Info
x
Cum se comporta zodiile in pat???
|
mady15 10 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 10:31
Eu sunt leu si consider ca este o zodie foarte pasionala ,cu multa imaginatie atata timp cat are un partener pe masura .Am fost dezamagita de fecioara si taur.In schimb , sagetatorul este pasional,dar partenerul meu leu a fost cel mai bun....Asa a fost pana acum la mine ...
|
|
raluca_cioclu_sm 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 11:34
buna eu sint zodia taur dar sincer eu mam potrivit bene cu fetele din leu ele sint mai dornice e posesive in pat.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
b_voichita 313 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Ianuarie 2009, ora 21:15
saaaalut!
Eu sunt varsator si consider ca este o zodie foarte ionvativa ,cu multa imaginatie atata timp cat are un partener pe masura .Am fost dezamagit de fecioara si taur.In schimb, sagetatorul este pasional,dar partenera mea leu a fost cea mai buna.... Imi facea de mancare, imi multumea ca exist, imi spala ciorapii si nu-mi dadea cu tigaia in cap ca fecioara si nici nu ma lega de roata masinii ca tauru. Asa a fost pana acum la mine ... saluuuuut! ![]() Bafta la examene si sa v-aduca Mosu tot ce va doriti. Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabi8ma 1005 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 01:09
De la: xanax, la data 2009-01-19 04:29:01 ei nu , cu catuse , pantofi cu toc cui negri , rochita sumara fara nimic sub , loc in casa si un scorpion pe post de tinta ....mmmmmmmm mai vreau
Raporteaza abuz de limbaj
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
radhookoo 1009 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 15:21
De la: xanax, la data 2009-01-19 21:15:11saaaalut! eo sunt varsator si vreau sa-mi tai venele. tu nu esti varsator autentic. daca vrei sa fi varsator autentic taie-ti venele ba! Raporteaza abuz de limbaj
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
|
|
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 22:11
rog o fecioara sa mi le taie
|
Fosta membra 9am.ro 106 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Cluj |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 22:15
taur pursange
sallamallecum
|
|
radhookoo 1009 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 21 Ianuarie 2009, ora 02:41
De la: xanax, la data 2009-01-20 22:11:39rog o fecioara sa mi le taie dupa examene... ca acu invata... cat timp tu faci saituri cu canapelele puse stramb... Raporteaza abuz de limbaj
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
|
|
|
|
|
roberto_phoenix 6 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 18:10
BERBECII ITI MULTUMESC PENTRU APRECIERE SI COMPLIMENTE!
TOTI SAMTEM LA FEL! ADORAM SA FACEM ASTA!VALABIL PT. GRENNIE Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 06:23
De la: kirigaos, la data 2008-11-09 12:32:02buna, ok. nu asa scrie un leu. reciteste fowles, stiu ca esti fan. Raporteaza abuz de limbaj |
|
cili_br 49 mesaje Membru din: 24/01/2009 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 14:09
Sunt scorpion si asta spune mult. Nu-mi etalez valentele "artistice", odata ca nu-mi place sa ma dau in spectacol, iar a doua este ca nu-mi programez modul de comportare in pat. Las totul la voia intamplarii, fac ceea ce simt in functie de partenera.Cert este ca cele mai frumoase si interesante clipe le-am trait tot alaturi de o nativa din scorpion.
id
|
|
andr33a86 10 mesaje Membru din: 22/01/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 14:12
De la: cili_br, la data 2009-01-24 14:09:47Sunt scorpion si asta spune mult. Nu-mi etalez valentele "artistice", odata ca nu-mi place sa ma dau in spectacol, iar a doua este ca nu-mi programez modul de comportare in pat. Las totul la voia intamplarii, fac ceea ce simt in functie de partenera.Cert este ca cele mai frumoase si interesante clipe le-am trait tot alaturi de o nativa din scorpion. idem
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 14:14
daca nu ma minti ceea ce nu cred, incearca taure. si leoaice.(nu simultan). simultan poti sa-ncerci gemeni cu balanta in acelasi pat sau gemeni cu varsator.
daca ma minti si esti leu, incearca tot taure sau leoaice. daca ma minti si esti pesti sau sagetator, incearca fecioare. alte zodii nu vad de ce-ai fi. Raporteaza abuz de limbaj |
|
baciudibaciu 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 10:51
pasiunea ,dorinta ,atractia ,instinctul ne atrag implacabil catre un partener indiferent de zodie,nationalitate sau varsta
sex poti face oriunde si cu oricine dragoste -clar ,doar cu persoana iubita eu am iubit si voi iubii toate partenerele cu care am petrecut mai mult de 7 zile ma indragostesc foarte repede si stam impreuna doar atat timp cat relatia decurge frumos doamnelor si domnisoarelor toate sunteti niste bijuterii ! meritati infinit mai mult si mai multe nu vreau sa comentez comportamentul in pat al femeilor , pentruca de fapt modul in care se manifesta este raspunsul clar la manifestarile de tandrete sau brutalitate ale partenerului VA IUBESC SI VA VOI IUBII PANA LA MOARTE Raporteaza abuz de limbaj |
|
silviuth 5 mesaje Membru din: 19/08/2011 |
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 15:27
"cat despre scorpion nu pot decat sa va spun ca este statorinic atat timp cat nu-l calci prea mult pe coada,caci inteapa...si nu oricum!pot sa va spun ca este si pasional dar tind sa cred ca la scorpion totul este cu masura...Iti da putin cate putin...ca otrava!Efectul este scontat si sigur.Cand iubeste face totul pentru acea persoana si sa va fereasca Dzeu sa calcati schimb caci cale de intoarcere nu va exista..."Lovituta"lui este intotdeauna una"FATALA"..."
e valabil si pt femeile scorpion din pacate nu am stiut sa o pastrez Raporteaza abuz de limbaj |
|
REGINA2008 3 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 12:55
MA INTERESEAZA CUM POTI CUCERI UN BERBEC.POTI SA IMI SPUI CAM CE AR TREBUI SA FACA O FATA PTR A TINE UN BERBEC CIT MAI MULT ALATURI DE EA?
|
REGINA2008 3 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 12:58
AI DREPTATE VIZAVI DE SCORPIONI.EU SUNT SCORPION SI DAU TOTUL SUNT FIDELA SI DRAGASTOASA DAR.................. NU MA CALCA PREA RAU PE COADA ASTEPT SI 20 DE ANI SA MA RAZBUN
|
gagea_gabriel 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Targoviste |
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 13:54
De la: Greenie, la data 2008-09-27 16:12:01eu sunt tauroaica... imi place sa detin controlul dar intr-un mod fantastic,imi place sa fiu dominata.. sunt f pasionala si imi place la nebunie sa il fac pe el sa fie in culmea placerii si sa imi zambeasca dupa'aia prin singurul mod cu care'l face si sa ma simt asa de mandra ca eu i-am dat zambetul ala pe buze e bine sa fii tauroaica....dar stiu ca perechea la taur e vaca....deci?...ce sa cred despre tine cand scrii ca esti?? v--a sau fata pui de taur???
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 13:56
De la: ggabyy65, la data 2009-01-29 13:54:33De la: Greenie, la data 2008-09-27 16:12:01eu sunt tauroaica... imi place sa detin controlul dar intr-un mod fantastic,imi place sa fiu dominata.. sunt f pasionala si imi place la nebunie sa il fac pe el sa fie in culmea placerii si sa imi zambeasca dupa'aia prin singurul mod cu care'l face si sa ma simt asa de mandra ca eu i-am dat zambetul ala pe buze sunt taur. p.u.n.c.t Raporteaza abuz de limbaj |
|
dac21477 99 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 18:40
De la: REGINA2008, la data 2009-01-27 12:55:50MA INTERESEAZA CUM POTI CUCERI UN BERBEC.POTI SA IMI SPUI CAM CE AR TREBUI SA FACA O FATA PTR A TINE UN BERBEC CIT MAI MULT ALATURI DE EA? Leafa-l bine!
|
skorpion69 23 mesaje Membru din: 31/01/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 11:42
Cand ma uit cum dati explicatii stiintifice la sex,asta inseamna cal faceti in mod lucid ,costient si uitati ca sexul este un insinct primar,fara limite ,pervers chiar , asa ca NO LIMITS ,doar asa ve ti oferi si ce nu indrazneste partenerul sa ceara ,doar asteapta sa primesca .
|
mec2 182 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Constanta |
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 18:09
Dacianus,ce sa-i faca,mey?ca nu inteleg mai nimic...sunt putin obosita!Sa-l schimbe?
EU
|
|
gagea_gabriel 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Targoviste |
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 20:26
De la: skorpion69, la data 2009-01-31 11:42:39Cand ma uit cum dati explicatii stiintifice la sex,asta inseamna cal faceti in mod lucid ,costient si uitati ca sexul este un insinct primar,fara limite ,pervers chiar , asa ca NO LIMITS ,doar asa ve ti oferi si ce nu indrazneste partenerul sa ceara ,doar asteapta sa primesca . exista limite!!!!!....daca incerci sa mergi mai departe decat trebuie[ dacat vrea partenerul(a)]...deja te numesti altfel sii....nu mai detii controlul pana la cap..si cand spun pana la cap ,...fac referire la ati lua haina linistit sa ajungi la tine acasa sa poti dormi linistit cu capul pe perna ta...DECI ATENTIE!!!! ....CE SPUI CA """"""NO LIMIT`S"""""" E O TEAPA DE NOTA 100....AJUNGI SA CUNOSTI CU ADEVARAT NO LIMIT`S IN ALTA PARTE!!!....GANDESTE INAINTE SA VB RESPECTIV SA SCRII...... Raporteaza abuz de limbaj |
|
skorpion69 23 mesaje Membru din: 31/01/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 10:42
am inteles aluzia ,stiu ce inseamna alta parte,dar fara no limits ,trebuie totusi sa te orientezi si la fata locului ,am zis no limits ,nu forteaza nota ,vezi ca le incurci.
|
Fosta membra 9am.ro 550 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 10:26
greeenie da de varsatori ce sti?.. sunt curios sa vad si eu ce izce lumea... tare ma intreb daca intradevar corespunde jmekeria...:))
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 10:30
De la: mihaitza2, la data 2009-02-02 10:26:39greeenie da de varsatori ce sti?.. sunt curios sa vad si eu ce izce lumea... tare ma intreb daca intradevar corespunde jmekeria...:)) i have no idea! Raporteaza abuz de limbaj |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 15:08
.....hmmmmm...ce sa zic ...in mare parte ai dreptate in legatura cu pestii...adica cel putin la partea cu afectuinea...si eu sant tot pesti...dar tin sa te dezamagesc intr'o privinta:am o imaginatie ff bogata si de fiecare data imi place sa experimentez lucruri noi.Sant dispus sa cred ca orice persoana la un momont dat se va plictisii sa faca aceleasi lucruri...mai ales cand e vb de sex...iar pe plan sentimental...trebuie sa fii mereu spontan[sant de altfel] si sa zici ceva din suflet.Ce conteaza daca imi spune de 100 de ori ca ma iubeste daca eu simt ca nu e asa?Daca o spun[spune] la momentul potrivit va avea un efect inegalabil...imi plac noptile lungi cu muzica frumoasa..lumina obscura...lumanari...parfumate...soapte...preludiu...kestii gen...dar la fel de mult imi place sa fie si pe fuga[e palpitant]...
|
marius1683 16 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 17:18
De la: mec2, la data 2009-01-15 18:24:15Oameni buni,LEUL este un amant bun/Hmmm...n-as prea crede pt ca despre aceasta zodie se stia catde familist poate sa fie si mai ales cat de atasat de familia sa.Nimic nu este mai important decat propria famile si va calca pe cadavre pentru ea...Asaca...amant??? desigur, accepti ca exista si abateri de la regula nu? adica...mama e leu(oaica) si nu are nici (NICI) o tangenta cu conceptele "familie", "fidelitate", "iubire materna" etc. este pur i simplu o c@@va (nu va chinuiti sa ma atacati cu diverse aberatii de genul "oricum ar fi e mama ta", etc, pt ca nu tin; dar nici nu voi dezvolta subiectul desi am argumente care ar convinge pe oricine pe lumea asta). este pur si simplu EA, totul numai EA. intotdeauna se va simti superioara oricui (desi foarte rar este adevarat), intotdeauna i se va parea ca toti barbatii sunt indragostiti de ea (oricat de urata/batrana/etc. ar fi) iar despre femei, ca sunt invidioase pe ea. (ia sa vedem cum scot ghearele leoaicele impusca-v-as )acum on-topic... eu sunt peste... am spus deja destul? am spus pe draq, n-am spus inca nimic! cred ca foarte putin poate fi generalizat la capitolul "zodii in pat", tine totul mult prea mult de educatie, copilarie (aici se poate incadra aproape orice), etc. eu personal (si nu e lauda de sine desi asa ar parea) sunt un "nesatul", as face sex aproape non-stop (cred ca e un "defect" personal pentru ca chiar am nevoie de muuult sex, nu cred ca e ceva general) numai pentru simplul motiv ca-mi place prea mult. apoi, intervine partenera si dorinta (f accentuata in cazul meu) de a o face sa se simta extraordinar (asta e superlativ absolut deja cred...desi nu mi se pare ca "pare") indiferent ce trebuie sa fac sau cat ar dura asta. alta caracteristica care nu cred ca e generala...iubesc corpul femeiesc...i-as ridica statuie dupa statuie si nu ma satur sa privesc...ce sa mai spunem de altceva . adevatat, sunt praf la capitolul imaginatie, inventivitate si, poate, spontaneitate dar nu cred ca treburile astea se aplica in viata sexuala...as fece orice, oriunde si nu duc lipsa de idei. treaba cu dominatul iar nu sta in picioare prea bine...imi place sa fiu dominat (in timpul actului sexual) tot la fel de mult/putin ca si celorlalte zodii "normale" (excludem extremele) si imi place sa si domin (ce-i drept, nu e "mandatory"). revenind la problema cu dominatul...in afara sex-ului imi place ca oricarui peste, sa fiu "dominat" insa ai grija (partenera) sa nu imi arati ca esti constienta de acest fapt pentru ca altfel "ti-o iei".cred ca se poate spune ca sunt foarte atent, tandru si sensibil. ce am scris mai sus nu sunt laude, dar nu ma intereseaza parerea celor "mai putin dotati dpdv intelectual dintre cei care isi fac veacul pe acest forum" care nu au ce face decat sa abereze. ca experienta, nu pot aprecia decat zodia fecioara (este singura zodie in privinta careia ma pot exprima, intrucat cu celelelte nu a durat destul de mult relatia) care contrar celor spuse de majoritatea pe acest forum, sunt unele dintre cele mai bune partenere in materie de sex. singura problema este ca la o fecioara este mai greu sa ajungi...sa o faci sa se simta atat de "in largul sau" incat sa sara peste inhibitii si prostiile care ii umplu capul 99% din timp ca sa se poata "dezlantui" fecioara este o "virgina buna la pat" . cand pun suflet, il pun complet, se daruie 100%, nu stiu daca o alta zodie mai e capabila de asa ceva (da, nici eu), e capabila sa te puna inaintea propriei persoane in orice situatie, chiar si insasi a vietii. nu te va putea face nimeni niciodata sa te simti mai special decat te va face o fecioara (asta in caz ca se poate generaliza...oi fi dat eu peste "singura/unica" )in incheiere...bafta multa si iubiti-va mult si...P.S. sunt in aceasta relatie de peste 7 ani pentru comentariile cretine de genul "esti indragostit" Raporteaza abuz de limbaj |
|
NuStiuNimic 226 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Galati |
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 17:28
De la: Endemic, la data 2009-01-24 06:23:16De la: kirigaos, la data 2008-11-09 12:32:02buna, :))))...true....unde-i izbucnirea....ejti prea calm ptr a fi leu....prea calculat...>:)....liarrr Raporteaza abuz de limbaj |
|
NuStiuNimic 226 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Galati |
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 17:28
De la: Endemic, la data 2009-01-24 06:23:16De la: kirigaos, la data 2008-11-09 12:32:02buna, :))))...true....unde-i izbucnirea....ejti prea calm ptr a fi leu....prea calculat...>:)....liarrr Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

sex cu scorpioni, da. cu armura si sabie ninja
taur pursange
v--a sau fata pui de taur???
)