back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fĂcut

Pagini: << 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 16 August 2015, ora 09:22

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 16 August 2015, ora 09:24

De la: HAAKONN, la data 2015-08-16 09:22:02

nesimtito, vezi-ti de jegul tau, ingalato !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 August 2015, ora 09:47

vai de capul tau amarastean , mi-e si mila de tine, prapaditule !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 August 2015, ora 09:53

e unu' pe aici , saracu' de el, cu mintile ratacite, ce aduna de prin gunoaie sticle goale, doze si ce mai gaseste si el...
si, tot ca tine , are Inchipuiri cu care vorbeste, le raspunde, se cearta cu ele sau , ramine-n mijlocul strazii si se zbate , inchipuindu-si ca se lupta cu dusmanul nevazut pentru noi, dar atit de viu in mintea lui !
cam tot asa-i si cu tine ....cam asta ti-e starea si nu mai vreau sa-mi fac pacat cu tine si sa te contrez, ca esti destul de batut de Dumnezeu !

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 16 August 2015, ora 10:02

. si de la capat.

insistenta prostilor nesimtiti care se cred smekeri .... ingalato, insista si vei primi exact ceea ce meriti, jigodie stalinista ordinara !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 August 2015, ora 10:27

himmmm....ti-o cam cauti cu luminarea , amaritule !

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 16 August 2015, ora 10:27

siktir, ingalato nesimtita !

spala-ti jegul din creier si de pe tine, hodoroago schizofrenica!

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 August 2015, ora 18:04

De la: gabigabi2, la data 2015-08-16 09:53:55e unu' pe aici , saracu' de el, cu mintile ratacite, ce aduna de prin gunoaie sticle goale, doze si ce mai gaseste si el...
si, tot ca tine , are Inchipuiri cu care vorbeste, le raspunde, se cearta cu ele sau , ramine-n mijlocul strazii si se zbate , inchipuindu-si ca se lupta cu dusmanul nevazut pentru noi, dar atit de viu in mintea lui !
cam tot asa-i si cu tine ....cam asta ti-e starea si nu mai vreau sa-mi fac pacat cu tine si sa te contrez, ca esti destul de batut de Dumnezeu !

Asa e si dezaxatul asta de KAAKAONN, un biet cretin cu creierul imbibat de dejectii....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 August 2015, ora 18:26

e un om chinuit de demonii din el si cine crede ca Iadul nu exista, se-nseala ! pentru multi ca el, Iadul e in Mintea lor si nu cred sa fie chin mai mare de;atit !

Ce faci ? pe unde ai fost, caci ti-am simtit lipsa.....dar ai vazut c-am tinut forumul " cald " !

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 16 August 2015, ora 19:10

De la: HAAKONN, la data 2015-08-16 10:02:49. si de la capat.

insistenta prostilor nesimtiti care se cred smekeri .... ingalato, insista si vei primi exact ceea ce meriti, jigodie stalinista ordinara !

au iesit saraciile sa-si expuna prostia , nesimtirea, oftica si invidia, obsesiile paranoice, scenaritele si profetiile aiuristce, obscurantismul si promiscuitatea in care baltesc si care le macina existenta.

ba' kktback, te-ai reincarnat ba gerontoneclofilule numai pentru a-i linge bomboana de pe coliva hadoroagei staliniste, jegoasa si nesimtita, dar puti a hoit clonat ba', idiotule nesmtit !

siktir ba', lumpenilor mizerabili, siktir ba jigodiilor staliniste, spalati-va jegul din creiere si de pe voi schizofrenicilor masochisti, imbecilizati, siktir ba' idiotilor nesimtiti !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 16 August 2015, ora 19:12

De la: gabigabi2, la data 2015-08-16 18:26:59e un om chinuit de demonii din el si cine crede ca Iadul nu exista, se-nseala ! pentru multi ca el, Iadul e in Mintea lor si nu cred sa fie chin mai mare de;atit !

Ce faci ? pe unde ai fost, caci ti-am simtit lipsa.....dar ai vazut c-am tinut forumul " cald " !

Am fost putin plecat in nord, "pe marginile albului fiord".... Totul verde, cer limpede, maxim 25 de grade si oamenii se bucurau de "vara".

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 16 August 2015, ora 19:19

e gogonata!
a ajuns sa si-o creada si el jumatate saupe de-a-ntregu', n' ashia!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 16 August 2015, ora 20:41

De la: HAAKONN, la data 2015-08-16 19:19:07 e gogonata!
a ajuns sa si-o creada si el jumatate saupe de-a-ntregu', n' ashia!

Zau? Sa mori tu cu capul in WC daca nu ai dreptate?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 August 2015, ora 17:26

De la: Black_Friday_, la data 2015-08-16 19:12:04
De la: gabigabi2, la data 2015-08-16 18:26:59e un om chinuit de demonii din el si cine crede ca Iadul nu exista, se-nseala ! pentru multi ca el, Iadul e in Mintea lor si nu cred sa fie chin mai mare de;atit !

Am fost putin plecat in nord, "pe marginile albului fiord".... Totul verde, cer limpede, maxim 25 de grade si oamenii se bucurau de "vara".

aaaa, poi la 25 grade, te cred ca naduseau deja !
ehhhh, bine de ei, dar rau ptr. ghetarii Terrei si, implicit ptr. noi toti, in final !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 August 2015, ora 17:31

acu' astept cu interes " ploaia care va veni " , atit de dorita de oameni, pamint si animale !
si, apropo de animale , m-am ingrozit de ce spuneau sustinatorii bestiilor alor 7 golani violatori si ma-ntrebam ce-ar mai zice daca li s-ar fi intimplat lor sau fiicelor lor asa ceva ?! aia ANIMALE turbate !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 17 August 2015, ora 19:03

De la: gabigabi2, la data 2015-08-17 17:31:56acu' astept cu interes " ploaia care va veni " , atit de dorita de oameni, pamint si animale !
si, apropo de animale , m-am ingrozit de ce spuneau sustinatorii bestiilor alor 7 golani violatori si ma-ntrebam ce-ar mai zice daca li s-ar fi intimplat lor sau fiicelor lor asa ceva ?! aia ANIMALE turbate !

www.youtube.com/watch?v=Kv0r3-hiN74

www.youtube.com/watch?v=ow1Vub9e_Bg

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 August 2015, ora 07:57

De la: Black_Friday_, la data 2015-08-17 19:03:26
De la: gabigabi2, la data 2015-08-17 17:31:56acu' astept cu interes " ploaia care va veni " , atit de dorita de oameni, pamint si animale !

www.youtube.com/watch?v=Kv0r3-hiN74

www.youtube.com/watch?v=ow1Vub9e_Bg[/quote]

aaaa, grozav, dar am crezut ca mi-l dai pe Florian Pittis cu Colibri si " ploaia care va veni " !
buna dimineata si spor la treaba !

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 18 August 2015, ora 12:13

Secursiti, ofiteri acoperiti, plagiatori, demagogi, mafioti, neo comunisti, incompetenti. Romania e stat balcanic, nu?

tripleta: iliescu -vacaroiu-roman & co. de sunet si lumini, a neocomunistilor reevaluati: brucan, martian dan, barladeanu, isarescu, nastase, viculescu, talpes, daianu, magureanu etc.

Demagogi, incompetenti, ofiteri securisti acoperiti, plagiatori, mafioti, avari, nesimtiti, (comunisti si neo comunistii) efectele ?
Au intos Romania pe vremea regimurilor fanariote, Romania este un stat BALCANIC, nu ? Sau pre bananiera !?

Europa, este invadata de imigarantii africani din tarile musulmane si nu poate rezolva eficient aceasta problema insa....

In Balcani, poate fi posibil orce, daca europenii nu vor sa-si recolonizeze fostele teritorii de peste mari si tari, altfel, foametea, inapoierea, absenta: managementului politic si economic de stat, a educatiei si a sistemelor de invatamant si sanatate a populatiei etc. vor fi pietrele de moara care vor zadanici eforturile europenilir adevarati depuse pentru rezolvarea problemelor migrationiste.

Herr Werner, cati ?
Numai vreo 3,000 relocati de prin insulele grecesti si Hitaly, in Banat !?
Cam putini, avand in vedere cele peste 4,5 mil. -de romani- care si ei sunt imigranti prin Europa.
Herr Werner, Cate SATE ROMANESTI au fost deopulate si rase de e Hata Administrativa a Romaniei in ultimii 25 de ani ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 August 2015, ora 14:39

adica, ce spui tu despre recolonizarea fostelor colonii ? ale cui ? ale Spaniei, Angliei, Olandei, Frantei sau Portugaliei ? si cum s-ar putea face asta , efectiv ? ar accepta fostele colonii la o intoarcere in timpul acela ? eu nu pot sa cred ca e posibil asta ! dar ar fi foarte posibil ca, Europa si lumea occidentala, toata, sa-si mai reduca RISIPA colosala si sa Aloce sume ptr. dezvoltarea zonelor defavorizate ale lumii !

si ce spui mata despre cele 3 mii de "relocati " , ca n-am auzit de asa ceva ?!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 19 August 2015, ora 05:38

Romania, tara presedintelui bine ascuns.

S-a aflat unde a dispărut președintele Iohannis! ”Este pentru prima dată în 25 de ani...”

Președintele României, Klaus Iohannis este dispărut din fața opiniei publice de trei săptămâni. Ultimul mesaj trimis de el a fost cu ocazia Zilei Marinei.

Într-un articol recent, Ion Cristoiu afirma că este pentru prima dată în ultimii 25 de ani când un președinte dispare și nimeni nu mai știe nimic de el.

„Stiu sigur ca vineri la pranz dl Klaus Iohannis rupe usa Cotrocenilor, deci el nu sta, nu l-ar gasi nici daca incepe un razboi atomic vinerea dupa-amiaza, pentru ca el considera ca weekendul lui de bugetar trebuie respectat cu sfintenie. De ce face asta? Pentru ca el stie ca nu trebuie sa rezolve el anumite chestiuni, le rezolva baietii, sistemul. N-am pomenit in cei 25 de ani ca un presedinte sa dispara pur si simplu sa nu mai stii nimic de el, adica nu a fost la Ziua Marinei, nu apare. Ati verificat poate nu mai traieste sa ma ierte dl Klaus Iohannis dar nu exista asa ceva, presedintele Romaniei este obligat sa dea un semn ca exista, e acolo, ca a mai facut ceva, or e un semn ca el nu exista", a spus Cristoiu la Romania TV.

"E pentru prima dată după 25 de ani când un președinte dispare. Poate el nu mai trăiește. Asta dovedește că el nu mai există. Nimeni nu l-a mai văzut în ultimele săptămâni. Nu el a câștigat alegerile. El era un prapure plimbat prin București de Servicii. El crede că el le-a câștigat. El crede că va sta 10 ani la Cotroceni. A participat la 2 așa-zise confruntări care erau aranjate. Are noroc că e Victor Ponta premier și își poate permite. O să vedem peste un an cum merge această strategie", a mai spus Cristoiu la România TV.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 August 2015, ora 13:38

...bine ascuns si bine pazit de SPP de spaima nustiucui si daca tot n-are nimic de zis, atunci nici adm. prezidentiala n-are ce comunica ! logic, nu ?
oricum, asta-mi spune mie, cetatean al Romaniei , ca lozinca aia cu "presedintele e al TUTUROR romanilor " e alt vax albina ca si chestia cu democratia si atita timp cit Nu are guvernul domniei sale la guvernare, nu-l intereseaza mai nimic ....eiiii, exagerez, desigur asa un piculet , l-a interesat : Marirea salariului , reamenajarea vilei prezidentiale, un avion- 2 ....chestii d'astea miticutze ce nu depasesc citeva zeci- sute de milioane de euroi !

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 20 August 2015, ora 13:19

19 august 2015
Nr. 1384/VIII/3

COMUNICAT

Ca urmare a solicitărilor transmise de reprezentanții mass media Ăźn cursul zilei de 19 august 2015, legate de unele informații vehiculate Ăźn spațiul public referitoare la dosarul privind presupuse acte asimilate corupției săvĂąrșite la companiile energetice Turceni și Rovinari, cauză mediatizată prin comunicatele nr. 1028/VIII/3 din 05 iunie 2015 și nr. 1254/VIII/3 din 13 iulie 2015, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:

Ca urmare a finalizării raportului de expertiză fiscală și contabilă dispusă Ăźn cauză, la data de 19 august 2015, inculpatului Ponta Victor –Viorel i s-a ĂźnmĂąnat un exemplar al expertizei și i s-a comunicat faptul că s-a dispus măsura sechestrului asigurător asupra unui apartament aflat Ăźn proprietatea inculpatului, Ăźn vederea recuperării prejudiciului.

Potrivit raportului de expertiză, prejudiciul produs ca urmare a infracțiunii de complicitate la evaziune fiscală reținută Ăźn sarcina inculpatului Ponta Victor –Viorel se ridică la suma de 51.321,80 lei.

Acest prejudiciu constă Ăźn obligațiile fiscale de la care s-a sustras contribuabilul SCA „Șova și Asociații”, reprezentată de Șova Dan-Coman, cu ajutorul lui Ponta Victor –Viorel, Ăźn calitate de reprezentant al Cabinetului Individual de Avocat „Ponta Victor –Viorel”. Ajutorul a constat Ăźn aceea că Ponta Victor Viorel a pus la dispoziția contribuabilului SCA „Șova și Asociații”, Ăźnscrisuri falsificate (facturi și rapoarte de activitate), menite să justifice viitoarele plăți pentru prestarea unor activități juridice fictive ale cabinetului de avocatură Ponta Victor-Viorel către SCA „Șova și Asociații”.
În realitate, Ponta Victor-Viorel nu a efectuat nici un fel de activitate profesională pentru SCA „Șova și Asociații”

Practic, plățile făcute de SCA „Șova și Asociații” către Ponta Victor Viorel, Ăźn cuantum de 181.439,98 lei, reprezintă cheltuieli ce nu au la bază operațiuni reale, fapt ce a condus la diminuarea nelegală a bazei de impozitare a contribuabilului SCA „Șova și Asociații” și, Ăźn consecință, la plata către stat a unui impozit diminuat cu de 51.321,80 lei, diferență ce reprezintă prejudiciul menționat.

Precizăm că, Ăźn respectiva cauză, PONTA VICTOR VIOREL este cercetat pentru infracțiunile de fals Ăźn Ăźnscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală, Ăźn formă continuată și spălarea banilor, iar ȘOVA DAN-COMAN este cercetat pentru infracțiunile de fals Ăźn Ăźnscrisuri sub semnătură privată, evaziune fiscală Ăźn formă continuată și spălare de bani.

FELICITARI D.N.A.!

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 20 August 2015, ora 15:20

De la: HAAKONN, la data 2015-08-20 13:19:1019 august 2015
Nr. 1384/VIII/3

COMUNICAT

Ca urmare a solicitărilor transmise de reprezentanții mass media Ăźn cursul zilei de 19 august 2015, legate de unele informații vehiculate Ăźn spațiul public referitoare la dosarul privind presupuse acte asimilate corupției săvĂąrșite la companiile energetice Turceni și Rovinari, cauză mediatizată prin comunicatele nr. 1028/VIII/3 din 05 iunie 2015 și nr. 1254/VIII/3 din 13 iulie 2015, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:

Ca urmare a finalizării raportului de expertiză fiscală și contabilă dispusă Ăźn cauză, la data de 19 august 2015, inculpatului Ponta Victor –Viorel i s-a ĂźnmĂąnat un exemplar al expertizei și i s-a comunicat faptul că s-a dispus măsura sechestrului asigurător asupra unui apartament aflat Ăźn proprietatea inculpatului, Ăźn vederea recuperării prejudiciului.

Potrivit raportului de expertiză, prejudiciul produs ca urmare a infracțiunii de complicitate la evaziune fiscală reținută Ăźn sarcina inculpatului Ponta Victor –Viorel se ridică la suma de 51.321,80 lei.

Acest prejudiciu constă Ăźn obligațiile fiscale de la care s-a sustras contribuabilul SCA „Șova și Asociații”, reprezentată de Șova Dan-Coman, cu ajutorul lui Ponta Victor –Viorel, Ăźn calitate de reprezentant al Cabinetului Individual de Avocat „Ponta Victor –Viorel”. Ajutorul a constat Ăźn aceea că Ponta Victor Viorel a pus la dispoziția contribuabilului SCA „Șova și Asociații”, Ăźnscrisuri falsificate (facturi și rapoarte de activitate), menite să justifice viitoarele plăți pentru prestarea unor activități juridice fictive ale cabinetului de avocatură Ponta Victor-Viorel către SCA „Șova și Asociații”.
În realitate, Ponta Victor-Viorel nu a efectuat nici un fel de activitate profesională pentru SCA „Șova și Asociații”

Practic, plățile făcute de SCA „Șova și Asociații” către Ponta Victor Viorel, Ăźn cuantum de 181.439,98 lei, reprezintă cheltuieli ce nu au la bază operațiuni reale, fapt ce a condus la diminuarea nelegală a bazei de impozitare a contribuabilului SCA „Șova și Asociații” și, Ăźn consecință, la plata către stat a unui impozit diminuat cu de 51.321,80 lei, diferență ce reprezintă prejudiciul menționat.

Precizăm că, Ăźn respectiva cauză, PONTA VICTOR VIOREL este cercetat pentru infracțiunile de fals Ăźn Ăźnscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală, Ăźn formă continuată și spălarea banilor, iar ȘOVA DAN-COMAN este cercetat pentru infracțiunile de fals Ăźn Ăźnscrisuri sub semnătură privată, evaziune fiscală Ăźn formă continuată și spălare de bani.

FELICITARI D.N.A.!

19 august 2015
Nr. 1384/VIII/3

COMUNICAT

Ca urmare a solicitărilor transmise de reprezentanții mass media în cursul zilei de 19 august 2015, legate de unele informații vehiculate în spațiul public referitoare la dosarul privind presupuse acte asimilate corupției săvârșite la companiile energetice Turceni și Rovinari, cauză mediatizată prin comunicatele nr. 1028/VIII/3 din 05 iunie 2015 și nr. 1254/VIII/3 din 13 iulie 2015, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:

Ca urmare a finalizării raportului de expertiză fiscală și contabilă dispusă în cauză, la data de 19 august 2015, inculpatului Ponta Victor –Viorel i s-a înmânat un exemplar al expertizei și i s-a comunicat faptul că s-a dispus măsura sechestrului asigurător asupra unui apartament aflat în proprietatea inculpatului, în vederea recuperării prejudiciului.

Potrivit raportului de expertiză, prejudiciul produs ca urmare a infracțiunii de complicitate la evaziune fiscală reținută în sarcina inculpatului Ponta Victor –Viorel se ridică la suma de 51.321,80 lei.

Acest prejudiciu constă în obligațiile fiscale de la care s-a sustras contribuabilul SCA „Șova și Asociații”, reprezentată de Șova Dan-Coman, cu ajutorul lui Ponta Victor –Viorel, în calitate de reprezentant al Cabinetului Individual de Avocat „Ponta Victor –Viorel”. Ajutorul a constat în aceea că Ponta Victor Viorel a pus la dispoziția contribuabilului SCA „Șova și Asociații”, înscrisuri falsificate (facturi și rapoarte de activitate), menite să justifice viitoarele plăți pentru prestarea unor activități juridice fictive ale cabinetului de avocatură Ponta Victor-Viorel către SCA „Șova și Asociații”.

Practic, plățile făcute de SCA „Șova și Asociații” către Ponta Victor Viorel, în cuantum de 181.439,98 lei, reprezintă cheltuieli ce nu au la bază operațiuni reale, fapt ce a condus la diminuarea nelegală a bazei de impozitare a contribuabilului SCA „Șova și Asociații” și, în consecință, la plata către stat a unui impozit diminuat cu de 51.321,80 lei, diferență ce reprezintă prejudiciul menționat.

Precizăm că, în respectiva cauză, PONTA VICTOR VIOREL este cercetat pentru infracțiunile de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată și spălarea banilor, iar ȘOVA DAN-COMAN este cercetat pentru infracțiunile de fals în înscrisuri sub semnătură privată, evaziune fiscală în formă continuată și spălare de bani.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 August 2015, ora 15:58

pe cind Crezi ca vei felicita DNA.ul ptr. sechestrul asigurator pus pe averile lui Cocos Dorin, Cocos Alin, Udrea G. Elena, Sandu Gabriel & com , ca NU am auzit sa se fi intimplat asa ceva , nici la ei si nici in cazul retrocedarilor de fo 3-4 MLD mii de euro ?

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 21 August 2015, ora 10:05

De la: H44ko0n, la data 2015-01-30 18:50:48Încă din primii ani ai tranziției, cheltuirea ineficientă și adesea irațională a banilor
publici, precum și corupția au devenit fenomene curente, care s-au extins și au afectat
semnificativ performanța guvernărilor și, mai ales, încrederea cetățenilor în instituțiile
publice, în capacitatea lor de a opera în interesul public, cu rezultate care să se resimtă asupra
nivelului de trai al fiecărui individ.

Din punct de vedere social, există o sumă de probleme care s-au acumulat în timp și de
fenomene, tratate adeseori separat, dar care, împreună, dau o imagine de ansamblu asupra
problemelor din societate. Scăderea natalității, îmbătrânirea populației, „exodul creierelor”,
dar și “fuga locurilor de munc㔠în alte țări mai prietenoase din punct de vedere fiscal,
numărul mare de șomeri și de asistați sociali sunt tot atâtea probleme la adresa dezvoltării
sustenabile.

Suntem datori să recunoaștem că, adesea, elitele politice din România au tratat efectul
și nu cauza acestor probleme.

Suntem datori să recunoaștem că nu a existat determinarea soluționării unor probleme
ce afectează grav echilibrul social și dezvoltarea armonioasă a societății.

Suntem datori să recunoaștem faptul că România înregistrează pierderi la toate tipurile
de capital care definesc competitivitatea unei națiuni. Astfel, capitalul natural este puternic
afectat de poluare, uneori de indiferență, alteori de defrișări masive și necontrolate și, destul
de des, de exploatare abuzivă.

Capitalul uman, la rândul său, se deteriorează vizibil. Accesul limitat la servicii
medicale performante, munca prost plătită, emigrarea masivă a forței de muncă bine calificată,
accesul ocazional la formare permanentă, salariile care nu reflectă calitatea și performanța și,
adesea, nici importanța socială a activității prestate, stresul social ridicat, inexistența egalității
de șanse sunt simptome ale deteriorării capitalului uman.

Educația suferă de mulți ani, iartratamentul jignitor la care sunt supuse cadrele didactice, desele psedo-reforme și afectarea sistemului de valori la care tinerii se raportează în prezent constituie cele mai mari provocări ale României contemporane.

Viitorul nostru constă în tinerii aflați azi pe băncile școlii.

Valori

Democrație
Libertate
Familie
Pluripartidism
Economie de piață
Liberalism economic
Protejarea proprietății private
Modernizare instituțională
Cadru competițional corect
Competitivitate
Echitate
Competențe profesionale
Atitudine constructivă
Echilibru
Patriotism
Demnitate
Corectitudine
Respect
Seriozitate
Onorarea promisiunilor
Eficiență
Lucrul bine făcut
Echilibru între securitate și libertate
Euroatlantism și europenism

KLAUS Werner IOHANNIS

D-le președinte Johannis,

Ați fost 14 ani primarul Sibiului, și în numai nouă luni ne-ați făcut de râs! V-ați luat zile libere, de parcă pentru asta ați vrut să ajungeți președinte; ați fost plecat din țară și noi am aflat de la jurnaliști străini; n-ați convins că sunteți pregătit să faceți ce ați promis, atunci când spuneați apăsat că veți fi președintele românilor. Măcar să fi recunoscut, public – în direct, nu virtual! – din ce motive, și tot era mai bine decât nespusul lucrurilor, pe care poporul trebuie să le știe din partea președintelui lor, pe nume…

www.oradesibiu.ro/2015/08/18/ne-ati-facut-de-ras-dle-johannis/

Dle Johannis, iată de ce consider că ne-ați făcut de râs, pe noi, sibienii! V-ați gândit vreodată că sibienii, care v-au ales primarul lor, de patru ori, sunt cartea d-voastră de vizită cea mai convingătoare, ca președinte al României?

Au trecut nouă luni, în care n-ați făcut nici un pas spre o nouă politică. Nu pentru că n-ați avea potențial de conducător, ci pentru că păreți ținut pe loc de trăsăturile bogatului evanghelic, aroganța seniorială și arivismul narcisiac. Vor spune adversarii d-voastră (chiar intelectuali sași sibieni respectabili!), unii poate cu siguranța bucuriei inconștiente, că ei știau, de la început, că așa va fi, că nu veți putea fi altul decât ați a fost ca primar. Lor le-aș reaminti că nimeni nu e perfect, iar plusurile realizărilor de la Sibiu puteau fi – la momentul 16 noiembrie 2014 – cel puțin motive de speranțe că veți realiza saltul de la Sibiu, la București, nu doar geografic. Ci, evident, cu concursul conștientizării punctelor slabe pe care destui vi le-au punctat public, între 2000-2014.

În încheiere, vă mai spun doar că, în noiembrie 2014, v-am votat, personal, cu speranța că veți iniția măcar ridicarea nivelului de pretenții din interiorul clasei politice românești. V-am votat și pentru că aveam semnale că erați pe valul preferințelor tinerilor alegători, din țară și din străinătate. Alegându-vă, m-am simțit solidar… ca un fel de garanție, fie și necerută de ei, din partea generației părinților lor. Și încă ceva: mai sper că, la toamnă, vom începe să numărăm și plusurile care au făcut posibil㠄minunea” răsturnării rezultatului așteptat de adversarii d-voastră, la 16 noiembrie 2014.

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 21 August 2015, ora 10:49

aha!
Invitati medici speialisti din Israel pentru a inspecta si constata starea traumatica a politistului agresat de un conducator auto, dar...

www.presidency.ro/?_RID=det&tb=date&id=15919&_PRID=lazi

Comunicat de presa

(19 august 2015)
Ref.: Decret de decorare semnat de Președintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis
Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 19 august a.c., decretul de decorare a unor cadre medicale din Ministerul Apararii Nationale.

Astfel, cu ocazia Zilei Medicinei Militare, in semn de apreciere a inaltului profesionalism si a rezultatelor remarcabile obtinute atat in indeplinirea misiunilor specifice care le-au fost incredintate, cat si in activitatea profesionala, Presedintele Romaniei a conferit Ordinul „Meritul Sanitar” in grad de Cavaler, cu insemn pentru militari, colonelului Ionita-Radu Ghe. Florentina, comandant (director general) la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central „Dr. Carol Davila” si Ordinul „Meritul Sanitar” in grad de Cavaler, cu insemn pentru militari, colonelului Stefani A. Constantin, loctiitor al comandantului pentru probleme de stat major la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central „Dr. Carol Davila”.

... a lucrului bine facut )))

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 August 2015, ora 15:40

De la: gabigabi2, la data 2015-08-20 15:58:44cam pe cind Crezi ca vei felicita DNA.ul SI ptr. sechestrul asigurator pus pe averile lui Cocos Dorin, Cocos Alin, Udrea G. Elena, Sandu Gabriel & com , ca NU am auzit sa se fi intimplat asa ceva , nici la ei si nici in cazul retrocedarilor de fo 3-4 MLD mii de euro ?

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 21 August 2015, ora 18:40

Gîndul de Breaking news, vineri, 21 august 2015

Incredibilele abuzuri prin care Dosarul Mariana Rarinca a ajuns la Completul desemnat de Binomul SRI-DNA să-i facă pe plac Liviei Stanciu

Motto: „Angajarea SRI în această luptă, până la urmă, de asanare morală a societății s-a făcut ca structură de suport a autorităților judiciare cu atribuții în materie și mă bucur că, în prezent, nivelul de încredere și calitate a cooperării a atins o cotă de neimaginat într-un trecut nu prea îndepărtat. Saltul evoluției în acest demers a fost făcut odată cu adoptarea unui concept integrat în combaterea corupției, focalizând secvențial instrumentele investigative pe toată lungimea lanțului trofic judiciar. Concret, dacă în urmă cu câțiva ani consideram că ne-am atins obiectivul odată cu sesizarea PNA, de exemplu, dacă ulterior ne retrăgeam din câmpul tactic odată cu sesizarea instanței prin rechizitoriu, apreciind (naiv am putea spune acum) că misiunea noastră a fost încheiată, în prezent ne menținem interesul/atenția până la soluționarea definitivă a fiecărei cauze.” (General Dumitru Dumbravă, Directorul Direcției Juridice a SRI)

Rejudecarea Dosarului Mariana Rarinca sau mai bine zis condamnarea Marianei Rarinca de către Completul condus de Dorel George Matei s-a amînat pentru 10 septembrie 2015.

Am pariat cu cineva joi, 20 august 2015, că Mariana Rarinca nu va fi condamnată azi, vineri, 21 august 2015.
Interlocutorul, care știe de ce-i în stare judecătorul Dorel George Matei, un Cristi Danileț care nu s-a ajuns încă și de aia e capabil de orice, a vrut să afle pe ce mă bazez.

Curiozitatea sa era cu atît mai mare cu cît amîndoi căzusem de acord că Binomul SRI-DNA, cel care l-a făcut președinte pe Klaus Iohannis, era dator Liviei Stanciu pînă-n gît și, în plus, președinta ÎCCJ, roasă de ură față de fosta membră a familiei, Mariana Rarinca, amenința că-și dă poalele peste cap și spune ea toată tărășenia cu Procesul de incompatibilitate dacă dușmanca ei personală nu e trimisă după gratii.

Am răspuns că satisfacerea Liviei Stanciu se va întîmpla într-o a doua etapă.
În această etapă importantă, crucială, era, pentru „cîmpul tactic” desființarea sentinței de achitare a Marianei Rarinca, dat fiind că această sentință se constituia într-un factor de presiune a opiniei publice pentru ca responsabilele de ținerea unei nevinovate șase luni după gratii – Livia Staniciu și Codruța Kovesi- să plătească într-un fel pentru acest abuz.

Fără Livia Stanciu la ÎCCJ și fără Codruța Kovesi la DNA, „lanțul trofic” al SRI riscă să rămînă un biet capăt de sfoară. Așa că prima etapă a acțiunii SRI în cîmpul tactic ( care nu e – cum spune Constituția- lupta împotriva celor care atentează la Siguranța națională, ci acțiunile de Milițe economică ceaușistă), și anume desființarea sentinței a fost dusă pînă la capăt cu succes. Urmează a doua etapă care cuprinde compromiterea judecătoarei Risantea Găgescu ( Divizia Presă a SRI lucrează deja la îndeplinirea acestui Ordin) și condamnarea Marianei Rarinca de către judecătorul Dorel George Matei.

Cum s-a desfășurat noua și strălucita misiune a SRI în cîmpul tactic care e Justiția din România?
Ne răspunde trecerea în revistă a incredibilelor manevre prin care Dosarul Mariana Rarinca, repartizat aleatoriu de calculator, a ajuns de la Completul legal îndreptățit să-l judece la Completul ilegal condus de judecătorul Dorel George Matei.

Una dintre marile șmecherii ale Binomului SRI-DNA – Poliția politică prezidențială, înființată și consolidată de Traian Băsescu și preluată la cheie de Klaus Iohannis – se referă la caracterul aleatoriu al repartizării dosarelor la completele de judecată.

Aiurea-n tramvai.
Cazul Mariana Rarinca, un caz-școală pentru cei care vor studia în viitor folosirea luptei împotriva corupției pentru răfuiala politico-mafiotă din România, ne dezvăluie în chip spectaculos cum funcționează mașinăria de eludare a caracterului aleatoriu astfel încît anumite dosare, cele despre care nefericitul Dumbravă susținea că sunt urmărite de SRI în cîmp tactic de la deschidere pînă la ședința finală astfel încît judecătorii să nu dea sentințe așa cum vor ei, ci așa cum vrea Poliția politică a lui Klaus Iohannis, să ajungă la cine trebuie.

27 mai 2015.
Colegiul de conducere al Curții de Apel București se întrunește pentru a discuta situația Completelor de judecată pe perioada vacanței judecătorești din cadrul Secției I penale a Curții de Apel.
Potrivit Hotărîrii nr. 89 din data de 27 mai 2015, se stabilește „lista obiectelor alocate completurilor de judecată care vor fi constituite în perioada vacanței judecătorești”.
Altfel spus, ținînd cont că e vacanță judecătorească, prin această listă se admit spre judecare doar chestiunile care țin de urgență, cum ar fi, de exemplu, confirmarea măsurii de supraveghere tehnică dispusă de procuror.
Printre cele 32 de obiecte nu se numără contestația în anulare la o sentință definitivă. Lucru normal, dacă ne gîndim că o contestație în anulare nu constituie o chestiune urgentă.

29 mai 2015.
DNA trimite prin e-mail Curții de Apel București, Secția I Penală, contestația în anulare prin care solicită desființarea sentinței date de Completul condus de judecătoarea Risantea Găgescu de achitare a Marianei Rarinca.

29 mai 2015.
Dosarul e înregistrat pe rolul Curții de Apel București. Prin sistemul de repartizare aleatoriu dosarul ajunge la Completul C5A, alcătuit din Mihaela Niță (președintele Completului) și Cristina Carmen Craiu. Termen de judecată, stabilit tot aleatoriu: 24 iunie 2015.

24 iunie 2015.
Completul de judecată se întrunește pentru a discuta contestația în anulare.
Surpriză de proporții!
Completul nu poate judeca. Din simplul motiv că lipsește dosarul.
A fost furat? A fost răpit de teroriști?
Nu.
Cu o zi înainte, pe 23 iunie 2015, Dosarul a fost trimis Inspecției Judiciare a CSM sub pretextul că trebuie verificată plîngerea Marianei Rarinca.
Hotărîrea CSM din 15 noiembrie 2012 spune clar la Secțiunea 1, art. 12 (3) că dosarele se trimit la CSM în vederea verificării de către inspecția judiciară numai SCANATE.
Lucru normal, dacă ne gîndim că trimiterea dosarului în original poate fi o șmecherie de amînare a unui proces la infinit.
Cu toate aceste, Dosarul Mariana Rarinca a fost trimis ÎN ORIGINAL!
În aceste condiții, Completul nu se poate pronunța nici măcar în privința primului moment procedural în cazul unei contestații în anulare: punerea în discuție a admisibilității în principiu a contestației.
Prin încheierea de ședință se decide amînarea Procesului pentru 26 iunie 2015 și emiterea unei adrese către CSM pentru înapoierea Dosarului.

26 iunie 2015.
Deși în adresa înaintată CSM de Complet se precizează că termenul de judecată e 26 iunie 2015, pe 26 iunie 2015, cînd se întrunește Completul, Dosarul nu fusese înapoiat. În aceste condiții, avînd în vedere că pe 1 iulie 2015 începea vacanța judecătorească și că Hotărîrea Colegiului excludea dintre obiecte contestația în anulare, Completul decide amînarea judecării pentru 2 septembrie 2015, cînd începe anul judecătoresc.

1 iulie 2015.
A început vacanța judecătorească.
Fix pe 1 iulie 2015, după ce Procesul fusese amînat pentru 2 septembrie 2015, CSM trimite înapoi dosarul la Curtea de Apel
S-ar zice că Inspecția judiciară a terminat de cercetat cauza și acum nu mai are nevoie de dosar.
Nici vorbă!
Pe 9 iulie 2015, CSM cere din nou Dosarul Mariana Rarinca.
Pe 13 iulie 2015, Curtea de Apel, prin președinta Lia Savonea, trimite din nou Dosarul la CSM.
Tot în variantă originală. De data asta pentru ca CSM să facă copii, Lia Savonea motivînd că în timpul vacanței judecătorești n-ar personal pentru efectuarea de copii.
Păi, nu putea să ceară asta CSM în 23 iunie 2015 cînd a trimis prima dată Dosarul?
Planificarea Completelor pe perioada vacanței judecătorești în cadrul Secției I Penale arată că judecătorul Dorel George Matei e programat ca președinte de Complet în iulie doar într-o singură zi – 23 iulie 2015 – iar în august nu e programat de loc, ceea ce înseamnă că și-a luat concediul pentru această perioadă.

23 iulie 2015.
Singura zi din iulie în care Dorel George Matei e președinte de Complet la C Apel/ Co.
Exact pe 23 iulie 2015, dar exact pe 23 iulie 2015, cînd președinte de complet e Dorel George Matei, Curtea de Apel se pomenește cu Solicitarea DNA, prin procuror șef de Secție Elena Matieșcu, de preschimbare a datei de judecare a contestației în anulare din 2 septembrie 2015, pe motiv de „intensa mediatizare a cauzei și necesitatea soluționării cu celeritate a unei asemenea cereri”.

De precizat:

DNA minte cu nerușinare. După anunțarea termenului de 2 septembrie 2015, Dosarul Mariana Rarinca ieșise din vizorul presei.
Amînarea fusese decisă pe 26 iunie 2015. Dacă DNA considera c㠄termenul de 2 luni este prea mare în raport de obiectul cauzei”, de ce n-a înaintat cererea de preschimbare a doua zi după anunțarea Deciziei, altfel spus pe 27 iunie 2015?
Păi cum să facă așa ceva?
Era riscul ca solicitarea să nu ajungă la omul Binomului, judecătorul Dorel George Matei.
Așadar, pe 23 iulie 2015, cererea de preschimbare ajunge la Curtea de Apel.

Știți ce s-a întîmplat cu ea?
Potrivit art. 11 al Legii nr. 304 privind organizarea judiciară, „activitatea de judecată se desfășoară cu respectarea principiului distribuirii aleatorii a dosarelor și al continuității, cu excepția situațiilor în care judecătorul nu poate participa la judecată din motive obiective”.

Potrivit articolului 53 (2) al Legii, „Cauzele repartizate unui complet de judecată nu pot fi trecute altui complet decît în condițiile prevăzute de lege”. Aliniatul 1, articolul 96, al Regulamentului de ordine interioară al instanțelor judecătorești impune: „cererile accesorii referitoare la un dosar repartizat aleatoriu se judecă de același complet”.

Articolul 99, aliniatul 8, precizează fără echivoc:
„Cererile de preschimbare a primului termen de judecată vor fi soluționate de completul de judecată care a primit dosarul prin repartizare aleatorie.”

Sistemul aleatoriu repartizase Dosarul Marinca Completului condus de Mihaela Niță.
Pe 27 iulie 2015, potrivit Planificării, Mihaela Niță se întoarce din concediu.
Se impunea ca solicitarea DNA din 23 iulie 2015 să fie amînată pînă pe 27 iulie 2015, cînd ar fi urmat să fie judecată de Completul stabilit aleatoriu.

Cît de urgentă era judecarea solicitării pentru ca ea să nu fie amînată pentru 27 iulie 2015, peste 4 (patru !) zile?!
Își pierdea România independența?
Ei bine, de cum ajunge cererea DNA la Curtea de Apel, ea e trimisă lui Dorel George Matei.
Acesta, deși așa cum am arătat mai sus, era obligat să se recuze, ia cererea și decide pe loc preschimbarea termenului din 2 septembrie 2015 în 23 iulie 2015.
Adică pentru ziua în care el era președinte de Complet.
După care – țineți-vă bine! – se apucă să judece el solicitarea și admite în principiu contestația în anulare.

Dar nu numai atît.
După ce îndeplinește dintr-un foc cererea DNA, fără a arăta motivele pentru care a soluționat cererea cu celeritate și fără ca Mariana Rarinca să fie prezentă sau măcar să știe, într-o secretomanie absolută, programează judecata pe fond pentru 17 august 2015. Planificarea aprobată de Colegiul de conducere arată că Dorel George Matei e în concediu pe luna august. Pe 17 august, Planificarea arată că trebuia să judece un alt Complet. Cum s-a autoplanificat Dorel George Matei, care făcuse cerere de concediu pentru august?

Pe 17 august 2015, Dorel George Matei judecă pe fond contestația în anulare a DNA.
Sentința Curții de Apel e desființată.
Tot Dorel George Matei se autoprogramează pentru rejudecare pentru 21 august 2015. Planificarea arată că pe 21 august trebuia să judece un alt Complet.

Așadar, deși Sistemul aleatoriu repartizase Dosarul unui Complet condus de Mihaela Niță, printr-o serie de manevre incredibile, cu iz de abuz, preschimbarea termenului, admisibilitatea în principiu a contestației, judecare pe fond și rejudecarea ajung în mîna uneia și aceleași persoane:
Judecătorul Dorel George Matei.

Vă vine să credeți că trăiți în România lui 2015?
Nu trăiți cumva în Burundi, țară condusă de Poliția politică făurită de Traian Băsescu în cei zece ani de mandat și preluată la cheie de Klaus Iohannis?!

www.cristoiublog.ro/gindul-de-breaking-news-vineri-21-august-2015/

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 August 2015, ora 08:46

mda ! si ca sa citez niste personaje importante : " ASTA E " si, continui cu citarea celui de'al 2 lea beneficiar al acestei justitii independente cu magicul : " GHINION " !

dar, iaca veste : noul Jupin al Romaniei scade vertiginos in sondaje DOAR dupa 8 luni de la alegere , ceea ce e cam iute si degraba ! ...si nu ma mira deloc si am si confirmarea ca-i asa !
joi ne-am intilnit coconeturile , toate, la fosta cofetarie Casata, actuala " La placinte " ....bucuria revederii, pupaturi ca, deh : ne cunoastem de 50 ani si certurile si supararile pe tema politicii trec repede ....ca si presedintii , de altfel !
si , ce-mi aud urechile venind din coltul basist ? eeeh, ofteaza respectiva doamna, asta-i mai prost si mai slab chiar si decit E. Constantinescu !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 22 August 2015, ora 14:41

De la: gabigabi2, la data 2015-08-22 08:46:12 mda ! si ca sa citez niste personaje importante : " ASTA E " si, continui cu citarea celui de'al 2 lea beneficiar al acestei justitii independente cu magicul : " GHINION " !

dar, iaca veste : noul Jupin al Romaniei scade vertiginos in sondaje DOAR dupa 8 luni de la alegere , ceea ce e cam iute si degraba ! ...si nu ma mira deloc si am si confirmarea ca-i asa !
joi ne-am intilnit coconeturile , toate, la fosta cofetarie Casata, actuala " La placinte " ....bucuria revederii, pupaturi ca, deh : ne cunoastem de 50 ani si certurile si supararile pe tema politicii trec repede ....ca si presedintii , de altfel !
si , ce-mi aud urechile venind din coltul basist ? eeeh, ofteaza respectiva doamna, asta-i mai prost si mai slab chiar si decit E. Constantinescu !

Prost?! In niciun caz. Daca era prost nu isi tragea 6 case, nu ajungea unde a ajuns. Ticalos, da, este. Are o durere in koor de tara asta si de romani, ceva de speriat.
A inceput sa-i scada popularitatea? Si-or da seama unii ce kkt au facut alegandu-l.

Pagini: << 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului KLAUS IOHANNIS: ROMÂNIA LUCRULUI BINE FĂCUT
Mergi la: