back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum se comporta zodiile in pat???

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 10:34

cum ai spus si tu femeile sunt in general surde si nu aud invitatiile la film sau cafea de la baietii care trebuie

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 15:03

De la: nick_titi, la data 2008-11-26 10:34:59cum ai spus si tu femeile sunt in general surde si nu aud invitatiile la film sau cafea de la baietii care trebuie

da ma... pe mine ma aude, da' se face ca nu se prinde :(

Raporteaza abuz de limbaj
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 16:09

sunt scorpion si -mi place violent, dur si cat mai pervers. Cel mai bine m-am inteles cu leoaicele si cel mai prost cu capricorn (cele) :) In general imi plac sa subjuc si sa posed

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 15:56

De la: air_catalin, la data 2008-11-26 16:09:29sunt scorpion si -mi place violent, dur si cat mai pervers. Cel mai bine m-am inteles cu leoaicele si cel mai prost cu capricorn (cele) :) In general imi plac sa subjuc si sa posed

cred ca incep sa te plac! =))

draghony

1 mesaj
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 18:35

eu am inatalnit multe balante si multe "tauroaice" dar sincer nu am avut asa buna experienta cum a fost cu pestii.
fiind fecioara am avut intodeauna inclinatia de a cauta "adanc"in cuvantul placere.nu sunt un expert dar am vazut cate ceva
pestii sunt foarte "ai dracu" in pat si daca practici metode interesante de a le produce placere sincer ramai socat de ce pot inventa pe moment.fecioarele din viata mea au fost foarte .sincer nu am vazut la femei atata retracere in pat.scorpionii ca femei "love to get fuckt" crek e expresia potrivita.cam atat

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 19:13

De la: anaeva, la data 2008-11-09 17:17:27... si acum sa trec la subiect:
-cel mai mult mi-au placut racii. sunt afectuosi,pasionali,inventivi,te atrag in lumea lor fara sa-ti dai seama,persoane calde care se implica trup si suflet in actul sexual si pentru care conteaza satisfactia partenerei,nu neaparat din orgoliu,cum este la cei din Leu,ci ca sa te faca happy,ca asa te leaga de ei

da mai! asa e! eu sunt rac.

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 19:52

sooo... daca tot "dam din casa", am sa povestesc si eu :P. in general am un noroc fantastic sa atrag alte zodii de apa.. nu-nteleg de ce, dar asa mi se intampla. raci, scorpioni.. am avut si leoaice, si capricoarne si o fecioara.

Despre fecioara nu pot sa spun mai nimic, pentru ca a fost una. A fost ok, destul de dezghetata, dar cu "planning" facut in prealabil :))

Leul imi place in pat, dar nu prea am eu treaba cu zodia asta.

Racul a fost genial. Una dintre ele m-a surprins enorm de mult, ceea ce e ok. Au fost geniale si cele 20 minute de conversatie de dupa cand eram dezbracati si puneam tara la cale. :D

Scorpioancele, bune-bune, te rup in doua. pretty cool :D dubios afterwards...

Capricoarnele sunt misto. mie-mi plac. zambesc mult, rad mult.

assdash

4 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 23:46

mda...zodiile astea

Fosta membra 9am.ro

11 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 16:46

De la: radhookoo, la data 2008-11-27 19:13:51
-cel mai mult mi-au placut racii. sunt afectuosi,pasionali,inventivi,te atrag in lumea lor fara sa-ti dai seama,persoane calde care se implica trup si suflet in actul sexual si pentru care conteaza satisfactia partenerei,nu neaparat din orgoliu,cum este la cei din Leu,ci ca sa te faca happy,ca asa te leaga de ei

Si eu sunt o mica/mare racoaica si ... cam asa este. Cred ca pana acum asa am reusit sa-i 'leg' pe unii de mine, pentru ca m-am purtat frumos, dar nu in sensul mica sluga, ci am stiut sa-i fac sa se simta importanti, macar si pentru momentul ala cat erau langa mine . Insa aveti grija cu racii: daca nu le dati doza corespunzatoare de iubire ... se plictisesc si pleaca. Racii stiu sa iubeasca mult si frumos, dar numai daca le este corespunsa cat de cat pasiunea. Altfel, oricat de mare e focul ... daca nu stii din cand in cand sa-i gadili in orgoliu, pa si pusi sex nabadaios

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 17:35

De la: LAgee, la data 2008-11-28 16:46:39

Si eu sunt o mica/mare racoaica si ... cam asa este. Cred ca pana acum asa am reusit sa-i 'leg' pe unii de mine, pentru ca m-am purtat frumos, dar nu in sensul mica sluga, ci am stiut sa-i fac sa se simta importanti, macar si pentru momentul ala cat erau langa mine . Insa aveti grija cu racii: daca nu le dati doza corespunzatoare de iubire ... se plictisesc si pleaca. Racii stiu sa iubeasca mult si frumos, dar numai daca le este corespunsa cat de cat pasiunea. Altfel, oricat de mare e focul ... daca nu stii din cand in cand sa-i gadili in orgoliu, pa si pusi sex nabadaios

:)) adica trebuie sa inveti sa vorbesti "raceste" :)) cam asa e. :D dar mai e un mare plus la raci. Intre ei se simt genial. Cel putin in experientele mele cu gagicile rac, sexul e doar placerea carnala.. si poti sa ti-o tragi de sa-ti sara ochii, dar tot discutia aia de a doua zi de dimineata cand faci omleta e mai misto. si e atat de misto incat o mai faci o data inainte sa pleci la serviciu. :) Dezavantajul major la gagicile rac e ca stapanesc muuult prea bine santajul sentimental. :D si nu functioneaza ca scut altceva decat TOT santajul sentimental. Asadar sar scantei din cand in cand...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 00:17

De la: Greenie, la data 2008-11-27 15:56:52
De la: air_catalin, la data 2008-11-26 16:09:29sunt scorpion si -mi place violent, dur si cat mai pervers. Cel mai bine m-am inteles cu leoaicele si cel mai prost cu capricorn (cele) :) In general imi plac sa subjuc si sa posed

then call me :)

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 21:55

De la: air_catalin, la data 2008-11-29 00:17:08
De la: Greenie, la data 2008-11-27 15:56:52

then call me :)

pe ce numar?

JUSTYN19K

3 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 10:04

Stie cineva ceva de legat de compatibilitatea intre o leoaica si o balanta?

rap_boy

573 mesaje

Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 14:47

De la: justyn19k, la data 2008-11-30 10:04:44Stie cineva ceva de legat de compatibilitatea intre o leoaica si o balanta?

Desi nu ma tin dupa rahaturile astea, iti raspund eu pt k am avut recent o experienta cu vreo 2-3 leoaice:
La pat treaba merge snur, bine nu la fel cum ar merge cu o alta balantza sau cu un taur, dar merge aku ramane la ca balantza sa isi faca numarul (de preferabil toata noaptea) pt k leoaica e cam greu de multumit, in rest fii balantza si o sa vezi k totul merge de la sine

Blaze two then call me in the mornin' PEAAAAAAAAAACE !
rap_boy

573 mesaje

Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 14:49

De la: radhookoo, la data 2008-11-28 17:35:16

:)) adica trebuie sa inveti sa vorbesti "raceste" :)) cam asa e. :D dar mai e un mare plus la raci. Intre ei se simt genial. Cel putin in experientele mele cu gagicile rac, sexul e doar placerea carnala.. si poti sa ti-o tragi de sa-ti sara ochii, dar tot discutia aia de a doua zi de dimineata cand faci omleta e mai misto. si e atat de misto incat o mai faci o data inainte sa pleci la serviciu. :) Dezavantajul major la gagicile rac e ca stapanesc muuult prea bine santajul sentimental. :D si nu functioneaza ca scut altceva decat TOT santajul sentimental. Asadar sar scantei din cand in cand...

Si la tine chiar da roade santajul asta sentimental ? K la mine nu a functionat si nu va functiona niciodata, indiferent de zodie

Blaze two then call me in the mornin' PEAAAAAAAAAACE !
radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 13:40

De la: Rap_boy, la data 2008-11-30 14:49:34

Si la tine chiar da roade santajul asta sentimental ? K la mine nu a functionat si nu va functiona niciodata, indiferent de zodie

Dap.. da roade. cand o ia pe ulei, bag silence treatment. se lamureste repede ca tre sa se poarte frumos. :D e genial. dar merge doar cu gagicile rac. cu restu, nu intampini belele asa de mari la capitolul santaj sentimental. e mai prost construit si il poti demonta repejor.. cu un pic de rabdare.

r_mariana_2006

1 mesaj
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 15:31

nu cunosc dar scorpionii sunt cei mai buni dupa parerea mea

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 15:38

De la: radumariana2000, la data 2008-12-02 15:31:42nu cunosc dar scorpionii sunt cei mai buni dupa parerea mea

vezi ca'mi daduse un scorpion telefonul lui, il vrei??
ti'l dau! pe bune! eu prefer sa zic "PAS" de data asta!

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 16:27

varsator:varsa in tine tot...sau cum se spune isi da drumu ...chestia ciudata e ca e intotdeauna plin,,te uda tot sugerez umbrele baietilor cu varsatoare

capricorn: ea e o capra deci behaie mult ,probabil mananca(iarba) in timp ce tu te chinui ...partea buna sau rea ...e ca vrea "impunsa" mult

sagetator: trebuie sa tragi intotdeauna la tinta...ai sageata ...vezi gaura...go...dc ratezi esti mort

scorpion: te inteapa si in acelasi timp vrea intepata rau..problema e ca tu o intepi unde ii place ei..ea foloseste ace si tot felu feriti-va raman cicatrici dupa

pesti:ii place sa inoate problema e ca ea e marea si el are pestisorul...marea e mare:P are de inotat pestisorul mult

balanta: ii place intotdeauna sa "cantareasca"...asa ca aveti grija folositi prezervativul are sia la cateva grame ...poate mai multe si daca se poate stati deasupra in special daca ea are 50 kg si voi 100 cu cat mai greu cu atat mai bine

berbec: sunt ca un fel de capre montane...e frumos sa le admiri dar la pat te impung dau din copite si musca..sugerez armura dac aveti o capra

fecioara: cum naiba o fac astea si sunt totdeauna fecioare(virgine)..interesanta zodie

taur: nu va imbracati in rosu in pat,,nu de alta dar le place sa impunga...s-ar putea sa credeti ca intrati cu totul in ea si la sfarsit o sa credeti ca v-ati nascut a doua oara

gemeni:intotdeauna vor 2 p..una nu e deajuns,,,luati-va si un prieten

rac: merg inapoi...deci e de ppreferat pe la spate..o sa va adore

leu:astea rag si musca intr-una,,,dar e k,,,daca va luati vata in urechi si armura sau pansamente pt rani

cam asa sunt fem si zodiile la pat :P

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 16:28

De la: radumariana2000, la data 2008-12-02 15:31:42nu cunosc dar scorpionii sunt cei mai buni dupa parerea mea

daca nu cunosti cum iti exprimi opinia?! sau poate nu cunosti restul zodiilor sau poate nu cunosti scorpionii dar ti-ai dori unu pentru ca asa ti-a zis cineva, sau poate esti scorpion si-ti faci reclama.. uite cate sensuri sunt in exprimarea ta. p l m...

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 16:32

De la: dasca777, la data 2008-12-04 16:27:37varsator:varsa in tine tot...sau cum se spune isi da drumu ...chestia ciudata e ca e intotdeauna plin,,te uda tot sugerez umbrele baietilor cu varsatoare

capricorn: ea e o capra deci behaie mult ,probabil mananca(iarba) in timp ce tu te chinui ...partea buna sau rea ...e ca vrea "impunsa" mult

sagetator: trebuie sa tragi intotdeauna la tinta...ai sageata ...vezi gaura...go...dc ratezi esti mort

scorpion: te inteapa si in acelasi timp vrea intepata rau..problema e ca tu o intepi unde ii place ei..ea foloseste ace si tot felu feriti-va raman cicatrici dupa

pesti:ii place sa inoate problema e ca ea e marea si el are pestisorul...marea e mare:P are de inotat pestisorul mult

balanta: ii place intotdeauna sa "cantareasca"...asa ca aveti grija folositi prezervativul are sia la cateva grame ...poate mai multe si daca se poate stati deasupra in special daca ea are 50 kg si voi 100 cu cat mai greu cu atat mai bine

berbec: sunt ca un fel de capre montane...e frumos sa le admiri dar la pat te impung dau din copite si musca..sugerez armura dac aveti o capra

fecioara: cum naiba o fac astea si sunt totdeauna fecioare(virgine)..interesanta zodie

taur: nu va imbracati in rosu in pat,,nu de alta dar le place sa impunga...s-ar putea sa credeti ca intrati cu totul in ea si la sfarsit o sa credeti ca v-ati nascut a doua oara

gemeni:intotdeauna vor 2 p..una nu e deajuns,,,luati-va si un prieten

rac: merg inapoi...deci e de ppreferat pe la spate..o sa va adore

leu:astea rag si musca intr-una,,,dar e k,,,daca va luati vata in urechi si armura sau pansamente pt rani

cam asa sunt fem si zodiile la pat :P

hai zau? daca ai luat-o de pe net, esti cum-nu-pot-sa-scriu-pentu-ca-e-urat.. daca ai compus-o tu, esti c*cat de multe fete, sau o ai mica. (scuza-ma, daca o ai mare, da un link sa vedem si noi.)

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 17:42

eh... sa stii ca acolo ceva ceva tot seamana....

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 22:59

site-ul asta pt mine e la misto sa ma mai distrez rar scriu ceva important sau adevarat dac ma plictisesc mai scriu ceva asa de dragu de a scrie...si am compus-o...ma plictiseam preferai sa omor pe unu sa ma sinucid(asta cred ca preferai)....nu aveam ce face si mai zic si eu cate ceva teoretic tb sa fie amuzant,dar na....macar am incercat...probabil nu e
:(

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 4 Decembrie 2008, ora 23:13

si in k o chestie...este un singur om pe site-ul asta care sa nu scrie la misto?eu cel putin scriu f rar ceva serios...mai relaxati-va ptmine site-ul e ca o deconectare scriu ce vreau cand vreau si nu imi pasa de nimeni ,e asa la misto,in general....ma sperii u ai luat ce scriu eu in serios? fata trezirea ...daca am scris 2,3 comenturi serioase restu doar asa de plictiseala si ce mi se punea mie pe creier....si ms greenie pt suport ;) ...unii oameni chiar nu stiu sa se mai relaxeze...radhookoo margineanuu zicea bine,,,,cum zicea margineanu...esti cam stresata mai bine ai face niste sex ...sau nu ai gasit dimeniunea potrivita? :P..ideea in mare incearca sa te mai relaxezi...totusi pot spune multam' tuturor celor ce si-au pierdut secunde serioase din viata sa citeasac tampeniile mele:)

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 00:02

cu placere, intr'adevar, am mai pierdut cateva minute citindu-ti comenturile. dar pe mine m'au amuzat rau unele.
doar pt ca e metoda f buna de relaxare.
acum nu stiu la tine...dar banuiesc ca'i la fel...
si la fel si pt altul, dar altul poate ii mai orgolios decat mine! ;)

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 13:34

De la: dasca777, la data 2008-12-04 23:13:50si in k o chestie...este un singur om pe site-ul asta care sa nu scrie la misto?eu cel putin scriu f rar ceva serios...mai relaxati-va ptmine site-ul e ca o deconectare scriu ce vreau cand vreau si nu imi pasa de nimeni ,e asa la misto,in general....ma sperii u ai luat ce scriu eu in serios? fata trezirea ...daca am scris 2,3 comenturi serioase restu doar asa de plictiseala si ce mi se punea mie pe creier....si ms greenie pt suport ;) ...unii oameni chiar nu stiu sa se mai relaxeze...radhookoo margineanuu zicea bine,,,,cum zicea margineanu...esti cam stresata mai bine ai face niste sex ...sau nu ai gasit dimeniunea potrivita? :P..ideea in mare incearca sa te mai relaxezi...totusi pot spune multam' tuturor celor ce si-au pierdut secunde serioase din viata sa citeasac tampeniile mele:)

ba. greu ti-ai dat drumul.. altii s-au basicat prima data cand m-am luat de ei.. :)) n-am spus ca nu e amuzant. doar ca nu pricep de ce sa scrii ceva amuzant scotand in evidenta lucrurile rele cand poti sa scrii ceva amuzant pozitiv. :D

alexe_codec

6 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 15:45

eu sunt scorpion ...si am trecut prin patul tuturor zodiilor.... ...cea mai frumoasa experienta a fost cu o balanta ....si cu ea am ramas...

alexe_codec

6 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 15:53

si ca sa nu se supere pe mine celelalte zodii,toate femeile indiferent de zodie,au ceva de oferit...important tu ca barbat sa fii in stare sa le descoperi placerile ascunse.si sa mai adaug o zodie cu care am trait clipe de neuitat...tauroaicele

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 01:40

toata viata mea o sa tin minte un leu ...era tare baiatu am fost colegi in anu 2..sa fiu la subiect era colgu meu de camera si fetele ziceau ca e bun la pat...cat misto putea sa faca ala de oameni ..nu am vazut in viata mea...eram tinta lui favorita...m-a calit bine...nu ma enervez prea rpd de at...cat despre partea pozitiva ....sunt misogin...indiferent de zodie feme tot fem..nici la zodii nu pot scrie pozitiv...scriu ce imi vine in creier si astea sunt numai prostii..iar cu fem ...hmmm... sa zc doar ca se dezlantuie partea mea negativa ...nu cu toate dar in general...dar ca o fecioara ce sunt sunt o fire romatica...iar am luat-o razna

gabi8ma

1005 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 22:16

am un zambet larg de tot , faina zodie racul
eu cred ca perechea unui rac va fi intotdeauna un scorpion , numai cand ma gandesc.....oooooooohhh Doamne si niciodata da niciodata un sagetator , bata nu altceva tabula rasa bleahhh

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cum se comporta zodiile in pat???
Mergi la: