Info
x
Cum se comporta zodiile in pat???
|
lorinel 2 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Constanta |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 11:09
oau! tu ai facut experimente? vad ca stii sa descrii momentul(le)!
|
|
lonenly_wolf2007 40 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 11:16
Mi-a placut foarte mult descrierea facuta de Cristina Elena , eu sunt Capricorn,semn de pamant , si se pottriveste in proportie de 90% personalitatea mea cu cea descrisa de ea ptr zodia Capricorn ...Felicitari....Zodiile de pamant, sunt zodiii conservatoare loiale,cu un simt dezvoltat la onoarei,adepti ai luxului.Ei pot fi tati/mame perfecte...insa niciodata nu ai sa vezi o zodie de pamant sa fie si bun amant/amanta...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
eerrooss 8 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 11:20
eu sunt un biet scorpion!
Shi consider ca pseudocaracterizarile shi pseudocompatibilitatile astrologice sunt niste prostii! Am avut de a face cu 4 partenere din BALANTA! Nu am gasit absolut nici o corespondenta la ele! Cel mai bine m-am inteles cu scorpioancele si cu leoaicele! Raporteaza abuz de limbaj |
|
baradacian 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 11:46
sal in primul rand ama stat si am tot urmarit ca un "bou" eu sunt taur ce ai zis dar atat pot sati spun nai cunoscut un taur cu adevarat daca crezi ca taurul nu este bn la pat gandestete taurul este o zodie de pamant deci stabilitatea pe prim plan altceva simplul fapt ca tu ca femeie ma vrei cat de cat ma face sati dem ca nu tiai pierdut vremea degeaba eu sunt casatorit de doi ani si am fost casatorit si inainte un an cealalta era taur ca tine taur cu taur nu merge sunteti un pic nasoale in pat chiar dac sunteti perverse acum sunt cu un "miel"berbec pe care o iubesc enorm am si o fetita cu ea dar la pat rupem totul amandoi gandestete si nui lauda ci gaura in buzunar am rupt trei paturi pana acum si nu suntem grasi .pasiunea apare prin iubire nu prin ce zodie esti .mie de ex im place sa rup fasu de pe femei cum se zice. deci schimbati parerea despre tauri voi tauroaicele nu mai fiti mototoale supa cesi baga sc.. la in v..i
|
baradacian 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 11:47
asta suna pt greenie
|
Intzeleptul 1 mesaj Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 11:51
...pop that pussy!
|
cocis_ioan 35 mesaje Membru din: 22/10/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 11:52
Mijto topic!numa no fiecare cu reclama lui :)) ma rog sa spun sa ma intelegeti cu potentele si calitatile lor :))!eu sunt Capricorn
Ar trebui sa spun cum sunt eu ???NU! unde ar mai fi surpriza atunci daca ma gandesc la partenera ???? Cam asa sunt capricornii in general cum de altfel lasa acest mesaj o impresie as vrea sa fie seductie dar daca ma gandesc mai bine nu-mi pasa ! O zi buna tuturor si numai bine :)
Raporteaza abuz de limbaj
METODA este asa de mare incat nu o poate acoperi universul si atat de mica incat nu se poate imparti!
|
|
verona_380 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 12:00
off topic: @ Cristielena: daca ai ai dat Crtl+c si Ctrl+v (si totusi sper sa nu) si ai luat un articol comun din orice revista comuna pe care ai gasit-o cu un click comun pe google, no ofence, da-i aiurea rau mai! Totusi am impresia ca topicul era cum se comporta zodiile in pat si mi-a placut ca inceput destul de bine prin exeriente proprii...
...On topic: Toata lumea lauda pe acest topic LEII!! Unde Doamne-iarta-ma ii gasiti voi pe leii astia pasionali ca pe la mine nu se arata niciunul. Nu am gasit nici macar UN SINGUR leu pasional, dar poate nu i-am cautat eu unde trebuie!! Eu sunt in zodia fecioarei si am citit ceva de genul "Fecioarele sunt persoane reci care nu se implica intr-o relatie, datorita temerii de a nu suferi daca se implica din punct de vedere sentimental prea mult. Isi analizeaza intotdeauna in detaliu partenerul. Nu sunt firi pasionale si nici nu adora sa fie alinte. Vor fi fideli partenerilor care le vor accepta asa cum sunt." (uite-ma cu copy-paste ). Nu am avut niciodata temeri cu privire la relatii noi. Am prietene fecioare, am cunostinte fecioare si nu regasesc in ei nimic din cele postate mai sus! Punem pasiune in tot ceea ce facem si suntem foarte dezinhibate. Sunt de parere ca toti trebuie sa avem cu totii un anumit bagaj de experiente, si bune si rele, petru a putea dezvolta in timp o relatie sanatoasa si de durata! In ceea ce ma priveste in momentul asta sunt cu un rac iubitor, care (uite aici paradoxul) nu-mi inspira sentimente materne!! , cum citisem mai sus dar nu mai dau copy-paste! Din exeprienta si nu din citite pot spune ca NU zodia te influenteaza in relatiile interpersonale cu ceilalti, sunt alte zeci de motive! Educatia, zicea cineva, experienta mai zic eu, alcoolul consumat in seara/ziua respectiva se mai poate adauga! samd...
|
|
|
|
nightwisch 10 mesaje Membru din: 25/02/2008 Oras: Pitesti |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 12:08
De la: verona_380, la data 2009-01-15 12:00:08 off topic: @ Cristielena: daca ai ai dat Crtl+c si Ctrl+v (si totusi sper sa nu) si ai luat un articol comun din orice revista comuna pe care ai gasit-o cu un click comun pe google, no ofence, da-i aiurea rau mai! Totusi am impresia ca topicul era cum se comporta zodiile in pat si mi-a placut ca inceput destul de bine prin exeriente proprii... Raporteaza abuz de limbaj |
|
andreihaibach 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 12:09
....Tauroaica nu are vreun corespondent feminin in limba romana?
|
nightwisch 10 mesaje Membru din: 25/02/2008 Oras: Pitesti |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 12:21
buna si eu sunt fecioara si vreau sa zic ca intradevar avem unele idei preconcepute , dar referitor la sexualitate nu cred ca e chiar asa cum au zis unii si unele. Vreau sa zic ca cel mai tare a fost tot cu o fecioara dar si cu racul a fost ceva special
un gust amar mi-a fost lasat de gemeni, nu au nici un gram de imaginatie, leoaiaca e prea egoista(vrea decat ea sa fie in centrul atentiei), berbecul(oita) nu are gram de romantism, vrea decat hard. Taurul asa cum zicea cineva mai sus se puturoaseste (doarme pe codita)iar balanta e cam retrasa dar senzuala, (asta decand am luat in seama zodiile ). Poate ca am suparat pe unii sau unele din oamenii de pe aici dar eu zic ca conteaza f mult de conceptia fiecaruia si cum percepe fiecare, nu poti compara senzatiile unui berbec care are o anumita mentalitate cu cele ale uneu balante de ex Raporteaza abuz de limbaj |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 12:31
Am citit mai multe posturi d'ale voastre.
Cred ca glumiti, nu? Raporteaza abuz de limbaj |
|
fantassy 630 mesaje Membru din: 24/10/2008 |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 13:00
De la: gabi8ma, la data 2008-12-12 22:04:52De la: DMark, la data 2008-12-12 12:46:06Check out : sotul tau e scorpion?!?!? aoleeeeeu... inteleg de ce... acolo e biiiiineeeeee si in rest... e dificit si complicat si azi e bine, maine nu-i... emotional rollercoaster... I should know!!!
|
ongbak 117 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 13:08
sunt scorpion si in proportie de 90% din ce s-a zis despre aceasta zodie e adevarat(cel putin la mine). la treaba cu cheful...da! am foarte mult chef si foarte multa energie si cat de obosit as fi, pt asa cva am tot timpul o rezerva si pana acum nu am dat de nici o partenera kre sa ma potoleasca!de experienta nu zic k sunt cel mai bun k nu am cum eu consider k tot timpul inveti cate cva. cat despre restul: tandretea, sau doar sex si atat...depinde de partenera mea si de ce sentimente am fata de ea...dak nu simt nimik pt ea doar sex si atat! cat despre partenere:
Cea mai impresiona la pat a fost o leoaica care nu prea le avea la pat dar avea o dorinta si un chef iesite din comun.. In acelas timp alta leoaica a fost exact inversul primei Scorpioanca le avea cu pozitiile dar interesul meu s-a dus repede Racul era pasionala dar in relatie era sufocanta si in rest vreau sa zic k am nimerit numai capricorni...(s-au nimerit 5 prietene capricorn consecutiv....oare oi avea eu atractie pt incapatanate sau doar coincidenta?)singurul lucru care il au in comun este incapatanarea...mama dar cat de incapatanati pot fi!!in rest in pat difera foarte mult dar in general sunt destul de bune si de dornice si lipsite de inhibitii(vb aia: dak cele mai lungi relatii ale mele au fost cu capricorn pot zice k sunt destul de bune) Raporteaza abuz de limbaj |
|
cosminarie 2 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Constanta |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 13:27
eu sunt taur si cu asta am zis tot , cele care s`au culcat cu un taur stiu despre ce e vorba .... binenteles chestia cu zodiile nu o putem generaliza la toate zodiile
minu
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 13:29
De la: chantee, la data 2008-09-15 14:27:15De la: vladbumbum, la data 2008-09-15 10:58:24Salut..Acesta este un topic destul de interesant. Dar nu cred ca a fost abordat cum trebuie. E clar ca toti avem o parere super buna despre noi : dominant, tandru etc. Si eu ma consider din aceasi categorie. De aceea propun sa vorbim despre zodii cu care am avut contact si cum ne-au impresionat sau nu pe fiecare. Pot sa spun de exemplu ca am fost marcat de lipsa totala de inhibitie a fecioarelor si de propunerile directe ale scorpionilor... Sau putem sa le zicem pe amandoua. Eu sunt capricorn(a) si imi place sa il satisfac la maxim pe partener. Sa il vad ca moare de placere. Asta ma bucura cel mai tare...Pe urma, trebuie sa vina si rasplata, dar nu mereu neaparat:) cat despre celalalte zodii...hmmm...berbecii ma dau peste cap, au o energie sexuala foarte mare, taurii sunt cei mai potriviti pentru mine (drept urmare, m-am casatorit cu un taur - nu numai in pat ne intelegem bine). Taurii sunt putin misteriosi, foooarte pasionali si le place si lor sa ofere placere. Pestii m-au dezamagit, pe mine personal, intotdeauna. Nu mi se par o zodie compatibila sexual cu a mea... . Fecioarele - asa cum zicea cineva mai sus - si fetele si baietii sunt lipsiti de orice inhibitie iar scorpionii...well, iar trebuie sa dau dreptate celor care afirma asta: m-au socat si pe mine cu propunerea directa. Si scorpionii sunt compatibili sexual cu capricornii. Chiar fooooarte mult.Cam atat. Restul nu pot constitui o regula pentru ca nu am incercat mai multe "exemplare" din aceeasi zodie. Ah...balantele sunt incredibil de narcisiste insa in acelasi timp le place sa ofere...sunt sensibili si artisti ;) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 13:33
Aham. Taurii are great. ;)
|
Rorry 9 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 13:38
Uooofff...nu ati inteles nimic despre pesti, si tu ongbak, fiind scorpion ar trebui sa incerci chiar si numai sex si atat cu o fata pesti...Intradevar e mai mult o chestie spirituala si pun multa pasiune in sex, e ca si cum s-ar imbina corpul fetei pesti cu cel al barbatului si chiar ar deveni unul singur,DAR ( si asta sunt sigura de orice peste) fiind semn de apa se muleaza dupa situatie, iar in cazul in care o duce mintea un pic,stie cand sa faca diferenta intre sex si atat, si relatie. Fata pesti va stii intodeauna ce iti doresti in materie de sex, nu tebuie nici macar sa ii spui verbal ce vrei, trebuie doar sa chicotesti un pic la atingerea ei si va incepe sa iti scrie o intreaga harta a corpului,cu punctele tale sensibile.
Ideea in principiu e cea pe care am spus-o si mai sus Pestii se muleaza dupa situatie si se vor transforma in partenerul/ra ta/tau ideal in pat daca o/il duce capu si deja intuieste cam ce ti-ar placea inainte sa v-o puneti prima oara. Capricorn- m-au atras instinctul lor de protejare,si de dominare Fecioara- din ce mi-aduc aminte, a tinut foarte mult preludiul si ma plictisisem, apoi sex 10 minute si gata (depinde de persoana) Gemeni- Gemenii ma enerveaza..parca si-o trag doar ca sa termine mai repede si dupaia somn Varsatorii sunt egoisti de-a dreptul gen "suck me beautifull", dar daca stii cum sa il santajezi un pic si sa te joci cu el devine imediat bland,dar dupa act reia atitudinea Si in final....SCORPIONII!! Imi iubesc scorpionul....simte la fel ca mine...nu imi place sa spun ce imi place si ce nu, daca ma citeste si imi simte corpul,atunci ma satisface pe deplin nu se intampla de multe ori sa termine doar el...si priveste sexul la fel ca si mine...si cand e hardcore,pull my hair and spank me, si cand ne simtim pielea fina imbinandu-se armonios cu fiecare atingere si rasuflare. I'm so wet right now, are you ? :D Raporteaza abuz de limbaj
/Rorry
|
|
echo25 2 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 14:15
De la: chantee, la data 2008-09-01 15:05:00Buna tuturor!vai de voi toti sunteti tandri si afectuosi,si cum mai ziceci voi asta ca sa ce sa va dati mari uitativa in oglinda dimineata sa va vedeti.si sa va spuneti mama ce tare sunt de unde este doar impresia.ne fac femeile praf in acest domeniu.si apropo sunt barbat.iar cu zodiile lasatio moarta nu au nici un rol. Raporteaza abuz de limbaj |
|
vasiledm 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 15:04
Sunt unii care vorbesc in nume propriu si generalizeaza. Eu sunt varsator, nu voi vorbi foarte mult despre mine. Pot sa spun ca imi place sa ma simt bine alaturi de o femeie. Nu obisnuiesc sa fac doar sex, de fapt nici nu imi place doar atat.
Ca si experiente am avut destule si vi le voi impartasi pe ale mele: fecioara-stia sa ia initiativa, stia sa ma faca sa ma simt bine, am facut-o in multe locuri cu risc maxim si a fost totul foarte misto pesti-foarte deschisi la tot felul de experiente, chiar perversi ar putea spune, dar lipsiti de initiativa balantele-nu stiu ce vor, nu stiu sa te faca sa te simti bine, nu stiu nici macar in nume propriu daca s-au simtit bine sau nu sagetator-timide la inceput pana incepe sa explodeze totul, iar atunci sa te tii capricorn-destul de dezinhibati dupa o vreme, stiu sa se ofere cu voluptate Cam atat imi aduc aminte acum. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Africano 32 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 15:49
lol
vorbm aici
|
|
tudoradf 143 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 16:19
as avea cateva obiectii de facut....cum au spus multi pe acest forum...totul depinde de individ...personal cred f mult in zodii si imi raportez cam 35% din pareri la acest parametru...sunt Capricorn....si intamplator azi chiar e ziua mea...ceea ce ai zis desspre capricorni....ca sunt timizi....e adevarat...dar ca sunt reci si nu stiu sa fie pasionali??? aici trebuie sa te contrazic...iti spun din proprie exp si nu numai....orice Capricorn(barbat) va cauta sa satisfaca femeia...femeia este pe primul loc in materie de sex pt aceeasta zodie...si tocmai de aceea se potriveste atat de bine cu taurul cel avid si salbatic dupa sex....
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 16:24
iar "pestoaicele" sunt la fel de bune amante...sunt mult mai enigmatice...poate cele mai enigmatice...si extrem de pasionale...
|
radhookoo 1009 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 16:49
De la: dacar901, la data 2009-01-15 11:01:58De la: anaeva, la data 2008-11-09 17:30:21concluzii sexuale: taurii sunt zodii de pamant. tocmai ti-a spus ca nu stie Raporteaza abuz de limbaj
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
|
|
solrigores 32 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 16:49
scuze dak tea deranjat dar am vrut sa impart articolul k toata lumea de aceea l-am pus nu sustin k este sau nu adevarat unii se regasesc altii nu depinde de fiecare acum fecioarele...am avut experiente unii sunt pasionali altii numa pt ei varsatori sunt ok dulci atenti pasionali iar restu naiba stie ce zodii erau:D depinde de am de atractia reciproca etc
eu
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 16:57
nu m-a deranjat...pur si simplu am facut o completare...parca despre asta era discutia...pareri...care mai de care si la sf fiecare trage concluziile...
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 17:07
De la: Luckystarlett, la data 2009-01-15 12:31:45Am citit mai multe posturi d'ale voastre. ai pierdut tu MUUULT timp
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 17:08
|
cocis_ioan 35 mesaje Membru din: 22/10/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 17:15
"Din punct de vedere sexual Capricorni tind sa fie rezervati si timizi. Nu sunt la fel de pasionali precum Scorpionul. Pentru ca sunt semn de pamant Capricornul este o persoana realista care stie ce vrea de la viata. De obicei Capricornii ajung sa se casatoreasca din interes deoarece tin foarte mult la confortul lor si doresc sa aiba o viata fara griji. Nu sunt pasionali si nici nu ofera tandrete partenerului lor."
Ei na eu zic ca e o minciuna :)) Raporteaza abuz de limbaj
METODA este asa de mare incat nu o poate acoperi universul si atat de mica incat nu se poate imparti!
|
|
mec2 182 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Constanta |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 18:24
Oameni buni,LEUL este un amant bun/Hmmm...n-as prea crede pt ca despre aceasta zodie se stia catde familist poate sa fie si mai ales cat de atasat de familia sa.Nimic nu este mai important decat propria famile si va calca pe cadavre pentru ea...Asaca...amant???
cat despre scorpion nu pot decat sa va spun ca este statorinic atat timp cat nu-l calci prea mult pe coada,caci inteapa...si nu oricum!pot sa va spun ca este si pasional dar tind sa cred ca la scorpion totul este cu masura...Iti da putin cate putin...ca otrava!Efectul este scontat si sigur.Cand iubeste face totul pentru acea persoana si sa va fereasca Dzeu sa calcati schimb caci cale de intoarcere nu va exista..."Lovituta"lui este intotdeauna una"FATALA"... Apropo,am un scorpion langa mine de 14 ani de zile si credeti-ma ca nimic nu este mai placut sa va iubeasca o asemenea persoana...Cand iubeste,o face sincer fara a cere in schimb prea multe:vrea loialitate si chiar si pasiune,ceea ce nu-i greu de dat,asa este? Raporteaza abuz de limbaj
EU
|
|
|
|

...
). Nu am avut niciodata temeri cu privire la relatii noi. Am prietene fecioare, am cunostinte fecioare si nu regasesc in ei nimic din cele postate mai sus! Punem pasiune in tot ceea ce facem si suntem foarte dezinhibate. Sunt de parere ca toti trebuie sa avem cu totii un anumit bagaj de experiente, si bune si rele, petru a putea dezvolta in timp o relatie sanatoasa si de durata! In ceea ce ma priveste in momentul asta sunt cu un rac iubitor, care (uite aici paradoxul) nu-mi inspira sentimente materne!!
, cum citisem mai sus dar nu mai dau copy-paste! Din exeprienta si nu din citite pot spune ca NU zodia te influenteaza in relatiile interpersonale cu ceilalti, sunt alte zeci de motive! Educatia, zicea cineva, experienta mai zic eu, alcoolul consumat in seara/ziua respectiva se mai poate adauga! samd...
.
si in rest... e dificit si complicat si azi e bine, maine nu-i...
emotional rollercoaster... I should know!!!