Info
x
Cum se comporta zodiile in pat???
|
Fosta membra 9am.ro 660 mesaje Membru din: 9/02/2009 |
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 21:45
pestioaica = perversa ...dar totusi timida
n-am inteles cum vine asta ..nu bate
|
|
Fosta membra 9am.ro 550 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 17:45
topic mort... si eu nu am aflat ce zice lumea de varsatori.. asta e...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
anaeva_yuppy 13 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 19:34
Varsatorii-barbati,ca femei n-am avut, sunt din punct de vedere sexual lipsiti de initiativa concreta,parca le-ar lipsi curajul sau outele:)))) nu stiu sa stimuleze o femeie decat cu vorba,asteptand probabil ca femeia sa aiba o revelatie si sa-si arunce deodata hainele de pe ea,apoi sa sara in ....Mda,dupa ce ajung in pat varsatorii stau prost si la capitolul imaginatie,da,chiar daca in zodiac e scris contrariul,imaginatia la ei exista,dar e la nivel mental,nu stiu sau nu pot sa puna nimic in aplicare
Pasiunea dezlantuita iar nu exista pentru ca acesti oameni abili au venele reci,nu le curge sange infocat,nu stiu sa savureze momentul. Ei savureaza vorbele lor frumoase sau ale iubitei,dar stari,sentimente,atingeri nu savureaza,the blood is cold,ceva de genul -14 grade Orgasm? daca le ceri or sa-ti ofere,daca nu,sa nu te astepti ca astepti mult si bineeeeee :))))ps: nu vorbesc dintr-o singura experienta
|
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 19:46
Varsatorul e bine sa-l tii drept camarad,sa joci carti,sa mergi la picnic si sa vorbesti aberatii total nepractice. Sunt o pierdere de vreme urmatoarele activitati total SF pt o persoana atat de superficiala:
1.sex 2.discutii cu fundament solid 3.discutii la obiect mai mult de 10 sec,daca obiectul nu este el So,enjoy girls,vi-i las pe toti iar voi lasati-mi mie reprezentantii celorlalte zodii
|
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 02:10
@anaeva : subscriu in totalitate la ce ai spus
Un amic varsator e ca o binecuvantare la casa omului sunt poate cei mai spontani din tot zodiacul, vorbesc ingrozitor de mult, haiosi.Teoretic pestii si varsatorii sunt considerati a fi total incompatibili,insa mie personal nu mi s-au parut sub taur sau rac (=recomandarea astrologica in cazul meu )E adevarat ca sufera putin de grandomanie si incapatanare, barbatul varsator e ciudatelul inofensiv Verbal au o imaginatie comparabila cu a scorpionului, la partea practica sunt ...mai deficitari ...dar presupun ca asta nu e o regula generala Raporteaza abuz de limbaj |
|
icayadira 1 mesaj Membru din: 22/02/2009 |
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 02:15
De la: mihaitza2, la data 2009-02-10 17:45:33 Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am136759 30 mesaje Membru din: 12/02/2009 |
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 03:34
Pfff.. Gemeni in general sunt intr-o miscare cam tot timpul, dar sincera sa fiu asta depinde de fiecare pers.. gemeni sunt genul de oameni care pun suflet in tot ce fac..
App.. depinde si de ascendentu zodiei. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am136759 30 mesaje Membru din: 12/02/2009 |
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 03:39
De la: nick_titi, la data 2008-12-26 18:57:59De la: claudia07, la data 2008-12-23 18:45:13De la: mihai.ion75, la data 2008-12-22 08:45:45cred ca nu ai intinlit geamanul care trebue ! te asigur!s au mai sigur cred ca nu era prea topit dupa tine!gemenii sunt (de aer)dc nu simt ceva sunt varza in pat dar dc e cu (sentiment) nu l uiti toata viatza! Gemeni in general sunt darnici din toate privintele Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Ksenia 7 mesaje Membru din: 16/02/2009 Oras: Oradea |
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 23:21
Nu are nici o importanta ce zodie esti tu si ce este el in materie de compatibilitate afectiva si sex, regulile alea teoretice despre care se tot vorbeste se aplica prieteniilor,amicitiilor, persoanelor cu care interactionam zi de zi ....pt lucruri mai intime incearca sa gasesti un site online si afla in ce zodie ai pe Juno
poate vei fi surprinsa
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 12:10
De la: Ksenia, la data 2009-02-16 23:21:04Nu are nici o importanta ce zodie esti tu si ce este el in materie de compatibilitate afectiva si sex, regulile alea teoretice despre care se tot vorbeste se aplica prieteniilor,amicitiilor, persoanelor cu care interactionam zi de zi ....pt lucruri mai intime incearca sa gasesti un site online si afla in ce zodie ai pe Juno Mda, funny stuff ...cel putin in cazul meu
|
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 12:17
ma jur ca asteptam sa fie de bine... dar nu imi place deloc ce ziceti... nu stiti despre ce vorbiti... nu are cum... nu imi explic.... nu cred nimic din ce ziceti de varsatori....sa-i contrazica cinevaaaaaa :))))))
|
NFS_83 10 mesaje Membru din: 18/02/2009 |
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 17:26
Chiar asa,ce aveti cu varsatorii ???
![]() clar ,nu ati intalnit unul veritabil ...daca lumea tot a marturisit din experientelele lor ,atunci aduc si eu niste completari din propria colectie: Femeia fecioara:are mania cicalitului e maestra in domeniul asta, insa cand ajunge in pat se face mielushel si brusc devine tacuta,mult prea cerebrala si cam lipsita de imaginatie Tipa berbec e genul care spune multe dar face putine ,ii cam place sa te tina in suspans si sa te ademeneasca iar cand e de trecut la fapte pe orizontala se cam da in laturi si cand in sfarsit am reusit sa o pun la treaba o da pe remarci din categoria 'mai la stanga'...ba 'la dreapta' ...'nu-ti ajunge' Dupa 4 luni am dat bir cu fugitii :)) Sagetatoarea : mai virgina decat virginele ..si cu asta am zis tot Prietena rac a rezistat onorabil,nu a fost extrem de fantezista insa avea o mare dorinta de a invata Problema a intervenit cand ne-am despartit: telefoane, plansete, urmariri,scene nasoale etc Tipa scorpion mi-a lasat o impresie foarte buna ultra sociabila, energica, pusa pe fapte, orice partida de sex parca era contra timp,cine a avut stie :D Din pacate, sta prost la capitolul fidelitate,am aflat ca mai era cu unul pe fir ,deci pas...Fosta prietena era taur si a durat mai bine de un an relatia.A debutat furtunos,good sex,artificii si tot tacamul ...dar s-a transformat in concluzii: in timp tauroaica devine puturoasa, prea autoritara, egoista si refuza sa mai schimbe din munitie .Per total ...destule amintiri placute.Si pentru tipa din pesti care se mira cand a fost numita perversa ...sincer nu ar trebui sa te deranjeze adevarul Chiar daca tu ai asa o impresie urata despre noi,varsatorii,eu am numai cuv de lauda la adresa voastra :)).Cu actuala prietena sunt de aproape 9 luni si e pestioaica, un specimen foarte delicios si generos.Oscileaza intre 'facem ce vrei ..cand cum unde cat vrei' si 'mainile sus ,aici eu sunt shefa' ![]() Poate nu pervers e cel mai bun calificativ, dar ei cel putin ii place sa lase impresia de fata foarte ,cand de fapt in materie de joaca are un chef si o imaginatie Un scorpion cu alte haine si mult mai de casa
|
tort 2 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 08:05
nimeni nu spune concret cum se comporta zodiile in pat
|
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 08:18
yeeessssss
in sfarsit..a ti gasit adevarul.. asta era... varsatorul va zic eu ca are un chef de sex.. de te sperii.. frate.. nu te lua de fecioare.. am avut 2 prietene fecioare.. crede-ma... ce stiau sa faca... bine adevarat e ca le-am invatat eu... greu a fost pana au prins tupeu... (orgasm in tramvai )sa va fie clar... cei mai buni amanti sunt varsatorii..:)) eh.. nu e cazul sa ma credeti da... mie asa mi s-a spus... ca dovada.. intrebarea uneia din prietenele mele....: "auzi... daca ne despartim... putem sa mai facem sex si dupa?.."
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 09:46
nu cred ca exista vreo regula pentru sex,trebuie doar sa te potrivesti
|
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 09:50
frate va spun eu ca si asta conteaza !! ce ziceti de scorpioni?? Aoleu...
|
Fosta membra 9am.ro 79 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 09:56
De la: Ale_La, la data 2009-02-24 09:50:37frate va spun eu ca si asta conteaza !! ce ziceti de scorpioni?? Aoleu... Aoleu.....Ce ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 09:58
sunt super tari in pat !!! trebuie sa sti sa le faci fata !
|
Fosta membra 9am.ro 79 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 10:04
De la: Ale_La, la data 2009-02-24 09:58:52sunt super tari in pat !!! trebuie sa sti sa le faci fata ! Sa vezi "aoleu" ...Scorpion cu Scorpion....
|
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 10:06
mai ce sa zic CRED ! eu sunt rac si el e scorpion ! oricum nu stiu sum e exact cu zodiile dar ... e bine
|
yo20063 24 mesaje Membru din: 24/02/2009 |
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 14:26
Parerea mea este ca nu conteaza neaparat zodia care sa caracterizeze comportamentul persoanelor in pat, ci cat de mult conteaza experientza sexuala a acelor persoane, dorintza de a fi satisfacut/a sau de a satisface si intr-un final cat este de convingator/e fatza de persoana de langa el/a.
|
yo20063 24 mesaje Membru din: 24/02/2009 |
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 14:35
Total adevarat despre fecioare, ultima mea fosta a fost fecioara si a durat ceva timp pana am invatzat-o dar am obtinut orgasm in autocar........si in multe alte locuri ciudate....
|
Africano 32 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 15:35
nu conteza
Raporteaza abuz de limbaj
vorbm aici
|
|
roxena28 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 17:53
legat de zodii este ceva cat de cat adevarat ..eu sunt balanta el leu si e destul de dificil ca baiat si crede ca in pat totul i se cuvine fara sa miste ceva si fara sa continue un preludiu ca sa fie seara frumoasa dar el vrea sa fie ok si nu cred ca asa isi castiga dragostea meritata si asteptata de la o balanta care este practic lasata sa faca totul fara sa primeasca nimik legat de placere intre ei deci e leu dar degeaba......
|
roxena28 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 17:55
leul se crede stapan in jungla dar in pat nuuuuuuuuuuuuuuu ...
|
berila 1111 mesaje Membru din: 18/08/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 18:08
De la: iubita, la data 2009-02-13 03:39:18De la: nick_titi, la data 2008-12-26 18:57:59De la: claudia07, la data 2008-12-23 18:45:13De la: mihai.ion75, la data 2008-12-22 08:45:45cred ca nu ai intinlit geamanul care trebue ! te asigur!s au mai sigur cred ca nu era prea topit dupa tine!gemenii sunt (de aer)dc nu simt ceva sunt varza in pat dar dc e cu (sentiment) nu l uiti toata viatza! Si duplicitari in toate privintele, trebuie paziti mai rau ca butelia Barbatul varsator e lipsit de imagiantie in pat???? Eu nu am cu cine sa aplic ceea ce imi doresc... Unde dracu dati voi peste ruptii astia care ne fac de ras. Raporteaza abuz de limbaj
What's cookin`, good lookin`?
|
|
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 16:28
mihaitza2,sa-ti comunic un lucru: femeile in general fac sex cu fostii din cand in cand,indiferent de zodia fostului...;)
|
mesinraz 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 14:56
un copilas facea baie ,tot balacinduse prin apa asi gasi bilutele........mama ,mama....astea suntcreierii mei....o dragutule anca nu........
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 10:53
De la: anaeva, la data 2009-02-25 16:28:15mihaitza2,sa-ti comunic un lucru: femeile in general fac sex cu fostii din cand in cand,indiferent de zodia fostului...;) ok.. bine... dar macar spune-mi cam cat timp se face chestia asta de obicei.. sa stiu... vreau sa vad daca ma incadrez in acea perioada in care fostele fac sex de obicei cu fostii... (am inteles ca exista o perioada... la care vreau sa raman totusi discret)
|
tavi_tz03 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Martie 2009, ora 15:21
mie mi se pare o prostie cu zodiacu dar uneori tind sa cred k este adv...eu sunt sagetator iar fosta gemeni..si kiar nu ne potriveam deloc mereu ne certam si nu picam de fel la un acord comun uneori mai lasam eu d la me.poate a fost o intamplare dar nu cred in zodiac
|
|
|

topic mort... si eu nu am aflat ce zice lumea de varsatori.. asta e...
Orgasm? daca le ceri or sa-ti ofere,daca nu,sa nu te astepti ca astepti mult si bineeeeee :))))
sunt poate cei mai spontani din tot zodiacul, vorbesc ingrozitor de mult, haiosi.Teoretic pestii si varsatorii sunt considerati a fi total incompatibili,insa mie personal nu mi s-au parut sub taur sau rac (=recomandarea astrologica in cazul meu
)
Verbal au o imaginatie comparabila cu a scorpionului, la partea practica sunt ...mai deficitari ...dar presupun ca asta nu e o regula generala
nu cred nimic din ce ziceti de varsatori....
Dupa 4 luni am dat bir cu fugitii :))
concluzii: in timp tauroaica devine puturoasa, prea autoritara, egoista si refuza sa mai schimbe din munitie .Per total ...destule amintiri placute.