Info
x
Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fĂcut
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Septembrie 2015, ora 21:33
De la: HAAKONN, la data 2015-09-09 20:41:14ba' , maaaare mai este gradina aluia de i te-nchini tu, ba' enoriasule habarnist , kktblack ! Bla, bla, bla...Ca de obicei, multa vorbarie fara sens, fara sa spui ceva. |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 10 Septembrie 2015, ora 08:25
De la: HAAKONN, la data 2015-09-09 20:41:14ba' , maaaare mai este gradina aluia de i te-nchini tu, ba' enoriasule habarnist , kktblack ! baaaa, eu ti-am spus deosebirea , dar tu n-ai inteles-o, desi a fost clara ! tu nu esti chiar ignorant, dar esti un Prost fudul ! nu-i de'ajuns sa citesti 1000 de carti, tre' sa fii capabil sa si intelegi, analizezi si concluzionezi, ori tu NU poti face asta ! tu daca n-ai gugalica , esti mort !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Septembrie 2015, ora 08:29
n-am mai avut rabdare -ti caut postarile despre gruparea jihadista - nu-i spun numele ptr. ca deja am fost cenzurata - cu care ne amenintai , iar acum cind pericolul este REAL si se intimpla, ai dat-o cotita ca de obicei , dupa cum bine a observat si Black !
|
Fosta membra 9am.ro 172 mesaje Membru din: 4/08/2015 |
Postat pe: 10 Septembrie 2015, ora 13:01
ha,ha,ha!auzi la ea,...
babaciune dementa, "v-am"( l-am) amenintat sau atentionat !? ai sa gasesti un link in care este reprezentata o harta cu frontierele califatului, ha.ha.ha ! dar, tu, babaciune, mai cauta, mai sapa, pentru a descoperi cat esti de nesimtita si de proasta! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Septembrie 2015, ora 13:42
babaciune, incearca rezolvarea unui exercitiu imaginar
sa presupunem ca: -maine, romania va fi ocupata de "omuletii verzi" ai lui Putin , iar caeva milioane de romani vor fi in situata refugiatilor sirieni, sau -maine, "omuleti verzi" si armata a 14 rusa din transnistria invadeaza republica moldova, iar vreo 2 mil. de romanii din republica moldova se vor refugia in romania mmmm!? iata ce fac altii... www.refugees-welcome.net/ voi ce faceti ? v-ar conveni sa fiti tratati exact asa cum ii trateaza ungurii pe refugiatii sirieni, pakistanezi, afgani, irakieni, etc.? in acelasi mod cun ii trateaza ungurii pe refugiatii din siria etc. i-ati trata si voi pe refugiatii: romani, rusi, bulgari etc. din republica moldova, pe refugiaii de dincolo de prut ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Septembrie 2015, ora 14:21
io ti-am zis : tu esti prost , dar nu neaparat ignorant si ce nu intelegi tu din cauza prostiei fundamentale este ca Diferenta de Religie SPERIE si felul in care si-o manifesta fata de toti ceilalti pe care-i considera spurcati si , Alah le permite eliminarea lor ! ei da, asta Ingrijoreaza peste masura !
da' intrebarea mea era alta : de ce te-ai sucit de la " avertizarea " facuta si cu ocazia atacului asupra redactiei franceze Charles Hebdo ca cam cum ar fi sa vina peste noi ? iaca Vin in numar mare si tu ce faci ? aplauzi ! de ce ? de ce esti azi mai pe invers decit ieri ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Septembrie 2015, ora 14:55
pe fondul unor grave deficiente cognitive, ai mai fost lipsita si de-o educatie si instruire de buna calitate, iar aceste doua aspecte ti-a generat o puturosenie intelectuala evidenta, in fine, pe fondul acestei secete cerebrale care ti-a afectat intelectul ai reusit dobandirea unor cunostinte firave, disparate, contorsionate, ca rezultat al manipularii informale care ti-a fost aplicata de raspandacii ideologiilor utopice sau de catre ordinarii sarlatani prozelitisti religiosi, paranormali, ezoterici ./> informatiile sau cunostine pe care in marea lor majoritate le-ai perceput si inteles eronat, deoarece ai fost incapabila mintal sa le sintetizezi si analizezi rational, pentru a obtine rezultate, concluzii sau modalitati si solutii concrete pentru a-ti rezolva problemele si clarifica dilemele, neispravito. ai preferat sa baltesti in prostie crasa si o nesimtire evidenta, ai ajuns o urechista habarnista fudula si nesimtita cu pretentia de-a fi considerata o erudita, o intelectuala rasata, dar in realitate esti o schizo-enoriasa proasta, amarasteanca, urechisto-habarnista, superstitioasa. te-am invitat sa analizezi coparativ religia crestina vs religia islamica, adica, asa zisa : morala crestina vs morala islamica. de ce iti este frica de o morala religioasa islamica, enoriaso crestina stupida, habotnica si imbecilizata de toti raspandacii , fie ei politici sau sarlatani religiosi? religia, bat-o vina ! ha, ha ha ! Tu confunzi sau rastamacesti cu rea intentie si intr-un mod eronat, conexezi aiuristic si in acelasi timp, cu o nesimtire greu de imaginat, pentru un om rational si responsabil/ sanatos la cap, cele doua situatii sau evenimente , charlie hebdo si criza refugiatior, SIKTIR idioato nesimtita! de fapt, habar nu ai care sunt valorile, morala, principiile religioase si sistemele socio-politice din care prvin refugiatii srieni sau cei din celelalte state afectate de razboi. incearca sa te informezi si apoi sa-ti vomiti balivernele pe forum. idioato nesimtita ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Septembrie 2015, ora 15:16
e valabil tot ce-ai scris, dar nu pentru mine ci, ptr. TINE !
se stie : cuvintele, frazarea tin de Individ , de cultura si educatia sa si , ceea ce -mi pui mereu in circa ITI APARTINE ! ....te Caracterizeaza definitiv si iremediabil ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2015, ora 15:16
e valabil tot ce-ai scris, dar nu pentru mine ci, ptr. TINE !
se stie : cuvintele, frazarea tin de Individ , de cultura si educatia sa si , ceea ce -mi pui mereu in circa ITI APARTINE ! ....te Caracterizeaza definitiv si iremediabil ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Septembrie 2015, ora 16:21
n-ai reusit sa raspunzi pertinent la vreo intrebare care ti-a fost adresata,
n-ai reusit sa-ti sustii afirmatiile pe care le vehiculezi cu dovezi, agumente sau exemplifcari n-ai reusit sa efectuezi vreo analiza comparativa si sa prezinti un set de concluzii pertinente. dar, continui sa bati tasta de-a-nboulea si sa adresezi insulte, sa adresezi acuze gratuite, eronate si nefundamentate, sa rastalmacesti infect si aiuristic orice afirmatie careia nu-i percepi si intelegi sensul corect, lumpenstalinisto, continui sa sa deversezi atacuri la persoana, sa te dedai la orice pentru a discredita persoana care nu-ti imartaseste balivernele pe care le debitezi, sa rostogolesti aceleasi intrebari,supozitii si afirmatii rezultate din acea tigva vacuumata a carei gandire este lipsita de cunostinte certe si verificabile, ratiune, logica, realism si responsabilitate, continui sa borasti ca o nesimtita obsedata, invidioasa, ofticata si ticaloasa numai baliverne abjecte din acea imaginatie bolnava, utopica si inepta. vai de capul tau neispravito, esti o BABACIUNE idioata, nesimtita, ticalosita , insistenta si-ngalata, esti o veritabila secatura ordinara, o panarama zbarcita, jegoasa, snoaba si kitschoasa, SIKTIR! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 10 Septembrie 2015, ora 21:59
Sa scriu, sa nu scriu ... nici nu stiu ce sa fac.
Parca as fi Iohannis cu numarul asta impus de refugiati Sa-l accept desi am apucat sa vorbesc despre cotele voluntare si sa ma fac de ras, ori sa o tin pe-a mea si chiar asta sa spun si europenilor. Mai bine-l trimit pe Oprea la JAI si ma scot ... Iohannis poate sa-l trimita pe Oprea, dar eu pe cine sa pun sa scrie in locul meu ? O sa scriu eu, ca de obicei ... ce sa fac ... Vad ca va paruiiti in continuare fara nici o problema ... Aceleasi invective cu totul si cu totul plictisitoare ... Nici sa injurati nu va pricepeti ... Dar sa nu cad in pacatul vostru si sa va luminez cu rodul gandirii mele de o genialitate recunoscuta. Fiti atenti ... Na, c-am uitat ce vroiam sa spun .... A, da, in weekendul trecut am fost, pe post de insotitor al unei simpatice mamaite, la Arsenal Park Transilvania de langa Orastie, in scopul unui team-building, altfel spus o paranghelie de nota zece. Interesant cum s-a putut transforma o cazarma militara intr-un complex hotelier foarte misto, totodata fiind un muzeu de tehnica militara in aer liber incredibil de bine facut. Ne-am jucat de-a paint-bol. Pe instructor il chema Raimond. Nume neaos romanesc, nu ? Cica ar fi fost ucrinean omu, Raimond asta. Misto chestia cu impuscaturile. Nu stiu de cu Raimond m-a pus sef de echipa. Poate pentru ca nu mi-am tinut gura, ca de obicei. M-am remarcat, cum se spune ... Au fost trei runde. Pe prima am castigat-o net. Evident nu din cauza mea, chiar daca am eliminat si eu vre-o trei, ci din cauza unora mai destepti care au stiut sa-i invaluie pe adversari si sa-i ia prin spate si sa-i faca terci. A doua a fost remiza, iar pe a treia am pierdut-o. In a treia runda am fost impuscat din spate de catre o tinerica simpatica din grupa mea careia i s-a aburit masca si ei nu i-a trecut prin cap sa nu mai traga. Nici mie sa-i iau gloantele (bilele alea cu vopsea). Ce-am observat la chestia asta ? Ca tipii ce pareau a fi niste blajini (si chiar erau in viata cotidiana) au devenit niste fiare dezlantuite din clipa in care s-au trezit cu pusca aia in manuta. Si tipi si tipe. Cam cum se intampla si la volan. Fiara. Noaptea, la focul de tabara, pe ploaie mocaneasca, o splendida destrabalare. Vre-o trei fete-cucoane, au dansat de ne-au spart, barbatii dansand la bustul gol ... Foarte misto. Noi astia cu burti, pe margine, invidiosi, cu carcoteala ca impotentii, ne curgeau balele ... ne-am fi dat in stamba ca destrabalatii dar eram prea treji ... Una peste alta a fost o iesire buna. Buna de tot. Sa le tina obiceiul organizatorilor. Adica patronului, ca el a platitit toata tarasenia. Eu am fost la pomanagii. Apartinator cum ar veni ... Nu e asa ca va simtiti mai bine ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Septembrie 2015, ora 07:48
dupa cum am mai spus : Stilul e omul, asa ca atunci cind am vazut in bulina ca cineva zice " sa scriu....sa nu scriu " , am zis : asta-i Silviu ! si nu m-am inselat !
mistoc povestitul povestii ; foarte sugestiv si ti-am urmarit cu ochii mintii si impuscaturile, dar si neputinta impotentei autodeclarate la dezmatul din jurul focului si zau ca nu te cred ca nu ti-ai luat revansa ceva mai tirzior !
|
Fosta membra 9am.ro 509 mesaje Membru din: 21/09/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Septembrie 2015, ora 15:08
Detalii din sala de judecată. Mariana Rarinca: Nu știu de ce am sunat la Antena 3 www.stiripesurse.ro/detalii-din-sala-de-judecata-mariana-rarinca... Curtea de Apel București rejudecă joi cazul Marianei Rarinca, femeia acuzată că a șantaja-o pe Livia Stanciu, președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție. STIRIPESURSE.RO vă prezintă detalii din sala de judecată. Citește și: Livia Stanciu, în instanță: Mihai Gâdea i-a promis bani Marianei Rarinca pentru informații cu mine Declarație Rarinca: Mă aflu în fața dumneavostră din vina mea și, din spusele ofițerului de poliție judidicară de la DNA, pentru că nu am ajuns eu prima la DNA. I-am solicitat doamnei Stanciu datoria, respectiv o mie șase sute de euro, o mie opt sute de lei și două mii de lei. Am lucrat pentru familia Stanciu. Fiind secretară la cabinetul de avocatură al domnului Stanciu. După ce domnul Stanciu Andrei a decedat, doamna Stanciu m-a rugat să mă ocup în continuare de problemele familiei și de plata uilităților de la apartamentul din strada Nadelor. Nu pot să discut aici despre probleleme neclare de care urma să mă ocup la cabinetul dlui Stanciu. Precizez că dna Stanciu mi-a dat niște sacoșe cu acte de la cabinetul de avocatură fără să precizeze ce conțin. Precizez că erau la cabinet niște chitanțiere. - Ați amenințat-o că mergeți la vreun post tv? M.R.: - Nu am amenințat-o că merg la tv. - Ați amenințat o ca ii veți face vreun rău? M.R.: - Nu am amenințat și i-am zis că o să-i trimit un fax cu problemele detaliate. Nu am cerut niciodată douăzeci de mii de euro. I-am zis o dată fiind supărată că dacă nu-mi dă banii voi face cunoscut faptul că e datoare la mine. - Ce înseamnă. "Dacă vă faceți socoteala veți avea mai mult de pierdut?" M.R.: - Prefer să nu răspund. Am înțeles să am discuția asta și să nu apelez la instanță deoarece nu credeam că voi câștiga în instanță. - De ce apreciați că trimiterea la presă ar fi fost un argument pentru recuperarea datoriei? M.R: - Prefer să nu răspund. - Dacă nu vi-i dădea aveați de gând să mergeți la tv să divulgați ceva? M.R: - Ca și acum, vă asigur că nu m-as fi dus niciunde și nu aș fi divulgat nimic în presă. Pur și simplu mi-am notat mai multe posturi de tv și nume de jurnaliști. Doar am notat. 1.600 de euro din banii ceruți reprezintă salariul meu pe 8 luni de zile. Aveam un salariu lunar de 200 de euro. - Spuneați că aveați o înțelegere cu soțul Liviei Stanciu să vă dea lunar 200 de lei pentru cheltuielile cabinetului. M.R: - Onorată instanță, nu pot să cred că am declarat așa, nu asta a fost realitatea. Știți foarte bine condițiile în care am fost arestată și în care am dat declarație. M-am înțeles cu Stanciu după decesul soțului să îmi dea 200 de lei lunar ca să le urmăresc facturile la cabinet și la apartamentul din Galați. Să le administrez practic. - Trebuia să vă ocupați și de alte activități legate de cabinet? M.R.: - Prefer să nu răspund. Aș împlica și alte persoane. - Din acești 200 de lei trebuia să plătiți și utilitățile? M.R.: - Nu. - La ce se referă cei 2000 de lei? M.R.: - Cei 1.800 de euro se referă la nouă luni din 2011. Cei 2000 de lei erau o parte din perioada 2012 - august 2013, cei 200 de lei lunar. Ar fi trebuit să fie 4000 de lei, dar mi-a dat în două tranșe 2000. Pe 8 mai 2014 m-a chemat la București și mi-a dat 500 de lei. - Mai cereați și alte sume de la persoana vătămată? M.R.: - Atât în momentul ăla, eram supărată, eu am cheltuit și alți bani. - Cât? M.R.: - Prefer să nu răspund, ar trebui să implic și alte persoane și nu vreau. Realitatea este ce declar acum. Observați și în încheierile de ședință că nu se notează tot ce spun eu. În august 2013, doamna Stanciu a venit la Galați, a schimbat yala de la apartament și m-a informat ulterior. Am fost nemulțumită că mi-am dat seama că m-a mințit și că nu voi mai primi datoria. - S-au găsit la dvs. chitanțe și facturi emise pentru diverse asociații de proprietari. Erați supărată că nu ați fost plătită pentru consultanță? M.R.: - Prefer să nu răspund. - L-ați chemat pe cumnatul Liviei Stanciu să se întâlnească cu dumneavostră la Galați? M.R.: - Nu este adevărat. El venea foarte des în Galați, pentru a se interesa de un alt proces al meu. S-a oferit la un moment dat să medieze anumite probleme. Nu vreau să le discut. - Ați avut discuții cu acesta? M.R.: - Au avut loc mai multe discuții, preferă să nu dau detalii. - I-ați trimis acestuia mai multe SMS-uri. (Le citește: "Am semnat cu o televiziune, am martori, voi pune și pe internet.) M.R.: - Nu am habar despre mesajele acestea. Nu țin minte să le fi trimis. Au fost mai multe mesaje (filele 3 și 4 din rechizitoriu). - În rechizitoriu se arată că ați trimis două mesaje de pe alt număr, pretinzând că sunteți jurnalist. M.R.: - Nu știu nimic. Am folosit numărul de telefon de două trei ori. Nu pentru a transmite aceste mesaje. - Care e rațiunea de a la da presă? M.R.: - Ca să spun că avea datorii la mine. - Ați vrut să îi faceți rău? M.R.: - Cred că am dovedit până acum că nu am făcut rău. Tot timpul îmi spunea că fac parte din familie, mă suna la zilele de naștere și îmi aduce suveniruri din vacanță. - Este adevărat că ați sunat la Antena 3? M.R.: - Da, lege nu îmi interzice. - De ce Antena 3? M.R.: - Nu știu de ce neaparat. - Ce ați vrut de fapt? M.R.: - Nu mai știu neaparat, poate voiam să văd eu dacă răspund la telefon. - Cine a răspuns? M.R.: - Mi-a răspuns o doamnă. Am sunat pur și simplu și după ce au răspuns am închis. - Mie îmi e dificil să înțeleg demersul. M.R.: - Domnule judecător, eram foarte supărată și când ești așa supărat faci lucruri necugetate. Am menționat tot timpul că am greșit modul de abordare, dar nu recunosc starea infracțională care mi se impută. În timpul arestului nu am avut acces la informații. - De ce abordare greșită? M.R.: - Pentru că dacă știam că se ajunge aici nu aș mai fi avut nevoie de nimic de la Livia Stanciu. Am pierdut banii, libertatea... îmi mai rămâne doar viața. Întrebări de la Livia Stanciu, prin complet: - Pe parcursul urmăririi penale ați semnat niște declarații despre mai multe sume. M.R.: - Tot timpul a fost vorba de aceleași sume. Nu știu ce am semnat pentru că am semnat în stare de șoc. Refuz să mai răspund la vreo întrebare a Liviei Stanciu pentru că ea deja a spus în fața camerelor că e vorba despre 20.000 de euro. Ori așa ceva nu e adevărat. - A spus că am pus-o să ardă documente de la cabinet. Când i-am cerut asta? M.R.: - Nu răspund. - De ce la percheziții s-au găsit acte de la cabinet care nu ar fi trebuit să fie acolo? M.R.: - Nu răspund. - De ce ați efectuat plăți în euro către persoane care aveau legătură cu soțul meu și de ce nu le-ați îndrumat spre mine? M.R.: - Nu răspund. - De ce nu m-a acționat pe cale civilă dacă dorea să recupereze? M.R.: - Pentru că nu credeam că pot câștiga în fața doamnei Stanciu. - Cine este Liza? M.R.: - Mă bufnește râsul. E o cățea. Un pechinez. - Ați spus despre familie Stanciu că v-a ajutat tot timpul. Așa e? M.R.: - Nu doresc să răspund. - Există un sms către doamna Stanciu de pe un alt telefon dându-se drept jurnalist. Telefon a fost tot timpul la doamna Rarinca în geantă. Cum explică sms-urile? M.R.: - Nu răspuns. - De ce ați vrut să trimiteți fac de pe un fac de instituție? M.R.: - Nu răspund la întrebarea cu privire la discuțile despre fax cu concubinul meu. Precizez doar că Stanciu a fost rău platinică față de mai mulți. - Avea cheie de la cutia poștală a cabinetului? M.R.: - Nu răspund. - De unde a avut bani pentru plata datoriilor pentru familia Stanciu și să nu plătească pentru datoriile ei, pentru că era restantă la stat? M.R.: - Este adevărat asta. Am pus mai presus încurcăturile familiei Stanciu și am rămas eu datoare. Am folosit și cardul de credit al lui Olaru George pentru plăți pentru familia Stanciu. - Într-o declarație spuneați că cardul a fost folosit doar pentru datorii personale. M.R.: - Nu comentez. - A cerut un acord de recunoaștere a vinovăției în prezența avocatului ales. Procurorul i-a explicat că fiind pedeapsa peste 7 ani un asemenea acord nu e posibil. De ce a cerut acord? M.R.: - Nu mai știu, dar procurorii au fost răuvoitori. Nu am făcut solicitare de recunoaștere a vinovăției. Am cerut doar să vorbesc cu procurorul. Tot timpul un ofițer de poliție judiciară îmi cerea să mă mai gândesc și să vorbesc. - Ați cerut în clar semnat de dumnevoastră un acord de vinovăție. M.R.: - E opera cred a avocatei care mi-a luat banii și eu în stare de șoc am semnat. - Dar șoc, șoc, dar sunt trei rânduri. M.R.: - Nu știu ce să vă zic. Eu eram șocată. Eu voiam să vorbesc cu procurorul. Recunosc că am greșit abordarea. - E adevărat că în 2012 mi-a cerut ca un copil al ei să locuiască în apartamentul meu din Galați? M.R.: - Nu răspund. - Mi-a cerut să îi închiriez apartamentul? M.R.: - Nu răspund. - Ce s-a convenit? M.R.: - Nu cred că doamna Stanciu vrea să răspund. - Spuneți pentru că doamna Stanciu nu are o problemă. M.R.: - Nu pot răspunde pentru că ar fi implicate prea multe persoane. Final de audiere. ............................................................................................................................. Interesant , nu ? Aceasta Mariana Rarinca se considera nevinovata dar prefera sa nu raspunda la cele mai multe intrebari puse de judecatori . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Septembrie 2015, ora 15:16
De la: 9am_1454, la data 2015-09-10 21:59:44Sa scriu, sa nu scriu ... nici nu stiu ce sa fac. Misto la team-buildinguri ! Destrabalare maxima ,distractie si adrenalina , descarcare de toata energia negativa acumulata la job in cursul anului .
|
Postat pe: 11 Septembrie 2015, ora 16:34
"buleftrician silvica", ceea ce se intampla in team building, ramane in team bulding, trompetule ! ))))
|
Postat pe: 11 Septembrie 2015, ora 17:05
tpo.nl/wp-content/uploads/2015/09/ANP-33987571-750x500.jpg cdn4.spiegel.de/images/image-895087-galleryV9-punn.jpg Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Septembrie 2015, ora 18:07
De la: 9am_4421, la data 2015-09-11 15:08:18 Daca tie ti s-ar fi facut un asemenea sir inimaginabil de abuzuri, ca in cazul acestei femei, cat de interesant ti s-ar fi parut? Ma scarbesti!
|
Postat pe: 11 Septembrie 2015, ora 18:28
De la: 9am_4421, la data 2015-09-11 15:08:18 live.realstreamunited.com/streaming/free-live-video-streaming-pe... mai interesant, nu !? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Septembrie 2015, ora 18:29
Ce abuzuri , mai ? Dupa parerea mea , este o gainara proasta transformata intr-o impostoare cu ajutorul gurului Gadea & Company .
Un om onest si de buna credinta , raspunde la intrebari intr-o pledoarie finala , oricare ar fi raspunsurile , daca nu are nimic de ascuns si daca se considera nevinovat . Prin " prefer sa nu raspund " la majoritatea intrebarilor se autoincrimineaza . In fine , asta e DOAR parerea mea . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Septembrie 2015, ora 18:33
De la: HAAKONN, la data 2015-09-11 18:28:20De la: 9am_4421, la data 2015-09-11 15:08:18 DA , merci !
|
Postat pe: 11 Septembrie 2015, ora 18:36
De la: 9am_4421, la data 2015-09-11 18:29:11Ce abuzuri , mai ? Dupa parerea mea , este o gainara proasta transformata intr-o impostoare cu ajutorul gurului Gadea & Company . corect. justice pronounced :guilty and 3 ani cu suspendare, game over ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Septembrie 2015, ora 18:39
Nu-mi place cum a intrat in meci . Sper sa-si revina ..
|
Postat pe: 11 Septembrie 2015, ora 19:17
impecabila Pennetta
Chiar a meritat sa castige . Imi pare rau ptr. Simona , sper sa nu cada psihic dupa acest meci. Oricum , felicitari ptr. parcursul ei de pana acum ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Septembrie 2015, ora 19:34
Felicitari Pennetta, aplauze ptr. parcursul Simonei la US Open !
|
Postat pe: 11 Septembrie 2015, ora 19:42
De la: 9am_4421, la data 2015-09-11 18:39:54Nu-mi place cum a intrat in meci . Sper sa-si revina .. in sport sau in viata, exista si zile sau faze/stari in care variabile ascunse, mentale, fizice etc,. sunt mai putin bune ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Septembrie 2015, ora 19:59
"Mariana Rarinca se declara, in continuare, nevinovata si spune ca i-a solicitat 20.000 de euro sefei ICCJ pentru contravaloarea facturilor platite in contul cabinetului de avocatura al sotului Liviei Stanciu. " dintr-un salar de 200 eur ? Si ala "cica" neincasat de nu stiu cand Buahhaha... Se prea poate sa existe multi fani A3 care sa puna botul la o asa minciuna GOGONATA ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Septembrie 2015, ora 20:05
Williams Vs Vinci
prim set : 1-1 goliat vs david )))) ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Septembrie 2015, ora 20:06
De la: HAAKONN, la data 2015-09-11 19:42:22De la: 9am_4421, la data 2015-09-11 18:39:54Nu-mi place cum a intrat in meci . Sper sa-si revina .. da, Simona nu a avut o zi prea buna , a fost prea crispata si nu i-a iesit nimic . In timp ce Flaviei i-au iesit cam toate loviturile . C'est la vie ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Septembrie 2015, ora 20:09
De la: HAAKONN, la data 2015-09-11 20:05:10Williams Vs Vinci Serena ar trebui sa se inscrie in ATP :))) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Septembrie 2015, ora 20:12
De la: 9am_4421, la data 2015-09-11 20:09:06De la: HAAKONN, la data 2015-09-11 20:05:10Williams Vs Vinci live.realstreamunited.com/streaming/free-live-video-streaming-s-... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Ma scarbesti!
Si ala "cica" neincasat de nu stiu cand
Se prea poate sa existe multi fani A3 care sa puna botul la o asa minciuna GOGONATA !