Info
x
Klaus iohannis: romÂnia lucrului bine fĂcut
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Aprilie 2015, ora 16:57
De la: H44K00N, la data 2015-04-04 16:44:54 Prea porc, prea ca la cocina! Porcarule, au ajuns sa te obsedeze colegii tai de munca?
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 4 Aprilie 2015, ora 16:58
De la: gabigabi2, la data 2015-04-04 16:29:31sa vorbesti asa cu femeile din familia ta si nu cu mine, Mirlane , desi cred ca nici ele nu ti-au permis si d'aia te-au si dat afara din casa si de atunci parca ai turbat ! MARS, ciine turbat !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Aprilie 2015, ora 17:03
De la: gabigabi2, la data 2015-04-04 16:29:31sa vorbesti asa cu femeile din familia ta si nu cu mine, Mirlane , desi cred ca nici ele nu ti-au permis si d'aia te-au si dat afara din casa si de atunci parca ai turbat ! Care femei? Mama cred ca l-a abandonat de mic, oripilata de monstruozitatea adusa pe lume. Iar nevasta sigur nu are. Cine sa stea langa un asemenea animal? Iti dai seama ca daca asta terfeleste in scursurile mintii lui o femeie straina, pe internet, pe una cu care ar trai in aceeasi casa ar toca-o si cu bataia. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Aprilie 2015, ora 17:03
De la: Black_Friday_, la data 2015-04-04 16:57:58De la: H44K00N, la data 2015-04-04 16:44:54 poi, n-are ce face si intre pupat laba prezidentiala, postind Acelasi text pe topicurile deschise cu aceeasi tema - si le copiaza de lene, ca sa nu gindeasca o alta forma si sa-i oboseasca prea tare cognitia - se mai relaxeaza putin, tavalindu-se prin Scirna ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Aprilie 2015, ora 17:06
De la: Black_Friday_, la data 2015-04-04 17:03:04De la: gabigabi2, la data 2015-04-04 16:29:31sa vorbesti asa cu femeile din familia ta si nu cu mine, Mirlane , desi cred ca nici ele nu ti-au permis si d'aia te-au si dat afara din casa si de atunci parca ai turbat ! cum eu continui sa cred ca asta-i Mytcor - si-mi cer scuze ptr. incapatinarea cu care cred asta - cred ca asta i s-a-ntimplat acu' vreo 3-4 ani : a fost dat afara din casa si de atunci a innebunit de frustrare, de ura, de venin ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Aprilie 2015, ora 17:11
si tragedia lui consta-n faptul ca nu -si constientizeaza dereglarea, insista pe acelasi comportament Antisocial si este Respins cu tot mai multa violenta si chestia asta ii accentueaza Frustrarea invirtindu-se intr-un cerc vicios si, ne atrage si pe noi in viltoarea mintii lui bolnave !
|
Postat pe: 4 Aprilie 2015, ora 17:17
De la: gabigabi2, la data 2015-04-04 17:06:22De la: Black_Friday_, la data 2015-04-04 17:03:04De la: gabigabi2, la data 2015-04-04 16:29:31sa vorbesti asa cu femeile din familia ta si nu cu mine, Mirlane , desi cred ca nici ele nu ti-au permis si d'aia te-au si dat afara din casa si de atunci parca ai turbat ! Din care casa a fost dat afara? Poate din casa de nebuni. Clar, are probleme grave de comportament. Tu nu vezi ca asta nu are alte preocupari decat sa-i terfeleasca la modul cel mai abject pe altii? Si probabil ca lui i se pare ca el este cel normal...Vorba parintelui A. Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba". Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 69 mesaje Membru din: 29/03/2015 |
Postat pe: 4 Aprilie 2015, ora 17:24
Si totusi, virtuala Scrofosenie nesimtia in calduri si Toparlanul Godac internaut, nu doresc sa-si deschida un topic impreuna, pe care sa-si guite unul altuia duioase ineptii si romantice grohaituri prin cocina din sectiunea generalista a forumului?
|
|
|
|
Postat pe: 4 Aprilie 2015, ora 17:33
De la: Black_Friday_, la data 2015-04-04 17:17:56De la: gabigabi2, la data 2015-04-04 17:06:22De la: Black_Friday_, la data 2015-04-04 17:03:04De la: gabigabi2, la data 2015-04-04 16:29:31sa vorbesti asa cu femeile din familia ta si nu cu mine, Mirlane , desi cred ca nici ele nu ti-au permis si d'aia te-au si dat afara din casa si de atunci parca ai turbat ! a avut si el o casa, o sotie si o fiica, daaar .... hai sa-l lasam singur cu nebuneala lui ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Aprilie 2015, ora 17:34
ma retrag !
|
Postat pe: 4 Aprilie 2015, ora 17:41
Sunteti bolnavi !
Retrage-te, v-ati facut numarul pentru astazi ! Nu uita, te-a satisfacut- astept godacii !
|
Postat pe: 5 Aprilie 2015, ora 14:15
Herr Werner n-a mai ajuns pe la bserici.
O fi citi vreun consilier ceea ce i-am sugerat si transmis. Un prim pas spre descotorosirea presedintelui si a mandatului incredintat, de corvoada unui protocol la care se inhamase dintr-o curtoazie extrema si ne sanatoasa pentru progresul cetateanului realist, onest si corect informat
|
Postat pe: 5 Aprilie 2015, ora 19:55
De la: H44K00N, la data 2015-04-05 14:15:35Herr Werner n-a mai ajuns pe la bserici. KWJ a petrecut Pastele alaturi de parinti, in Germania. Ghinion! Stai linistit, sigur a auzit de tine. Stie ca este un singur mascarici pe forumul 9am care in tampenia lui se crede atat de important incat un presedinte tine cont de sfaturile lui. O sa vina in fiecare dimineata la usa ta, porcare, cu carnetelul in mana ca sa-i mai impartasesti din intelepciunea ta.
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 5 Aprilie 2015, ora 21:05
În România lucrului bine făcut, fostul șef de stat nu are o locuiță atribuită și nici actualul def de stat nu are o locuință după cum prevede legea.
Lucrul este atât de bine făcut încât cel care face bine lucrurile astea, adica premierul Ponta, nu pățește absolut nimic. Să vedem cum va drege Iohannis acest lucru bine făcut de Ponta ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Aprilie 2015, ora 08:43
interesant cum pune cite unul caruta inaintea boilor si i se pare ca e extraordinar de inteligent facind asta !
da' ca , in neobrazarea lui, Jupinu' a Refuzat sa paraseasca Vila 3 , sfidindu-l pe Iohannis ca PRESEDINTE Ales al Ro nu-ti da de gindit ? da' ca a Refuzat cele 5-7 vile de protocol din care putea alege , nu-ti spune nimic ? da' ca , a tras de timp ptr. ca trebuie renovata si Dureaza , cerind fosta vila in care a locuit P. Roman , nici asta nu-ti spune nimic ? mie-mi spune destul de multe : - ca ii este Frica si se ascunde, comportament tipic de Dictator ce se stie urit de popor - ca are o protectie - alta- decit a lui Iliescu si Constantinescu ... - ca II ARE la Mina pe foarte multi cu Dosare de care face Acum UZ , desi asa ceva e si Imoral si Ilegal si ca, in general, acest om este o Fiara de Prada , monstruoasa ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Aprilie 2015, ora 09:32
De la: 9am_1454, la data 2015-04-05 21:05:57În România lucrului bine făcut, fostul șef de stat nu are o locuiță atribuită și nici actualul def de stat nu are o locuință după cum prevede legea. Atitudinea si comportamentul lui Ponta fata de cei doi presedinti, actual si fost, este o paradigma abjecta a celor 7 ani de acasa in care nu a primit o educatie elevata si nici nu a reusit sa o plagieze. Insa, cu mult mai grav si absolut inacceptabil este disptetul fata de LEGE, JUSTITIE, etica administrativa si nu in ultima instanta, dispretul explicit afisat fata de electoratul care si-a delegat prin intermediul votului exprimat, atributul de reprezentare celor doi presedinti, actual si fost. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Aprilie 2015, ora 11:58
Presidente da Roménia está de férias na Madeira
Dom, 05/04/2015 | www.dnoticias.pt/impressa/diario/2015-04-05
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 6 Aprilie 2015, ora 15:01
De la: gabigabi2, la data 2015-04-06 08:43:00interesant cum pune cite unul caruta inaintea boilor si i se pare ca e extraordinar de inteligent facind asta ! Citeste si raspunsul lui Haakon asta ca sa vezi de ce tu pari o proasta incaltata pe langa el ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Aprilie 2015, ora 15:36
dar ca raspunsul lui chinuit apare la 50 min. dupa postarea mea, nu-ti spune nimic ? chiar nimic ?
inseamna ca avem alte repere in detectarea " prostiei incaltate ", caci Silviule, Dispretul fata de Lege si fata de electorat a fost Instaurat chiar de catre " patronul " vostru si acum a Sfidat si Scuipat , pe fata , Statul roman ! 10 ani am functionat in paradigma asta si iata cita dreptate am avut Eu si nu tu - cu toata inteligenta de care dispui - afirmind ca foarte greu ne vom reveni la normal, daca vom mai sti ce-i acela Normalul si cum ar trebui sa ne comportam asa ! dar, da , am si spus-o deja ca atit Parlamentul , cit si Guvernul si premierul, au o Ingaduinta exagerata fata de Base' si care depaseste protocolul , de unde si concluzia trasa de mine : base are O ALTA protectie decit Iliescu si Constantinescu si, devreme ce-a afirmat ca a plecat de la Cotroceni cu acte si dosare, deduc un SANTAJ, ca la asta omu' nost' se pricepe foarte bine ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Aprilie 2015, ora 15:45
da' ca Ponta , ca si Basescu , au jucat la 2 capete , INTELEGI ? si ca daca iesea ala presedinte, NIMIC din iuresul DNA.ului nu exista si ca alegerea lui Iohannis a Venit din alta parte, cu sarcina fixa , INTELEGI ?
|
Postat pe: 6 Aprilie 2015, ora 16:40
www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=6178
3 aprilie 2015 Nr. 672/VIII/3 COMUNICAT Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție Serviciul Teritorial Constanța au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpaților: MAZĂRE RADU ȘTEFAN, primar al municipiului Constanța, pentru săvârșirea a patru infracțiuni de abuz în serviciu, HORTOLOMEI MOSCU SORINA GINA, la data faptelor reprezentant al societăților comerciale SC Mehmetoglu SRL, SC Bulevard SA și SC Millenium Global Development SA, pentru săvârșirea a două infracțiuni de spălare a banilor, SC Mehmetoglu SRL, pentru săvârșirea a două infracțiuni de spălare a banilor, SC Bulevard SA și SC Millenium Global Development SA, pentru săvârșirea infracțiunii de spălare a banilor. În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt: La data de 12 octombrie 2004, inculpatul Mazăre Radu Ștefan, în calitate de primar al municipiului Constanța, și-a îndeplinit în mod defectuos atribuțiile de serviciu legate de corecta gestionare și administrare a patrimoniului orașului, cu ocazia vânzării, la un preț derizoriu de 23,56 euro/m.p., a unui teren în suprafață de 15.465,91 m.p., situat în stațiunea Mamaia, faptă prin care a fost provocată unității administrativ teritoriale o pagubă de 1.104.884,16 euro și totodată au fost obținute foloase necuvenite cumpărătorului bunului. La data de 28 februarie 2007, inculpatul Mazăre Radu Ștefan, în aceeași calitate, și-a îndeplinit în mod defectuos atribuțiile de serviciu legate de corecta gestionare și administrare a patrimoniului orașului, cu ocazia vânzării, la un preț modest, a două terenuri în suprafață de 11.890 m.p. și 502,81 m.p., aparținând Primăriei Constanța, faptă prin care a fost provocată municipiului Constanța o pagubă de 2.971.420 euro și totodată au fost obținute foloase necuvenite cumpărătorului bunului. Concret, inculpatul Mazăre Radu Ștefan a stabilit cu intenție o valoare diminuată, față de valoarea comercială reală, pentru o suprafață de 11.890 m.p. teren situată în intravilanul municipiului Constanța, stațiunea Mamaia, aparținând domeniului privat al municipiului Constanța, în cadrul unei acțiuni de vânzare a acestuia. Terenul respectiv a fost cumpărat de SC Mehmetoglu SRL, reprezentată legal de inculpata Hortolomei Moscu Sorina Gina. La data de 31 mai 2007, inculpatele Hortolomei Moscu Sorina Gina și SC Mehmetoglu SRL au dobândit, prin cumpărare, de la RAEDPP Constanța, un teren în suprafață de 502,81 m.p. cunoscând că prețul atribuit era cu mult diminuat față de valoarea comercială reală. Terenul respectiv a fost ulterior transferat societăților comerciale SC Bulevard SA (la data de 31.10.2007) și de SC Millenium Global Development SA (la data de 16.12.2010), reprezentante de aceeași inculpată. Tranzacțiile respective s-au făcut prin creșterea succesivă a prețului, astfel încât SC Millenium Global Development SA a dobândit terenurile respective la o valoare aproximativ egală cu cea de piață, fiind disimulată proveniența ilicită a acestor terenuri. După trimiterea sa în judecată, prin rechizitoriul nr. 29/P/2005 din data de 24 octombrie 2008, (comunicat 271/VIII/3 și 28 octombrie 2008) împreună cu Racu Constantin, Dospinescu Ramona Daniela, Marica Ion și Chircă Nora Alina, inculpatul Mazăre Radu Ștefan, deși avea obligația legală, conform art. 86 alin. 2 din Legea nr. 188/1999, nu a dispus suspendarea acestora din funcțiile publice pe care le dețineau în cadrul Primăriei Constanța, faptă care a avut ca efect plata nelegală a drepturilor salariale către persoanele respective precum și obținerea unor foloase necuvenite pentru acestea. În intervalul de timp dintre 17 martie 2009 (data rămânerii definitive a sentinței civile nr. 20821/20.11.2008) și până în prezent, inculpatul Mazăre Radu Ștefan, cu știință, nu și-a îndeplinit obligația care decurgea din funcția de Primar al municipiului Constanța privind predarea a două terenuri către proprietarul lor, care le cumpărase de la Consiliul Local Constanța, omisiune care a avut ca urmare plata sumei de 141.696,14 lei, de la bugetul local, cu titlul de despăgubiri, precum și un avantaj patrimonial pentru persoana care folosește, în prezent, fără drept cele două imobile. Până în prezent, nici Primăria municipiului Constanța și nici Ministerul Finanțelor Publice nu au comunicat dacă se constituie parte civilă în cauză, deși li s-a cerut acest lucru. În cauză, procurorii au dispus măsura sechestrului asigurator asupra terenurilor cu suprafețele de 11.890 m.p. și 502,81 m.p.. Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Constanța cu propunere de a se menține asigurătorii dispuse în cauză și luarea măsurii preventive a interdicției dizolvării SC Bulevard SA FELICITARI D N A + SRI ! BRAVO, Dna Kovesi, BRAVO Dle Coldea.! SUCCES !
|
Postat pe: 6 Aprilie 2015, ora 16:52
SCENRITELE sclavilor din mass-media au isterizat in masa apropape toata multimea imbecililor posesori de telecomanda Tv.
Ba' navlegilor isterizati, de prin toamna lui 2013 va tot informez , va tot atentionez ca: Ro.my DNA-ul va functiona la parametrii hiper-maximizati si nu am reusit sa va conving. BUcurstiul nu este Kiev, aceasta realitate politica, financira,economica,militara , sociala si geografica, sa va intre bine la tigva ! Nu v-au convins nici declaratiile Victoriei Nuland,(PONTa s-a ascuns) nici cele ale lui Joe Biden, nici declaratiile cancelarului Merkel sau ale min. de externe german F.W. Steinmeier si nici declaratiile noului presedinte W E R N E R. Insa, ceea ce am afirmat atunci, se confirma cu varf si indesat acum ! Un dosar penal se instrumenteaza intr-o perioada de timp ceva mai lunga decat cea in care isi prepara o gospodina rantasul, supa crema de dovleac sau vreo ciorba de potroace ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Aprilie 2015, ora 17:15
De la: H44K00N, la data 2015-04-06 16:40:30www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=6178 din 2004 , din 2007 ? da' ce Reusita extraordinara -i asta dupa 11 ANI , 8 sau 9 sau 10 ani dupa comiterea faptelor ? Intrebarea fireasca este alta : CE au pazit SRI, DIICOT si DNA in toti anii astia ? dosarele ALRO, EADS, Microsoft, Bercea , Retrocedarile ilegale si fraudarea bugetului , dosare ascunse prin sertare ? asta-i de felicitat sau de Tras la Raspundere ptr.Rea- credinta, Indolenta, Indiferenta, toate ducind spre Complicitatea Institutiilor Statului si a celor ce le conduceau , la Jefuirea Romaniei ?
|
Postat pe: 6 Aprilie 2015, ora 17:53
"CAT COSTA UN ABUZ DNA Dupa ce a executat degeaba 31 de zile de arest si i s-a interzis sa practice avocatura, Calin Clopina din Baroul Timis a dat in judecata statul. Cu achitarea de la ICCJ in buzunar, avocatul s-a dus la Tribunalul Timis si a depus toate chitantele care atesta cheltuielile suportate in 8 ani de procese: 206.004 lei. Pentru abuzul procurorilor Muntean si Speriusi, Clopina a cerut si daune morale, 1 milion euro. CEDO a intervenit in proces"
www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/cat-costa-un-abuz-dna-dupa-ce-a-e... Felicitari DNA?
|
Postat pe: 6 Aprilie 2015, ora 17:54
"DUPA LEGEA LOR DNA ignora recomandarile GRECO si continua sa faca scapati denuntatorii care dezvaluie posibile acte de coruptie la care au fost parte. GRECO: Aspectul ca fapta este raportata dupa mai multe luni sau ani de la comitere ridica serioase semne de intrebare asupra necesitatii acordarii imunitatii judiciare unei persoane care a contribuit la perpetuarea culturii infractionale... Este regretabil ca nu s-au luat masuri ulterioare pentru a revizui nepedepsirea automata "
www.luju.ro/magistrati/dna/dupa-legea-lor-dna-ignora-recomandari... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Aprilie 2015, ora 18:04
03 aprilie 2015
Nr. 668/VIII/3 COMUNICAT Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție Secția de combatere a infracțiunilor conexe celor de corupție au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, cu începere de la data de 3 aprilie 2015, față de SCUTARU GEORGE-ADRIAN, la data faptelor deputat și membru cu funcție de conducere într-un partid, în sarcina căruia s-au reținut infracțiunile de complicitate la luare de mită și spălarea banilor În ordonanța procurorilor se arată că, în cauză, există date și indicii din care rezultă suspiciunea rezonabilă care conturează următoarea stare de fapt: În cursul anului 2008, o persoană cu funcție de conducere în administrația locală denunțător în prezenta cauză - a pretins și primit de la o altă persoană suma de aproximativ 1 milion euro, cu titlu de mită, în schimbul sprijinirii acestuia din urmă în demersurile de punere în posesie cu suprafețe de teren aflate pe raza municipiului Buzău. Din banii primiți, conform unei înțelegeri anterioare, persoana denunțătoare i-a dat lui Scutaru George-Adrian suma de 170.000 euro, proveniența și modul în care s-au obținut banii fiind cunoscute exact de Scutaru George-Adrian. Suma de 170.000 euro, primită în numerar de Scutaru George-Adrian de la denunțător, a fost disimulată prin încheierea de contracte de publicitate, fiind folosită în campania electorală din anul 2008. Pe timpul cât se află sub control judiciar, inculpatul Scutaru George-Adrian trebuie să respecte următoarele obligații: a) să se prezinte la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție Direcția Națională Anticorupție Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție ori de câte ori este chemat. b) să informeze de îndată Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție Direcția Națională Anticorupție Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție cu privire la schimbarea locuinței. c) să se prezinte la D.G.P.M.B. Poliția Sectorului 1 - Secția 5 Poliție organ de poliție desemnat cu supravegherea sa de către organul judiciar care a dispus măsura, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliție sau ori de câte ori este chemat; d) să nu depășească teritoriul României decât cu încuviințarea prealabilă a procurorului; e) să nu ia legătura, sub nicio formă, cu anumite persoane distinct nominalizate. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații. În cauză se efectuează acte de urmărire penală și față de alte persoane. Inculpatului Scutaru George-Adrian i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală. FELICITARI D N A + SRI ! BRAVO, Dna Kovesi, BRAVO Dle Coldea.! SUCCES !
|
Postat pe: 6 Aprilie 2015, ora 18:08
"PAPICI SI STOINA TREBUIE SA RASPUNDA PENTRU REPRESIUNE NEDREAPTA Curtea de Apel Ploiesti a stabilit ca unul dintre cei 21 de vamesi de la Otopeni achitati definitiv dupa 8 ani de procese a murit din cauza abuzului DNA: "Inculpatii au trait diverse emotii, de la a considera ca pot fi condamnati... pana la a considera ca vor putea fi achitati. Toate aceste emotii au necesitat un consum nervos, care in cazul unuia dintre ei, Dinescu Viorel, a condus la deces""
www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/papici-si-stoina-trebuie-sa-raspu... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Aprilie 2015, ora 18:10
"DNA SE POARTA CU MANUSI CU GINERELE LUI BASESCU Avocatul Radu Pricop a fost pus sub invinuire de DNA pentru complicitate la santaj in dosarul in care au fost retinuti Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Moldovei, si ofiterul de politie judiciara DIICOT Constantin Comaneanu. Desi nu ezita sa retina si sa ceara mandate de arestare in cazul unor infractiuni mai putin grave, procurorii DNA l-au lasat pe sotul Ioanei Basescu sa plece acasa"
www.luju.ro/magistrati/dna/dna-se-poarta-cu-manusi-cu-ginerele-l... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Aprilie 2015, ora 18:11
3 aprilie 2015
Nr. 670/VIII/3 COMUNICAT În completarea comunicatelor nr. 636/VIII/3, 638/VIII/3 și 646/VIII/3 din 30 respectiv 31 martie 2015, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele: Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție Secția de combatere a corupției au dispus punerea în mișcare a urmăririi penale și măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, cu începere de la data de 3 aprilie 2014, față de PRICOP RADU PETRU, avocat în cadrul Baroului București, în sarcina căruia s-au reținut infracțiunile de complicitate la șantaj. În ordonanța procurorilor se arată că, în cauză, există date și indicii din care rezultă suspiciunea rezonabilă care conturează următoarea stare de fapt: Inculpatul Pricop Radu Petru a uzat de calitatea de avocat în săvârșirea faptei reținute în sarcina sa, rezultând că, deși inițial a oferit personal inculpatului Lucinschi Sergiu consultanță juridică conținând elemente contrare legii, ulterior, pentru a masca participația la săvârșirea infracțiunii, a procedat la interpunerea, în relația cu inculpatul Lucinschi Sergiu a altor persoane, pentru a disipa eventuala răspundere penală, transmițând prin intermediul acestora, lui Lucinschi Sergiu, informațiile necesare obținerii sumei de bani necuvenite. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații. Pe timpul cât se află sub control judiciar, inculpatul Pricop Radu Petru trebuie să respecte următoarele obligații: a) să se prezinte la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție Direcția Națională Anticorupție Secția de combatere a corupției și la Poliția Secția 1 ori de câte ori este chemat; b) să informeze de îndată Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție Direcția Națională Anticorupție Secția de combatere a corupției cu privire la schimbarea locuinței; c) să se prezinte la Poliția secția 1 - organul de poliție desemnat cu supravegherea sa, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliție sau ori de câte ori este chemat. d) să nu depășească raza teritorială a României, decât cu încuviințarea prealabilă a procurorului; e) să nu se apropie de ceilalți participanți la comiterea infracțiunilor, persoane distinct nominalizate și să nu comunice cu aceștia direct sau indirect, pe nicio cale; f) să nu dețină, să nu folosească și să nu poarte arme. Inculpatului Pricop Radu Petru i se atrage atenția că, în caz de încălcare cu rea-credință a obligațiilor care îi revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive. În cauză se efectuează acte de urmărire penală și față de alte persoane. Inculpatului Pricop Radu Petru i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală. FELICITARI D N A + SRI ! BRAVO, Dna Kovesi, BRAVO Dle Coldea.! SUCCES !
|
Postat pe: 6 Aprilie 2015, ora 18:13
STOINA, DA-TI DEMISIA Fostul sef al DNA Bucuresti a incasat una dintre cele mai rusinoase achitari din istoria DNA. Toti cei 20 de vamesi din Otopeni trimisi in judecata in 2007 pentru luare de mita au fost achitati definitiv pe lipsa de probe. Costurile pe care statul le va suporta cu despagubirea vamesilor vor fi uriase. Martor din dosar: "Mi-au spus ca o sa fac puscarie daca nu voi afirma ca am dat mita". In acest dosar, 17 vamesi au fost retinuti la ordinul procurorului Stoina
www.luju.ro/magistrati/instante/stoina-da-ti-demisia-fostul-sef-...- Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

inseamna ca avem alte repere in detectarea " prostiei incaltate ", caci Silviule, Dispretul fata de Lege si fata de electorat a fost Instaurat chiar de catre " patronul " vostru si acum a Sfidat si Scuipat , pe fata , Statul roman !
dosarele ALRO, EADS, Microsoft, Bercea , Retrocedarile ilegale si fraudarea bugetului , dosare ascunse prin sertare ? asta-i de felicitat sau de Tras la Raspundere ptr.Rea- credinta, Indolenta, Indiferenta, toate ducind spre Complicitatea Institutiilor Statului si a celor ce le conduceau , la Jefuirea Romaniei ?