Info
x
Stalpii destinului - topic dedicat doamnei gabriela
|
Fosta membra 9am.ro 1909 mesaje Membru din: 11/05/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 August 2014, ora 11:01
Gab' mi-a relatat ieri despre ceva ce nu cunosteam in profunzime in precedent. Despre zodiacul chinezesc cu totii am auzit, insa cati dintre noi l-am cercetat dincolo de aparente, dincolo de a ne rezuma sa stim carui semn zodiacal ii apartinem.
Zodiacul chinezesc este diferit de cel occidental, european. Trebuie sa cunoastem, pe langa anul , luna si ziua in care ne-am nascut, ora nasterii. Astfel ne regasim apartinand unui ansamblu de cel putin trei semne zodiacale, ceea ce corespunde unui ansamblu de animale. Corelatia om-animal! 1454 imi spunea ca omul ar fi o fiara. Eu as adauga ca omul este o fiara doar intr-o anumita masura, in defavoarea omului! Asta inseamna ca daca ne gasim cel putin trei calitati umane in noi insine, predomina omul , insa fiara ramane totusi activa insa dominata, tinuta sub control, imblanzita.Self control/ auto-controlul si liberul arbitru fac echipa perfecta in comportamentul individului. Bineinteles, subordonate constiintei, vocea lui Dumnezeu in om! Raporteaza abuz de limbaj
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum !
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Postat pe: 27 August 2014, ora 11:18
Stalpii destinului ar fi patru la numar. Metoda celor patru stalpi ai destinului apare prin anii 200 inainte de Cristos. Astazi continua sa fie folosita in astrologia Feng Shui.
Cei patru stalpi ai destinului sunt in stransa corelatie directa cu momentul nasterii individului. Conteaza sa stim anul, luna, ziua si ora nasterii pentru a putea aprofunda si pentru a ne (re)descoperi. Stalpul anului rezuma si cuprinde animalul si elementul anului , reprezentand familia si relatia cu societatea. Stalpul lunii concluzioneaza animalul si elementul lunii , reprezentand copilaria si relatia cu parintii. Stalpul zilei este defapt animalul si elementul zilei , reprezentand raportul persoanei cu sine si totdata raportul cu partenerul de viata. Stalpul orei face referire la animalul si elementul orei , reprezentand relatia cu copiii si perioada batranetii. Raporteaza abuz de limbaj
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Postat pe: 27 August 2014, ora 11:30
Zodiacul chinezesc a aparut in urma cu peste 3 000 de ani. El reprezinta o metoda de a cunoaste caracterului unui om. Unii il considera un serios concurent al horoscopului european. Eu as spune ca ambele se completeaza unul pe celalalt , avand acelasi scop comun imposibil de neglijat: redarea caracterului omului.
Astrologia se bazeaza pe pozitia Soarelui, a stelelor si a planetelor. Zodiacul chinezesc este opus, acesta se bazeaza pe fazele Lunii. Fiecare an face parte dintr-un ciclu de 12 ani, ciclu ce face parte dintr-un ciclu de 60 de ani. Fiecare an al ciclului de 12 ani poarta numele unui animal. Legenda spune ca cele 12 animale care constintuie zodiacul chinezesc, s-au prezentat la Budha pentru a incepe Anul Nou impreuna. Primul a fost sobolanul, caruia i s-au alatarat bivolul, tigrul, iepurele, dragonul, sarpele, calul, capra, maimuta, cocosul, cainele si mistretul. Fiecare animal domina un an, o luna, o ora si ne da indicii valoroase despre caracterul unui om. Astept sa mi se alature si Gabi..... apoi revin cu povestile. Gabi, sper sa iti faca placere aceasta tema de discutie si sper sa fiu la inaltimea necesara de a putea discuta impreuna!
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 309 mesaje Membru din: 6/07/2014 |
Postat pe: 27 August 2014, ora 13:17
continua-ti blablaurile, poti si va puteti prostitua neurocerebral in liniste, n-am sa va disturb infectul demers pseudo-stiintific !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 27 August 2014, ora 13:50
Hakoane : chiar nu vrei sa mai dai drumul la haturi, sa te relaxezi si sa-mi spui Anul, Luna si ora nasterii ? iaca, asa , ptr. o mica analiza ce ti-ar putea deschide noi orizonturi de cunoastere de sine ! hai sa ne distram putin ! ce zici, nu meriti si tu un pic de atentie ?
|
Postat pe: 27 August 2014, ora 13:53
Deoarece am dedicat acest topic Gabrielei , chiar daca se lasa asteptata, o vom astepta. Profit de timp si scriu cateva despre primul semn , primul animal al acestui zodiac: SOBOLANUL. Am in familie doua persoane nascute in anul sobolanului, deci se numara printre zodiile deja studiate in precedent!
Nativii nascuti in anul SOBOLANULUI se evidentiaza prin sarm si atractia pentru sexul opus. Le place munca, sunt harnici si au o situatie financiara buna. Sunt perfectionisti, usor de enervat si le place sa afle totul. Ambitiile lor sunt mari si sunt oameni de succes. Sunt foarte sociali si au multi prieteni pe care ii ajuta cu generozitate in probleme lor. Familia este foarte importanta. Sunt loiali familiei si vor lupta pentru familie la nevoie. Compatibilitate cu nativii din anul Dragonului, Maimutei, Bivolului. In copilarie, nativii invata sa vorbeasca mai repede decat ceilalti copii. Sunt iubitori si intial sfiosi, insa iubesc sa fie in centrul atentiei si sunt chiar capabili sa tipe pentru a atrage toata atentia catre ei, reusind sa fie repede gelosi in cazul in care se simt ignorati.Au un cerc mare de prieteni si ajuta pe toata lumea. Au o inima imensa, in care sigur va veti regasi si voi un loc! Sunt cinstiti si sinceri si muncesc din greu odata ajunsi la maturitate si la batranete apoi, pentru a-si concretiza cu bine ambitiile. Economi dar niciodata zgarciti cand vine vorba de familie, de arealul lor de prieteni sinceri si devotati. Respectuosi si afectivi , raspund mereu prezent celor ce le cer ajutorul. In aparenta par calmi, insa sunt vesnic agitati si perfectionisti. Risca sa devina impertinenti si uneori pisalogi, mai bine nu intrati in gura lor! Tintiti inima lor, nu si gura, pentru ca sobolanului ii place minciuna, birfa, critica si scandalurile si va folosi cu destula viclenie informatiile obtinute din greselile altora. Par sa stie totul si despre oricine , simt pericolele si stiu cand sa se opreasca din orice. Nu uitati ca este bien sa il urmati cand vedeti ca paraseste primul corabia ce ia apa! Femeia Sobolan este economa, buna gospodina, sarmanta si mereu prezenta in viata copiilor si a partenerului de viata, caruia ii va ramane fidel si il va urma pe orice drum! Barbatul Sobolan munceste din greu pentru a-si intretine familia si a-i asigura totul. Este ambitios si isi duce la capat planurile cu succes. Este devotat familie si partenerei de viata, isi adora copiii. Exista cinci elemente care domina Sobolanul, la fel ca si toate semnele zodiacului chinezesc: Focul, Apa, Metalul, Pamantul si Lemnul. Evident, exista 5 feluri de Sobolani, fiecare dominat de unul din cele 5 elemente. Bineinteles ca fiecare element are partea Yin si partea Yang. Ramane sa va descoperiti in tabelul adecvat! ro.wikipedia.org/wiki/Calendarul_chinezesc Spor! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 August 2014, ora 13:55
De la: gabigabi2, la data 2014-08-27 13:50:07Hakoane : chiar nu vrei sa mai dai drumul la haturi, sa te relaxezi si sa-mi spui Anul, Luna si ora nasterii ? iaca, asa , ptr. o mica analiza ce ti-ar putea deschide noi orizonturi de cunoastere de sine ! hai sa ne distram putin ! ce zici, nu meriti si tu un pic de atentie ? Bine ai ajuns, Gabi! Io tare cred ca e dragon de foc sau sarpe de foc musai ede foc, la temperamentu' sau....77-78 Da'.....tocmai ce ii spusesem ca nu e bine-venit aci....Mea culpa, dar ma jignise iar ca de obicei si l-am alungat!
|
|
Postat pe: 27 August 2014, ora 14:01
De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 11:30:23Zodiacul chinezesc a aparut in urma cu peste 3 000 de ani. El reprezinta o metoda de a cunoaste caracterului unui om. Unii il considera un serios concurent al horoscopului european. Eu as spune ca ambele se completeaza unul pe celalalt , avand acelasi scop comun imposibil de neglijat: redarea caracterului omului. Multumesc, Musetico, asta da surpriza dar , iar te iau la rost ....asta e, te-am avertizat de ieri ca atunci cind am nelamuriri, zic tare si cu forta ! pai bine, mai fata, ieri sustineai sus si tare ca sunt Sobolan si atit si acum esti experta-n zodiacul chinezesc ? uffff...... diferenta dintre zodiacul "european " si cel chinezesc e atit de mare, incit nici n-am cum sa spun altfel decit : de la cer la pamint ! zodiacul nostru are 12 zodii si -ti sugereaza ca sunt doar 12 tipuri de oameni , in timp ce zodiacul chinezesc introduce nu numai anul- luna- ora , ci si cele 5 elemente , cu compatibilitatile si incompatibilitatile dintre ele - chiar in cadrul zodiei unui individ ,dar si cu ceilalti ! .... iar combinatia dintre toate cele , vorbeste despre complexitatea si unicitatea umana si totul devine un cintec inchinat nu numai Omului , ci si Creeatiei in toata splendoarea ei ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 27 August 2014, ora 14:03
Care zodie sa o atac in continuare? Are cineva vreo preferinta?
|
|
Postat pe: 27 August 2014, ora 14:06
De la: gabigabi2, la data 2014-08-27 14:01:59De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 11:30:23Zodiacul chinezesc a aparut in urma cu peste 3 000 de ani. El reprezinta o metoda de a cunoaste caracterului unui om. Unii il considera un serios concurent al horoscopului european. Eu as spune ca ambele se completeaza unul pe celalalt , avand acelasi scop comun imposibil de neglijat: redarea caracterului omului. Da, mey, da' de aseara trecu o noapte si o juma' de zi, mey Gabi, mey! Timp in care io citii cele lansate de tine. Nu am zis ca sunt experta, ci poate descopar si io cu voi una-alta, ce e scris si pentru NOi? Experta esti tu, Gabi, si de aceea astept sa te sorb la orice ora cand ai chef si dispozitie si timp sa ne rasfeti cu prezenta ta si cu scrisul, evident!
|
|
Postat pe: 27 August 2014, ora 14:10
Gabi conform spuselor tale de ieri, am gasit stalpii destinului, de care eram ignoranta in precedent!
Astfel si io sunt simultan Dragon, Bivol si Mistret, dominata de ....Soare, fiind ''coptil de duminica'' cum zicea tata, Dumnezeu sa il ierte! Proiectat la ziua nasterii, raportata la zilele saptamanii am gasit doar asocierea cu Soarele.....
|
|
Postat pe: 27 August 2014, ora 14:13
De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 13:55:34De la: gabigabi2, la data 2014-08-27 13:50:07Hakoane : chiar nu vrei sa mai dai drumul la haturi, sa te relaxezi si sa-mi spui Anul, Luna si ora nasterii ? iaca, asa , ptr. o mica analiza ce ti-ar putea deschide noi orizonturi de cunoastere de sine ! hai sa ne distram putin ! ce zici, nu meriti si tu un pic de atentie ? bine te-am gasit ! nu-l cred Dragon, ptr. ca ala e Maiestuos ; aprig, dar drept si de obicei ii apara pe cei oropsiti, ori Hakon e foarte nedrept si in niciun caz, maiestuos !nici Sarpe nu-mi pare a fi , caci ala e Intelept si scapa intotdeauna din strimptoare cu o gluma.... Hakon intelept si glumet, sa fim seriosi !mie-mi pare a fi un Scorpion - dupa zodiacul nostru ....tenebros, insultator si razbunator ... sau, dupa zodiacul chinezesc : Maimuta ....rautacioasa, hoata, obraznica , dar Inteligenta , ceea ce la caracterul avut, mai mult ii dauneaza
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 August 2014, ora 14:17
De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 14:10:27Gabi conform spuselor tale de ieri, am gasit stalpii destinului, de care eram ignoranta in precedent! ...si cu Semaforul.
|
Postat pe: 27 August 2014, ora 14:21
De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 14:06:33De la: gabigabi2, la data 2014-08-27 14:01:59De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 11:30:23Zodiacul chinezesc a aparut in urma cu peste 3 000 de ani. El reprezinta o metoda de a cunoaste caracterului unui om. Unii il considera un serios concurent al horoscopului european. Eu as spune ca ambele se completeaza unul pe celalalt , avand acelasi scop comun imposibil de neglijat: redarea caracterului omului. nu te pisici, Mustelule , ca ma omori ! ..... nu sunt deloc experta , dar daca ai timp sa cauti " Zodiacul Chinezesc " scris de Virgil Ionescu, edtia din ' 90 si sa-l citesti din scoarta-n scoarta , fa-o si te va incinta ! e un izvor de filosofie si cartea-ti va deveni un mare sfetnic ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 August 2014, ora 14:22
De la: gabigabi2, la data 2014-08-27 14:13:29De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 13:55:34De la: gabigabi2, la data 2014-08-27 13:50:07Hakoane : chiar nu vrei sa mai dai drumul la haturi, sa te relaxezi si sa-mi spui Anul, Luna si ora nasterii ? iaca, asa , ptr. o mica analiza ce ti-ar putea deschide noi orizonturi de cunoastere de sine ! hai sa ne distram putin ! ce zici, nu meriti si tu un pic de atentie ? Nu poate fi maimuta!!!!! E mai mic decat mine! Sa fie ....cal de pamant?
|
|
Postat pe: 27 August 2014, ora 14:24
De la: Black_Friday_, la data 2014-08-27 14:17:35De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 14:10:27Gabi conform spuselor tale de ieri, am gasit stalpii destinului, de care eram ignoranta in precedent! auuu, nu fi rau ca doare ! hai sa facem pace macar aici, ca uite ce tema frumoasa avem la dispozitie ! da' ti-aduci aminte ca a mai fost deschis un topic pe tema asta, de cineva ce si-a zis @ Altul ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 August 2014, ora 14:24
De la: gabigabi2, la data 2014-08-27 13:50:07Hakoane : chiar nu vrei sa mai dai drumul la haturi, sa te relaxezi si sa-mi spui Anul, Luna si ora nasterii ? iaca, asa , ptr. o mica analiza ce ti-ar putea deschide noi orizonturi de cunoastere de sine ! hai sa ne distram putin ! ce zici, nu meriti si tu un pic de atentie ? I was born on: Milky Way BBUT 3,857Mld./DS 4,571 Mld./ GMT 378.432.000.000.000s local time/Cs-decay-arc second. coordinates : 47°25′57″N 23°6′14″E
|
Postat pe: 27 August 2014, ora 14:32
De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 14:22:06De la: gabigabi2, la data 2014-08-27 14:13:29De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 13:55:34De la: gabigabi2, la data 2014-08-27 13:50:07Hakoane : chiar nu vrei sa mai dai drumul la haturi, sa te relaxezi si sa-mi spui Anul, Luna si ora nasterii ? iaca, asa , ptr. o mica analiza ce ti-ar putea deschide noi orizonturi de cunoastere de sine ! hai sa ne distram putin ! ce zici, nu meriti si tu un pic de atentie ? ce legatura are ? poate fi nascut daca nu in An de Maimuta, atunci in Luna Maimutei sau chiar Ora de nastere a ei si aia sa-i fie predominanta ! si de unde stii in ce an e nascut, de fapt ?! ca a dat el de inteles ca are un 36-37 ani ? pai, eu nu cred deloc asta ! e un hodorog batrin ....nu ca mine, dar e sarit bine de 50 si ceva de ani spre 58....parerea mea !
|
Postat pe: 27 August 2014, ora 14:35
De la: haak0n, la data 2014-08-27 14:24:42De la: gabigabi2, la data 2014-08-27 13:50:07Hakoane : chiar nu vrei sa mai dai drumul la haturi, sa te relaxezi si sa-mi spui Anul, Luna si ora nasterii ? iaca, asa , ptr. o mica analiza ce ti-ar putea deschide noi orizonturi de cunoastere de sine ! hai sa ne distram putin ! ce zici, nu meriti si tu un pic de atentie ? extraordinar, suntem concetateni ! bravo, Hakoane si eu ziceam ca nu sti sa glumesti !
|
Postat pe: 27 August 2014, ora 14:45
De la: Black_Friday_, la data 2014-08-27 14:17:35De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 14:10:27Gabi conform spuselor tale de ieri, am gasit stalpii destinului, de care eram ignoranta in precedent! Bine ai ajuns, dragul nostru COCOS simpatic! Te primesc cu o calda strangere de mana si cateva cuvinte despre tine! In cazul in care m-am inselat in studiul meu asupra ta,draga colegule , permite-mi sa rectific sau adreseaza-te Gabrielei, pentru corectarea muncii mele. Cocosul este foarte apt si talentat in ceea ce intreprinde, ii place sa fie mereu ocupat cu cate ceva si este foarte devotat . Este foarte dezamagit cand da gres, fiind un perfectionist. Excentric, insa nu mai excentric decat seful excentricilor zodiacului-Dragonul!-, risca sa aibe relatii dificile cu cei din jur, deoarece este inteles gresit. Cococsul are impresia ca el are dreptate intotdeauna si cere ca ceilalti sa ii dea dreptate in permanenta. (Iata de ce ne confruntam noi doi de atatea ori! ). Cocosul este timid chiar daca da impresia ca este un aventurier. Pe plan emotional oscileaza intre extreme. Risca sa devina singuratic. Poate sa devina egoist, insa mereu ramane sincer si deschis! Inca din copilarie este meticulos si constiincios. Inteligent , ordonat si curajos, este printre primii din clasa. Inzestrat cu un puternic simt critic, va va taxa la orice eroare!( Este si cazul meu, felicitari! ) Este critic ce nu iarta nimic, insa este o pierdere de vreme in a-i scoate in evidenta eventualele erori, pe langa care trece inperceptibil. Ajuns la maturitate, nativul COCOS iubeste sa fie admirat, ca doar e cocos, adora sa fie in centrul atentiei, ii place sa isi exprime parerile in public si sa ii impresioneze pe cei din jur, indiferent ca e negativ sau pozitiv! Este destept si detine cunostinte pe care insista sa si le etaleze, pe buna dreptate! Bun administrator si organizator, afacerea e pe maini bune daca i-o incredintam! (Nu io personal, este altceva, mai trebe sa imi castige incredrerea! ). Ii lipseste diplomatia, fiind prea direct, exact ca Dragonu'! Daca te acuza, este foarte greu sa ii aduci contra-argumente si este chiar contra-indicat! (V-o spun din proprie experienta, vai chielea me'!!!) Nu trebe combatut, aia e! Mandru cavaler si foarte muncitor, barbatul COCOS isi rasfata si isi iubeste enorm familia. Familia sa nu va duce lipsa de nimic! Avand o tinuta perfecta si etalabila oricand si la orice ora, mandrul Cocos se simte foarte bine in compania sexului opus. Femeia COCOS este foarte atenta, ordonata si harnica. Este o mama si o sotie perfecta, dispusa sa ierte orice greseala venita din partea membrilor familiei sale . Sare mereu in ajutorul tuturor celor ce ii cer asta! Meticuloasa, va va aminti mereu ce aveti de facut ! Evident, exista 10 feluri de cocosi, va rog sa aprofundati personal mai departe! Eu doar v-am decshis apetitul, stimati colegi stimati si drgai, in ciuda confruntarilor noastre interminabile in aparente! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 August 2014, ora 14:49
De la: Black_Friday_, la data 2014-08-27 14:17:35De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 14:10:27Gabi conform spuselor tale de ieri, am gasit stalpii destinului, de care eram ignoranta in precedent! Stii ceva, Black? Cand ajung prima data in Bucuresti, ne intalnim la cate semafoare vrei tu sa iti demonstrez ca gresesti, cocosule! Poate pana atunci am si io permisu' si sa te tii bine, domnu', ca iti voi reaminti toate cele ce m-ai facut sa indur in trei ani aci pe forum!
|
|
Postat pe: 27 August 2014, ora 14:55
De la: gabigabi2, la data 2014-08-27 14:21:15De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 14:06:33De la: gabigabi2, la data 2014-08-27 14:01:59De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 11:30:23Zodiacul chinezesc a aparut in urma cu peste 3 000 de ani. El reprezinta o metoda de a cunoaste caracterului unui om. Unii il considera un serios concurent al horoscopului european. Eu as spune ca ambele se completeaza unul pe celalalt , avand acelasi scop comun imposibil de neglijat: redarea caracterului omului. Pseudonimu' meu in scoala primara si apoi in generala era ....nu altul decat.....Pisi....Mâtza!
|
|
Postat pe: 27 August 2014, ora 14:58
De la: gabigabi2, la data 2014-08-27 14:24:21De la: Black_Friday_, la data 2014-08-27 14:17:35De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 14:10:27Gabi conform spuselor tale de ieri, am gasit stalpii destinului, de care eram ignoranta in precedent! Promit sa nu il mai cotonogesc pe Black daca nu ma supara! De ma supara ori ma jigneste, nu mai pot rabda, mea culpa, uit de orice diplomatie - lipsa de altfel la mine- si imi dau drumu' la taste! Deci .... mana mea intinsa catre Black! In semn de pace! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 27 August 2014, ora 15:01
De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 11:18:47Stalpii destinului ar fi patru la numar. Metoda celor patru stalpi ai destinului apare prin anii 200 inainte de Cristos. Astazi continua sa fie folosita in astrologia Feng Shui. dupa cum am spus : nu sunt deloc experta si e prima oara cind aud/ citesc despre Stilpii destinului ...eu am spus ieri despre Coarnele destinului pe care Dragonul si Sarpele le tin in mina lor si aici este vorba despre faptul ca ele - aceste 2 zodii- sunt cele mai constiente de Sine si inteleg foarte bine Legea Karmica si de aici, Controlul asupra propriei vieti ! stiam despre Stilpul Casei ; stiu si despre Stilpul Lumii dar, e interesanta ideea acestor 4 Stilpi si, habar n-am care ar fi legatura, dar in cele 3 seri de priveghi, vine preotul si -i citeste celui decedat, STILPII ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 August 2014, ora 15:02
De la: haak0n, la data 2014-08-27 14:24:42De la: gabigabi2, la data 2014-08-27 13:50:07Hakoane : chiar nu vrei sa mai dai drumul la haturi, sa te relaxezi si sa-mi spui Anul, Luna si ora nasterii ? iaca, asa , ptr. o mica analiza ce ti-ar putea deschide noi orizonturi de cunoastere de sine ! hai sa ne distram putin ! ce zici, nu meriti si tu un pic de atentie ? Ca sa vezi ce mica e lumea: satmaream, mah?
|
|
Postat pe: 27 August 2014, ora 15:03
De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 14:49:13De la: Black_Friday_, la data 2014-08-27 14:17:35De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 14:10:27Gabi conform spuselor tale de ieri, am gasit stalpii destinului, de care eram ignoranta in precedent! Black Buiac, ANTRENEAZA-TE ! www.youtube.com/watch?v=lFEk7NzhG_0 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 August 2014, ora 15:06
De la: gabigabi2, la data 2014-08-27 14:32:24De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 14:22:06De la: gabigabi2, la data 2014-08-27 14:13:29De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 13:55:34De la: gabigabi2, la data 2014-08-27 13:50:07Hakoane : chiar nu vrei sa mai dai drumul la haturi, sa te relaxezi si sa-mi spui Anul, Luna si ora nasterii ? iaca, asa , ptr. o mica analiza ce ti-ar putea deschide noi orizonturi de cunoastere de sine ! hai sa ne distram putin ! ce zici, nu meriti si tu un pic de atentie ? Mea culpa, Gabi, ma cramponam doar la an, scuze..... Da, poate avea si Maimuta dominant, da! Dar nu cred totusi sa fie un mincinos si sa fie mai in etate decat mine!
|
|
Postat pe: 27 August 2014, ora 15:07
De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 14:45:29De la: Black_Friday_, la data 2014-08-27 14:17:35De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 14:10:27Gabi conform spuselor tale de ieri, am gasit stalpii destinului, de care eram ignoranta in precedent! nu-i Cocos nici ca an si nici ca luna de nastere , dar il las pe el sa spuna , daca vrea !
|
Postat pe: 27 August 2014, ora 15:08
De la: haak0n, la data 2014-08-27 15:03:00De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 14:49:13De la: Black_Friday_, la data 2014-08-27 14:17:35De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 14:10:27Gabi conform spuselor tale de ieri, am gasit stalpii destinului, de care eram ignoranta in precedent! No, sa iertati colegu' Hakon, da' ce, tu crezi ca scapi? Pe tine te asez fain frumos in dreapta soferului masinii automate si te duc pe autostrada cu 4 benzi! Te conectez la o camera ascunsa si ii rog pe colegii de forum de aici prezenti sa transmita reactiile tale on line in eter!
|
|
Postat pe: 27 August 2014, ora 15:09
De la: gabigabi2, la data 2014-08-27 15:07:16De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 14:45:29De la: Black_Friday_, la data 2014-08-27 14:17:35De la: PaulaZ, la data 2014-08-27 14:10:27Gabi conform spuselor tale de ieri, am gasit stalpii destinului, de care eram ignoranta in precedent! E nascut pe 6 Mai 1969. Asa sustine ..... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

Asta inseamna ca daca ne gasim cel putin trei calitati umane in noi insine, predomina omul , insa fiara ramane totusi activa insa dominata, tinuta sub control, imblanzita.
nu-l cred Dragon, ptr. ca ala e Maiestuos ; aprig, dar drept si de obicei ii apara pe cei oropsiti, ori Hakon e foarte nedrept si in niciun caz, maiestuos !
Hakon intelept si glumet, sa fim seriosi !
... sau, dupa zodiacul chinezesc : Maimuta ....rautacioasa, hoata, obraznica , dar Inteligenta , ceea ce la caracterul avut, mai mult ii dauneaza
Sa fie ....cal de pamant?
pai, eu nu cred deloc asta ! e un hodorog batrin
....nu ca mine, dar e sarit bine de 50 si ceva de ani spre 58....parerea mea !
Daca te acuza, este foarte greu sa ii aduci contra-argumente si este chiar contra-indicat! (V-o spun din proprie experienta, vai chielea me'!!!)
nu-i Cocos nici ca an si nici ca luna de nastere , dar il las pe el sa spuna , daca vrea !