back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum se comporta zodiile in pat???

Pagini: << 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >> Sari la pagina:

NuStiuNimic

226 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 17:33

De la: snowangel, la data 2009-02-02 17:18:00
De la: mec2, la data 2009-01-15 18:24:15Oameni buni,LEUL este un amant bun/Hmmm...n-as prea crede pt ca despre aceasta zodie se stia catde familist poate sa fie si mai ales cat de atasat de familia sa.Nimic nu este mai important decat propria famile si va calca pe cadavre pentru ea...Asaca...amant???
cat despre scorpion nu pot decat sa va spun ca este statorinic atat timp cat nu-l calci prea mult pe coada,caci inteapa...si nu oricum!pot sa va spun ca este si pasional dar tind sa cred ca la scorpion totul este cu masura...Iti da putin cate putin...ca otrava!Efectul este scontat si sigur.Cand iubeste face totul pentru acea persoana si sa va fereasca Dzeu sa calcati schimb caci cale de intoarcere nu va exista..."Lovituta"lui este intotdeauna una"FATALA"...
Apropo,am un scorpion langa mine de 14 ani de zile si credeti-ma ca nimic nu este mai placut sa va iubeasca o asemenea persoana...Cand iubeste,o face sincer fara a cere in schimb prea multe:vrea loialitate si chiar si pasiune,ceea ce nu-i greu de dat,asa este?

desigur, accepti ca exista si abateri de la regula nu? adica...mama e leu(oaica) si nu are nici (NICI) o tangenta cu conceptele "familie", "fidelitate", "iubire materna" etc. este pur i simplu o c@@va (nu va chinuiti sa ma atacati cu diverse aberatii de genul "oricum ar fi e mama ta", etc, pt ca nu tin; dar nici nu voi dezvolta subiectul desi am argumente care ar convinge pe oricine pe lumea asta).
este pur si simplu EA, totul numai EA. intotdeauna se va simti superioara oricui (desi foarte rar este adevarat), intotdeauna i se va parea ca toti barbatii sunt indragostiti de ea (oricat de urata/batrana/etc. ar fi) iar despre femei, ca sunt invidioase pe ea. (ia sa vedem cum scot ghearele leoaicele impusca-v-as )

acum on-topic...
eu sunt peste...
am spus deja destul? am spus pe draq, n-am spus inca nimic!
cred ca foarte putin poate fi generalizat la capitolul "zodii in pat", tine totul mult prea mult de educatie, copilarie (aici se poate incadra aproape orice), etc.
eu personal (si nu e lauda de sine desi asa ar parea) sunt un "nesatul", as face sex aproape non-stop (cred ca e un "defect" personal pentru ca chiar am nevoie de muuult sex, nu cred ca e ceva general) numai pentru simplul motiv ca-mi place prea mult. apoi, intervine partenera si dorinta (f accentuata in cazul meu) de a o face sa se simta extraordinar (asta e superlativ absolut deja cred...desi nu mi se pare ca "pare") indiferent ce trebuie sa fac sau cat ar dura asta. alta caracteristica care nu cred ca e generala...iubesc corpul femeiesc...i-as ridica statuie dupa statuie si nu ma satur sa privesc...ce sa mai spunem de altceva . adevatat, sunt praf la capitolul imaginatie, inventivitate si, poate, spontaneitate dar nu cred ca treburile astea se aplica in viata sexuala...as fece orice, oriunde si nu duc lipsa de idei. treaba cu dominatul iar nu sta in picioare prea bine...imi place sa fiu dominat (in timpul actului sexual) tot la fel de mult/putin ca si celorlalte zodii "normale" (excludem extremele) si imi place sa si domin (ce-i drept, nu e "mandatory"). revenind la problema cu dominatul...in afara sex-ului imi place ca oricarui peste, sa fiu "dominat" insa ai grija (partenera) sa nu imi arati ca esti constienta de acest fapt pentru ca altfel "ti-o iei".
cred ca se poate spune ca sunt foarte atent, tandru si sensibil.
ce am scris mai sus nu sunt laude, dar nu ma intereseaza parerea celor "mai putin dotati dpdv intelectual dintre cei care isi fac veacul pe acest forum" care nu au ce face decat sa abereze.
ca experienta, nu pot aprecia decat zodia fecioara (este singura zodie in privinta careia ma pot exprima, intrucat cu celelelte nu a durat destul de mult relatia) care contrar celor spuse de majoritatea pe acest forum, sunt unele dintre cele mai bune partenere in materie de sex. singura problema este ca la o fecioara este mai greu sa ajungi...sa o faci sa se simta atat de "in largul sau" incat sa sara peste inhibitii si prostiile care ii umplu capul 99% din timp ca sa se poata "dezlantui"
fecioara este o "virgina buna la pat" . cand pun suflet, il pun complet, se daruie 100%, nu stiu daca o alta zodie mai e capabila de asa ceva (da, nici eu), e capabila sa te puna inaintea propriei persoane in orice situatie, chiar si insasi a vietii. nu te va putea face nimeni niciodata sa te simti mai special decat te va face o fecioara (asta in caz ca se poate generaliza...oi fi dat eu peste "singura/unica" )
in incheiere...bafta multa si iubiti-va mult si...P.S. sunt in aceasta relatie de peste 7 ani pentru comentariile cretine de genul "esti indragostit"

true c ai spus despre leu...insa ai omis sa zici...ca in ciuda faptului ca nu-i familist....in cazul in care cnv atenteaza la integritatea familiei....sa fuga tareeeee....foarte tare..;)...eu sunt leu...shi in ce ai spus itzi dau dreptate....shi la urma urmei toate femeile sunt crv...:-"....asa ca

NuStiuNimic

226 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 17:36

De la: ggabyy65, la data 2009-01-29 13:54:33
De la: Greenie, la data 2008-09-27 16:12:01eu sunt tauroaica... imi place sa detin controlul dar intr-un mod fantastic,imi place sa fiu dominata.. sunt f pasionala si imi place la nebunie sa il fac pe el sa fie in culmea placerii si sa imi zambeasca dupa'aia prin singurul mod cu care'l face si sa ma simt asa de mandra ca eu i-am dat zambetul ala pe buze
sunt perversa atunci cand stiu ca lui ii convine, dar ma supun atunci cand stie el cum sa ma ia... nu-mi plac totusi gemenii... am asa o chestie...am impresia ca asteapta sa fie luati pe sus si pe jos, si nu prea au initiativa deloc.
racii sunt super ok atata timp cat ii inveti ce iti place si apoi sa ii lasi sa te descoasa si de regula sunt innebuniti cand ii lasi pe corpul tau ca si cum ar face un experiment sexual ceva.. first time on the moon or smth like that
de lei..... pot spune ca am cunoscut, si mi se par fara initiativa, si asteapta mai mult din partea partenerei lor...
de berbec spun doar ca e foarte bun amant!! cel putin al meu asa a fost.. adica singurul lucru care si-l doreste e sa iti exploreze corpul si sa te faca sa urlii, sa innebunesti de placere..

evident, parerile sunt impartite, mai ales cand vine vorba de zodii. mai bine descosi persoana in cauza, si apoi faci legatura cu zodia in principiu... o parere generala ... fiecare difera de la caz la caz, iar barbatii sunt total diferiti de femei cand e vorba de aceeasi zodie: de ex: o femeie balanta este f introvertita (si in viata de zi cu zi si in pat), pe cand un barbat balanta, este opusul femeii.. este aventurier, are adrenalina, nu se teme de experiente noi si accepta orice provocare. ;) am doi prieteni f buni si ii cunosc de mult timp si sunt exact cum am descris...fie ca's aceeasi zodie si ii diferentiaza o zi doar..

cheers boys&girls

e bine sa fii tauroaica....dar stiu ca perechea la taur e vaca....deci?...ce sa cred despre tine cand scrii ca esti?? v--a sau fata pui de taur???

no ofense...dar cred ca era o imitazie d leu...creca era pisica...:)))n-ai cunoscut leul care trebuie>:)

Raporteaza abuz de limbaj
NuStiuNimic

226 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 17:45

De la: NuStiuNimic, la data 2009-02-02 17:33:43
De la: mec2, la data 2009-01-15 18:24:15Oameni buni,LEUL este un amant bun/Hmmm...n-as prea crede pt ca despre aceasta zodie se stia catde familist poate sa fie si mai ales cat de atasat de familia sa.Nimic nu este mai important decat propria famile si va calca pe cadavre pentru ea...Asaca...amant???
cat despre scorpion nu pot decat sa va spun ca este statorinic atat timp cat nu-l calci prea mult pe coada,caci inteapa...si nu oricum!pot sa va spun ca este si pasional dar tind sa cred ca la scorpion totul este cu masura...Iti da putin cate putin...ca otrava!Efectul este scontat si sigur.Cand iubeste face totul pentru acea persoana si sa va fereasca Dzeu sa calcati schimb caci cale de intoarcere nu va exista..."Lovituta"lui este intotdeauna una"FATALA"...
Apropo,am un scorpion langa mine de 14 ani de zile si credeti-ma ca nimic nu este mai placut sa va iubeasca o asemenea persoana...Cand iubeste,o face sincer fara a cere in schimb prea multe:vrea loialitate si chiar si pasiune,ceea ce nu-i greu de dat,asa este?

desigur, accepti ca exista si abateri de la regula nu? adica...mama e leu(oaica) si nu are nici (NICI) o tangenta cu conceptele "familie", "fidelitate", "iubire materna" etc. este pur i simplu o c@@va (nu va chinuiti sa ma atacati cu diverse aberatii de genul "oricum ar fi e mama ta", etc, pt ca nu tin; dar nici nu voi dezvolta subiectul desi am argumente care ar convinge pe oricine pe lumea asta).
este pur si simplu EA, totul numai EA. intotdeauna se va simti superioara oricui (desi foarte rar este adevarat), intotdeauna i se va parea ca toti barbatii sunt indragostiti de ea (oricat de urata/batrana/etc. ar fi) iar despre femei, ca sunt invidioase pe ea. (ia sa vedem cum scot ghearele leoaicele impusca-v-as )

acum on-topic...
eu sunt peste...
am spus deja destul? am spus pe draq, n-am spus inca nimic!
cred ca foarte putin poate fi generalizat la capitolul "zodii in pat", tine totul mult prea mult de educatie, copilarie (aici se poate incadra aproape orice), etc.
eu personal (si nu e lauda de sine desi asa ar parea) sunt un "nesatul", as face sex aproape non-stop (cred ca e un "defect" personal pentru ca chiar am nevoie de muuult sex, nu cred ca e ceva general) numai pentru simplul motiv ca-mi place prea mult. apoi, intervine partenera si dorinta (f accentuata in cazul meu) de a o face sa se simta extraordinar (asta e superlativ absolut deja cred...desi nu mi se pare ca "pare") indiferent ce trebuie sa fac sau cat ar dura asta. alta caracteristica care nu cred ca e generala...iubesc corpul femeiesc...i-as ridica statuie dupa statuie si nu ma satur sa privesc...ce sa mai spunem de altceva . adevatat, sunt praf la capitolul imaginatie, inventivitate si, poate, spontaneitate dar nu cred ca treburile astea se aplica in viata sexuala...as fece orice, oriunde si nu duc lipsa de idei. treaba cu dominatul iar nu sta in picioare prea bine...imi place sa fiu dominat (in timpul actului sexual) tot la fel de mult/putin ca si celorlalte zodii "normale" (excludem extremele) si imi place sa si domin (ce-i drept, nu e "mandatory"). revenind la problema cu dominatul...in afara sex-ului imi place ca oricarui peste, sa fiu "dominat" insa ai grija (partenera) sa nu imi arati ca esti constienta de acest fapt pentru ca altfel "ti-o iei".
cred ca se poate spune ca sunt foarte atent, tandru si sensibil.
ce am scris mai sus nu sunt laude, dar nu ma intereseaza parerea celor "mai putin dotati dpdv intelectual dintre cei care isi fac veacul pe acest forum" care nu au ce face decat sa abereze.
ca experienta, nu pot aprecia decat zodia fecioara (este singura zodie in privinta careia ma pot exprima, intrucat cu celelelte nu a durat destul de mult relatia) care contrar celor spuse de majoritatea pe acest forum, sunt unele dintre cele mai bune partenere in materie de sex. singura problema este ca la o fecioara este mai greu sa ajungi...sa o faci sa se simta atat de "in largul sau" incat sa sara peste inhibitii si prostiile care ii umplu capul 99% din timp ca sa se poata "dezlantui"
fecioara este o "virgina buna la pat" . cand pun suflet, il pun complet, se daruie 100%, nu stiu daca o alta zodie mai e capabila de asa ceva (da, nici eu), e capabila sa te puna inaintea propriei persoane in orice situatie, chiar si insasi a vietii. nu te va putea face nimeni niciodata sa te simti mai special decat te va face o fecioara (asta in caz ca se poate generaliza...oi fi dat eu peste "singura/unica" )
in incheiere...bafta multa si iubiti-va mult si...P.S. sunt in aceasta relatie de peste 7 ani pentru comentariile cretine de genul "esti indragostit"

true c ai spus despre leu...insa ai omis sa zici...ca in ciuda faptului ca nu-i familist....in cazul in care cnv atenteaza la integritatea familiei....sa fuga tareeeee....foarte tare..;)...eu sunt leu...shi in ce ai spus itzi dau dreptate....shi la urma urmei toate femeile sunt crv...:-"....asa ca
shi inca odata am dem superficialitatea leilor....nu am citit decat a doua parte...:)))....ok...n-am facut decat sa repet c ai spus u...

NuStiuNimic

226 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 17:56

De la: ellamm, la data 2009-01-19 10:31:37Eu sunt leu si consider ca este o zodie foarte pasionala ,cu multa imaginatie atata timp cat are un partener pe masura .Am fost dezamagita de fecioara si taur.In schimb , sagetatorul este pasional,dar partenerul meu leu a fost cel mai bun....Asa a fost pana acum la mine ...

sa t intreb cv mai intai....a fost o rel sau doar o aventura...cu leul ma refer...ptr ca eu sunt leu...shi nu prea ma intzeleg cu cei din zodia mea.....mereu ma contrazic.....shi multe altele....

mitica_paulescu2

5 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 22:38

buna!zodiile coresund cu planetele din sistemu nostru solar corect?!!!sisteme solare sant INFINITE!!universu e infinit.Cate zodii ar trebuii sa fie an univers???nu vom sti niciodata.

marius1683

16 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 10:54

De la: NuStiuNimic, la data 2009-02-02 17:45:44
De la: NuStiuNimic, la data 2009-02-02 17:33:43
De la: mec2, la data 2009-01-15 18:24:15

shi inca odata am dem superficialitatea leilor....nu am citit decat a doua parte...:)))....ok...n-am facut decat sa repet c ai spus u...

da...pai cred, cel putin din experienta mea (care este, recunosc, destul de mult influentata de persoana sus mentionata insa de-a lungul timpului am observat si alte "specimene"), ca un cuvant prin care poti sa definesti extrem de bine leii este acesta pe care l-ai evidentiat tu: "SUPERFICIALI".
nimic din ce scriu nu este cu "directie" si nu mi-am propus sa jignesc pe nimeni cu nimic, insa ceea ce spun se bazeaza intotdeauna pe ceva exact, eu nu vorbesc aiurea. unde nu stiu, nu ma bag si nu generalizez in general.
sa revin...
superficialitatea asta te face mai putin constient de ceea ce te inconjoara in realitate, iti ingradeste viziunea. daca nu te intereseaza ceva, acel ceva intotdeauna va avea secrete fata de tine (secrete pe care tu nu le vei putea afla niciodata numai pentru simplul motiv ca din punctul tau de vedere nu exista) si e la fel si in cazul oamenilor. cred ca este o caracteristica generala a leilor (repet, nu "generalizez" aiurea).
cred ca ar trebui sa definesc putin acest termen..."generalizare" pentru ca sunt multi prosti pe lumea asta iar acest forum nu duce lipsa nici el. cand generalizez, am in vedere aspectele care imi permit nivelul respectiv de "generalizare" (e ceva filosofie asa ca scutiti-ma cu comentariile de prisos si incercati sa intelegeti ce am vrut sa spun) care in cazul de fata, fiind vorba de ZODII, imi permite un nivel destul de redus. un nivel destul de redus al generalizarilor nu inseamna, totusi, ca nu sunt tot generalizari. am spus "caracteristica leilor este superficialitatea" dar doar la nivel de zodie. dupa zodie si aceste mici caracteristici care sunt generale, vin adevaratele influente care definesc fiecare individ si o generalizare mai ampla deja nu mai are sens.
sunt zodii (cred ca trebuie sa fac o marturisire, vorbesc de zodii insa eu nu stiu mare lucru despre ele, nu ma pasioneaza; pur si simplu sunt destul de "destupat" incat sa-mi dau seama ca acest concept "zodie" care are in spate un nivel foarte mic de generalizare are ceva argumente) care au caracteristica nevoia de a studia...OAMENII si comportamentul lor (cred ca fecioara se incadreaza aici si leul in general se cam exclude fiind prea orbit de propria persoana). eu pe de alta parte (eu, pestele, desi nu stiu daca e caracteristica generala a zodiei sau ceva individual) nu am avut "nativa" dorinta de a studia comportamentul oamenilor (insa din total alte motive decat ale leului ) insa ma chinui sa-mi dezvolt aceasta latura. am facut aceasta paralela cu studierea oamenilor ca exemplu in cazul superficialitatii leilor. este evident ca pe plan social (si cred ca si afectiv intrucat nu pot sa "citeasca" corect o persoana) leii vor fi superficiali fata de alte zodii. de aici putem face deja alta deductie logica, si anume ca la modul "general" nativii din acele zodii nu sunt capabili de o atasare si o daruire emotionala "extrema"; va fi doar "mai mult sau mai putin", niciodata complet. acuma...de ce sa nu recunosc ca fac parte din aceasta categorie si eu ... in sensul ca stiti cum se zice...pestii se pot indragosti aproape instantaneu, aproape fara motiv si de un numar (cel putin "mare") de persoane, IN ACELASI TIMP. asta e o chestie mai ciudata...si cred ca e caracteristica pestilor, adica eu stiu din pielea mea . fiind capabili sa iubim mai multe persoane in acelasi timp si (F IMPORTANT) LA NIVEL EGAL (...!!!) asta ma duce cu gandul ca este imposibil sa iubim (indiferent pe cine) "cu toata fiinta". ca sa fac iar o paralela...fecioara (fecioara mea, nu zic ca e neaparat generala treaba) are o punga de dragoste (nu luati literal ) pe care este capabila sa o ofere COMPLET (asta inseamna ca este "marginita" intr-un fel respectiva dragoste chiar daca marginea este extrema deci ceva in genul daca fecioara o da pe toata....cam moare, pentru ca nu se mai iubeste pe ea insasi destul incat sa mai conteze ). pe de alta parte pestele, are o cantitate nemarginita de dragoste pe care poate sa o arunce in stanga si-n dreapta chiar in mod egal intre parti insa intotdeauna va fi sub nivelul acela extrem, niciodata cat sa uite de propria persoana (vb de mine...trageti voi concluzii daca e ceva general pe aici). leul va da si el o particica (si posibil unei singure persoane) insa particica va fi intotdeauna sub 50% in sensul ca 51%+ este rezervat pt dragostea de sine .
la capitolul asta pot sa mai aduc in discutie o zodie...si anume scorpionul. scorpionul cred ca este una dintre zodiile (sau singura) care nu este capabila (probabil deloc) sa "iubeasca". scorpionii nu "iubesc", scorpionii "doresc" si "au nevoie". la ei nu e dragoste, e pasiune sau orice altceva. au, oricum, tendinta mult prea accentuata de merge spre "materialism". sunt materialisti in orice privinta, nu ma refer la bani/obiecte, ci si la oameni, sentimente etc (poate unii dintre voi puteti face o distinctie intre sexe, eu in principiu vorbesc de femei). li se cuvine tot, vor sa aiba tot, NU ARE NICI O IMPORTANTA PE CINE TREBUIE SA OMOARE CA SA AJUNGA LA CEEA CE-SI DORESC ("calca pe cadavre" cum se spune.
hai ca am lungit-o deja prea mult

marius1683

16 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 11:16

De la: NuStiuNimic, la data 2009-02-02 17:56:40
De la: ellamm, la data 2009-01-19 10:31:37Eu sunt leu si consider ca este o zodie foarte pasionala ,cu multa imaginatie atata timp cat are un partener pe masura .Am fost dezamagita de fecioara si taur.In schimb , sagetatorul este pasional,dar partenerul meu leu a fost cel mai bun....Asa a fost pana acum la mine ...

sa t intreb cv mai intai....a fost o rel sau doar o aventura...cu leul ma refer...ptr ca eu sunt leu...shi nu prea ma intzeleg cu cei din zodia mea.....mereu ma contrazic.....shi multe altele....

nu prea te intelegi cu cei din zodia ta?
nu vb de tine aici, ci de partea feminina cu care am avut eu contact...exista vre-o zodie cu care leii "se inteleg"? fara sa se contrazica? fara sa intre in conflicte de interese/personalitate/etc? poate pestii, care sunt destul de maleabili incat sa stea de-o parte si sa se fereasca de atacurile (in general fara baza logica) a leilor. aaaa inca o chestie pe care am observat-o...leii au logica?
si aici imi aduc aminte de ceva ce ai scris tot tu putin mai "sus", treaba aia referitoare la atacul leilor cand isi stiu familia (sau ceva) atacata...
da...sunt niste adevarati "lei" dar ce sunt leii aceia adevarati? aia, "regele junglei"...sunt niste ANIMALE. ce vreau sa spun cu asta? ca in general ataca/musca fara sa gandeasca mai intai (asta daca or gandi vre-o data ). bite first, ask questions...never cam asa ceva
din nou, nu e atac fata de nimeni (poate doar putin, dar persoana nu e pe aici )

NuStiuNimic

226 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 11:44

De la: snowangel, la data 2009-02-03 11:16:08
De la: NuStiuNimic, la data 2009-02-02 17:56:40

nu prea te intelegi cu cei din zodia ta?
nu vb de tine aici, ci de partea feminina cu care am avut eu contact...exista vre-o zodie cu care leii "se inteleg"? fara sa se contrazica? fara sa intre in conflicte de interese/personalitate/etc? poate pestii, care sunt destul de maleabili incat sa stea de-o parte si sa se fereasca de atacurile (in general fara baza logica) a leilor. aaaa inca o chestie pe care am observat-o...leii au logica?
si aici imi aduc aminte de ceva ce ai scris tot tu putin mai "sus", treaba aia referitoare la atacul leilor cand isi stiu familia (sau ceva) atacata...
da...sunt niste adevarati "lei" dar ce sunt leii aceia adevarati? aia, "regele junglei"...sunt niste ANIMALE. ce vreau sa spun cu asta? ca in general ataca/musca fara sa gandeasca mai intai (asta daca or gandi vre-o data ). bite first, ask questions...never cam asa ceva
din nou, nu e atac fata de nimeni (poate doar putin, dar persoana nu e pe aici )

sincer mai e cv d intrebat....cand e vb d familie....:-??....sincer nu cred....prea potzin ma intereseaza consecintzele....stii c s spune despre lei....sunt oameni ai momentului....trecutul..sau viitorul nu conteaza.....:>..eu cel potzin asa sunt....nu ma gandesc niciodata la consecintze(recunosc sunt cam iresponsabil)...insa am parte d satisfactia dorita...:p....shi app d logica....nu stiu d altzii..nici nu ma intereseaza....insa eu caut logica in anumite lucruri...care ma intereseaza bineintzeles....poate ca actiunile mele nu au nici o logica cateodata...insa...live ur life...wtf....u got only one...take care..:D

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 11:49

Mah...nu mai discutati atat ca am inteles ca s-a modificat zodiacul....a mai aparut o zodie asa ca...s-ar putea sa fiti alte zodii SAlutare
App check this out: starscraper.wordpress.com/2009/01/14/noul-zodiac/...deci aveti grija leilor sa nu va treziti fecioare....

NuStiuNimic

226 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 11:52

De la: Geozonne, la data 2009-02-03 11:49:51Mah...nu mai discutati atat ca am inteles ca s-a modificat zodiacul....a mai aparut o zodie asa ca...s-ar putea sa fiti alte zodii SAlutare
App check this out: starscraper.wordpress.com/2009/01/14/noul-zodiac/...deci aveti grija leilor sa nu va treziti fecioare....

pot sa ma trezesc shi peste...:-"....in sufletul meu tot leu o sa raman....:))))))))))))

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 12:00

De la: NuStiuNimic, la data 2009-02-03 11:52:01
De la: Geozonne, la data 2009-02-03 11:49:51Mah...nu mai discutati atat ca am inteles ca s-a modificat zodiacul....a mai aparut o zodie asa ca...s-ar putea sa fiti alte zodii SAlutare

pot sa ma trezesc shi peste...:-"....in sufletul meu tot leu o sa raman....:))))))))))))

leu zici???
hahaha

praf..

marius1683

16 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 12:00

"si peste"...da' adica noi ce suntem...p#lime@?

by the way...ce tare...ne-am inscris pe yuppy in aceeasi zi, acelsi an, f tare

glumesc stai linistit

pai...de ce sa nu discutam "atata"? mie imi place sa discut (ceva nu suna bine aici dc e sa ma gandesc la ce stiu despre zodii...parca pestii sunt mai introvertiti? nu stiu in cazul meu)

NuStiuNimic

226 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 12:05

De la: Greenie, la data 2009-02-03 12:00:08

leu zici???
hahaha

praf..

sunt curios c zodie ejti u Greenie....sper ca nu ejti scorpion...:D....da ai cv cu leii.??.;;)....:D

marius1683

16 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 12:13

De la: NuStiuNimic, la data 2009-02-03 12:05:54
De la: Geozonne, la data 2009-02-03 11:49:51

leu zici???
hahaha

praf..

sunt curios c zodie ejti u Greenie....sper ca nu ejti scorpion...:D....da ai cv cu leii.??.;;)....:D

pai vezi ca "verzulia" - no offence - a zis pe undeva in ce zodie e..cred ca pe una din primele pagini.
dai dovada, din nou, de...

NuStiuNimic

226 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 12:18

De la: snowangel, la data 2009-02-03 12:13:58

leu zici???
hahaha

praf..

pai vezi ca "verzulia" - no offence - a zis pe undeva in ce zodie e..cred ca pe una din primele pagini.

e mai simplu sa intreb...:-??....sunt practic...;)

marius1683

16 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 12:23

true...true...

adevarul e ca structura forumului asta te cam ameteste...si ori nu exista, ori nu am gasit eu un "search" in interiorul discutiilor (era o chestie...)

NuStiuNimic

226 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 12:24

De la: NuStiuNimic, la data 2009-02-03 12:18:19

leu zici???
hahaha

praf..

....nu superficial...aici nu sunt..:-"

NuStiuNimic

226 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 12:29

De la: NuStiuNimic, la data 2009-02-03 12:24:26
De la: NuStiuNimic, la data 2009-02-03 12:18:19

leu zici???
hahaha

praf..

....nu superficial...aici nu sunt..:-"

am cautat intr-un final....taur...:)))))...greenie....lasa guritza...;))...ca musc din tn...:

marius1683

16 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 12:32

superficial, nesuperficial, dai dovada de caracteristicile speciei...si anume (in cazul asta) nepasarea care este destul de des intalnita si in multe situatii.

plus ca la cat este LEUL de important...prada trebuie sa i se aseze singura pe labe, eventual sa-si sfasie singura si gatul dc se poate si sa-l roage sa o manance. adica de ce sa te chinui tu sa afli ceva (desi stii unde sa cauti) cand poate altcineva sa faca asta pt tine

nu lua ce scriu eu ca fiind directionat, vorbim de zodii, deci repet, foarte putin din ceea ce esti tu, e LEU (zodia). si foarte mult este restul lucrurilor (mult mai) importante care te definesc.

sfat/rugaminte:
incercati pe cat posibil sa folositi si voi "citatele" numai cand fac referire la ceva mai "distant"...sa faci citat la ultima postare e cam...se duce draq cheful omului sa dea pagini

NuStiuNimic

226 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 12:36

De la: snowangel, la data 2009-02-03 12:32:03superficial, nesuperficial, dai dovada de caracteristicile speciei...si anume (in cazul asta) nepasarea care este destul de des intalnita si in multe situatii.
plus ca la cat este LEUL de important...prada trebuie sa i se aseze singura pe labe, eventual sa-si sfasie singura si gatul dc se poate si sa-l roage sa o manance. adica de ce sa te chinui tu sa afli ceva (desi stii unde sa cauti) cand poate altcineva sa faca asta pt tine
nu lua ce scriu eu ca fiind directionat, vorbim de zodii, deci repet, foarte putin din ceea ce esti tu, e LEU (zodia). si foarte mult este restul lucrurilor (mult mai) importante care te definesc

stai linistit....eu ma cunosc prea bine...stiu c pot...shi c nu pot....u poate doar mi l repetzi...:-j....

NuStiuNimic

226 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 12:44

De la: snowangel, la data 2009-02-03 12:32:03superficial, nesuperficial, dai dovada de caracteristicile speciei...si anume (in cazul asta) nepasarea care este destul de des intalnita si in multe situatii.
nu lua ce scriu eu ca fiind directionat, vorbim de zodii, deci repet, foarte putin din ceea ce esti tu, e LEU (zodia). si foarte mult este restul lucrurilor (mult mai) importante care te definesc.

sfat/rugaminte:
incercati pe cat posibil sa folositi si voi "citatele" numai cand fac referire la ceva mai "distant"...sa faci citat la ultima postare e cam...se duce draq cheful omului sa dea pagini

shi aporopo...este asa cum zici u "prada trebuie sa i se aseze singura pe labe, eventual sa-si sfasie singura si gatul dc se poate si sa-l roage sa o manance. adica de ce sa te chinui tu sa afli ceva (desi stii unde sa cauti) cand poate altcineva sa faca asta pt tine"...insa uitzi ca este shi cazul in care suntem foarte interesatzi d o "prada"...shi atunci facem p dreaq in 4 sa-i intram in gratzie...shi foarte ambitziosi la treaba asta...:P... ...shi atunci cand am reusit...

marius1683

16 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 12:54

deci tu-ti tradezi rasa...cum sa recunosti treburile alea?
asta e nou pt mine cand e vb de 1 LEU
alta caracteristica generala...leii nu-si recunosc NICIODATA greselile. cand o fac, asta deja tine de "restul lucrurilor (mult mai) importante care definesc"...etc

florentina_neatu

3 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 13:02

daca as crede tot ce s-a scris despre lei, ar trebui sa-mi schimb radical ideile si sentimentele pentru iubitul meu...e foarte pasional si starea de multumire a lui este sa-mi daruiasca placere si sa-mi aprinda toate simturile...iar eu sunt taur( deci tauroaica ) ne provocam si ne aprindem reciproc
cat despre profunzimea cu care vede lucrurile...are un spirit foarte fin de observatie si o intuitie care aproape ca egaleaza intuitia feminina
eu am vorbit din experienta proprie...so
feel free to express yourself

NuStiuNimic

226 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 13:03

De la: snowangel, la data 2009-02-03 12:54:37deci tu-ti tradezi rasa...cum sa recunosti treburile alea?
asta e nou pt mine cand e vb de 1 LEU
alta caracteristica generala...leii nu-si recunosc NICIODATA greselile. cand o fac, asta deja tine de "restul lucrurilor (mult mai) importante care definesc"...etc

nu tradez nimik....doar ca era vb d zodie ..in general....nu fi superficial...lucrurile astea sunt scrise p toate site-urile...;)....sunt leu...asta nu inseamna ca sunt prost...nu ma contrazic cu atatzia ani de cercetare in domeniul zodiilor...: p...daca ar fi sa vb despre mn...atunci ai incurcat-o n-o scotzi la capat niciodata...:)))))

NuStiuNimic

226 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 13:07

De la: filoloaga, la data 2009-02-03 13:02:57daca as crede tot ce s-a scris despre lei, ar trebui sa-mi schimb radical ideile si sentimentele pentru iubitul meu...e foarte pasional si starea de multumire a lui este sa-mi daruiasca placere si sa-mi aprinda toate simturile...iar eu sunt taur( deci tauroaica ) ne provocam si ne aprindem reciproc
cat despre profunzimea cu care vede lucrurile...are un spirit foarte fin de observatie si o intuitie care aproape ca egaleaza intuitia feminina

explica-i shi lu Greenie trebusoarele astea....vad ca ejti in aceeasi zodie ca shi ea....dar trebuie sa o iei usor...ca sa nu cumva sa va luatzi in coarne...:)))

marius1683

16 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 13:14

De la: filoloaga, la data 2009-02-03 13:02:57daca as crede tot ce s-a scris despre lei, ar trebui sa-mi schimb radical ideile si sentimentele pentru iubitul meu...e foarte pasional si starea de multumire a lui este sa-mi daruiasca placere si sa-mi aprinda toate simturile...iar eu sunt taur( deci tauroaica ) ne provocam si ne aprindem reciproc

nu are nici o legatura ceea ce scriem noi aici, cu iubitul tau.

cum de altfel este f posibil ca iubitul tau sa nu aiba nici o treaba cu Leii (in materie de "caracteristici generale definitorii").

noi vorbim aici de niste generalitati, nu de indivizi.

sunt sigur ca exista si lei mai profunzi decat...care dracu zodie o fi considerata ca fiind ce mai profunda. nu vorbim de extreme sau exceptii etc. plus ca tu esti subiectiva...

oricum modul in care il vezi tu este diferit de modul in care o sa-l vada absolut oricine altcineva. si mai apare aici o distinctie care ar trebui facuta...esti indragostita? daca da, nu ai ce cauta in discutie, oricum, pentru ca esti MULT prea subiectiva. o sa fii obiectiva numai dupa multi ani petrecuti cu el/ea sau dupa ce te desparti de el/ea, si nici macar atunci nu vei fi foarte obiectiva (pentru asta iti trebuie niste "abilitati" pe care nu le are toata lumea) pentru ca vor interveni alte variabile... (iubirea aia de inceput, ura aia de dupa si multe alte chestii intre cele doua extreme posibile, fac ca nivelul de obiectivitate sa fie extrem de relativ)

eu consider/sper ca am fost obiectiv...dar este doar punctul meu de vedere
am spus si lucruri (mai) subiective insa pe aici...ce sa-i faci, influente

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 16:06

pfoai de capu vostru. serios acu, ce pana mea...

1st) baiatu care nu stie nimic, nici nu ma mira lucrul asta...
cand cauti ceva te interesezi, dar nu, esti lenes, superficial, si esti un pierde vara, asta e parerea mea.
eu nu te cred ca esti leu. nu asa cum cunosc eu leii (si vorbim de zodiac si de persoanele intalnite in aceasta zodie)

2nd) cel mai bun prieten pe care l'as putea avea vreodata este leu, nu am o parere proasta despre ei in general, ci doar despre tine!
asa ca ia'o personal ;-)

3rd) seriously, grow UP!

NuStiuNimic

226 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 17:00

De la: Greenie, la data 2009-02-03 16:06:13pfoai de capu vostru. serios acu, ce pana mea...

1st) baiatu care nu stie nimic, nici nu ma mira lucrul asta...
cand cauti ceva te interesezi, dar nu, esti lenes, superficial, si esti un pierde vara, asta e parerea mea.
eu nu te cred ca esti leu. nu asa cum cunosc eu leii (si vorbim de zodiac si de persoanele intalnite in aceasta zodie)

2nd) cel mai bun prieten pe care l'as putea avea vreodata este leu, nu am o parere proasta despre ei in general, ci doar despre tine!
asa ca ia'o personal ;-)

3rd) seriously, grow UP!

:))))....mai greenie ....u ma vrei personal...;).....hai zi-mi in fatza...ci dreaq suntem majori...shi vaccinati....:-j....oricum daca ai fi citit mai bn ai fi vazut ca m-am interesat....(cam superficiala shi u)....ma cunosti personal...:-??de ma cataloghezi repede....nu t pripi la conlcuzii...ca sa nu regretzi(ma refer in viatza ta..)..nu acuma...chestia e ca am intrat p forumul asta ptr ca mi s-a parut funny...nu sa fac misto d lume...ptr ca as potea sa o tzin asa o zi intreaga....pun pariu ca n-ai rezista 5 min langa mine...face2face....p net...toata lumea s da mare shi tare...ca fac, ca dreg...dar in realitate....A BiG BULLSHIT...;)ai grija d tn...

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 17:03

cel mai destept cedeaza =))

raman la aceeasi idee, esti praf, si nu ma iau cu tine in gura, pt ca asta vrei de fapt.

NuStiuNimic

226 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 17:08

De la: Greenie, la data 2009-02-03 17:03:31cel mai destept cedeaza =))

raman la aceeasi idee, esti praf, si nu ma iau cu tine in gura, pt ca asta vrei de fapt.

cel mai slab cedeaza....:-j....but wtf....d luat in gura cu mn nu ai cum(nu ai sanse nu d alta)...poate mai degraba in taste...so...take care....

Pagini: << 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cum se comporta zodiile in pat???
Mergi la: