Info
x
Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fĂcut
|
Fosta membra 9am.ro 172 mesaje Membru din: 4/08/2015 |
Postat pe: 28 Septembrie 2015, ora 16:33
28 septembrie 2015
Nr. 1514/VIII/3 COMUNICAT www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=6697 Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus trimiterea în judecată sub control judiciar a inculpatului SCUTARU GEORGE-ADRIAN, la data faptelor deputat și membru cu funcție de conducere într-un partid, cu privire la săvârșirea infracțiunii de spălare a banilor, și în stare de libertate, a inculpaților: MOTREANU DAN ȘTEFAN, deputat și membru cu funcție de conducere într-un partid (la data faptelor și în prezent), cu privire la săvârșirea infracțiunii de spălare a banilor, SCHAER ANA MARIA, administrator al unei societăți comerciale, cu privire la săvârșirea infracțiunii de spălare a banilor. În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt: În cursul anului 2008, o persoană cu funcție de conducere în administrația locală denunțător în prezenta cauză - a pretins și primit de la o altă persoană suma de aproximativ 1 milion euro, cu titlu de mită, în schimbul sprijinirii acestuia din urmă în demersurile de punere în posesie cu suprafețe de teren aflate pe raza municipiului Buzău. Din suma de 700.000 euro, bani primiți efectiv de persoana denunțătoare, aceasta le-a remis inculpaților Scutaru George-Adrian și Motreanu Dan Ștefan, sumele de 170.000 euro, respectiv 250.000 euro, conform unei înțelegeri anterioare. Ambele sume au fost date în același scop, respectiv pentru finanțarea campaniei electorale din 2008 (alegeri locale și generale), a candidaților partidului din care fac parte cele două persoane ultim menționate. Pentru a disimula proveniența acestor sume de bani, inculpații Scutaru George-Adrian, Motreanu Dan Ștefan și Schaer Ana Maria au inițiat un mecanism financiar fictiv, folosindu-se de documente justificative ce nu corespund realității, prin care suma de 1.213.085 lei a fost transferată, în mai multe tranșe, din contul societății administrată de către aceasta din urmă către o firmă care a produs articole de vestimentație folosite ca materiale în campania electorală. În cauză, față de toți cei trei inculpați, a fost dispusă măsura sechestrului asigurator și poprire asupra bunurilor mobile și imobile aflate în proprietatea inculpaților, până la concurența sumei de 1.213.090 lei, sumă care a fost efectiv plătită firmei producătoare a materialelor electorale. Dosarul a fost trimis spre judecare Înaltei Curți de Casație și Justiție, cu propunere de a se menține măsurile preventive și asigurătorii dispuse în cauză. Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție. felicitari D N A ! |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 28 Septembrie 2015, ora 17:55
ca de Obicei, MINTI, Deturnezi si Fitilizezi ! Black si Silviu au facut doar schimb de bou, pasindu-l de la unul la altul, dar asta NU inseamna Omologarea si Patentarea Idioteniei si -ti citez fraza ta, in care introduci noul cuvint intrat in dictionarul tau cognitiv :
" draga pulete imbecilizat, intr-adevar , esti un idiot omologat si patentat " ! asadar : CINE face omologarea, TU ????
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Septembrie 2015, ora 08:02
De la: gabigabi2, la data 2015-09-28 17:55:22ca de Obicei, MINTI, Deturnezi si Fitilizezi ! Black si Silviu au facut doar schimb de bou, pasindu-l de la unul la altul, dar asta NU inseamna Omologarea si Patentarea Idioteniei si -ti citez fraza ta, in care introduci noul cuvint intrat in dictionarul tau cognitiv : El, care este etalonul idioteniei... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Septembrie 2015, ora 08:08
"Iar Merkel, 1-cu pragmatismul german, scoate castanele din focul incins de expansonismul militarist rusesc asumandu-si gestul umanitar cat si ajurorarea sau integrarea refugiatilorde razboi si al unora dintre imigranti, (identificare, clasificare etc. este in curs) si 2- priveste sitautia politica economica si militara din mediterana si orientul mijlociu in care se implica militar rusia si pe cine sustine armata rusa, exact: syria- assad, iran-stat islamic-rohani, hezbollah."
Anal-istule, lasa-te ba de analize politice pentru ca esti varza si analizeaza mai bine ce iti place tie mai mult: ceva maro si cu mot! Merkel scoate castanele din foc...gestul umanitar... Ia-ti mai bine pastilele si mars in PLM! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Septembrie 2015, ora 14:37
De la: HAAKONN, la data 2015-09-28 14:37:12De la: 9am_1454, la data 2015-09-28 14:35:27De la: HAAKONN, la data 2015-09-28 14:25:04De la: 9am_1454, la data 2015-09-28 12:48:18 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Septembrie 2015, ora 15:30
De la: HAAKONN, la data 2015-09-29 10:08:39Poze 2 din 2 - d'ale lui KktBLACK - HAAKONN Dar cine crezi ca te lasa sa-mi SP? Du-te bai borfet si canta la alta masa, poate o sa gasesti vreunul pe invars ca si tine, sa iti ia in seama farmecele de coarda masculina si sa iti dea si tie o masa calda de pomana... Eu nu!
|
Postat pe: 30 Septembrie 2015, ora 09:05
De la: Black_Friday_, la data 2015-09-29 19:00:39Bai kakanele, sincer...Ia-ti bai nene pastilele la timp ca uite ce urat faci! nu poate sa se analizeze pe sine, intrucit e convins ca e Perfect ! a facut , imprumutind de la mine ideea de om LIBER , teoria ca el e eliberat de toate si-n mare Unire cu Universul, dar ridea si ma batjocorea atunci cind vorbeam eu despre asta ....intre timp, placindu-i ideea , a asimilat-o si acum se crede mai presus de Puletele pe care el il dispretuieste si-l uraste din toti rarunchii ! eu i-am mai spus si repet cu aceasta ocazie : omul care Stie cu adevarat ; omul care s-a Eliberat cu adevarat , nu uraste, nu huleste, nu insulta pe nimeni ci, IUBESTE ! Iubeste tot si toate ; are mila , admiratie, poate ceva amaraciune si o oarecare deznadejde ptr. tot ce se-ntimpla rau in lume din cauza Necunoasterii oamenilor, dar IUBESTE si IARTA .... ori , la el nu-i cazul ! Ura care-l macina il Inlantuieste mai rau decit un lant de otel , iar Dispretul fata de oameni il inchide in cea mai crunta inchisoare ! mi-e mila , pe undeva, de el ....il si iubesc un pic , dar de salvat de el insusi numai el o poate face , dar pentru asta ii trebuie curajul de a se analiza , cinstit, pe sine insusi ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 56 mesaje Membru din: 29/09/2015 |
Postat pe: 30 Septembrie 2015, ora 10:08
ba' acefalilor nesimtiti,
ba' decervelatilor infecti, ba sub speciilor parazite abjecte, pe vremea cand va razboiati cu CACAREZUL vostru v-am postat un citat: "MINTILE LUMINATE DISCUTA IDEI, MINTILE MEDIOCRE DISCUTA EVENIMENTE, MINTILE MICI DISCUTA OAMENII" ANNA ELEANOR ROOSEVELT dar, n-ati reusit sa evadati din turma prostilor imbeciizati nesimtiti si din haznaua miazmata in care va balaciti. cititi-va si evaluativa propriile texte pe care le-ati postat , evaluati-va cantitatea ineptiilor pe care le debitati, analizat-va si evaluati-va propria cantitate de gandire pe care o mai aveti prin acele tigve in care va fermenteaza prostia, iluziile, utopiile, abjectiile, din care va rezulta numai baliverne debitate cu o inconsienta nesimtire si insistenta prosteasca colosale. ce sa preiau de la tine hodoroago nesimtita infatuata, limbajul de lemn saracacios al unei analfabete functionale care rastalmaceste aiuristic ceea ce citeste deoarece este incapabila sa distinga sensul corect al termenilor deoarece este o habarnista care nu si-a insusit cunostinte minime realiste si nu le stapaneste definitiile? ce sa preiau de la tine, hodoroago infatuata nesmtita,limbajul de mahalagioaica infecta, comportmentul de retardata mintal sau atitudinea de tatoaie snobista si kitscoasa care nu stie altceva decat sa barfeasca aiurea, sa chibiteasca ieftinatati mizerabile sau sa insulte raiunea umana cu tot felul de minciuni, baliverne si ineptii, prin care incearca sa contorsioneze realitatea si sa deformeze grav adevarurile? ce sa preiau de la tine lumpenstalinisto imputita, ideologiile politice, ezoterice sau religioase, care ti-au fost turnate in acea tigva infecta de toti sarlatanii ordinari, ce sa preiau de la tine babaciune nesimtita, ce sa preiau de la tine enoriaso proletara imbecilizata si nesimtita, esentele propagandistice cu care ai fost imbecilizata, utopiile religioase sau ineptiile conspirationist-ezoterice care iti bantie prin acea tigva naclaita de asemenea dejectii ale tuturor sarlatanilor ordinari care te-au fascinat si indobtocit? siktir ba' subspeciilor parazite nesimtite, dar nu incercati sa deformati sau sa masluiti realitatea dearece veti primi exact ceea ce meritati intr-un limbaj pe caare cei de teapa voastra il inteleg perfect. pentru a nu pierde timpul cu speculatii aiuristie, precizare: alo, ba' idiotule nesimtit ordinar, n-am fost banat! |
|
|
|
|
Postat pe: 30 Septembrie 2015, ora 14:14
intr-adevar, n-ai preluat nimic, de la nimeni , caci dai p'afara de preaplinul prostescului tau orgoliu , intemeiat pe Iluzia superioritatii tale !
si cind un om e atit de plin de sine , nu poate intra nici macar un dram de bun simt in el, daramite altceva ! in rest, Stilul si cuvintele folosite de tine, sunt elocvente ptr. toata lumea, mai mult decit orice altceva ! halal sa-ti fie !
|
Postat pe: 30 Septembrie 2015, ora 19:01
De la: HAAKOON, la data 2015-09-30 10:08:40ba' acefalilor nesimtiti, Cine sa fie banat? Tu?!!! Neeeee, in niciun caz nu mi-am inchipuit bai loaza ca tu ai fost banat... Nu, tu ai fost dat afara cu un sut in koor, dar cum tu esti un nesimtit jegos, te-ai reintrupat din viermele mizerabil care traia in kkt, intr-un mare muscoi verde care mananca acelasi kkt! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Septembrie 2015, ora 19:04
De la: gabigabi2, la data 2015-09-30 14:14:55intr-adevar, n-ai preluat nimic, de la nimeni , caci dai p'afara de preaplinul prostescului tau orgoliu , intemeiat pe Iluzia superioritatii tale ! Dar este interesant ca ne-a marturisit ca are state vechi pe aici, de prin 2009, desi pana acum a mancat ceva cu mot sustinand ca el doar prin 2012 a aterizat...
|
Postat pe: 1 Octombrie 2015, ora 07:59
De la: Black_Friday_, la data 2015-09-30 19:01:00De la: HAAKOON, la data 2015-09-30 10:08:40ba' acefalilor nesimtiti, mdaaa....n-a fost banat, dar a plecat de buna voie, luindu-si si citeva din postarile lui mostre de eleganta, bun - simt si intelepciune, aparind apoi sub o @cifra , disparuta mintenas si ea si s-a reinventat cu ceva AAAA in pus si fo citiva OOO AOLEO, dar el e mereu acelasi om bolnav de ura ! vai de el si de " Libertatea " lui atit de inlantuita de intoleranta si idei preconcepute ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Octombrie 2015, ora 14:22
"eliberatule" , ce-ar fi sa dai dovada stapinirii de sine si sa-ncepi a te controla intii pe tine, inainte de a dori sa-i controlezi pe ceilalti ?
P.S te-am raportat ptr. vocabularul abject folosit ptr atacul la persoana mea ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Octombrie 2015, ora 11:07
alooo, herr. sef de stat, ce faci dle?
inviti: inculpatul, condamnatul , plageneralul si trariciosul spagar, la cotroceni pentru tratative? ai ajuns sa te saluti si sa negociezi cu mafiotii ciumei rosii care au distrus economic si social romania, herr? o greva prezidentala (japoneza) , nu poti incerca ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Octombrie 2015, ora 11:13
ha,ha,ha!
Mi-a propus 20.000 de EURO sã îmi retrag plângerea www.youtube.com/watch?v=_7J2kl3qzjc www.youtube.com/watch?v=g5VRgbFyLPA Mita in Dosarul Referendumul ? naspa! unde esti democratie, cu plimea ta cu tot !? babaciune, ai bagat la tigva afirmatiile (acuzele) astuia ? 7, 4 mil.? ha, ha ha ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Octombrie 2015, ora 12:24
Care e treaba kakanele? Te-a lovit mirarea? Traiesti in aceeasi tara in care fostul ministru gabriel Sandu a dat declaratie in fata procurorilor in care a scris cu subiect si predicat ca a dat bani din spaga pentru campaniile electorale ale chiorului si ca a dat bani cash lui Blaga, Boc si Anastase...
Care a fost reactia DNA? Niciuna! Ignor total! Chestia asta nu te mai frapeaza, nu-i asa ba "eliberatule"? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Octombrie 2015, ora 14:21
" baiete, esti timpit !"
faptul ca Black la acea vreme era convins ca Base-i bun, ANULEAZA FAPTA de corupere, de cerut si dat Mita pentru partid si campaniile electorale ale basescului ? haida de, moi cognitivule, moi, nu fii " pulete " , moi ! da' tie nu ti-e era drag Basele, ia zi , ca eu asa mi-aduc aminte si , la drept vorbind , s'acum iti e si o dovedesti zi de zi !?
|
Postat pe: 2 Octombrie 2015, ora 14:27
aaaa, am uitat sa-ti spun : ptr. infectia deversata, IAR, pe forum , la adresa userilor, te-am mai raportat o data ! ....poate vei intelege ca NU asa se comporta un om care se mai si pretinde a fi un tip civilizat , european si democrat !
|
Postat pe: 3 Octombrie 2015, ora 10:58
babaciune idioata, INCERCARE ESUATA BRE, SCURSURA PARSIVA SI MESCHINA, AI AJUNS SI AVOCATA PESTILENTIALULUI KKTBLACK? NICIDECUM, SUBSPECIA PARAZITA KKTBLACK, A FOST IMPLICAT DIRECT, FERVENT PDL-IST, ESTE COMPLICE SI TAINUITOR AL HOTIILOR, SPAGILOR, SI AL COMISIOANELOR PE CARE ACUM LE ADUCE IN DISCUTIE SI LE INFIEREAZA CU MANIE PROLETARA, DE CE OARE? O FI FOST EXCLUS DE LA IMPARTIREA SPAGILOR, COMISIOANELOR, RAMBURSARILOR FICTIVE DE TVA ETC. O FI FOST ELIMINAT DIN GASCA SINECURISTILOR, ALUNGAT CU PIETRE DIN GASCA PDL-FRAUDACA, A DESPAGUBITILOR PREFERENTIAL LA COTE SUPRAEVALUATE ETC., IAR ACUM: SUBSPECIA PARAZITA KKTBLACK E FRUSTRAT, OFTICAT, INVIDIOS SI RAZBUNATOR, A INCEPUT SA-SI FOLOSEASCA VUVUZELA PENTRU A DEZVALUI MATRAPAZLACURILE COMISE DE FOSTII SAI IDOLI PDL-ISTI CARORA LE-A TUCAT BUCIFALUSURILE SI LINS TUCALURILE ANI IN SIR. HAHAHA! DECI: babaciune sifonareasa nesimtita, recunosti ca esti o turnatoare, o ciripitoare cu vechi state de plata pe la securistoizii ceausisti, NARAVUL E NARAV SI... hodoroago indioata nesimtita, numai tu si subspecia parazita kktblack aveti dretul sa insultati, sa jigniti, sa etichetati abject , sa insinuati aiuristic, sa fabulati , vmitati scenarite aiuristice si sa mintiti, ca ultimii si cei mai vechi sarlatani ordinari nesimtiti, insistenti, meschini, parsivi, pentru ca,nu-i asa, voi sunteti cei mai vechi utilizatori 9am si ultimile scursuri sociale schizifrenico-paranoice obsedate, invidioase si proaste" cu mult peste limita egala", subspeciilor parazite vulgare, de pe acest forum, in rest, toti cei care au populat acest forum, inclusiv eu, trebuie sa va suportam stoic vomismentele, minciunile, aberatiile, ineptiile, trivialitatile si obscenitatile, limbajul vulgar si amenintarile de prin mp-urile pe care le transmiteti in mesageria utilizatorului 9am, atunci can nu va impartasesc basinile pe care le emanati din acele tigve imbcilizate,iar atunci cand ati primit exact ceea ce meritati, nesimtitilor ordinari, ati inceput sa raportati, sa sfonati si sa va simtiti jigniti si insultati. siktir, babaciune masochista infecta, spala-ti jegul pe care l-ai acumulat in acea tigva seaca si rapanul nesmtirii care iti caracterizeaza si defineste acea mentalitate de neispravita hodoroaga dilie comedonata si-ngalata. |
|
Postat pe: 3 Octombrie 2015, ora 14:11
NU ai facut dovada ca eu ti-as fi adus vreodata atingere demnitatii tale de om , in schimb, Toate postarile tale sunt Amenintari, Intimidari, MINCIUNI si Dezinformari despre mine sau despre ceilalti utilizatori, in functie de cum ti se pune tie pata !
iar textul de mai sus este un exemplu devenit clasic, deja ! si, sa nu uit sa-ti spun : te-am raportat ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Octombrie 2015, ora 14:20
De la: gabigabi2, la data 2015-10-02 14:21:36" baiete, esti timpit !" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Octombrie 2015, ora 14:46
De la: gabigabi2, la data 2015-10-03 14:11:22NU ai facut dovada ca eu ti-as fi adus vreodata atingere demnitatii tale de om , in schimb, Toate postarile tale sunt Amenintari, Intimidari, MINCIUNI si Dezinformari despre mine sau despre ceilalti utilizatori, in functie de cum ti se pune tie pata ! numai arhiva acestui topic, te contrazice flagrant , babaciune nesimtita. babaciune sifonareasa nesimtita, recunosti ca esti o turnatoare, o ciripitoare cu vechi state de plata pe la securistoizii ceausisti, NARAVUL E NARAV SI... hodoroago indioata nesimtita, numai tu si subspecia parazita kktblack aveti dretul sa insultati, sa jigniti, sa etichetati abject , sa discreditati, sa fabulati , sa barfiti , sa vomitati scenarite aiuristice si sa mintiti ca ultimii sarlatani ordinari nesimtiti, insistenti, meschini, parsivi, pentru ca, nu-i asa, voi sunteti ultimii si cei mai vechi utilizatori 9am, ultimele scursuri sociale schizifrenico-paranoice obsedate, invidioase si proaste" cu mult peste limita egala", de pe acest forum, ba'subspeciilor parazite vulgare in rest, toti cei care au populat acest forum, inclusiv eu, trebuie sa va suportam stoic vomismentele, minciunile, aberatiile, ineptiile, trivialitatile si obscenitatile, limbajul vulgar de cocalari mahalagii, amenintarile de prin mp-urile pe care le transmiteti in mesageria privata a utilizatorului 9am, atunci cand utilizatorul 9am nu va impartasesc basinile pe care le emanati din acele tigve imbcilizate,iar atunci cand ati primit exact ceea ce meritati, insistentilor si persistentilor nesimtiti ordinari, ati inceput sa raportati, sa sfonati si sa va simtiti jigniti si insultati. ba' spurcaciunilor, am ramas ultimul utilizator 9am care va ofera exact replicile pe care le meritati intr-un limbaj adecvat mentalitatii, atitudinii si comportamentului de cretinopati mahalagii nesimtiti pe care le-ati etalat pe acest forum, restul utilizatorlor 9 am, v-au dat cu flit scarbiti si au parasit frumul, ba' subspeciilor parazite, nesimtite ,imbecilizae si ticalosite. eu, spre surprinderea voastra , am ramas pentru a va trata exact asa cum binemeritati, leprelor lumpenstaliniste raspandace. siktir, babaciune masochista infecta, spala-ti jegul pe care l-ai acumulat in acea tigva seaca si rapanul nesmtirii care iti caracterizeaza si defineste acea mentalitate de neispravita hodoroaga dilie nesimtita, insistenta, masochista, comedonata si-ngalata. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Octombrie 2015, ora 15:14
De la: gabigabi2, la data 2015-10-03 14:20:42 babaciune ingalata, textelor lungi nu le poti urmari ideaticile, nu le poti distinge sensul corect si intelege concluziile , te obosesc si te-adorm pur si simplu. deci, punctual, reiterez: babaciune idioata, INCERCARE ESUATA BRE, SCURSURA PARSIVA SI MESCHINA, AI AJUNS SI AVOCATA PESTILENTIALULUI KKTBLACK? NICIDECUM, SUBSPECIA PARAZITA KKTBLACK, A FOST IMPLICAT DIRECT, FERVENT PDL-IST, ESTE COMPLICE SI TAINUITOR AL HOTIILOR, SPAGILOR, SI AL COMISIOANELOR PE CARE ACUM LE ADUCE IN DISCUTIE SI LE INFIEREAZA CU MANIE PROLETARA, DE CE OARE? O FI FOST EXCLUS DE LA IMPARTIREA SPAGILOR, COMISIOANELOR, RAMBURSARILOR FICTIVE DE TVA ETC. O FI FOST ELIMINAT DIN GASCA SINECURISTILOR, ALUNGAT CU PIETRE DIN GASCA PDL-FRAUDACA, A DESPAGUBITILOR PREFERENTIAL LA COTE SUPRAEVALUATE ETC., IAR ACUM: SUBSPECIA PARAZITA KKTBLACK E FRUSTRAT, OFTICAT, INVIDIOS SI RAZBUNATOR, A INCEPUT SA-SI FOLOSEASCA VUVUZELA PENTRU A DEZVALUI MATRAPAZLACURILE COMISE DE FOSTII SAI IDOLI PDL-ISTI CARORA LE-A TUCAT BUCIFALUSURILE SI LINS TUCALURILE ANI IN SIR. ACUM, SUBSPECIA PRAZITA KKTBLACK S-A REPOZITIONAT, APARA DREPTURILE SPAGARILOR, PLAGIDOTTORILOR, INCULPATILOR, CONDAMNATILOR SI PUSCARIASILOR SOCIALISTI, ASA ZIS DEMOCRATI,.SAU A CONSEVATORULUI PUSCARIAS DE DREPT COMUN, FOST TURNATOR LA SECU. MARE OM MARE CARACTER HAHAHA! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Octombrie 2015, ora 15:24
INAPT si INEPT !
raspunde la intrebare : ANULEAZA sau nu FAPTA de Coruptie ? si, RASPINDACULE :DE UNDE STII tu ceea ce scrii despre interesele directe ale lui Black ? pe ce te bazezi cind faci o asemenea acuzatie defaimatoare la adresa lui ? dar cind le faci la adresa mea, pe ce te bazezi , Cocosila ? n-ai vrea totusi sa faci un consult medical si sa ocupi @ canapeaua aia de la avatar cu care te plimbai , la un moment dat, prin forum ? ce alta dovada mai buna si mai clara a instabilitatii tale psihice este imensul numar de avataruri schimbate in doar 2-3 ani ?
|
Postat pe: 3 Octombrie 2015, ora 15:35
nu mai bate campii cu tot felul de tampenii si elucubratii aiuristice, mai bine , intreaba-ti aliatul intr-ale batutul campii, intreaba-l pe cel care a participat direct, fervent si entuziast la sustinerea si promovarea in spatiul virtual a tuturor deciziilor si actinunilor pdl, indiferent care ar fi fost acele decizii si actiuni, de la cele ale lui base pana la cele ale lui boc si de la cele udriste pana la cele ale lui ritzi,. cine tuna, fulgera, injura, insulta, jignea, ameninta si nu accepta sa-i fie criticati idoli si partidul babciune ordinara , intreaba-l pe subspecia parazita kktblack, este cel mai in masura sa-ti ofere un raspuns corect, a fost in cloaca, deci... siktir! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Octombrie 2015, ora 17:40
|
Postat pe: 4 Octombrie 2015, ora 07:47
De la: gabigabi2, la data 2015-10-03 15:24:07INAPT si INEPT ! Ramine asa cum am vorbit, Hakoane ! dar, apropo de sustinut : tu cind o sustineai pe Macoveaica , cum era , ca pe Base' nu-l mai puteai sustine si-i sustineai "tovarasa " de pahar ? era in sprijinul Justitiei " independente " si a Statului de Drept .... sau a democratiei, nu-i asa ? si pe actualul l-ai sustinut si n-a trecut mult s'ai inceput sa cirtesti si tu si cei ce si-au luat tara inapoi si, vrei dovada ca-i asa ? si ce sa va facem acum ? sa va rupem giturile sau ce ? ia uita-te la topicul asta, postacule si vezi unde va spun ca eu , care nu l-am votat, va-ntreb de ce nu aveti un pic de rabdare cu el sa-l vedem intii ce face ?! vai de capul tau.... si, mai spun o data : du-te la nenea doctorul si controleaza-ti nervii ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Octombrie 2015, ora 11:54
Kakanele, esti pierdut!
NEUROLUESUL (SIFILISUL CEREBRAL) Sifilisul poate provoca foarte rar tulburari psihice in primele doua perioade. Astfel, au fost descrise in perioada sancrului, stari depresiv-anxioase reactive, destul de grave, cu sfarsit suicidal. In perioada secundara s-au descris de asemenea stari depresiv-anxioase, procupari ipohondrice, stari halucinatorii, care sunt declansate de atingerile menigoencefalitice specifice. Neuroluesului se datoreaza tulburarile psihotice majore, descrise in cursul sifilisului cerebral, al tabesului si al paraliziei generale progresive. Astazi, la noi in tara, gratie masurilor curativo-profilactice exercitate de centrele antiveneriene, neuroluesul este o raritate, asa incat numai o proportie de 3% dintre cei care au suferit o infectie primara luetica fac neurolues. SIFILISUL CEREBRAL Este realizat de lezarea de catre spirocheta a vaselor creierului, provocand arterite cerebrale luetice, procese meningitice si inflamatii gomoase difuze encefa-lice, responsabile de accidentele vasculare congestive sau ictusuri, traduse clinic prin pareze, paralizii, afazii, crize de epilepsie jacksoniana, de stari confuziv-oni-rice. In general, in sifilisul cerebral, oricare ar fi nivelul leziunilor anatomopatolo-gice, fenomenele psihice sunt reversibile, ele actionand bine la Tratamentul anti-luetic, bolnavul pastrand autocritica si constiinta bolii sale. Sifilisul cerebral este un precursor al meningoencefalitei luetice difuze: prin vasele atacate de infectia luetica, sifilisul cuprinde in cativa ani celula nervoasa, parenchimul nervos, realizand P.G.P. PARALIZIA GENERALA PROGRESIVA Paralizia generala progresiva este o meningoencefalita cronica difuza, cu etio-logie luetica, care favorizeaza pe plan clinic evolutia spre dementa. La adult apare la cativa ani dupa prima infectie. Incubatia este cu atat mai lunga, cu cat luesul a fost contractat la o varsta mai tanara, variind intre 5 si 35 de ani. Mai frecvent la barbati decat la femei, apare numai la cei ce nu au efectuat Tratamentul sustinut in primii ani ai infectiei luetice, la organisme sensibilizate de boli infectioase sau toxice (alcoolism), surmenate, subnutrite. Bayle a descris prima data P.G.P. cu o etiologie specificam 1822. Leziunile anatomopatologice sunt caracteizate prin procese de meningoencefalita cronica difuza si de perivascularita. Simptomatologie: evolutia paraliziei generale progresive trece prin trei stadii: debut, stare si faza de marasm, care duce la exitus. Debutul P.G.P. este de obicei lent, leziunile precedand cu mult aparitia fenomenelor clinice. Se descriu mai multe forme de debut: a) Debutul prin scaderea progresiva a functiilor psihice, in care bolnavul incepe sa se planga de tulburari de memorie, de atentie, de fatigabilitate. Cei din jurul sau observa ca acesta prezinta importante tulburari ale simtului moral, ale judecatii. Exemplu: un contabil face greseli de calcul in scriptele de serviciu, fara sa-si dea seama; o gospodina pune soda de rufe in mancare, in loc de sare; un acar uita .sa schimbe acele si provoaca accidente. b) Debutul delictual, prin tulburari de comportament: bolnavul, pana la data aparitiei bolii fiind decent, calculat, deodata intra in conflict cu societate si autoritatile, prin tulburari de comportament; se exhiba in public, comite acte de atentat la bunele moravuri, violuri, scandaluri, comite furturi absurde "in vazul lumii", fara a-si lua masurile de precautie - mai mult, cere ajutor chiar militianului pentru a transporta obiectele furate etc. c) Debutul depresiv: bolnavii isi schimba starea de dispozitie nemotivat, devin abatuti, fara initiativa, nu participa la viata din jur, au mimica depresiva (81). d) Debutul expansiv se caracterizeaza printr-o timie crescuta; bolnavul este jovial, logoreic, foarte multimit de tot ceea ce intreprinde, se crede mai sanatos ca oricand, bogat si puternic. e) Debutul confuzional este ocazionat de ingerarea de alcool, ca si debutul delirant, mult mai rar intalnit, bolnavul fiind incoerent, absurd, labil. Perioada de stare cuprinde o multitudine de Simptome pe care le putem grupa in trei sindroame caracteristice: a) sindromul psihic; b) sindromul neurologic; c) sindromul umoral. Tulburarile psi-hi ce in perioada de stare sunt o amplifica-re a celor intalnite la debutul bolii. Halucinatiile se constata in forma expansiva, atunci cand se asocia-za si alcoolismul. Memoria este functia psihica ce se degradeaza repede, realizand amnezia antero-retrogra da. Bolnavul nu poate fixa achizitiile recente si treptat pierde si din bagajul de cunostinte dobandite inainte de boala. Astfel se explica si gravele dezorientari ale bolnavilor, mai ales in spatiu - se pierd ratacind pe strazi, uneori nerecunoscandu-si nici casa. Gandirea sufera modificari de scadere profunda, mai ales privind functiile superioare de sintetizare si abstractizare, de rationament, dar uneori chiar de calcul simplu, aritmetic. Ea poate suferi si modificari de continut, devenind parazitata de idei delirante, specifice P.G.P.-ului. In forma expansiva a bolii, pacientul devine jovial, increzator in puterile sale, mai mult decat o dovedeste realitatea, desfasurand un delir cu tema de marire, avutie, filantropie - dispus sa ofere oricui case, masini, bani, aur. Tot cu aceeasi usurinta cere insa o tigara primului venit - comportament care contrasta flagrant cu declaratiile anterioare. Delirul este labil, schimbandu-se de la o zi la alta, absurd si contradictoriu, in forma depresiva capata caracterul unui delir ipohondrie, asemanator celui intalnit in melancolia periodica. Vorbirea este greoaie, dizartrica. Scrisul prezinta omisiuni de litere si alte greseli ortografice si psihografice. Afectivitatea este modificata, in sensul unei labilitati marcate; bolnavii trec usor de la o stare de dispozitie la alta, ca cei cu dementa pseudobulbara, sau devin indiferenti, sfera intereselor restrangandu-se sau avand tendinte sexuale exagerate. Activitatea este dezordonata, fara randament util. Sugestibili, bolnavii pot comite diverse acte antisociale indemnati de altii, nemaiputand discerne in mod critic faptele lor. In forma maniacala, mai ales la cei cu impregnatie alcoolica, starile de agitatie psiho-motorie sunt o regula. b) Semnele neurologice sunt cele descrise de neurologi la neurosifilis. Acestora li se adauga tulburari organice: leziuni cardio-vasculare, renale, hepatice. P.G.P. fiind o boala infectioasa organica, cronica specifica, care evolueaza spre dementa, iar organic spre casexie si marasm, exitusul poate surveni in orice moment, fie prin diminuarea rezistentei organismului intreg, fie printr-o boala intercurenta acuta (congestie pulmonara, tuberculoza etc), fie printr-un ictus ireversibil. c) Sindromul umoral descris la sifilis reprezinta un important element de diagnostic pozitiv al neuroluesului. Perioada tertiara terminala, de marasm, care urmeaza perioadei de stare a paraliziei generale progresive, se incheie prin exitus, urmand unei infectii intercurente, infectarii escarelor, care decurg din tulburarile trofice ale tesutului cutanat sau prin casexie. Dementa profunda si ireversibila insoteste aceasta ultima faza a P.G.P. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Octombrie 2015, ora 14:33
" baiete, esti timpit " ?
haaa ii atribui lui Black ce-mi scrii tu mie ca-s o babaciune ofticata si-ngalata si repeti ca-n n delir chestia asta nascuta din halucinatiile tale ? esti dus cu capul, hakoane ....du-te la nenea doctotu' ca nu i-a buna cu tine ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Octombrie 2015, ora 22:22
De la: gabigabi2, la data 2015-10-04 14:33:27" baiete, esti timpit " ? Ce sa ii mai faca doctorul? Pentru asta nu mai exista leac. Izolare la Socola, Balaceanca sau Palazu Mare...asta este singura solutie pentru dementi de genul lui. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

asadar : CINE face omologarea, TU ????
Anal-istule, lasa-te ba de analize politice pentru ca esti varza si analizeaza mai bine ce iti place tie mai mult: ceva maro si cu mot!
esti bai latura umana sa ne judeci pe toti?
halal sa-ti fie !
AOLEO, dar el e mereu acelasi om bolnav de ura !
da' tie nu ti-e era drag Basele, ia zi , ca eu asa mi-aduc aminte si , la drept vorbind , s'acum iti e si o dovedesti zi de zi !?
si, RASPINDACULE :