazardezi din nou pe teren necunoscut
Poftim o bere Lucica , sa ne traiesti si pe viitor incearca sa mai apelezi la autocontrol , ca nu orice tampenie care-ti trece prin cap e musai sa fie tastata . Bine puisor ?

2 > 1
e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 16:23

De la: Oksana, la data 2009-07-09 16:22:01
De la: harlequin, la data 2009-07-09 16:09:26@Oksana, nu te enerva, iti statea mai bine cand nu te implicai emotional. Zau asa, tre sa ai mare grija de sanatatea ta.

Nu-i pericol copile , am trecut de varsta periculoasa. Singurul care se agita esti tu , dar inca ce se mai agita :))
Hai ca esti simpatic cand imi dai tocmai mie sfaturi de profilaxie si sanatate ... te hazardezi din nou pe teren necunoscut
Poftim o bere Lucica , sa ne traiesti si pe viitor incearca sa mai apelezi la autocontrol , ca nu orice tampenie care-ti trece prin cap e musai sa fie tastata . Bine puisor ?

Bine mami, stai jos!

Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 16:26

De la: harlequin, la data 2009-07-09 16:23:29
De la: Oksana, la data 2009-07-09 16:22:01

Bine mami, stai jos!

Pentru tine sunt buni ... si ia stai tu o leaca la colt

2 > 1
e_militaru

533 mesaje
Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 16:29

Oi fi buni, nu ma deranjeaza. Hai ca ma duc la colt. Ramai tu pishentru. Ok buni?

Pagini: << 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului VIATA DE DINCOLO SI PARERILE DE RAU
Mergi la: