Info
x
Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fĂcut
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 2 Septembrie 2015, ora 18:03
De la: 9am_1454, la data 2015-09-02 14:41:01Si din cati am fost aseara ... ati ramas numai voi doi ... ....si tu d'un consult la oftalmolog ! Silviule, UNDE vezi tu din partea mea potopul de vorbe insultatoare, asa cum face nefericitul asta ? haide : indica-le ! chiar Nu observi tonul meu echilibrat care incearca sa-i potoleasca injuriile ? CHIAR NU VEZI ?inseamna ca si acuzele tale de pe vremea cind erai activ si ma faceai cum iti venea la gura - dar, nu ca asta , recunosc., ca .asta-i Doctor - erau la fel de subiectiv- oarbe ca si acum ! in rest , imi pare rau : NU suntem casatoriti pe forum ca sa-mi inchida gura cu un dos de palma ....el sau oricine altcineva........iar daca am fi fost in acea postura, in pasul 2 zbura pe usa , cu galeata de gunoi in cap ! si, ptr. ca m-ai cunoscut realmente si pe mine si pe don Neloo, n-ai bagat de seama armonia din casa , care se simte inca de la usa de intrare ? pacat, inseamna ca n-ai ochi sa observi ce-i esential ! P.S .....nici pe tine nu te intriga invazia asta de refugiati din niste tari considerate a se comporta salbatec cu proprii cetateni ? ....era o intrebare corecta, cred eu, dar vad ca n-ai bagat de seama ! P.S si, apropo de " Esential " : observi, sper, ca argumentatia lui in ceea ce te priveste, este de la cap la coada o insulta mascata destul de grosier ! si, cam tot asa de convingator cearta si Admin. forumului
|
|
Postat pe: 2 Septembrie 2015, ora 18:15
am uitat sa-ti spun ca mi-a placut postarea ta si nu ma sfiesc sa repet ca ai talent la scris ... si acum a avut un usor parfum de G. Topirceanu !
iti place ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 172 mesaje Membru din: 4/08/2015 |
Postat pe: 2 Septembrie 2015, ora 19:55
Șarlatanul și bolnavul
La un neguțător mare Cărui vederea-i slăbise Fără nici o invitare Un doctor vestit venise. Când zic vestit, se-nțelege că nimeni nu-l cunoștea, Însă avea atestate Numai în aur legate, Diplome ce-n academii luase, cum el zicea, Prin țări care niciodată Nu au figurat pe hartă, Dar care cu bună seamă el nici le-ar fi părăsit, De-ar fi mai avut acolo vreun bolnav de lecuit. Bunul pătimaș îl crede, Doctorul vreme nu pierde, Ci-l unge c-o alifie, apoi la ochi l-a legat, Apoi după ce îi spune din partea lui Ipocrat Că are să șază astfel o săptămână deplin Întinde mâna... pe masă era un frumos rubin, Inel de formă antică, vechi suvenir părintesc; Doctorul îl ia, se duce, și ca să vă povestesc Mai pe scurt, el vine iară a doua ș-a treia zi, Și nencetat, totdeauna, la orice vizită nouă Luă câte unul-două Din lucrurile mai scumpe câte în casă găsi. Când se-mplini săptămna, pe bolnav îl dezlegă: "Uite-te, cum ți se pare, și cum vezi?" îl întrebă. "Cum văz? răspunse bolnavul, împrejurul său privind Și din averile sale nimica nemaivăzând. Cum văz? nu știu, frate, atât numai pot să zic Că din ce vedeam odată acum nu mai văz nimic." Cunosc patrioți politici, care-așa exploatez Simplitatea populară, și ei singuri profitez. Grigore Alexandrescu EPICA ,CU DEDICATE , HA -HA-HA ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 2 Septembrie 2015, ora 20:40
Sunteti frumosi cand recitati poezii!
Ce ar fi sa va impacati? Cu drag, al vostru Musetel. PS Hak'... Ma ierti ori ba?
Raporteaza abuz de limbaj
''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 3 Septembrie 2015, ora 05:59
N-am vrut sa spun nimic altceva decat ca voi doi nu mai dezbateti nimic ci doar va balacariti. Recunosc faptul ca o spun nu de grija voastra ci din egoism. As fi mai vrut sa citesc ceva cât de cat interesant nu insultele voastre ce par sa nu se mai termine. Hazliu mi se pare ca amândoi v-ati repezit sa ma luati la ciomege. Asta ca sa confirmati ideeabca nu e bine sa te bagi intre do8 care isi cara pumni unul altuia pentru ca ei nu se vor intrerupe decat pentru a se uni temporar ca sa-ti care tie pumnii. Va rog sa ma scuzati ca v-am deranjat din lupta voastra in care credeti cu atata tarie. Continuati va rog ...
V-as sugera, daca imi permiteti o sugestie , sa va intalniti si sa incercati cu parul. Ma gandesc cum ca daca unul dintre voi ar invinge am avea de castigat mai multi ... Va mâi amintiti ce bine ne simteam postand pe diverse teme cu ceva ani in urma ? Atunci eram toti niste necunoscuti. Nu se adunase o baza de date cu care sa-i dai in cap celui care te contrazice. Lumea se straduia sa faca impresie buna. Azi nu mai tine nimeni la imagine. Ma intre ce fel de oameni veti fi voi in realitate prin casele voastre, cu prietenii vostri .m. Cu vecinii, cu rudele ... Si daca ma intreb, ce ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Septembrie 2015, ora 13:14
DARE DE SEAMA, CU BAGATUL IN ZEAMA
DE VAR DE PRUNA DE STRUGURI DE H2O DE POLONIUM DE ... CE SA-MI AMINTSC, "DLE. BULEFRTICIAN SILVICA"? NU-MI AMINTESC ALTCEVA DECAT FAPTUL CA AM FOST INVITAT DE CATRE UN ALT UTILIZATOR SA CITESC TEXTELE PE CARE LE POSTEAZA UTILIZATORII ACESTUI FORUM SI, CE SA VEZI, STUPOARE, RUMOARE SI UMOARE ! NICI N-AM "GATAT" DE POSTAT VREO TREI TEXTE SI, DEGRABA AM FOST CONFUNDAT CU OARESICINE. APOI, SA TE TII ! -ACUZE AIURISTICE -INSINUARI INFECTE -ETICHETARI ABJECTE -INSULTE TRIVIALE -INJURII OBSCENE -MESAJE PRIVATE ESCATOLOGICE -COHORTE DE SCENARITE CONTINAND IDEI TAMPITE ETC. BUN, CE MI-AM SPUS IN SINEA MEA, 'AI SA VEDEM CINE SUNT MANGFALELE CARE SUDUIE BIRJARESTE , GOLANESTE SI CA LA USA CORTULUI, ATAT EXPLICIT, CAT SI IMLICIT, INTR-UN STIL DE MAHALA DISIMULAT SAU, NU-I ASA, INTR-UN STIL INSINUANT IEFTIN SI PERIMAT. ASA AM AJUNS SA LE CITESC APROAPE TOATE INEPTIILE, BALIVERNELE SI BLABLAURILE, PE CARE LE-AU POSTAT PE ACEST FORUM ACESTI DOI CRETINOMANI SI NU NUMAI. APOI, AM DESCHIS UN TOPIC IN CARE CELE DOI LUMPENI AU DEZLANTUIT INSULTELE, JIGNIRILE SI ETICHETARILE ABJECTE, PENTRU SIMPLUL FAPT CA: NESIMTITII ENORIASI PARANORMALI, "MULTINATIONALII" HBARNIST INFECTI SI TOTI ANALFABETII FUNCTIONALI FUDULI, AU CREZUT CA II CONSIDER PROSTI INSA AU DEMONSTRAT CU PRIOSINTA CA NU SUNT APTI COGNITIV NICI SA FACA DISTINCTIA INTRE: A FI PROST SI A FI IGNORANT. IN FINE, AM REZISTAT O PERIOADA DE TIMP OARECARE TUTUROR INJURIILOR ABJECTE CARE MI-AU FOST ADRESATE IN MESAJELE PRIVATE CAT SI TUTUROR INSULTELOR, I-AR LA UN MOMENT DAT, LE-AM PROMIS CA LE VOI ACHITA TOATE POLITELE. DUPA CUM OBSERVI, CU TOATE CA LE-AM ACORDAT DREPTUL DE A AVEA O SANSA PENTRU A INCETA ACEST DEMERS, AU RATAT-O CU BRIO, INSISTAND SI DORIND SA SE BALTEASCA IN ACEEASI COCINA INSA DUPA CUM SE POATE CONSTATA: IMI ONOREZ CU BRIO PROMISIUNEA, ALFEL, EXISTA UN REAL PERICOLUL: ACESTI DOI NESIMTITI HABARNISTI SA CREADA CA SUNT PERSOANE CIVILIZATE, DESTETE SAU SMEKERE, PUNCT! "DLE BULEFTRICIAN SILVICA",CONSIDER CA INTELEGI PREZENTA GHILIMELELOR , TI-AM CITIT CATEVA TEXTE IN CARE SE REGASEAU CATEVA INERCARI VAGI DE A DESBATE CATEVA PROBLEME POLITICE PE TOPICUL LUI BASESCU INSA.... ATAT TIMP CAT: ITI LIPSESC RATIUNEA, SCEPTICISMUL SI NU ESTI PREDISPUS A EFECTUA O ANALIZA CRITICA ONESTA A MANDATELOR PREIDENTIALE PE CARE LE-A EPUIZAT IDOLUL TAU POLITIC, TRAIAN BASESCU, DIN CARE SA REZULTE CATEVA CONCLUZII REALISTE, APRECIATIVE CAT SI DEPRECIATIVE, NU AVEM CE SA DESBATEM, "DLE BULEFTRICIAN SILVICA". PUNCT. |
|
Postat pe: 3 Septembrie 2015, ora 13:17
De la: Musetel, la data 2015-09-02 20:40:16 N-AM CE SA-TI IERT, TRANSPARENTO, ESTE MAI MULT DECAT SUFICIENT DACA REUSESTI SA TE IERTI TU PE TINE INSATI. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Septembrie 2015, ora 13:44
ptr. "dl. buleftrician silvica", precizare:
atunci cand am criticat intr-un mod virulent depreciativ, deciziie si actiunile presedintelui traian basescu, aceste doua nulitati ticaloase , nesimtite si insistente, au tacut, iar atunci cand i-am apreciat actiunea sau decizia presedintelui traian basescu, am fost catalogat BASIST de catre aceleasi otrepe infecte dotate cu PC si conexiune internet. ce poti si cum poti sa desbati o tema sau un subiect cu asemenea nulitati nesimtite insistente si in asemenea conditii insalubre? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2015, ora 14:27
MINTI cu o extraordinara NERUSINARE , dar nu ma mai mira nimic din partea unuia ca tine !
la cit esti de Narcisist , ti-e Imposibil sa faci o analiza corecta si impartiala a situatiei pe care TU ai declansat-o pe forum ! continua sa crezi ca ai dreptate numai tu , ptr. ca asta face orice narcist : se crede mai presus de oricine, el fiind o superba minte neinteleasa de lumea cu care, evident, n-are cum comunica ! intrucitva, mi-e mila de tine si INTELEPT ai fi Daca te-ai duce sa consulti un medic de specialitate, TOTUSI , caci esti un tip antisocial si sunt convinsa ca nici in viata cea de toate zilele n-ai relatii mai bune decit aici ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Septembrie 2015, ora 14:35
De la: 9am_1454, la data 2015-09-03 05:59:55N-am vrut sa spun nimic altceva decat ca voi doi nu mai dezbateti nimic ci doar va balacariti. Recunosc faptul ca o spun nu de grija voastra ci din egoism. As fi mai vrut sa citesc ceva cât de cat interesant nu insultele voastre ce par sa nu se mai termine. Hazliu mi se pare ca amândoi v-ati repezit sa ma luati la ciomege. Asta ca sa confirmati ideeabca nu e bine sa te bagi intre do8 care isi cara pumni unul altuia pentru ca ei nu se vor intrerupe decat pentru a se uni temporar ca sa-ti care tie pumnii. Va rog sa ma scuzati ca v-am deranjat din lupta voastra in care credeti cu atata tarie. Continuati va rog ... intrebindu-te ce fel de oameni suntem noi in realitatea caselor noastre, deduc faptul ca nu mi-ai citit postarea , caci exact despre asta vorbeam ! dar, stai linistit ca nu face deranj !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Septembrie 2015, ora 14:40
ha ,ha, ha, eu mint!... iar tu, lumpenstalinisto nesimtita si-ngalata, esti cea care detine un adevar care te va ucide, prostia!
sarmana babaciune nesimtita si ingalata, o sa moara cu mult mai proasta decat s-a nascut si nici nu este in stare sa-si constientizeze propria conditie si postura in care singura s-a pozitonat SIKTIR, lumpenstalinisto nesimtita, insistenta si-ngalata, esti o distrusa intelectual si-o idioata consacrata de toate balivernele pe care le-ai postat pe acest forum si nu numai, pashol babaciune fudula nesimtita! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Septembrie 2015, ora 15:19
De la: gabigabi2, la data 2015-09-03 14:27:33MINTI cu o extraordinara NERUSINARE , dar nu ma mai mira nimic din partea unuia ca tine ! acest topic contine 70 de pag. virtuale, oricine poate constata cu ce te ocupi, ce fel de atitudine si comportament ai avut si ai fata de aceasta tema, cat si continutul textelor pe care le-ai postat (NUMAI PE ACEST topic) si care mustesc numai de atacuri la persoana, insinuari abjecte, insulte , epitete si etichetari INFECTE. hai, incepi de la pag nr.1, babaciune lumpenstalinista nostalgica nesimtita si ingalata, SIKTIR! NU OMITE NICI SINTEZELE PE CARE LE-AM EXEMPLIFICAT SI IN CARE SE REGASESC INSULTELE PE CARE LE-AI ADRESAT UNOR UTILIZATORI 9AM CARE AU PREFERAT SA PARASEASCA ACEST FORUM. |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Septembrie 2015, ora 15:30
De la: gabigabi2, la data 2015-09-03 14:27:33MINTI cu o extraordinara NERUSINARE , dar nu ma mai mira nimic din partea unuia ca tine ! Narcisist? NU, schizofrenic se potriveste mai bine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Septembrie 2015, ora 15:33
Repet, canalie:
Kakanele cred ca tu esti chiar tampit! Daca tu sustii ca Gabi i-a speriat si scarbit pe utilizatorii forumului, tu, care te-ai luat de toti si i-ai spurcat pe toti cu dejectiile mintii tale, te mai intreb un singur lucru: DE CATE ORI TI-A FOST BANAT TIE CONTUL SI DE CATE ORI CEL AL LUI GABI? Asta spune totul, dementule! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Septembrie 2015, ora 15:43
Gunoiule, te-ai reactivat, nu mai poti sta in umbra babAciunii nesimtite ?
acest topic contine 70 de pag. virtuale, oricine poate constata cu ce te ocupi, ce fel de atitudine si comportament ai avut si ai fata de aceasta tema, cat si continutul textelor pe care le-ai postat (NUMAI PE ACEST topic) si care mustesc numai de atacuri la persoana, insinuari abjecte, insulte , epitete si etichetari INFECTE. NU OMITE/OMITETI NICI SINTEZELE PE CARE LE-AM EXEMPLIFICAT SI IN CARE SE REGASESC INSULTELE PE CARE LE-AI /le-ati ADRESAT UNOR UTILIZATORI 9AM CARE AU PREFERAT SA PARASEASCA ACEST FORUM. SIKTIR, KKTBLACK! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Septembrie 2015, ora 16:04
De la: Black_Friday_, la data 2015-09-03 15:33:30Repet, canalie: KKTBLACK, CONTUL MEU NU A FOST BANAT NICIODATA, NAVLEGULE NESIMTIT, DAR TU ESTI UN HABARNIST PATENTAT, -DE LA CARE NU POT AVEA VREO PRETENTIE-, DE ACEEA ADRESEZI SI REPETI CA PROSTUL ACEASTA INTREBARE INEPTA ! HA,HA, HA , SIKTIR OLIGOFRENULE CONGENITAL "MULTINATIONAL" ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Septembrie 2015, ora 16:43
Comunicat de presă
(2 septembrie 2015) www.presidency.ro/ Ref.: Întrevederea Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, cu reprezentanții companiilor ExxonMobil și OMV Petrom Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a avut miercuri, 2 septembrie a.c., o întrevedere cu reprezentanții ExxonMobil și OMV Petrom, în contextul asocierii dintre cele două companii în legătură cu explorarea și exploatarea resurselor de țiței și gaze naturale din Marea Neagră. În cadrul întrevederii au fost discutate perspectivele economice și de investiții ale asocierii ExxonMobil OMV Petrom, precum și provocările comerciale pe termen mediu și lung ale acestui proiect. Președintele Klaus Iohannis a reiterat potențialul major al României în domeniul resurselor energetice, precum și interesul țării noastre de a-și valorifica, în mod sustenabil și competitiv, avantajele de care dispune în domeniul energetic. Reprezentanții celor două companii au subliniat importanța stabilității și predictibilității în plan fiscal și legislativ, astfel încât investițiile majore, care au fost și vor fi efectuate în continuare în spațiile maritime ale României, să beneficieze de o perspectivă clară pe termen mediu și lung. În același timp, au fost menționate beneficiile mutuale ale explorării și exploatării resurselor din zona Mării Negre, cu precădere în contextul geopolitic și economic actual. Departamentul Comunicare Publică 02 Septembrie 2015 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Septembrie 2015, ora 17:01
HAI, DEZBATE PROBLEMATICA EXPLOATARII, RAFINARII SI COMERCIALIZARII RESURSELOR PETROLIERE ROMANESTI, DLE "BULEFTRICIAN SILVICA" AKA @9AM_1454, ALTFEL, IAR O SA FII TEPUIT DE SARLATANII CARE TI-AU VANDUT HHO-URI !
HAHAHAHA! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Septembrie 2015, ora 17:08
|
Postat pe: 3 Septembrie 2015, ora 18:12
De la: Black_Friday_, la data 2015-09-03 15:30:23De la: gabigabi2, la data 2015-09-03 14:27:33MINTI cu o extraordinara NERUSINARE , dar nu ma mai mira nimic din partea unuia ca tine ! narcisismul, ca si atitudinea antisociala si imposibilitatea de a comunica corect e-n context, ca si delirul , iar acum e-n vrie ! repet : mi-e mila de el ca de oricare alt om a carui minte se prabuseste ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Septembrie 2015, ora 18:21
De la: gabigabi2, la data 2015-02-02 15:24:22fitilist de cind te stiu ! Hakoane, asta-i prima postare a mea , ca raspuns la ce te pricepi sa faci mai bine, ca un Raspindac si Denigrator ce esti : sa fitilizezi si sa denaturezi totul ! cu ceea ce am scris in postarea mea TREBUIA sa-nceapa Romania lucrului bine facut, intrucit Asa a PROMIS dl. Iohannis in campania electorala ! contine vreo impolitete , vreo atingere autoritatii sau vreun neadevar ?
|
Postat pe: 3 Septembrie 2015, ora 18:47
babaciune nesimtita, omiti, eviti, te fofilezi nulitate ramolita mizerabila, dar ...
acest topic contine 70 de pag. virtuale, oricine poate constata cu ce te ocupi, ce fel de atitudine si comportament ai avut si ai fata de aceasta tema, cat si continutul textelor pe care le-ai postat (NUMAI PE ACEST topic) si care mustesc numai de atacuri la persoana, insinuari abjecte, insulte , epitete si etichetari INFECTE. NU OMITE/OMITETI NICI SINTEZELE PE CARE LE-AM EXEMPLIFICAT SI IN CARE SE REGASESC INSULTELE PE CARE LE-AI /le-ati ADRESAT UNOR UTILIZATORI 9AM CARE AU PREFERAT SA PARASEASCA ACEST FORUM. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Septembrie 2015, ora 20:10
De la: HAAKONN, la data 2015-09-03 13:17:21De la: Musetel, la data 2015-09-02 20:40:16 Io mi-s cu constiinta impacata, Hak'! Stii ce ne-a invatat Isus Cristos intr-o rugaciune draga noua? ''... Si ne iarta noua greselile noastre precum si noi iertam gresitilor nostri. si nu ne duce pe noi in ispita, ci ne mantuieste de cel rau.'' Cu drag, Hak', povestim mereu cu placere! Iar daca bunul Dumnezeu ne va permite, intr-o zi, chiar te iau de mana si te duc in biserica pe langa care treceam si te voi trece si pe langa ACEL semafor. Doar asa, Hak', doar asa, pur si simplu! Santé! Fii binecuvantat cu toti ai tai! Iubeste si fa pace peste tot pe unde mergi, fizic, virtual, samd. Te rog!
''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 3 Septembrie 2015, ora 20:14
Gabritza draga...
Scuze ca scriu aici, citisem de la munca oarece pe fuga, nu va suparati ca debarc aici, doar ma stiti... GABI! Poate vei citi in cartea mea despre Isus Cristos si vocea ce m-a trezit cu : ''A murit intr-o zi de Vineri''. Domnule Black... Adevar iti spui io tie, chitingan, chitingan, tot te iau o data de manuta si te duc la semaforu' ala si pe matalutza! Intr-o zi...Cu respect, domniile voastre....
|
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 4 Septembrie 2015, ora 06:07
De la: HAAKONN, la data 2015-09-03 15:08:33babaciune nesimtita si ingalata, de cate ori doresti sa-i mai scoti ochii nefericitului "buleftrician silvica" pentru cei 1000 de lei pe care i-ai imprumutati nefericitului aflat intr-o situatie limita ? Am mai vorbit despre asta ...nu pot decat sa-ti spunnca esti o mare jigodie de om. Injur-o pentru parerile politice nu pentru chestia asta, idiotule ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Septembrie 2015, ora 08:02
e un fitilist netrebnic, ptr. ca ceea ce-si doreste el - diabolic fiind - este sa-nvrajbeasca oamenii si, ca atare , UITA cu intentie faptul ca Rugamintea mea catre tine a fost ca " acel lucru " sa ramina Secretul nostru si sa nu-l spui la nimeni !
ei, tu nu te-ai putut tine si l-ai facut public , multumindu-mi, dar uite ca facerea de bine devine ftere de mama in clipa in care un nenorocit de om , afla asta si pedaleaza pe ea ! oricum, Eu iti sunt tie indatorata si oricind vrei sa treci prin Mlitari, usa mea iti e deschisa ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Septembrie 2015, ora 10:49
De la: 9am_1454, la data 2015-09-04 06:07:07De la: HAAKONN, la data 2015-09-03 15:08:33babaciune nesimtita si ingalata, de cate ori doresti sa-i mai scoti ochii nefericitului "buleftrician silvica" pentru cei 1000 de lei pe care i-ai imprumutati nefericitului aflat intr-o situatie limita ? ce ganguresti tu acolo mai dle."buleftrician silvica"? intr-atat de nesabuit ai fost incat nu ai respectat intocmai "rugamintea" babaciunii meschine si ai transformat un gest privat intr-o veritabila tevatura publica din care, cel tavalit in fel si chip, esti tot tu, o gura sparta? ti-am trecut cu vederea acea orbire temporala si ecichetarile infecte gratuite insa constat cu stupefactie ca, pe linga acea orbire temporala si grobianismul explicit, ratiunea ti-e absenta, dle "buleftrician silvica" aka 9am_1454. probabil, esti inr-atat de naiv si ignorant incat poti fi foarte usor manipulat, alfel, nu-mi explic aplauzele pe care le-ai oferit fostului presedite chiar si in momentele in care a comis grave erori sau acesta incredere prosteasca, exemplificata la modul, citez: "Un soarece alergat de o pisica intra innebunit intr-un grajd. Da aici de o vaca: Vaco, vaco, ajuta-ma, ascunde-ma repede, te rog ! Unde sa te ascund ma soarece? Ii vine vacii o idee si se balega pe soarece. Intra pisica: Vaco, zi-mi repede unde e nenorocitul ala de soarece ! Nu am vazut nici un soarece dar daca vrei uita-te si tu p-aici. Se uita pisica prin zona si vede codita soricelului iesind din gramada de balega. Morala 1: Nu oricine te baga in rahat iti vrea raul. Morala 2: Nu oricine te scoate din rahat iti vrea binele. Morala 3: Daca te bagi in rahat macar baga-te cu totul." acum,no ! analizaza si deszbate,dle."buleftrician silvica" aka 9am_1454 si incearca sa ajungi la o concluzie pertnenta,rationala. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Septembrie 2015, ora 11:20
De la: gabigabi2, la data 2015-09-04 08:02:12 ha, ha, ha ! pentru ca ti-am devoalat farisesmul meschin? pentru ca ti-am developat impostura, invidia oftica, prostia, fudulia si nesimtirea care zac in tine? ho,ho,ho, siktir ramolisment ingalat! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Septembrie 2015, ora 11:44
De la: Musetel, la data 2015-09-03 20:10:18De la: HAAKONN, la data 2015-09-03 13:17:21De la: Musetel, la data 2015-09-02 20:40:16 eeeeeehe, Transparento ! pentru "a face pace" sau pentru a mentine pacea, te pregtesti continuu de razboi si, uneori, esti obligat de "pacifisti" sa mergi la razboi si sa lumpti efectiv pentru a fi pace sau a mentine pacea. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Septembrie 2015, ora 13:05
ei, da ! postarea asta si ce ne spui noua, mie si lui Silviu, e proba de fariseism si manipulare !
esti bun , moi, dar nu pentru noi ! incearca si tu pe la cocalari , manelisti sau pe la minerii ce au venit sa planteze panselute-n Bucuresti , in 90 , ca asta ti-e stilul !
|
|
|

CHIAR NU VEZI ?
Intr-o zi...