Info
x
Cum se comporta zodiile in pat???
|
Fosta membra 9am.ro 550 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 08:06
De la: Sebasstian, la data 2009-04-28 15:36:14 suntem off topic cu totii vi tu repede sa fi on....
|
|
greenice 9 mesaje Membru din: 27/03/2009 Oras: Galati |
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 08:03
De la: , la data 2008-11-11 10:46:45De la: anaeva, la data 2008-11-10 19:32:39Nu stiu de celelalte femei,dar eu am vorbit despre relatii ceva mai lungi,min 8-9 luni,deci nu exista posibilitatea sa nu ma placa si mai mult decat atat,au dat ceea ce aveau mai bun. asta e, unii nu se ridica la mai mult de 7 (doar sexual vorbind) iar altii ating usor nota 10. relativitatea e mare insa,ceea ce-mi place mie poata sa nu placa altora. un lucru e sigur insa:lipsa de imaginatie,lipsa de initiativa,lipsa de pasiune inflacarata,preludiile vorbitoare neterminate si lipsa orgasmului ...toate fac parte din definitia 'vietii sexuale jalnice'. Raporteaza abuz de limbaj |
|
greenice 9 mesaje Membru din: 27/03/2009 Oras: Galati |
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 08:09
De la: greenice, la data 2009-05-04 08:03:10tot respectul pentru cuvintele pe care le-ai spus.ai perfecta dreptate nu poti veni sa iti expui viata sexuala fie ca esti baiat sau fata.citez ce ai spus tu ''curvia nu e la moda 'cu toate ca mai sunt baieti care isi doresc o partenera cu experienta bogata.De la: , la data 2008-11-11 10:46:45De la: anaeva, la data 2008-11-10 19:32:39Nu stiu de celelalte femei,dar eu am vorbit despre relatii ceva mai lungi,min 8-9 luni,deci nu exista posibilitatea sa nu ma placa si mai mult decat atat,au dat ceea ce aveau mai bun. asta e, unii nu se ridica la mai mult de 7 (doar sexual vorbind) iar altii ating usor nota 10. relativitatea e mare insa,ceea ce-mi place mie poata sa nu placa altora. un lucru e sigur insa:lipsa de imaginatie,lipsa de initiativa,lipsa de pasiune inflacarata,preludiile vorbitoare neterminate si lipsa orgasmului ...toate fac parte din definitia 'vietii sexuale jalnice'. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 267 mesaje Membru din: 11/03/2009 |
Postat pe: 16 Mai 2009, ora 17:19
ba daaaa!bun/buna la pat exista!dar nu stiu daca se aplica strict dupa zodiac
Raporteaza abuz de limbaj
Ce sa faci!La toti ni`greu!
|
|
ZOHAN 10 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Mai 2009, ora 05:25
app de zodii , de ce intreaba fetele si zodie suntem ?
imi doresc ce imi doresti tu mie si sa ti se intample tie
|
|
Fosta membra 9am.ro 267 mesaje Membru din: 11/03/2009 |
Postat pe: 19 Mai 2009, ora 07:48
da`...m-am mai gandit!prefer leoaicele
Ce sa faci!La toti ni`greu!
|
|
catta03 2 mesaje Membru din: 26/05/2009 |
Postat pe: 26 Mai 2009, ora 15:15
esti tare ;) respect :)>-
Raporteaza abuz de limbaj |
|
yuppy001119 2 mesaje Membru din: 9/04/2009 |
Postat pe: 30 Mai 2009, ora 20:02
nu conteaza de zodie conteaza cat de atras/a esti de partener/a nu mai luati in seama toate prostiile astea cu zodii
|
|
|
|
alina_purcelea 59 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Mai 2009, ora 16:34
De la: DMark, la data 2009-03-30 16:27:03De la: Greenie, la data 2009-03-25 09:48:05nu cred... ..... corect!!!
|
denysya 4 mesaje Membru din: 31/05/2009 |
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 07:48
De la: edyshor, la data 2008-09-13 00:03:07eu sunt sagetator si incerc to felul de chestii .. nu neapart pozitii sau viteze, dar mai degraba senzatii, atingeri, priviri .. chestii care sa ridice temperatura sau sa o coboare .. nu stiu de ce .. poate pentru ca ma plictisesc destul de repede :/ cata dreptate ai cand am citit ce ai spus park vbea cineva cunoscut :)) a da si on topic...:-?? eu sunt leoaica..:))
|
yuppy000225 14 mesaje Membru din: 3/03/2009 |
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 11:57
foarte tare. bine punctat
|
yuppy000225 14 mesaje Membru din: 3/03/2009 |
Postat pe: 5 Iunie 2009, ora 11:57
foarte tare. bine punctat
|
blu3_sky 76 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 01:33
De la: cassandra_920, la data 2008-10-27 04:09:08Buna tuturor. Nu stiu in ce masura comportamentul in pat sta sub semnul zodiiilor, dar va impartasesc experientele mele cu nativii din pesti, scorpion si balanta. se pare ca ai dat de niste balante care ori is pe la inceput ori pe la sfarsitul zodiei...in general balantele sunt afectuoase,grijulii,pline de viata si adrenalina...si ce era mai important le plac sa detina controlul si dau tot ce au mai bun din ele...de aceea aceasta zodie este singura care se poate intelege cu orice alta zodie..intotdeauna analizeaza situatia.... Pot spune ca femeile Taur sunt super innebunite dupa sex,cele din zodia Rac trebuiesc stimulate iar dupa sunt de neoprit,cu cele din Balanata tre sa dai la pace (la pat niciodata nu vei gasi o persoana dominanta in stfel de situatie balanta-balanta);Gemenele is foarte inteligente si aduc mereu ceva nou cand e vorba de sex;"Pestoaicele" cam puturoase;si cele din Scorpion is pline de adrenalina...daca va mai urma ceva voi mai completa Raporteaza abuz de limbaj |
|
kamyvaly 3 mesaje Membru din: 9/06/2009 |
Postat pe: 9 Iunie 2009, ora 10:59
Perfecta dreptate ai tu, totu si totul nu depinde de zodie ci de educatia si caracterul care il are fiecare individ/a!!!
Daca nu exista armonie, intelegere, respect reciproc si incredere, apoi nu facem nimik pe lumea asta, putem sta dupa zodii capina la sf. asteapta!
Vali Paunescu
|
|
Fosta membra 9am.ro 125 mesaje Membru din: 17/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Iunie 2009, ora 10:34
De la: osanu, la data 2009-05-16 17:19:11ba daaaa!bun/buna la pat exista!dar nu stiu daca se aplica strict dupa zodiac Ce inseamna ,dupa parerea voastra , " o femeie buna la pat "....? Raporteaza abuz de limbaj
Doar doua lucruri sunt infinite: Universul si prostia omeneasca. Si nu sunt sigur in legatura cu primul. (Albert Einstein)
|
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 30/11/2008 |
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 15:52
scorpioancele se f...cel mai bine.o s... cu pasiune.
|
Fosta membra 9am.ro 254 mesaje Membru din: 11/06/2009 |
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 15:57
De la: wykywy, la data 2009-06-15 15:52:56scorpioancele se f...cel mai bine.o s... cu pasiune. Bine scorpioanco, te credem, dar vezi ca iti faci reclama mascata.
VIETILE NOASTRE INCEP SA SE SFARSEASCA, IN ZIUA IN CARE TACEM IN FATA LUCRURILOR CARE CONTEAZA
|
|
EoL 30 mesaje Membru din: 21/04/2009 |
Postat pe: 19 Iunie 2009, ora 13:18
Sal eu sunt taur ca zodie la restu' va ganditi voi
Tudor
|
|
EoL 30 mesaje Membru din: 21/04/2009 |
Postat pe: 19 Iunie 2009, ora 13:19
Ya'll do the math
Tudor
|
|
oblonov 13 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Brasov |
Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 00:33
De la: ZOHAN, la data 2009-05-18 05:25:36app de zodii , de ce intreaba fetele si zodie suntem ? ca sa iti tina minte mai usor luna nasterii.asta in cazul in care va fi ceva.si de obicei daca te intreaba inseamna ca sunt interesate. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Saxon1 850 mesaje Membru din: 18/03/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 08:34
Sint taur si-mi place de Greenie in pat sub pat sau pe linga pat.La anisorii ei e mai tare decit Netty la zodii si daca si face ce spune atunci e o comoara de fata care merita descoperita...de tot!Bine ca pe net conteaza mai putin realitatea...
Apoi se abereaza la greu cu zodiile astea si compatibilitatile dintre ele,pai cind nu ti se scoala cu ce zodie te potrivesti? Sau cind fata e fata de preot,crescuta intre luminari si altare dar e berbec,adica focoasa in pat cica,credeti ca mai scoateti ceva din ea?Toata treaba e in cap(ala cu creier) si depinde de ce si cit e acolo.Valabil si pt fete si pt baieti,in rest e pura intimplare.Si chiar imi place Greenie...i mean it! Raporteaza abuz de limbaj
Ma consider exact visul unei nopti de vara al oricarei femei care sta la bloc. Adica RAID, contro mosche e zanzare.
|
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 10:03
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 11:53
imi permit sa citez pe cineva care mi-a trimis un mesaj de dragoste:
"baga id meu iubito si o sa vezi ce bine o sa te simti cand incep sa iti borasc in fereastra de mess inteligenta mea lugubra" deci, te rog frumos! pt ca ne permitem virtualul, riiiiight? scuza-ma ca in loc de Netty am citit Yetty si zau ca am ramas cateva ore in dilema, oare ce vroiai sa spui? Noroc ca mi-am reparat ochelarii ca altfel ma urmareau cuvintele tale toata ziua.... pot sa respir usurata... o viata plina de pupici virtuali, iubire Raporteaza abuz de limbaj |
|
ssorin10 1 mesaj Membru din: 17/07/2009 |
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 09:46
ideea ca ate intelege in pat nu cred ca e de domeniul compatibilitate ,,zodie" trebuie sa stii ce vrei in pat si sa-ti placa zodia nu conteza
|
black_rose_yuppy 18 mesaje Membru din: 28/07/2009 |
Postat pe: 28 Iulie 2009, ora 21:55
De la: blu3_sky, la data 2009-06-09 01:33:52cele din zodia Rac trebuiesc stimulate iar dupa sunt de neoprit ioi doamne...eu sunt rac si da...cand avem chef, putem fi foarte...dar foarte...cu chef pe de alta parte, pot spune despre barbatii balanta (imi cer scuze daca ofensez pe cineva, dar vb din proprie experienta) nu sunt foarte activi..sau cel putin, nu destul de activi ptr mine. pe de alta parte un leu..hm! ramane un leu. de la tandru si pana la salbatic, te trece prin toate fazele... you know what i mean
|
9am121232 1 mesaj Membru din: 7/09/2011 |
Postat pe: 21 August 2009, ora 13:39
sa inteleg ca esti un taur cu ascendent in taur? esti femeia perfecta. plina de gratie, de maniere, de tabieturi si nu in ultimul rand stii ce vrei de la tine, de la viata ...ai pretentia sa primesti putin din ceea ce oferi. felicitari si sa primesti mai mult decat iti doresti.o zi buna tuturor.
|
nazdravana 88 mesaje Membru din: 22/08/2009 |
Postat pe: 22 August 2009, ora 16:15
Eu consider ca fiecare om,implicit zodie, are un potential sexual foarte bine ascuns in el.Depinde fie de el sa il constientizeze, sa-si accepte corpul, sa invete sa si-l cunoasca si sa traiasca cu el (scuze pt cacofonie!).Sau mai depinde de partener, sa il ajute sa fie mai dezinhibat.Unii sunt mai directi, altii mai subtili, altii sunt stimulati mai mult de fantezii, nu cred ca e o reteta universala.Totul e sa se muleze pe propriile conceptii si acceptiuni.Desi nici alea nu sunt batute in cuie niciodata.Personal,mi-am educat urat de tot parteneri, in sensul bun, din simplul motiv ca nu vreau cantitate, ci calitate, si nu vreau multi, ci putini, dar buni.
p.s. Cum pot face sa-mi schimb numele de yupi0034...bla, bla?multumesc! Raporteaza abuz de limbaj |
|
dj_klauss21 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 31 August 2009, ora 12:21
Berbecul este tipul rece, distant cel putin intr-o prima faza. Cand stie pe ce teren se afla, isi arata partea care domina, partea inflacarata, impulsiva, fanteziile sexuale. Ii place sa preia controlul. Actul sexual nu are loc doar in clasicul pat, ci oriunde se aprinde flacara pasiunii. Le place sa incite si sa excite. Se intelege bine in pat cu gemenii, leul, sagetator, varsator.
Taurul este un senzual. Romantici prin definitie, adora cinele romantice alaturi de partener, mese care, deseori, se termina cu desert: sex. De cele mai multe ori taurul este cel care alege partenerul erotic. Punct forte: adora sa faca dragoste. Se intelege bine in pat cu racul, fecioara, capricornul si cu pestii. Gemenii sunt persoane foarte exigente cand vine vorba de partener. Sunt persoane de viata, sociabile. Geamanul isi va da arama pe fata cand veti ajunge in pat. Ca si Berbecul, ii plac fanteziile sexuale puse in practica. Este, deci, un tip dezinhibat in pat. Se intelege bine cu berbecii, leii, balanta, varsatorii. Racii sunt sentimentali innascuti. Apetitul lor sexual este bine dezvoltat, intuieste dorintele partenerului. Imaginatia bogata ii ajuta sa nu cunoasca monotonia. Sunt tandri, plini de dragoste si provocatori. Se inteleg bine cu taurii, fecioara, scorpionul, pestii. Leilor le plac relatiile de lunga durata. Este inzestrat cu puternice dorinte sexuale. Ii place sa fie admirat. Are initiativa si ii place sa daruiasca, daca si el primeste ceva in schimb. Se intelege cu berbecul, gemenii, balanta, sagetatorii. Fecioara este plina de imaginatie erotica. Daca iti par timizi la prima intalnire, in dormitor situatia ia o intorsatura de 180 de grade. Ii place sa-i ghicesti gandurile si fanteziile sexuale. Daca se va simti sigur pe tine in relatie, vei avea numai de castigat. Se intelege bine cu taurii, racii, scorpionii, capricornii. Balanta incurca esentele cuvintelor dragoste si sex. Este senzual si comod, este seducator, le place sa te aduca in acel punct in care nu le mai poti rezista. Nu-i vorbi de zonele erogene, ca le va gasi singur. Le place si sa domine si sa fie dominati. Se inteleg bine cu gemenii, leii, sagetatorii, varsatorii. Scorpionii sunt cu adevarat sensibili, plini de erotism si irezistibili. Au puternice impulsuri sexuale, isi satisfac dorintele sexuale atunci cand simt ca este cazul, pun in practica fanteziile si ce este foarte bine, sunt inventivi in dormitor. Ce le place? Ce este interzis. Se intelege bine cu racul, fecioara, capricornul si pestii. Sagetatorii prefera sexul in locul somnului. Le place sa domine, sa conduca partenerul in pat. Energici din fire, le place sa simta pulsul dragostei pana la epuizare, pentru ca la sfarsit sa adoarma bustean. Adora performantele sexuale pentru ca ii place sa faca acest lucru. Se potrivesc cu berbecii, leii, balanta si varsatorii. Capricornii nu fac o mare pasiune pentru sex, insa il practica cu placere. Considera ca in viata exista si alte lucruri care merita atentie. Este un senzual, un protector, au un zid (de fatada) pe care daca stii sa il dai la o parte descoperi un lucru valoros. Capricornii sunt de regula mai lipsiti de fantezie sexuala, imaginatie. Asta nu inseamna ca sunt reci si foarte primitivi in pat, sunt doar putin mai clasici. De tine, ca si partener, depinde buna desfasurare si punctul de plecare spre satisfactie. Se inteleg bine cu taurii, fecioarele, scorpionii si pestii. Varsatorii sunt persoane fara prejudecati. Nu le place sa faca sex doar ca este o nevoie de natura fizica. Au nevoie de jocuri stimulatoare in pat si accepta cu interes lucrurile noi in pat. Se inteleg bine cu berbecii, gemenii, balanta, sagatatorii. Pestii au imaginatia bogata cand vine vorba de experimente noi in dormitor. Sunt firi romantice, le plac mangaierile si atingerile, senzualitatea si dragostea pe care o poti oferi. Sunt deschisi in pat si, important, nu pot face sex cu o persoana daca acea relatie un implica si sentimente. Se inteleg bine cu taurii, racii, scorpionii, capricornii. Cam astea cik ar fi caracteristicile zodiacale !!!! Dar chiar credetzi k va da zodia ceva sau viatza si experientza spune totul !!! In fine eu sunt scorpion intr-adevar poate k ma caracterizeaza oarecum dar sincer cred cu tarie k am devenit ceea ce sunt astazi datorita tuturor acelor intamplari aleatorii de pana acum!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
carmen_dk2007 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Septembrie 2009, ora 11:13
ESTI PLIN DE TINE NU TI-SE PARE,
|
Fosta membra 9am.ro 7130 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 24 Septembrie 2009, ora 11:14
De la: ionutcarmen, la data 2009-09-24 11:13:11ESTI PLIN DE TINE NU TI-SE PARE, zici asta pentru ca nu m-ai vazut pe mine
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
|
|
|
|

sal all! fratzilor e ciudat cu zodiile..exista totusi un sambure de adevar despre compatibilitatzi...ideea e ca fiecare tre sa gaseasca in viatza o freqventza si sa se mentzina captat ...se intampla de cele mai multe ori ca un post sa capteze 2 freqventze..atunci depinde de ``final`` daca cele 2 se vor intzelege si vor deveni compatbile...bafta!!!
Daca nu exista armonie, intelegere, respect reciproc si incredere, apoi nu facem nimik pe lumea asta, putem sta dupa zodii capina la sf. asteapta!