back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fĂcut

Pagini: << 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2015, ora 14:34

Silviule, stai linistit ca Basescu respira greu , ca ala din Razboiul Stelelor dar , respira usurat intrucit DNA, Procuratura si alte justitii independente nu au ochi sa-l vada ....Inca !
nu i-a venit timpul ....cind interesul national va fi sa se ocupe si de el cineva , oioioi se vor gasi puzderie : si motive si dovezi !
eiiiii, da' matale s-ar putea sa ai " noroc" si plingerea ta sa fie luata-n considerare , mintenas....stii : c'asa-i in tenis !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2015, ora 14:55

da' uitai sa-ti spui : decind s-a " inscris" Base'n PMP , adeziunile curg girla, Silviule ! de ce nu te faci membru de partid pimpist , ca sa ti-l tii aproape de inima pe Sefu' ? mai ales ca acu' se facu si baiat de treaba si a recunoscut ca, luat de valul Justitiei independente, a UITAT dragilor , de Drepturile Omului....
da' acu' , gata , s-a terminat cu greseala asta : si-a adus aminte de ele si le va sprijini cu o prajina, ceva , sa nu cada iar pe spate ca, dehhhhh, zic si eu :
CE de JUSTITIE poate fi aia care Incalca Drepturile omului ? !
d'ale basescului, este ? dar cin' sa bage de seama ce Absurditate zice, atunci cind iubirea fata de el e atit de mare ?!

Raporteaza abuz de limbaj
9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2015, ora 19:35

Deci tu crezi ca ce scrisei io despre Ponta ee complet eronat in fals ... Ceva izvorat din adulatia pentru Basescu.. Ce e valabil pentru nemernicul de Basescu nu e la fel si pentru nemernicul de Ponta ... Zici tu ...

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Octombrie 2015, ora 06:06

De la: 9am_1454, la data 2015-10-14 14:24:38Nu am mai citit cum va injurati cu deosebita ardoare si cred ca n-am pierdut nimic.
Voiam sa spun ca ma pregatesc sa depun plangere penala impotriva lui Victor Ponta pentru ca :
Pe rand, parinte, pe rand .... cate una, luati de colea:
1) A zis ca pune supra-acciza de 7 eurocenti pe carburanti ca sa faca autostrazi. A trecut un an si jumatate si autostrazi ioc. Eu numesc asta talharie ! Sa vedem ce zice procurorul.
2) A lasat de la el, fara sa intrebe parlament, cetateni, pe nimeni, o datorie a alora de-au cumparat de la Patriciu Rompetrolul, de peste 500 si ceva de mil de $. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca e sprijinit de Domnul interes national. O fi in interesul tarii sa le facem cadouri kazahilor c-asa crede Ponta ? Sau coruptie.
3) a zis ca demisioneaza daca incepe urmarirea penala impotriva lui in dosarul Rovinari. N-a facut-o ! Daca Basescu poate fi chemat la procuratura pentru asa un motiv reclamat fiind de catre un cetatean oltean, eu de ce n-as putea sa-l deranjez pe Ponta pentru exact acelasi motiv ?
4) a zis ca demisioneaza daca va fi trims in judecata in acelasi dosar. Iar n-a facut-o ! Idem.
5) Ieri, coalitia care-l sustine, in senat, n-a votat constituirea unui organism care se se ocupe de recuperarea banilor furati ... stiti povestea ... pesedistii si interesul national si taricenii n-au votat chestia asta si pe seara au aparut Ponta (care nu mai e sef la PSD) si Dragnea (care e) sa ne spuna ca de vine este PNL-ul ca a votat contra. Se poate, dar nu PNL-ul are majoritatea ! Si nici nu imi pasa de ce zice PNL-ul. Plangerea penala va fi depusa de data asta impotriva lui Ponta si a lui Dragnea pentru constituirea in grup infractional organizat, pentru complicitate cu infractorii si pentru subinarea economiei nationale, mai pe scurt pentru furt organizat din buzunarele mele si ale altor cetateni pentru ca prin nerecuperarea banilto dovediti furati, pentru a sustine cresterile salariale din sectorul bugetar vor creste taxele si impozitele directe sau indirecte lucru ce ma va afecta pe mine si pe altii ca mine.
Se mai inscrie cineva ?
Sau il reclamam pe Basescu penrtru ca respira ?

Dar o plangere penala impotriva conducerii DNA pentru complicitatea acestui organism al "justitiei independente" mult laudat de catre straini la hotiile basisto-pedeliste, nimic, nimic?

Cum naiba iti explici ca desi atat fostul ministru pedelist Gabriel Sandu cat si Cocos si-au reconfirmat declaratiile date in fata procurorilor conform carora au impartit banii rezultati din spagile EADS si Mircrosoft cu Blaga, Anastase si alti potentati de atunci si au sponsorizat campaniile chiorului, iar DNA refuza sa le ia in considerare si sa faca ceva in sensul asta????
Scarba aia de Bombonel a intrat in puscarie in dosarul Trofeul Calitatii iar sponsorizarile campaniilor lui basescu sunt copiate la indigo.

Sau ca in cazul traficului cu motorina facut de Blejnar nu se misca nimic? Dar cu ciordelile de la CNAS facute de actualul liberal Duta?

Pentru coruptii PSD nu imi fac griji pentru ca DNA e cu ochii pe ei si ii starpeste pe unde ii prinde, dar cu basistii deghizati in liberali, pe cand vedem si noi arestari cu catuse si mascati la nivel inalt?

Asta nu e justitie! Este o mascarada ieftina si o mafie care protejeaza infractorii.
Binomul DNA-SRI este complice la distrugerea acestei tari prin inactiune, prin acoperirea faptelor de coruptie si tratarea lor selectiv, in functie de culoarea politica. Nu mai spun ca manipuleaza si jocurile politice, lucru de netolerat intr-o democratie.

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2015, ora 13:25

La cremenal cu banditii, de oriunde s-ar gasi, din orice partid, entitate ...
Ca ma zgarie pe timpan sau retina in ceea ce postezi tu aici, si bine zici, e ca desi PSD-ul si ai lui aliati guverneaza de vreo trei ani si ceva, au schimbat mare parte din oamenii pedeleului cu cei ai useleului si acum cei de la guvernare saracii, tot ei sunt vanati de DNA si SRI, adica, cum insinuezi mataluta, de ”sistem” adica de oamenii lui Basescu bine intepeniti in posturi.
Ete io nu prea te cred.
Nu dau doi bani pe scenariul asta.
Si sti de ce ?
Pentru ca Basescu nu a fost si nu este atat de puternic pe cat lasa sa se vada.
Si pe cat cred cei care il urasc de moarte ...
Daca ar fi fost precum zici, iubita lui sau ce-o fi pentru el Udrea n-ar fi fost deranjata.
El e atat de dobitoc incat nimi macar nu-si tine gura cand vine vorba de Udrea. Asa incat, daca ar fi depins de el, daca ar fi avut vreun cuvant de spus ... sa fim seriosi.
Beleaua cu DNA-ul si SRI-ul este ca aceste instrumente au fost incurajate sa functioneze de catre Basescu, ele s-au pus pe treaba si acum au ramas cam de capul lor. Si cum in orice entitate exista tendinta naturala de dictatura, de teroare, mai ales in entitatile care se ocupa fix cu represiunea faptelor penale, cand dispare tiranul, dictatorul, ala de era in capul mesei, se gaseste imediat un tiran local care sa conduca dupa propriile interese. Si DNA-ul si SRI-ul sunt servitorii si dusmanii de moarte ai politicienilor. Dupa cum le tine. Dupa cum au dosare despre ei.
SI dupa cum le mai sufla-n ceafa si o ambasada sau alta sau dupa cum cred ei ca bate vantul.
Basescu a fost si este mult mai slab decat se crede despre el.
Dar stie sa ramana in picioare.
Si va fi greu de doborat.
Foarte greu.
Cu atat mai greu cu cat i se fac dosare incredibil de ridicole.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2015, ora 14:18

De la: 9am_1454, la data 2015-10-14 19:35:31Deci tu crezi ca ce scrisei io despre Ponta ee complet eronat in fals ... Ceva izvorat din adulatia pentru Basescu.. Ce e valabil pentru nemernicul de Basescu nu e la fel si pentru nemernicul de Ponta ... Zici tu ...

poiii, tot asa cum credeai tu ca ce scriem noi despre Base este complet eronat, desi Acum se vede ca nu era nici o eroare si omu' e penal si puscariabil !

da' ce-ai scris despre Ponta , ca ce ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2015, ora 14:42

De la: Black_Friday_, la data 2015-10-15 06:06:20
De la: 9am_1454, la data 2015-10-14 14:24:38Nu am mai citit cum va injurati cu deosebita ardoare si cred ca n-am pierdut nimic.
Voiam sa spun ca ma pregatesc sa depun plangere penala impotriva lui Victor Ponta pentru ca :
Pe rand, parinte, pe rand .... cate una, luati de colea:
1) A zis ca pune supra-acciza de 7 eurocenti pe carburanti ca sa faca autostrazi. A trecut un an si jumatate si autostrazi ioc. Eu numesc asta talharie ! Sa vedem ce zice procurorul.
2) A lasat de la el, fara sa intrebe parlament, cetateni, pe nimeni, o datorie a alora de-au cumparat de la Patriciu Rompetrolul, de peste 500 si ceva de mil de $. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca e sprijinit de Domnul interes national. O fi in interesul tarii sa le facem cadouri kazahilor c-asa crede Ponta ? Sau coruptie.
3) a zis ca demisioneaza daca incepe urmarirea penala impotriva lui in dosarul Rovinari. N-a facut-o ! Daca Basescu poate fi chemat la procuratura pentru asa un motiv reclamat fiind de catre un cetatean oltean, eu de ce n-as putea sa-l deranjez pe Ponta pentru exact acelasi motiv ?
4) a zis ca demisioneaza daca va fi trims in judecata in acelasi dosar. Iar n-a facut-o ! Idem.
5) Ieri, coalitia care-l sustine, in senat, n-a votat constituirea unui organism care se se ocupe de recuperarea banilor furati ... stiti povestea ... pesedistii si interesul national si taricenii n-au votat chestia asta si pe seara au aparut Ponta (care nu mai e sef la PSD) si Dragnea (care e) sa ne spuna ca de vine este PNL-ul ca a votat contra. Se poate, dar nu PNL-ul are majoritatea ! Si nici nu imi pasa de ce zice PNL-ul. Plangerea penala va fi depusa de data asta impotriva lui Ponta si a lui Dragnea pentru constituirea in grup infractional organizat, pentru complicitate cu infractorii si pentru subinarea economiei nationale, mai pe scurt pentru furt organizat din buzunarele mele si ale altor cetateni pentru ca prin nerecuperarea banilto dovediti furati, pentru a sustine cresterile salariale din sectorul bugetar vor creste taxele si impozitele directe sau indirecte lucru ce ma va afecta pe mine si pe altii ca mine.
Se mai inscrie cineva ?
Sau il reclamam pe Basescu penrtru ca respira ?

Dar o plangere penala impotriva conducerii DNA pentru complicitatea acestui organism al "justitiei independente" mult laudat de catre straini la hotiile basisto-pedeliste, nimic, nimic?

Cum naiba iti explici ca desi atat fostul ministru pedelist Gabriel Sandu cat si Cocos si-au reconfirmat declaratiile date in fata procurorilor conform carora au impartit banii rezultati din spagile EADS si Mircrosoft cu Blaga, Anastase si alti potentati de atunci si au sponsorizat campaniile chiorului, iar DNA refuza sa le ia in considerare si sa faca ceva in sensul asta????
Scarba aia de Bombonel a intrat in puscarie in dosarul Trofeul Calitatii iar sponsorizarile campaniilor lui basescu sunt copiate la indigo.

Sau ca in cazul traficului cu motorina facut de Blejnar nu se misca nimic? Dar cu ciordelile de la CNAS facute de actualul liberal Duta?

Pentru coruptii PSD nu imi fac griji pentru ca DNA e cu ochii pe ei si ii starpeste pe unde ii prinde, dar cu basistii deghizati in liberali, pe cand vedem si noi arestari cu catuse si mascati la nivel inalt?

Asta nu e justitie! Este o mascarada ieftina si o mafie care protejeaza infractorii.
Binomul DNA-SRI este complice la distrugerea acestei tari prin inactiune, prin acoperirea faptelor de coruptie si tratarea lor selectiv, in functie de culoarea politica. Nu mai spun ca manipuleaza si jocurile politice, lucru de netolerat intr-o democratie.

da' ce spui tu, Blackule ? " Trofeul calitatii " a fost pe fata, exact in genul americanilor care fac asemenea intilniri cu scopul Declarat de a stringe fonduri ptr. campania electorala a unui candidat ! ori , in cazul lui Cocos,G. Sandu , Pescariu si ailalti s-au DAT TUNURI in bugetul de stat ; s-a Cerut si Primit MITA de mil. de euro si acesti Bani Negri au ajuns la Base' via PDL si desi oamenii au facut Denunturi impotriva lui Blaga, Anastase & com si implicit, Base ca Destinatar, asa zisa Justitie nu aude, nu vede si tu mai spui de democratie !
care democratie?
acest surogat in care fostul recunoaste cu gura lui c-a uitat de Drepturile Omului , nu e decit o maimutareala de democratie si Stat de drept in care cele 3 puteri ale lui conlucreaza spre binele Ro !

Fosta membra 9am.ro

56 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2015, ora 16:12

Declarația de presă comună a Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, și a Președintelui Parlamentului European, domnul Martin Schulz

(15 octombrie 2015)

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, s-a întâlnit joi, 15 octombrie a.c., la sediul Parlamentului European, cu Președintele Parlamentului European, domnul Martin Schulz. La finalul convorbirilor, cei doi oficiali au susținut o declarație de presă comună.

Vă prezentăm în continuare transcrierea declarației de presă:

Președintele Parlamentului European, domnul Martin Schulz: „Doamnelor și domnilor, vă mulțumesc! În ceea ce privește discuția pe care am purtat-o cu domnul Președinte Iohannis aș dori, în primul rând, să-i urez oficial bun venit, aici, încă o dată. Pentru noi este o zi extrem de bucuroasă astăzi. Am discutat cu domnul Președinte ordinea de zi a Consiliului de astăzi, ne-am referit la tematica refugiaților și am avut aici un consens destul de evident. Am discutat despre reformele care mai sunt necesare în Uniunea Europeană în următorii ani și am discutat și despre dezbaterea pe care, probabil, o vom avea în ceea ce privește propunerile pe care le va face Marea Britanie și dorințele pe care le va exprima Premierul David Cameron. În ceea ce privește această colaborare, aș vrea să spun, în primul rând că, în legătură cu Turcia, am discutat și despre situația refugiaților din Turcia chiar și despre faptul că este nevoie să găsim o soluție și ajutor pe care să le aducem chiar la fața locului, în Turcia. Sperăm, bineînțeles, la o rezolvare pașnică a conflictului din Siria, nu putem să lăsăm lucrurile să meargă așa cum sunt acum, iar în ceea ce privește țările vecine – Iordania, Libanul și Turcia – ele au cu toate nevoia noastră. Și, în ultimul rând, aș vrea să vă spun, de asemenea, și că am avut deosebitul privilegiu de a discuta, pentru prima dată, cu Președintele unui stat, o oră întreagă în limba germană.”

Președintele României, domnul Klaus Iohannis: „Domnule Președinte Schulz, în primul rând, mulțumesc pentru discuția de astăzi și mai ales pentru primirea călduroasă. Este pentru mine o bucurie și o plăcere să fiu aici, la Parlamentul European. Pentru mine este prima vizită de lucru la Parlamentul European, prima întâlnire de acest fel cu Președintele Parlamentului European, chiar dacă, evident, ne-am întâlnit de multe ori, cu alte ocazii. Am apreciat rolul deosebit de pozitiv și constructiv al domnului Președinte, personal, în foarte multe chestiuni și dosare complicate pentru Uniunea Europeană și am aprofundat câteva din aceste chestiuni.

Nu vreau să repet ce a spus domnul Președinte, vreau doar să detaliez un pic două chestiuni pe care le-am abordat: chestiunea migrației și chestiunea libertății de mișcare a forței de muncă. În chestiunea migrației am fost de acord că problema trebuie tratată în integralitate, nu pe părți. Trebuie să mergem în această abordare la sursă, trebuie să tratăm problema acolo unde apare și să colaborăm cu țările de unde vin refugiații.

Evident că în acest complex de întrebări am ajuns și la tematica țărilor de tranzit, de exemplu, Turcia, cu care trebuie să colaborăm pentru a avea un control mai bun asupra mișcării refugiaților. Am atins, evident, chestiunea siguranței și asigurării frontierelor exterioare ale Uniunii Europene și, în acest context, bineînțeles ca a venit vorba și de spațiul Schengen. M-am bucurat să constat că și opinia domnului Președinte este că spațiul Schengen este demn de a fi păstrat și că locul României este în interiorul spațiului Schengen.

În ceea ce privește libertatea de mișcare a forței de muncă avem același punct de vedere: această chestiune în niciun caz nu poate fi pusă sub semnul întrebării, este o valoare câștigată, care trebuie păstrată. Vă mulțumesc!”

Departamentul Comunicare Publică
15 Octombrie 2015
www.presidency.ro/

In contextul celor de mai sus, chiar si scris de ai fi dat, pronosticul l-ai ratat, dle. Basescu !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Octombrie 2015, ora 16:14

Obsesia sghenghenizilor de a avea garduri inalte.

Peste tot cu gardurile dupa ei.

Oameni curajosi, deschisi.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 15 Octombrie 2015, ora 16:37

De la: 9am_1454, la data 2015-10-15 13:25:17La cremenal cu banditii, de oriunde s-ar gasi, din orice partid, entitate ...
Ca ma zgarie pe timpan sau retina in ceea ce postezi tu aici, si bine zici, e ca desi PSD-ul si ai lui aliati guverneaza de vreo trei ani si ceva, au schimbat mare parte din oamenii pedeleului cu cei ai useleului si acum cei de la guvernare saracii, tot ei sunt vanati de DNA si SRI, adica, cum insinuezi mataluta, de ”sistem” adica de oamenii lui Basescu bine intepeniti in posturi.
Ete io nu prea te cred.
Nu dau doi bani pe scenariul asta.
Si sti de ce ?
Pentru ca Basescu nu a fost si nu este atat de puternic pe cat lasa sa se vada.
Si pe cat cred cei care il urasc de moarte ...
Daca ar fi fost precum zici, iubita lui sau ce-o fi pentru el Udrea n-ar fi fost deranjata.
El e atat de dobitoc incat nimi macar nu-si tine gura cand vine vorba de Udrea. Asa incat, daca ar fi depins de el, daca ar fi avut vreun cuvant de spus ... sa fim seriosi.
Beleaua cu DNA-ul si SRI-ul este ca aceste instrumente au fost incurajate sa functioneze de catre Basescu, ele s-au pus pe treaba si acum au ramas cam de capul lor. Si cum in orice entitate exista tendinta naturala de dictatura, de teroare, mai ales in entitatile care se ocupa fix cu represiunea faptelor penale, cand dispare tiranul, dictatorul, ala de era in capul mesei, se gaseste imediat un tiran local care sa conduca dupa propriile interese. Si DNA-ul si SRI-ul sunt servitorii si dusmanii de moarte ai politicienilor. Dupa cum le tine. Dupa cum au dosare despre ei.
SI dupa cum le mai sufla-n ceafa si o ambasada sau alta sau dupa cum cred ei ca bate vantul.
Basescu a fost si este mult mai slab decat se crede despre el.
Dar stie sa ramana in picioare.
Si va fi greu de doborat.
Foarte greu.
Cu atat mai greu cu cat i se fac dosare incredibil de ridicole.

Bogații din afacerea Microsoft

13 October 2015 Doru Bușcu

Cocoș, Niro, Pinalti și Gabriel Sandu au rămas să ducă greul Afacerii Microsoft. Pe ei a căzut măgăreața, lor le-a fost încredințat rolul turmei de țapi care urmează să fie puși capră la tribunal. Infractori cu suflet de găinari, combinatori cu orizont limitat – puțin peste zece milioane –, cei patru trag acum de cifre în sus, ca să încapă în rechizitoriu întreaga fraudă.

În lanțul evolutiv al șpăgii, alde Cocoș reprezintă distribuția: au primit geamantanele cu bani, și-au reținut comisionul de transport și le-au dat mai departe. Mituitorul, care e și beneficiarul contractelor frauduloase cu statul român, e bine-mersi. La fel, destinatarul final al șpăgii. Și mituitorii, și mituiții sînt cunoscuți, fiindcă Sandu, Niro și Cocoș și-au recunoscut faptele. Se mai cunoaște, cu o precizie destul de optimistă, și prejudiciul. A vorbit despre el doamna Kövesi, pe vremea cînd încă nu trecea de 60 de milioane. Și, cu toate astea, singurii care se îndreaptă agale spre o pîrnaie cu îmbunătățiri sînt cărăușii.

E ca și cum ai spune că oamenii se îmbată din cauza chelnerilor.

Compania Microsoft e bine-mersi, cu toate că sutele de milioane de care statul român a cumpărat aer au ajuns, în mare măsură, la ea. Instigatorii Florică și Pescariu, care și-au aranjat următoarele zece generații de florici și pescarii, sînt și liberi, și cu banii lăsați. Asta decurge din miraculoasa postură de denunțător care, în România, te ajută să furi cu acordul procurorilor, dacă ai prevederea să-i denunți pe complici.

Miniștrii, la rîndul lor, sînt OK. Unii au proprietăți în America, alții în UE, alții și-au permis chiar la Snagov. Toți și le-au procurat din salariu și încă le au, de vreme ce nimeni de la DNA nu vede în asta un motiv de sechestru.

Unii și-au școlit copiii în universități care costă cît un Mercedes pe lună, iar alții dețin reprezentanțe Mercedes din ocaziile create într-un partid socialist. Ei bine, miniștrii ăștia, premierii ăștia, parlamentarii ăștia, despre care Sandu, Niro, Pinalti și Cocoș au făcut declarații care se ridică, în sumă totală, la zeci de ani de pușcărie și confiscare extinsă a bunurilor, rămîn neatinși.

Există tendința de a lăsa totul pe seama dosarului EADS, care vine, chipurile, din urmă, atotcuprinzător și definitiv, dar, pe măsură ce trece vremea, acest dosar seamănă cu acei Iisuși scientologici pe care lumea îi așteaptă să coboare, de la o zi la alta, pe un tobogan.

Firul roșu al afacerii Microsoft este, după cum se vede, nu prezența banilor, ci lipsa lor. Afacerea asta și, de fapt, nelimpezirea ei se explică prin inexistența banilor. Banii nu apar, nu sînt recuperați. Banii sînt lăsați în posesia infractorilor. Zac undeva, puși bine, în siguranța mucegaiului din beton, în abisul unor conturi offshore sau în cristalul pur al diamantelor dintr-o punguță de catifea.

Uneori, ai impresia că hoții sînt lăsați să-și păstreze banii fiindcă e mai ușor, pentru cei care stau la pîndă, să afle drumul secret al bogăției. Dacă banii se întorc la stat, sînt bani pierduți. Dacă însă rămîn în paza condamnatului, băieții deștepți din democrație au deja o hartă a comorilor.

Dacă ne uităm înapoi, spre marile jafuri din care statul n-a recuperat nimic, vedem două grupuri. Și e greu să distingem care dintre grupuri e mai bogat: al urmăriților sau al urmăritorilor?

www.catavencii.ro/editorial/bogatii-din-afacerea-microsoft/

Fosta membra 9am.ro

56 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2015, ora 18:25

Tzarcadaii, lasati vrajelile si incepeti cu introducerea in afacerile: Microsoft-EADS,

Adrian Nastase, prim-ministru in perioada 2000-2004,
Alexandru Bittner, care intermedia plata mitelor catre Adrian Nastase in acea perioada,
Remus Truica, seful Cancelariei Primului-ministru in acea perioada,
Victor Ponta, seful Corpului de Control al Premierului in acea perioada,
Ecaterina Andronescu – ministru al educatiei 2000-2004,
Cristina Ghitulica – sef de cabinet Ecaterina Andronescu in perioada 2000-2004,
Mihnea Costoiu – secretar general al ministerului in acea perioada,
Traian Ionescu – director in Ministerul Educatiei,
Valentin Cotarta – director in cadrul Ministerului Educatiei,
Gheorghe Dinu – consilier al ministrului Ecaterina Andronescu,
Mihai Tanasescu – ministrul finantelor la acea perioada,
Enache Jiru – secretar de stat in Ministerul Finantelor,
Dan Nica – ministru MCTI,
precum si ministrii PD numiti dupa Ecaterina Andronescu si anume, Alexandru Athanasiu, Mircea Miclaus si ulterior, Andrei Marga
Khalil Abi Chanin s-a ocupat de intermedierea relatiei cu MCTI si SGG. A intermediat lui Claudiu Florica intalnirile cu factorii de decizie din aceste institutii, respectiv Dan Nica, Serban Mihailescu, Ion Morar, Eugen Bejinariu. Nicolae Culacov se ocupa de influentarea factorilor de decizie din cadrul Ministerului Finantelor Publice, respectiv Mihai Tanasescu si Enache Jiru. Ca urmare a acestor intalniri, in octombrie 2003, Claudiu Florica a calatorit la Roma impreuna cu ministrul Dan Nica pentru a stabili cu acesta termenii si modalitatea in care urma sa se incheie acest contract de licentiere si pentru a dovedi in acelasi timp managementului Microsoft Romania ca avea influenta si contactele necesare cu oameni politici importanti pentru a incheia acest contract. Claudiu Florica a achitat personal cheltuielile de transport si cazare ale lui Dan Nica in aceasta calatorie. In aceasta intalnire de la Roma, Claudiu Florica a stabilit cu Dan Nica ca Guvernul Romaniei sa incheie un contract cu Microsoft in valoare de 50-60 milioane dolari, prin intermediul FSC Austria, iar in acest sens a fost semnata la Roma o scrisoare de intentie pentru parteneriatul strategic, dintre Guvernul Romaniei si Microsoft Corporation, obiectul acestuia constituindu-l colaborarea dintre cele doua parti pentru incheierea unui acord cadru de licentiere a Guvernului Romaniei pentru produse Microsoft………

Calin Popescu Tariceanu – prim-ministru 2004-2008,
Vlad Moisescu – consilier prim-ministr,
Dorin Marian, secretar de stat cancelaria Primului ministru,
Mihai Alexandru Voicu – secretar general al Guvernului 2005-2006,
Radu Stroe – secretar general al Guvernului 2005-2006,
Ioan Bolojan – secretar general al guvernului 2007-2008,
Atilla Zoltan Cseke – secretar de stat SGG,
Nicolae Teodorescu – director SGG,
Doina Petrache – Director SGG,
Karoly Borbely – ministru MCTI 2007-2008,
Victor Vasile Florea – director MCTI,
Mirela Tudose – director MCTI,
Rosita Teodorescu – angajat MCTI,
Sebastian Vladescu – ministru MFP,
Silviu Hotaram – director general al Microsoft Romania,
Ovidiu Artopolescu – director Microsoft Romania,
Florin Pletea – angajat Microsoft Romania,
Andreea Mihai – angajat Microsoft Romania,

Wolfgang Horak – director general FSC Austria,
Heinz Mazinger – director FSC Austria,
Viktor Malinowski – director FSC Austria,
Dragos Nicolaescu – director FSC Romania,
Andreea Patrichi – director financiar FSC Romania,
Anca Gheroghe – angajat FSC Romania,
Daniela Croitoru – director Unicredit Romania,
Carmen Potec – director Unicredit Romania.
Persoanele implicate direct in traficul de influenta si dare de mita sunt:
Claudiu Florica,
Viktor Malinowski – director FSC Austria, ambii beneficiari reali ai firmei Colina,
Titi Paraschiv – angajat Systems Communication Romania,
Peter Hungler – director in Credit Suisse si Deutsche Bank,
Petru Berteanu,
Bogdan Teodorescu,
Florin Pletea – director Microsoft Romania,
Dragos Nicolaescu – director FSC Romania,
Adrian Ujeniuc – patron Dim Soft.
Directorii din Unicredit au preluat finantarea contractului printr-ujn contract de tip factoring, practic Fujitsu Siemens Computers a cesionat dreptul de plata de la MCTI catre Unicredit care i-a platit pe loc suma corespunzatoare acelei facturi minus comisionul Unicredit pentru serviciul de factoring, iar in 2009, Unicredit a incasat plata integrala a facturii de la MCTI

ultimul pe lista, cu voia 'neavoastra, ION Ilici ILIESCU,prostilor, mai animalelor!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2015, ora 18:09

e data naibii " justitia asta independenta " , ca -i condamna pe oameni atunci cind spun Adevarul , ca-n cazul Kovesi vs. A3 !
poi cine are CURAJUL sa-i spuna Lulutei ca este Evident ca a Matrasit un Procuror, pe care l-a tirnosit B1 tv la soaptele primite pe " surse " ? ca i-a luat dosarul Bercea vs. Mircea Basescu, taman cind ii fila si-i filmau pe tigani ducindu-se la nas' Mircea cu sacosele cu bani ?
ca a tinut acel dosar 3 ani in sertar si DOAR ptr. ca a explodat la A3 s'apoi a facut inconjurul mediei , a inceput lucrul la el ?
si cum s-a terminat ? ei, na, intrebare cum sa se termine altfel decit cu cei prinsi in frangrant pe banii lor, ca sunt vinovati si Mircica e floricica alba si pura ?
CINE s-o traga de mineca pe Kovesi sau pe L. Stanciu ca MINT , Manipuleaza si Deformeaza Ideea de Justitie ?
Cazanciuc ? Nitu ? ei, asssi, s-avem pardon, ce naiba !

Fosta membra 9am.ro

56 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2015, ora 19:05

fabulos, latrinistii au mai primit o factura in care se regaseste taxata dejectiile pe care o deverseaza zilnic in capetele haznalistilor imbecilizati.

gadea: "nu am emis o judecata de valoare",
neverever n-ai emis vreo judecata ba gadea, tu ai vehiculat si molfait cu o fudulie colosala numai ceea ce ti-a plantat intre gingii puscariasul turnator.

savaliuc: "nu am deteriorat imaginea publica a procurorului general DNA, imaginea sa este una foarte buna in societate."
ba savarina, te tii numai de sotii si servesti unei pulimi imbecilizate care casca gura si zgaieste bulefticile la o savarina innacrita-n de teapa ta. numai savarine expirate ba'!

etc....
concluzia, LATRINISTII pierdura procesul si sunt buni de plata, felicitari dna. KOVESI !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Octombrie 2015, ora 06:31

De la: gabigabi2, la data 2015-10-16 18:09:02 e data naibii " justitia asta independenta " , ca -i condamna pe oameni atunci cind spun Adevarul , ca-n cazul Kovesi vs. A3 !
poi cine are CURAJUL sa-i spuna Lulutei ca este Evident ca a Matrasit un Procuror, pe care l-a tirnosit B1 tv la soaptele primite pe " surse " ? ca i-a luat dosarul Bercea vs. Mircea Basescu, taman cind ii fila si-i filmau pe tigani ducindu-se la nas' Mircea cu sacosele cu bani ?
ca a tinut acel dosar 3 ani in sertar si DOAR ptr. ca a explodat la A3 s'apoi a facut inconjurul mediei , a inceput lucrul la el ?
si cum s-a terminat ? ei, na, intrebare cum sa se termine altfel decit cu cei prinsi in frangrant pe banii lor, ca sunt vinovati si Mircica e floricica alba si pura ?
CINE s-o traga de mineca pe Kovesi sau pe L. Stanciu ca MINT , Manipuleaza si Deformeaza Ideea de Justitie ?

asa e, dom' le : felicitari justitiei independente , nepatate si cu onoarea reparata ! sa ne fie de cap !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2015, ora 15:42

....mda.....19 % incredere ptr. Blaga !
16 % ptr. Gorghiu,
da' PNL.ul cel nou are 38 % ?
poi cum naiba devine asta ? n-ai Incredere in presedintii partidului, dar ai incredere in ceva care se cheama, scriptic, PNL si e o adunatura de oameni fara doctrina, doar cu o sigla ? e tare !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 19 Octombrie 2015, ora 09:58

De la: gabigabi2, la data 2015-10-18 15:42:26....mda.....19 % incredere ptr. Blaga !
16 % ptr. Gorghiu,
poi cum naiba devine asta ? n-ai Incredere in presedintii partidului, dar ai incredere in ceva care se cheama, scriptic, PNL si e o adunatura de oameni fara doctrina, doar cu o sigla ? e tare !

pai e simplu.... 19+16=35...35+3%marja de eroare....eeeeee......

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2015, ora 13:37

De la: Fl_Orion999, la data 2015-10-19 09:58:40
De la: gabigabi2, la data 2015-10-18 15:42:26....mda.....19 % incredere ptr. Blaga !
16 % ptr. Gorghiu,

pai e simplu.... 19+16=35...35+3%marja de eroare....eeeeee......

ahaaaa....pfii, ce simplu era si nu m-am prins !
deci :
Blaga + Gorghiu + eroarea....sau ei sunt eroarea ? ....ma rog, sa trecem....fac un 37- 38 % cit are Ponta si ei il vor eliminat ? ca sa ce ? si cu ce sau, cu cine ?
oricum , nici PSD . ul nu sta mai bine in sondaj :
40% partidul , 37 sau 38 Ponta si Dragnea , noul presedinte al partidului , cit ? doar 27 % ? cam aiurea, dupa parerea mea !

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2015, ora 14:36

De la: gabigabi2, la data 2015-10-17 06:31:56
De la: gabigabi2, la data 2015-10-16 18:09:02 e data naibii " justitia asta independenta " , ca -i condamna pe oameni atunci cind spun Adevarul , ca-n cazul Kovesi vs. A3 !

asa e, dom' le : felicitari justitiei independente , nepatate si cu onoarea reparata ! sa ne fie de cap !

Ce faci, mamaita, te citezi pe tine insati si te comentezi ?
O s-ajungi sa te si injuri singura ...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2015, ora 17:26

De la: 9am_1454, la data 2015-10-19 14:36:05
De la: gabigabi2, la data 2015-10-17 06:31:56

Ce faci, mamaita, te citezi pe tine insati si te comentezi ?
O s-ajungi sa te si injuri singura ...

adicatelea, talica n-ai vazut ca-i raspundeam lui Hakonetti, dindu-i peste nas cu porcariile facute de " tandemul " justitiei independente : Kovesi si L. Stanciu , felicitindu-le pe cutzaride ca li s-a reperat onoarea ?
biiiine....dar , inca o data constat ca nu prea esti atent , mai ales la subtilitatile mele si ma intristezi pina peste poate ....

Fosta membra 9am.ro

56 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2015, ora 11:17

Partoneta cufurita are convingeri inepte si opinii idioate, dar se crede desteapta sau smekera, janghinoasa nespravita ....
Fugi "fa"cu chibitismele tale inepte, abjecte, ieftine si de prost gust, siktir "fa", ramolto nesimtita ingalata !
Siktir, schizofrenico masochista !

Fosta membra 9am.ro

56 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2015, ora 19:09

20 octombrie 2015
Nr. 1628/VIII/3

www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=6760

COMUNICAT

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor conexe celor de corupție efectuează cercetare penală față de UDREA ELENA GABRIELA, în prezent deputat în Parlamentul României, care a îndeplinit, succesiv, în perioada decembrie 2008 - februarie 2012, funcțiile de ministru al Turismului, ministru interimar al Mediului și ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, cu privire la săvârșirea următoarelor infracțiuni:
-luare de mită în formă continuată,
-trafic de influență în formă continuată,
- instigare la abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine,
-efectuare de operațiuni financiare incompatibile cu funcția, ori încheierea de tranzacții financiare, utilizând informațiile în virtutea funcției,
-spălare de bani în formă continuată,
-fals în declarații de avere în formă continuată (cu referire la declarațiile de avere din perioada 2009 - 2012).

În ordonanța procurorilor se arată că, în cauză, există probe din care rezultă suspiciunea rezonabilă ce conturează următoarea stare de fapt:

A.Cu privire la infracțiunile de instigare la abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influență și fals în declarații de avere, fapte în legătură cu scoaterea activului „Vila Săbărel” din Eforie Sud (suprafață utilă de 700 mp) din patrimoniul SC Carmen Silva 2000 SA, vânzarea la un preț sub valoarea de piață a terenului aferent imobilului (386 mp), lucrările de renovare la imobilul Vila Săbărel, cumpărarea și intabularea activului Vila Săbărel și a terenului aferent pe SC Romlit Spectrum SRL, pentru a ascunde beneficiarul real și pentru a evita justificarea resurselor financiare.

- A solicitat vânzarea activului „Vila Săbărel” din Eforie Sud (achiziționată cu suma de 56.425 euro), prin metoda negocierii directe și cu recunoașterea unor investiții în cuantum de aproximativ 7.284 euro ce nu fuseseră realizate, către SC Romlit Spectrum SRL - o societate controlată de o persoană din anturajul său, societate pe care a creditat-o prin intermediul unei rude, pentru achitarea sus menționate, fără a declara împrumutul acordat societății sau cumpărarea activului prin interpuși;
- L-a constrâns pe directorul general al SC Carmen Silva 2000 SA, prin intermediul reprezentantului SC Romlit Spectrum SRL, să încheie un act adițional la contractul de vânzare – cumpărare a activului „Vila Săbărel”, în condiții nelegale (respectiv cu încălcarea hotărârii AGA și a condițiilor stabilite pentru vânzare prin mandatul emis de minister în baza avizelor direcțiilor de specialitate), pentru a asigura SC Romlit Spectrum SRL trecerea în proprietate a imobilului; aceasta, deși nu se efectuase plata banilor în termenul de 10 zile stabilit prin mandat de minister, fapt ce atrăgea desființarea de drept a contractului, fără altă notificare și fără intervenția instanței de judecată;
- Și-a exercitat influența asupra primarului orașului Eforie Sud pentru a obține cumpărarea, de către SC Romlit Spectrum SRL, a terenului aferent Vilei Săbărel, prin negociere directă, la un preț sub valoarea de piață (aproximativ 50% din valoarea pieței);
- A pretins și primit foloase necuvenite în cuantum de cca. 520.000 de lei, constând în contravaloarea lucrărilor de renovare a Vilei Săbărel și a materialelor necesare, de la administratorul unei societății comerciale (societate ce avea în derulare mai multe contracte cu C.N.I. - Compania Națională de Investiții). Foloasele au fost primite pentru a asigura finanțarea necesară derulării contractelor pe care societatea le încheiase cu CNI SA. Aceasta, în condițiile în care CNI SA funcționa sub autoritatea Dezvoltării Regionale și Turismului, iar ministrul era ordonator principal de credite.
- A achiziționat imobilul Vila Săbărel prin intermediul firmei SC Romlit Spectrum SRL pe care o controla și căreia îi asigura fondurile aferente efectuării tranzacțiilor, prin creditarea firmei în numele asociatului declarat; astfel, a ascuns faptul că este beneficiarul real al imobilului „Vila Săbărel”, al terenului aferent și al lucrărilor de renovare efectuate de o societate comercială favorizată; toate foloasele sus menționate au fost primite în legătură cu exercitarea prerogativelor specifice funcției, în scopul disimulării proprietății bunurilor ori a drepturilor asupra acestora, cunoscând și faptul că modalitatea de dobândire a imobilelor a fost nelegală.
- A încheiat tranzacțiile imobiliare având ca obiect Vila Săbărelu (cu o suprafață utilă de 700 mp) și terenul aferent acesteia (386 mp) prin persoane interpuse, respectiv prin intermediul SC Romlit Spectrum SRL – societate pe care o controla și căreia îi asigura finanțarea necesară, utilizând informații obținute în exercitarea funcției.

B. Cu privire la pretinderea și primirea unor foloase necuvenite pentru exercitarea influenței în legătură cu derularea contractului de vânzare – cumpărare de energie dintre SC Hidroelectrica SA și o societate comercială

- În vara anului 2010, în calitate de ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului și membru la Guvernului și de persoană cu funcție de conducere în cadrul unui partid politic, având influență asupra factorilor de decizie din cadrul Ministerului Economiei și ai SC Hidroelectrica SA, a pretins de la un om de afaceri, prin intermediar, suma de 5 milioane USD, pentru a asigura firmei controlate de omul de afaceri derularea, în continuare, a contractului bilateral de vânzare – cumpărare de energie electrică cu SC Hidroelectrica SA.

- Pentru a-și exercita influența asupra factorilor de decizie din Ministerul Economiei și a celor din cadrul SC Hidroelectrica SA, la începutul anului 2012, a primit de la același om de afaceri, prin intermediar, suma de 3.800.000 USD și o creanță de 900.000 de euro pe care una din firmele controlate de omul de afaceri o deținea ca urmare a unui împrumut garantat cu pachetul de 90% din acțiunile la o societate comercială cu activitate în mass media.
- În anul 2011, pentru a ascunde beneficiarul real al creanței de 900.000 de euro, primită cu titlu gratuit de la omul de afaceri, îi solicitase unei persoane să încheie un contract de novație cu schimbare de creditor pe o firmă a respectivei persoane. De asemenea, ulterior, pentru a ascunde că este beneficiarul real al pachetului de acțiuni la societatea cu activitate în mass media, i-a solicitat unei alte persoane să încheie actele aferente tranzacției în numele său și să efectueze plățile aferente prin creditarea societății, disimulând astfel proveniența sumei de circa 700.000 de euro, aferentă plăților efectuate pentru societatea mass media și ascunzând astfel că este adevăratul proprietar la creanței ce a făcut obiectul novației cu firma omului de afaceri de la care a primit creanța.

Prin urmare, raportat la toate aspectele descrise mai sus, în conformitate cu prevederile legale și constituționale, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție - doamna Laura Codruța Kövesi a transmis procurorului general al P.I.C.C.J referatul cauzei, în vederea sesizării:

1. Camerei Deputaților, pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale față de UDREA ELENA GABRIELA, deputat în Parlamentul României, la data faptelor ministru în Guvernul României, pentru săvârșirea următoarelor infracțiuni săvârșite în exercițiul funcției :
- instigare la abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine,
-efectuare de operațiuni financiare incompatibile cu funcția, ori încheierea de tranzacții financiare, utilizând informațiile în virtutea funcției
-spălare de bani în formă continuată
-fals în declarații de avere în formă continuată (cu referire la declarațiile de avere din perioada 2009 - 2012)

2. Ministrului Justiției, pentru a solicita Camerei Deputaților încuviințarea reținerii și arestării preventive a deputatului UDREA ELENA GABRIELA, ministru în Guvernul României, la data faptelor, pentru săvârșirea infracțiunilor de:
-instigare la abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine,
-efectuare de operațiuni financiare incompatibile cu funcția, ori încheierea de tranzacții financiare, utilizând informațiile în virtutea funcției
-spălare de bani în formă continuată

Prezentele cereri intră sub incidența prevederilor Codului de Procedură Penală și ale Constituției României, prin urmare, persoana față de care s-a solicitat sesizarea pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale, respectiv încuviințarea reținerii și arestării preventive, beneficiază de prezumția de nevinovăție.

FELICITARI, D.N A !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Octombrie 2015, ora 08:53

si don fost presedinte al Romaniei NU STIA ?
si Serviciile ce Pazeau ?

pe cind o sa felicitam DNA .ul si pentru ajungerea la virful piramidei , ca vad ca-i dau doar tircoale Jupinului, deranjindu-l cu flecustete !?
pe cind dosarele Mari si cu adevarat Importante ale sistemului Mafiot construit si condus de el ?

Fosta membra 9am.ro

56 mesaje
Postat pe: 21 Octombrie 2015, ora 18:07

dupa 25 de ani, Ion Iliescu, de trei ori fost presedinte postdecembrist al Romaniei, a fost astazi, 21 octombrie, pus sub acuzare pentru infractiuni IMPOTRIVA UMANITATII.

ramolismento stalinista, idolul tau, ion ilici iliescu va fi judecat si condamnat pentru crimele comise in decembrie 1989 dupa fuga ceausestilor, cat si, pentru crimele comise pe timpul mineriadei din 13-15 iunie1990.

"Ca urmare a ordonanței procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție de infirmare a soluției și confirmare a ordonanței de către judecătorul de cameră preliminară din cadrul Înaltei Curți de Casație și Justiție, procurorii militari continuă ancheta în dosarul nr. 47/P/2014 privind evenimentele din 13-15 iunie 1990.

Prin ordonanța nr. 47/P/2014 din data de 16 octombrie 2015, procurorii militari au dispus schimbarea încadrării juridice și efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii contra umanității prev. de art. 439 alin. 1 lit. a, g și j din Codul penal constând în reprimarea violentă a manifestației din Piața Universității, din dimineața zilei de 13 iunie 1990, soldată cu decesul a patru persoane și rănirea prin împușcare a altor trei, precum și vătămarea corporală și lipsirea de libertate a aprox. 1.000 de persoane în zilele de 14 și 15 iunie 1990, ca urmare a atacului violent declanșat de către muncitori din unele centre industriale și bazine carbonifere din țară"

Articolul 439: Infractiuni contra umanitatii

(1) Savarsirea, in cadrul unui atac generalizat sau sistematic, lansat impotriva unei populatii civile, a uneia dintre urmatoarele fapte:

a)uciderea unor persoane;
b)supunerea unei populatii sau parti a acesteia, in scopul de a o distruge in tot sau in parte, la conditii de viata menite sa determine distrugerea fizica, totala sau partiala, a acesteia;
c)sclavia sau traficul de fiinte umane, in special de femei sau copii;
d)deportarea sau transferarea fortata, cu incalcarea regulilor generale de drept international, a unor persoane aflate in mod legal pe un anumit teritoriu, prin expulzarea acestora spre un alt stat sau spre un alt teritoriu ori prin folosirea altor masuri de constrangere;
e)torturarea unei persoane aflate sub paza faptuitorului sau asupra careia acesta exercita controlul in orice alt mod, cauzandu-i vatamari fizice sau psihice, ori suferinte fizice sau psihice grave, ce depasesc consecintele sanctiunilor admise de catre dreptul international;
f)violul sau agresiunea sexuala, constrangerea la prostitutie, sterilizarea fortata sau detentia ilegala a unei femei ramase gravida in mod fortat, in scopul modificarii compozitiei etnice a unei populatii;
g)vatamarea integritatii fizice sau psihice a unor persoane;
h)provocarea disparitiei fortate a unei persoane, in scopul de a o sustrage de sub protectia legii pentru o perioada indelungata, prin rapire, arestare sau detinere, la ordinul unui stat sau al unei organizatii politice ori cu autorizarea, sprijinul sau asentimentul acestora, urmate de refuzul de a admite ca aceasta persoana este privata de libertate sau de a furniza informatii reale privind soarta care ii este rezervata ori locul unde se afla, de indata ce aceste informatii au fost solicitate;
i)intemnitarea sau alta forma de privare grava de libertate, cu incalcarea regulilor generale de drept international;
j)persecutarea unui grup sau a unei colectivitati determinate, prin privare de drepturile fundamentale ale omului sau prin restrangerea grava a exercitarii acestor drepturi, pe motive de ordin politic, rasial, national, etnic, cultural, religios, sexual ori in functie de alte criterii recunoscute ca inadmisibile in dreptul international;
k)alte asemenea fapte inumane ce cauzeaza suferinte mari sau vatamari ale integritatii fizice sau psihice,
se pedepseste cu detentiune pe viata sau cu inchisoare de la 15 la 25 de ani si interzicerea exercitarii unor drepturi .
(2) Cu aceeasi pedeapsa se sanctioneaza faptele prevazute in alin. (1), savarsite in cadrul unui regim institutionalizat de oprimare sistematica si de dominare a unui grup rasial asupra altuia, cu intentia de a mentine acest regim .

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 21 Octombrie 2015, ora 20:03

EXPLOZIV: Cine l-a scapat pe Iliescu de dosarul Mineriadei si al Revolutiei / document

Autor: A. Dumitrescu, Redactor
Publicat: 10/03/2015

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus luni redeschiderea dosarului Mineriadei din 13-15 iunie 1990 care il vizeaza inclusiv pe fostul presedinte Ion Iliescu. Desigur, Iliescu nu este vizat pentru prima oara de acest dosar. Procurorul de caz Dan Voinea, cel care a lucrat ani de zile la dosarul Mineriadei a dispus in 2007 inceperea urmaririi penale a fostului presedinte.

Insa Iliescu a fost scapat chiar de semnatura Laurei Codruta Kovesi, procuror general la acea data. Cinci ani mai tarziu noul procuror general Tiberiu Nitu cere redeschiderea acestui dosar, vizandu-l inclusiv pe Ion Iliescu si rastoarna astfel decizia lui Kovesi.

"Potrivit acestui document, Ion Iliescu a fost salvat de la urmărire penală de nimeni alta decît Codruța Kovesi, la vremea respectivă Procuror general al României. Mai precis, așa cum arată prima și ultima pagină din Rezoluția semnată de mînuța Codruței Kovesi, Dan Voinea, procurorul de caz în Dosarul Mineriadei, a dispus începerea urmării penale împotriva lui Ion Iliescu. Ion Iliescu a făcut plîngere la Codruța Kovesi. Iar Codruța Kovesi a dispus pur și simplu NUP în dosarul instrumentat de Dan Voinea.

Dosarul, la care Dan Voinea lucrase mai mulți ani și care însuma peste 200 de volume, e trimis Secției de Urmărire Penală și Criminalistică a Parchetului General.

În 3 septembrie 2008, SUPC anunță decizia de Neîncepere a Urmării Penale a lui Ion Iliescu în Dosarul Mineriadei

Explicabil: Chiar dacă dosarul a fost preluat de la Dan Voinea, noii procurori de caz nu aveau competența unui procuror care investigase Mineriada timp de mai mulți ani.

Și astfel în Dosarul Mineriadei, Ion Illiescu are două NUP-uri!", precizeaza Ion Cristoiu pe blogul personal.

Jurnalistul aminteste ca tot prin semnatura Laurei Codruta Kovesi Ion Iliescu a scapat si de urmarirea penala in Dosarul Revolutiei. Cristoiu numeste intreaga situatie o aiureala si se intreaba daca nu cumva au fost motivate politic atat deciziile de neincepere a urmaririi penale din ani trecuti in cazul lui Iliescu, cat si decizia de acum de redeschidere a dosarului Mineriadei.

"Tot Laura Codruța Kovesi îl salvează pe Ion Iliescu și de la urmărirea penală în Dosarul Revoluției prin punerea NUP în 9 aprilie 2009.

Să zicem că Procurorul General Codruța Kovesi avea dreptate să dea ea NUP lui Ion Iliescu.

Dar atunci cum se explică Decizia Procurorului General Tiberiu Nițu din 5 februarie 2015 de infirmare a NUP-urilor anterioare, decizie confirmată de ÎCCJ, privind redeschiderea Dosarului în cazul Ion Iliescu?

Ceva nu-i în regulă în statul român poreclit și de drept. Aceeași persoan㠖 Ion Iliescu – primește NUP în 2007 de la Procurorul General pentru ca peste 8 ani, să afle că NUP-ul nu mai e valabil.

Dvs. cum vă explicați aiureala asta?

Și-a vîrît coada politicul în ambele cazuri, atît în NUP-ul din 2007, cît și în Infirmare NUP-ului din 2015?", conchide Cristoiu.

www.stiripesurse.ro/exploziv-cine-l-a-scapat-pe-iliescu-de-dosar...

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 21 Octombrie 2015, ora 20:06

De la: Black_Friday_, la data 2015-10-21 20:03:57EXPLOZIV: Cine l-a scapat pe Iliescu de dosarul Mineriadei si al Revolutiei / document

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus luni redeschiderea dosarului Mineriadei din 13-15 iunie 1990 care il vizeaza inclusiv pe fostul presedinte Ion Iliescu. Desigur, Iliescu nu este vizat pentru prima oara de acest dosar. Procurorul de caz Dan Voinea, cel care a lucrat ani de zile la dosarul Mineriadei a dispus in 2007 inceperea urmaririi penale a fostului presedinte.

Insa Iliescu a fost scapat chiar de semnatura Laurei Codruta Kovesi, procuror general la acea data. Cinci ani mai tarziu noul procuror general Tiberiu Nitu cere redeschiderea acestui dosar, vizandu-l inclusiv pe Ion Iliescu si rastoarna astfel decizia lui Kovesi.

"Potrivit acestui document, Ion Iliescu a fost salvat de la urmărire penală de nimeni alta decît Codruța Kovesi, la vremea respectivă Procuror general al României. Mai precis, așa cum arată prima și ultima pagină din Rezoluția semnată de mînuța Codruței Kovesi, Dan Voinea, procurorul de caz în Dosarul Mineriadei, a dispus începerea urmării penale împotriva lui Ion Iliescu. Ion Iliescu a făcut plîngere la Codruța Kovesi. Iar Codruța Kovesi a dispus pur și simplu NUP în dosarul instrumentat de Dan Voinea.

Dosarul, la care Dan Voinea lucrase mai mulți ani și care însuma peste 200 de volume, e trimis Secției de Urmărire Penală și Criminalistică a Parchetului General.

În 3 septembrie 2008, SUPC anunță decizia de Neîncepere a Urmării Penale a lui Ion Iliescu în Dosarul Mineriadei

Explicabil: Chiar dacă dosarul a fost preluat de la Dan Voinea, noii procurori de caz nu aveau competența unui procuror care investigase Mineriada timp de mai mulți ani.

Și astfel în Dosarul Mineriadei, Ion Illiescu are două NUP-uri!", precizeaza Ion Cristoiu pe blogul personal.

Jurnalistul aminteste ca tot prin semnatura Laurei Codruta Kovesi Ion Iliescu a scapat si de urmarirea penala in Dosarul Revolutiei. Cristoiu numeste intreaga situatie o aiureala si se intreaba daca nu cumva au fost motivate politic atat deciziile de neincepere a urmaririi penale din ani trecuti in cazul lui Iliescu, cat si decizia de acum de redeschidere a dosarului Mineriadei.

"Tot Laura Codruța Kovesi îl salvează pe Ion Iliescu și de la urmărirea penală în Dosarul Revoluției prin punerea NUP în 9 aprilie 2009.

Să zicem că Procurorul General Codruța Kovesi avea dreptate să dea ea NUP lui Ion Iliescu.

Dar atunci cum se explică Decizia Procurorului General Tiberiu Nițu din 5 februarie 2015 de infirmare a NUP-urilor anterioare, decizie confirmată de ÎCCJ, privind redeschiderea Dosarului în cazul Ion Iliescu?

Ceva nu-i în regulă în statul român poreclit și de drept. Aceeași persoan㠖 Ion Iliescu – primește NUP în 2007 de la Procurorul General pentru ca peste 8 ani, să afle că NUP-ul nu mai e valabil.

Și-a vîrît coada politicul în ambele cazuri, atît în NUP-ul din 2007, cît și în Infirmare NUP-ului din 2015?", conchide Cristoiu.

www.stiripesurse.ro/exploziv-cine-l-a-scapat-pe-iliescu-de-dosar...]

Si la ordinele cui actiona viitoarea inculpata Kovesi Codruta Laura in 2007???

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2015, ora 06:46

De la: Black_Friday_, la data 2015-10-21 20:06:41
De la: Black_Friday_, la data 2015-10-21 20:03:57EXPLOZIV: Cine l-a scapat pe Iliescu de dosarul Mineriadei si al Revolutiei / document

incurcate-s caile politicii , Blackuletule si nu ma mai intereseaza acum cine si de ce .....IMPORTANT ar fi ca sa fie JUDECAT !
dar NU singur !
asa cum Ceausescu nu putea face de unul singur ce-a facut, tot asa si Iliescu si, tot asa si Basescu !
fara yesmanii adunati pe linga orice " curte " , aplaudind si executind ordinile primite de la " conducator " , nimic nu se putea infaptui , asa ca Iliescu si guvernul de atunci, inclusiv Magureanu, sunt Raspunzatori ptr. tot ce s-a-ntimplat atunci si Trebuie sa-si primeasca plata !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2015, ora 08:43

De la: gabigabi2, la data 2015-10-22 06:46:57
De la: Black_Friday_, la data 2015-10-21 20:06:41

incurcate-s caile politicii , Blackuletule si nu ma mai intereseaza acum cine si de ce .....IMPORTANT ar fi ca sa fie JUDECAT !
dar NU singur !
asa cum Ceausescu nu putea face de unul singur ce-a facut, tot asa si Iliescu si, tot asa si Basescu !
fara yesmanii adunati pe linga orice " curte " , aplaudind si executind ordinile primite de la " conducator " , nimic nu se putea infaptui , asa ca Iliescu si guvernul de atunci, inclusiv Magureanu, sunt Raspunzatori ptr. tot ce s-a-ntimplat atunci si Trebuie sa-si primeasca plata !

Stiu Gabi, important este sa fie judecat si bucuria mea este mare, desi amara, pentru ca raul a fost facut si nu se mai repara decat moral, prin condamnarea carpei kagebiste. Daca fenomenul Piata Universitatii ar fi avut succes si romanii ar fi vazut de atunci cine erau Ilici si camarila lui, daca democratia reala ar fi castigat si nu cea originala, poate alta ar fi fost soarta noastra acum. Puteam sa innodam firul istoriei firesti, rupt in '47 si chinurile noastre ar fi fost poate mai usoare...

Altceva am vrut sa arat prin postarea articolului despre NUP-ul dat de Kovesi. Luluta bovina nu era de capul ei. In spatele ei stateau stapanii de atunci: Macovei si Basescu.
Sa nu vina acum postacul lingau sa ne invete cum este democratia si cat de anti-Iliescu este el. Stapanul lui a matrasit dosarele revolutiei si ale mineriadelor. Le-a ingropat timp de 10 ani si procurorul general de acum, prin trimiterea in judecata a lui ilici, a infirmat decizia lui Kovesi, alt specimen pe care postacul balos il pupa in basau.

Fosta membra 9am.ro

56 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2015, ora 10:39

www.cristoiublog.ro/wp-content/uploads/2015/03/rezolutie-iliescu...

Într-o decizie din 17 septembrie 2014, Curtea Europeanã a Drepturilor Omului (CEDO) a stipulat cã România este obligatã sã continue investigaþiile în dosarul Mineriadei ºi sã facã dreptate victimelor crimelor împotriva umanitãþii, indiferent de timpul scurs de la sãvârºirea acestora.

www.cristoiublog.ro/wp-content/uploads/2015/03/rezolutie-iliescu...

Te-a manipulat gurnalistul turnator caruia i-a nascut gaina pui vii in batatura de la Gagesti, prostane, CITESTE puctul 2 din rezolutia pe care a editat-o Kovesi.

Ba' trepanatule nesimtit, pe timpul celor 2,5 mandate iliesciene si unul al lui Constantinescu, 18 ani au zacut dosarele revolutiei si mineriadei din 1990 in sertarele procurorului Voinea, a trebuit sa tipe Basescu la Kovesi pentru a se urgenta reolvarea dosarelor pe care Voinea le tergiversa, apoi, a intervenit decizia CCR, lui Voinea i s-au retras dosarele si a fost pensionat, dosarele revolutiei si mineriadei transferate la procurori civili, plangerea lui iliescu rezolvata de Kovesi prin: pct.2 citez: continuarea cercetarilor, - deoarece procurorul militar Voinea "somase" pe un salariu frumusel-, si in ultima instanta: decizia CEDO: imprescriptibilitatea crimelor impotriva umanitatii si obigarea Statului Roman sa solutioneze in instanta dosarul mineriadei din 13-15 iunie 1990, PROSTULE, ai inteles?

Fosta membra 9am.ro

81 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2015, ora 11:40

Stati linistiti,socialistii sunt tari pe pozitie ,asa ca vor tergiversa inca 25 de ani toate procesele care ii incrimineaza.
Comunistii(PSD-PNL) au inca multa putere si nu se vor lasa pana cand nu ne vor desfinta ca natiune.
Chiar si condamnarile actuale sunt in realitate o mascarada bine regizata.
Faptul ca primesc condamnari de 2,3 ani ,cand in realitate ar trebui sa platesca cu pedepse pe viata , apoi devin scriitori si reusesc sa iasa in cateva luni fara a le fi confiscate averile,spune totul.
Din pacate la ora actuala nu avem opozitie.
USL traieste si se consolideaza.
Partidul unic este de actualitate, doar ca acum este divizat de ochii prostului si in special al Occidentului ,unii la putere ,altii in opozitie dar in estenta sunt acel PCR(FSN sovietizat) de care am incercat sa scapam in 89-90.
Foarte curand,bruma de democratizare v-a dispare iar Romania se va alinia cuminte la coada plutonului nasit de Rusia si este firesc deoarece Occidentul s-a saturat sa finanteze un stat corupt.
Deci,nu v-a mai bucurati de NErealizarile DNA, Romania deja a schimbat macazul si se indrepta vertiginous spre locul pe care il merita,acela de stat de ev mediu, populat cu nevertebrate corupte..

9am_5457

6 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2015, ora 13:33

Nu avem idei-Opozitia trebuie sa ofere solutii practice unei populatii cazute prada populismului,amputata educational,social si economic,condamnata sa cerseasca ajutorul statului.Neputinte de tot felul chinuie pe roman iar exceptiile sunt preponderent false exceptii -fosti profitori sau hoti care au stiut sa faca bani din speculatii,inselaciune ,devalizari si care au reusit intr-un final sa incropeasca societati economice.Afaceri oneroare cu statul sunt eternul lor cel mai frumos vis.Politica atragerii investitorilor e o declaratie mascata a renuntarii la politica ``prin noi insine`` singura capabila sa reformeze moral si material pe romani.Tehnologia si capitalul strain este si va fii strain ,al altora si aservit .
Orice discurs asculti fie de dreapta sau de stanga nu aduce numic nou in peisaj.Aceiasi viziune,mijloace,directii.Nu mai sunt credibili pe buna dreptate.Populatia intuieste adevarul si raspunde instinctiv la aceasta politica nevolnica si ratata ale unor oameni ei insisi ilustrii mediocrii surdo-muti .

Pagini: << 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului KLAUS IOHANNIS: ROMÂNIA LUCRULUI BINE FĂCUT
Mergi la: