back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum se comporta zodiile in pat???

Pagini: << 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >> Sari la pagina:

yuppy000308

14 mesaje
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 18:21

blah blah,
auzi decat 14 pagini nu mai bine ne incercam pe intuneric si dupa vedem unde se opresc cei mai multi statistic vorbind?
Propun ca masura de evaluare inaltimea ah-ului scos cand considerati ca ati gasit partenerul ideal.

adi3

716 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 14 Martie 2009, ora 10:05

bine spus moshu...

Raporteaza abuz de limbaj
david...romantic incurabil
sebastian_masterboy

3 mesaje
Postat pe: 19 Martie 2009, ora 13:09

Este corect ce ai spus tu cassandra_920 despre balanta.eu sant in zodia balanta si imi cunosc destul de bine zodia poop pt toate fete le de aici.

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 14:22

De la: Cupydon26, la data 2009-03-19 13:09:58Este corect ce ai spus tu cassandra_920 despre balanta.eu sant in zodia balanta si imi cunosc destul de bine zodia poop pt toate fete le de aici.

sper ca tu si toti cei ca tine sa muriti in chinuri...:))))))

Fosta membra 9am.ro

550 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 20:21

De la: dasca777, la data 2009-03-20 14:22:05
De la: Cupydon26, la data 2009-03-19 13:09:58Este corect ce ai spus tu cassandra_920 despre balanta.eu sant in zodia balanta si imi cunosc destul de bine zodia poop pt toate fete le de aici.

sper ca tu si toti cei ca tine sa muriti in chinuri...:))))))

adevarat
in chinuri frate.. in chinuri...

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 21:34

Stupid... ..daca sunteti inteligenti luati in considerare NUMAI mesajele gen critica, cele in care se vorbeste despre propria zodie sau zodia actualului partener sunt mult prea subiective...
Inca ceva, BAGATI BINE LA CAP!!! ca zodia este unul dintre cele mai putin importante lucruri de luat in considerare cand vorbiti despre compatibilitate in pat...

Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 21:37

as vrea un........... mmmh.........

pffffff.. cum sa ii zic eu?!
mooooooama, innebunesc numai cand ma gandesc la zodia asta... fir'ar sa fie, si'mi sta pe limba....... nu pot sa scuip

ahh... as vrea un ....

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 21:39

De la: Greenie, la data 2009-03-20 21:37:05as vrea un........... mmmh.........

mooooooama, innebunesc numai cand ma gandesc la zodia asta... fir'ar sa fie, si'mi sta pe limba....... nu pot sa scuip

ahh... as vrea un ....

Scorpion ?! Ca ala reiese ca e cel mai bun chiar si din critici ?!

Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
zumzetalbastru

147 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 14:23

De la: DMark, la data 2009-03-20 21:39:34
De la: Greenie, la data 2009-03-20 21:37:05as vrea un........... mmmh.........

ahh... as vrea un ....

Scorpion ?! Ca ala reiese ca e cel mai bun chiar si din critici ?!

dap ala :P

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 09:48

nu cred... .....

yuppy000899

5 mesaje
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 19:49

la ce va folosesc toate experientele astea?nu as avea o asemenea experienta cu cineva care nu ma-r iubi cu adevarat.

linda

1592 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 29 Martie 2009, ora 20:07

ca tot e vorba despre scorpioni... sa zic si eu povestea vietii mele:

toate cele trei relatii ale mele, au fost cu scorpioni, nu pot sa explic de ce; ulterior, am aflat ca ascendentul meu e in aceeasi "mirifica" zodie, deci ar putea fi si asta o explicatie; concluzii:

- cand iubesc, iubesc si nu te inseala, sau daca o fac, nu simti, pt ca nu-si schimba comportamentul;
- eterna faza: gelosi, razbunatori; mereu cu gandul sa te surghiuneasca; in relatia cu un scorpion, blestemi ziua in care s-a inventat telefonul mobil; (telefoanele 3G au fost inventate de un scorpion, asa poate avea controlul absolut)

_ paranoici: unul dintre ei ma pandea din scara blocului din fata timp de vreo 2 ore de la despartire sa vada daca nu cumva mai plec pe undeva (mi-au zis vecinii); altul ma urmarea prin oras (CU MASINA PERSONALA!) cand ii ziceam ca ies cu vreo prietena la cafea...

- parti bune: pe langa prima, sunt protectori, cu emotii puternice, pasionali, cu o pofta de sex interminabila ..

PS: nu mai vreau scorpioni! (dar conform principiului "de ce ti-e frica, de aia nu scapi", sper sa nu vorbesc intr-un ceas rau...

denyss

37 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2009, ora 01:46

De la: cassandra_920, la data 2008-10-27 04:09:08Buna tuturor. Nu stiu in ce masura comportamentul in pat sta sub semnul zodiiilor, dar va impartasesc experientele mele cu nativii din pesti, scorpion si balanta.
PESTII: Parti care mi-au placut:
Le place sa experimenteze in pat, sunt destul de maleabili in sensul asta, tind spre perversitate (mie nu imi displace), nu au inhibitii legate de timp sau de loc daca au siguranta afectiva, sunt romantici si afectuosi.
Ce nu mi-a placut:
Nu au incredere in ei, se demoralizeaza usor, sunt foarte influentabili si se lasa condusi. Daca ai nevoie de un barbat cu initiativa in pat, pestele nu e acela. Tinde sa devina dependent de sex ca o forma de a-si asigura afectiunea partenerului. Deseori sunt mult prea afectuosi, sufocanti.
SCORPIONUL: Ce mi-a placut:
Felul in care se joaca cu tine inainte de a te aduce in pat. Magnetismul, determinarea si sexualitatea care emana prin toate gesturile lui. Parca e creat sa faca sex. In pat e un partener de exceptie, si are un apetit sexual nemaipomenit. Trebuie sa aiba o femeie pe masura sa ii faca fata. Mananca sex pe paine. Priveste sexul ca pe o chestie de viata si de moarte, esentiala. E original, ii place sa experimenteze pozitii noi, si in mod sigur te va aduce pe culmile placerii. Cunoaste foarte bine ce efecte au diferite mangaieri si se foloseste de ele din plin. Ce mai, e perfect

denyss

37 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2009, ora 02:02

De la: linda, la data 2009-03-29 20:07:55ca tot e vorba despre scorpioni... sa zic si eu povestea vietii mele:

toate cele trei relatii ale mele, au fost cu scorpioni, nu pot sa explic de ce; ulterior, am aflat ca ascendentul meu e in aceeasi "mirifica" zodie, deci ar putea fi si asta o explicatie; concluzii:

- cand iubesc, iubesc si nu te inseala, sau daca o fac, nu simti, pt ca nu-si schimba comportamentul;
- eterna faza: gelosi, razbunatori; mereu cu gandul sa te surghiuneasca; in relatia cu un scorpion, blestemi ziua in care s-a inventat telefonul mobil; (telefoanele 3G au fost inventate de un scorpion, asa poate avea controlul absolut)

_ paranoici: unul dintre ei ma pandea din scara blocului din fata timp de vreo 2 ore de la despartire sa vada daca nu cumva mai plec pe undeva (mi-au zis vecinii); altul ma urmarea prin oras (CU MASINA PERSONALA!) cand ii ziceam ca ies cu vreo prietena la cafea...

- parti bune: pe langa prima, sunt protectori, cu emotii puternice, pasionali, cu o pofta de sex interminabila ..

PS: nu mai vreau scorpioni! (dar conform principiului "de ce ti-e frica, de aia nu scapi", sper sa nu vorbesc intr-un ceas rau...

Ai dreptate sunt gelosi,razbunatori,,dar nu sunt asa pana nu li se da motive, si eu sunt scorpion dar nu toti sunt la fel asa cum au fost prietenii tai sunt prea de tot daca au facut asta,, depinde de la o pers la alta si sa stii ca scorpionii sunt gelosi din cauza ca iubesc mult pers cu care sunt,,de altfel toti oamenii ajung sa fie gelosi atunci cand iubesc,daca nu inseamna ca sunt indiferenti,,iar

denyss

37 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2009, ora 02:19

De la: Ale_La, la data 2009-02-24 10:06:58mai ce sa zic CRED ! eu sunt rac si el e scorpion ! oricum nu stiu sum e exact cu zodiile dar ... e bine

Prietena mea e rac si eu scorpion..ne intelegem bine in toate privintele,,ii place sa experimentam orice,sa fiu tandru cu ea,sa o iubesc,sa fie condusa la pat si ne place la amandoi sa ne multumim unul pe celalalt..ceea ce se spune despre compatibilitatile dintre zodii aici sunt de acord si cred ca stiti la ce ma refer

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 16:27

De la: Greenie, la data 2009-03-25 09:48:05nu cred... .....

E zodie ?!
Mai da indicii ?!
Daca nu e zodie atunci : un vibrator verde ?!

mariuskey

47 mesaje
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 00:57

dragilor anatomia umana nu are nimic in comun cu horoscopul totul tine de libidou si de procentul genetic care ne face unici ca indivizi cat despre baietii care se lauda pe aceasta tema fapte nu vorbe ar trebuii sa va spuna fetele

areku

7604 mesaje

Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 21:32

eu sunt varsator cu sange de geaman in mine....
tot ce pot spune..e ca nimeni nu sa plans de me...si ...am scapat greu...de fete..chiar si de cele care vroiau doar o aventura

live your life so u have nothing to regret
Monarom

122 mesaje
Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 13:50

Nu m-am culcat cu nici o zodie pana acum sa vad cum se comporta

Ce titlu de topic !!!!

Zodia nu guverneaza sexul fratilor ...e vrajeala

Mona
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 16:24

sunt o fecioara mica si inocenta...cn ma vrea?..:))...vreao doar 100 de euro minutul:))

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 21:01

eu is taur...ce pot sa zic...o insatiabila dorinta de a face sex..cu dominare din aprtea mea...prietena mea e sagetatoare . Tot ca mine, o perversa mica in stare de orice...parerea mea e ca fiecare zodie are un comportament anume predefinit ce se potriveste intru totul

mariuskey

47 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 01:06

prietene si eu sunt taur dar nu sunt bou sa spun ca dorinta are legatura cu zodia as vrea sa te vad cu o alta femeie sagetator urata sa vedem mai functioneaza perversitatea ta sau la tine merge si cu ziaru numa gaura sa fie,mai bine taci

mariuskey

47 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 01:11

puteti sa faceti dragoste cu o mie de femei(barbatii)si o mie de barbati(femeile)si pun pariu ca nu o sa fie la fel indiferent de zodie asa ca schimbati discutia si terminati cu aberatiile,nopti fierbinti va doresc

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 10:07

si cam care este legatura dintre zodie[o fantezie de frustrati] si sexul sau compotamentul unui mascul in pat sau oriunde in societate,inca mai exista oameni care se considera intregi la creier care sa creada imbecilitatile astrologilor de serviciu,in fond niste femei de serviciu sau boschetari fara scoala?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

550 mesaje

Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 16:54

calmati-va... e doar un topic unde se pot evidentia cu usurinta... damele usoare.:)) in cautarea cwrvei absolute care sa se fi culcat cu 12 zodii....
nu e despre cum sunt zodiile in pat.. ci cum sunteti voi.. tarfe.. sau nu

Fosta membra 9am.ro

1414 mesaje

Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 16:59

De la: mihaitza2, la data 2009-04-13 16:54:27 calmati-va... e doar un topic unde se pot evidentia cu usurinta... damele usoare.:)) in cautarea cwrvei absolute care sa se fi culcat cu 12 zodii....
nu e despre cum sunt zodiile in pat.. ci cum sunteti voi.. tarfe.. sau nu

Ciucurel ai uitat sa mentionezi si despre masculii alfa !!!

Fosta membra 9am.ro

550 mesaje

Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 18:21

oh.... DA.. masculii alfa.. frate..e normal sa ai una doua trei perechi in viata asta.. hia si una doua trei patru amante in viata asta.. plus o gagica.. doua trei patru.... in viata asta... dar sa te dai mare cu ele.. frate e absurd...

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 24 Aprilie 2009, ora 19:40

De la: DMark, la data 2009-03-30 16:27:03
De la: Greenie, la data 2009-03-25 09:48:05nu cred... .....

E zodie ?!
Mai da indicii ?!
Daca nu e zodie atunci : un vibrator verde ?!

greenie vrea fecioara:P

Fosta membra 9am.ro

660 mesaje
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 14:56

De la: areku, la data 2009-04-05 21:32:57eu sunt varsator cu sange de geaman in mine....
tot ce pot spune..e ca nimeni nu sa plans de me...si ...am scapat greu...de fete..chiar si de cele care vroiau doar o aventura

Esti varsator .. acum inteleg de ce mi-a placut mie topicul tau cu 'Let s have fun ..' si am tot postat acolo

Sebasstian

1 mesaj
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 15:36

sal all! fratzilor e ciudat cu zodiile..exista totusi un sambure de adevar despre compatibilitatzi...ideea e ca fiecare tre´ sa gaseasca in viatza o freqventza si sa se mentzina captat ...se intampla de cele mai multe ori ca un post sa capteze 2 freqventze..atunci depinde de ``final`` daca cele 2 se vor intzelege si vor deveni compatbile...bafta!!!

Pagini: << 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cum se comporta zodiile in pat???
Mergi la: