back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fĂcut

Pagini: << 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2016, ora 16:44

fa DOVADA , putoare de om !

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Aprilie 2016, ora 20:36

De la: gabigabi2, la data 2016-04-19 16:44:16fa DOVADA , putoare de om !

Gabi, ce dovada vrei sa produca carpa asta de kakanel? El este doar o otreapa, nici barbat, nici femeie...Nu are minte nici cat un copil de 3 ani. Ce dovezi vrei de la jegul asta care manipuleaza ca un securist ordinar din anii '50, atunci cand partidul luase toti ciobanii si plugarii fara carte si ii facuse securisti, slugi cu carte putina si minte cat e....

Postarea aia nu iti era adresata tie, asa cum lasa el de inteles, ci nebunei care voia razboi civil, oameni spanzurati de stalpii de iluminat si despicati cu toporl. O mai tii minte pe nebuna aia cu poza la balci?

www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/18980/basescu/basescu-pag...

Raporteaza abuz de limbaj
Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2016, ora 21:10

De la: gabigabi2, la data 2016-04-19 13:35:17@ Blakulet, ia zi-mi ce parere ai despre odiseea lui Marian Munteanu ? isi va retrage candidatura sau PNL.ul merge pe mina lui pina la distrugere ?

dar despre spionii lu' peste prajit , ai de'au trebuit sa vina pina-n bucale ca sa-i "sparga" nush ce Lulutei , ce crezi ?
ce-i cu joaca asta de'a spionii , nu de alta da' tare-mi pute si atacul Jupinului impotriva " sectei " pe care tocmai el a construit-o , fiindu-i Guru ?
moiii, da' nu s-o supara odata si " sectanta" aia premiata si adulata si i-o scoate dosarele din sertare ?! atunci sa vezi ce face guru !

Gabi, mie imi pare rau ca Marian Munteanu s-a bagat in troaca penelista, atras de jocurile de culise ale lui Blaga si compania. Cum sa intri tu in hora, discipolul lui Tutea cu aia ai lu' Ochi de Salau Fiert care a clocit legea anti-legionara care il declara pe Tutea dusman al Poporului?

Marian Munteanu ar trebui sa participe din partea unui alt partid, unul nationalist. Nu vezi cum s-au reactivat toate loazele care il vanau si in 1990? Am fost in Piata, ai fost si tu si stii ce ai vazut cu ochii tai si ai auzit cu urechile tale. In Piata nu au fost nici legionari, nici fascisti, nu s-a facut apologia Legiunii sau a Capitanului.
Ca Marian Munteanu are o inclinare catre nationalismul romanesc interbelic, il admir pentru asta pentru ca si eu sunt de acord cu asa ceva. Miscarea nationalista a luat nastere in randul studentimii si a intelectualitatii, pe fondul crizei romanesti (la fel ca cea actuala) si a expansiunii bolsevismului. La inceput a fost idealista, promovand atasamentul fata de Tara, Neam si Dumnezeu, valorile traditionale, familia.
Este mai buna situatia de acum, cu o tara vanduta strainilor, cu romanii iobagi in propria tara sau risipiti printre straini, cu toate serviciile de distributie, toate resursele, pamantul, comertul, bancile ...detinute de straini?
Este bine ca ne-am indepartat de credinta si ca ni se impun casatoriile intre homosexuali? E bine ca ni se impune sa aducem islamisti si sa ii tinem in puf, in timp ce batranii nostri mor cu zile cu o pensie care nu le ajunge nici pentru medicamente?

Toate astea au facut sa apara curentele nationaliste care incercau sa scoata Romania din mocirla, coruptie si colonialism si sa trezeasca romanii din amorteala.

Apoi nationalismul a degenerat pentru ca astea erau vremurile, conjunctura politica. Atunci cand Miscarea Legioanara a intret in politica ca Garda de Fier, sub inflluenta nazismului din Europa, lucrurile au luat-o razna si s-a ajuns la crime.

Asta nu inseamna ca Miscarea Legionara nu a fost buna sau pro-romaneasca la origini.

Acum il acuza toti fariseii si se delimiteaza de Munteanu. Ce sa zic! Vor sa se dezica de ideile lui nationaliste, de parca pesedistii s-au dezis de Ilici, liberalii de rascoala de la 1907, udemeristii de crimele de la Ip, Moisei si Traznea, Iohannis de organizatia hitlerista Grupul Etnic German...

Pana la urma, ne trezim ca o fi vreun vinovat si pentru tragerile in teapa le lui vlad Tepes....

Chestia cu Kovesi si Mossadul mi se pare trasa rau de tot de par. Imi pute a manevra securistica, dupa modelul Tiganii lui Bercea, nasul Mircea Basescu si frangantul. Or fi descoperit evreii ceva puturos la Kovesi si atunci le-au facut frangant ca sa ii ascunda si sa le inchida gurile, asa cum voiau sa o faca si cu d'alde Bercea Mondialu.

In rest, e de cascadorii rasului. Ditamai agentii super antrenati il sunau noaptea pe tac'su lui baschetbalista ca sa ii ceara adresa de email... Cool!

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2016, ora 12:18

De la: black10131307, la data 2010-10-21 20:53:48

Pai cele mai multe comentarii sunt de fapt injuraturile unor idioti care nu au mai prins trusou de la stat sau carora nu le place Base pentru ca nu-i frumos ca si Crin.

,,ca si"

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2016, ora 12:36

De la: black10131307, la data 2010-10-24 11:22:05

Pentru ce toate astea? Pentru ca Basescu nu a vrut sa ramana in istorie ca si Umil Constantinescu, un presedinte invins de SISTEM. Eu prefer un presedinte care spune "un fleac, i-am ciuruit", decat pe unul care sa se declare invins de sistem, pentru ca lupta sistemului mafiot impotriva lui Basescu nu este lupta mea! Este lupta unora ca Patriciu, Vantu, Voiculescu, a celor care si-au cladit averile pe carca noastra.

,,ca si"

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2016, ora 13:35

De la: Black_Friday_, la data 2016-04-19 20:36:28
De la: gabigabi2, la data 2016-04-19 16:44:16fa DOVADA , putoare de om !

Gabi, ce dovada vrei sa produca carpa asta de kakanel? El este doar o otreapa, nici barbat, nici femeie...Nu are minte nici cat un copil de 3 ani. Ce dovezi vrei de la jegul asta care manipuleaza ca un securist ordinar din anii '50, atunci cand partidul luase toti ciobanii si plugarii fara carte si ii facuse securisti, slugi cu carte putina si minte cat e....

Postarea aia nu iti era adresata tie, asa cum lasa el de inteles, ci nebunei care voia razboi civil, oameni spanzurati de stalpii de iluminat si despicati cu toporl. O mai tii minte pe nebuna aia cu poza la balci?

www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/18980/basescu/basescu-pag...]

da, cum sa nu -mi aduc aminte si tocmai d'aia i-am cerut Dovada !
' mnealui e un derbedeu de forum al carui rost asta este : Minciuna, Dezinformare, Denigrare, Insultare si incalcarea oricarei norme de bun simt !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2016, ora 13:46

De la: Black_Friday_, la data 2016-04-19 21:10:12
De la: gabigabi2, la data 2016-04-19 13:35:17@ Blakulet, ia zi-mi ce parere ai despre odiseea lui Marian Munteanu ? isi va retrage candidatura sau PNL.ul merge pe mina lui pina la distrugere ?

dar despre spionii lu' peste prajit , ai de'au trebuit sa vina pina-n bucale ca sa-i "sparga" nush ce Lulutei , ce crezi ?
ce-i cu joaca asta de'a spionii , nu de alta da' tare-mi pute si atacul Jupinului impotriva " sectei " pe care tocmai el a construit-o , fiindu-i Guru ?
moiii, da' nu s-o supara odata si " sectanta" aia premiata si adulata si i-o scoate dosarele din sertare ?! atunci sa vezi ce face guru !

Gabi, mie imi pare rau ca Marian Munteanu s-a bagat in troaca penelista, atras de jocurile de culise ale lui Blaga si compania. Cum sa intri tu in hora, discipolul lui Tutea cu aia ai lu' Ochi de Salau Fiert care a clocit legea anti-legionara care il declara pe Tutea dusman al Poporului?

Marian Munteanu ar trebui sa participe din partea unui alt partid, unul nationalist. Nu vezi cum s-au reactivat toate loazele care il vanau si in 1990? Am fost in Piata, ai fost si tu si stii ce ai vazut cu ochii tai si ai auzit cu urechile tale. In Piata nu au fost nici legionari, nici fascisti, nu s-a facut apologia Legiunii sau a Capitanului.
Ca Marian Munteanu are o inclinare catre nationalismul romanesc interbelic, il admir pentru asta pentru ca si eu sunt de acord cu asa ceva. Miscarea nationalista a luat nastere in randul studentimii si a intelectualitatii, pe fondul crizei romanesti (la fel ca cea actuala) si a expansiunii bolsevismului. La inceput a fost idealista, promovand atasamentul fata de Tara, Neam si Dumnezeu, valorile traditionale, familia.
Este mai buna situatia de acum, cu o tara vanduta strainilor, cu romanii iobagi in propria tara sau risipiti printre straini, cu toate serviciile de distributie, toate resursele, pamantul, comertul, bancile ...detinute de straini?
Este bine ca ne-am indepartat de credinta si ca ni se impun casatoriile intre homosexuali? E bine ca ni se impune sa aducem islamisti si sa ii tinem in puf, in timp ce batranii nostri mor cu zile cu o pensie care nu le ajunge nici pentru medicamente?

Toate astea au facut sa apara curentele nationaliste care incercau sa scoata Romania din mocirla, coruptie si colonialism si sa trezeasca romanii din amorteala.

Apoi nationalismul a degenerat pentru ca astea erau vremurile, conjunctura politica. Atunci cand Miscarea Legioanara a intret in politica ca Garda de Fier, sub inflluenta nazismului din Europa, lucrurile au luat-o razna si s-a ajuns la crime.

Asta nu inseamna ca Miscarea Legionara nu a fost buna sau pro-romaneasca la origini.

Acum il acuza toti fariseii si se delimiteaza de Munteanu. Ce sa zic! Vor sa se dezica de ideile lui nationaliste, de parca pesedistii s-au dezis de Ilici, liberalii de rascoala de la 1907, udemeristii de crimele de la Ip, Moisei si Traznea, Iohannis de organizatia hitlerista Grupul Etnic German...

Pana la urma, ne trezim ca o fi vreun vinovat si pentru tragerile in teapa le lui vlad Tepes....

Chestia cu Kovesi si Mossadul mi se pare trasa rau de tot de par. Imi pute a manevra securistica, dupa modelul Tiganii lui Bercea, nasul Mircea Basescu si frangantul. Or fi descoperit evreii ceva puturos la Kovesi si atunci le-au facut frangant ca sa ii ascunda si sa le inchida gurile, asa cum voiau sa o faca si cu d'alde Bercea Mondialu.

In rest, e de cascadorii rasului. Ditamai agentii super antrenati il sunau noaptea pe tac'su lui baschetbalista ca sa ii ceara adresa de email... Cool!

exact- exact si uite ca aseara se spunea pe " surse" cum ca s-ar putea sa nu se stie si ca Blaga va fi candindatul ....breeee, da' i cusuta si asta cu ata alba, ca doar ce se rastira unul la altul , invitindu-se sa se dueleze ptr. Bucuresti, Base' amenintindu-l pe Blaga ca-i da o mama de bataie electorala, de' o sa ramina buldogul cu falcile rupte ! asa-mi pare un aranjament intre Base ' si oamenii lui - zasa zis fosti oameni ai lui, la fel ca si Blaga .....
da' poate ca s-a suparat Luluta si a dat in lucru dosarul cu Casuneanu si-l leaga la chei !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2016, ora 14:00

nu mai insista ca idiotul, mai hakoane , ca NU se neaga ce s-a afirmat cindva, dar NU eu am spus mizeria pe care tu mi-ai atribuit-o mie, MINTIND ca de obicei !

H4K00N

5 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2016, ora 14:45

intr-o tara in care infractori de drept comun sunt pusi sub urmarire penala si ei candideaza pentru a fi alesi de electorat, ( la nivel local sau central), pentru a va reprezenta si administra, AIA NU MAI ESTE TARA , bre !

e un teritoriu fabulos, de basm, "gradina maicii domnului" in care, o turma de imbecili doresc sa fie reprezentati si administrati de cateva clanuri de hoti.

H4K00N

5 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2016, ora 14:57

gunoiule, grabeste-te ba' miasmatule, te-astept!
hai, esti on line, ce mai astepti?
a iesit babaciunea imputita , intra tu , ce vrei mocaitule miasmat!?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2016, ora 15:12

am iesit eu ? cind am iesit eu de pe forum, cind sunt aici ? chiar nu ma vezi, ca doar esti iespert in tras cu ochiul si timpanul ?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2016, ora 15:36

vai de capul tau ! iar esti in vrie !
de fapt, asta ti-e starea naturala, dar acu' esti la apogeu !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2016, ora 19:59

De la: H4K00N, la data 2016-04-20 14:57:14gunoiule, grabeste-te ba' miasmatule, te-astept!

Ce ai mah, iar ai mancat de pe jos?

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2016, ora 20:05

De la: gabigabi2, la data 2016-04-20 15:12:24am iesit eu ? cind am iesit eu de pe forum, cind sunt aici ? chiar nu ma vezi, ca doar esti iespert in tras cu ochiul si timpanul ?!

Iti dai seama ce om de succes e asta, cum ne turna el gogosi ca sta in vila si conduce masina de ultimul racnet...cand el e de fapt un biet somer, unul fara ocupatie care o arde toata ziua pe forumuri.

Sau poate ca este la stabilimentul ala cu gratii la ferestre si pereti capitonati si dom' doctor il mai lasa pe net ca sa nu o ia complet razna.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2016, ora 13:55

De la: Black_Friday_, la data 2016-04-20 20:05:35
De la: gabigabi2, la data 2016-04-20 15:12:24am iesit eu ? cind am iesit eu de pe forum, cind sunt aici ? chiar nu ma vezi, ca doar esti iespert in tras cu ochiul si timpanul ?!

Iti dai seama ce om de succes e asta, cum ne turna el gogosi ca sta in vila si conduce masina de ultimul racnet...cand el e de fapt un biet somer, unul fara ocupatie care o arde toata ziua pe forumuri.

Sau poate ca este la stabilimentul ala cu gratii la ferestre si pereti capitonati si dom' doctor il mai lasa pe net ca sa nu o ia complet razna.

asta e un mincinos cit cuprinde si daca-i spuneam ca stateam amindoi de vorba la telefon atunci cind el zicea ca am iesit eu ca sa intri tu, pleznea fierea-n el ! da' sa nu-i spui nici tu si sa-l lasam sa fiarba-n zeama lui !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2016, ora 13:58

bai, hakoane, termina ma cu fraza aia care-ncepe cu fu.k ca o sa-nceapa lumea sa creada ca sunt obsesia ta, ma nebunatecule, ma !

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2016, ora 15:03

De la: H4K00N, la data 2016-04-20 14:57:14gunoiule, grabeste-te ba' miasmatule, te-astept!

Te-ai convins ca sunt ,,doi in unul,,?
In concluzie babaciunea asta borata, alaturi de alte cateva sosii, merita un mare ignor deoarece dialogand cu acest exemplar hidos de muiere cretina nu facem decat sa-i dam apa la moara pentru a propavadui la nesfarsit ideile colectiviste indragite .
Iti dai seama de ce a fost in stare lepra asta in perioada comunista?
.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2016, ora 15:40

" Lepra " ????? CINE ZICE ALA E !

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 21 Aprilie 2016, ora 15:46

De la: gabigabi2, la data 2016-04-21 15:40:37" Lepra " ????? CINE ZICE ALA E !

Ha,ha,ha.multinationala de rahat ce esti!
Minte de copil retardat!

Fosta membra 9am.ro

57 mesaje
Postat pe: 5 Mai 2016, ora 11:28

26 aprilie 2016
Nr. 598/VIII/3

COMUNICAT

www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=7357

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore, începând cu data de 26 aprilie 2016, a inculpatului

CHERECHEȘ CĂTĂLIN, primar al municipiului Baia Mare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită, în formă continuată.

Din ordonanța întocmită de procurori a rezultat că există date și probe potrivit cărora:
În cursul anului 2014, inculpatul Cherecheș Cătălin, în calitate de primar al municipiului Baia Mare, i-a propus unei persoane (denunțător în cauză) să ocupe o funcție de conducere în cadrul Clubului sportiv Fotbal Club Municipal Baia Mare (FCM Baia Mare), propunere cu care aceasta a fost de acord.

În continuare, inculpatul Cherecheș Cătălin i-a promis acesteia sprijin financiar, atât pentru achitarea datoriilor clubului de fotbal, cât și pentru continuarea în bune condiții a activității clubului, cu condiția ca o parte din banii primiți de club să-i fie remiși edilului.

Astfel, în baza înțelegerii dintre cei doi, în perioada martie-august 2015, inculpatul Cherecheș Cătălin a pretins și a primit de la persoana respectivă suma de 70.000 lei, în mai multe rânduri, direct sau prin intermediar.

De asemenea, în perioada imediat următoare, inculpatul Cherecheș Cătălin, pentru a propune Consiliului local al municipiului Baia Marea susținerea financiară a clubului de fotbal cu suma de 1.000.000 lei/1.200.000 lei, a pretins denunțătorului să cesioneze pe numele unei anumite persoane o societate comercială.

La data de 14 aprilie 2016, pentru o altă tranșă de bani, în același cuantum, edilul i-a solicitat denunțătorului suma de 400.000 lei, bani ce reprezentau mai mult de jumătate din sponsorizarea pe care o firmă o făcuse anterior clubului.

În legătură cu remiterea sumei de bani pretinse, la data de 22 aprilie 2016, inculpatul Cherecheș Cătălin i-a transmis denunțătorului să nu scoată din bancă decât sume cuprinse între 10.000 și 30.000 lei, lucru cu care acesta din urmă s-a conformat.

În același context, la data de 26 aprilie 2016, procurorii anticorupție au procedat la constatarea infracțiunii flagrante, asupra inculpatului Cherecheș Cătălin fiind găsită suma de 30.000 lei.

Inculpatului Cherecheș Cătălin i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală.

La data de 27 aprilie 2016, acesta urmeaza să fie prezentat Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Mai 2016, ora 16:00

sunt chiar curioasa daca se va adeveri ce anticipeaza corul laudatorilor basisti care spun ca Luluta e-n Campanie Electorala ptr. presedentie , iar Jupinu' ii cinta prohodul lui Iohannis !

Fosta membra 9am.ro

57 mesaje
Postat pe: 9 Mai 2016, ora 14:38

Fosta membra 9am.ro

57 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2016, ora 10:15

Comunicat de presa 09.05.2016
www.diicot.ro/index.php/arhiva/1755-comunicat-de-presa-09-05-2016

Prin ordonanța din data de 22 aprilie 2016 procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus schimbarea încadrării juridice și efectuarea în continuare a urmăririi penale față de un număr de 14 suspecți pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu, complicitate la abuz în serviciu, înșelăciune, complicitate la înșelăciune, delapidare, complicitate la delapidare, evaziune fiscală, complicitate la evaziune fiscală, spălare de bani, manipularea pieței de capital prin tranzacții sau ordine de tranzacționare: a) care dau sau ar putea da semnale false sau care induc în eroare în legătură cu cererea, oferta sau prețul instrumentelor financiare b) care mențin prin acțiunea uneia sau a mai multor persoane acționând împreună, prețul unuia sau al mai multora instrumente financiare, la un nivel anormal ori artificial, utilizare a informației privilegiate.

Prin aceeași ordonanță s-a dispus introducerea în cauză ca părți responsabile civilmente a KAZ MUNAY GAZ INTERNATIONAL NV (fostă THE ROMPETROL GROUP NV), a SC OILFIELD EXPLORATION BUSINESS SOLUTIONS SA (fostă SC ROMPETROL SA) și a SC ROMPETROL RAFINARE SA.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că în cursul anului 1998, mai multe persoane au constituit un grup infracțional organizat transfrontalier care a avut drept scop desfășurarea unor ample activități infracționale în vederea inducerii în eroare a autorităților române cu ocazia încheierii și derulării unor contracte de privatizare, folosirea și/sau însușirea sumelor de bani ce erau destinate bugetului consolidat al statului, neevidențierea în actele contabile ale societăților pe care le controlau a operațiunilor comerciale efectuate și a veniturilor realizate, spălarea sumelor de bani rezultați din activitățile infracționale și externalizarea fondurilor astfel obținute din activitățile infracționale.

La grupul infracțional astfel constituit au aderat ulterior sau l-au sprijinit și alte persoane care prin exercitarea cu rea credință sau defectuoasă a atribuțiilor de serviciu au favorizat atingerea scopurilor pentru care a fost inițiat și constituit grupul infracțional respectiv dispariția creanțelor statului din evidența contabilității publice(creanța Libia și Turkmenistan), delapidarea sumelor de bani ce se cuveneau bugetului de stat ca urmare a activităților de prelucrare, respectiv vânzare a produselor finite și a produselor derivate purtătoare de acciză, neplata cu rea credință a obligațiilor fiscale în întregime sau în parte prin nedeclararea veniturilor, ascunderea obiectului sau a sursei impozabile, stingerea datoriilor către bugetul de stat sub diferite forme, însușirea, traficarea și/sau folosirea în interesul personal al membrilor grupului infracțiomal sau al entităților juridice ce au făcut/fac parte din grupul ROMPETROL a acestor sume de bani, activitate ce a culminat cu inițierea, promovarea și adoptarea odonanței de urgență 118/2003 prin care obligațiunile bugetare restante pe care SC ROMPETROL RAFINARE SA le înregistra la data de 30.09.2003 în cuantum de 21.776.998.718.567 lei, aproximativ 603 milioane de dolari, au fost convertite în obligațiuni subscrise de către Ministerul Finanțelor Publice.

Prin ordonanța din data de 06.05.2016 procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus instituirea sechestrului asigurător, în vederea recuperării pagubei cauzate prin infracțiuni și a confiscării speciale, până la concurența sumelor de 1.724.168.825 Ron, 290.786.616 USD și 34.941.924 EURO asupra bunurilor mobile și imobile aparținând unui număr de 4 suspecți cât și asupra bunurilor mobile și imobile aparținând KAZ MUNAY GAZ INTERNATIONAL NV(fostă THE ROMPETROL GROUP NV), SC OILFIELD EXPLORATION BUSINESS SOLUTIONS SA(fostă SC ROMPETROL SA) și SC ROMPETROL RAFINARE SA în calitate de părți responsabile civilmente.

Prin ordonanța din data de 06.05.2016 procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus instituirea sechestrului asigurător, în vederea recuperării pagubei cauzate prin infracțiuni și a confiscării speciale, până la concurența sumelor de 1.724.168.825 Ron, 290.786.616 USD și 34.941.924 EURO asupra acțiunilor pe care KAZ MUNAY GAZ INTERNATIONAL NV(fostă THE ROMPETROL GROUP NV) și SC OILFIELD EXPLORATION BUSINESS SOLUTIONS SA(fostă SC ROMPETROL SA) și SC ROMPETROL RAFINARE SA le dețin la societăți comerciale de pe teritoriul României.

Prin ordonanța din data de 06.05.2016 procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus instituirea măsurii asiguratorii a sechestrului în vederea recuperării pagubei cauzate prin infracțiuni și a confiscării speciale, în ceea ce privește sumele provenite din salarii, până la concurența sumelor de 1.724.168.825 Ron, 290.786.616 USD și 34.941.924 EURO, asupra sumelor de bani aflate în și cu care vor fi alimentate conturile bancare deschise de către un număr de 4 persoane fizice.

Fosta membra 9am.ro

18 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2016, ora 15:24

Aegis Ashore operațional, Deveselu-Romania.
De astazi, 14 Mai 2016, Istoria Romaniei se va scrie altfel si vor avea loc mari schimbari in viata romanilor, indiferent de clasa sociala careia ii apartin.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2016, ora 15:34

dezvolta afirmatia !

Fosta membra 9am.ro

18 mesaje
Postat pe: 17 Mai 2016, ora 14:20

nu meriti si nici n-as avea sens pentru o babaciune ingalata nesimtita !

incearca sa prinzi vreo revelatie, contacteaza un guru sau vreun sarlatan ordinar dintre cei care te-au scolit si imbecilizat eventual, incearca sa comunici cu al de sus.

sau, anclanseaza o conexiune paranormala pentru a comunica cu ma-ta si roag-o sa-ti dezvolte ...

hai siktir, javra nesimtita latrinizata.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Mai 2016, ora 14:46

ce sa-i ceri unui animal , cind el face ce stie sa faca ?
un prost fudul ai fost si asa ai ramas si , in conf. cu " inaltele tale standarde morale " pretinse altora, se Cerea o argumentare a ceea ce ai afirmat, macar ca sa ne dai " lectii " de ce-nseamna a fi conectat la realitatea si ratiunea timpului in care traim !
dar, NU Stii si ceea ce "sti " e doar copy- paste !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Mai 2016, ora 15:05

cu un imens Regret ptr. ce / cum ai fost odat' si in ce hal de decadere morala ai ajuns , moi Mytcore, te anunt ca acum te-am raportat !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Mai 2016, ora 15:04

....mdaaaa....si-a luat si poezia si s-a carat ! de fapt, a fost dat afara si intrebarea mea, in acest caz, este : tot adm. ii sterge postarile sau si le sterge el ca sa nu se vada de unde i se trage ?

Fosta membra 9am.ro

30 mesaje
Postat pe: 18 Mai 2016, ora 19:20

De la: gabigabi2, la data 2016-05-17 15:05:57

moi Mytcore, te anunt ca acum te-am raportat !

mitcore si mai cum ?
raportat? bravo! ti-am banat obsesia!

Pagini: << 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului KLAUS IOHANNIS: ROMÂNIA LUCRULUI BINE FĂCUT
Mergi la: