back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fĂcut

Pagini: << 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Iunie 2016, ora 15:28

De la: 9am_4421, la data 2016-06-09 14:44:56
De la: gabigabi2, la data 2016-06-09 14:21:54
De la: 9am_4421, la data 2016-06-09 14:04:38
De la: gabigabi2, la data 2016-06-09 13:43:01
De la: 9am_4421, la data 2016-06-09 12:24:08
De la: gabigabi2, la data 2016-06-08 17:29:43hehehe, nu-ti convine, bagi ironia !
Corlateanu e ACUZAT ca nu i-a Lasat pe diasporeni sa voteze , da ? NU crezi ca acum era cazul sa fi fost ceva mai multi inscrisi pe listele electorale, asta asaaaa, ca sa dovedeasca Adevarul acelei Acuzatii ?
altfel, se dovedeste ca totul e o mare minciuna / manipulare !

Diaspora nu a votat la locale , doar cei aflati pe 5 iunie in tara , in localitatile de domiciliu , ce tot indrugi acolo despre Diaspora ? Este uimitor cum pun unii verdicte de “nevinovat” sau “ vinovat” , fara sa vada dosare , influentati de parerile si perlele unor “analisti si ganditori politici “de pe la talk-show-uri ..

madam, am spus eu ceva despre locale ? de ce sa fii spus, cind se stie ca diaspora nu voteaza DE AFARA fiind, ptr. loco, decit daca-i in tzara !?
eu vorbeam despre Votul prin Corespondenta , ala ptr. care s-a facut atita tapaj si cum in toamna vin Parlamentarele si acolo voteaza si ei , s-au inscris pe listele de vot doar 700 de diasporeni si atit , dovedindu-se ca atunci cind TREBUIE facuta o zaiavera, se face ! ....e drept, asta ca sa fiu corecta si echidistanta , ca mai au la dispozitie ptr. inscriere vreo 1- 2 luni !

Ai citit procedura ? Cei mai multi vor vota tot prin vot direct la urne , dca online nu se poate .
Prin corespondenta presupune costuri suplimentare domiciliu / resedinta legalizat , Hahahaha...

"Cererea de înregistrare în registrul alegătorilor trebuie însoțită de o copie legalizată a documentului/documentelor care atestă cetățenia română a solicitantului, respectiv domiciliul sau reședința acestuia în statul respectiv."
Pai dragi parlamentari, cine sa legalizeze un astfel de document? Asta n-ati specificat

mai, sunteti de groaza ! S-a FACUT un SCANDAL IMENS pe tema votului prin corespondenta, DA sau NU ? a fost acuzat Ponta si PSD .ul ca Obstructioneaza diaspora de la vot, DA sau NU ?
acum ca s-a acceptat si asta, ma-ntrebi de costuri ? NU ma intereseaza ! dar ma intereseaza faptul ca ati stiut sa faceti ACUZATII si acelea au repercursiuni !

Corlatean nu a fost acuzat ca n-a organizat vot prin corespondenta , a desfiintat sectii de votare .
Sigur ca s-a cerut vot prin corespondenta , indeosebi cel electronic .
Prin posta e stufoasa procedura si aproape imposibila pentru unii . Pune-i pe capsunarii din Spania care stau pe la rude , pe la prieteni , pe unde pot sa-si legalizeze resedinta ! E absurd .

de unde ati mai scos-o si pe asta cu Desfiintatul sectiilor de votare, madam ? la care post Tv ti s-a spus ASTA , ca nu este adevarat ?
i s-a Reprosat si este ACUZAT ca a obstructionat dreptul la vot , Neinfiintind mai multe sectii de votare !
deci : s-a aprobat in Parlament si votul prin tot ce si-au dorit diasporenii si s-a deschis o linie unde omu' se duce si-si declara intentia de vot, etc, etc....si s-au inscris pina acum doar 700 de persoane... adevarul e ca NU MA INTERESEAZA absolut de loc ....baaaa, daca ar fi dupa mine , cit timp lucreaza afara si are casa si masa acolo, NU ar mai trebui sa voteze si sa hotarasca el , de acolo ce-mi trebuie mie , aici ! !
ideea era ca hau hau hau, scandal mare , : cu urlete si catarari pe garduri , lupte cu jandarmii ca vor sa voteze ....doamne- doamne si nu sunt Lasati si , cind la o adica....fiiiiis !

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Iunie 2016, ora 15:58

oK , nici pe mine nu ma intereseaza ce te intereseaza pe tine !

Ca a desfiintat sectii de votare este absolut REAL !< Ce sa mai vorbim ca trebuia sa le suplimenteze ca numar daca el a desfiintat din ele ? Despre ce vorbim ?br />

Asa , si pentru ca toata lumea face un mare caz cu “unde erau tinerii frumosi si liberi ? “ care au absentat de la vot , sa ne amintim ca Iohannis a castigat alegerile abia in turul 2 si ca in turul 2 prezenta a fost cu cca 10 procente mai mare decat in primul tur.Matematic ar fi fost destul de greu ca un candidat asa zis de dreapta sa castige alegerile in fata electoratului consecvent , vrednic si degraba la urne al partidului stat . Sa trecem in revista si faptul ca multi s-au sictirit (efectiv asta e termenul) de toata clasa politica si de vesnic scenariul “pleaca ai vostri , vin tot ai vostri “ . Matematic greu , pentru ca dreapta a fost fracturata in mai multi candidati intr-un singur tur de scrutin , dar nu si imposibil ,daca Predoiu ar fi renuntat in favoarea lui Nicusor Dan , altfel ar fi fost mobilizarea la vot .
Penelistii s-au crezut pe cai mari , au crezut prea mult in fortele lor proprii si au pierdut . Nu ei l-au facut presedinte pe Iohannis . Conjunctura a facut ca Iohannis a fost cel mai bine clasat candidat impotriva lui Ponta .

Nici eu nu aveam de gand sa votez . M-am hotarat pe la ora 18 , dupa ce am observat ca se diminueaza ecartul intre primii 2 candidati , anuntat de exit poll-uri , am sperat ca in ultimele ore va fi o mobilizare mai mare .
In fine , oamenii sunt scarbiti de politica romaneasca si isi vad de treaba lor , incercand sa se descurce prin hatisurile legislative si stufoase din Romania .

Vor urma tunuri legislative , luari cu asalt de institutii , schimbari …ne-am obisnuit .
Sa nu se creada , totusi , pesedistii , niste dumnezei , ca nu sunt !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Iunie 2016, ora 16:17

madam, chestia cu Desfiintatul e o Mare Minciuna si, oricum , era treaba BEC.ului sa infiinteze mai multe sectii de votare , nu a lui Corlateanu !
problema e urmatoarea : NU AVEAU MOTIV sa le Suplimenteze, intrucit max.de votanti a fost atins la alegerea din 2009 a lui Base' si , votindu-se la foc continuu , ca de ex., la Paris , au facut fata ! se asteptau la mai multi decit cei vreo 400 mii de atunci ? dar de ce sa se fi asteptat ?

si, EXACT, madam : in turul intii Iohannis era cu 10 procente sub Ponta si , calcind in picioare orice analist politic, stiinta sociologica, a cistigat cu 10% peste Ponta, rezultind un 20% - adica vreo 2 MILIOANE - Rasarit de NU se stie unde , ca dovada ca doar 700 de diasporeni se arata interesati de Parlamentarele din toamna !

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2016, ora 16:47

www.cotidianul.ro/marea-dezinformare-privind-sectiile-de-votare-...

Stii ceva ? Nu ma intereseaza nici sa-l acuz nici sa-l apar pe Corlateanu . Sa o faca procurorii si sa-l apere avocatii .

Oricum ar fi , nu are nicio relevanta in cazul CORLATEAN numarul diasporenilor care si-au anunatt intentia de vot prin corespondenta ! Punct.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Iunie 2016, ora 17:12

ba da, madam, ARE mare legatura, chiar daca tu vrei s-o vezi sau, chiar n- o vezi !

are, caci prezenta masiva a diasporenilor care l-au votat -Afara - pe Iohannis ....si /sau si-au indemnat familiile - chiar si din Moldova ??!!! sa-l voteze , este CONTRAZISA Acum de Dezinteresul "DREPTEI " care l-a votat atunci, caci vezi Doamne , ne-am luat tzara-napoi !
adica , vreau sa spun ca a fost un FALS cit toate zilele si DACA era intr-adevar nevoie de Suplimentat sectiile de vot , se vedea prin inscrierea pe listele de intentie!

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2016, ora 17:19

NU ARE !

Ti-a spus si Hak mai sus ca votul prin corespondenta este optional !

OUG 45 din 26 iunie 2014 (de modificare și completare a Legii alegerilor prezidențiale) prevede, la art.12, alin.3, următoarele: „Organizarea și numerotarea secțiilor de votare din străinătate se stabilesc de către ministrul afacerilor externe, prin ordin, care se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I, și pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe, în termen de cel mult 15 zile de la data intrării în vigoare a hotărârii Guvernului privind stabilirea datei alegerilor”.

Nu te mai erija in aparatoarea lui CORLATEAN , citeste artcolul de mai sus si admite ca FABULEZI !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Iunie 2016, ora 17:36

si ce zice " Cotidianul " ? ca se putea da o Ordonanta de urgenta cu 3 zile inainte de alegeri ? HA, nostim !
dar, asa, ca o intrebare de prima observatie : de ce s-ar fi temut Ponta de Diaspora cind avea dupa primul tur 10 procente PESTE Iohannis ?
CINE si-a putut inchipui ca Iohannis le va depasi si va avea inca 10 in plus , de i-a lasat Masca pe toti analistii, inclusiv pe cei din strainatate, caci asa ceva e de neconceput in mod real si corect ?!

dovada ca a fost "conceput " si nu Ales cu adevarat , este ca dupa nici un an de zile , a scazut in sondaje si chiar cei ce l-au votat au inceput sa-l eticheteze in fel si chip, nemultumiti de el !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Iunie 2016, ora 17:40

De la: 9am_4421, la data 2016-06-09 17:19:37NU ARE !

Ti-a spus si Hak mai sus ca votul prin corespondenta este optional !

OUG 45 din 26 iunie 2014 (de modificare și completare a Legii alegerilor prezidențiale) prevede, la art.12, alin.3, următoarele: „Organizarea și numerotarea secțiilor de votare din străinătate se stabilesc de către ministrul afacerilor externe, prin ordin, care se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I, și pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe, în termen de cel mult 15 zile de la data intrării în vigoare a hotărârii Guvernului privind stabilirea datei alegerilor”.

Nu te mai erija in aparatoarea lui CORLATEAN , citeste artcolul de mai sus si admite ca FABULEZI !

bun....daca zici tu ca n-are, te'oi crede- nu te-oi crede, dar daca zice INSUSI Hakon, e Clar ca n-are !

Nu-l apar pe Corlateanu....ce-am vrut sa spun si tot spun este ca scandalul cu sectiile de votare, a fost CREEAT in mod special !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Iunie 2016, ora 17:47

gata, ma duc sa ciocnesc un ou rosu si sa fac o salata de oua !
Cristos s-a Inaltat, madam !

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje

Postat pe: 9 Iunie 2016, ora 20:17

De la: gabigabi2, la data 2016-06-09 17:40:32

Nu-l apar pe Corlateanu....ce-am vrut sa spun si tot spun este ca scandalul cu sectiile de votare, a fost CREEAT in mod special !

da , da..teoria conspiratiei

www.youtube.com/watch?v=o7v4a1zhAfg

www.youtube.com/watch?v=Ti0pVCm-JCQ

www.youtube.com/watch?v=Vj341Y1TYPA

creat special de cine ?

Guvernul Ponta promisese dupa primul tur ca va crea sectii suplimentare , ti-aduci aminte ?

ntz....ce memorie selectiva mai aveti , Doamna !

Fosta membra 9am.ro

22 mesaje
Postat pe: 9 Iunie 2016, ora 20:54

n-are leac, e cu mult mai proasta decat prevad legile naturii.
ce poti pretide si ce pretentii poti avea de la o masochista proasta ticalosita, nesimtita, insistenta si ingalata?

via PM; iata si cv-ul celulilalt ,,inteligent" care ii tine bazu'...
www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/23395/CV-UL-SAU-MAI-BINE-...

CV-ul sau mai bine zis cazierul lui Preda {camelia 75}...atentie pe cine invitati in casa voastra !!!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2016, ora 14:16

ca orice homalau, adori sa rascolesti prin gunoaie ca sa gasesti papa bun ! pofta buna !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2016, ora 14:29

De la: 9am_4421, la data 2016-06-09 20:17:29

creat special de cine ?

Guvernul Ponta promisese dupa primul tur ca va crea sectii suplimentare , ti-aduci aminte ?

poate ca eu am memorie selectiva si, e normal sa fie asa, caci toti o avem, dar mataluta ai o memorie partinica ceva de speriat !

cit despre teoria conspiratiei, de ce Nu , devreme ce se-ntimpla in jurul nostru atitea lucruri fara explicatie, miscari de strada iscate brusc , cu zecile de mii si terminate lesinat dupa 2-3 zile , cu 50 de bezmetici care haladuiesc prin pta Universitatii si putini cam chercheliti unii dintre ei ? cu guverne facute din gigolo si cucoane fara nici o alta calitate decit ca sunt amice cu Macoveaica ca, mai apoi , dupa instalarea guvernului de autsideri, sa nu-i mai intereseze nimic , desi NU sunt nici pe departe ce-si dorea Strada , dar Nici ce-i trebuia Romaniei ?!

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2016, ora 14:58

De la: gabigabi2, la data 2016-06-10 14:29:59
De la: 9am_4421, la data 2016-06-09 20:17:29

creat special de cine ?

poate ca eu am memorie selectiva si, e normal sa fie asa, caci toti o avem, dar mataluta ai o memorie partinica ceva de speriat !

cit despre teoria conspiratiei, de ce Nu , devreme ce se-ntimpla in jurul nostru atitea lucruri fara explicatie, miscari de strada iscate brusc , cu zecile de mii si terminate lesinat dupa 2-3 zile , cu 50 de bezmetici care haladuiesc prin pta Universitatii si putini cam chercheliti unii dintre ei ? cu guverne facute din gigolo si cucoane fara nici o alta calitate decit ca sunt amice cu Macoveaica ca, mai apoi , dupa instalarea guvernului de autsideri, sa nu-i mai intereseze nimic , desi NU sunt nici pe departe ce-si dorea Strada , dar Nici ce-i trebuia Romaniei ?!

"partinica " ? Intelegi sensul cuvintelor pe care le tastezi ?

"guverne facute din gigolo si cucoane fara nici o alta calitate decit ca sunt amice cu Macoveaica "

Gigolo si "cucuanele " fiind cine ?

Tu esti cea care stie cel mai bine ce-i trebuia Romaniei , asa-i ?

Pfffff...cand faci afirmatii fara acoperire si aduci ca argument intrebarea "de ce nu ?" , nici nu ma mira cine este de fapt " partinic "pe forumul asta .
Crezi ca mai mira pe cineva ?

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2016, ora 15:15

Tu crezi ca strada se manifesta organizat , dupa niste tinte precise si dinainte stabilite , asa cum ai invatat tu ca se organizeaza mineriadele lui Iliescu ?
Trebuie sa te anunte pe tine cand vor sa iasa in strada sau tre' sa iasa la ordinul tau ?

Eroare , madam' ! Wake up , fii vigilenta , ca nu se stie cand...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2016, ora 15:48

De la: 9am_4421, la data 2016-06-10 15:15:22Tu crezi ca strada se manifesta organizat , dupa niste tinte precise si dinainte stabilite , asa cum ai invatat tu ca se organizeaza mineriadele lui Iliescu ?
Trebuie sa te anunte pe tine cand vor sa iasa in strada sau tre' sa iasa la ordinul tau ?

Eroare , madam' ! Wake up , fii vigilenta , ca nu se stie cand...

upsss !
NU se iese ORGANIZAT, madam ? si nici cu TZINTA fixa ?
dar cind ai iesit in strada NU stii cine te-a chemat si nici unde Trebuia sa mergeti, in corpore ? ba pe la sediul PSD.ului....ba, pe la Guvern....adica, vrei sa spui ca " plimbarea" aia prin Bucuresti, GHIDONATA de niste persoane cu portavoce, a fost asaaaa ptr. ca brusc v-a sosit o inspiratie unde sa mergesti si ce sa faceti ?
oauuuu, asta-i o chestie d'aia de intilnire de gradul III pusa la cale de omuletii verzi !

cit despre gigolo si cucoana habarnista, dar prietena cu Macovei, io-ti spusei sa te mai uiti si pe la alte posturi teveu, ca sa vezi si ce nu-ti arata cel la care te uiti ....

stiu ce-nseamna partinica .... nu ti-a placut termenul ? da' partizana ,iti place ?

Fosta membra 9am.ro

22 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2016, ora 15:55

De la: gabigabi2, la data 2016-06-10 14:16:48 ca orice homalau, adori sa rascolesti prin gunoaie ca sa gasesti papa bun ! pofta buna !

ai gresit termenul, disperato stulta nesimtita.

hai bre, e pe surse, a la latrina trei aka fabulosul Gadea, extraordinarul Badea etc. ce draku, te oftica adevarul, panarama nesimtita harbuita mintal ?

www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/23395/CV-UL-SAU-MAI-BINE-...

hai , ia si citeste-i CV.ul, e pretenasu' tau, bre, oligofreno nesimtita !

asemenea scursuri incearca sa ne ofere lectii e morala, au opinii, puncte de vedere, ne verifica cunostintele, ne invita sa le citim copy/paste-urile.

fuck off, javrelor infecte!

Fosta membra 9am.ro

509 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2016, ora 15:57

Nu-mi place cum te trateaza Hakon , i-am si spus-o , insa pe zi ce trece imi dau seama ca iti ceri singurica acest tratament , imi pare rau sa ti-o spun . Pur si simplu , intri in sevraj daca nu ti-l primesti .

Bye bye , doamna !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2016, ora 15:59

si, am uitat
sa-ti spun ca ai perfecta dreptate : de cind cu mineriadele lui Iliescu am Inteles cam cum se organizeaza o revolta populara, bineinteles, spontana si caruia i se multumeste-n final, pentru participare !
asa ca , fara sa-ti dai seama - caci te-ai enervat - aducindu-mi aminte de mineriade, ti-ai / mi-ai dat raspunsul la cum populatia poate deveni o masa de manevra si dupa caz, o trupa de asalt !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2016, ora 16:03

De la: 9am_4421, la data 2016-06-10 15:57:48Nu-mi place cum te trateaza Hakon , i-am si spus-o , insa pe zi ce trece imi dau seama ca iti ceri singurica acest tratament , imi pare rau sa ti-o spun . Pur si simplu , intri in sevraj daca nu ti-l primesti .

Bye bye , doamna !

nenene, nu te ascunde dupa el, ca ' mnealui e un caz patologic !
poti sa ai pareri opuse cu altcineva , sa te contrazici, sa folosesti si argumente mai dure, dar ATACUL LA PERSOANA, MINCIUNA si INSULTA nu au ce cauta pe un forum ca asta !

Fosta membra 9am.ro

22 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2016, ora 16:03

De la: 9am_4421, la data 2016-06-10 15:57:48
Nu-mi place cum te trateaza Hakon , i-am si spus-o ,

nici mie si asa este, mi-ai spus-o.
insa, este singurul pe care il merita acesta insistenta masochista, o nesimtita oligofrena expirata!

Fosta membra 9am.ro

22 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2016, ora 16:11

Ba,voi sunteti bolunzi, sateti nebuni ?
Voi va ocupati de fleacuri; stat de drept, democratie, libertate?
Lasati-i dreaku p'aia de la DNA, DIICOT, procuratura !
Iliescu e nevinovat, NasTase aka Bombonel este un inger al onestitatii si bunei guvernari, Vacaroiu asisderea, Voiculescu o somitate intelectuala politico-economica, Hrebe este nevinovat, Sarbu, de asemenea, neprihanit si curat ca lacrima Maicii Domului,Ponta nu a plagiat si nici nu a spalat bani, n-a oferit kazahilor 500 milioane de parai in contrapartida consultantei englezesti, n-a distrus oltchim-ul, Dragnea este un democrat convins , pana SI MORTII VOTEAZA la invitatia lui Dragnea, Base, Blejnar, Udrea, Olteanu, Oprea, Tariceanu etc. sunt niste patrioti onesti bine intentionati, competenti si incoruptibili care trebuiesc canonizati si asezati langa sfinti in Catedrala Mantuirii Neamului !
In Parlamentul Romaniei sunt cei mai cinstiti mafioti, adevarati oameni de bine si cei mai de incredere politicieni romani.
Daca vreiun post de sef la vama, director, prefect, functinar public etc. politicianul roman te rezolva imediat si cu maxima onesitate iti spune cinstit : 10.000, 20.000, 50.000, 100.000 sau 500 000 de parai , dupa necesitate,si te-au rezolvat Marcai banul ,erai sigur! ,nu ca politrucii marlanii de acum care cer 100.000 si pe urma inca 500.000 !
Voiai o afacere cu statul iti spunea cinstit : eu,30- 50% in functie de imprejurari!
Atat era si nu se mai schimba .Aveai nevoie de un post de parlamentar, nu conta din ce partid, iti spunea cat costa,marcai banul si ajungeai parlamentar instant,erai sigur .
Cum facea ,cum nu facea, nu te interesa ,cu politistii, cu galetile si malaiul, cufaina si uleiul, cu gecile si bicicletele, cu buletinele, cu mortii, cu viii cu urnele ,cu softul,nu te interesa nimic-nimic , marcai banu' , se aranja tot. Nu mai aveai alta obligatie , ajungeai parlamentar, ca Becali sau ca Irina !
Ba' ce vremuri, santajul la el era civilizat iti arata harti ,spunea cat te costa ,platei, iti dadea originalul, era boier ,nu ca marlanii de azi, astia n-au stofa oameni cu frica in san de DNA, niste javre necinstitite
Aia ai lui DDiaconescu sau ai lui Voivulescu, ati vazut ce santajisti cu staif erau, intelectuali vexati, blajini, dadeau in tine cu imaginea pana dadeai si tu dupa ei cu purcoiul de parai.
Oameni de actiune ,daca puneau de-o matrasire, de-o suspendare, de-o alea-alea, se tineau de treaba, parlamentari de toata isprava, oameni de cuvant, nu se opreau la mijoc si nu dadeau buleala, lucru bine facut, Marta, Patriciu, Anghelescu etc.
Faceai si tu ,ca omul cinstit ,o evaziune de 100 milioane de parai , un trafic cu motorina, de persoane, organe umane, psihotrope, o spalare de bani, o chestie fabuloasa prin vreun off shore, le spuneai ,te intelegea si accepta, minim 5 maxim 50.000.000. de parai.
Era Ook nu te mai interesa nimic, ei aveau politistii lor, procurorii lor,ANAF-ii lor, vamesii lor, avocatii lor, judecatorii lor prin toate tribunalele,la toate curtile,la inalta curte,la curtea constitutionala, la Dumnezeu aveau sfintii lor, nu te interesa nimic,nimic,nimic,ei ii promovau, ei ii plateau, tu, pla si caciula, te vedeai cu sacii in Lamborghini, erai boier, erau parolisti.
Daca se intampla , pfff, aiurea, dar totusi daca se intampla sa pierzi din cauza unei judecatoare ca Bogdanca, iti spuneau pe urma cum sa dai statul in judecata, castigai si luai dublu !
Aveai ghinionul sa te judece vreo Bogdanca ? HA!
Ca sa te scape de belea puteau rasturna si guvernul , dadeau o lege in parlament numai pentru tine sau chema sindicatele la greva ,pensionarii, antenistii, urlau gazetele, tipau analistii, poi, nu erau toti oamenii lor ? Pe toti i-au ajutat , tuturor le-au dat afaceri,contracte, edituri, alea-alea!
In cazuri mai simple puneau de-o greva a foamei, gaseau ei proasta , o platea, o filma, o populariza sau o facea parlamentar.

Le placeau grevele foamei ,ce se mai amuzau politicienii, pardon, prlamentarii mafioti, voiau sa faca una de 365 de zille, aveau planuri mari, voiau sa intre si Romania in Guinness Book cu ceva cool!

Se anunta vremuri grele, DNA, americanii, scutu'...
Nu merita sa mai stai in tara, lasati-va sinucisi daca nu aveti sange-n instalatie sa va sinucideti si hai, valea, ca se strica vremurile!

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Iunie 2016, ora 18:33

De la: 9am_4421, la data 2016-06-10 15:57:48Nu-mi place cum te trateaza Hakon , i-am si spus-o , insa pe zi ce trece imi dau seama ca iti ceri singurica acest tratament , imi pare rau sa ti-o spun . Pur si simplu , intri in sevraj daca nu ti-l primesti .

Bye bye , doamna !

Madam, asta e logica beton! Este ca explicatia unei gospodine din Vaslui: "nu e bine ca au violat-o, dar si ea si-o cerea, prea purta fusta scurta"...

Ca prietena a lui Kakanel pot sa te inteleg, ca femeie, mama si viitoare pensionara, nu pot.

Fosta membra 9am.ro

22 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2016, ora 12:34

name='bad' date='2010-05-19 14:07:45'

...........................................

lumea care ma injura pe mine ca am deranjat un paradis al relatiilor, intre persoane de maxima calitate........
o familie ce-mi spunea mie betiv, alcoolist chiar, ca traiesc in mizerie, sarantoc, analfabet...cea descrisa in topic
alta, de lepre cu aere de intelectuali, niste ratati ce murdaresc niste specialitati onorabile, ce asteapta mila bugetului tarii pentru ca bunicul lor, fost ciorditor de gashte, a suferit din cauza comunistilor, si care intre timp isi devarsa caracterele, de la un minor de 14 ani - halal educatie! - pana la matroana sefa, prin tz-shpe mii de conturi, un onorabil crestin ce doarme cu biblia in brate si-mi doreste sa mor singur, parasit, intr-un sant( ), un alcoolist epileptic cu postari de voodoo, ce se dadea mare caracter, aleasa educatie, si pana la urma si-a dat cu titlul de curci in cap - titlu acordat cu multa elegantza doamnelor, familisti convinsi, cu 5-8 copii acasa si care se dau de ceasul mortii sa agatze "prospaturi", doua doamne ajunse la o varsta respectabila si care au explodat pana la urma in toata splendoarea caracterului lor mizerabil, si altii, mai ales dintre cei ce nu-si gasesc nici macar in virtual o identitate....selecta lume din 9am...
Bai astia de mai sus, va zic doua vorbe:
1- eu sunt fix cum vreti voi sa-mi ziceti, da' nu ma schimb de la o zi la alta, de la un cont la altul, de la o postare la alta! Eu AM personalitate, chiar daca voi nu stiti ce inseamna asta
2- sunteti din fericire in minorie aici, rataciti printre persoane normale, respectabile, dar pareti mai multi pentru ca faceti scandal si utilizati mai multe conturi. VOI v-ati gresit locul pe aici

Acum ma puteti reclama, v-am cam lasat fara masca, lumea va vede exact cum sunteti, in sfarsit pot sa dispar linistit

Fosta membra 9am.ro

22 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2016, ora 12:44

name='symy1' date='2010-05-19 15:44:57'

COMUNICAT DE LA SYMY1

In primul rand vreau sa-i multumesc lui Merry pentru curajul de a spune ADEVARUL... Daca aveti rabdare am sa va spun si eu povestea mea ''fericita'' cu fam.PREDA FLORIN&co....!!! Deci;Anul trecut pe vremea asta l-am cunoscut pe Florin pe forum,ne-am ''ciocnit''la sectiunea Religie,deoarece el nu crede in ISUS...ci in ZAMOXLE(sper ca asa al cheama...e mort orcum )I-am propus sa-i trimit o Biblie,s-o citeasca si apoi sa judece Dumnezeul meu... Trimit Biblia prin Fan-Curier...platesc tot,sa nu aiba motive de refuz Iar alt user(DORA VISINESCU....dupa aia DORULET)din Campia -Turzii...ai invita la ea(?????)se poate verifica!!!!ajungand la Dora stau 2-3zile...ma suna ca vin si pe la mine.... eu bucuros nevoie mare,ai spun la sotie...pregateste-te ca avem MUSAFIRI SPECIALI Eu ca un domn le transmit;Vin cu masina mea la Cluj(200km dus-intors)sa va astept in fata garii.Zis si facut......sfarsitul primei parti

symy1' date='2010-05-19 16:19:09']

Partea a-ll-a

Ne intalnim... imbratisari...glume,si pornim la drum!Primul lucru le-am spus ca ai duc pe balta la mine la baraj(era prohibitie,din pacate)dar sa vada cum ami petrec eu vara.Le pregatesc de mancare(eu nu beau ,nu fumez)Dar ami calc pe inima si iau un flacon de bere de la prietenii mei de pescuit(sa nu fiu neam de straita)....Florin bea doua degete...atat!!!!!!!!!!!...SUGATIVA..BEA TOT FLACONU ... io fi sete,saraca vine seara..ai culc la mine in rulota,iar eu ma culc in alta rulota (fiind mai multi prieteni cu rulote ne ajutam ,cind avem musafiri)A doua zi symy le pregateste cafeaua...F;vai ma symy uite ti-am adus un borcan de cafea(Mocca,ca sa aflu ca l-au primit de la DORA )in fine;fac cafeaua...F;mai symy avem o problema...S;zi mai florin ,cei...F;am ramas fara tigari....S;nu bai ,mergem in primul sat,si cumperi...F;symy dar NU MAI AVEM BANI..... In momentul ala sa aprins un beculet in capul meu....STOP,ceva nu-i in regula zic eu.Cum se porneste cineva la drum prin tara fara BANI IN BUZUNAR....?????Dar ai spun lui Florin ca eu sigur nu-i cumpar tigari,si mai bine poate se vor lasa...de acest viciu deja erau agitati...au intrat in sevraj Am sunat-o pe sotia mea saNU TAIE GAINA...SANU FACA PREGATIRI...ca '''musfirii'' mei se ''GRABESC''' sa plece de unde au venit...Sotia nu mai intelegea nimic Asculta draga;Faci sanviciuri,si o sticla de cafea,le pregatesti pe cand vin in oras cu ''musafirii''.....Ii imbarchez in masina,ajung in fata blocului meu...le spun;Stati aici pana vin.Urc sus iau pachetu pentru ei ,cobor le dau pachetu,si ma duc la ABC...iau un pachet de tigari(reget)...si ma duc cu ei la statia de microbuze....PLATESC CURSA ...ZALAU-CLUJ...I-am salutat....si am plecat DEZAMAGIT

Fosta membra 9am.ro

22 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2016, ora 12:52

,,
name='symy1' date='2010-05-19 15:44:57'

COMUNICAT DE LA SYMY1

In primul rand vreau sa-i multumesc lui Merry pentru curajul de a spune ADEVARUL... Daca aveti rabdare am sa va spun si eu povestea mea ''fericita'' cu fam.PREDA FLORIN&co....!!! Deci;Anul trecut pe vremea asta l-am cunoscut pe Florin pe forum,ne-am ''ciocnit''la sectiunea Religie,deoarece el nu crede in ISUS...ci in ZAMOXLE(sper ca asa al cheama...e mort orcum )I-am propus sa-i trimit o Biblie,s-o citeasca si apoi sa judece Dumnezeul meu... Trimit Biblia prin Fan-Curier...platesc tot,sa nu aiba motive de refuz Iar alt user(DORA VISINESCU....dupa aia DORULET)din Campia -Turzii...ai invita la ea(?????)se poate verifica!!!!ajungand la Dora stau 2-3zile...ma suna ca vin si pe la mine.... eu bucuros nevoie mare,ai spun la sotie...pregateste-te ca avem MUSAFIRI SPECIALI Eu ca un domn le transmit;Vin cu masina mea la Cluj(200km dus-intors)sa va astept in fata garii.Zis si facut......sfarsitul primei parti

symy1' date='2010-05-19 16:19:09']

Partea a-ll-a

Ne intalnim... imbratisari...glume,si pornim la drum!Primul lucru le-am spus ca ai duc pe balta la mine la baraj(era prohibitie,din pacate)dar sa vada cum ami petrec eu vara.Le pregatesc de mancare(eu nu beau ,nu fumez)Dar ami calc pe inima si iau un flacon de bere de la prietenii mei de pescuit(sa nu fiu neam de straita)....Florin bea doua degete...atat!!!!!!!!!!!...SUGATIVA..BEA TOT FLACONU ... io fi sete,saraca vine seara..ai culc la mine in rulota,iar eu ma culc in alta rulota (fiind mai multi prieteni cu rulote ne ajutam ,cind avem musafiri)A doua zi symy le pregateste cafeaua...F;vai ma symy uite ti-am adus un borcan de cafea(Mocca,ca sa aflu ca l-au primit de la DORA )in fine;fac cafeaua...F;mai symy avem o problema...S;zi mai florin ,cei...F;am ramas fara tigari....S;nu bai ,mergem in primul sat,si cumperi...F;symy dar NU MAI AVEM BANI..... In momentul ala sa aprins un beculet in capul meu....STOP,ceva nu-i in regula zic eu.Cum se porneste cineva la drum prin tara fara BANI IN BUZUNAR....?????Dar ai spun lui Florin ca eu sigur nu-i cumpar tigari,si mai bine poate se vor lasa...de acest viciu deja erau agitati...au intrat in sevraj Am sunat-o pe sotia mea saNU TAIE GAINA...SANU FACA PREGATIRI...ca '''musfirii'' mei se ''GRABESC''' sa plece de unde au venit...Sotia nu mai intelegea nimic Asculta draga;Faci sanviciuri,si o sticla de cafea,le pregatesti pe cand vin in oras cu ''musafirii''.....Ii imbarchez in masina,ajung in fata blocului meu...le spun;Stati aici pana vin.Urc sus iau pachetu pentru ei ,cobor le dau pachetu,si ma duc la ABC...iau un pachet de tigari(reget)...si ma duc cu ei la statia de microbuze....PLATESC CURSA ...ZALAU-CLUJ...I-am salutat....si am plecat DEZAMAGIT "

asemenea scursuri incearca sa ne ofere lectii de morala, au ,,opinii", puncte de vedere, ne verifica cunostintele, ne invita sa le citim copy/paste-urile.

fuck off, javrelor infecte!

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Iunie 2016, ora 14:01

Ce faci kakanele, iar ai ramas fara bani pana la salariu si te-ai apucat sa mananci kkt pe forum?

Pe cine crezi ca intereseaza povestirile unor infecti care si-au pus poalele in cap pe forum acum cativa ani? Tu esti la fel ca ei, o latura.

Fosta membra 9am.ro

22 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2016, ora 14:22

name='Silviu' date='2010-05-19 22:56:20']

"Foarte bine Symy ca ne-ai spus adevarul.
Asa ar fi trebuit sa faci de la inceput, ...
dar ai fi fost etichetat ca Mery, ai fi fost tu pus la zid.
Vad pe aici tot felul de pareri cum ca nu e bine, chestii cu rufele ... aiurea.
Spuneti, fratilor adevarul, ce vi s-a intamplat, asa ii ajutati si pe altii sa nu mai pateasca.
Ce se intampla la preda in casa e treaba lor.
Dar cand treaba asta se transforma intr-o excrocherie, nu mai e doar treaba lor.
Dorulet, tu te-ai vaitat acum un an. De ce nu vrei sa spui adevarul ?
Prin atitudinea asta pudica a ta nu gasesti ca-i incurajezi pe cei de teapa Cameliei ?
Ai fost de buna credinta, i-ai primit cu inima deschisa, s-au purtat cum s-au purtat, de ce ai retineri sa ii sari in ajutor lui Mary daca si tu ai patit ceva de genul ei ?
In loc sa ajuti pe cineva care e in aceeasi situatie cu tine (sau a fost) tu ii sprijini prin neluarea de atitudine corecta, tocmai pe cei fara obraz ?
Bravo Symy ! Te felicit inca odata pentru ca ai confirmat faptul ca Mery nu fabuleaza.
Cei care cred ca astfel de lucruri nu trebuie spuse pentru ca asa stabilesc ei, din capul lor, ca n-ar fi "frumos" ori sunt ca madam Preda, ori nu-i ajuta capul sa inteleaga ce e aia ATITUDINE !

Eu am cunoscut 5 persoane prin intermediul forumului si sper sa mai cunosc.
Am fost, pentru o seara, la Mariuka de la Piatra Neamt, intr-o sambata, si ne-am simtit excelent.
Am mai fost la Vatra Dornei la Marilena, unde am stat doua zile si insistau sa mai stam dar ni s-a parut deja prea mult. Marilena si Nelu al ei au fost niste gazde mai mult decat ospitaliere. Marilena s-a retras de pe forum scarbita de jegul intalnit aici.Apoi am cunoscut-o pe Gabi, Cotoroanta, o pensionara absolut seducatoare din Bucuresti, anti-basesciana convinsa, de-o bunatate sufleteasca iesita din comun.
Tot in Bucuresti am cunoscut-o si pe Mary, pentru o jumatate de ora. ..
La Arad, m-a gazduit, pentru o noapte, Eugen, un tanar pensionar absolut incantator, care, ulterior m-a ajutat trimitandu-mi ce-mi lipsea pentru nevasta mea.

Symy, m-a tot invitat la el dar n-am putut sa merg, nici pentru cateva ore cand am facut Austria si am trecut prin Cluj pe la alt amarat care facea Gerson si ii mai duceam cate ceva din Viena.

Symy e un tip echilibrat si foarte credincios, motiv pentru care o sa-l vizitez sigur daca va dori sa primeasca un pacatos si vicios de teapa mea. Imi plac cei despre care cred ca au o credinta mai puternica decat a mea...

In fine, eu unul m-am lamurit si le multumesc lui Mary si lui Symy pentru ca mi-au impartasit din experienta lor...
Cine crede in povestea cu rufele murdare e ipocrit. N-are decat sa se supere."

,,Dar cand treaba asta se transforma intr-o excrocherie, nu mai e doar treaba lor."

Fosta membra 9am.ro

22 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2016, ora 14:36

iata si concluziile unui alt utilizator 9am

name='bad' date='2010-05-19 14:07:45'

...........................................

lumea care ma injura pe mine ca am deranjat un paradis al relatiilor, intre persoane de maxima calitate........

o familie ce-mi spunea mie betiv, alcoolist chiar, ca traiesc in mizerie, sarantoc, analfabet...cea descrisa in topic

alta, de lepre cu aere de intelectuali, niste ratati ce murdaresc niste specialitati onorabile, ce asteapta mila bugetului tarii pentru ca bunicul lor, fost ciorditor de gashte, a suferit din cauza comunistilor, si care intre timp isi devarsa caracterele, de la un minor de 14 ani - halal educatie! - pana la matroana sefa, prin tz-shpe mii de conturi, un onorabil crestin ce doarme cu biblia in brate si-mi doreste sa mor singur, parasit, intr-un sant( ), un alcoolist epileptic cu postari de voodoo, ce se dadea mare caracter, aleasa educatie, si pana la urma si-a dat cu titlul de curci in cap - titlu acordat cu multa elegantza doamnelor, familisti convinsi, cu 5-8 copii acasa si care se dau de ceasul mortii sa agatze "prospaturi", doua doamne ajunse la o varsta respectabila si care au explodat pana la urma in toata splendoarea caracterului lor mizerabil, si altii, mai ales dintre cei ce nu-si gasesc nici macar in virtual o identitate....selecta lume din 9am...
Bai astia de mai sus, va zic doua vorbe:

1- eu sunt fix cum vreti voi sa-mi ziceti, da' nu ma schimb de la o zi la alta, de la un cont la altul, de la o postare la alta! Eu AM personalitate, chiar daca voi nu stiti ce inseamna asta
2- sunteti din fericire in minorie aici, rataciti printre persoane normale, respectabile, dar pareti mai multi pentru ca faceti scandal si utilizati mai multe conturi. VOI v-ati gresit locul pe aici

Acum ma puteti reclama, v-am cam lasat fara masca, lumea va vede exact cum sunteti, in sfarsit pot sa dispar linistit

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2016, ora 15:22

Bye bye , doamna !

ti-am ramas datoare cu un raspuns la faza cu " sevrajul " !
ahhhh, nu-ti place cum ma trateaza , dar ce repede ai preluat de la el " sintagma" asta, profund INCORECTA si o repeti de parca ar fi Normala ! NU ESTE, fata draga ! NIMANUI NU i se permite un asemenea tratament aplicat unei alte persoane !
NICI UNEI persoane NU trebuie sa se aplice asupra ei asemenea vorbe si o intentie clara de a o umili si a-i dezintegra personalitatea , asa cum este ea - buna - rea , nu conteaza !
daca ai fi invatator, profesor, medic sau asistenta , dar si Parinte si ai vorbi asa cu elevii, pacientii sau copiii tai , ai putea fi dat afara si acuzat de Abuzare , iar ca parinte ai putea ramine fara copii !
pentru voi , toti sunt Idioti, Prosti , Cazaturi si alte asemenea catalogari, iar pe voi va credeti a fi Crema inteligentei, a bunului- simt , a civismului european .....fraaaate, practicind o asemenea atitudine , considerind-o Normala, dovediti ca-i viceversa : sunteti despotici, irationali si d'un mahalagism balcanic de cea mai joasa speta !

cred, ca este cazul sa va revizuiti parerile despre voi insiva si sa luati masuri de corectare ....!

Pagini: << 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului KLAUS IOHANNIS: ROMÂNIA LUCRULUI BINE FĂCUT
Mergi la: