back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum se comporta zodiile in pat???

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:

alex_fmx

2 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 18:56

in 27 de ani nimeni nu m-a caracterizat atat de exact precum cassandra. sunt peste.

zumzetalbastru

147 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 19:39

De la: dacar901, la data 2009-01-15 11:46:28sal in primul rand ama stat si am tot urmarit ca un "bou" eu sunt taur ce ai zis dar atat pot sati spun nai cunoscut un taur cu adevarat daca crezi ca taurul nu este bn la pat gandestete taurul este o zodie de pamant deci stabilitatea pe prim plan altceva simplul fapt ca tu ca femeie ma vrei cat de cat ma face sati dem ca nu tiai pierdut vremea degeaba eu sunt casatorit de doi ani si am fost casatorit si inainte un an cealalta era taur ca tine taur cu taur nu merge sunteti un pic nasoale in pat chiar dac sunteti perverse acum sunt cu un "miel"berbec pe care o iubesc enorm am si o fetita cu ea dar la pat rupem totul amandoi gandestete si nui lauda ci gaura in buzunar am rupt trei paturi pana acum si nu suntem grasi .pasiunea apare prin iubire nu prin ce zodie esti .mie de ex im place sa rup fasu de pe femei cum se zice. deci schimbati parerea despre tauri voi tauroaicele nu mai fiti mototoale supa cesi baga sc.. la in v..i

Iti dau un sfat.... INVATA SA SCRII ...stiu graba strica treaba ... dar totusi, gramatica ta denota lipsa de respect pt cei care se chinuie sa iti citeasca postul...

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Oras: Iasi

Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 20:08

salut tuturor!
faza e ca daca tot sunteti pasionati de zodii sa faceti diagrama ....!
si in functie de cati de 4 aveti in diagrama atunci stiti sigur cum e treaba in pat!

julidaniel

1 mesaj
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 20:59

bun subiect...si din cate am citit se pare ca sunt multi deaccord.....si cred ca nu conteaza ce zodie esti atata timp cat esti lipsit de inhibitii si ai o relatie deschisa cu partenerul tau sa ii spui tot ce itzi place sau nu iti place sa ti se faca ....comunicarea este mult mai importanta decat sa stai sa iti analizezi compatibilitatea zodiacala

adeladoro

4 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 21:19

si eu eu sunt Leu si ma incadrez perfect in descrierea ta. am in sange curiozitatea de ceea ce inseamna sex de cand sunt mica

horatiub06

6 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 22:32

in aceeasi situatie sunt si eu,tot gemeni sunt si sunt de aceeasi parere cu tine ,ma plictisesc foarte repede si tot tot timpul altceva

LCaratas

19 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 23:29

o sa incerc 2 min sa o fac pe astrologul de serviciu mai mult din dorinta de a aduce un pic de liniste in sufletele voastre si deloc din dorinta de a ma arata cunoscator. pt mine hobbyul asta este un capitol inchis, acum avand preocupari cred eu mai folositoare.

in primul rand trebuie sa plecam de la ideea de baza cum ca discutam /pe scurt/ de o PREDISPOZITIE. adica ceva care are probabilitate medie/mare dar nu ofera garantii

sunt multe aspecte si o sa amintesc 2/3, sugestive si usor de inteles.

in primul rand tipul de element al fiecarei zodii. e clar ca semnele de foc se aprind/dar si sting mai repede, ca pot fi un vulcan

tipul leu, sagetator, berbec.

semne de apa ff romantice si extrem de sensibile adika peste, scorpion, rac. te vor purta cu siguranta in paradis atingandu/ti sufletul.

semne de pamant... fecioara, taur, capricorn. nu f romantice, dar statul asta cu picioarele pe pamant iti da tie curaj sa faci ce trebuie

semne de aer...volatile. gemeni, varsator, balanta. nehotararea le da farmec. nu au atata imaginatie cat poate expansiune. din nimik ceva.

apoi este semnul fix sau mobil...unul fix are ideile clare si nu se va sta mult pe ganduri in a lua initiativa.

este un semn dublu...pesti, gemeni, balanta. trebuie atentie pentru ca oscileaza continuu. au toane, care intr/un moment de gratie nu este intotdeuna usor de gestionat. trebuie luciditate maxima sa intelegem pe ce faza se afla, pt ca vor sta putin timp acolo

cam asta ar fi in doua randuri. evident ca sunt combinatii fericite/nefericite dintr/o alchimie usor de intuit.

iar peste toate unicitatea fiecaruia shi voia lui dumnezeu.

batoco74

2 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 23:38

Cred..ca in ce priveste zodiile..si cum se comporta, difera mult de cum si-au inceput viata sexuala si cum au parcurs etapele placerii (daca au stiut).
Ideea este ca diferenta in pat nu o face zodia...ci persoana. Asa cum simte, daca simte, asa cum se manifesta, daca stie si asta, si asa cum ii place, daca stie ce-i place.
Totul tine de a vrea sa simti, si de experienta acumulata. Fara experienta nu te poti cunoaste(daca vrei sa te cunosti).
Asa ca...va doresc, sa va stiti ceea ce va doriti, si sa aplicati ceea ce va place(daca aveti cu cine)

adelinne

5 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 11:55

hmm, interesant. dupa parerea mea zodiile au o contribuite cam de 40% in caracterul unei persoane.eu sunt rac si sunt dezinvolta, pasionala cand trebuie, pasiva cand simt ca e nevoie si destul de ready sa incerc mereu ceva nou.
in orice horoscop pe care l-am citit undeva compatibilitatea dintre rac cu rac era extraordinara..tin sa mentionez ca atunci cand 2 raci se intalnec (vorbesc din proprie experinta) nu se inampla decat sa dam inapoi dublu... si inca o chestie.. rac-gemeni=niciodata never ever..adica trebuia sa stay away...si nu e asa...i'm inlove with an alien from "gemeni"

iubiti-va fratilor ca nu zodia face omu..omu face zodia

tudoradf

143 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 13:48

interesant...totusi multi dintre noi ne incadram, fie ca vrem sau nu sa recunoastem, in acel tipar al zodiilor...chia si o simpla si banala afirmatie tot trebuie sa se potriveasca undeva. Si sa va mai spun ceva...zodiacul este constituit de planete, de influenta lor asupra oamenilor...si daca va ganditi mai bine( proprie teorie) planetele se misca...de aceea multora nu li se potrivesc anumite aspecte ale zodiei lor...dar la un anumit moment dat...odata si odata tot vor da piept cu influenta exercitata. Unii dintre noi sunt influentati si de alte corpuri ceresti pe langa planeta sau astrul care guverneaza zodia respectiva...si de aceea poate nu-si dau seama...dar cum am mai spus...e doar o problema de timp...

Fosta membra 9am.ro

3 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 15:36

eu sunt Taur, fac sex ca un bou.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 17:34

ce spirit de observatie ai...imi place..

pulifrici_uno

1 mesaj
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 18:48

D.D...eu fac parte din zodai SCORPION si cam tot ce ai spus la adresa acestei zodii ,iti dau dreptate...eu am fost cu mai multe tipe..nu tine nu mai de zodii apetitul sexual,depinde de pers respectiva ..intr-adevar,sunt mai multi factori care determina o partida buna,cheful,varsta,libertatea in gandire,pasiunea si conditia fizik pt cei care practica un sex sportiv :).M-am culcat cu fete din zodia scorpion,balanta,berbec,fecioara,balanta...scorpioancele au fost deschise,pasionale,vulgare,lipsite de orice inhibitii,berbecii nu au aceeasi pofta de sex precum scorpionii,fecioara chiar era fecioara si era deschisa la tot,in timp ce partenera sagetator este putin ingibata,pana prinde gustul si se dezlantuie ...ce s spun..sexul este deosebit de frumos daca sti sa-l practici si bineinteles daca ai un partener/a pe masura ...Pt mine e ca un drog uneori...

Tony_yuppy

2 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 19:41

Salut tuturor , deci cum ziceai de berbec ai perfecta dreptate in privinta lor deci toti sunt okay in pat si fac tot posibilu ca sa isi atinga partenera pozitia de super ok . ai un 10 + le stii bine

silviuth

5 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 20:37

sunt de acord cu tine
SCORPIONUL: Ce mi-a placut:
Felul in care se joaca cu tine inainte de a te aduce in pat. Magnetismul, determinarea si sexualitatea care emana prin toate gesturile lui. Parca e creat sa faca sex. In pat e un partener de exceptie, si are un apetit sexual nemaipomenit. Trebuie sa aiba o femeie pe masura sa ii faca fata. Mananca sex pe paine. Priveste sexul ca pe o chestie de viata si de moarte, esentiala. E original, ii place sa experimenteze pozitii noi, si in mod sigur te va aduce pe culmile placerii. Cunoaste foarte bine ce efecte au diferite mangaieri si se foloseste de ele din plin. Ce mai, e perfect
Eventual ce nu imi place la el: Poate fi epuizant, are un libido deseori exagerat, iar sexul tinde sa devina un automatism.
BALANTA: Ce mi-a placut:
Am avut de-a face cu doua balante si la amandoua am remarcat arta de a flirta, la care eu nu i-am putut rezista. Oamenii astia sunt maestri in arta seductiei. Le place sa fie stimulati intelectual inainte de a face sex. Sunt stilate, stiu sa mangaie, nu sunt conservatoare. Se preocupa pentru placerea partenerei, asa ca o sa se ocupe destul de mult de corpul tau, in timpul preludiului.
Ce nu imi place la Balante:
Iau greu initiativa. De cele mai multe ori faceam eu primul pas. Sunt destul de reci, nu sunt foarte afectuosi. Pastreaza o anumita rezerva, parca ar fi un fel de 'sex rational'.

despre gemeni-mi se par mai monotoni, tr sa vii cu ceva nou mereu

silviuth

5 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 20:46

un top ar fi
1-scorpion
2-balanta

silviuth

5 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 20:47

3-relatia scorpion-balanta

sabinasatala

13 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 21:24

sunt placut surprinsa de comentariul tau! mai exista barbati care iubesc cu inima si cu mintea ? tu esti dovada!

bravo, bine punctat !

LCaratas

19 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 21:52

De la: silviuth, la data 2009-01-16 20:47:243-relatia scorpion-balanta

EXPLICATIE sumara apropo de SCORPIONI. vb din perspectiva atat a unui nativ la zodiei cat si din ce mi-au spus altii, evident nu numai legat strict de mine pentru ca ar fi chiar absurd. deci vb despre ei in general.

ok. de ce SCORPIONUL? pentru ceva deosebit trebuie indeplinite niste conditii care duc la rezultate optime. nu includem partea de apropiere initiala care tine si de menirea persoanei in lume.

de ce am avea nevoie pentru un moment de gratie? IMAGINATIE. este obligatorie. salveaza momente penibile, valorizeaza orice, atingi cerul fara sa-ti fi inchipuit vreodata ca se poate, tot ce frumos in jur poate deveni fermecator.

INTENSITATE. charisma specfica semnului determina in celalalt senzatii puternice. vorbele inspirate, atitudinea sau numai privirea sunt de cele mai multe ori potrivite si reusesc sa exprime complet ce simte.

RABDARE SI IMPULSIVITATE. amandoua necesare si rar gasite impreuna.

adika nativul de regula este impulsiv, dar are si darul de a ascunde tumultul de regula. acum le poate folosi la suprafata pe amandoua.

ENERGIE. toata vina lui Marte :) se spune. este semnul renasterii din cenusa. cand crezi ca e jos si adio, atunci se ridica si o ia de la capat.

SPIRIT DE AVENTURA. desi semn fix, adora misterul si din cauza asta aspectul static consta in principii si varii obsesii (nimeni nu e perfect). asta il face sa fie dornic sa experimenteze si alt ceva decat s-a ntamplat pana atunci. schimba. nu este un don juan pt ca nu face compromisuri. deci spirit de aventura cu partenerul. nu in sensul de a avea ceva nou din alta parte.

PERFECTIONISMUL. il plac lucrurile rafinate si actioneaza in consecinta.

MARE DEFECT? eu as zice faptul ca pune stacheta sus si uneori e obositor pentru ceilalti.

ideea cum ca are gusturi hard, etc cred ca e doar zgomot de coridor si combinatii nefericite cand toate calitatile de mai sus nu au fost cultivate egal :((

scorpioni sau nu, daca va iubiti veti gasi sigur drumul cel mai frumos posibil pentru voi.

dezideria_sweet

8 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 00:32

Eu sunt scorpioana si am o relatzie de 1 an si jumatate cu un leu si ne intelegem extrem de bine in ciuda horoscopului nostru care spune ca suntem total incompatibili.Da am avut si neintelegerile noastre dar ce este o relatzie fara o cearta, deja nu mai are farmec si devine plictisitoare (parerea mea):P
Pentru mine este amantul perfect e tandru atent pasional romantic salbatic etc :D.
Asa ca, sa nu tzinetzi cont atat de mult de horoscop daca e sa se formeze o conexiune intre parteneri bazata pe atractie respect instict, atunci vor fi cu sigurantza partide de sex de nota 10 indiferent de ce zodie e partenerul

baradacian

5 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 12:25

stiu ca ama scris cam prost gramatical dar eram putint aprins despre ce prostii se scriu despre zodii .parerea mae este ca nu conteaza ce zodii te tin mai bine sau ce zodii sunt mai tari eu cum am mai spus sunt taur,cu berbecul se zice ca nu ma potrivesc dar a iesit o treaba ca din basme asa CA LASATI PROSTIILR CU CE ZODII SUNT MAI BUNE IN PAT .CA SA FI BUN IN PAT NU TREBUIE SA APARTII UNEI ANUMITE ZODII CI SA AI EXPERIENTA MACAR CAT DE CAT SA CUNOSTI CAT DE CAT PERSOANA CU CARE O FACI .DACA ESTI SIGUR CAT DE CAT PE TINE FACI TREABA BUNA ASA CA LASATI PROSTIILE CU ZODIILE, VA MAI ZIC INCA O DATA.UNUL ZICE CA E PESTI SI SI E BUN LA PAT,ALTUL CA E CAPRICORN SI E BUN SI ASA MAI DEPARTE .CONTEAZA EXPERIENTA PE CARE O AI .
VA SAL PE TOTI

mec2

182 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 17:58

Silviuth,hai sa nu te contrazic dar sati spun eu tie un alt top:EL-SCORPION si EA:LEU.Si punct "punct"aici ca ce-a fostde spus,s-a cam spus.Ce-i drept scorpionii sunt partenerii cei mai"epuizanti"si daca le mai poti tine si pasul...totul ar fi ok.la ei nu tine figura"am o migrena"

EU
laur_theman

4 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 18:29

pentru a avea randament maxim in pat trebuie sa"dai" si in fata si in spate...concluzia una singura RACU e cel mai tare.

p.s. 9 iulie 1983.:)

gabi8ma

1005 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 22:43

asa e traiasca zodia racului , cea mai frumoasa cele mai grozave partide sunt rac -scorpion , si unul si altul au ritm si tin bine , iese vulcan

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
trucosin

1 mesaj
Oras: Timisoara

Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 22:47

sunt geaman si ce ce spui e adevarat, imi place sa ma joc, iar daca sti sa-mi provoci curiozitatea cred ca n-ar exista limite, dar daca totul va deveni o rutina sigur va trebui sa ma ''iei pe sus si pe jos''

costel1971

2 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 08:27

Ai perfecta dreptate,e doar amuzament,daca urmezi ce spune un horoscop mai ai putin si te sinucizi sau stai acasa la tv sa nu facu vreo prostie.Horoscopul e bun ptr oamenii care sunt cu mintea in spatiu si se numesc aerieni(e).

LCaratas

19 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 11:54

a nu se confunda PREDISPOZITIA cu PREDICTIA. predispozitiile / pe romaneste modul de a reactiona in varii contexte al unei zodii/ sunt bazate pe statistica pana la urma si sunt in general relevante. cu predictiile nu prea sunt personal de acord.impun o limita lucrarii lui dumnezeu in lume.

gata cu horosopul in ce ma priveste. am constat ca cei mai multi isi expun punctul de vedere subiectiv si cumva prea superficial. nu neaparat out of topic, dar prea vulgar si fara minima intelegere a fenomenului *din perspectiva astrologica in cazul de fata*. ca lumea sa fie mai frumoasa trebuie ca fiecare din noi sa punem o caramida. indiferent de ceea ce facem in momentul respectiv. sofam, suntem la serviciu, la cinema, la shopping...

b_voichita

313 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 04:29

sex cu scorpioni, da. cu armura si sabie ninja

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 04:33

Da, am patit-o si eu cu scorpioni. Zici ca sunt 2 in 1, si nu ma refer la actiunea propriu-zisa, desi nu sunt de lepadat. Dar cand totul s-a terminat, au o atitudine de-ti vine sa o iei la goana... Poate nu l-am gasit eu pe cel potrivit, desi, astrologic vorbind, zodiile noastre sunt perfect compatibile, eu fiind rac(a) de felul meu.

bewareofdummasses

127 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 07:19

De la: dg77ciuci, la data 2009-01-15 10:54:22Eu fac dragoaste diabolic....."ghici ciuperca ce-i" ;)

iar tu..
stai linistit.. ne'am prins din prima ca esti ciuperca

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cum se comporta zodiile in pat???
Mergi la: