Info
x
Cum se comporta zodiile in pat???
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 11:17
Siiiii, daca eu sunt scorpion si am o relatie de luuuunga durata cu un scorpion, desi la toate zodiacele scrie ca nu se leaga, ce sa mai zic? Cred ca treaba cu zodiile e asa, ca sa mai faca un ban si aia de-si zic astrologi, mai ales pe seama femeilor care le cred balivernele...
|
|
radhookoo 1009 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 20:14
De la: rose, la data 2009-01-07 11:17:08Siiiii, daca eu sunt scorpion si am o relatie de luuuunga durata cu un scorpion, desi la toate zodiacele scrie ca nu se leaga, ce sa mai zic? Cred ca treaba cu zodiile e asa, ca sa mai faca un ban si aia de-si zic astrologi, mai ales pe seama femeilor care le cred balivernele... probabil ati intrat amandoi in ascendent :) si alea se potrivesc... Raporteaza abuz de limbaj
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 09:35
De la: radhookoo, la data 2009-01-07 20:14:48De la: rose, la data 2009-01-07 11:17:08Siiiii, daca eu sunt scorpion si am o relatie de luuuunga durata cu un scorpion, desi la toate zodiacele scrie ca nu se leaga, ce sa mai zic? Cred ca treaba cu zodiile e asa, ca sa mai faca un ban si aia de-si zic astrologi, mai ales pe seama femeilor care le cred balivernele... Nu stiu asta...eu am ascendent in fecioara, el in sagetator... Raporteaza abuz de limbaj |
|
dg77ciuci 15 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 09:43
..eu sunt cel mai cel fucker! ghiciti ce zodie sunt!? ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 16:51
De la: dg77ciuci, la data 2009-01-08 09:43:48..eu sunt cel mai cel fucker! ghiciti ce zodie sunt!? ? nu esti. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
bewareofdummasses 127 mesaje Membru din: 19/08/2009 |
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 22:11
De la: dg77ciuci, la data 2009-01-08 09:43:48..eu sunt cel mai cel fucker! ghiciti ce zodie sunt!? ? soparla si te uiti intr'o oglinda care te face sa pari crocodil Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 15:46
De la: radhookoo, la data 2009-01-08 16:51:49De la: dg77ciuci, la data 2009-01-08 09:43:48..eu sunt cel mai cel fucker! ghiciti ce zodie sunt!? ? de ce esti rau cu omu...puteai sp frumos zodia impotent:))) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Africano 32 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 14:24
Raporteaza abuz de limbaj
vorbm aici
|
|
|
|
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 16:09
De la: dasca777, la data 2009-01-11 15:46:00De la: radhookoo, la data 2009-01-08 16:51:49De la: dg77ciuci, la data 2009-01-08 09:43:48..eu sunt cel mai cel fucker! ghiciti ce zodie sunt!? ? se pare ca e zodia statuie... adica ne ca*am toti ca ciorile pe el si nu riposteaza :)) Raporteaza abuz de limbaj
|
|
bewareofdummasses 127 mesaje Membru din: 19/08/2009 |
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 18:23
De la: radhookoo, la data 2009-01-12 16:09:32De la: dasca777, la data 2009-01-11 15:46:00De la: radhookoo, la data 2009-01-08 16:51:49De la: dg77ciuci, la data 2009-01-08 09:43:48..eu sunt cel mai cel fucker! ghiciti ce zodie sunt!? ? partea ciudata e ca el e cel castigat daca nu riposteaza. adica, mai degraba, ne cacam pe noi si el sta si se uita. in plus, suntem off topic si mai bine o lasam asa. omu' a zis, s'a facut de cacao, a plecat.. inapoi la zodii, ne-fictive, va rog Raporteaza abuz de limbaj |
|
EDUARDNICOLAECOSTACHE 13 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 19:39
Greenie Cu parere de rau pentru faptul ca nu am mai intrat pe site , cred ca ar trebui sa iti raspund la intrebarea legata de experientele mele cu alte zodii ...
Am avut si experiente placute ( unele foarte placute ) dar si niste fiasco-uri ( care din pacate au tinut mai mult de mine - la fiasco-uri ma refer ) ...Poate am sa detaliez candva daca vei intra pe site ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 16:36
De la: EDDYIE1978, la data 2009-01-12 19:39:47Greenie Cu parere de rau pentru faptul ca nu am mai intrat pe site , cred ca ar trebui sa iti raspund la intrebarea legata de experientele mele cu alte zodii ... eu sunt omniprezenta :)) nici nu mai tin minte cine esti si daca te'am intrebat ceva, dupa cum o spui, se pare ca am facut'o, dar eu habar n'am. vino cu detalii, idei si TOTUL VA FI BINE!! HI-Q pentru cei care au lapsusuri sau lipsuri
|
fullspy 42 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 17:29
Nu cred ca exista vreo diferenta in comportamentul sexual al partenerilor cu privire la zodie.Parerea mea, este ca o femeie care se naste in zodia fecioarei nu se comporta diferit de una care este in berbec sau mai stiu eu ce alti ascendenti.Contactul sexual este acelasi.Degeaba esti in zodia taurului, sau a leului daca nu comunici cu partener(a)ul.Daca ea se simte comod in pozitia misionarului si nu a incercat altceva pt ca nu i-ai cerut, nimic nu se va schimba.Conteaza foarte tare sa existe atractie intre cei doi, sa nu existe inhibare de niciun fel, comunicarea este iarasi extrem de importanta, de-aici pleaca totul, degeaba iti doresti sex extrem, pozitii mai neobisnuite sau stimulare mai multa inainte de actul propriuzis daca nu stii sa ceri, de-aici totul este foarte usor, va puteti mula unul pe celalalt, indeplinindu-va fanteziile si consolida increderea in asternut.Mult succes
|
solrigores 32 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 10:25
Caracteristici sexuale pentru Berbec
Din punct de vedere sexual Berbecii sunt foarte activi. Intr-o relatie Berbecii vor sa se simta bine uitand astfel de partenerului lor si de placerile lui. Fata de Scorpion si Taur care prefera preludiu, Berbecii sunt adeptii actului sexual care nu implica preludiul. In general Berbecul este o persoana destul de agresiva in pat, deoarece agresivitatea este una din principalele caracteristici ale unui Berbec. Caracteristici sexuale pentru Taur Taurul este cel mai senzual semn al Zodiacului. De aceea, acesti nativi, in general sunt niste parteneri extraordinari. De obicei Taurul nu domina tot timpul in pat asteptand cateodata ca partenerului sa aiba initiativa si sa domine. Sexul pentru un Taur este considerat un mod de relaxare. De asemenea Taurul este o persoana pasionala. In ceea ce priveste actul sexual acestia nu se grabesc fiind adeptii unui act care include si preludiul. Caracteristici sexuale pentru Gemeni Pentru ca sunt un semn dual Gemenii sunt schimbatori in ceea ce priveste viata sexuala mereu incercand altceva nou. De asemenea pot avea tendinte de exhibitionism fiind persoane nonconformiste. Gemeni nu sunt persoane agresive in ceea ce priveste viata sexuala si uneori prefera sa ocupe si locul doi in viata cuiva. Caracteristici sexuale pentru Rac In viata lor intima, Racii sunt foarte haotici nestiind niciodata ce vor de la partenerul lor sau de relatia pe care o au. Atunci cand isi iubesc partenerul vor face tot posibilul sa ii faca sa simta speciali si iubiti. Din punct de vedere sexual, Racul nu are prejudecati punand in aplicare toate fanteziile pe care le are. Desi sunt persoane timide pot surprinde prin tendinta lor de a prelua cateodata conducerea intr-o relatie. Caracteristici sexuale pentru Leu In general, Leul este o persoana pasionala si sensibila. De asemenea instinctul lor sexual le influenteaza viata uneori fiindu-le greu sa reziste tentatiei. Nativii din aceasta zodie nu au initiativa de aceea asteapta intotdeauna ca celalalt sa faca primul pas. Leul adora sa domine dar in acelasi timp este foarte tandru oferindu-i partenerului clipe de neuitat. Caracteristici sexuale pentru Fecioara Fecioarele sunt persoane reci care nu se implica intr-o relatie, datorita temerii de a nu suferi daca se implica din punct de vedere sentimental prea mult. Isi analizeaza intotdeauna in detaliu partenerul. Nu sunt firi pasionale si nici nu adora sa fie alinte. Vor fi fideli partenerilor care le vor accepta asa cum sunt. Caracteristici sexuale pentru Balanta Balanta este o persoana draguta, sarmanta si seducatoara care atunci cand isi intalneste partenerul visurilor traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de acesta. Sunt persoane care se plictisesc repede din punct de vedere psihic de relatia lor de iubire. La fel ca si Taurul, Balanta poate avea tendinte de homosexualitate. Caracteristici sexuale pentru Scorpion Se spune ca daca sexul ar avea un simbol atunci acesta ar fi Scorpionul. Nativul din aceasta zodie are un apetit sexual foarte mare. Viata sexuala a unui Scorpion poate asemanata cu celebrul mit al pasarii Phoenix. La fel ca si aceasta pasare care renastea de fiecare data din propria cenusa asa si Scorpionul renaste dupa fiecare act sexual. Sunt cel mai pasional semn al Zodiacului alaturi de Taur. Caracteristici sexuale pentru Sagetator Pentru ca este un semn dual Sagetatorii pot fi:loiali,romantici care aleg calea demnitatii si virtutii sau din contra sa aiba mai multi parteneri si sa nu se implice decat sexual in relatiile pe care le are cu ei.In general sunt firi sensibile si romantice care cred in iubire si sunt siguri ca marea dragoste ii asteapta undeva si ca intr-o zi o va intalni.Daca isi iubeste partenerul Sagetatorul se implica in relatie dar nu va detine el controlul in ceea ce privest viata sexuala. Caracteristici sexuale pentru Capricorn Din punct de vedere sexual Capricorni tind sa fie rezervati si timizi. Nu sunt la fel de pasionali precum Scorpionul. Pentru ca sunt semn de pamant Capricornul este o persoana realista care stie ce vrea de la viata. De obicei Capricornii ajung sa se casatoreasca din interes deoarece tin foarte mult la confortul lor si doresc sa aiba o viata fara griji. Nu sunt pasionali si nici nu ofera tandrete partenerului lor. Caracteristici sexuale pentru Varsator Varsatorii sunt nonconformisti in viata lor intima si de aceea vor pune in aplicare tot ceea ce este nou si le trezeste interesul. Varsatorul este haotic in relatiile pe care le are. Din punct de vedere sexual acest nativ este unic el fiind mai mult abstract decat realist. Pentru un Varsator sexul este nevoie fiziologica. Intr-o relatie isi poate face partenerul sa sufere pentru ca nu ii arata cat de mult il iubeste si adesea uita ca trebuie sa si ofere nu doar sa primeasca. Caracteristici sexuale pentru Pesti Pesti sunt persoane care cauta acea iubire ideala fiind convinsi ca aceasta exista. Pentru un Peste este mult mai importanta partea spirituala a unui act sexual decat actul in sine. Din aceasta cauza isi gasesc destul de greu partenerul care sa-l inteleaga si sa il accepte asa cum este. Nu sunt persoane care sa domine intr-o relatie de aceea prefera ca partenerul lor sa aiba controlul.
eu
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 10:29
Berbec: Mizeaza pe Leu si Sagetator. Sunt la fel de vulcanici ca si tine si vor rezista maratonului erotic pe care il initiezi de obicei. In lipsa de altceva, poti incerca tot cu un Berbec, cu Gemenii sau Varsatorul, chiar daca Gemenii sunt uneori prea jucausi si superficiali, iar Varsatorul traieste intr-o lume paralela (chiar si in pat). Niciodata cu un Rac sau un Capricorn.
Taur: Fecioara si Capricornul sunt partenerii tai ideali atat in viata de zi cu zi cat si in pat. Nu esti extraordinar de inventiv si accepti destul de des si monotonia. Nicio problema! Un nativ din Fecioara sau din Capricorn nu va avea nimic de obiectat impotriva unei vieti sexuale mai linistite. Pe locul doi se afla nativii din Rac, Taur sau Pesti. Alege un Rac sau un barbat Pesti mai ales daca vrei o noapte romantica in detrimentul uneia salbatice. Niciodata cu un Leu sau Varsator. Gemeni: Cel mai bine iti va fi alaturi de o Balanta sau un Varsator. La fel ca si tine, sunt tentati sa experimenteze lucruri noi si sunt lipsiti de inhibitii. Balanta va fi foarte atenta ca partenerul ei sa fie satisfacut. Poti incerca si cu un Berbec sau cu un Leu, foarte siguri pe ei si pe abilitatile lor sexuale. Cu Leul insa, ai grija ca va tinde intotdeauna sa te eclipseze, chiar si in pat. Un nu hotarat pentru Fecioara sau Pesti. Rac: Scorpionul sau Pestii sunt zodiile tale pereche in pat. Aveti aceleasi dorinte pe care vi le satisfaceti reciproc. Scorpionul, cu temperamentul sau exploziv, iti va oferi nopti care te vei ruga sa nu se mai termine, in timp ce Pestii vor stii sa iti puna in valoare latura ta atat de sentimentala si sensibila. Taurul, Racul si Fecioara sunt alti parteneri cu care ai o compatibilitate erotica destul de crescuta, asa ca merita incercat. Niciodata cu Berbecul sau Balanta. Leu: Berbecul si Sagetatorul sunt cea mai buna alegere! Nu te vei plictisi niciodata si nu vei incerca aceeasi pozitie doua nopti la rand! Plus ca Sagetatorul va fi dispus sa iti suporte crizele tale de egocentrism cu pretul unor nopti fierbinti din care si el va avea mult de castigat. Alti parteneri compatibili sunt Balanta, Leul si Gemenii. Din pasiunea ei pentru frumos, Balanta iti va satisface absolut orice dorinta. Ai grija cu un alt Leu, pot iesi scantei! Niciodata cu Taur sau Scorpion (sunteti prea malefici amandoi)! Fecioara: Alege un Taur sau un Capricorn. Taurul te va imbratisa pana la epuizare, iar Capricornul, chiar daca in viata de zi cu zi este o persoana conservatoare, in pat reuseste sa iti starneasca interesul, fiind o compatibilitate maxima intre voi. Te vei intelege bine si cu un Rac, o alta Fecioara sau un Scorpion. Cu un Rac, ti se vor trezi insa instinctele materne, ceea ce nu e totusi prea bine, iar un Scorpion va scoate la suprafata latura ta vulcanica pe care o tii bine ascunsa. Niciodata cu un Sagetator sau Gemeni. Balanta: Cel mai bine te intelegi in pat cu Varsatorul sau Gemenii. Ambele zodii sunt foarte inventive si deschise oricarui tip de experiente, asa ca nu vei avea cum sa te plictisesti. Poti incerca si cu un Leu, o Balanta sau un Sagetator. Orice, dar nu monotonie in pat, nu de asta ai tu nevoie! Niciodata cu Capricorn sau Rac. Scorpion: In pat cu un nativ din Rac sau Pesti iti va fi cel mai bine! Racul te va domoli putin, iar Pestii te vor lasa sa te desfasori in toata splendoarea ta caracteristica. Alte zodii cu care esti compatibil in pat: Fecioara, Scorpionul si Capricornul. Niciodata cu: Varsator sau Leu. Sagetator: Partenerii ideali in pat sunt in zodia Berbecului sau a Leului. La fel de temperamentali ca si tine vor face fata poftei tale nestavilite in pat. Poti incerca si cu o Balanta, un Sagetator sau Varsator. Pe blajinul Varsator incearca sa nu il domnini prea mult, iar cu un alt Sagetator pregateste-te de o noapte interminabila. Niciodata cu Fecioara sau Pesti. Capricorn: Fecioara si Taurul sunt cei care te fac fericit in pat! Pentru Taur, daca pregatesti si o cina copioasa inainte, vei avea parte de o noapte de neuitat. Iar cu Fecioara exista o compatibilitate extraordinara. Esti compatibil in pat si cu Scorpionul, Capricornul sau Pestii. Ai grija insa sa nu devina prea plictisitor cu un alt Capricorn, fii tu cea care initiaza lucrurile noi! Niciodata cu Balanta sau Berbec. Varsator: Gemenii si Balanta sunt combinatia perfecta pentru un Varsator. In Balanta vei gasi un partener foarte atent cu tine, iar cu un nativ din zodia Gemenilor te vei distra chiar si in pat. Aproape la fel de bine te intelegi si cu un Berbec, un Varsator sau cu Pestii. Niciodata cu Taur sau Scorpion. Pesti: Cea mai buna alegere pentru o noapte fierbinte sunt Racul si Scorpionul. Cu Racul exista chiar compatibilitate totala, sunteti pe aceeasi lungime de unda, chiar si in pat. Pentru experiente cu foarte multa adrenalina, incearca un Scorpion! Te intelegi si cu Taurul, Capricornul sau cu un alt Peste. Niciodata cu: Sagetator sau Gemeni. Raporteaza abuz de limbaj
eu
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 10:32
Pestii sunt amatori de distractii, daca ii oferi unui astfel de nativ o seara de neuitat intr-un club si daca il faci sa se simta in centrul atentiei, au sanse mari sa petreci o seara romantica alaturi de el. Adora baile cu multa spuma si petale de trandafiri.
Fanteziile Pestilor Inghetata este cheia unei partide de neuitat, adora sa o consume de pe trupul partenerului. Obiectele sexuale au si ele un loc special in preferintele unui Peste caruia ii place sa incerce tot felul de practici. De asemenea si cuburile de gheata produc senzatii tari, mai ales atunci cand se topesc in zonele sale intime. Placerea maxima este oferita de mangaierea zonelor sale erogene cu un fulg. Lenjeria preferata Nu este foarte pretentios la acest capitol, insa trebuia respectata o conditie de baza si anume lenjeria trebuie sa fie de culoare rosie. Capsunile ascunse cu grija in lenjeria partenerului sunt un deliciu desavarsit pentru acest nativ. Zonele erogene Zonele erogene ale Pestilor sunt umerii, soldurile si fesele carora trebuie sa li se acorde o atentie deosebita. Dupa cum spuneam, un fulg ratacitor prin aceste zone ii poate topi de placere.
eu
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 10:33
Varsatorul este plin de pasiune si dorinte arzatoare, pe care, daca i le refuzi, se inhiba. Daca alegi sa petreci o noapte alaturi de acest nativ nu ai sa te plictisesti, Varsatorii urasc rutina si te vor surprinde prin tot felul de jocuri erotice.
Le place sa experimenteze tot felul de pozitii, indiferent de gradul lor de dificultate. Fanteziile Varsatorului Este foarte deschis, are o imaginatie bogata, ii place sa fie dur, dar in aceeasi masura stie sa fie si romantic. Uleiurile, cremele sunt ingrediente nelipsite din cadrul romantic pus la punct, detaliu cu detaliu, de acest nativ. Are iesiri salbatice prin care isi surprinde partenerul intr-un mod placut. Il intereseaza atat satisfactia personala cat si cea a partenerului. Lenjeria preferata Lenjeria comestibila este in topuri, nu se da inlaturi nici de la accesoriile sexuale, ii place sa joace si rolul unei prazi, catusele fiind un element cheie in aceasta situatie. Dessouriile sunt de asemenea pe placul sau. Zonele erogene Gatul, pieptul si spatele trebuie masate senzual pentru a trezi insticte ce genereaza comportamente nebanuite. Masajele cu uleiuri aromate il vor face sa izbucneasca precum un vulcan. Raporteaza abuz de limbaj
eu
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 10:34
Daca spui "nu" unui Capricorn vei avea probleme, nu vei scapa asa usor de el, insa, daca ii dai un raspuns afirmativ, tine-te bine vei avea parte de un show salbatic.
Le plac partenerii care comunica deschis si care au simtul umorului indiferent de situatiile jenante in care pot ajunge. Fanteziile Capricornului Nu au prejudecati, vor sa incerce tot ceea ce este posibil. Nu este bine sa te contrezi cu ei la acest capitol. Sunt incapatanati si vor sa isi impuna dorintele. Le place sa domine dar si sa se lase dominati. Lenjeria preferata Matasea si toate obiectele vestimentare sin acest material sunt declansatorul ideal pentru o noapte de amor furtunoasa. Nu se dau in vant dupa uleiuri parfumate, insa adora masajele cu creme racoritoare. Zonele erogene Lobul urechii, buzele si spatele sunt zonele cele mai importante pentru acesti nativi. Masajele senzuale inaintea partidei de amor dar si dupa aceasta sunt foarte binevenite. Raporteaza abuz de limbaj
eu
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 10:35
Sagetatorii sunt consumatori inraiti de umor, daca ii faci sa zambeasca sunt ca si cuceriti.
Apreciaza inteligenta partenerilor. Le plac foarte mult plimbarile in natura si nu numai, sunt persoane deschise exhibitionismului. Fanteziile Sagetatorului Detaliile sunt foarte importante, daca pregatesti cadrul unei seri romantice alaturi de un Sagetator nu trebuie sa scapi din vedere vinurile sau sampania de cea mai buna calitate si fructele pe care adora sa le serveasca de pe trupul partenerului. Cada sau dusul sunt unele dintre locurile preferate ale Sagetatorilor pentru o partida de amor. Lenjeria preferata Cosutmele de baie se alfa in topul preferintelor dar si lenjeria din matase. Jucariile erotice ii starnesc interesul, insa doar pentru amuzament, nu este deschis catre pozitii mult prea indraznete si care sa ii solicite prea mult, prefera comoditatea. Zone erogene Picioarele, gambele si muschii fesieri sunt zonele care ii excita. Masajele aplicate in aceste zone vor face adevarate minuni. Le place sa folosesti diverse obiecte cu care sa fie masati cu conditia, insa, sa nu fie mult prea vulgare.
eu
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 10:35
Ce mai poate fi spus despre Scorpioni? Sunt vestiti pentru pasiunea lor dusa la extrem, ca sa nu mai amintim de gelozia lor fara margini. Trebuie sa fii destul de indulgenta pentru a petrece o noapte alaturi de un reprezentant al acestei zodii.
Incearca sa fii in forma inainte de o intalnire cu un Scorpion, va vrea sa faca amor toata noaptea si asteapta acelasi randament si de la tine. Fanteziile Scorpionului Invetivitatea lor te poate surprinde prin cerintele de a aplica diverse pozitii indraznete si care te vor solicita mult. Obiectele si accesorile sexuale nu lipsesc de la locul "faptei", le place sa exploreze fiecare particica din trupul partenerului. Agresivitatea este una dintre carcatersticile principale ale comportamentului lor. Lenjeria preferata Adora dessourile, dersurile si le place ca lenjeria patului sa fie de culoare alba. Atmosfera rebuie sa fie una intima, lumina difuza si betisoarele parfumate aprinse intr-un colt pe etajera langa pat. O muzica relaxanta ar fi exact pe gustul lor, sunt foarte atenti la detalii. Zonele erogene Masajele in zona pieptului, gatului si a tamplelor trezesc instinctele "animalice" ale acestor nativi. Uleiurile aromate, cremele sau frisca reprezinta ingredientele principale pentru niste masaje reusite. Le place sa fie surprinsi de vulgaritatea si imaginatia partenerului.
eu
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 10:36
Balantele dau dovada de un real talent in arta iubirii, asa ca, daca reusesti sa cazi in bratele unui nativ din aceasta zodie, esti de-a dreptul norocoasa.
Insa, ai girja, nu le gresi prea des, se supara destul de repede. Pentru a le tine aproape de tine trebuie sa le faci des complimente, ceea ce nu va fi foarte greu, pentru ca Balantelor le place sa se ingrijeasca si sa fie inconjurate de lucruri frumoase. Fanteziile Balantei Nu exceleaza prin imaginatie debordanta, insa, pasiunea ocupa un loc important pentru un nativ din aceasta zodie. Comunica foarte bine in pat si ii place sa fie alintata si rasfatata. Una dintre placerile ei ascunse ar fi o seara romantica pe plaja. Lenjeria preferata Lenjeria nu are o mare importanta pentru acesti nativi, nuditatea unui trup armonios le starneste o pofta nebuna de sex. Lumina difuza a lumanarilor parfumate le ofera senzatia de intimitate si siguranta alaturi de partener. Uleiurile aromate au, de asemenea, o importanta deosebita. Zonele erogene Masajele senzuale pe spate, sunt cea mai buna metoda de a le trezi interesul acestor nativi. Zona mijlocului reprezinta cea mai sensibile parte a trupului lor. Balantele nu sunt persoane timide, asa ca poti incerca alaturi de ele diverse jocuri si jucarii erotice.
eu
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 10:37
Daca vrei sa seduci un nativ din zodia Fecioarei ai nevoie de rabdare. Cooperarea in plan sexual este una foarte buna, fiecare mutare este anticipata si raspunsul este pe masura asteptarilor.
Nu trebuie sa ai un comportament agresiv, Fecioarele prefera gesturile tandre pline de romantism. Sunt foarte atente la detalii si sunt impresionate de cadrul intim pregatit cu lumanari parfumate si sampanie. Fanteziile Fecioarei Este deschisa catre folosirea unor jucarii sexuale conventionale, a lubrifiantilor si uleiurilor cu aroma de scortisoara. Ii place sa fie alintata si sa fie dominata cu multa pasiune. Este innebunita dupa ciocolata rasa pe trupul partenerului. Nici fructele savurate de pe zonele erogene ale partenerului, nu ii par a fi o idee rea. Lenjeria preferata Lenjeria preferata este cea comestibila si nu are prejudecati in privinta sexului oral. De asemenea, si lenjeria patului are o importanta deosebita, trebuie sa fie neaprat de culoare alba si pernele foarte pufoase. Zonele erogene Soldurile si buricul sunt zonele care necesita mai multa atentie pentru a spori placerea unei Fecioare. Atingerile tandre si saruturile in aceste zone o vor arunca pe un norisor al placerii. Pentru a-i oferi o senzatie tare poti incerca sa topesti un cub de ingheata in jurul buricului ei.
eu
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 10:38
Crezi ca poti face fata unei astfel de fiare? Depinde doar de tine, trebuie sa demonstrezi ca esti mai salbatica decat el pentru a-l cuceri definitiv.
Leului ii plac jocurile erotice in care sa isi manifeste dorintele animalice. Trebuie sa fii foarte toleranta cu un Leu si sa dai dovada de multa imaginatie. Fanteziile Leului Leii au si o latura romantica, insa aceasta se lasa greu scoasa la lumina, putin sunt cei care reusesc sa o descopere. Din instinct ii place sa vaneze, asa ca trebuie sa stii cum sa fii o prada placuta pentru el. Ii plac accesorile, in special cele mai neconventionale. Catusele sunt de asemenea pe gustul sau, ii place sa isi demonstreze forta in incercarea de a evada. Lenjeria preferata Tinutele din piele sau nailon incing spiritul oricarui nativ din zodia Leu, ii place ca partenerul sa aiba o atitudine de stapan, insa nu intotdeauna. Dresurile, de asemenea, trezesc interesul unu Leu. Chiar daca pare bland si delicat la inceput, nu e deloc asa, treptat devine o "fiara salbatica dezlantuita". Zonele erogene Spatele, coloama vertebrala si coapsele sunt zonele pe care trebuie sa pui accent pentru a-l incita la maxim. Cadrul intim trebuie sa fie predominant de culoare rosie, petalele de trandafiri imprastiate prin camera ar putea fi o solutie de succes. Raporteaza abuz de limbaj
eu
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 10:39
Raci sunt timizi din fire si prefera un partener cu un comportament asemanator. Sunt foarte sensibili si o data implicati profund intr-o relatie devin foarte pasionali si romantici.
Pentru Raci ambianta si locul in care fac dragoste sunt foarte importante, nu sunt deloc exhibitionisti, prefera cadrele intime si romantice. Pentru a cuceri un Rac in totalitate, trebuie sa ii demonstrezi ca esti loiala. Fanteziile Racului Nu uita ca Racii sunt foarte timizi, asa ca iti va fi greu sa ii convingi sa accepte folosirea unor obiecte sexuale pentru imbunatatirea calitatii actului sexual. Sunt mai conservatori din fire, daca totusi vrei sa ai parte de "zbenguiala" incearca sa folosesti obiecte cat mai conventionale. Cremele si uleiurile cu aroma de fructe sunt ingredientele care deschid apetitul unui Rac. Pozitiile preferate sunt cele clasice si nu accepta sa fie dominat, dar nici sa domine, prefera un echilibru. Lenjeria preferata Lenjeria intima preferata este alcatuita din obiecte vestimentare de matase dantelata sau de catifea. Culoarea lenjeriei trebuie sa fie rosie sau neagra pentru a-l incita. Nu incerca sa treci peste prejudecatile sale nu vei reusi. Fii cat mai conventionala pentru a nu-l inhiba si vei observa ca se dedica intru totul si este pasional. Zonele erogene Buzele, spatele si gatul sunt zonele care trebuie atent masate si sarutate pentru a provoca placere maxima. Fiind zodie de apa, sexul in dus sau in cada ar putea fi o exceptie de la tenditele sale clasiciste. O seara romantica intr-un jacuzzi cu spuma si uleiuri aromate, va fi sigur una de neuitat pentru un nativ din zodia Racului.
eu
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 10:40
Gemenilor le place varietatea, imaginatia este un element esential in viata de cuplu. Obiectele sexuale sunt necesare pentru a starni pasiunea si "pofta de joaca" a acestor nativi.
Pentru a le trezi interesul trebuie sa dai dovada de multa inventivitate si sa tii cont de natura duala a unui Geaman. Fanteziile Gemenilor Iubesc vibratoarele si alt gen de astfel de jucarii sexuale. Le place sa aplice diverse scenarii, preluate din filme sau propria imaginatie. Nu incerca sa ii obstructionezi in calea lor de a-si atinge fericirea. Accepta regulile jocurilor si vei avea parte de o seara de neuitat alaturi de un nativ din aceasta zodie. Lenjeria preferata Dresurile si obiectele vestimentare din piele sunt cele mai sexy tinute pentru a starni furtuna intr-un Geaman . De asemenea, pantofii cu toc il pun pe jar. Acestor nativi le place sa fie impunatori, agresivi si pretinde acelasi comportament si din partea partenerilor. Zonele erogene Cei nascuti in zodia Gemenilor, au bratele si umerii foarte sensibili ca receptori de stimuli sexuali. Masajele cu uleiuri aromate sunt preferatele lor, inainte de a trece la treaba maseaza-l pasional, senzual si vei observa ca ti se va darui intru totul. Fiind persoane mai nervoase din fire nu ar strica sa ii oferi un masaj si dupa consumarea momentelor de amor intens, va aprecia cu siguranta aceasta metoda de relaxare.
eu
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 10:41
Daca vrei sa cuceresti un Taur trebuie sa fii discreta si sa stii ce iti doresti cu adevarat, astfel vei reusi. Dupa ce ajungi intr-un cadru intim cu un nativ din aceasta zodie romantismul este un lucru esential, indiferent de sex Taurii sunt romantici incurabili.
Lumanarile parfumate, un vin bun si mancarurile senzuale nu trebuie sa lipseasca de la o cina alaturi de un Taur. Amenajeaza-ti dormitorul decorandu-l cu obiecte de lux si perne pufoase, nu uita ca Taurii sunt romantici dar si opulenti. Fanteziile Taurului Taurii au comportament salbatic in pat, le plac picanteriile si nu au prejudecati. Vibratoarele sau obiectele sexuale care au forma de taur sunt preferatele lor. Nici catusele nu sunt niste accesorii care lipsesc de pe lista. Taurilor le place atat sa fie stapani pe situatie dar si sa se lase prada partenerului. Lenjeria preferata Lenjeriile intime dantelate sunt in topul preferintelor acestor nativi. Jocurile salbatice imbinate cu tandretea gesturilor romantice si lumanarile parfumate presarate cu petale de trandifiri ofera cadrul intim perfect pentru o seara de neuitat a unui Taur. Zonele erogene Spatele, talpa piciorului si calcaiul sunt zonele care trezesc focul in trupul unui Taur. Mangaierile senzuale cu un fulg in aceste zone si nu numai va vor arunca pe amandoi in al 9-lea cer. Taurilor le plac jocurile sexuale in care sa domine si sa iasa invingatori, arata-le cat mai multa afectiune si ii vei cuceri definitiv.
eu
|
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 10:43
Femeie sau barbat, Berbecul este foarte agresiv in pat. Le place sa fie surprinsi, incearca sa fii cat mai originala pentru a ii fi pe plac.
Sa nu fi socata de jucariile si accesorile sexuale pe care le prefera. Vei petrece o seara salbatica alaturi de un Berbec. Fanteziile Berbecului Dupa cum spuneam, vei fi surprinsa de "arsenalul" obiectelor sexuale din dormitor unui nativ din aceasta zodie. Sunt agresivi si au tendinta de a fi lideri si de a prelua controlul total. Te vei aventura cu siguranta in jocurile sale erotice in care tu vei fi prada iar el pradatorul. Lenjeria preferata Matasea este ingredientul principal, aceasta declanseaza instinctele animalice ale acestui nativ. Pentru a starni armata de hormoni si pentru a te bucura de comportamentul salbatic al unui Berbec, trebuie neaparat sa porti o lenjerie intima din matase. Daca planuiesti sa il intampini astfel, pregateste-te, ii place sa se joace dur. Zonele erogene Cele mai sensibile zone sunt capul si gatul. Le place sa fie masati pe tample in timp ce sunt sarutati pe lobul urechii, gat sau spate. Le plac jucariile sexuale si nu dau inapoi de la fantezii indraznete. Pentru Berbeci, sexul e o joaca salbatica, o lupta intre instinct, sentiment si imaginatie. gata am terminat poate va este de folos si va regasiti sau amuzati macar:D Raporteaza abuz de limbaj
eu
|
|
kinessio_yuppy 5 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 10:44
cele mai bune la pat sunt leoaicele....
|
dg77ciuci 15 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 10:54
Eu fac dragoaste diabolic....."ghici ciuperca ce-i" ;)
|
baradacian 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 11:01
De la: anaeva, la data 2008-11-09 17:30:21concluzii sexuale: dar de tauri Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

) dar si niste fiasco-uri ( care din pacate au tinut mai mult de mine - la fiasco-uri ma refer ) ...