Info
x
Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fĂcut
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 August 2015, ora 20:21
K,akanele cred ca tu esti chiar tampit! Daca tu sustii ca Gabi i-a speriat si scarbit pe utilizatorii forumului, tu, care te-ai luat de toti si i-ai spurcat pe toti cu dejectiile mintii tale, te mai intreb un singur lucru:
DE CATE ORI TI-A FOST BANAT TIE CONTUL SI DE CATE ORI CEL AL LUI GABI? Asta spune totul, dementule! |
|
Fosta membra 9am.ro 172 mesaje Membru din: 4/08/2015 |
Postat pe: 31 August 2015, ora 12:19
None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free.
Johann Wolfgang von Goethe Ba' KktBlack, epopeea demarata in Aprilie 2013 continua, v-am promis si imi respect promisiunea, NESIMTITILOR! SIKTIR, IMBECILILOR ! Decembrie 2014 9am, pastreaza-ti PODOABELE bipede, consider ca sunt intrunite conditiile, in ceea ce ma priveste, pentru a te abandona pentru o perioada si constat in acelasi timp ca: extinctia intreprinderii tale virtuale se apropie cu pasi grabiti., daca vei mai exista (probabilistic, ai putine sanse) in viitor, ar fi posibil sa ne reintalnim 26 Decembrie 2014 Nu pleca kaneleeeeeee!!!!! Ca ca tine nu mai gasim pe altul.. Iulie 2015 Fantastic ! Tu, o BABETA mahalagioaica PROASTA, JEGOASA si NESIMTITA, impreuna cu IDIOTUL "multinational" INFECT, incercati sa va auto-caracterizati si eu n-am observat I'm sorry ! -1075-, la data 2013-05-04 12:34:16 Of-of mai Daniela, te-ai suparat numai de/din atat !?... Totusi, e o nimica toata pe linga ceea ce am primit, sau pe langa cadorisirea pe care mi-au facut-o pe acest topic cei doi mitici nesimtiti. |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 31 August 2015, ora 16:42
MINTI !
esti un Mitoman si NU ai adus Niciodata Dovada ca eu te-am Insultat sau batjocorit asa cum o faci tu, absolut gratuit....asta daca Ura viscerala si Irationala nu este pusa la socoteala ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 August 2015, ora 16:47
@1075 e Mytcor in discutie cu " Sogoru" Radu sau, Maria, dupa caz !
..... sa-ti aduc aminte @ Mytcore, in ce hal v-ati facut amindoi de rusine dorind sa-mi demonstrati , eu fiind cu STASUL in mina, cit de buni ingineri erati voi doi si cum va-ntreceati a ma INSULTA, ca 2 barbati bravi si super- educati ce va aflati sub anonimat ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 August 2015, ora 16:53
De la: Black_Friday_, la data 2015-08-30 20:21:14K,akanele cred ca tu esti chiar tampit! Daca tu sustii ca Gabi i-a speriat si scarbit pe utilizatorii forumului, tu, care te-ai luat de toti si i-ai spurcat pe toti cu dejectiile mintii tale, te mai intreb un singur lucru: oooo si asta nu-i nimic : uita-te sa vezi cum , repetind ca o flasneta stricata insultele zilnice, se autoindica a fi cel care a provocat intreaga mizerie , caci nu se vede nicaieri ce anume i-am facut eu, de ex. !.... eeei, ca parca el nu stie ce-a facut si cred ca asta i-a fost obiectivul : distrugerea acestui forum !
|
Postat pe: 31 August 2015, ora 17:13
ehhhh, uite ca lucrul bine facut a-nceput sa se destrame pe la colturi si au aparut primele huiduieli, asta dupa ce a scazut in sondaje de la acel umflat cu pompa serviciilor bine intentionate, de la 78% incredere, la 59% , in doar 9 luni !
si " marele " PNL mai are curajul sa spuna ca ai de' l fluierara erau tocmiti de PSD ! dar , De Ce ar face asta cind Liviu Dragnea a fluturat deja steagul constituirii unui guvern de uniune nationala si o actiune pusa la cale de pesedisti impotriva lui Iohannis ar periclita demersul ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 August 2015, ora 17:16
da , hakoane : ai demonstrat , fara dubii, ca esti doar un Bolnav Mintal, atit....in rest, totul e-n mintea ta tulburata !
|
Postat pe: 31 August 2015, ora 17:38
ai vreo Dovada in sprijinul afirmatiilor tale, nebunatecule ?
in rest, pe Mytcor l-am iubit si i-am deplins prabusirea si decaderea... .pe tine te DISPRETUIESC si indiferent cine esti ascuns sub toate acele avataruri cu care ne-ai Infestat forumul , ramii egal cu tine insuti in toate ! adica : un neica nimeni, bolnav de ura si ranchiuna si care te-ai facut de ris zi de zi , cu fiecare postare, crezindu-te mai presus de toti dar, NU ESTI ....dimpotriva !
|
|
|
|
Postat pe: 31 August 2015, ora 18:33
ihiiim....politica concediului bine facut si caselor renovate pe MILIOANE de euro....in rest, totul ii vine gata trasat ori pe firul rosu, ori prin emisari !
|
Postat pe: 31 August 2015, ora 19:05
De la: HAAKONN, la data 2015-08-31 17:18:33)))) Numai cururile se schimba, limbile raman aceleasi! Kakanele, ce gust are al lui KWJ in comparatie cu al chiorului? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 August 2015, ora 19:12
De pe contul de FB al primului turist. Si astea sunt doar o mica parte a comentariilor...
Mutu Razvan Ni-se rupe de ele festivale Domnule Presedinte! Unde este Romania lucrului bine facut de care ziceati in campanie? A trecut atata vreme de cand sunteti presedinte si tot ce am vazut bine facut au fost rochiile de gala ale sotiei Dumneavoastra. Lasa...See More Like · Reply · 113 · 5 hrs · Edited 26 Replies · 4 mins Vicol George Serios? Stați mai mult pe Facebook decât mine!! Oamenii nu vor din partea dumneavoastră reclame la festivaluri, vor propuneri în parlament, soluționari ale problemelor, simplificari în birocrație, sa nu mai zic de salarii mai mari ca deja intram în utopii... Daca citiți asta sa știți ca sunt dezamăgit, am 18 ani și deja mi-e frica când știu ce ma așteaptă! Like · Reply · 94 · 7 hrs 18 Replies · 39 mins Valentin Simon Felicitări Domnule Președinte,sunt mândru de Dumneavoastră. Like · Reply · 91 · 8 hrs 23 Replies · 36 mins Iuliana Schiopu Nedea In afara de viata mondena, mai face si altceva pentru tara domnul presedinte? Nu de alta dar la urmatoarele alegeri romanii nu or sa ma stea la coada ore in sir sau sa mai parcurga zeci de km ca sa l voteze! I se cam termina perioada de gratie si nu prea se vad roadele! Like · Reply · 85 · 8 hrs · Edited 4 Replies · 42 mins Husca Sergiu Gabriel Imi pare extrem de rau ca v-am votat.Pareti extrem de preocupat de comfort si de opulenta...cand votul romanilor s-a acordat pentru o inclinare a atentiei,resurselor si fortelor catre binele si prosperitatea tarii.Nu v-am vazut in aceste luni de mandat deloc...Nu v-am vazut decat prin intermediul PR-ului administratiei prezidentiale care va anunta vizitele in strainatate... Like · Reply · 629 · 9 hrs 72 Replies · 7 mins Mihaela-Eugenia Gkouletsou Felicitari pentru cultura tarii noastre PE care o sprijiniti!!!!!!SA SE AUDA PESTE HOTARE si lucruri pozitive,CA ROMANIA E O TARA CULTA !!!!!!!Suntem satui si ne e rusine sa auzim numai aspecte negative ,infioratoare!!!!!!!!!!Aceasta fotografie este cartea de vizita a Romaniei!!!!!!!Bravo!!!!!! Like · Reply · 69 · 8 hrs 10 Replies · 19 mins Silviu Haloiu Nu-i intereseaza pe romani cultura. E prea multa prostime in Romania. Ei vor scandaluri, mici si bere, moaste, manele, pomeni si Suleyman Magnificul. "Ce ne intereseaza pe noi George Enescu ala, cand noi murim de foame?" Cu mici exceptii, cei care mor ...See More Like · Reply · 335 · 8 hrs · Edited 48 Replies · 15 mins Vali Udateanu ...vedem ca cea mai imprtanta preocupare a sefului statului este parada modei a "primei doamne" si plimbarile care nu mai iau sfarsit, decat probeleme si asteptarile cetatenilor ROMANI, dar toate acestea se contabilizeaza fffff repede domnule presedine ...si nu stiu cum mai ramane cu speranta dumneavoastra a celor ...10 ani la Cotroceni . Like · Reply · 57 · 8 hrs Nina Popa DOAMNA OANA PELLEA, din pacate, asupra acestor personaje nu va impartasesc entuziasmul! L-am votat pe Klaus Iohanis si am convins zeci-sute de alti romani sa-l voteze, dar, sunt FOARTE dezamagita! Imi pare rau ca l-am votat! As fi avut acum constiinta ...See More Like · Reply · 270 · 8 hrs 84 Replies · 41 mins Iulian Radu Președinte de opereta; chiar i se potriveste locul! Like · Reply · 50 · 8 hrs 14 Replies · 2 hrs Mihai Ratoi Domnule Presedinte nu ati facut nimic pentru noi de cand sinteti presedinte,pentru noi oamenii de rand.am crezut si am sperat ca va fi altceva prin alegerea dvs insa nimic.....concedii....cocedii si iarasi taieri de copaci la vila neptun,tot in cocediu Like · Reply · 44 · 7 hrs 5 Replies · 1 hr Florian Mihaita De petreceri si calatori sunteti buni nu de condus tara........ Like · Reply · 40 · 7 hrs 3 Replies · 18 mins Astefanoae Alina-Elena Domnule Președinte lăsati postările si treceri la fapte că de aceea am votat schimbarea!!!!! Like · Reply · 36 · 7 hrs 10 Replies · 10 mins Corina Tarta Putea ramine in istorie....nu se ridica la nivelul rangului...a pune niste carpe pe tine nu ajunge,,,.....pacat ...mare pacat de tara asta.... Like · Reply · 32 · 8 hrs Butean Radu atata te duce capul, corcitura de neamt, case cat mai multe, confort maxim, vizite si concedii cat incape, te doare in cot de oamenii multi ( si prosti spun eu) care te-au votat, halal prototip de presedinte Like · Reply · 32 · 6 hrs 2 Replies · 1 hr Anca Dinu Vorbiți de cultura domnule președinte când tara începe sa se umple de analfabeți, de oameni care nici măcar o data în viata nu au fost la opera, teatru ci prefera mersul "la lăutari". Educația despre care menționati...este pur teoretica..nu se mai ofe...See More Like · Reply · 31 · 7 hrs 4 Replies · 1 hr Adrian Tepes Niste amatori de viata buna in rest vi se rupe inima de bietul popor care v a sustinut cum ramane cu promisiunile electorale ca majoritatea nu s au realizat sunteti un neamt cu mentalitate romaneasca Like · Reply · 27 · 7 hrs 6 Replies · 2 hrs Doru Duceac klauss iohannis ...in vizita la bucuresti ..in romania , alaturi de asa zisa ..prima doamna ???.. oare unde vor pleca de aici ???...din 16 noiembrie 2014 cei doi ..sunt intr-un prelungit circuit turistic international !!!... succes !!!... d-le presedi...See More Like · Reply · 26 · 5 hrs · Edited 7 Replies · 3 mins Violeta Ionescu Mulțumim pentru ineditul acestei ediții a festivalului și pentru prezența discretă de aseară! A fost într-adevăr o premieră în România! Like · Reply · 25 · 4 hrs · Edited Jill Lion Festivalul G. Enescu - Romania este unul dintre cele mai mari evenimente de muzica clasica din lume. Ne bucuam ca Presedintele Johannis sustine acest celebru & important festival in Romania. Fara traditie & cultura o natie dispare. Curaj & Succes! Like · Reply · 170 · 9 hrs 22 Replies · 1 hr Adrian F. Szasz Romania Lucrului Bine Facut ....! Romania moare de foame iar El prin spectacole .... Like · Reply · 23 · 8 hrs 6 Replies · 15 mins Florea Elena Cand este vorba de plimbari ; distractii vacante hop si cei doi. Like · Reply · 22 · 7 hrs Maria Stanciu Rusine dl Iohanis ati ocupat loja lui Ceausescu suferiti de maratie nu v a intereseasa de oameni acestei tari .O INTREBARE CINE SANTE TI DL IOHANIS .. Like · Reply · 22 · 8 hrs 6 Replies · 18 mins Bora Maria am citit avalansa de reactii legate de prezenta Presedintelui tarii la festivalul G.Enescu;majoritatea contin insulte,acest lucru dovedeste grava incultura la care s-a ajuns;in toate institutiile de invatamant ar trebui sa se invete despre ..DIALOG,des...See More Like · Reply · 21 · 6 hrs 7 Replies · 16 mins Cristian Valentin Iosif Da! Aveam nevoie totuși de un Domn și mai ales o Doamnă la Cotroceni. Este bine să avem încredere și să susținem Președintele, pentru că iată, după atâta vreme de la schimbările din 1990, avem în sfârșit prestanță și înțelepciune la vârful țării. Reformele se fac însă cu noi toți! Fiecare poate să-și aducă aportul! Like · Reply · 21 · 6 hrs 6 Replies · 37 mins Daniela Mermeze Din pacate un nou presedinte, o noua dezamagire pentru poporul roman! Pana acum nimic concret nu a realizat! Doar vacante si toalete elegante pentru prima doamna! Cei care au furat tara o duc bine! Totul e o mascarada! Like · Reply · 21 · 7 hrs 3 Replies · 2 hrs Ion Adam Ce vreti sa faca un presedinte ales c vreun milion de voturi virtuale? Cand l-ati votat trebuia sa va uitati si cine-l inconjoara:cei mai hoti dintre politicieni care v-au mai urat odata: sa traiti bine. Pardon a fost un salut nu o promisiune! Like · Reply · 17 · 6 hrs 2 Replies · 2 hrs Ivan Mihail Da avem presedinte de o tine numai in vacante si concedii,nu sunteti normali fratilor !!! Like · Reply · 17 · 6 hrs 5 Replies · 6 hrs Mihai Ioan Ardelean Prea mulți manelari (sau oameni cu spirit manelar) există pe această pagină. Președintele promoveaza un eveniment muzical de cultură, iar majoritatea comentariilor se axează pe propriile supărări (alias Of viața mea). Oare ar fi mai mulțumiți Românii dacă Iohannis ar merge la concerte de manele?! Like · Reply · 16 · 6 hrs · Edited 2 Replies · 51 mins Dorina DinRujet Frumos din partea dumneavoastra ca participati la evenimente culturale !!! Dar, dar.... astept sa incepeti treaba aia din sloganele alea misto , care mi-au dat fiori in campanie " Altfel de Romanie !!!!!!!!!!!!!" , "Romania lucrului bine facut!!!!!!!...See More Like · Reply · 15 · 4 hrs · Edited 4 Replies · 42 mins Aurelio Silea Domnule Presedinte. Va rog din suflet sa inchideti acest canal de informatie FACEBOOK . Sint prea multi prosti care nu pot face diferenta dintre cultura si politica . Like · Reply · 14 · 8 hrs 8 Replies · 37 mins Reti Bereczki Viorica Tara asta are nevoie si de eleganta dar care sa nu sfideze saracia in care traiesc - Romanii ! Like · Reply · 14 · 6 hrs · Edited 5 Replies · 4 hrs Wastan Costy Asta nu are nici un interes,numai evenimente și. Călătorii..restul lasă de dorit ;:;:; Like · Reply · 13 · 7 hrs Doina Alexandru Frumoase si juste cuvinte, Dle Presedinte. Daca v a placut concertul de aseara, faceti ceva pt Orchestra de Tineret.Dati o mana de ajutor sa fie institutionalizata ca orchestra de sine stataoare. Succesele repurtate pana acum de aceasta orchestra, formata de maestrul Cristian Mandeal, ar justifica interventia Dvs. pt o cauza nobila! Fiti cu adevarat un protector al tinerilor muzicieni! Like · Reply · 12 · 7 hrs · Edited 1 Reply Anica Stefan Parti ipe la deschidere,ceea ce nu e normal e afisarea unei arogante dince in ce mai accentuate si pasi repezi spre cultul personalitătii. Pe de altă parte , ce poate intelege prima doamnă din concertele festvalului dacă a afirmat ca habar nu are cine e marele nostru pianist Dan Grigore ? In rest ...s-au afisat in tinute ..."de rupt gura targului " Like · Reply · 12 · 7 hrs 3 Replies · 2 hrs Ioan Dreghici Domnule presedinte cum stam cu pesile la parlamentari ia vedeti ca sa cam intrecut masura ce ar fi sa va uitati un pic si la ceilalti nebuni care va votat in speranta ca va fi totul bine si pentru omul de rind si vedeti si de cei ce lucreaza afara incadrati la pezie in grupa intia de lucru pentru ca ei au ridicat tar ca sa aveti toti parlamentari bani de penzi si de protocoale !!sinteti o trupa de oti Like · Reply · 12 · 8 hrs 4 Replies · 4 mins Daniel Gheorghe Pe cand un nou concediu ..? rapsodia 1 de G.Enescu sigur va surmenat..! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Septembrie 2015, ora 12:54
hehehe , ti-a facut cumva concurenta la aplaudat presedintele ?nu ti-a facut, moi hakoane , ca el si-a revizuit atitudinea atunci cind si-a dat seama de eroare , dar tu ramii mereu acelasi oportunist si obedient fata de PUTERE ! da' ia zi : este ca toti aia de i-au scris presedintelui despre promisiunile alea din campanie , sunt niste pesedisti rupti in cur ?
|
Postat pe: 1 Septembrie 2015, ora 13:11
De la: Black_Friday_, la data 2015-08-31 19:05:28De la: HAAKONN, la data 2015-08-31 17:18:33)))) ce nu-ti convine ba', kktblack !? te supara deranjeaza sau ti-a devenit gretos,ADEVARUL!? REPET: ASA O FI EXPERTULE, la cate bucifalusuri ai supt, lins si pupacit in pdl, GUNOIULE NESIMTIT, ti-a fost foarte usor sa-ti adaptezi actiunile specifie de slugoi cameleonic infect si meschin la turma penalilor,inculpatilor si a condamnatilor din USL. SIKTIR ba' Kktblack! |
|
Postat pe: 1 Septembrie 2015, ora 13:13
interesanta remarca asta cu scosul comentariilor negative la adresa unui presedinte sau monarh !
nu-i asta Calea cea mai sigura de a-i creea omului respectiv Impresia ca-i Iubit de popor , asa ca lui Ceausescu ? asta nu se cheama Manipularea unui Conducator, de orice fel ar fi el ? asta nu inseamna o Deliberata Rupere de Realitatea tarii in care traieste repectivul conducator ? bravos , mai " democratie " intemeiata pe fals si uz de fals !
|
|
Postat pe: 1 Septembrie 2015, ora 13:16
ADEVARUL ?
taci, baaaaa, ca tu nu stii ce-i aia, tu care MINTI si Inseli si -l Denaturezi , zi de zi ! nu mai pronunta cuvintul respectiv ca te-nneci cu el !
|
Postat pe: 1 Septembrie 2015, ora 13:21
De la: gabigabi2, la data 2015-09-01 13:13:17interesanta remarca asta cu scosul comentariilor negative la adresa unui presedinte sau monarh ! dar pe langa epitetele comparatiile si calificativele binemeritate, mai observi sau inveti si tu ceva, babaciune spurcata ! multi vad , putini sunt cei care au observat! gandeste-te profund si bine, naveago nesimtita si ingalata, poate o sa reusesti sa extragi si o concluzie pertinenta dintr-o asemenea observatie care se fundamenteaza pe o fina perceptie analiza si intelegere a unei dovezi certe si resaliste. SIKTIR, proasto nesimtita si ingalata!. ))) ! |
|
Postat pe: 1 Septembrie 2015, ora 13:23
De la: gabigabi2, la data 2015-09-01 13:16:07ADEVARUL ? atunci cand asemenea afirmatii si acuze vin de la o impostoare habarnista si proasta , valoarea lor este nula, iar adevarul este intors pe dos, hodoroago nesimtita ingalata, ai inteles "fa" proasto imbecilizata?SIKTIR ! |
|
Postat pe: 1 Septembrie 2015, ora 13:42
Asta-i ADEVARUL tau pe care-l fluturi zi de zi , crezind ca vei si putea convinge pe cineva cu el ?
chiar atit imbecil esti, incit nu-ti dai seama ca spunind mereu aceleasi minciuni demontabile de toti cei care ma cunosc, iti Invalideaza orice spui ? chiar atit de prost esti sa nu intelegi ca omul prins cu minciuna o data- de doua, de 3 ori Nu mai are niciun credit in fata nimanui ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Septembrie 2015, ora 13:53
De la: gabigabi2, la data 2015-09-01 13:13:17interesanta remarca asta cu scosul comentariilor negative la adresa unui presedinte sau monarh ! Daca asta-i ADEVARUL pe care-l promovezi tu ptr. un Stat de Drept si o Democratie Reala , cu niste Conducatori "constienti " de starea tarii pe care o conduc, atunci nu ma mai mir de ce se-ntimpla-n lumea asta si de ce " adevarul " politicienilor este un fals cit casa si intreaga Lume e-ntemeiata pe Minciuna ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Septembrie 2015, ora 14:23
da' te mirai si regretai ca nu practica cenzura asa cum, vezi doamne, o practica altii , da ? ca doar asta-i spuneai lui @ Black si nu vorbeai despre vreme , nu ? asadar , facind Remarca respectiva, ti-ai devoalat gindul atit de democrat din nascare , la fel ca si al amicului care te-a parasit , ducindu-se la " mosioara " lui cu strugurei !
|
Postat pe: 1 Septembrie 2015, ora 19:12
ati inceput sa ciorditi pana si textele care nu va convin ba' secaturilor ordinare !
sunteti si ati fost imbecilizati de o gasca de sclavi devotati mafiei politice romanesti care au prazitat si paraziteaza mass-media romaneaca ajunsa o veritabila groapa de gunoi jurnalistica a mafiotilor politico-economici si a interlopilor care VA finanteaza existenta.SIKTIR ! ba' 9am, ai ajuns si tu de teapa si in gasca babaciunilor ticaloase, proaste , nesimtie si ingalate, SIKTIR ba' lumpenilor salinisti imbecilizati, ati fost si sunteti niste biete secaturi ordinare, infectilor , SIKTIR ! |
|
Postat pe: 1 Septembrie 2015, ora 19:14
De la: HAAKONN, la data 2015-08-31 18:07:13primele huiduieli ale stalinistilor de teapa ta, nesimtito. VA USTURA TIGVELE, LUMPENILOR STALINISTI, INTR-ATAT DE IMBECILIZATI SUNTETI ! |
|
Postat pe: 1 Septembrie 2015, ora 20:36
Ce imi spuneai tu mie? Reunosteai ca esti cea mai mare jartea penala in viata, un tiriplici, un fanfaron prost cu fite de mare valoare in cap....Taie-ti ba venele, petarda ce esti!
|
Postat pe: 2 Septembrie 2015, ora 07:14
De la: Black_Friday_, la data 2015-09-01 20:36:44Ce imi spuneai tu mie? Reunosteai ca esti cea mai mare jartea penala in viata, un tiriplici, un fanfaron prost cu fite de mare valoare in cap....Taie-ti ba venele, petarda ce esti! da' ce nu ne spunea el noua, dar se jeleste ca o baba ca noi l-am " violat " , desi NU aduce nici o dovada-n sensul asta ?! in schimb a-nceput sa aibe "schimb " de replici cu Adm. , tot in stilul lui caracteristic, dorind sa-l convinga, astfel , ce domn elevat e si cit este el de nedreptatit de lumea-ntreaga ! hai, buna dimineata si spor la treaba !
|
Postat pe: 2 Septembrie 2015, ora 10:24
De la: Black_Friday_, la data 2015-09-01 20:36:44Ce imi spuneai tu mie? Reunosteai ca esti cea mai mare jartea penala in viata, un tiriplici, un fanfaron prost cu fite de mare valoare in cap....Taie-ti ba venele, petarda ce esti! Atat te duce acea tigva de lichea ordinara, atat poti si numai de asa ceva esti in stare pauperule, in rest, nu poti fi altceva decat un big Kktblack, siktir ba' Gunoi infect! Voi, babaciunea ingalata si licheaua infecta, ati violat bunul simt si ratiunea umana, iar acum primiti exact ceea ce meritati intr-un limbaj pe care il intelegeti, exemplificarea, este redata in textul citat si apartine toparlanului urbanizat ajuns pitiponc fruntas ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Septembrie 2015, ora 13:14
MINTI !
|
Postat pe: 2 Septembrie 2015, ora 13:31
ma intriga ceva in legatura cu miile, zecile de mii de refugiati , totusi ! Cum de sunt Lasati sa plece din tara, cind isis considera o Tradare tot ce nu e de acord cu ei si -si omoara atit de usor oponenti ? ori oamenii astia reusesc sa-si caute si calauze, se organizeaza convoaie pe rutele clasice, deja....tocmesc si se-ncarca pe nave care-i transporta-n Italia ....e tare ciudata chestia asta !
|
Postat pe: 2 Septembrie 2015, ora 14:10
daca e sa ma iau dupa criteriile tale de apreciere in care negru e alb si Minciuna e adevar, mi-e ca o sa ma plictisesc traind , caci fiind deja mult prea inteligenta , o sa-mi dau seama cit de pierduta-i Lumea asta avind cetateni ca tine ! dar si daca va veti spori peste suportabil, atunci chiar merita sa piara, caci faceti umbra pamintului degeaba !
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 2 Septembrie 2015, ora 14:41
Si din cati am fost aseara ... ati ramas numai voi doi ...
Vă înjurați pe ruptelea, nu vă jucați ... Mi se pare că vă și place. Parcă ați un cuplu de-ăla clasic, el bețiv și scandalagiu, iute la mânie, bătăuș, ... ea rea de clață, nu se lasă nici moartă, nimic nu-i scapă, ia bătaie dar tot nu-i tace fleanca ... iar se încaieră, iar se împacă măcar aparent, iar zice unul ceva, nu contează ce, iar izbucnește scandalul si tot așa ... harmălaia devine parte din cotidian, ceva firesc, ceva banal ... astfel incât vecinii nu mai sunt impresionați de scandalul ălora de la patru ... Nu mă intrebați de ce dar îmi păreți doi idioți notorii ... Primiți vreun premiu pentru ce postați ? Vă creează vre-o satisfacție ? Aveți nevoie de un consult psihiatric fără nici un dubiu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Septembrie 2015, ora 16:48
TU, DLE."BULEFTRICIAN SILVICA", CE DORESTI, CE-TI PASA, CE INSINUEZI, CA CE ???? PRIN URMARE, DUPA CE TE-AU BESTELIT IN FEL SI CHIP ACESTI DOI ACEFALI, VREI SA NE/IMI DEMONSTREZI CA TU ESTI UN DOMN EMANCIPAT, NU TE COBORI LA NIVELUL CELOR DOUA SCURSURI SOCIALALE, ADICA, LA NIVELUL CELOR DOI MITICI LUMPENSTALINISTI NOSTALGICI, MESCHINI, VULGARI ,TICALOSI, NESIMTITI SI INSISTENTI, INSA NU REALIZEZI CUM POATE PROLIFERA PROSTIA SI NESIMTIREA, LASANDU-I SA SE CREADA DESTEPTI SAU SMEKERI NISTE HABARNISTI NESIMTITI TENACE. "DLE. BULEFTRICIAN SILVICA", TU, STAI JOS SI RELAX, RESPIRA ACELASI AER ATMOSFERIC CU TOTI EMANCIPATII TAI, IAR PE ACESTI BLABLAGII RASPANDACI,PROSTI SI NESIMTITI, LASA-I SA SE CREADA SMEKERI SI SA TE FACA DPDV SOCIAL , POLITIC, ECONOMIC SAU PE LA BUZUNARE, DAR, SA NU AUD CA TE BAZAI CA UN MUCEA CA AI AJUNS UN LEFTERESCU EMANCIPAT SAU VREUN ERUDIT INTELECTUAL RAFINAT DIN TRUPA LUI STAN PATITU-FLAMANZEANU CU TRAISTA-N BAT SI MUCI IN FREZA. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

sa-ti aduc aminte @ Mytcore, in ce hal v-ati facut amindoi de rusine dorind sa-mi demonstrati , eu fiind cu STASUL in mina, cit de buni ingineri erati voi doi si cum va-ntreceati a ma INSULTA, ca 2 barbati bravi si super- educati ce va aflati sub anonimat ?
eeei, ca parca el nu stie ce-a facut si cred ca asta i-a fost obiectivul : distrugerea acestui forum !
si spor la treaba !