Info
x
Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fĂcut
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 22 August 2015, ora 15:51
De la: Black_Friday_, la data 2015-08-22 14:41:52De la: gabigabi2, la data 2015-08-22 08:46:12 n-am indraznit sa le tulbur conversatia si sa le le-ntreb : de ce prost ? tocmai ca sa nu ne certam iarasi, chiar daca eu am mustacit in sinea mea, dar nu cred ca " prost " in sensul asta ci, dupa cum a sunat, a insemnat : ca-i mai prost presedinte chiar si decit E. Constantinescu ! si uite asa , iar votara romanii ce nu trebuia si intrebarea este : dar au votat vreodata asa cum trebuia ? au Avut pe Cine, ca astea fura ofertele, inclusiv pe Vadim, Becali si DD ? P.S pe E. Constantinescu, eu chiar l-am placut si-l mai plac inca dar, Sistemul si Serviciile - alea care ni l-au adus pe Actualul - erau deja reactivate si revigorate si l-au invins ! si ce-nseamna asta ? poiiii, ce sa-nsemne altceva decit ca inca de atunci , pe tabla de sah a Europei, Romania avea definitivat rolul ei de pion miscat asa cum o cer interesele celor care conduc jocul ! |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 August 2015, ora 16:51
De la: gabigabi2, la data 2015-08-22 15:51:14De la: Black_Friday_, la data 2015-08-22 14:41:52De la: gabigabi2, la data 2015-08-22 08:46:12 Emil Constantinescu a fost prost pentru ca nu era nici bolsevic odios ca Ilici, nici smardoi ca basescu. Nu a fost prost, ci moale, nepotrivit pentru functia de presedinte. Dar si daca era mai infipt, tot nu cred ca facea mare branza. Dezamagirea mea a venit de la PNTCD, nu de la Constantinescu. Taranistii au venit la guvernare dupa 7 ani de asteptare si de speranta a celor care vazusera cine sunt cu adevarat iliescu si FSN. Si ce au facut? S-au repezit sa fure si ei ce mai era de furat. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 August 2015, ora 17:10
exact : moale, dar eu i-am dat sensul cel bun, caci omul era un INTELECTUAL , profund democrat in gindire si la fel de Naiv ca noi toti in legatura cu ceea ce ne doream ptr. Romania, dar Planul era altul....eu ramin la parerea asta, caci prea se leaga evenimentele, asa cum s-au derulat si le vedem acum, unele de altele ,intr-o directie Contrara Intereselor Ro si ale romanilor !
nu tin , neaparat, la teoria conspiratiei ,dar Politica Mare nu se face de la o ora la alta ci, pe termen lung si obiectivele sunt urmarite cu tenacitate si, Acum se vad limpede ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 26 August 2015, ora 09:46
Silviuleee, uita-te-ar necazurile , asa cum te-am uitat eu pe tine, moi ! vezi de ce se spune ca a pleca inseamna a muri putin ? iaca d'aia : te uita lumea ! da' pina nu trece luna august, sa nu uit sa- ti zic : La Multi Ani, viata lunga si sanatoasa !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 172 mesaje Membru din: 4/08/2015 |
Postat pe: 26 August 2015, ora 11:55
25 august 2015
Nr. 1394/VIII/3 www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=6637 COMUNICAT Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție Secția de combatere a corupției au dispus trimiterea în judecată a următorilor inculpați: 1. ZAAROUR INGRID - cercetată sub control judiciar, la date faptei președinte al Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților, pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul, 2. IUORAȘ MIHNEA-REMUS cercetat sub control judiciar în altă cauză, vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților, la data comiterii faptelor, pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul, 3. NICOLESCU THEODOR-CĂTĂLIN cercetat în stare de arest la domiciliu în altă cauză, fost vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților, iar la data faptei secretar de stat la Ministerul Justiției, pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul, 4. ZAHARIA LEFTER CONSTANTIN - cercetat sub control judiciar, la data faptei membru al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor, cercetat sub control judiciar, pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul, 5. MARKO ATTILA GABOR cercetat în lipsă întrucât s-a sustras urmăririi penale, la data faptei membru al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor, pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul, 6. NICOLESCU (fostă BĂRBULESCU) IONELA MIHAELA cercetată sub control judiciar, la data faptei membru al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor, pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul, 7. SIMU HORIA cercetat în stare de arest preventiv, economist, pentru săvârșirea infracțiunilor de: - complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul, - spălare a banilor, 8. HANU ALEXANDRU FLORIN arestat la domiciliu în altă cauză, la data faptei, expert evaluator, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul. În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt: La data de 28.02.2008, inculpații Zaarour Ingrid, Iuoraș Mihnea Remus, Nicolescu Theodor Cătălin, Zaharia Lefter Constantin, Marko Attila Gabor și Nicolescu (Fostă Bărbulescu) Ionela Mihaela, în calitate de membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor, deși aveau atribuția exclusivă de a analiza și stabili cuantumul final al despăgubirilor pe baza unui raport de evaluare care să folosească, pentru stabilirea valorii de piață, tranzacții de vânzare-cumpărare efective, au hotărât acordarea despăgubirilor unui cesionar de drepturi litigioase pe baza unui raport de evaluare întocmit de inculpatul Hanu Alexandru Florin, bazat exclusiv pe oferte de vânzare publicate online, ceea ce a condus la supraevaluarea terenului în suprafață de 97.509 mp cu aproape 50%. În aceste condiții, cesionarul drepturilor litigioase, inculpatul Simu Horia a intrat în posesia unor despăgubiri necuvenite, în detrimentul statului român și în condițiile în care membrii Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor au hotărât rezolvarea cu celeritate a dosarului de despăgubire nr. 38386/CC/2007 pe motivele invocate de inculpatul Simu Horia, conform cărora nesoluționarea cu prioritate a dosarului i-ar provoca o puternică stare de stres care i-ar afecta grav sănătatea. Decizia a fost luată cu nerespectării dispozițiilor Legii nr. 247/2005 privind reforma în domeniile proprietății și justiției, precum și unele măsuri adiacente, a Regulamentului de Organizare și Funcționare al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor, a Deciziei nr. 2 din 28.02.2006 a Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor privind ordinea de soluționare a dosarelor înregistrate la Secretariatul Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor și, implicit, a Standardelor Internaționale de Evaluare. Începând cu anul 2006 și până la data de 15.01.2008, Simu Horia a sprijinit și înlesnit nerespectarea prevederilor legale de către președintele, vicepreședintele și membrii Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor, prin depunerea la dosarul de despăgubire nr. 38386/CC/2007 a mai multor înscrisuri (adeverințe medicală și o expertiză extra judiciară) prin care s-au justificat, necorespunzător realității, o stare de sănătate precară și o identificare greșită a terenului, în scopul acreditării ideii de imposibilitate de restituire în natură și de urgență în soluționarea dosarului. Aceasta a asigurat un cadru aparent legal procedurii de despăgubire și care, împreună cu acceptul său dat supraevaluării făcute de evaluatorul Hanu Alexandru Florin, au creat membrilor Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor premisele necesare aprobării raportului de evaluare, întocmit în condiții nelegale. Prin acțiunile sau inacțiunile lor conștiente, inculpații au contribuit la prejudicierea bugetului de stat cu suma de 69.897.373 euro, echivalentul a 254.458.830 lei, și la obținerea unor foloase necuvenite în aceleași cuantum de către inculpatul Simu Horia. Prejudiciul provine din aceea că, în dosarul de despăgubire nr. 38386/CC/2007, a fost stabilită o valoare a terenului în suprafață de 97.509 metri pătrați de 128.276.015 euro (1315,53 euro/mp) echivalentul a 466.770.763 lei, prin supraevaluarea acestuia cu 69.897.373 euro, echivalentul a 254.458.830 lei. După obținerea despăgubirilor, în condiții nelegale, inculpatul Simu Horia cunoscând proveniența ilegală a sumelor de bani obținute din dosarul de despăgubire și în scopul disimulării naturii reale a acestora a procedat la transformarea lor, schimbându-le din lei în valută și apoi transferând cea mai mare parte a fondurilor bănești realizate din valorificarea acțiunilor de la Fondul Proprietatea în favoarea unor societăți off-shore, controlate de către el, cu justificarea contract de împrumut/ restituire împrumut. Din aceste societăți, produsul infracțional a fost utilizat pentru achiziționarea de acțiuni la societăți comerciale din România, răscumpărarea unor creanțe de la bănci, etc. Concret, în perioada martie 2008 august 2008, inculpatul Simu Horia a dispus transferul și a schimbat sumele de 9.577.000 euro, 10.010.000 dolari și 3.828.623 lei, cunoscând că provin din săvârșirea de infracțiuni, în conturile unor societăți de tip off-shore, pentru ca apoi să le transforme în acțiuni la Compania de Construcții Căi Ferate - CCCF București S.A, SC FORADEX SA și CUPROM SA. S-a dispus măsura sechestrului asigurător asupra următoarelor: - conturi bancare inculpaților ZAAROUR INGRID, IUORAȘ MIHNEA REMUS, NICOLESCU THEODOR CĂTĂLIN, SIMU HORIA, - bunuri imobile (clădiri și terenuri) aparținând inculpaților ZAAROUR INGRID, ZAHARIA LEFTER CONSTANTIN, IUORAȘ MIHNEA REMUS, NICOLESCU THEODOR CĂTĂLIN, NICOLESCU (fostă BĂRBULESCU) IONELA MIHAELA, MARKO ATTILA-GABOR, SIMU HORIA - autoturisme de lux aparținând inculpaților IUORAȘ MIHNEA REMUS, NICOLESCU THEODOR CĂTĂLIN și NICOLESCU (fostă BĂRBULESCU) IONELA MIHAELA - alte bunuri aparținând inculpatului SIMU HORIA, constând în ceasuri de marcă în valoare totală de 62.290 euro; 205 opere de artă în valoare totală de 1.919.750 euro; 130 de obiecte de cult și pietre semiprețioase în valoare de 2.005.920 euro și 338.460 lire sterline. Statul Român, prin Ministerul Finanțelor Publice, s-a constituit parte civilă în cauză pentru un prejudiciu total de 69.897.373 euro (echivalentul a 254.458.830). În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații. Dosarul a fost trimis spre judecare Curții de Apel București, cu propunere de a se menține măsurile preventive și asigurătorii dispuse în cauză. Felicitari, D.N.A. ! |
|
Postat pe: 26 August 2015, ora 12:10
Comunicat de presã presidency.ro/?_RID=det&tb=date&id=15923&_PRID=ag (24 august 2015) Ref.: Precizare privind declarațiile de avere depuse de Președintele României, domnul Klaus Iohannis În legãturã cu informațiile apãrute în mass-media referitoare la conținutul declarațiilor de avere ale Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, Departamentul Comunicare Publicã face urmãtoarele precizãri: Toate veniturile obținute de Președintele României, domnul Klaus Iohannis, din închirierea imobilelor deținute în proprietate și coproprietate se regãsesc integral în declarațiile de avere depuse. Nu existã nicio sumã provenitã din chirii care sã nu fi fost declaratã din 2004 pânã în prezent. Totodatã, din chiria pe care a încasat-o în nume propriu, precum și în numele și pentru coproprietar, domnul Klaus Iohannis a achitat toate taxele și impozitele aferente întregii sume provenite din închirierea imobilelor. Toate veniturile au fost menționate în declarațiile de avere depuse succesiv și orice altã modalitate de calcul al acestora constituie doar o speculație, care nu este conformã cu realitatea. |
|
Postat pe: 26 August 2015, ora 12:13
|
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 26 August 2015, ora 13:09
De la: gabigabi2, la data 2015-08-26 09:46:24 Va citesc, va citesc ... Multumesc, la multi ani si tie, Cotoroanto ! Va citesc numai ca nu prea as vrea sa ma mai amestec in troaca nu stiu cum sa spun ... Am facut-o si n-as mai vrea ... De ce sa ma enervez eu cu toti imbecilii (printre care te numeri si tu, dar sa nu mai spui la nimeni ...) de pe forum ? Ete, na, c-am si comis-o ... Nu mai bine imi iau eu un aer superior si doar citesc si gandesc ? Uite, Silviule, ce tampit mai e ala, aia, ia fi atent ce sustine ... Ce-ar fi sa-i zici vre-o doaua peste ochi ? La ce bun ? Stai, ma, linistit, pe curul tau, ca nu te ajuta la nimic ... vezi-ti, ma, de treaba ta, ce-ti trebuie tie balamuc ... neeeee ... sa te injura aia ca pe dracu pentru ca-ti dai si tu cu parerea, nu exista sa nu te injure ... aia din tabara ailalta sigur ... dar te injura si aia de credeai tu ca sunt de acord cu tine ... ca sa vezi, basistii tai ... Dar mai esti basist Silvica tata ? Iti place cum Udrea, devenita mare mosiereasa pe vremea cand pretenul tau basist adica Basescu insusi ne vorbea despre austeritate si aia din jurul lui furau zeci si sute de milioane de euro si el zice ca nu stia ... cum e Silvica ? Cam sa fie, imi zic, nu mai zic nimic ca de-abia asteapta una ca Cotoroanta sa iti spuna ti-am zie eu si tu ma injurai pe vremea aia ... Acum astept sa vad cat au furat astia de-i canta in struna Cotoroanta, astia de la Ponta citire. Nu mai intra pe forum Silvica tata, nu te mai ciorovai cu toti ca nimeni dintre politicieni nu merita sa ii iei apararea sau sa-l votezi, pentru ca e dovedit de catre un grup de cercetatori britanici ca toti fura indiferent ce dau pe goarna... Ca unul ti se pare mai breaz la un moment dat ... e numai pentru ca nu a fost prins deocamdata ... L-ai votat pe Iohannis ... Silvica. Si dupa tine s-au mai luat vreo sase milioane de alegatori... Si Iohannis ? El nimic, e domnitor. Un presedinte altfel. Asa este, Silvica, e foarte altfel. Un presedinte - nimic.N-am mai avut pana acum... Apai nici cu ala de dinainte nu prea ne-a mers bine, avem si datorii de achitat, cu asta la fel ... singurul castig e ca nu mai iese pe-nserat sa critice guvernul. E mai liniste ... in rest, la fel. Ponta da salarii mari oricui cere. Foarte bine ! A marit salariul minim pe economie cu vreo suta de lei (sau doua, nu mai stiu exact) pentru toata lumea, deci a facut ceva si pentru sectorul privat, acum e momentul sa dea bugetarilor. Cum era de asteptat a inceput cu demnitarii ca sa fie cinstiti, misto rau de tot chestia asta, iar pentru medici si aia din invatatmant mai putin, ca astia nu trebuie sa fie chiar atat de cinstiti, de necorupti. La Romatsa a pus un bou batran care sa-i asmuta pe cei cu salarii de peste 10.000 lei pe luna asa ca sa ne mai radem. Despre ce sa vorbesti pe forum Silvica ? Despre cacaturile astea ? Vezi-ti, ma, de treaba. ii doare-n spit pe-aia de parerea ta ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 26 August 2015, ora 18:50
ba pe mine m-a interesat intotdeauna parerea ta si , desi INSISTI in convingerea ca Eu te-am injurat, insist si eu ca sa-ti spun ca NU te-am injurat sau Insultat niciodata !
aaaaa, da, ma-nfierbintam argumentind tot ce s-a vazut ca s-a-ntimplat in timpul " austeritatii " , dar nu te-am insultat NICIODATA, asa cum ai facut-o tu nu o data !.....te rog sa retii asta ca e important ! dar, a trecut .....vorba vine ca a trecut .....ceea ce s-a-nsamintat atunci a rasarit acum .... in rest : NU ma intereseaza PONTA si nici PSD .ul.....eu, cu liberalii, atit cit a mai ramas din ei si , evident : vorbesc despre Tariceanu , stii, da ? .... dar, ptr. corectitudine , trebuie specificat ca G. Oprea l-a "jucat " pe Ponta , marind salariile presedintelui si a parlamentarilor, caci omul cu " interesul national " si-l cunoaste foarte bine , mai intii p'al lui, asa ca are mai multe luntre sub fund ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 August 2015, ora 08:51
De la: gabigabi2, la data 2015-08-18 14:39:12 e o tragedie ce se-ntimpla cu oamenii aia fugiti din tarile lor si care navalesc in Europa, intro migratiune cum tarile occidentale n-au trait-o niciodata ! deh : prea multa " democratie " impusa cu de'a sila in tarile arabe de catre "jandarmul lumii ", democratie venita la pachet cu multele racile ale lumii noastre : droguri, coruptie, prostitutie .... acum, toate astea se razbuna si acesti oameni devin niste pioni importanti in lupta pentru islamizarea Europei ! .....cu alte cuvinte : e mai groasa decit amentarea asteroidului ce , zice-se , vine peste noi ! da' pina vine el , daca o veni, granitele sunt luate - la modul cel mai concret - cu asalt ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 August 2015, ora 11:33
www.youtube.com/embed/IfYX6PaPTuo
September 28th 2015 The Event Horizon www.nasa.gov/jpl/nasa-there-is-no-asteroid-threatening-earth NASA: There is No Asteroid Threatening Earth "There is no scientific basis -- not one shred of evidence -- that an asteroid or any other celestial object will impact Earth on those dates," said Paul Chodas, manager of NASA's Near-Earth Object office at the Jet Propulsion Laboratory in Pasadena, California. www.youtube.com/embed/hDmlB2_BCN8 www.youtube.com/embed/Oq8lEKAY_fI www.youtube.com/embed/xgkuasnJaVg Radar-Asteroid UW158 ignoranta si prostia si-au dat mana cu lenea intelectuala si cu o nesimtire colosala incearca sa discrediteze un sistem socio-politico-economic in care principiile si valorile umaniste SI democratice ale statului de drept garanteaza: egalitatea de sanse, o competitivitate intr-un cadru onest si echitabil, prosperitatea si libertatea tuturor cetatenilor, catre exact aceste state se indreapta cohortele de imigranti din Siria, Afganistan,Irak, Libia, Maroc etc. de ce nu migreaza acesti imigranti arabi spre Rusia, de ce nu se indreapta spre statele arabe foarte bogate, (ar fi cele 7 Emirate -Emiratele Arabe Unite-, Brunei,Qatar, de ce fuge aceasta imensa multime de oameni din tarile lor de origine (MUSULMANE) si vor sa ajunga in EUROPA OCCIDENTALA? de ce au imigrat peste 4.5 MILIANE DE ROMANI din Romania spre intr-atat de mult hulitul eurocapitalism occidental? |
|
Postat pe: 27 August 2015, ora 13:30
cuvintul PION din postarea mea e raspunsul la intrebarea ta : De CE nu se orienteaza colo sau dincolo ? pentru ca fara sa stie , acesti oameni, au devenit piese importante intrun razboi / manevra de ocupatie a Europei si unde-si vor duce dupa ei religia , cutumele si felul de a trai , Impunindu-le - asa cum au facut si occidentalii - valorile lor morale !
|
Postat pe: 27 August 2015, ora 13:42
" hulitul capitalism occidental " n-ar fi CRITICAT de mine , de altii si chiar de unii dintre ei , DACA n-ar fi atit de Rapace !
Daca fluturind steagul democratiei, ar Trata tarile mai mici sau mai sarace, CORECT .... Daca n-ar saraci tarile pe unde-si exporta " marfa" si-n schimb n-ar reduce tara respectiva la nivel de Colonie ! Daca nu si-ar Impune valorile asa zis democratice , prin Dictarea politicii ce trebuie facuta, NU in favoarea tarii respective ci, a intereselor lor ! Daca n-ar face prozelitism homosexual, impunind unor tari ca Romania , o asemenea mizerie si Daca nu si-ar impune acel proiect de monitorizare a tot ce se spune sau se scrie , care Incalca insasi Democratia atit de mult clamata ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 August 2015, ora 13:53
si-n alta ordine de idei, dar nu prea departe, felicita-ti perechea prezidentiala pentru Mofturile de STAPINI etalate cu nerusinare !
iar madam , ca nu-i decit o provinciala AJUNSA , TAIE 40 de copaci ptr. simplul motiv ca atrag tintarii care o deranjeaza ! ce zice Garda de Mediu, ca Partidul Ecologist am auzit deja ce spune ?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 August 2015, ora 15:52
DIN PARTEA UNEIA CU TIGVA PLINA NUMAI DE PROSTII, ESTE DE ASTEPTAT SI ESTE CEVA NORAL SA AJUNGA LA ASEMENEA CONCLUZII INEPTE. DACA NU ESTI O PROASTA IMBECILIZATA PLENAR, ATUNCI IN MOD SIGUR DIN PREA MULTA PROSTIE CARE ITI ZACE IN TIGVA, INCERCI S-O COMBINI CU IMENSA CANTITATE DE NESIMTIRE SI TICALOSIE CARACTERISTICA, PENTRU A EVITA EXTRAGEREA UNOR CONCLUZII RATIONAL-CORECTE DIN ANALIZA SITUATIILOR RESPECTIVE. INSA, DEGEABA TIGVA, DACA-I GOALA SAU PLINA CU IDIOTENIILE PROPAGANDISTICE oricae PION poae fi transformat intr-o piesa importanta SI FOLOSIT PENTRU A CASTIGA ORICE JOC, GEOSTRATEGIC, SOCAL, ECONOMIC, POLITIC, FINANCIAR ETC. INSA numai sa fie educat, instruit si jucat intr-o startegie conforma unui plan conceput si implementat de o veritabila elita conducatoare a TUTUROR PIONILOR, alfel , poinii sunt CONSIDERATI intr-atat de neimportanti si sacrifcabili in interesul unor SMEKERI URBANIZATI incat ajung chiar si PIONII sa se sacrifice ei INSISI de-a-npulea CA PROSTII. |
|
Postat pe: 27 August 2015, ora 17:19
cognitivule ....si nu prea , ptr. ca esti uluitor de superficial si ofticat .....DACA citeai cu ceva mai multa atentie prima si a doua postare cu subiectul PIONI , ai fi Inteles ce spun si nu mai aveai de ce face mereu si mereu acelasi comentariu ajuns ca o placa uzata , tu insuti fiind un EXPIRAT !
|
Postat pe: 27 August 2015, ora 17:24
De la: gabigabi2, la data 2015-08-27 13:30:05cuvintul PION din postarea mea e raspunsul la intrebarea ta : De CE nu se orienteaza colo sau dincolo ? pentru ca fara sa stie , acesti oameni, au devenit piese importante intrun razboi / manevra de ocupatie a Europei si unde-si vor duce dupa ei religia , cutumele si felul de a trai , Impunindu-le - asa cum au facut si occidentalii - valorile lor morale ! Hakoane , esti un " cognitiv " ultra- habarnist , DACA nu intelegi ca exista o Strategie de invadare a Europei si acei oameni sunt o masa de manevra .... hai, citeste si intelege ce spun si poate te dumiresti si tu in legatura cu ceea ce se-ntimpla ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 August 2015, ora 17:29
De la: gabigabi2, la data 2015-08-27 13:53:31si-n alta ordine de idei, dar nu prea departe, Felicita-ti perechea prezidentiala pentru Mofturile de STAPINI etalate cu nerusinare ! care-i Amenda ptr. taieri Ilegale de copaci , acum cind intreaga lume e tot mai atenta la Protectia Mediului inconjurator ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 August 2015, ora 14:30
vai de capul tau de idioata nesimtita si ingalata, visezi numai cai verzi pe pereti si delirezi numai cretinitati din acea tigva vacuumata, hodoroago ingalata si nesimtita!
bati tasta ca idioata, scoti numai baliverne din acea tigva si pui acel bot imbalosat la toate ineptiile pe care le devereaza in spatiul virtual: -toti conspirationistii , -toate scursurile care se ocupa cu raspandirea ezoterismelor, -toti salatanii ordinari religiosi, -toti propagandistii stalinisti, -toti diversionistii anticapitalisti insa, nuu esti in stre sa citesti si sa intelegi o informatie derivata dintr-o dovada, o informatie dintr-o situatie reala, certa si vertificabila, nu esti in satre sa distingi intre realitate si iluze, intre factual si utopic, intre o informatie realista si una aiurstica. cum ramane cu asteroidul din 15 septembrie 2015, acesta va lovi sau nu Pamantul ? or este tot o balarie virtuala pe care tu ai ingurgitat-o ca o Joiana consacrata ? iti este imposibil sa admiti ca: - statele din europa occidentala spre care se indreapta aceasta cohorta imensa de indivizi islamisti, sunt state: laice,(stii ce inseanma stat laic si care este rolul jucat de religie intr-un stat laic?) de drept, democrate, capitaliste, libere si prospere. - sunt conduse de politicieni competenti si in marea lor majoritate onesti, interesati (preponderent) de progresul siintifico-tehnologic, libertatea si prosperitatea sociala a cetateanului, pe care il reprezinta, conduc si administreaza, cetatean/i caruia/ora ii/le servesc la modul concret si eficace interesul social general sau interesul specific diverselor comunitati locale dpdv: financiar, economic, cultural etc. straduindu-se pentru a le asigura excelente conditii de viata intr-un cadru legal si social optime sau la cele mai inalte standarde atinse de civilizatiile libere si democratice capitaliste, (eurooccidentala si nu numai) cele mai bune conditii de: educatie, instructie, cultura, sanatate, drept, mediu, ordine etc. in lumea islamica religia face ravagii, adevarate masacre in numele lui dzeu si mahomed. primitivismul religios impus la nivel social a generat: foame, sete, incultura, analfabetism stiintific de masa si primitivism abrutizat, coruptia si iresonsabilitatea liderilor religiosi de clna si trib i-a impins in prapastia civilizatiilor la inceput de sec XXI, le-au vandut pe nimic resursele naturale si forta de munca, i-au imbecilizat si spoliat sistematic promitandu-le o viata de apoi paradisiaca in raiul Celui Mai Mare DUMNEZEU, iar ei, nefericitii imigranti de astazi, le-au crezut toate aceste ineptii religioase. singura lor sansa de supravietuie este invadarea europei rospere au acceptarea recolonizarii asaziselr state independente de catre civilizatiile capitaiste avansate. -sunt incapaili sa isi exploateze si comercializeze propriile resursele naturale, analfabetismul lor si rapacitatea iresponsabila a liderilor religiosi din clan sau trib, i-au impins intr-o saracie sociala si religioasa imbecilizanta vecina cu extinctia fiintei umane. -sunt incapabili sa se auto-educe si instruiasca la nivelul cunostintelor medii pe care le au la dispozitie in spatiul virtual, iau cu asalt europa occidentala in speranta ca vor supravietui insa habar n-au ceea ce ii asteapta daca reusesc sa ajunga in civilizatiile pe care le considera ultima lor speranta de supravietuire. -sunt indivizi rupti total de lumea civilizata si avansata tehologic, iar somajul in eurpa occidentala se mentine la cote destul de ridicate, cum vor supravietui acesti nefericiti a caror mentalitate religoasa primeaza in fata realismului occidental, din banii cui se vor intretine zilnic, pe bani cui se vor educa in spirit eurooccdental si pe bani cui se vor instrui pentru a dobandi cunostinele necesare suravietuirii intr-o civilizatie eurooccidentala tehnologizata si informatizata pentru a-s castiga existenta? -daca nu sfarsesc rapid pe fundul Marii Mediteraneene vor sfarsi lent si sigur in spatiul european, asa ca, tot dun drac, nu rezolva nimic si nu-si vor putea rezolva situatia disperata in care se regasesc. -mai bine ar accepta secularizarea islamului, reconolizarea, sau regimurile totalitare in care si-au petrecut ultima jumatate de secol. au demonstrat ca sunt incapabili sa-si reconstruiasca propriile state pe fundamentul principiilor umaniste ale drepturilor omului, ale principiilor capitaliste, ale democratiei si libertatii umane. |
|
Postat pe: 28 August 2015, ora 14:37
ala pe care l-ai votat tu la prezidentiale, Puie Monta, va pierde 8 MILIARDE de euro pana la sfarsitul acestui an, erau 8 Miliarde de EURO NERAMBURSABLI, iar socrul acestuia, teologul economist Sarbu, si-a insusit impreuna cu Hrebengiuc vreo 40.000 ha. de padure din care doreau sa defriseze toti arborii.
unde era garda de mediu atunci cand s-au defrisat padurile ROMANIEI? 40 de arbori ajunsi la maturitate este recomandat sa fie exploatati, adevarata problema, ce fel de arbori vor fi plantati in locul celor 40 de arbori doborati. |
|
Postat pe: 28 August 2015, ora 17:02
nici-unul, ptr. ca atrag tintarii si , in nesimtirea si inconstienta lor , o ciupesc pe " prima doamna"
|
Postat pe: 28 August 2015, ora 17:05
De la: gabigabi2, la data 2015-08-27 08:51:13De la: gabigabi2, la data 2015-08-18 14:39:12 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 August 2015, ora 17:23
si acum, NARODULE, dupa ce-ai insirat binefacerile traiului intr-o tara bogata si dezvoltata - in cea mai mare parte intemeiata pe RAPT - spune-ne si beneficiile celor din tarile transformate-n COLONII , cu resursele furate si mina de lucru- tinuta in mod special- ieftina !
|
|
Postat pe: 28 August 2015, ora 17:38
SIKTIR, idioato nesimtita si ingalata!
baga la tigva, prostanco NESIMTITA SI NU TE MAI KK PE TINE CA ESTI O PROASTA CONSACRATA SI O NESIMTITA INGALATA NOTORIE ! vai de capul tau de idioata nesimtita si ingalata, visezi numai cai verzi pe pereti si delirezi numai cretinitati din acea tigva vacuumata, hodoroago ingalata si nesimtita! bati tasta ca idioata, scoti numai baliverne din acea tigva si pui acel bot imbalosat la toate ineptiile pe care le devereaza in spatiul virtual: -toti conspirationistii , -toate scursurile care se ocupa cu raspandirea ezoterismelor, -toti salatanii ordinari religiosi, -toti propagandistii stalinisti, -toti diversionistii anticapitalisti insa, nuu esti in stre sa citesti si sa intelegi o informatie derivata dintr-o dovada, o informatie dintr-o situatie reala, certa si vertificabila, nu esti in satre sa distingi intre realitate si iluze, intre factual si utopic, intre o informatie realista si una aiurstica. cum ramane cu asteroidul din 15 septembrie 2015, acesta va lovi sau nu Pamantul ? or este tot o balarie virtuala pe care tu ai ingurgitat-o ca o Joiana consacrata ? iti este imposibil sa admiti ca: - statele din europa occidentala spre care se indreapta aceasta cohorta imensa de indivizi islamisti, sunt state: laice,(stii ce inseanma stat laic si care este rolul jucat de religie intr-un stat laic?) de drept, democrate, capitaliste, libere si prospere. - sunt conduse de politicieni competenti si in marea lor majoritate onesti, interesati (preponderent) de progresul siintifico-tehnologic, libertatea si prosperitatea sociala a cetateanului, pe care il reprezinta, conduc si administreaza, cetatean/i caruia/ora ii/le servesc la modul concret si eficace interesul social general sau interesul specific diverselor comunitati locale dpdv: financiar, economic, cultural etc. straduindu-se pentru a le asigura excelente conditii de viata intr-un cadru legal si social optime sau la cele mai inalte standarde atinse de civilizatiile libere si democratice capitaliste, (eurooccidentala si nu numai) cele mai bune conditii de: educatie, instructie, cultura, sanatate, drept, mediu, ordine etc. in lumea islamica religia face ravagii, adevarate masacre in numele lui dzeu si mahomed. primitivismul religios impus la nivel social a generat: foame, sete, incultura, analfabetism stiintific de masa si primitivism abrutizat, coruptia si iresonsabilitatea liderilor religiosi de clna si trib i-a impins in prapastia civilizatiilor la inceput de sec XXI, le-au vandut pe nimic resursele naturale si forta de munca, i-au imbecilizat si spoliat sistematic promitandu-le o viata de apoi paradisiaca in raiul Celui Mai Mare DUMNEZEU, iar ei, nefericitii imigranti de astazi, le-au crezut toate aceste ineptii religioase. singura lor sansa de supravietuie este invadarea europei rospere au acceptarea recolonizarii asaziselr state independente de catre civilizatiile capitaiste avansate. -sunt incapaili sa isi exploateze si comercializeze propriile resursele naturale, analfabetismul lor si rapacitatea iresponsabila a liderilor religiosi din clan sau trib, i-au impins intr-o saracie sociala si religioasa imbecilizanta vecina cu extinctia fiintei umane. -sunt incapabili sa se auto-educe si instruiasca la nivelul cunostintelor medii pe care le au la dispozitie in spatiul virtual, iau cu asalt europa occidentala in speranta ca vor supravietui insa habar n-au ceea ce ii asteapta daca reusesc sa ajunga in civilizatiile pe care le considera ultima lor speranta de supravietuire. -sunt indivizi rupti total de lumea civilizata si avansata tehologic, iar somajul in eurpa occidentala se mentine la cote destul de ridicate, cum vor supravietui acesti nefericiti a caror mentalitate religoasa primeaza in fata realismului occidental, din banii cui se vor intretine zilnic, pe bani cui se vor educa in spirit eurooccdental si pe bani cui se vor instrui pentru a dobandi cunostinele necesare suravietuirii intr-o civilizatie eurooccidentala tehnologizata si informatizata pentru a-s castiga existenta? -daca nu sfarsesc rapid pe fundul Marii Mediteraneene vor sfarsi lent si sigur in spatiul european, asa ca, tot dun drac, nu rezolva nimic si nu-si vor putea rezolva situatia disperata in care se regasesc. -mai bine ar accepta secularizarea islamului, reconolizarea, sau regimurile totalitare in care si-au petrecut ultima jumatate de secol. au demonstrat ca sunt incapabili sa-si reconstruiasca propriile state pe fundamentul principiilor umaniste ale drepturilor omului, ale principiilor capitaliste, ale democratiei si libertatii umane. |
|
Postat pe: 28 August 2015, ora 17:57
la ce sa astepti de la un Maidanez de forum !?
la bale de ciine turbat si rahateala pe unde-i vine si cind ii vine !
|
|
Postat pe: 28 August 2015, ora 17:59
De la: gabigabi2, la data 2015-08-28 17:23:05 NARODULE, spune-ne acum si beneficiile celor din tarile transformate-n COLONII , cu resursele furate si mina de lucru- tinuta in mod special- ieftina si care n-au nici-o sansa de un viitor mai bun ! |
|
Postat pe: 28 August 2015, ora 19:28
siktir, idioato nesimtita ingalata!
colonialismul a fost o etapa istorica in evolutia civilizatiilor insa comunitaile care si-au cucerit sau le-au fost oferite independenta, marea majoritate n-au stiut sa-si construiasca propriile civilizatii alunecand in prapastia ideologiilor religioase care le-au oferit o viata mizera in realitate si le-au promis o viata de apoi utopica intr-o societate paraisiaca. consecintele!? se observa si constata cu ochiul liber: naivi, ignoranti si analfabeti, niste fanatici abrutizati si imbecilizati, religios, niste paria ai civilizatiilor laice umane contemporane care fug din propriile teritorii de frica executiilor religioase in numele lui Allah, de foame, de sete si absenta oricaror certitudini privind propria lor existenta viitoare. |
|
Postat pe: 29 August 2015, ora 08:33
IN CONCLUZIE: BALIVERNELE DESPRE ASTEROIDUL DIN 15 SEPTEMBRIE 2015 PRIN INTERMEDIUL CARORA S-A PROFETIT CA ASTEROIDUL RESPECTIV VA LOVI PAMANTUL SUNT SIMPLE ABERATII ALE UNOR NEISPRAVITI, IAR DIN PRETINSII, 40 DE ARBORI CARE AR FI FOST DEFRISATI DIN ORDINUL EXPRES AL LUI CARMEN IOHANNIS, SE CONFIRMA NUMAI 5 ARBORI CARE AU FOST TAIATI DIN ORDINUL RA-PPS, "deoarece erau uscaþi ºi exista riscul prãbuºirii lor."
IDIOATO NESIMTITA SI INGALATA, IAR AI FOST MANIPULATA DE SARLATANII ORDINARI DIN MASS-MEDIA, INTR-ATAT DE NAIVA SI PROASTA ESTI INCAT IAR AI PUS ACEL BOT IMBALOSAT DE JOIANA BALIGOASA LA BALIVERNELE PE CARE LE-AU VEHICULAT IN MASS-MEDIA TOTI NEISPRAVITII. admin.stiripesurse.ro/media/image/201508/w800/media-144076881328... "În imobilul Vila Nufãrul nu au fost efectuate lucrãri de reamenajare/reconstrucþie, ci doar lucrãri de curãþenie, igienizare/întreþinere curentã. Lucrãrile menþionate au fost efectuate cu personal propriu, nefiind alocate sume suplimentare pentru manoperã, cheltuielile fiind legate numai de materiale ºi produse specifice de curãþenie. Curtea imobilului Vila Nufãrul nu a fost defriºatã, ci au fost tãiaþi 5 copaci, respectiv plopi, deoarece erau uscaþi ºi exista riscul prãbuºirii lor." Regia Autonomã Administraþia Protocolului de Stat hodoroago IDIOATA , nesimtita si ingalata, SICTIR CU BALIVERNELE TALE PE CARE LE VEHICULEZI CA O TOAPA PROASTA si NESIMTITA ! |
|
Postat pe: 29 August 2015, ora 15:28
chiar nu vrei sa-ti iei sama la cum vorbesti, NESIMTITULE ? INCETEAZA cu Insultele , LASULE care te ascunzi dupa un avatar de unde INFESTEZI cu Denaturarile si Minciunile tale tot forumul ! scirbosule si, asaaaa, ca chestie : daca tu te uiti in gura RAAPS si Crezi ce spun cei de acolo , cind este atit de evidenta dorinta de a acoperi oala ce da-n clocot, esti un naiv cit toate zilele , mai ceva decit cei cu asteroidu' !
|
Postat pe: 30 August 2015, ora 15:14
extraordinar, ai innebunit de tot s'ai inceput sa URLI !....sa fie la tine, amarasteanule !
|
|
|

mda ! si ca sa citez niste personaje importante : " ASTA E " si, continui cu citarea celui de'al 2 lea beneficiar al acestei justitii independente cu magicul : " GHINION " !
si intrebarea este : dar au votat vreodata asa cum trebuia ? au Avut pe Cine, ca astea fura ofertele, inclusiv pe Vadim, Becali si DD ?
Silviuleee, uita-te-ar necazurile , asa cum te-am uitat eu pe tine, moi !
chiar nu vrei sa-ti iei sama la cum vorbesti, NESIMTITULE ? INCETEAZA cu Insultele , LASULE care te ascunzi dupa un avatar de unde INFESTEZI cu Denaturarile si Minciunile tale tot forumul ! scirbosule