back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fĂcut

Pagini: << 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 >> Sari la pagina:

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2016, ora 17:31

De la: 9am_7993, la data 2016-04-13 17:01:09
De la: gabigabi2, la data 2016-04-13 15:04:08
De la: 9am_7993, la data 2016-04-13 14:01:39
De la: Black_Friday_, la data 2016-04-13 13:21:03Corcodele, fa stanga diseara unde ti-am spus si asteapta-ma imbracat in costumul tau cel mai bun si cu vata in nas.

Sa fie de capul tau ,parțarule agramat!
La ora 19 ma poți gasi la Intermacedonia,la Iancului.
Vorbesti cu seful de sala,ii spui ca ai o intalnire cu un ,,prieten,, și te va conduce la masa unde vom face cunoștința,apoi mai vedem.
Curaj prostovane!

hai nu ma-nnebuni ! ce-ar fi sa vin si eu la intilnire !?

Astazi este ziua in care nu dau de pomana,așa ca nu pierzi nimik,cel mult o flegma intre felinare!
Transmite-i șobolanului oparit ca oricum voi fi la locul indicat , nu neaparat pentru al privii in ochi pe neghiobul ala și pentru ca am o intalnire deja programata dar imi fac timp și pentru prostovan.
Garantez ca nu-l bat,doar il privesc in ochi insistent și ii bat șoriciul de șobolan oparit.

''al privii''

Al pacii tratat, sa-l tot privesti, il vei privi, nu?

''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Aprilie 2016, ora 19:38

De la: Black_Friday_, la data 2016-04-13 13:21:03Corcodele, fa stanga diseara unde ti-am spus si asteapta-ma imbracat in costumul tau cel mai bun si cu vata in nas.

Vorbesti cu seful de sala,ii spui ca ai o intalnire cu un ,,prieten,, și te va conduce la masa unde vom face cunoștința,apoi mai vedem.
Curaj prostovane!

Astazi este ziua in care nu dau de pomana,așa ca nu pierzi nimik,cel mult o flegma intre felinare!
Transmite-i șobolanului oparit ca oricum voi fi la locul indicat , nu neaparat pentru al privii in ochi pe neghiobul ala și pentru ca am o intalnire deja programata dar imi fac timp și pentru prostovan.
Garantez ca nu-l bat,doar il privesc in ochi insistent și ii bat șoriciul de șobolan oparit.

Ce-ai facut ba bortzosule? Te-ai refugiat in carciuma pe sub mese? Vai de capul tau de cazatura grasa si betiva!

Unsurosule, sunt pe drum si te astept la Pustnicu...sa-ti arat manastirea noaptea, poate or sa scoata acolo dracii din tine si or sa te dezvete de la obiceiurile tale pidosnice pe care le practici cu canadianul, bulangiule.

Adu tu o lopata, ca eu nu am decat de zapada si nu pot sa sap cu ea.

al priviiiiiiiii!!!! Bortzosule, ai baut cereneala la scoala in loc sa inveti carte!
Nu-ti mai bate tu soriciul de sobolan oparit (expresia imi apatine, papagalule imitator). Lasa ca ma ocup eu de asta, munte de slanina imputita.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2016, ora 07:10

De la: Black_Friday_, la data 2016-04-13 19:38:04

Curaj prostovane!

Ce-ai facut ba bortzosule? Te-ai refugiat in carciuma pe sub mese? Vai de capul tau de cazatura grasa si betiva!

Unsurosule, sunt pe drum si te astept la Pustnicu...sa-ti arat manastirea noaptea, poate or sa scoata acolo dracii din tine si or sa te dezvete de la obiceiurile tale pidosnice pe care le practici cu canadianul, bulangiule.

Adu tu o lopata, ca eu nu am decat de zapada si nu pot sa sap cu ea.

al priviiiiiiiii!!!! Bortzosule, ai baut cereneala la scoala in loc sa inveti carte!
Nu-ti mai bate tu soriciul de sobolan oparit (expresia imi apatine, papagalule imitator). Lasa ca ma ocup eu de asta, munte de slanina imputita.

cantece-de-copii.blogspot.ro/2015/04/iepuras-coconas.html

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2016, ora 12:31

De la: Musetel, la data 2016-04-13 17:31:48
''al privii''

TU VORBESTI, catecisto strassparenta!?)))))

De la: Musetel, la data 2016-04-11 11:50:28

Ei, à propos,a-mi inscrie puiul la catecism.

NIHIL SINE STULTA !

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2016, ora 12:33

Pare-se ca: ,,vitiheazu' KktBlack s-o dezintegrat in padurosul desis de la Pustnicu !

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2016, ora 18:42

Tot nu ai inteles domnule H, linginerul,raspopit este plecat prin țara cu ,,multinaționala,, trasa de catari la ciordeala,ghicit si alte indeletniciri intelectuale. A avut sarmanul prea multe contracte internaționale si intergalactice de semnat si a uitat subit sa vina cu pieptul in fața ,ca un smardoi ,macho de Ferentari cum se da, pentru a da ochii cu mine un biet batranel de 73kg si 1,78 inalțime. Sincer nu risca decat un șut in coor , o mare flegma in bot. și milostiv cum sunt,in final vroiam chiar sa-i dau 100 lei. Pe onoarea mea.
Nu-i nimic,il astept sa-si revina si reanoiesc invitația.

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2016, ora 18:46

www.cantecegradinita.ro/animatii/iepuras-coconas/

Blackșoșoi, atenție la neatenție!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 14 Aprilie 2016, ora 19:23

De la: 9am_7993, la data 2016-04-14 18:42:08Tot nu ai inteles domnule H, linginerul,raspopit este plecat prin țara cu ,,multinaționala,, trasa de catari la ciordeala,ghicit si alte indeletniciri intelectuale. A avut sarmanul prea multe contracte internaționale si intergalactice de semnat si a uitat subit sa vina cu pieptul in fața ,ca un smardoi ,macho de Ferentari cum se da, pentru a da ochii cu mine un biet batranel de 73kg si 1,78 inalțime. Sincer nu risca decat un șut in coor , o mare flegma in bot. și milostiv cum sunt,in final vroiam chiar sa-i dau 100 lei. Pe onoarea mea.

"reanoiesc"???? zgura ta de ghertoi analfabet! Care onoare bai borfasule economic? Onoarea ta de spagar infect? Ducea-te-ai dupa Ontanu!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2016, ora 19:35

De la: _HA4K0N_, la data 2016-04-14 12:31:10
''al privii''

NIHIL SINE STULTA !

Unde era eroarea gramaticala, eroare umana ce esti TU! Ia un sika mere cu tiru si incalzeste-te la palmi la focu' din ura-ti spurcata de porc de om!

''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2016, ora 19:38

De la: Black_Friday_, la data 2016-04-14 19:23:06
De la: 9am_7993, la data 2016-04-14 18:42:08Tot nu ai inteles domnule H, linginerul,raspopit este plecat prin țara cu ,,multinaționala,, trasa de catari la ciordeala,ghicit si alte indeletniciri intelectuale. A avut sarmanul prea multe contracte internaționale si intergalactice de semnat si a uitat subit sa vina cu pieptul in fața ,ca un smardoi ,macho de Ferentari cum se da, pentru a da ochii cu mine un biet batranel de 73kg si 1,78 inalțime. Sincer nu risca decat un șut in coor , o mare flegma in bot. și milostiv cum sunt,in final vroiam chiar sa-i dau 100 lei. Pe onoarea mea.

"reanoiesc"???? zgura ta de ghertoi analfabet! Care onoare bai borfasule economic? Onoarea ta de spagar infect? Ducea-te-ai dupa Ontanu!

Io m-as duce cu niste ''prieteni'' la intalnire. Musai sa fie acolo obsedatu' pedofil Hakon!

IP dinamicu', Hakon, cica ar trebui sa se plictiseasca sa injure si sa faca spume la taste pe aici. Asa preconizeaza cei sus plasati!

Cei sus plasati se intampla sa scrie ''se va plictisii''. Hmmm, ce zici, Black , e coincidenta ''I''-ul acesta in excès?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2016, ora 19:42

Hakon demonstreaza ca nu esti Porumbell!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2016, ora 19:45

Atat am avut de spus. Deocamdata!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2016, ora 19:48

De la: Musetel, la data 2016-04-14 19:35:43
De la: _HA4K0N_, la data 2016-04-14 12:31:10
''al privii''

NIHIL SINE STULTA !

Unde era eroarea gramaticala, eroare umana ce esti TU! Ia un sika mere cu tiru si incalzeste-te la palmi la focu' din ura-ti spurcata de porc de om!

catechísm (-me), s. n. – Expunere a principiilor religiei creștine. – Var. catehism, (înv.) catihis. Mr. catehisie. Lat. catechismus (sec. XVI), datorită predicatorilor Reformei (cf. DAR). Var. catehism se explică prin pronunțarea cuv. ngr. ϰατηχισμός; catihis provine direct din ngr. ϰατńχησις, sec. XVIII (Gáldi 162). – Der. catechiza, vb., din fr. catéchiser; catihet, s. m., din ngr. ϰατηχητńς; catehisi (var. catihisi), vb., din ngr. ϰατηχίζς; catihisie (var. catehisie), s. f.

A-mi inscrie puiul ! Este corect!

''ALCEFA'' mai vrei, obsedatule?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2016, ora 19:50

De la: Musetel, la data 2016-04-14 19:42:54Hakon demonstreaza ca nu esti Porumbell!

In asta consta cererea!

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2016, ora 20:53

De la: 9am_7993, la data 2016-04-14 18:42:08Tot nu ai inteles domnule H, linginerul,raspopit este plecat prin țara cu ,,multinaționala,, trasa de catari la ciordeala,ghicit si alte indeletniciri intelectuale.

WoW, linginerul DE KKTBLACK este INSARCINAT cu afaceri INTERCOMUNITARE si nu s-a prezentat la duel ?!?

las, meschinul lumpenlatrinist miasmat !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 15 Aprilie 2016, ora 12:33

De la: _HA4K0N_, la data 2016-04-14 20:38:47
De la: Musetel, la data 2016-04-14 19:50:06
De la: Musetel, la data 2016-04-14 19:42:54Hakon demonstreaza ca nu esti Porumbell!

In asta consta cererea!

demonstreaza tu c-as fi, ... si plenar imbecilizat!

Da' ce, tu ai demonstrat ca esti om ipen la minte? 'Ai de capu' tau!

Coincidente Hakon /Porumbel:

1. Amandoi au obsesia ''haitei'' care i-a lezat moral, psihic samd.
2. Amandoi au fost banati de administratie pentru injurii aduse utilizatorilor
3. Amandoi sufera de complexul inferioritatii
4. Amandoi inteleg in panta ! Si rationeaza idem!
5. Amandoi fac ( SI )aceleasi greseli de scriere in limba româna, nemaisocotind ca amandoi au dificultati cu recunoasterea si utilizarea perfectului simplu si a mai mult ca perfectului limbii române, ajungand sa sustina ca anumite forme ale acestor timpuri nu ar exista, evident, din IGNORANTA
6. Amandoi au capsa pusa pe aceleasi persoane, recent capsa pusa generalizata pe toti si pe toate

Concluziile?

Trage-le singur, obsedatule!

Reverente auditoriului prezent! Placerea fu de partea mea in a demasca acest specimen al rasei umane!

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje
Postat pe: 15 Aprilie 2016, ora 13:42

rablagito mintal, am convingerea ca esti intr-o grava depresie obsesiva indusa, abtine-te de la comentarii incoerene, ilogice sau absolut absurde.

demento,verifica-ti si corecteaza-ti sinaxa frazarii si insuseste-ti definitiile si sensul corect al termenilor pe care ii folosesti in text.
verifica-ti si corecteaza-ti rationementele (daca mai dispui de asa ceva), corecteaza-ti propriile greseli gramaticale si acuratetea exprimarii, corecteaza-ti aitudinea si comportamentul , (evident schizo-psihopate) si poti intreprinde toate aceste actiuni numai dupa ce vei consulta un medic psihiatru, strassparento habarnista!

pana atunci:

fuck off, nihil sine stuta degetica strassparenta !

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje
Postat pe: 15 Aprilie 2016, ora 13:45

Ducea-te-ai

ba' linginerule, tie si dezaxatei strassparente, cine sa va corecteze gafele gramaticale ba' lumpenule latrinist !?

te-ai catecizat si tu, gunoiule!

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje
Postat pe: 15 Aprilie 2016, ora 13:54

De la: Musetel, la data 2016-04-14 19:48:57
A-mi inscrie puiul ! Este corect!

''ALCEFA'' mai vrei, obsedatule?

corect pe draku !

,,Un catehism (greacă veche: κατηχισμός de la kata = "jos" + echein = "să sune", literal "să sune în jos" (în urechi), adică să îndoctrineze) "

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 15 Aprilie 2016, ora 17:54

IEPURAS ,reAnoiesc invitatia .
Daca consideri ca nu esti antrenat suficient,da fuga la Obor si cumpara doua ,trei kg de muschi de porcule!
Astept sa redevii idolul femeilor obeze psd si sa nu te mai ascunzi in chilotii plini de rahat ai Gabrelei!

Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Postat pe: 15 Aprilie 2016, ora 18:00

Si tu dupa Ceausescu, militarule in termen!

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2016, ora 09:57

15 aprilie 2016
Nr. 534/VIII/3

www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=7334

COMUNICAT

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța au pus în mișcare acțiunea penală și au dispus luarea măsurii controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, respectiv de la data de 15.04.2016, față de inculpatul

BALAICAN VASILE, la data faptei procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

Din ordonanța de dispunere a controlului judiciar întocmită de procurori a rezultat că există date și probe potrivit cărora :

În a doua jumătate a anului 2011, inculpatul Balaican Vasile, în calitate de procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, a pretins de la o persoană (denunțător în cauză) suma de 5.000 euro.
În schimbul acestei sume de bani, inculpatul a lăsat să se creadă că are influență asupra magistraților din cadrul Parchetului Curții de Apel Constanța, învestiți cu soluționarea dosarelor penale în care era cercetat denunțătorul și a promis că-i va determina pe aceștia să dispună, față de acesta din urmă, o soluție favorabilă.
În acest context, pe durata unui an, la diferite intervale de timp, denunțătorul i-a remis inculpatului Balaican Vasile, în tranșe, întreaga sumă pretinsă de 5.000 euro. Remiterea unei tranșe în valoare de 200 de euro a fost înregistrată de către denunțător, audio video, prin mijloace proprii.
Pe timpul cât se află sub control judiciar, inculpatul Balaican Vasile trebuie să respecte următoarele obligații:

a) să se prezinte la organul de urmărire penală ori de câte ori este chemat,
b) să informeze de îndată organul judiciar cu privire la schimbarea locuinței,
c) să se prezinte la organul de poliție desemnat cu supravegherea sa, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliție sau ori de câte ori este chemat,
d) să nu depășească limita teritorială a județului Constanța, decât cu încuviințarea prealabilă a organelor judiciare,
e) să nu se apropie și să nu comunice direct sau indirect, pe nicio cale, cu persoanele menționate în ordonanța de dispunere a controlului judiciar.

Inculpatului Balaican Vasile i se atrage atenția că, în caz de încălcare cu rea-credință a obligațiilor care îi revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive.

Inculpatului Balaican Vasile i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală.

FELICITARI D. N. A. ! BRAVO Kovesi !

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2016, ora 09:58

14 aprilie 2016
Nr. 528/VIII/3
www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=7331
COMUNICAT

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Cluj efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție și de fraudare a fondurilor europene, comise în perioada 2014 - 2016.

În cursul zilei de 14 aprilie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, au fost efectuate percheziții domiciliare în 14 locații, dintre care una este sediul unei instituții publice, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice, toate situate în județul Bistrița-Năsăud.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Direcției Generale Anticorupție și din partea Departamentului de Informații și Protecție Internă.

FELICITARI D. N. A. !
BRAVO Kovesi !

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2016, ora 10:00

15 aprilie 2016
Nr. 532/VIII/3
www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=7333
COMUNICAT

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Galați au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpaților:

MOISEI RADU GHEORGHE, la data faptei director al Administrației Parcului Natural Balta Mică a Brăilei și președinte al comisiei de evaluare a ofertelor, ALBU BOGDAN PAUL, BREZUICĂ DANIELA și ANDREI ANCA ELENA, la data faptei membri ai comisiei de evaluare a ofertelor din cadrul aceleiași instituții publice, în sarcina cărora s-a reținut infracțiunea de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit,

CONSTANTIN MATEI, administrator al SC Urban Serv SRL Brăila, în sarcina căruia s-a reținut infracțiunea de folosire sau prezentare cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene,

SC URBAN SERV SRL Brăila, în sarcina căreia s-a reținut infracțiunea de folosire sau prezentare cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene,

DUȚU GHEORGHE, diriginte de șantier, în sarcina căruia s-a reținut infracțiunea de complicitate la săvârșirea infracțiunii de folosire sau prezentare cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene,

BURICEA ALEXANDRU EDUARD, la data faptei director al Administrației Parcului Natural Balta Mică a Brăilei, în sarcina căruia s-au reținut infracțiunile de:
- abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit,
- complicitate la fals în înscrisuri sub semnătură privată,

BĂUTU NICOLETA, administrator al SC Loracom SRL Brăila, în sarcina căreia s-au reținut infracțiunile de:
- complicitate la abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit,
- fals în înscrisuri sub semnătură privată,

SC LORACOM SRL Brăila, în sarcina căreia s-a reținut infracțiunea de complicitate la abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt:

1. În cadrul unui proiect „LIFE”, reprezentatul legal al Administrației Parcului Natural Balta Mică a Brăilei, inculpatul Moisei Radu Gheorghe, a depus cererea de finanțare europeană nerambursabilă privind „Conservarea, refacerea și managementul durabil în Insula Mică a Brăilei.” Costul total al proiectului a fost estimat la 978.419 euro, din care ajutorul financiar nerambursabil era de 489.209 euro.
În cadrul acestui proiect aprobat, la data de 06 iulie 2009, inculpații Moisei Radu Gheorghe, Albu Bogdan Paul, Brezuică Daniela și Andrei Anca Elena, în calitate de președinte respectiv membri ai comisiei de evaluare a ofertelor, au acceptat oferta SC Urban Serv SRL Brăila, reprezentată de inculpatul Constantin Matei, deși cunoșteau faptul că această societate nu avea dotarea tehnică necesară execuției lucrărilor hidrotehnice și nici nu a demonstrat experiența similară anterioară. Urmarea a fost încheierea, la data de 19 septembrie 2009, a unui contract de lucrări de reabilitare hidrologică a Bălții Mici a Brăilei privind construirea unor canale pentru refacerea conexiunii fluviului Dunărea în vederea alimentării din amonte a sistemului de lacuri din Insula Fundu Mare și construirea unor stăvilare, totul în valoare de 67.200 euro.
Deși inculpatul Constantin Matei nu a depus la dosar un proiect tehnic, fapt ce a determinat ulterior, imposibilitatea verificării parametrilor tehnici ai lucrărilor efectuate de restabilire hidrologică a rețelei de lacuri din Parcul Natural Balta Mică a Brăilei și nici nu a efectuat lucrările la stăvilarul Năvodari, directorul Administrației Parcului Natural Balta Mică a Brăilei a avizat la plată către SC Urban Serv SRL Brăila facturi în valoare de 282.939,73 lei, reprezentând printre altele și lucrări care nu erau prevăzute în proiectul ce a primit finanțare europeană nerambursabilă. De asemenea, cu aceeași ocazie au fost achitate lucrări care nu au putut fi verificate sub aspectul îndeplinirii unor parametri tehnici, toate aceste acțiuni conducând în final, la neatingerea scopului urmărit, respectiv reabilitarea hidrologică a rețelei de lacuri din Parcul Natural Insula Mică a Brăilei.
Deși execuția lucrărilor, conform contractului, a fost efectuată de SC Urban Serv SRL Brăila, Administrația Parcului Natural Balta Mică a Brăilei, prin directorul Moisei Radu Gheorghe, a încheiat suplimentar un contract de prestări servicii cu PFA Duțu Gheorghe pentru asistență tehnică, în valoare de 3.000 euro exclusiv TVA.
Inculpatul Duțu Gheorghe, în calitate de diriginte de șantier, cu intenție, a confirmat prin aplicarea vizei de verificare și conformitate, devizele de lucrări și situațiile de lucrări întocmite de firma administrată de inculpatul Constantin Matei, în condițiile mai sus menționate.
Pentru „asistența tehnic㔠în cauză au fost emise de către PFA Duțu Gheorghe și decontate de către Administrația Parcului Natural Balta Mică a Brăilei, un număr de trei facturi în valoare totală de 10.159,858 lei.

2. În cadrul aceluiași proiect, la data de 20 aprilie 2011, între Administrația Parcului Natural Balta Mică a Brăilei, reprezentată de inculpatul Buricea Alexandru Eduard și SC Loracom SRL Brăila, reprezentată de inculpata Băutu Nicoleta, a fost încheiat un contract de lucrări având ca obiect „Servicii de amenajare peisagistic㠖 Realizare gard de împrejmuire” în vederea încadrării în aspectul rustic al cantonului Pațap.
Prețul contractului a fost stabilit la suma de 33.000 lei, cu tva inclus.
În scopul obținerii pe nedrept a acestei sume de bani de către firma respectivă, inculpatul Buricea Alexandru Eduard, cu intenție, și-a încălcat atribuțiile de serviciu referitoare la exercitarea controlului financiar preventiv și controlul gestiunii de fond asupra gospodăririi mijloacelor materiale și bănești, precum și inventarierea acestora în condițiile prevăzute de lege precum și pe cele cu privire la respectarea legilor și regulamentelor Parcului Natural Balta Mică a Brăilei, atât de personalul din subordine, cât și de alte persoane ca unități locale, utilizatori de servicii și resurse oferite de Parcul Natural Balta Mică a Brăilei.
Concret, acesta a acceptat la plată facturile emise de către inculpata Băutu Nicoleta, deși cunoștea că documentele contabile prin care SC Loracom SRL Brăila a atestat în mod nereal, furnizarea materialului lemnos și manopera aferentă executării lucrării, precum și că procesul-verbal de recepție prin care se atesta că lucrarea contractată a fost executată pe o lungime de 300 metri, era fals.
Mai mult, gardul respectiv, pentru care s-a achitat suma de bani menționată mai sus, nu a fost realizat decât pe o lungime de 54 metri și de către o altă persoană urmare a dispoziției inculpatului Buricea Alexandru Eduard.
Prejudiciul constata în cauză se ridică la suma de 112.237,57 lei în dauna Administrației Parcului Natural Balta Mică a Brăilei, care contribuie cu o parte de 50% cofinanțare la proiectul din bani europeni.
În cauză, s-a dispus instituirea măsurii asiguratorii a sechestrului asupra bunurilor mobile și imobile ce aparțin inculpaților Moisei Radu Gheorghe, Duțu Gheorghe, Sc Urban Serv Srl Brăila și Sc Loracom Srl Brăila.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Brăila, cu propunere de a se menține măsurile asigurătorii dispuse în cauză.

De asemenea, procurorii anticorupție au mai propus luarea măsurii preventive a interzicerii unor operațiuni patrimoniale, susceptibile de a antrena diminuarea activului patrimonial sau insolvență persoanei juridice, pentru o perioadă de 60 zile, față de inculpatele SC Urban Serv SRL Brăila și SC Loracom SRL Brăila.

FELICITARI D. N. A. !
BRAVO Kovesi !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 18 Aprilie 2016, ora 19:59

Kakanele, pune-ti babetica, ia polonicul si treci la masa ca ti-a venit cina cu mot si e pacat sa o lasi sa se raceasca. Ia vezi cum il mai rezolvi tu pe la hemoroizii prezidentiali pe Klaus Werner Johannescu.

UPDATE Sibiu: Iohannis nu mai este proprietarul casei pentru care se judecă; a fost radiat din Cartea Funciară
luni, 18 Apr 2016, 17:36

Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, nu mai sunt începând de luni proprietarii casei din centrul Sibiului pentru care se judecă de mai mulți ani, fiind radiați din Cartea Funciară, însă mai au la dispoziție două căi de contestație, a precizat, pentru AGERPRES, Puiu Nicolae Fesan, directorul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Sibiu.

Întrebat de corespondentul AGERPRES dacă președintele Iohannis practic nu mai este proprietarul casei pentru care se judecă, Puiu Nicolae Fesan a precizat: "Deocamdată. Domnul Iohannis mai are două căi de atac la noi".

"Cu privire la cererea de rectificare nr. 29841/07.04.2016 formulată de Administrația Finanțelor Publice Sibiu, în temeiul Deciziei Civile nr.235/Ap emisă de Tribunalul Brașov, Secția I Civilă din data de 16.05.2014, în dosar nr. 262/62/2014 și a Deciziei Civile nr. 655/R emisă de Curtea de Apel Brașov, Secția Civilă din data de 12.11.2015, în dosar nr. 262/62/2014 cererea a fost soluționată prin admitere, conform încheierii de carte funciară nr. 29841 din data de 18.04.2016", se arată într-un răspuns transmis luni, de către OCPI Sibiu, AGERPRES.

Prin cererea de rectificare admisă s-a dispus radierea dreptului de proprietate asupra imobilului situat în Sibiu, str. N. Bălcescu nr 29, a lui Iohannis Klaus Werner și soția Iohannis Carmen Georgeta, susține OCPI Sibiu.

"Împotriva încheierii se poate formula cerere de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicare în conformitate cu prevederile art. 31 alin. 2 din Legea nr. 7/1996 a Cadastrului și Publicității Imobiliare cu modificările și completările ulterioare. Menționăm că datele din cartea funciară se pot consulta prin solicitarea unui extras de carte funciară de informare cu plata tarifului aferent conform Ordinului nr. 39/2009", se arată în răspunsul OCPI Sibiu transmis AGERPRES.

Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliară (OCPI) Sibiu a primit, la începutul lunii aprilie, cererea de radiere a dreptului de proprietate al familiei Iohannis asupra casei pierdute în instanță anul trecut.

Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Sibiu a solicitat în data de 25 martie a.c. radierea din cartea funciară a dreptului de proprietate al soților Iohannis.

La data de 12 noiembrie 2015, Curtea de Apel Brașov a respins un recurs declarat de Klaus și Carmen Iohannis și a menținut decizia Tribunalului Brașov din mai 2014, prin care a fost anulat un contract de vânzare-cumpărare a unui imobil din Sibiu. Imobilul în cauză a făcut parte din averea soților Maria și Eliseu Ghenea, iar după decesul acestora averea a trecut în anii '70 în proprietatea unei surori a lui Eliseu Ghenea, care însă a decedat fără a avea copii.

Casa de pe strada Nicolae Bălcescu nr. 29 din Sibiu a trecut în proprietatea statului român, iar în anul 1997 imobilul a fost cumpărat de chiriași. În anul 1999 contractele prin care chiriașii au cumpărat casa au fost anulate în instanță, la cererea fiului lui Nicolae Baștea, acesta din urmă fiind nepot al soților Ghenea. Casa a ajuns apoi în proprietatea familiei Iohannis, care a cumpărat partea urmașilor lui Nicolae Baștea. Foștii chiriași au deschis procese în instanțe, pentru anularea contractelor prin care familia Iohannis a intrat în posesia imobilului din Sibiu, contestând calitatea de urmaș de drept al lui Nicolae Baștea.

Pe 16 noiembrie 2015, președintele Klaus Iohannis s-a declarat nemulțumit de sentința judecătorească prin care a pierdut casa, punctând că împreună cu avocații săi caută cele mai bune căi de a o contesta.

Ulterior, Instanța supremă a admis o cerere depusă de familia Iohannis, prin care s-a solicitat strămutarea procesului de la Curtea de Apel Brașov la o altă curte de apel din țară, decizia fiind definitivă. Pe 6 aprilie a.c. Înalta Curte de Casație și Justiție a decis că se va judeca la Curtea de Apel Pitești contestația în anulare formulată de familia Iohannis împotriva deciziei instanței, din noiembrie 2015, prin care cei doi soți au pierdut imobilul aflat în centrul Sibiului.

Klaus Iohannis a reclamat în cererea de strămutare, potrivit presei locale, faptul că judecătorii din Brașov nu îndeplinesc condiția de independență și imparțialitate, ca urmare a presiunii exercitate de mass-media asupra lor, în cei 10 ani cât a durat procesul.

AGERPRES (A, AS — autor: Isabela Paulescu, editor: Marius Frățilă, editor online: Ada Vîlceanu)

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2016, ora 13:26

si el ca PRESEDINTE al Romaniei, contestind o hotarire judecatoreasca Definitiva si Irevocabila, NU pune Presiune pe instanta de judecata , nu-i asa ca nu ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2016, ora 13:35

@ Blakulet, ia zi-mi ce parere ai despre odiseea lui Marian Munteanu ? isi va retrage candidatura sau PNL.ul merge pe mina lui pina la distrugere ?

dar despre spionii lu' peste prajit , ai de'au trebuit sa vina pina-n bucale ca sa-i "sparga" nush ce Lulutei , ce crezi ?
ce-i cu joaca asta de'a spionii , nu de alta da' tare-mi pute si atacul Jupinului impotriva " sectei " pe care tocmai el a construit-o , fiindu-i Guru ?
moiii, da' nu s-o supara odata si " sectanta" aia premiata si adulata si i-o scoate dosarele din sertare ?! atunci sa vezi ce face guru !

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2016, ora 14:05

De la: Black_Friday_, la data 2016-04-18 19:59:04...

ba' idiotule nesimtit, tu vorbesti despre pupincurism ba', KktBlack!?

Am observat un lucru foarte interesant, ca Romania are foarte multi oameni cu o inalta constiinta, oameni de o verticalitate impresionanta care nu tolereaza coruptia din sistem, promisiunile neonorate ale politicienilor si care sunt in stare "sa moara de gat cu toti cei care, ca niste lighioane ale pamantului", le ameninta viitorul. Ce mi se pare interesant este faptul ca acesti oameni par a se fi nascut doar cu vreo doi ani in urma, sau contrar a ceea ce stim, in ultimii doi ani nu s-a produs un exod al romanilor care profitau de intrarea in UE si paraseau Romania, ci din contra, milioane de romani care pana atunci traisera izolati prin junglele amazoniene sau insulitele pierdute de prin Pacific, au navalit in Romania pentru a se lupta cu ticalosia pedelista sau cu Basescu.
Oamenii acestia nu au trait perioada 1990 - 2004 in Romania asa ca habar nu au cum au ajuns oamenii lui Iliescu la putere,calcand peste cadavrele fraierilor care au facut revolutia, nu stiu ce crime au fost comise la ordinul kagebistului Iliescu de catre minerii veniti sa faca ordine in pietele si creierii bucurestenilor. Ei saracii, nu au fost aici atunci cand baronii rosii au praduit industria Romaniei, bucatica cu bucatica si s-au transformat din niste trepadusi marunti in ditamai milionarii in dolari care le rad acum in nas. Nu au aflat nici cum "singurul partid de dreapta din Romania", bravul PNL, partidul istoric captusit cu securisti, a naruit sperantele romanilor care nu acceptau minciuna gastii lui Iliescu, devenind remorca partidului rosu. Tot ei, imaculatii liberali, ajungand la guvernare alaturi de PD, au rupt alianta si au calcat in picioare asteptarile celor care i-au votat, si in loc sa inceapa reformarea si purificarea Romaniei, si-au facut nevoile pe ele de principii si au inceput lupta pentru musamalizarea coruptiei. pentru salvarea coruptilor. Nu isi mai reaminteste nimeni acum de biletelul roz al lui Tariceanu, prin care calca in picioare Justitia si cerea presedintelui sa vorbeasca la DNA pentru Patriciu? Ce mai conteaza dovezile de coruptie ale ministrilor liberali Remes, Pacuraru si a altor liberali? Ce mai conteaza banii evaporati in ultimele luni de guvernare? Dar lipsa investitiilor in infrastructura?
Astazi, stransi uniti in jurul vuvuzelelor lui Voiculescu, Vantu si Patriciu luptam cu coruptii. Cine sunt cei trei si cum si-au facut ei averile colosale? Cui ii mai pasa? Ei sunt cei buni, Basescu este cel rau!
Pentru romanii cu inalta constiinta civica din ziua de astazi nu conteaza toate greselile din politica economica care s-au facut inainte de venirea lui Basescu. Nu conteaza ca dupa 1990 oamenii lui Iliescu, prin jaful facut prin privatizari dezastruoase, au mascat somajul prin pensionari anticipate, impovarandu-se sistemul de pensii care va duce in scurt tinp la faptul ca 4 salariati sa plateasca pensiile a zece pensionari, cei care sunt la putere de mai putin de doi ani trebuie decapitati in piata publica! Ei sunt cei care au distrus Romania, Ridzi, Videanu, Udrea! Ei au facut in doi ani ce nu au facut altii in 18!

Dati-i in continuare cu vitejie, strigand "four legs good, two legs bad!" Porcii lui Orwell va vor conduce din nou.
www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/18980/basescu/basescu-pag...
....

Pai Gabi, calomnia este tocmai arma voastra si ceea ce faci tu acum este calomnie 100%, adica acuzi fara sa ai dovezi! Asa ca nu mai vorbi de funie in casa spanzuratului ca nu e fair play!
Roncea nu e impartial, in schimb tu imi reciti in fiecare dimineata ce au spus cu o seara inainte carpele de la Irealitatea si antene, ca aia vomita de atata impartialitate!

.....

Auzi bey tzatza Floareo, obsesia asta cu "garnitura de adi" toti "oameni prosperi de afaceri" ti se trage de la site-urile de matrimoniale pe care nu gasesti niciun fraier ca sa te bage in seama? Asa imi explic si nebuneala ta provenita din exploziile hormonale! Tu esti nebuna cu acte in regula, pentru ca un om sanatos la cap si lucid nu ar indemna poporul si armata sa dea o lovitura de stat, in secolul 21 si intr-o tara din UE. Ca sa faci asta trebuie sa fi ori agent rus, ori cretin cu acte in regula. Asa ca eu sunt convins ca unul dintre noi doi esti tampita!
.....

fuck you, idiotule nesimtit !
fuck you partoneto nesimtita!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2016, ora 15:28

cred ca ai baut gaz ca sa te deparazitezi de gonococii din creier !
Unde, Cind, din care fraza ai scos-o p'asta cu indemnul meu la o lovitura de Stat ? esti tralala 100% !

Fosta membra 9am.ro

185 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2016, ora 15:41

De la: gabigabi2, la data 2016-04-19 15:28:04cred ca ai baut gaz ca sa te deparazitezi de gonococii din creier !
Unde, Cind, din care fraza ai scos-o p'asta cu indemnul meu la o lovitura de Stat ? esti tralala 100% !

cu mult mai prosta decat permit legile naturii !

De la: black10131307, la data 2010-08-25 19:39:57

Auzi bey tzatza Floareo, obsesia asta cu "garnitura de adi" toti "oameni prosperi de afaceri" ti se trage de la site-urile de matrimoniale pe care nu gasesti niciun fraier ca sa te bage in seama? Asa imi explic si nebuneala ta provenita din exploziile hormonale! Tu esti nebuna cu acte in regula, pentru ca un om sanatos la cap si lucid nu ar indemna poporul si armata sa dea o lovitura de stat, in secolul 21 si intr-o tara din UE. Ca sa faci asta trebuie sa fi ori agent rus, ori cretin cu acte in regula. Asa ca eu sunt convins ca unul dintre noi doi esti tampita!

Pagini: << 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului KLAUS IOHANNIS: ROMÂNIA LUCRULUI BINE FĂCUT
Mergi la: