Info
x
Viata de dincolo si parerile de rau
|
e_militaru 533 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 17:43
Sa fiu al dracu daca mai imi place ce am scris ( daaa, de obicei imi place:))) ) daca Argus zice ca e o parere respectabila. Alo, domnu, acolo nu e o parere. Aia e litera de lege :)))
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 17:45
De la: harlequin, la data 2009-07-07 17:38:54De la: serinboy, la data 2009-07-07 17:35:37OARE ce concluzie trebuie sa trag de aici ca II PARE RAU ca "a belit-o"...sau ca nu are niciun folos ca a facut-o???? Mai mistocarule, mie imi esti drag, dar stii sa TACI sau nu??? Uite, deja m-am inrosit de furie! Daca mai scoti un cuvant pana nu citesc ce ai scris, iti promit ca o sa iti para rau, aici, nu dincolo! Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 17:56
De la: harlequin, la data 2009-07-07 17:18:33 Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 18:03
Imi pare rau.
|
Mysterious_N 848 mesaje Membru din: 17/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 18:04
Ce mandru esti de tine ca-ti spui MISTOCAR,partea proasta a lucrurilor este ca de fapt faci misto de tine,nu de noi,nu de gandurile noastre,nu ne afecteaza catusi de putin idioteniile tale,cand o sa realizezi penibilul in care te afunzi,o sa intelegi ca valoarea ta umana e departe de Planeta Pamant...si DA,o sa poti sa spui ca-ti pare rau...aici si nu dincolo!De ce?Tocmai pentru ca nu-ti e recunoscuta valoarea umana!
Pacat de tine tinere!Asa cum am mai spus la tine e DOAR o MASCA!Cine te ia prea in serios,are de suferit!CORECT!Asadar apreciati-i MASCA,rolul lui de Harlequin,jucat prost dupa parerea mea,vocabularul te cam da de gol tinere,urasti OAMENII,nu esti singurul,crede-ma,dar nu asta e solutia,nu schimbi cu nimic bunul mers al lucrurilor venind si postand ordinariile tale,cu atat mai mult ca RESPECTUL n-ai sa-l primesti niciodata,da,stiu TI SE RUPE, sau e ca si o frectie la piciorul de lemn,dar in intimitatea ta ,gandeste-te BINE la ce vrei sa pari si cum esti in realitate!OK? Multa bafta baiete!Esti nesemnificativ!Iar daca pe viitor vrei sa iesi in evidenta...e suficient sa apari ONLINE fara sa spui nimic! pacat ca apar unii ca tine,nu din punctul meu de vedere,ca eu am vazut multe la viata mea,dar am descoperot aici OAMENI adevarati,oameni sensibili,crede-ma ca ei nu vor sa vada ordinariile tale,le vedem zilnic peste tot,macar aici vrem LINISTE,vrem sa comunicam intre noi,sa ne spunem lucruri de care avem atata nevoie,iar tu esti...NUL!Nu te mai obosi sa postezi ordinarii,spuneti-le tie uitandu-te in oglinda!
|
hawk_eye 402 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Mures |
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 18:07
In ce priveste sustinerea de catre mine a probabilitatii de a fi valabile ideile propovaduite de filozofiile orientale, tin sa-ti aduc aminte, Harlequin, ca am mentionat anterior expunerii in detaliu a argumentatiilor mele, cum ca ele imi par cele mai probabile conform criteriilor logicii conventionale, aplicate la multitudinea de evenimente traite de majoritatea oamenilor... Deci nu le imbratisez fara rezerve, nu sunt vreun fanatic si nici un misionar aiurea, nu tin sa conving pe nimeni de nimic TOCMAI pentru ca nu am experienta de a face asertiuni cu pretentii de valoare absoluta, am vrut sa vad si alte pareri si opinii dar ARGUMENTATE, moment in care tu, fara a emite o parere x alta, te-ai apucat de disecat frazele mele, mai mult sau mai putin rupandu-le din context...! Nu-ti reprosez nimic, vreau doar sa-mi precizez pozitia, voi da doar un copy/paste din Socrate: "Tot ceea ce stiu este ca nu stiu nimic". E o deviza care a calauzit ani buni din existenta mea si care nu am aruncat-o nici acum peste bord, in ciuda inversunarii tale de a ma considera un semidoct & epigon fara de valoare... La capitolul "lipsa de valoare" sunt de acord cu tine, am si eu o astfel de parere despre mine deci nu ma deranjeaza sa o confirmi, dar sa nu te mire daca, cu toate ca propovaduiesc doctrine orientale ce au in prim-plan pacea, totusi voi raspunde cu o oarecare duritate atunci cand sunt atacat. Din punctul meu de vedere, cu tot respectul, in general, pentru invataturile lui Iisus, a intoarce obrazul altuia pentru a receptiona o noua palma, mi se pare un act care nu va duce decat la consolidarea badaraniei celui ce da palma; aici nu sunt de acord cu Iisus si asta s-ar putea sa fie subiectul unui topic viitor pentru ca ma intereseaza si parerea altora in legatura cu asta... Cred ca ajunge pentru un mesaj, nu voi mai cauta vreo fraza de incheiere, astept replicile tale dupa care ma mai gandesc...
|
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 18:08
De la: Greenie, la data 2009-07-07 18:03:25Imi pare rau. Nu cred ca tu ar trebui sa spui asta, mai gandeste-te!...Sunt lucruri pe care altii nu le-ar recunoaste nici intr-o mie de ani...desi...poate ca...lasa!
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 18:14
Argus, pentru unul care m-a injurat de mama fara ca eu sa-l injur nu am decat "mars in mortii ma-tii". Nu te supara, ok?
|
|
|
|
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 18:17
De la: daria_ta, la data 2009-07-07 18:08:16De la: Greenie, la data 2009-07-07 18:03:25Imi pare rau. Imi pare rau pt cum am ajuns, pt ce am devenit, pt toate influentele carora le-am cazut prada, imi pare rau ca nu suntem fericiti, imi pare rau ca afara ploua si din nou o sa ajung acasa cum am ajuns data trecuta, pt ca suntem niste idioti si mult prea seriosi cu lucrurile care ar trebui sa ne puna un zambet pe fata, imi pare rau ca nu ma pot abtine sa o jumulesc pe amelya pt falsitatea cu care se afiseaza, pt ca mintim prea des, pt ca suntem niste f&8&ti pe lumea asta si pt ca ne place. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 18:18
De la: harlequin, la data 2009-07-07 18:14:04Argus, pentru unul care m-a injurat de mama fara ca eu sa-l injur nu am decat "mars in mortii ma-tii". Nu te supara, ok? Sa nu cumva sa indrazniti sa va paruiti iar, gata! Amandoi ati gresit, ce naiba, ca doar sunteti adulti amandoi si va comportati ca niste copii... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 18:19
De la: Greenie, la data 2009-07-07 18:17:08De la: daria_ta, la data 2009-07-07 18:08:16De la: Greenie, la data 2009-07-07 18:03:25Imi pare rau. O, Doamne! bun si iertator, Cu prostii fi indurator Si da-le paine cata vor... Dar nu le de cutitul lor.
|
Fosta membra 9am.ro 108 mesaje Membru din: 6/07/2009 |
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 18:23
De la: harlequin, la data 2009-07-07 18:14:04Argus, pentru unul care m-a injurat de mama fara ca eu sa-l injur nu am decat "mars in mortii ma-tii". Nu te supara, ok? Mai tinere,chiar crezi ca limbajul asta stradal TE FACE MAI BARBAT???De fapt ce cauti tu aici???Daca nu ai nimic de spus din care sa inteleaga si omul de rand "ceva",du-te baiete pe maidan,intr-o mahala,exprima-te acolo,cu siguranta acolo si numai acolo te ve-i face inteles!
serinboy
|
|
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 18:24
De la: harlequin, la data 2009-07-07 18:14:04Argus, pentru unul care m-a injurat de mama fara ca eu sa-l injur nu am decat "mars in mortii ma-tii". Nu te supara, ok? Vezi, gaozarule, de cate ori ti-ai bagat microscopica x inexistenta p(ula in tot si in toate in mesajul anterior celui la care faci referire. Nu ma supar, cei cu dizabilitati sunt iresponsabili si trebuie tratati ca atare de catre societate, asa ca, doar ma mir ca nu esti la vreo "pensiune" pentru "glumeti", atat!
|
googoodoll 1642 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 18:28
n-a auzit lumea de dialoguri civizate, de ironia fina, de umor bun englezesc, nuuuuu
ciobaniti, ciobaniti, ciobaniti!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 18:35
Topicul e viata de dincolo si parerile de rau....chiar asa,daca nu putem dialoga civilizat,la ce ne pierdem timpul stand cu ochii-n monitoare,am crezut ca se poate purta si dialoguri constructive si nu distructive,cu injurii...etc!Lasati crestele de cocosi,mai terminati cu certurile,si injuriile,iar Halequin cred ca te faci RESPONSABIL de toate!Motive sa fii mandru nu vad...ba din contra,pe mine n-ai sa ma convingi niciodata ca esti altfel!Desi ma repet a nu stiu cata oara,la tine e doar o MASCA!Nu incerca sa pari altceva decat esti...nu-ti iasa!
serinboy
|
|
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 18:40
De la: serinboy, la data 2009-07-07 18:35:56Topicul e viata de dincolo si parerile de rau....chiar asa,daca nu putem dialoga civilizat,la ce ne pierdem timpul stand cu ochii-n monitoare,am crezut ca se poate purta si dialoguri constructive si nu distructive,cu injurii...etc!Lasati crestele de cocosi,mai terminati cu certurile,si injuriile,iar Halequin cred ca te faci RESPONSABIL de toate!Motive sa fii mandru nu vad...ba din contra,pe mine n-ai sa ma convingi niciodata ca esti altfel!Desi ma repet a nu stiu cata oara,la tine e doar o MASCA!Nu incerca sa pari altceva decat esti...nu-ti iasa! Da` poarta ma tu dialoguri civilizate si lasa-ma pe mine. Aiurea, ca de fapt zici bogdaproste ca scriu eu, asa mai iesi si tu in evidenta si Argus ala mic.
|
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 18:43
Nu am sa inteleg niciodata Amelya
daca la mine te referi si tu, o sa cred ca sunteti destui pe aici paranoici! nu am facut cunostinta: numele meu este Neda! nu ca te-ar interesa, dar m-am saturat sa ma numiti altfel.Oameni buni!!!!! imi place numele meu, ce naiba e cu voi?
|
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 18:47
De la: harlequin, la data 2009-07-07 18:40:40De la: serinboy, la data 2009-07-07 18:35:56Topicul e viata de dincolo si parerile de rau....chiar asa,daca nu putem dialoga civilizat,la ce ne pierdem timpul stand cu ochii-n monitoare,am crezut ca se poate purta si dialoguri constructive si nu distructive,cu injurii...etc!Lasati crestele de cocosi,mai terminati cu certurile,si injuriile,iar Halequin cred ca te faci RESPONSABIL de toate!Motive sa fii mandru nu vad...ba din contra,pe mine n-ai sa ma convingi niciodata ca esti altfel!Desi ma repet a nu stiu cata oara,la tine e doar o MASCA!Nu incerca sa pari altceva decat esti...nu-ti iasa! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 18:48
De la: Mysterious_N, la data 2009-07-07 18:43:43Nu am sa inteleg niciodata Amelya esti falsa! tu nu te uiti in oglinda? esti din plastic, esti o papusa frumusica, mult prea dulcica pt lumea asta, ce naiba ma nedo, amelyo! daca zici ca nu esti amelya, de ce ai sarit la prima impuscatura cand ti-a spus H. numele mai sus? LASA-NE! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 18:49
De la: harlequin, la data 2009-07-07 18:40:40De la: serinboy, la data 2009-07-07 18:35:56Topicul e viata de dincolo si parerile de rau....chiar asa,daca nu putem dialoga civilizat,la ce ne pierdem timpul stand cu ochii-n monitoare,am crezut ca se poate purta si dialoguri constructive si nu distructive,cu injurii...etc!Lasati crestele de cocosi,mai terminati cu certurile,si injuriile,iar Halequin cred ca te faci RESPONSABIL de toate!Motive sa fii mandru nu vad...ba din contra,pe mine n-ai sa ma convingi niciodata ca esti altfel!Desi ma repet a nu stiu cata oara,la tine e doar o MASCA!Nu incerca sa pari altceva decat esti...nu-ti iasa! Esti de fapt un troglodit iremediabil, cu principii entropice, dar e de-a dreptul pierdere de vreme pentru noi sa-ti dam tie raspuns la aberatiile care-ti ies din butonarea tastaturii. De ce sa iesim din lumea virtuala? Asa vrei tu? Mai asteapta, daca asta vrei, e posibil sa nu-ti dam satisfactie, dupa cum nici in viata reala nu ne sinucidem cand avem de-a face cu un ratat ca tine, ci eventual il ignoram, sau daca nu avem incotro, ii tragem um pumn in nas si mergem mai departe. Dar se pare ca esti ambitios si va trebui sa te suportam in conditiile astea, cel putin atata vreme cat vom considera ca valoarea conversatiilor dintre oamenii de bun-simt va compensa neplacerile jignirilor de catre nulitati ca tine...
|
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 18:54
De la: harlequin, la data 2009-07-07 18:40:40De la: serinboy, la data 2009-07-07 18:35:56Topicul e viata de dincolo si parerile de rau....chiar asa,daca nu putem dialoga civilizat,la ce ne pierdem timpul stand cu ochii-n monitoare,am crezut ca se poate purta si dialoguri constructive si nu distructive,cu injurii...etc!Lasati crestele de cocosi,mai terminati cu certurile,si injuriile,iar Halequin cred ca te faci RESPONSABIL de toate!Motive sa fii mandru nu vad...ba din contra,pe mine n-ai sa ma convingi niciodata ca esti altfel!Desi ma repet a nu stiu cata oara,la tine e doar o MASCA!Nu incerca sa pari altceva decat esti...nu-ti iasa! Daca vreau sa ies in evidenta ,te rog sa ma crezi ca stiu s-o fac,nu e cazul insa,eu nu-ti vad rostul pe aici,sincer,lasa-ne asa cum suntem,vezi-ti de trebusoarele matale,ca noi si FAMILIA pe care o numim cu mandrie,stim sa ne pretuim sentimentele,apreciem o vorba spusa din suflet si nu-i dam tare cu p(ula) in sus si-n jos,daca sunt femei pe aici care te apreciaza,tot respectul baiete,n-are nimeni nimic de obiectat,dar ce tine de postari,DA,vrem ,sa dialogam sincer,poate ca avem nevoie de asta,te-ai intrebat DE CE stam aici si nu mergem la o bere cu baietii,ori in club cu fetele sau in cazul fetelor la saloane???Crezi ca stam sa apari tu cu p(ula) ta sa ti-o expui in fiecare fraza???? Raporteaza abuz de limbaj
serinboy
|
|
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 18:59
De la: serinboy, la data 2009-07-07 18:54:04De la: harlequin, la data 2009-07-07 18:40:40De la: serinboy, la data 2009-07-07 18:35:56Topicul e viata de dincolo si parerile de rau....chiar asa,daca nu putem dialoga civilizat,la ce ne pierdem timpul stand cu ochii-n monitoare,am crezut ca se poate purta si dialoguri constructive si nu distructive,cu injurii...etc!Lasati crestele de cocosi,mai terminati cu certurile,si injuriile,iar Halequin cred ca te faci RESPONSABIL de toate!Motive sa fii mandru nu vad...ba din contra,pe mine n-ai sa ma convingi niciodata ca esti altfel!Desi ma repet a nu stiu cata oara,la tine e doar o MASCA!Nu incerca sa pari altceva decat esti...nu-ti iasa! Si tu Brutus?!... Am obosit...e mult prea mult pt mine... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 19:05
Asta e placerea handicapatului, sa creeze si intretina intrigi, adica lui trebuie sa i se ierte mistocaria, dar cand altii vorbesc pe limba lui se aprinde si arunca cu invective...! Ptiu, rusine tie, Harlequin! Ar trebui sa-ti dai demisia de onoare si sa ne scutesti de murdariile mintii tale!
|
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 19:10
Sa fiu in ton cu topicul ..Harlequin tie NU ITI PARE RAU de ceea ce esti??Nu ti-e sila de tine,chiar deloc????Iti place ca creezi disconfort intre noi?Pana sa apari tu,toate au fost bune si frumoase...cum ai aparut a inceput scandalul!Nu ti-e rusine baiete pentru cele iscate????Educatia ta unde ti-e?... in p(ula)???? Respectul???in kakat???
RUSINE!
serinboy
|
|
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 19:26
Precum am mai spus, sunt convins ca asta ii place si il face fericit, sa creeze zazanie, deci e incorijibil, se pare ca i s-a dat nas pana acum si s-a batut din palme la "vitejiile" lui, inclusiv de catre unele "vedete", cum ar fi Greenie, care pare foooarte ofuscata ca e pus la punct individul asta, motiv pentru care m-a si atacat (nu mi-am dat seama pe moment de motiv, azi dimineata, apoi, dupa ce am vazut ca incepe o "idila" cu tine, Serinboy, am lasat-o in pace, dar, precum vezi, a revenit cu a-i tine apararea nemernicului... De asta are atata tupeu, se stie sprijinit de catre o parte semnificativa a membrilor forumului. Nici nu va ceda lesne, dar, timp avem (in general vorbind). Voi reveni zilele urmatoare cu replicile potrivite pentru idiot, dar, vreau sa cred ca vom mai discuta si altceva in afara ineptiilor lui, eventual ii vom da cu totii un "ignore" total, si nu ii vom mai raspunde, chiar imi pare rau de timpul pierdut cu prostiile astea. Sper ca zilele urmatoare sa discutam lucruri mai interesante. O zi buna in continuare si va doresc sa aveti parte de toate cele bune!
|
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 19:31
De la: Argus, la data 2009-07-07 19:26:06Precum am mai spus, sunt convins ca asta ii place si il face fericit, sa creeze zazanie, deci e incorijibil, se pare ca i s-a dat nas pana acum si s-a batut din palme la "vitejiile" lui, inclusiv de catre unele "vedete", cum ar fi Greenie, care pare foooarte ofuscata ca e pus la punct individul asta, motiv pentru care m-a si atacat (nu mi-am dat seama pe moment de motiv, azi dimineata, apoi, dupa ce am vazut ca incepe o "idila" cu tine, Serinboy, am lasat-o in pace, dar, precum vezi, a revenit cu a-i tine apararea nemernicului... De asta are atata tupeu, se stie sprijinit de catre o parte semnificativa a membrilor forumului. Nici nu va ceda lesne, dar, timp avem (in general vorbind). Voi reveni zilele urmatoare cu replicile potrivite pentru idiot, dar, vreau sa cred ca vom mai discuta si altceva in afara ineptiilor lui, eventual ii vom da cu totii un "ignore" total, si nu ii vom mai raspunde, chiar imi pare rau de timpul pierdut cu prostiile astea. Sper ca zilele urmatoare sa discutam lucruri mai interesante. O zi buna in continuare si va doresc sa aveti parte de toate cele bune! Mda ,sper sa nu zic in curand IMI PARE RAU ca am intrat pe acest FORUM,pe acest SITE!Sper!
serinboy
|
|
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 19:38
Asta imi suna si mie, daca voi considera ca "partea negativa a Sfortei" e predominanta, ma voi retrage in cautarea altor pajisti virtuale, mai pasnice si mai frumos mirositoare...! Hai sa mai avem rabdare o zi, doua, dupa care ne decidem, ce zici?
|
Fosta membra 9am.ro 537 mesaje Membru din: 24/04/2009 |
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 19:46
@argus si @serinboy
Cititi cu atentie. Nu i-am sarit in ajutor lui Harlequin. O poate face foarte bine singur. Eu ma intrebam, retoric desigur, de ce cei eleganti, destepti etc simt nevoia sa ii raspunda "idiotului" (cu aceeasi moneda mai ales). A bon entendeur, salut! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 19:56
De la: canalia, la data 2009-07-07 19:46:34@argus si @serinboy Chiar ma intrebam cand o sa apari!...
|
|
Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 20:00
Argus, lasa-ma sa raman eu copila ca-mi place si nici nu ma grabesc sa ajung mai departe de etapa asta momentan, si nici nu adopt o alta infatisare pt a fi ceva ce nu sunt.
Dar tu? sau sa zic dumneata? Ca vad ca iti place sa judeci pe altul, dar mai uita-te si la tine in ograda si hai sa nu dam cu pietre in "vedetute" (se pare ca mi-am castigat acest trofeu, avand in vedere ca esti a doua persoana care ma catalogheaza drept V.I.P (imi cresc cornitele mai mult, ai grija)
|
|
|