back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum se comporta zodiile in pat???

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

rap_boy

573 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Noiembrie 2008, ora 23:22

De la: MariuStr, la data 2008-11-08 18:49:55Da greenie stiu eu un destul de dragutz local in bucuresti (si cu vin fiert) sau dak vrei te invit la mine acasa la crama si il fierbem amandoi....

aaaaa yuppy e site de dating ?

Blaze two then call me in the mornin' PEAAAAAAAAAACE !
cypryus79cypryus

4 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 12:32

buna,
sunt leu........nu vreau sa jicnesc pe nimeni.....dar depinde de fiecare leu ce stie si ce poate in materie de sex...... asa k e valabil pentru fiecare zodie......faptul k esti taur,pesti etc...conteaza experienta...... o imaginatie cat mai bogata.......
si sa descoperi punctele sensibile la persoana cu care faci sex.

numai bine

Raporteaza abuz de limbaj
anaeva_yuppy

13 mesaje
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 17:17

desigur ca nu se poate generaliza un anumit comportament pt toti reprezentantii unei zodii,pt ca,daca o luam tot astrologic lucrurile mai depind si de ascendent si de alte belele de prin harta natala,de aici diferentele. DAR,unele lucruri coincid uimitor la cei dintr-o zodie,mai ales daca ajungi sa-i cunosti bine...si acum sa trec la subiect:
-cel mai mult mi-au placut racii. sunt afectuosi,pasionali,inventivi,te atrag in lumea lor fara sa-ti dai seama,persoane calde care se implica trup si suflet in actul sexual si pentru care conteaza satisfactia partenerei,nu neaparat din orgoliu,cum este la cei din Leu,ci ca sa te faca happy,ca asa te leaga de ei

-berbec...foc care arde contra cronometru iar apoi se stinge. bun sexual daca iti plac automatismele. fara prea multa tandrete si implicare

-leul e super ok,e pasional,inventiv,cu initiativa,atent la dorintele partenerei. minusuri: ego-ul sau e atat de satisfacut dupa incat partenera cade automat pe locul 10,primele 9 fiind ocupate de el:)) dar i se iarta ca deh..e mereu la inaltime

-varsatorii...o doamne maica sfanta si toti sfintii...pasiunea e zero si profunzimea sub nivelul marii. sunt inventivi teoretic,dar cand ajung la practica sunt jalnici. NU AU initiativa. trebuie sa le vorbesti inainte ore in sir,zile in sir sa-i stimulezi. trebuie sa le vorbesti si cand ajungi in pat...tot ca sa-i stimulezi. si trebuie sa le vorbesti si dupa sa le explici ca femeia CHIAR avea nevoie de orgasm si ca orgasmul is good,e benefic si e de dorit.Nici cand iubesc nu se ridica la mai mult de un 7 in pat...asta daca ai avut unul/mai multi de nota 10 before si stii

-gemenii si balantele,de data asta din experientele celorlalte colege de suferinta : fara initiativa,le au mai mult cu flirtul si papagalul decat cu partea sexuala,lipsiti de profunzime,genul ala de oameni f pretentiosi,in sensul ca trebuie stimulati si ras-stimulti ca sa nu se plictiseasca

anaeva_yuppy

13 mesaje
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 17:30

concluzii sexuale:
-vreti un amant f bun: leu
-vreti un partener de suflet/amant de suflet : rac
-vreti batai de cap de la un un seducator cu clasa :varsator sau gemeni. dar nu va asteptati la pasiune sau entuziasm in pat :D

PS: Nu stiu nimic de zodiile de pamant

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 18:26

De la: MariuStr, la data 2008-11-08 18:53:14
De la: Greenie, la data 2008-11-08 17:52:53

im bored! cine stie vreun local dragut cu vin fiert prin bucuresti??

Think about that....

mda. tu esti tipu ala care lasa cele 14 id-uri ale lui + numarul de telefon pt
no thx

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 18:29

anaeva, imi place tare mult ce spui tu acolo..
la unele chiar se potrivesc, si mi-am gasit si eu geamanul meu prin descrierea ta :))
am ajuns la aceeasi concluzie cu a ta!

dany_zamb3t

4 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 19:19

mda..prea multa vorba oameni bun..si ca sa citez pe cine trebuie..."lauda de sine nu miroase a bine"....e important sa te intelegi bine cu partenera de langa tine zi de zi..si va asigur k o sa fie bine si in pat..asa ca "iubiti-va mult"..saracul mircea radu:)))

mauinboots

92 mesaje

Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 22:47

bravo dragutz subiect si funny in acelasi timp!â
pai sa va zic si eu propria-mi parere!Am avut multe aventuri,in concluzie multi parteneri,nu stiu daca am cuprins tot zodiacul acum din cati imi amintesc o sa insir zodiile aici !!Nu dau si nume,poate intra si ei sarcii pe site si cei care au fost la pamant se vor simti prost
BERBEC:
Puncte forte:super pasional,cel mai focos dintre toti ,pot spune sincer ca era singurul carema facea sa urlu la propriu de placere!
Puncte slabe:destul de impulsiv cand avea nevoie de sex si nu stia sa primeasca un nu drept raspuns!
TAUR:
Puncte forte:oral nota 10,destul de romantic si rabdator
Puncte slabe:SEX NORMAL nota 7,aceleasi pozitii mereu,plus probleme de erectie pe alocuri!
GEMENI:
Puncte forte:durata actului sexual era foate ok,duce la drum lung cu alte cuvinte si nu se lasa pana nu ti ofera un orgasm
Puncte slabe:imaginatie 0,preludiu slab
RAC:
Puncte forte:foarte foarte romantic pentru cine vrea sa se simta ca o printzesica e ok si imaginatie foarte bogata
Punte slabe:mult prea sensibil si uneori pudic
LEU:
NU AM AVUT INCA
FECIOARA:
Puncte forte:isi da silintza ca totul sa iasa bine
Punte slabe:se streseaza atat de mult cu asta incat totul iese prost
BALANTA:
Puncte forte:Zodie in general bine dotata,oral exceptional,pervers,inclinatzii spre sex anal mult prea pronuntzate pentru gustul meu
Puncte slabe:poate prea pervers adesea
SCORPION:
Puncte forte:te incinge repede,saruta superb si peste tot,dornic sa invetze cat mai multe
Puncte slabe:prea grabit
SAGETATOR:
NU AM AVUT INCA
CAPRICORN:
Puncte forte:foarte potent,experimenteaza orice,orgasm de nota 8
Puncte slabe:un pic cam rece
VARSATOR:
NU AM AVUT INCA
PESTI:
Puncte forte:se poate pune in cap si-n coada sa si satisfaca partenera chiar daca nu-i iese genial de fiecare data pestele este o zodie foarte placuta in pat
Puncte slabe:E cam nehotarat,acuma vrea,acum nu mai vrea pufff si asta i cam complicat din moment ce nu prea vezi barbati sa nu vrea sex!
CAM ATAT ,CINE SE REGASESTE OK CINE NU SA NU MA INJURE!!EU SPUN DE CEI PE CARE I AM AVUT EU NU GENERALIZEZ!tine mult si de mentaliatatea fiecaruia,de partenerele pe care le-au avut,de educatzie sexuala de multe !

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 23:05

omg !!! flacari intre un scorpion si un geaman! Atat am de adaugat

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 23:06

De la: bebegirl, la data 2008-11-09 23:05:27omg !!! flacari intre un scorpion si un geaman! Atat am de adaugat

Rectific scuze:)) intre un SAGETATOR si un GEAMAN:!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Noiembrie 2008, ora 11:21

De la: mauinboots, la data 2008-11-09 22:47:37 bravo dragutz subiect si funny in acelasi timp!â
pai sa va zic si eu propria-mi parere!Am avut multe aventuri,in concluzie multi parteneri,nu stiu daca am cuprins tot zodiacul acum din cati imi amintesc o sa insir zodiile aici !!Nu dau si nume,poate intra si ei sarcii pe site si cei care au fost la pamant se vor simti prost
BERBEC:
Puncte forte:super pasional,cel mai focos dintre toti ,pot spune sincer ca era singurul carema facea sa urlu la propriu de placere!
Puncte slabe:destul de impulsiv cand avea nevoie de sex si nu stia sa primeasca un nu drept raspuns!
TAUR:
Puncte slabe:SEX NORMAL nota 7,aceleasi pozitii mereu,plus probleme de erectie pe alocuri!
GEMENI:
Puncte forte:durata actului sexual era foate ok,duce la drum lung cu alte cuvinte si nu se lasa pana nu ti ofera un orgasm
RAC:
Puncte forte:foarte foarte romantic pentru cine vrea sa se simta ca o printzesica e ok si imaginatie foarte bogata
LEU:
NU AM AVUT INCA
FECIOARA:
BALANTA:
Puncte forte:Zodie in general bine dotata,oral exceptional,pervers,inclinatzii spre sex anal mult prea pronuntzate pentru gustul meu
SCORPION:
Puncte forte:te incinge repede,saruta superb si peste tot,dornic sa invetze cat mai multe
SAGETATOR:
NU AM AVUT INCA
CAPRICORN:
VARSATOR:
NU AM AVUT INCA
PESTI:
Puncte forte:se poate pune in cap si-n coada sa si satisfaca partenera chiar daca nu-i iese genial de fiecare data pestele este o zodie foarte placuta in pat
Puncte slabe:E cam nehotarat,acuma vrea,acum nu mai vrea pufff si asta i cam complicat din moment ce nu prea vezi barbati sa nu vrea sex!
CAM ATAT ,CINE SE REGASESTE OK CINE NU SA NU MA INJURE!!EU SPUN DE CEI PE CARE I AM AVUT EU NU GENERALIZEZ!tine mult si de mentaliatatea fiecaruia,de partenerele pe care le-au avut,de educatzie sexuala de multe !

S-a gandit vreuna dintre voi astea care experimentati zilnic ca poate unuia dintre "cobai" nu i-a placut de voi si d-aia nu a dat randament? Sau asa ceva e de neconceput pt niste dive ca voi?

MariuStr

9 mesaje

Postat pe: 10 Noiembrie 2008, ora 15:46

De la: theoradu, la data 2008-11-10 11:21:18
De la: mauinboots, la data 2008-11-09 22:47:37 bravo dragutz subiect si funny in acelasi timp!â
BERBEC:
TAUR:
GEMENI:
RAC:
LEU:
NU AM AVUT INCA
FECIOARA:
BALANTA:
SCORPION:
SAGETATOR:
NU AM AVUT INCA
CAPRICORN:
VARSATOR:
NU AM AVUT INCA
PESTI:

S-a gandit vreuna dintre voi astea care experimentati zilnic ca poate unuia dintre "cobai" nu i-a placut de voi si d-aia nu a dat randament? Sau asa ceva e de neconceput pt niste dive ca voi?

frateee...te admir pt raspunsul asta...corect...dak sunte-ti femei nu inseamna ca aveti si sex apeal toate...poate au facut-o doar ca sa se descarce...si nu conteaza zodia deloc...zodiac-ul a fost doar inca un mod de a diferentia oamenii...RESPECT..

carlos_gamer

12 mesaje
Postat pe: 10 Noiembrie 2008, ora 18:23

Cat de normativa esti...faci parte din Guvern? Scuza-ma ca ti-o spun, dar primul pas ar fi sa iti scoti poza, nu vreau sa fiu rautacios, dar cand o tipa vorbeste de sex oral(cunilingus) ar cam trebui sa arate si binisor ca sa nu provoace anumite sentimente de rau la stomac. In rest, continua sa iti iei notite, fa experimente, ca oricum dupa parerea mea si tu faci parte dintr-unul. Sa nu fie cu suparare

anaeva_yuppy

13 mesaje
Postat pe: 10 Noiembrie 2008, ora 19:32

Nu stiu de celelalte femei,dar eu am vorbit despre relatii ceva mai lungi,min 8-9 luni,deci nu exista posibilitatea sa nu ma placa si mai mult decat atat,au dat ceea ce aveau mai bun. asta e, unii nu se ridica la mai mult de 7 (doar sexual vorbind) iar altii ating usor nota 10. relativitatea e mare insa,ceea ce-mi place mie poata sa nu placa altora. un lucru e sigur insa:lipsa de imaginatie,lipsa de initiativa,lipsa de pasiune inflacarata,preludiile vorbitoare neterminate si lipsa orgasmului ...toate fac parte din definitia 'vietii sexuale jalnice'.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 10:46

De la: anaeva, la data 2008-11-10 19:32:39Nu stiu de celelalte femei,dar eu am vorbit despre relatii ceva mai lungi,min 8-9 luni,deci nu exista posibilitatea sa nu ma placa si mai mult decat atat,au dat ceea ce aveau mai bun. asta e, unii nu se ridica la mai mult de 7 (doar sexual vorbind) iar altii ating usor nota 10. relativitatea e mare insa,ceea ce-mi place mie poata sa nu placa altora. un lucru e sigur insa:lipsa de imaginatie,lipsa de initiativa,lipsa de pasiune inflacarata,preludiile vorbitoare neterminate si lipsa orgasmului ...toate fac parte din definitia 'vietii sexuale jalnice'.

In primul rand e o aberatie asta cu "bun la pat". Nu exista bun la pat, toata lumea e buna la pat cu anumiti parteneri. Daca el se simte relaxat cu tine si il atragi atunci o sa fie bun la pat chiar daca e berbec sau capricorn sau orice altceva.
In concluzie aceasta discutie nu are rost pentru ca toata lumea e subiectiva. Tu nu ai de unde sa stii daca berbecu cu care te-ai culcat este un berbec reprezentativ si daca el era 100% relaxat si 100% atras de tine.
Altceva care nu e pt tine ca tu nu ai fost asa laudaroasa, nu e trendy sa fii femeie usoara. Curvia nu e la moda, nu va avantajeaza chiar deloc. Nu e normal ca un strain de pe forum sa stie cu cati v-ati culcat si ce zodii erau ei, e urat si fata de cei despre care vorbiti care nu se pot apara dar si fata de voi pentru ca va patati reputatia.

rgavozdea

1 mesaj
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 16:47

De la: anaeva, la data 2008-11-09 17:30:21concluzii sexuale:
-vreti batai de cap de la un un seducator cu clasa :varsator sau gemeni. dar nu va asteptati la pasiune sau entuziasm in pat :D

Zodiile de pamant le au pe toate+ pasiune si entuziasm

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 17:17

TAUR!!!!!!!!

GRRRRRRRRRRRRRR!

vale_vava_valentin

30 mesaje
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 18:17

vrei o persoana buna la pat...cauta un/o amant/a:D

rap_boy

573 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 20:49

De la: anaeva, la data 2008-11-09 17:30:21concluzii sexuale:

Include si Balantza la categoria amant f bun

rap_boy

573 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 20:57

BALANTA:

AAAAA Da sunt balantza, da ma regasesc pe aici...mijto experientza ai, totusi treaba cu perversitatea e relativa sa stii depinde de persoana mai mult dar in general, cam da ai nimerit bine balantza

rap_boy

573 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 21:12

Iar pentru restu: CINE SUNTETI VOI SA JUDECATI EXPERIENTELE OMULUI ???
DACA TIPA A FOST MAI LIBERTINA ASTA NU O FACE AUTOMAT CENTURISTA!
Mai bine vedeti-va de borshu vostru si traiti-va si voi viata k e scurta...
Sunt mici diferentze intre una care isi rupe rujul in $#@! satisfacand necunoscutii si una care isi traieste viata :)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 01:07

Corect.
Cum ai zis si tu, diferentele sunt foarte mici.

MariuStr

9 mesaje

Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 11:22

De la: theoradu, la data 2008-11-12 01:07:14Corect.
Cum ai zis si tu, diferentele sunt foarte mici.

In curand nu se mai poate face diferenta intre cele doua clase infirm separate si "curvele" nu vor mai avea de munca...

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 15:40

carlos_gamer

12 mesaje
Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 16:03

Acum nu se mai pune intrebarea care e tarfa, ci care NU este. Vremuri grele, toate cauta sa traiasca bine. Unele fac trotoarul dar isi castiga banii pe munca, altele au sponsori, tot prin munca(mall-uri, cafenele, cluburi etc) isi castiga banii. Unele au jeep-uri de lux, si sunt doamne, altele viseaza sa fie si ele ca alea cu jeep-uri. Unele stau in dreapta si fac fite, altele iau metroul. Unele fac felatie in BMW si recunosc, altele nu recunosc. Cate dintre voi am nimerit aici?

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 11:05

vai cate aberatii si adevaruri in acelasi timp sunt aici

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 11:19

ce imi pare rau ca doar femeile au facut o caracterizare a "zodiilor" pe care au reusit sa le incerce(ghilimele pt ca nu au incercat zodii, au incercat exemplare) fetelor oare ce ati avut cu varsatorii si gemenii in special? varsator fiind... femeie varsator nu am reusit sa vad cum este...

-pe cand femeia geaman are atuul ca stie ce vrea si ar fi in stare de orice ca sa obtina

-fecioara este lipsita de inhibitii ar face sex oriunde, oricand si oricum

-pestele nu are imaginatie, este clasicul zodiacal cred

-capricornul se aprinde mai greu si la cea mai mica greseala sau cuvant nepotrivit e gata sa "inchida portile cu tine innauntru"

-leoaicele posesive dar daca le dai impresia ca te au la degetul mic se transforma in cele mai blande pisicute

-taur....hmmm... as fi vrut sa vad cum sunt.... greenie ai gasit localul cu vin fiert

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 21:09

nick (carter?) muhaha

chiar eram tare curioasa ce vei spune de taur :))

eu am zis mai sus undeva, printre paginile astea, cum se comporta taurii in pat (din perspectiva mea bineinteles, si din pasiunea desfasurata in pat de partener ;)

varsator?? ce spune varsatorul din tine despre sexualitatea masculina din pat?

ps: vinul fiert inca nu l'am gasit, dar nu m'am chinuit prea tare sa'l caut, a fost mai bun un Redds

mauinboots

92 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2008, ora 01:44

De la: theoradu, la data 2008-11-10 11:21:18
BERBEC:
TAUR:
GEMENI:
RAC:
LEU:
NU AM AVUT INCA
FECIOARA:
BALANTA:
SCORPION:
SAGETATOR:
NU AM AVUT INCA
CAPRICORN:
VARSATOR:
NU AM AVUT INCA
PESTI:

Eu nu am afirmat nici o clipa ca as fi vreo diva,nici vorba,chiar am adaugat la sfarsit ca NU GENERALIZEZ SI DEPINDE DE MULTE CHESTII!!!

mauinboots

92 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2008, ora 01:48

De la: TheGoDz, la data 2008-11-10 18:23:03Cat de normativa esti...faci parte din Guvern? Scuza-ma ca ti-o spun, dar primul pas ar fi sa iti scoti poza, nu vreau sa fiu rautacios, dar cand o tipa vorbeste de sex oral(cunilingus) ar cam trebui sa arate si binisor ca sa nu provoace anumite sentimente de rau la stomac. In rest, continua sa iti iei notite, fa experimente, ca oricum dupa parerea mea si tu faci parte dintr-unul. Sa nu fie cu suparare

Nu-i deloc cu suparare,daca tu nu ma gasesti atragatoare sau consideri ca as provoca rau la stomac e ok!
Eu nu am afirmat ca ar fi barbatii morti dupa mine,si nici ca fac experimente!Am vb pur si simplu de zodii si de cum erau cei din zodiile respective dupa parerea mea!
Nu-s o experta in ale sexului si nici nu pretind ca as fi,mi-am expus pur si simplu parerea ca multa alta lume de pe aici!
Ti se pare ceva chiar atat de deplasat?
Si pana la urma cu totii suntem experimentul cuiva la un moment dat...
Cat despre frumusetze...totul este RELATIV!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cum se comporta zodiile in pat???
Mergi la: