back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fĂcut

Pagini: << 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2015, ora 16:23

De la: sirboby, la data 2015-09-26 15:33:28
De la: gabigabi2, la data 2015-09-24 15:49:37 adica, ce vrei tu sa zici ? c-ar fi @ hakon care a "aparut " dupa disparitia lui @ Vali_ Vasile ?

Nop! Altul are ,,stilul si spiritul"!

sirboby, LAS-O-n haznaua in care zace, e o babaciune cretinopata schizofrenico-paranoica obsedata si nesimtita care incearca diferite variante divesrsioniste insa e o idoata lipsita de stil si cunostinte specifice, este de-o nesimtre si prostie colosale.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2015, ora 17:06

De la: gabigabi2, la data 2015-09-24 15:49:37 adica, ce vrei tu sa zici ? c-ar fi @ hakon care a "aparut " dupa disparitia lui @ Vali_ Vasile ?

asa e, altu-i stilul ipochimenului, dar nici Black nu e ! mai curind cred ca Vali _ Vasile , suparat pe USL si in mod special pe liberali si -a " luat mina de pe ei " si nu-l mai intereseaza politica ....asa cred, ca el era Liberal cu carnet si activitate si a fost foarte dezamagit de ce s-a-ntimplat dupa referendum !

Raporteaza abuz de limbaj
Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Septembrie 2015, ora 17:43

De la: 9am_4421, la data 2015-09-26 09:28:53Construirea unei cruci (ptr. condamnarea totalitarismului comunist !?!) din otel , inalta cat un bloc de 8 etaje intr-o intersectie din centrul Bucurestiului , amplasata pe pasajul de la metrou ,la propunerea unui fost membru PCR
Ba' voi ati inebunit ?
Ce legatura are crucea cu condamnarea comunismului ? Toate victimele comunismului au fost credinciosi ?

Cu scolile si spitalele am terminat ?

Blackule , poate te oferi tu sa stai capra pentru fundatia crucii ...

Madame 4421, tu ai stat capra atunci cand aia pe care ii sustii si acum construiau sali de sport la tara, terenuri de fotbal in panta, parcuri in lanul de porumb, etc, etcc? Ca nu ti-am citit nicio postare impotriva furaciunilor alea si nici nu te-am vazut vreodata revoltata pentru banii ciorditi care erau mai utili pentru invatamant si sanatate...

Pai se paoate?

Si ce are crucea? Si aici iti raspund si tie, Gabi. Piata Universitatii este simbolul luptei bucurestenilor impotriva comunismului si a lui Ceausescu. Si daca in 21 decembrie s-a murit aici, ce monument ai vrea sa puna? Tot un cartof intr-o teapa? Poate o semiluna, ca tot ne baga tante merkel musulmani pe gat, sau poate un vibrator, pentru comunitatile homosexuale si lesbi, ca sa fim politically correct....

Daca ai o problema cu crucea, de ce nu te duci tu fuguta pe Caraiman ca sa tai cu bomfaierul si Crucea de acolo, inchinata eroilor din primul razboi mondial?

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2015, ora 17:56

De la: gabigabi2, la data 2015-09-26 17:06:41

asa e, altu-i stilul ipochimenului, dar nici Black nu e ! mai curind cred ca Vali _ Vasile , suparat pe USL si in mod special pe liberali si -a " luat mina de pe ei " si nu-l mai intereseaza politica ....asa cred, ca el era Liberal cu carnet si activitate si a fost foarte dezamagit de ce s-a-ntimplat dupa referendum !

Hai mai Gabi, Vasile_Vali nu are cum sa fie! Nu exista grad de comparatie. Cat m-am spurcat eu cu el si cata bascalie am facut unul de celalalt, Vasile_Vali avea totusi principii, onoare si respect pentru femei.

Jarteaua aste de kakanel nu are nimic bun. Este un tiriplici care va contrazice maine ce afirma astazi, minte si intoxica la fel ca un securist jegos iar manierele lui sunt ale unui zlatar nascut in cort si crescut in puscarii....

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2015, ora 17:56

Hai mai Gabi, Vasile_Vali nu are cum sa fie! Nu exista grad de comparatie. Cat m-am spurcat eu cu el si cata bascalie am facut unul de celalalt, Vasile_Vali avea totusi principii, onoare si respect pentru femei.

Jarteaua aste de kakanel nu are nimic bun. Este un tiriplici care va contrazice maine ce afirma astazi, minte si intoxica la fel ca un securist jegos iar manierele lui sunt ale unui zlatar nascut in cort si crescut in puscarii....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2015, ora 18:02

De la: Black_Friday_, la data 2015-09-26 17:43:39
De la: 9am_4421, la data 2015-09-26 09:28:53Construirea unei cruci (ptr. condamnarea totalitarismului comunist !?!) din otel , inalta cat un bloc de 8 etaje intr-o intersectie din centrul Bucurestiului , amplasata pe pasajul de la metrou ,la propunerea unui fost membru PCR
Ba' voi ati inebunit ?
Ce legatura are crucea cu condamnarea comunismului ? Toate victimele comunismului au fost credinciosi ?

Madame 4421, tu ai stat capra atunci cand aia pe care ii sustii si acum construiau sali de sport la tara, terenuri de fotbal in panta, parcuri in lanul de porumb, etc, etcc? Ca nu ti-am citit nicio postare impotriva furaciunilor alea si nici nu te-am vazut vreodata revoltata pentru banii ciorditi care erau mai utili pentru invatamant si sanatate...

Pai se paoate?

Si ce are crucea? Si aici iti raspund si tie, Gabi. Piata Universitatii este simbolul luptei bucurestenilor impotriva comunismului si a lui Ceausescu. Si daca in 21 decembrie s-a murit aici, ce monument ai vrea sa puna? Tot un cartof intr-o teapa? Poate o semiluna, ca tot ne baga tante merkel musulmani pe gat, sau poate un vibrator, pentru comunitatile homosexuale si lesbi, ca sa fim politically correct....

Daca ai o problema cu crucea, de ce nu te duci tu fuguta pe Caraiman ca sa tai cu bomfaierul si Crucea de acolo, inchinata eroilor din primul razboi mondial?

Doamne, Blackule, ce spun eu si ce-mi raspunzi tu !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2015, ora 18:09

De la: Black_Friday_, la data 2015-09-26 17:56:58

hai mai, Blackule , ca ma glumi cu @ Siru ' , ca el e mester in detectarea lui Vali _ Vasile in persoana ta si a mea , tot cu tine , de unde s-ar deduce ca si eu sunt tot @ Vali !
....si l-am pomenit pe @ hakon, ca sa-i fac si lui o bucurie !
dar, este evident ca l-am jignit pe @ Vali si-mi scuze chiar daca-i in lipsa !

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2015, ora 18:11

ba' KktBlack, ati primit cadou o Revolutie Anti-Comunista la Timisoara si ati ingropat-o la Bucuresti sub pulpana moscovito-kgb-ist- ILIESCIANA .

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2015, ora 18:20

hai, mai cruciti-va o data !

scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/12004746_1633...

impreuna cu herr w e r n e r
cadru didactic, recte: profesor de fizica
inspector scolar, fost!
ha,ha,ha, prostilor !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2015, ora 18:22

De la: gabigabi2, la data 2015-09-26 18:02:44
Ba' voi ati inebunit ?

Pai se paoate?

Doamne, Blackule, ce spun eu si ce-mi raspunzi tu !

Scuze! Faza cu bomfaierul nu era pentru tine... Am uita sa precizez ca e vorba de doamna cu nume de numar de telefon de taxi.

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Septembrie 2015, ora 21:19

Ba' voi ati inebunit ?

Pai se paoate?

'ai , lasa-ma , pe vremea cand construia Udrea sali de sport , stateam eu capra ?, zici tu , nici nu scriam pe aici .
Ia uite CINE statea capra la vremea aia , cica ai state vechi , din 2008-2009 , tu spui
Cand ti-a cazut PEDELEUL , ai intors brusc macazul , pardon ...capra

..............................................................................................

Black_Friday
Fosta membra 9am.ro
Avatarul lui Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2012, ora 19:55

Citeaza Raspunde

De la: gabigabi2, la data 2012-05-27 19:11:37

De la: Black_Friday, la data 2012-05-27 19:05:39

De la: gabigabi2, la data 2012-05-27 18:19:26
Monarhia salveaza Romania ! dupa mine e ultima noastra sansa !

Monarhista dar de-a lui Iliescu! Te pomenesti ca tu il vrei pe rregele Cioaba.

ai inceput sa ma calci pe nervi, sa stii ! nu toata lumea a fost satisfacuta asa ca voi, pedelistii lu' peste prajit ,la INCORONAREA Jupinului ! este ca v-a satisfacut nevoia de maretie , dindu-i un pic de staif vaporeanului ?

Abia acum ti-ai dat seama ca te calc pe nervi? Eu stiu de la inceput, de prin 2008-2009 ca te calc pe nervi si ma bucur pentru asta! Pe teme politice suntem pe pozitii ireconciliabile, pentru ca eu nu mi-am tradat convingerile din tinerete, nu m-am indoit dupa cum a batut vantul si nu am pactizat cu Diavolul! Daca l-am scuipat pe Iliescu atunci, o fac si acum, nu il pup, cum fac altii.
Iar tu te enervezi din cauza ca realizezi ca esti varza! Cand iti dai seama cate prostii scoti pe gura si cat de dilauata esti in convingeri, cred si eu ca nu iti convine.
............................................................................................................................................

Mai , tu ai un tupeu inimaginabil !

Romania este plina de cruci , cimitire si biserici .Pe langa faptul ca amplasarea crucii aleia din OTEL ,inalta de 8 etaje intr-o mare intersectie va fi un real PERICOL , unde mama naibii o sa-i faca fundatia , mah ? Daca zici ca esti bucurestean , ar trebui sa-ti dai seama singur de ce nu trebuie construita crucea aia acolo . Este un spatiu mic ptr. o cruce atat de mare in intersectia aia . Daca vin 500 de insi sa stea capra la rugaciuni acolo , cum se duc la Arsenie Boca , s-a blocat tot Bucurestiul .

Tu ai impresia ca o cruce cat mai mare (si luminata , o fi si cu muzica duhovniceasca ) contribuie in vreun fel la condamnarea comunismului ?

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2015, ora 07:36

De la: 9am_4421, la data 2015-09-26 21:19:38
Ba' voi ati inebunit ?

Pai se paoate?

'ai , lasa-ma , pe vremea cand construia Udrea sali de sport , stateam eu capra ?, zici tu , nici nu scriam pe aici .
Ia uite CINE statea capra la vremea aia , cica ai state vechi , din 2008-2009 , tu spui
Cand ti-a cazut PEDELEUL , ai intors brusc macazul , pardon ...capra

..............................................................................................

Black_Friday
Fosta membra 9am.ro
Avatarul lui Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje

Postat pe: 28 Mai 2012, ora 19:55

Citeaza Raspunde

De la: gabigabi2, la data 2012-05-27 19:11:37

De la: Black_Friday, la data 2012-05-27 19:05:39

De la: gabigabi2, la data 2012-05-27 18:19:26
Monarhia salveaza Romania ! dupa mine e ultima noastra sansa !

Monarhista dar de-a lui Iliescu! Te pomenesti ca tu il vrei pe rregele Cioaba.

ai inceput sa ma calci pe nervi, sa stii ! nu toata lumea a fost satisfacuta asa ca voi, pedelistii lu' peste prajit ,la INCORONAREA Jupinului ! este ca v-a satisfacut nevoia de maretie , dindu-i un pic de staif vaporeanului ?

Abia acum ti-ai dat seama ca te calc pe nervi? Eu stiu de la inceput, de prin 2008-2009 ca te calc pe nervi si ma bucur pentru asta! Pe teme politice suntem pe pozitii ireconciliabile, pentru ca eu nu mi-am tradat convingerile din tinerete, nu m-am indoit dupa cum a batut vantul si nu am pactizat cu Diavolul! Daca l-am scuipat pe Iliescu atunci, o fac si acum, nu il pup, cum fac altii.
Iar tu te enervezi din cauza ca realizezi ca esti varza! Cand iti dai seama cate prostii scoti pe gura si cat de dilauata esti in convingeri, cred si eu ca nu iti convine.
............................................................................................................................................

Mai , tu ai un tupeu inimaginabil !

Romania este plina de cruci , cimitire si biserici .Pe langa faptul ca amplasarea crucii aleia din OTEL ,inalta de 8 etaje intr-o mare intersectie va fi un real PERICOL , unde mama naibii o sa-i faca fundatia , mah ? Daca zici ca esti bucurestean , ar trebui sa-ti dai seama singur de ce nu trebuie construita crucea aia acolo . Este un spatiu mic ptr. o cruce atat de mare in intersectia aia . Daca vin 500 de insi sa stea capra la rugaciuni acolo , cum se duc la Arsenie Boca , s-a blocat tot Bucurestiul .

Tu ai impresia ca o cruce cat mai mare (si luminata , o fi si cu muzica duhovniceasca ) contribuie in vreun fel la condamnarea comunismului ?

Tanti, ca l-am sustinut pe basescu, nu este niciun secret. Nu ai descoperit tu apa calda si nici mersul pe jos, demascandu-ma... M-am saturat sa tot explic talibanilor basisti ca tine faptul ca atunci cand am realizat mizeria din spatele acestui personaj diabolic, mi-am schimbat parerea despre el si cei din gasca lui.

Stiu ca asta te agita pe tine si gasca ta de basisti ramasi fideli pana la moarte chiorului, dar sincer, mi se rupe de ce credeti voi. Am fost cinstit si mi-am asumat greseala. Nu mi-am schimbat contul aparand pe aici sub alta identitate...precum altii, realisto!

Revenind acum la cruce, pe tine de fapt te deranjeaza simbolul respectiv, nu luminitele si niici detaliile tehnice. Din cate stiu, nu esti inginer sau arhitect ca sa vii acum cu calcule de rezistenta si impact asupra metroului....

Tu ai o problema cu crucea si cu crestinismul si din cauza asta devii vulgara, asa cum ti-a spus si Gabi, venind cu capra aia. Daca iti serveam eu marlania asta, te ofuscai extrem, pozai in mimoza.

Daca imi propui sa stau eu capra pentru sustinerea crucii, care este problema daca si eu zic ca tu stai capra sustinand hotiile pedelistilor tai? Banii furati de ei nu erau necesari pentru spitale sau scoli?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2015, ora 09:46

pe mine ma intriga altceva si nu-mi aduc aminte sa te fi luat de mine ptr. ca eram regalista, intrucit si tu erai ....de unde o fi scos postarea asta ? d' ati aduci aminte cind @ Mytcor ne dadea ca sigur ca Base' , inainte de a pleca de la Putere , va fi cel care va readuce Monarhia pe locul ei firesc ?

P.S
mda, e posibil sa fie @ clikcont sau @ realista sau @millady sau 3 in 1 !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2015, ora 10:03

De la: gabigabi2, la data 2015-09-27 09:46:40pe mine ma intriga altceva si nu-mi aduc aminte sa te fi luat de mine ptr. ca eram regalista, intrucit si tu erai ....de unde o fi scos postarea asta ? d' ati aduci aminte cind @ Mytcor ne dadea ca sigur ca Base' , inainte de a pleca de la Putere , va fi cel care va readuce Monarhia pe locul ei firesc ?

P.S

Nu ma luam de tine pentru ca erai monarhista. Te atacam spunand ca nu poti fi monarhista si in acelasi timp cu PSD-ul lui Iliescu.
Stiu ca esti monarhista de la inceput si pe tema asta nu ne-am contrazis niciodata. Raman in continuare la ideea ca monarhia este singura solutie care ne-a mai ramas.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2015, ora 10:27

De la: Black_Friday_, la data 2015-09-27 10:03:16
De la: gabigabi2, la data 2015-09-27 09:46:40pe mine ma intriga altceva si nu-mi aduc aminte sa te fi luat de mine ptr. ca eram regalista, intrucit si tu erai ....de unde o fi scos postarea asta ? d' ati aduci aminte cind @ Mytcor ne dadea ca sigur ca Base' , inainte de a pleca de la Putere , va fi cel care va readuce Monarhia pe locul ei firesc ?

P.S

Nu ma luam de tine pentru ca erai monarhista. Te atacam spunand ca nu poti fi monarhista si in acelasi timp cu PSD-ul lui Iliescu.
Stiu ca esti monarhista de la inceput si pe tema asta nu ne-am contrazis niciodata. Raman in continuare la ideea ca monarhia este singura solutie care ne-a mai ramas.

cred ca acum, dupa toate cite s-au intimplat, iti dai seama ca nu eram nici cu Iliescu si nici cu PSD .ul !

USL.ul a fost o solutie de avarie , tot asa cum a fost si concubinajul facut de PDL, tot cu PSD in 2009- si la care pedelistii n-au vociferat - ca sa se faca primul gubern Boc, intrucit PNL.ul se scufundaseu din alianta D. A !
eu am tot votat cu PNL.ul, dupa cum bine stii dar, dupa faza cu trecerea la Populari si oferirea PDL.ului de servetele umede ca sa se curete imaginea, s-a terminat si cu astia !

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2015, ora 13:19

mai draga prostime imbecilizata, indiferent cat de simplu m-as exprima, cretinopatilor habarnisti, tot n-ati intelege mai nimic sau cat-de-cat, pentru a reusi sa dialogam ca intre niste persoane rationale, integre si responsabile.
de ce nu se poate dialoga cu voi in asemenea conditii?
pentru ca nu vreti sa va informati corect.
pentru ca sunteti niste puturosi intelectual.
pentru ca sunteti niste sfertodocsi fuduli si nesimtiti.
pentru ca din punct de vedere stiintific va lipseste bagajul de cunostinte minim necesar intretinerii unui dialog argumentativ.
pentru ca sunteti manipulabili si foarte usor de prostit de toti sarlatanii ordinari, fe ei de factura religioasa, ezoterica sau politica.

ma drga "pulime" idioata, nu putem daloga deoarece sunteti incompabili sa evouluati cognitiv.
nu putem dialoga deoarece deosebirea si distanta dintre mine si voi, niste mistici utopisti manipulati si imbecilizati , este uriasa.

eu, observ, inregustrez, ordonez, clasific verific si teoritizez, compar cu ultimele descoperiri stiitifice, experimentez si imi updatez continuu cunostintele din varii domenii stiintifice, anticipez statistic si constientizez importanta cunostintelor stiintifice , a tehnlogiei si a tuturor cuceririor din toate domeniile stiintifice, care nu sunt altceva decat esentele descriptive ale realitatii in care exist.

deosebirea dintre mine si voi, niste mistici prostiti, manipulati si imbecilizati, de orice sarlatan ordinar, este faptul ca: eu inteleg si constientizez corect sensul termenilor, al notiunilor, imi insesesc corect si stapanesc definitiile, discern si disting ceea ce inseamna cuvantul/termenul pe care il folosesc pentru a transmite o informatie, pentru a explicita, preciza, solutiona, argumenta sau a concluziona.

mai draga pulime mistica manipulabila , prostitii si imbecilizatii de calibrul voastru, nu fac nimic din ceea ce v-am expus mai sus ca fac eu.

voi, pulime proasta fudula ofticata ,invidioasa si ticalosita, pur si simplu, va lasati dusi de val intr-un vartej ametitor al emotiilor infantile si al sentimentelor puerile pe care, uneori, le numiti feelinguri, reveatii sau intuitii, si incercati sa le interpretati dupa cum va taie mintea, dupa cum va ajuta acea gandire secatuita de cunostinte certe,realiste, stiintifice, iar concluziile voastre, dupa asemenea demersuri interpretative habarniste in care de fapt nu stiti ca nu stiti , afirmatiile, ceea ce emiteti sau ehiculati ca opinie, conclzie sau informatie, nu pot fi decat aiuristice, inepte sau chiar sa frizeze absurdul.

evident, sunteti intr-atat de prosti, draga pulime imbcilizata, incat nu realizati ca inra-devar sunteti niste prosti pe care ii manipuleaza si imbecilizeaza diferiele tipuri de smekeri si sarlatani ordinari, fie ei religiosi, politici, gurnalisti din mass-media, etc.

draga pulime imbecilizata si ticalosita, atat timp cat veti accepta si porni de la un ideal construit si promis de sarlatani ordinari, iar acest ideal (utopic) il veti accepta neconditionat integrandu-va in turma celor care inregimenteaza in spatele unui ideal utopic, neverificabil , al unui sarlatanism prozelitist sau propagandist desantat si utopic, sau a unei ideologii al carui scop utopic intodeauna va fi promis si niciodata atins sau realizat, mereu veti fi desconsiderati si tratati ca simpli enoriasi habotnici sau sclavi pauperi tot timpul frustrati, ofticati si invidiosi, care asteapta sa le rezolve dilemele existentiale vreun lider politic, religios, ezoteric sau chiar vreun DUMNEZEU atoooooootfacator, inclusiv minuni.

voi, tu, draga pulime imbecilizata, sunteti captivi pe taramul prostei, naivitatii, ignorantei si puturoseniei intelectuale absolute, eu, sunt liber, intodeauna circumspect , sceptic, (un Toma, enoriasilor manipulabili) critic, am nevoie sa observ pentru a strange dovezi si informatii, experimentez, compar si verific informatiile si rezultatele, repet exerimenele in diverse conditii pentru a extrage, a-mi rezulta concluzii realiste in care eroarea nu se poate regasi.
romania, poate fi schimbata numai de catre cei din clasa Toma, draga pulime imbecilizata, nu de catre voi, manipulabilii, nu de catre voi , niste tampe gurile cascate si ochi zgatiti care privesc mesmeric si acepta toate elucubratiile neconditionat, pomeni decrepite si promisiuni pompoase din partea tuturor sarlatanilor ordinari.

deosebirea fundamentala intre mine si voi, draga pulime imbecilizata, este faptul ca nu acept pana nu observ/vad, verific certitudinea si analizez, compar si experimentez, dovada sau informatia pe care inearca sa mi-o prezinte sau transmita cineva, oricine. iar daca va fi nevoie sa precizez la cine ma refer atunci cand folosesc expresia: draga pulime imbecilizata, n-a sa ezit a carifica dilema unora lipsiti de ratiune, cunostinte si simtul realitatii.

in fine, deosebirea dintre mine si voi, draga pulime imbecilizata, est faptul ca eu evoluez iar voi stagnati si unii dintre voi chiar ati intrat intr-o faza degenerativa evidenta, iar aceasta deosebire consta in faptul ca eu chiar sunt un exponent al speciei umane pe cand voi, draga pulime imbecilizata, va indreptati cu pasi grabiti spre specia necuvantatoarelor chiar daca ati fost considerati candva fiinte umane.

deosebirea dintre mine si voi, draga pulime imbecilizata, mai consta si in faptul ca, voi sunteti traumatizati cerebral de prostia, utopiile si ineptiile, care va inunda intelectul, sunteti captivii preconceptiilor eronate si-al traditionalismelor culturale primitive, sunteti sechestrati intr-un prezent patibular in care frica, obscurantismul si meschina existenta va orbeste, va transforma in fiinte instinctuale docile, o excelenta turma atunci cand va sunt oferite afrodisiacele de catre toti sarlatanii ordinari si o exceptionala turma agresiva atunci cand cineva dezinteresat,onest si bine pregatit, incearca sa va ridice din mocirla in care baltiti si va complaceti.

diferenta dintre mine si voi, drga pulime imbecilizata, mai consta si in faptul ca eu, nu falsific realitatea, nu o distrsionez realitatea si nu falsific dovezi pentru a-mi insusi dreptatea nemeritat, interpretez informatiile numai in cunostnta de cauza si efect, cat si a legii contrariilor: estes au nu este, adevarat sau fals, existent sau absent.

eu stiu ceea ce stiu si vreau sa mi se demonstreze existenta dovezii in baza careia rezulta, sunt emise sau vehiculate diferite: informatii, concluzii, afirmatii, teorii sau argumentatii,

eu stiu ceea ce voi nu stiti, draga pulime imbecilizata, si vreau sa demonstrez ca in fiecare individ uman exista un supra eu care indiferent cat a fost de atrofiat prin manipulare eul individului din turma imbecilizata, totusi,exista in acel eu atrofiat si marginalizat inconstient, un potential urias, care, odata ce este cunoscut si constientizat de individul turmei imbecilizate, cu adevarat il poate face liber, iar libertatea ii va deschide orizontul , impresionanta si nebanuita perspectiva a realitatii, libertatea il va determina sa evadeze din turma imbecilizatilor si sa isi continue existenta printre exponentii autentci ai speciei umane intr-o armonie deplina cu semenii intru ratiune, cu adevarul in intregul sau, cu natura, cu Universul.

un asemenea individ indobitocit, odata cu evadarea lui din turma imbecilizatilor, va fi socat atunci cand va constientiza: cat de frumos, spectaculos, complex si armonios, este ADVARUL si REALITATEA in intregul lor.

pana atunci, draga pulime imbecilizata, intre mine si voi , continua sa ramana si sa ne desparta deosebirea fundamentala pe care am descris-o partial in acest text.

da, stiu: truisme, gongorisme, infauare, narcisism etc. draga pulime imbecilizata, stiu !

stiu, greu, foarte greu insa, nu imposibil!

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2015, ora 13:53

De la: Black_Friday_, la data 2015-09-27 10:03:16
De la: gabigabi2, la data 2015-09-27 10:27:55
Te atacam spunand ca nu poti fi monarhista si in acelasi timp cu PSD-ul lui Iliescu.

eu am tot votat cu PNL.ul, dupa cum bine stii

ha,ha,hai la prosti, mincinosi, meschini si nesimtiti !

nu stia , ha,ha ha!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2015, ora 15:35

bravo ! iaca ce text - cit de cit normal- ai comis , numa ' ca intre ceea ce ai Scris si ceea ce esti tu AICI , felul in care te manifesti in acest spatiu public, denota ca e adevarata sintagma : teoria ca teoria, practica te omoara !
cit despre Libertatea despre care vorbesti si deschiderea spre Univers , e putin imprumutata de la mine ! .... DA , DA , de la mine , nu mai da ochii peste cap si face spume, repezindu-te sa ma insulti.... DE LA MINE ai preluat-o , caci eu am exprimat aceste lucruri , de multe ori si-n diverse moduri si pe topicele cu extraterestri , religie sau chiar politica ....
concluzia la care am ajuns demult, de altfel , este ca ma iubesti- urasti
admiri- dispretuiesti
invidiezi si ma denigrezi tocmai din toate aceste motive !

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2015, ora 16:16

Ba' voi ati inebunit ?

Pai se paoate?

Nu fi bou !
Nu trebuie nici o cruce nicaieri, tampitilor !
Cata vreme fostii comunisti care s-a declarat intr-o zi non-comunisti c-asa au vrut ei, pe 22 dec 1989 si o tara intreaga de prosti i-a crezut pe cuvant ca proasta, fara ca nici o persoana sa fi fost trasa la raspundere politica pentru cum s-a guvernat Romania sub Ceausescu (ca doar n-o fi fost complet singur) cata vreme nimeni nu a fost judecat pentru mortii de dupa 22.12.1989 si regasim personaje absolut sinistre in structurile politice, ale statului, oameni devotati sistemului comunist care continua sa ne fure si sa-si bata joc de noi si astazi in timp ce pentru cei care ne-au indobitocit se gasesc mereu bani pentru pensii speciale si dracu mai stie ce, iar pentru omul de rand pensii cu calcului din veniturilor din 1907 ... a se face un astfel de monument, cu un astfel de scop, nu reprezinta altceva dacat o mare bataie de joc la adresa celor ucisi de catre cei de teapa lui Iliescu.
Iliesiu asta e un cretin de teapa lui Tariceanu si a lui Iliescu, precum si toti cei care imbratiseaza idiotenia asta.

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2015, ora 16:33

mai draga pulime imbecilizata, nu incerca sa-ti atribui merite si sa-ti arogi dreturi pe care nu le-ai avut niciodata.
mai draga pulime imbecilizata, nu incerca sa faci afiratii, supozitii sau asumptii , pentru a-ti insusi ceea ce nu posezi, deoarece adevarul , realitatea si doezile prim care te-ai exprimat anterior pe diferite teme si subiecte, te contazic flagrant.

draga pulime imbecilizata, renunta sa emiti si vehiculezi opinii si concluzii lipste de un fundament informal realist, explicit, verificabil si testabil, de doezi certe pe care sa-ti cladesti o argumentatie pertinenta,coerenta si logica, insotita de exemplificari si concluzii similare celor pe care incerci sa le prezinti.

deci, draga pulime imbecilizata, vezi paragraful interpretarilor aiuristice pe care le efectueaza un manipulabil imbecilizat lipsit de un bagaj de cunostinte stiintifice reactualizate continuu, si nu incerca sa te prezinti a fi ceea ce nu ai reusit sa ajungi niciodata, draga pulime manipulabila, sclavizata, imbeilizata, ofticoasa, invidioasa si ticalosita .

mai eraga pulime manipulata si imbeclizata, o simpla exemplifcare contexuala postarii pe care a efectuat-o cu succes " buleftrcianul silvica"

pentru cine si pentru ce achitati la stat impozitele si taxele impuse de sistemul politico-administrativ, din care sunt finantate indemnizatiile oligarhiei politice postdecembriste, privilegiile si avantajele protipendadei compuse din ciocoimea rosie care a infestat prin nepotisme, cu incompetenta si hotie toate institutiile statului, acele pensii nesimtite ale: ilegalistilor comunisti, securistilor si activistilor pcr, sau indemnizatiile de revolutionari ale acelor heroes postdecembristi, deoarece revolutia a fost deturnata, invinsa, si reinstaurat la putere aceeasi comanisti vopsiti in culorile democratiei riginale comunisto-kgb-ist-iliesciana

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2015, ora 07:05

De la: 9am_1454, la data 2015-09-27 16:16:21
Ba' voi ati inebunit ?

Pai se paoate?

Nu fi bou !
Cata vreme fostii comunisti care s-a declarat intr-o zi non-comunisti c-asa au vrut ei, pe 22 dec 1989 si o tara intreaga de prosti i-a crezut pe cuvant ca proasta, fara ca nici o persoana sa fi fost trasa la raspundere politica pentru cum s-a guvernat Romania sub Ceausescu (ca doar n-o fi fost complet singur) cata vreme nimeni nu a fost judecat pentru mortii de dupa 22.12.1989 si regasim personaje absolut sinistre in structurile politice, ale statului, oameni devotati sistemului comunist care continua sa ne fure si sa-si bata joc de noi si astazi in timp ce pentru cei care ne-au indobitocit se gasesc mereu bani pentru pensii speciale si dracu mai stie ce, iar pentru omul de rand pensii cu calcului din veniturilor din 1907 ... a se face un astfel de monument, cu un astfel de scop, nu reprezinta altceva dacat o mare bataie de joc la adresa celor ucisi de catre cei de teapa lui Iliescu.
Iliesiu asta e un cretin de teapa lui Tariceanu si a lui Iliescu, precum si toti cei care imbratiseaza idiotenia asta.

Buleftriciene, boul cred ca esti tu!

Comunistii dinainte si de dupa 22 decembrie 1989 sunt bine mersi si se bucura de viata si de beneficiile "capitalismului" romanesc datorita tuturor politicienilor din ultimii 25 de ani, printre care si chiorul pe care inca il iubesti tu cu abnegatie si care a a vut un rol major prin mascarada de condamnare a comunismului in Parlamentul Romaniei si prin faptul ca in 10 ani nu a facut nimic pentru aflarea adevarului despre ce s-a intamplat dupa 22 decembrie....

Dar ce are una cu alta? Daca nu ridici o cruce in Piata Universitatii, lupti impotriva comunismului? Nu, ci te incadrezi in aceeasi tendinta actuala de stergere a identitatii romanilor, de anulare a religiei lor crestin-ortodoxe, cea care de-a lungul istoriei a fost unul din factorii principali de mentinere a identitatii nationale si de lupta impotriva strainilor care au vrut sa ne ocupe si sa ne stearga de pe harta Europei.
Idiotule, vremurile sunt tulburi si in conditiile actuale cu ce vei lupta impotriva agresivitatii Rusiei sau impotriva terorismului islamic care deja a declansat invazia Europei? La cat esti de tampit stiu ca tu deja vrei "refugiati" in Romania, la cat de milos esti tu...Uita-te la ce se intampla deja in Vest!
Citeste si informeaza-te! Deja sunt tari in care autoritatile si democratia europeana isi manifesta neputinta in fata salbaticiei hoardelor invadatoare. Vezi ce se intampla in Suedia sau in Anglia, in Franta sau in Germania. Vezi articolele in care dezvaluie cu imagini ca membrii ISIS pozati cu capete umane in mana in Siria, acum apar in Germania...

Si in fata a ceea ce se va intampla, cu ce te vei opune tu? Cu un fost popor adus la nivelul unei populatii fara identitate, fara nicio vointa de a lupta si a rezista?
De-a lungul istoriei romanii s-au luptat pentru tara lor din doua motive: ca sa isi apere credinta si ca sa isi apere pamantul. Pamantul e pa! La tara sunt putini care mai traiesc datorita pamantului, in marea majoritate fiind batrani. In caz de Doamne fereste, cati tineri vor refuza inrolarea? Si nu poti sa ii condamni, pentru ca Romania nu le mai ofera nimic, nici macar dorinta de a mai fi romani.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2015, ora 08:23

Buna dimineata !
Demult nu te-am mai contrazis, mai Blackulet, dar acum trebe : nu marimea conteaza-n cazul asta si nici de prost - gust, cu lumini o mie !
poate fi pusa acolo o troita-n stil romanesc si cu o candela si e suficient , caci Simbolul bate marimea ....da' ma rog, asta-i parerea mea !

cit despre Invazie , eu ma tot intreb : CE anume a determinat-o pe madam Merkel si pe mai marii Europei ca, de la lantul viu , cu Anjelika-n primul rind al manifestatiei cu ocazia atacului asupra redactiei de la Charles Hebdo, sa se Razgindeasca si sa primeasca cu bratele deschise sutele de mii - vreo 800 , daca nu ma-nsel - de refugiati, Fara o minima prevedere si analiza a consecintelor ce vor aparea ?
CE se vrea , la urma-urmei ?

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2015, ora 12:14

numai cei care detin cunostinte specifice temenice, sunt informati corect si aprofundat de o mass-media responsabila dotata cu analisti politico-militari veritabili, pot intelege situatia conflictuala din orientul apropiat.

pe scurt, o revolutie pasnica declansata impotriva unui dictator dinastic a fost reprimata brutal de armata si, a sfarsit intr-un razboi civil cu o puternica tenta religioasa, de clan, trib, etnie, care a aspirat si coagulat rapid factiunile rebele si radicale islamice/jihadiste transnationale.

si tot acest puzzle al revolutiilor arabe primavaratice sau ale iasomiei din nordul african si orientul apropiat a fost declansat de un pakistanez care a speculat economic dorinta dictatorilor din lummea islamica de a detine arma nucleara.

jihadstii din syria ucid si cu arme romanesti, draga pulime imbecilizata, iar germania, numai in urmatrii 5 ani vor avea nevoie de peste 2,5 milioane de noi brate de munca pentru a mentine functionala cea mai dezvoltata si performanta economie a UE, cat si actualul standard de prosperitate a seniorilor germani, raspunsul corect: pragmatismul politico-economic al "Anjelikai", forta si disponibilitatile financiare de integrare a unui refugiat ale Germaniei sunt cu mult mai importante si evidente decat sentimentalismul ieftin si frica ta, draga pulime imbecilizata.

draga pulime imbecilizata, unui jihadist nu i te poti opune aratandu-i crucea si nici nu poti scapa nedecapitat sau nesclavizat daca te pitulesti la umbra crucii, asta sa va intre foarte bine in acele tigve vacuumate.

draga pulime imbecilizata , aminteste-ti ceea ce i-am spus Transparentei ca, uneori, pentru a fi pace sau a mentine pacea...

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2015, ora 12:48

De la: Black_Friday_, la data 2015-09-28 07:05:10
De la: 9am_1454, la data 2015-09-27 16:16:21
Ba' voi ati inebunit ?

Pai se paoate?

Nu fi bou !

Comunistii dinainte si de dupa 22 decembrie 1989 sunt bine mersi si se bucura de viata si de beneficiile "capitalismului" romanesc datorita tuturor politicienilor din ultimii 25 de ani, printre care si chiorul pe care inca il iubesti tu cu abnegatie si care a a vut un rol major prin mascarada de condamnare a comunismului in Parlamentul Romaniei si prin faptul ca in 10 ani nu a facut nimic pentru aflarea adevarului despre ce s-a intamplat dupa 22 decembrie....

Dar ce are una cu alta? Daca nu ridici o cruce in Piata Universitatii, lupti impotriva comunismului? Nu, ci te incadrezi in aceeasi tendinta actuala de stergere a identitatii romanilor, de anulare a religiei lor crestin-ortodoxe, cea care de-a lungul istoriei a fost unul din factorii principali de mentinere a identitatii nationale si de lupta impotriva strainilor care au vrut sa ne ocupe si sa ne stearga de pe harta Europei.
Idiotule, vremurile sunt tulburi si in conditiile actuale cu ce vei lupta impotriva agresivitatii Rusiei sau impotriva terorismului islamic care deja a declansat invazia Europei? La cat esti de tampit stiu ca tu deja vrei "refugiati" in Romania, la cat de milos esti tu...Uita-te la ce se intampla deja in Vest!
Citeste si informeaza-te! Deja sunt tari in care autoritatile si democratia europeana isi manifesta neputinta in fata salbaticiei hoardelor invadatoare. Vezi ce se intampla in Suedia sau in Anglia, in Franta sau in Germania. Vezi articolele in care dezvaluie cu imagini ca membrii ISIS pozati cu capete umane in mana in Siria, acum apar in Germania...

Si in fata a ceea ce se va intampla, cu ce te vei opune tu? Cu un fost popor adus la nivelul unei populatii fara identitate, fara nicio vointa de a lupta si a rezista?
De-a lungul istoriei romanii s-au luptat pentru tara lor din doua motive: ca sa isi apere credinta si ca sa isi apere pamantul. Pamantul e pa! La tara sunt putini care mai traiesc datorita pamantului, in marea majoritate fiind batrani. In caz de Doamne fereste, cati tineri vor refuza inrolarea? Si nu poti sa ii condamni, pentru ca Romania nu le mai ofera nimic, nici macar dorinta de a mai fi romani.

Se prea poate sa fiu eu boul, nici eu nu mai stiu ce sa cred, dar ...
Cum bine zice Cotoroanta, vre-o 4 mil de tembeli au defilat prin Paris cu ”Eu sunt Charly !” Printre ei liderii Germaniei si Frantei. S-au gasit cretini de genul lor si pe la noi. Toti au fost Charly pret de vre-o zi. Milioane de ipocriti si de prosti. Asa a ajuns Merkel sa dea pe goarna invitatia de invadare a Germaniei pentru care va plati electoral.
De ce amesteci chestia asta in povestea cu crucea mamii lui Iliesiu ?
De tampit ce esti !
Iti imaginezi ca daca ridicam cruci in centrul tuturor oraselor, cu beculete multe si sclipicioase (primatelor la plac la nebunie obiectele stralucitoare) inseamna ce spune retardatul ala de Iliesiu ? Ca, gata treaba, ne vor proteja de rau, de invazia islamista ... ? Asa crezi ?
Ti se pare ca Marea Catedrala de Mantuire a Neamului pe care se tot screm poptii s-o zamisleasca, in afara de venituri pentru popi si ceva turism o sa rezolve ceva ? Ne va apara de ceva ? Catedralele alea absolut superbe din Germania, Austria, Franta, Italia ... din toata Europa occidentala, i-au aparat pe aia de invazia asta din lumea islamica si asiatica ? Te credeam nitel mai rasarit dar cred ca ai depasit limita legala, sti tu care ...
Ce-i mana pe ei in lupta, pe migranti sau cum le spune ? Banii nemtilor si o viata mai buna pentru ei !
Vor sa vina in Romania ?
EI, vor sa vina in Romania ?
Eu cred ca nu ! Sia devenit celebra intamplarea cu cei doi afgani rataciti si inecati in lacrimi cand au vazut ca au ajuns in Romania ...
Noi vrem sa-i primim ?
Ca si la nemti si francezi, parerile sunt impartite, unii ca da, altii ca nu. Indiferent ce ar crede un bou ca mine sau ca tine, ne certam degeaba pentru ca nu prea e dupa noi. E dupa cei care ne cumpara marfurile romanesti prin occident, adica dupa nemti si frantuji. Pentru cine vrea sa inteleaga. Pentru fraieri ca tine, nici o problema, ei trebuie sa injure ori pe aia de vor sa primim migranti, ori pe cai care nu vor. Injura nene, ce, te poate tine cineva sa n-o faci ?
Revenind la crucea dobitocului de Iliesiu, ma vad nevoit sa va amintesc, pentru ca vad ca te si va pricepeti unii dintre voi la socoteli despre ce s-ar fi putut face daca nu fura pedeleul al dracului ce-a fost el cu Basescu in frunte (si aveti dreptate s-o faceti pentru ca nu mintiti) dar cand e vrba despre cat a furat pesedeul sau peunereul sau dracu sa-i mai ia, va impiedicati, pentru ca nu mai e legat furtul de numele lui Basescu. Va place balada cu Basescu la nebunie.
Si vin si va intreb, ca un bou ce sunt, cate grupuri sanitare s-ar putea face prin scoli, sau publice pentru cresterea gradului de igiena, cu banii care se propun a se aloca de la buget pentru crucea gigantica ?
Ce-ar fi sa condamnam comunismul de exemplu, prin inlaturarea tuturor celor care a participat activ la dezastrul creat de aparatul de partid si de securitate ?
N-ar fi mai eficient ?
DAca ne inchinam la o cruce stralucitoare o sa crape de rusine fostii comunisti ? O sa-si taie venele (pe lung) Iliescu, Gelu Voican Voiculescu si altii ca ei ?
O sa lesine de ras !
De ras de prosti !
Dupa 45 nemtii au denazificat tara. Noi nu i-am inlaturat pe cei care au fost stalpii comunismului ci i-am lasat sa se reorganizeze si sa se reaseze in fruntea tarii si sa ne conduca. Noi n-am facut ce-a facut neamtul si francezul (chiar cu unele abuzuri) dar vrem sa avem rezultate.

Pentru prostii care-i dau inainte cu basmul numit Basescu ... Pana si Ponta nu mai spune ca Basescu i-a orchestrat dosarul ... ci Iohannis. Pana si asta a schimbat macazul. Voi, si daca o sa ajunga la puscarie Basescu, o s-o tineti langa cu Basescu-Raul-Absolut.
Basescu nu mai e !
Nimeni nu i-a impiedicat pe cei din USL si acum din PSD-UNPR sa-i schimbe pe toti cei care, vezi Doamne, erau din ”sistemul Basescu” cum va place, dobitocilor, sa tot repetati ca nista papagali fara creier ce sunteti. Dupa parerea mea toti cei care tot repeta basina asta cu ”sistemul” lasat ”mostenire” de Basescu sunt cel putin caraghiosi, daca nu prosti de-a binelea.

Ati vazut pe la televizor niste tembeli de politicieni, cum ar fi, sa zicem, premierul, care, vorbind despre o problema, declara ca el cere ministrului de resort, cu care el nu este de acord, sa ia masuri sa faca si sa dreaga si debiteaza niste chestii populiste de te doare capul ...
Oameni buni (asa vine vorba, sa n-o luati in serios, ca nu sunteti) Premierul nu CERE nici unui ministru din subordinea lui sa analizeze pe dracu sa-l ia, la televizor ! Premierul il cheama pe boul de ministru care s-a trezit vorbind ca proasta si-l da de pamant cand asta vrea sa ia vre-o masura cu care el, premierul nu este de acord ! Pur si simplu ...

Rezumat:
Nu sunt de acord cu proiectul de cruce al lui Iliesiu !
Nu-mi dau cu parerea despre daca sa primim sau nu refugiati sau ce-or fi migrantii pentru ca nu am unde sa-i cazez eu personal si se pare ca nici statul roman. Statul roman ar trebui sa le asigure locuinte, asistenta sociala, si, cel mai important, locuri de munca ! Ori statul roman nu poate face asta pentru cetatenii lui carora le-au si luat bani pentru chestiile astea sub forma de impozite si taxe. Am avea de-a-face cu o mare discriminare intre modul in care este tratat un cetatean roman care e somer si un migrant.
Dar, daca mai vrem in UE, si eu mai vreau, va trebui sa inghitim si aceasta broasca raioasa fabricata de Merkel si o sa-i primim. Asta este ! Nu prea mi se pare ca avem ce dezbate. L-am ales pe Iohannis, asta a zis ca o sa ... sanatate !

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2015, ora 14:25

De la: 9am_1454, la data 2015-09-28 12:48:18

Dar, daca mai vrem in UE, si eu mai vreau, va trebui sa inghitim si aceasta broasca raioasa fabricata de Merkel si o sa-i primim. Asta este ! Nu prea mi se pare ca avem ce dezbate. L-am ales pe Iohannis, asta a zis ca o sa ... sanatate !

draga pulete, aparentele si suerficialsmul sunt intodeauna inselatare si te conduc intr-o fundatura concluziva din care emiti opinii eronate.

fabricata de putin cu sprijinul fsb-ului si aplicata/implementata prin intermediul mafiei rusesti, turcesti si grecesti U niunii Europene ca raspuns la sanctiunile economice aplicate rusiei pentru invadarea ukrainei si anexarea crimeei, domnule pulete.

Iar Merkel, 1-cu pragmatismul german, scoate castanele din focul incins de expansonismul militarist rusesc asumandu-si gestul umanitar cat si ajurorarea sau integrarea refugiatilorde razboi si al unora dintre imigranti, (identificare, clasificare etc. este in curs) si 2- priveste sitautia politica economica si militara din mediterana si orientul mijlociu in care se implica militar rusia si pe cine sustine armata rusa, exact: syria- assad, iran-stat islamic-rohani, hezbollah.
pretextul, lupta anti daesh, dar putin uita sa ne spuna cati jihadisti din CSI sau China (uyguri)sunt prezenti si lupta in diferitele factiuni jihadiste SI in Syria si Irak, draga pulete.

sunt vinovati americanii si europenii pentru ca nu trimit trupe la sol pentru sustinerea grupui islamic moderat care a dorit inlaturarea lui assad si democratzarea syriei, sau putin, amplifcarea si mentinerea tensiunii militare in syria prin sustinerea lui assad militar si continuarea conflictului militar cu propriul popor pe fondul invaziei in syria a diferitelor grupari jihadiste care doresc instaurarea califatului in syria, irak, yemen etc draga pulete?

imagineaza-ti revolutia din 89 reprimata de armata ceausista , razboi civil, ungurii vor transilvania, sarbii banatul, bulgarii dobrogea, ir rusia ar fi intervenit militar pentru a-l sustine pe ceausescu, mmmm, cum ar fi fost, draga pulete, ai fi dorit sa te refugiezi in occidentul european sau in republica moldova?

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2015, ora 14:35

De la: HAAKONN, la data 2015-09-28 14:25:04

draga pulete, aparentele si suerficialsmul sunt intodeauna inselatare si te conduc intr-o fundatura concluziva din care emiti opinii eronate.

fabricata de putin cu sprijinul fsb-ului si aplicata/implementata prin intermediul mafiei rusesti, turcesti si grecesti U niunii Europene ca raspuns la sanctiunile economice aplicate rusiei pentru invadarea ukrainei si anexarea crimeei, domnule pulete.

Iar Merkel, 1-cu pragmatismul german, scoate castanele din focul incins de expansonismul militarist rusesc asumandu-si gestul umanitar cat si ajurorarea sau integrarea refugiatilorde razboi si al unora dintre imigranti, (identificare, clasificare etc. este in curs) si 2- priveste sitautia politica economica si militara din mediterana si orientul mijlociu in care se implica militar rusia si pe cine sustine armata rusa, exact: syria- assad, iran-stat islamic-rohani, hezbollah.
pretextul, lupta anti daesh, dar putin uita sa ne spuna cati jihadisti din CSI sau China (uyguri)sunt prezenti si lupta in diferitele factiuni jihadiste SI in Syria si Irak, draga pulete.

sunt vinovati americanii si europenii pentru ca nu trimit trupe la sol pentru sustinerea grupui islamic moderat care a dorit inlaturarea lui assad si democratzarea syriei, sau mentinerea tensiunii militare in syria prin sustinerea lui assad militar si continuarea conflictului militar cu propriul popor pe fondul invaziei in syria a diferitelor grupari jihadiste care doresc instaurarea califatului in syria, irak, yemen etc draga pulete?

imagineaza-ti revolutia din 89 reprimata de armata ceausista , razboi civil, ungurii vor transilvania, sarbii banatul, bulgarii dobrogea, ir rusia ar fi intervenit militar pentru a-l sustine pe ceausescu, mmmm, cum ar fi fost, draga pulete, ai fi dorit sa te refugiezi in occidentul european sau in republica moldova?

Excelenta, ... ma plictisesti ingrozitor !

Ca sa nu zic nimic despre basinile tale concluzive.

Despre mama d-voastra completati singur sa trebuie sa va ajut ?
La cat sunteti de introspectiv-caduc, sunt sigur ca va veti descurca singur cu mare succes.

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2015, ora 14:37

De la: 9am_1454, la data 2015-09-28 14:35:27
De la: HAAKONN, la data 2015-09-28 14:25:04

sunt vinovati americanii si europenii pentru ca nu trimit trupe la sol pentru sustinerea grupui islamic moderat care a dorit inlaturarea lui assad si democratzarea syriei, sau mentinerea tensiunii militare in syria prin sustinerea lui assad militar si continuarea conflictului militar cu propriul popor pe fondul invaziei in syria a diferitelor grupari jihadiste care doresc instaurarea califatului in syria, irak, yemen etc draga pulete?

Excelenta, ... ma plictisesti ingrozitor !

Ca sa nu zic nimic despre basinile tale concluzive.

Despre mama d-voastra completati singur sa trebuie sa va ajut ?
La cat sunteti de introspectiv-caduc, sunt sigur ca va veti descurca singur cu mare succes.

.

draga pulete imbecilizat, intr-adevar, esti un idiot omologat si patentat!

siktir ba', trompet lozincard !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2015, ora 15:04

Omologat si patentat de catre cine ?
de catre tine ? hahaha ! esti ca o gluma proasta, moi Infatuatule ! pentru tine , cel mai super- cognitiv, Toti sunt prosti !
da' parca ziceai ca tu ai relatii, scrii, esti in legatura pe alte site-uri cu niste oameni cu adevarat destepti ....ce naiba cauti aici, daca toti sunt pulete ptr. tine si NIMENI nu te apreciaza si nu te duci acolo , printre cei de seama ta ?

P.S
ca Germania sa aibe mina de lucru, NU era nevoie sa bulverseze o intreaga Europa , caci ii are la-ndemina pe toti saracii Romaniei, Bulgariei si a altor tari care ar vrea sa ajunga acolo la munca !

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2015, ora 15:17

De la: gabigabi2, la data 2015-09-28 15:04:58

Omologat si patentat de catre cine ?

omologat, patentat si catalogat, de catre KktBlack, PROASTO !

De la: Black_Friday_, la data 2015-09-28 07:05:10

Idiotule, vremurile sunt tulburi

bulversata esti tu, hodoroago habarnista imbecilizata si nesimtita !

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2015, ora 15:39

hahaha, cretinopatilor, ar trebui sa multumiti Europei pentru cota de refugiati reartizata Romaniei, guvernul va fi bigat sa asgure fiecarui refugiat un venit lunar de vreo 600 euro , altfel isi incalca obligaiile pe care le-a semnat si raificat Statul Roman ca membru UE, sunt curios cum vor reactiona cele vreo 47 de procente din populatia romaniei care subzista cu mai putin de 200 de euro lunar, angajatii necalificati din sectorul economic prvat si de stat pensionarii, somerii, asistatii social etc.

ha,ha ha, va veti destepta sau veti face foamea invidiindu-i pe refugiati sau veti reactiona si veti constrange guvernantii sa respecte acel faimos art. din Constitutia Romaniei referitor la asgurarea unui nivel de trai decent fiecarui cetatean roman ?

ha, ha, ha, draga pulime imbecilizata, multumiti-i europei, lui merkel, si nu in ultima instanta lui Putin si Assad, pentru aceasta placinta cu refugati, poate fi un sut in coor care va trezeste si pe voi la realitate, draga pulime imbecilizata, dobitocilor!

Pagini: << 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului KLAUS IOHANNIS: ROMÂNIA LUCRULUI BINE FĂCUT
Mergi la: