Info
x
Stalpii destinului - topic dedicat doamnei gabriela
|
Fosta membra 9am.ro 1909 mesaje Membru din: 11/05/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 August 2014, ora 16:48
De la: gabigabi2, la data 2014-08-28 16:41:58De la: PaulaZ, la data 2014-08-28 15:19:28Mai am o propunere! Cine ma ajuta in paralel, oricum verific ulterior ! Si doar ce este simplu este aprobat de voi ca subiect de discutie? Bine, mai, ramaneti si scrieti voi ce vreti!
Raporteaza abuz de limbaj
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum !
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 28 August 2014, ora 17:25
De la: PaulaZ, la data 2014-08-28 16:48:26De la: gabigabi2, la data 2014-08-28 16:41:58De la: PaulaZ, la data 2014-08-28 15:19:28Mai am o propunere! Cine ma ajuta in paralel, oricum verific ulterior ! am spus eu asta, devreme ce eu insami te-am ghidonat spre el ? am spus ca nu ma inspira o analiza-n sec, fara subiect ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 August 2014, ora 17:37
De la: gabigabi2, la data 2014-08-28 17:25:02De la: PaulaZ, la data 2014-08-28 16:48:26De la: gabigabi2, la data 2014-08-28 16:41:58De la: PaulaZ, la data 2014-08-28 15:19:28Mai am o propunere! Cine ma ajuta in paralel, oricum verific ulterior ! Niciuna din cele trei date nu reprezinta vreo persoana ipotetica,fictiva, Gabi. Ii faci sau nu profilul persoanei de mai sus? Incognito, fara a sti cine este! De ce sa fii influentata in munca ta? Ora nu pot sa ti-o furnizez, nu o detin nici eu! Raporteaza abuz de limbaj
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Postat pe: 28 August 2014, ora 17:39
Stii,Gabi, m-ai ghidat inspre acest drum, dar m-ai abandonat pe acest drum!
Aveam asteptari mai concretizante din partea ta.
|
|
Postat pe: 28 August 2014, ora 17:51
De asemenea Mihai.... este pasionat de astrologie, ma critica deoarece am deschis io acest topic, ca si cum io nu as putea avea aceeasi pasiune cu el. Bun, avem aceeasi pasiune, poi hai sa vedem ce stii tu, cu ce stiu eu si cu ce stie Gabi, haideti sa incropim pe un teren construibil.
Dar voi ce faceti? Aia nu e bine ce ai scris, Paula, aia de ce ai scris asa, mai Paula, poi cum vine asta? Da', Paula, de ce nu tii cont de ascendentu' pixului din stilou? La critici toti sunteti buni! Da' sa puneti umaru'? Ete fleoshk! Doar e mai simplu sa criticati decat sa creati! Asta e? Trebuia sa dau crezare avertismentelor care imi sopteau in privat ca aici nu am pe cine ma baza! Asta e realitatea! Degeaba aruncati unii dupa altii cu cuvinte grele si cu injurii, pe unu' nu te poti baza in vreo dezbatere de grup! Ce sa mai vorbim de vreo eventuala colaborare, ca altceva decat sa va mancati intre voi nu faceti, fara exceptie! Zero! Pana si peretii eterului sunt mai comunicativi decat voi! Atata individualism nu am vazut de cand sunt io si nici nu oi mai vedea! Unu' mai egoist decat celalalt, fiecare numa' cu dreptatea sa! Bine mai, limitati-va la certuri pe subiecte politice, mai injurati in stanga si in dreapta, mai criticati cate un comentariu nou si sa aveti voi spor si sa fiti sanatosi! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 309 mesaje Membru din: 6/07/2014 |
Postat pe: 28 August 2014, ora 17:51
De la: PaulaZ, la data 2014-08-28 16:28:00De la: haak0n, la data 2014-08-28 15:34:47De la: PaulaZ, la data 2014-08-28 14:49:48De la: haak0n, la data 2014-08-28 13:52:56De la: PaulaZ, la data 2014-08-28 13:49:24De la: haak0n, la data 2014-08-28 13:42:54De la: PaulaZ, la data 2014-08-28 13:38:17M-a ferit Dumnezeu de profesori nuli ca tine, Hak'! faci pe tine si ai impresia ca, te-a stropit altcineva!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 August 2014, ora 17:57
Io nu am cum sa pierd controlu' asupra directiei, ficior! Iar stropesti precoce in stanga si in dreapta fara sa ai un obiectiv concret? Ce zici sa tintesti secunda 378 432 000 000 000 din aceeasi cale lactee, colea pe la satmari, aproape de salaj?
|
|
Postat pe: 28 August 2014, ora 18:04
Ia-ti jucariile si pleaca, Hak'! Tine de la mine, este refrenul tau care rezoneaza in eter ori de cate ori iti faci aparitia:
www.youtube.com/watch?v=Fr5xKIY1YHk Pastreaza acest souvenir si nu mi te mai adresa vreodata!
|
|
|
|
|
Postat pe: 28 August 2014, ora 19:55
MISTRETUL este hotarat, corect si loial. Inca de copil este demn de increderea noastra si se dovedeste a fi un elev bun, harnic, care nu se va retrage din fata niciunei greutati sau teme de rezolvat si nici nu se va plange de ceva.
Atunci cand are nevoie, este bine sa ii acordati sprijinul necesar pentru ca va asimila mana intinsa si isi va reface puterile , renascand din propria-i cenusa pentru a continua. Nesuportand constrangerile, de obicei planifica cu minutiozitate planurile pentru altii, planuri frumoase de dus la bun sfarsit. Nu si pentru el insusi! Munca o respecta enorm. Adultul Mistret in aparenta este un necioplit, insa dincolo de aceasta imagine falsa pe care noi ne-o creeam despre el, Mistretul este un cavaler plin de curaj si decis. Mistretul este dispus sa va ajute cu bani, insa odata ce o va face, fiti siguri ca se va autoservi din ceea ce este al dumneavoastra, considerand ca ii apartine de drept. Este foarte calm si tolerant si cedeaza de multe ori in favoarea noastra, uraste certurile si prefera sa lase de la el. Nu este un razbunator! Niciodata nu va apela la aceasta arma a prostului, a slabului, a celui infrant! Este un invingator dincolo de aparente. Nu va va spune cand nu aveti dreptate, dar sa nu credeti ca este un naiv. Excrocii il iau drept tinta pentru bunatatea si diplomatia sa, insa iau plasa! Este mult mai inteligent decat ati crede si stie sa isi apere bunurile! Aveti un sot Mistret? Dragelor, sunteti norocoase si bucurati-va impreuna! Pentru ca daca el are noroc, aveti si dumneavoastra, doar formati un cuplu si sunteti protejata in dreapta Mistretului! Este un romantic fara leac, stie sa iubeasca si se daruieste total. Isi traieste viata la maxim si nu isi va ascunde niciodata sentimentele. Mistretul are si el zile negre cand poate deveni ursuz, ingamfat, necioplit, dezordonat. Insa cu sustinerea anturajului isi revine relativ repede si demareaza iar cu forte noi si mai puternic. Femeia Mistret este ori foarte curata, un exemplu demn de urmat, ori una dezordonata si imprastiata, depinde peste ce fel de exemplar ati nimerit! Insa este o sotie si o mama exemplara, isi iubeste familia si da totul pentru ei, chiar prea mult uneori! O gazda pe care nu o poti critica efetiv. Insa nu lasati banii pe mana sa, cum ii atinge, ii si cheltuie. Mistretul se intelege bine cu Maimuta, Capra, Dragon pe plan profesional, Tigrul , Iepurele si Sobolanul. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 August 2014, ora 20:02
|
|
Postat pe: 28 August 2014, ora 20:06
Zilele saptamanii sunt numite in functie de Soare , de Luna si de planete.
Luni corespunde Lunii Marti corespunde lui Marte Miercuri corespunde lui Mercur Joi corespunde lui Jupiter Vineri corespunde lui Venus Sambata corespunde lui Saturn Duminca corespunde Soarelui De unde venim fiecare de cate ori parem sa fim de altundeva....decat de pe Pamant?
|
|
Postat pe: 28 August 2014, ora 20:12
V-ati nascut intr-o zi de Luni?
Sunteti o persoana curajoasa si fara nicio temere. Uneori curajuldumneavoastra trece drept nebunie pentru ceilalti. Daca sunteti femeie, sunteti o mama impecabila, iubitoare si sensibile si va rasfatati familia, ajungeti inclusiv la sacrificiu pentru ea, faceti multe compromisuri! Desi sunteti foarte deschisi, optimisti si plini de viata, riscati sa va atrageti multi dusmani datorita faptului ca sunteti foarte pretentiosi! Adorati sa traitiprintre oameni importanti care sa aiba acelasi rafinament ca si dumneavoastra si de la care sa aveti ce invata. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 August 2014, ora 23:11
De la: PaulaZ, la data 2014-08-28 17:51:24De asemenea Mihai.... este pasionat de astrologie, ma critica deoarece am deschis io acest topic, ca si cum io nu as putea avea aceeasi pasiune cu el. Bun, avem aceeasi pasiune, poi hai sa vedem ce stii tu, cu ce stiu eu si cu ce stie Gabi, haideti sa incropim pe un teren construibil. Unde te-am certat? Ti-am spus ca un om nu este format numai din astral. E mult mai complex. Nu aveam de gind sa deschid ceva pe astrologie. As fi facut-o pina acum. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 August 2014, ora 23:15
De la: PaulaZ, la data 2014-08-28 16:29:51De la: nastasemihail, la data 2014-08-28 15:36:06De la: PaulaZ, la data 2014-08-28 15:30:47Cum as putea sa fiu daca as fi fost nascuta pe 13 Iunie 1959 ? Ce sa vrem? Eu nu am o paiune ptr asta. Am studiat ca orice ma intereseaza, si am aflat ce vroiam. Studiez de cind ma stiu orice ma intereseaza. Altii jucau carti si eu studiam.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 29 August 2014, ora 10:58
De la: haak0n, la data 2014-08-28 13:24:33De la: PaulaZ, la data 2014-08-28 13:19:10De la: haak0n, la data 2014-08-28 13:01:41De la: haak0n, la data 2014-08-27 14:24:42De la: gabigabi2, la data 2014-08-27 13:50:07Hakoane : chiar nu vrei sa mai dai drumul la haturi, sa te relaxezi si sa-mi spui Anul, Luna si ora nasterii ? iaca, asa , ptr. o mica analiza ce ti-ar putea deschide noi orizonturi de cunoastere de sine ! hai sa ne distram putin ! ce zici, nu meriti si tu un pic de atentie ? Transpaento, dificila si complexa evolutie umana a inceput acum ~11 Mil. de ani, odata cu aparitia si diversificarea MAIMUTELOR in LUMEA VECHE (Miocen), de fapt, la sfarsitul EPOCII MIOCEN (Tortonian-Messnia) stramosul lui homo sapiens s-a desprins, printr-o mutatie genetica, de stramosul CIMPANZEU, pentru a-si urma singur, lungul,difcilul si complexul, drum al evolutiei proprii, adica, i-au cam trebuit vreo 4Mil. de ani in care mutatiile genetice l-au desprins definitiv pe stramosul lui homo sapiens de stramosul cimpanzeu, intelegi Transparento? De la: PaulaZ, la data 2014-08-28 13:36:45Si sa iti fie eroare de coordonare intre copy si paste, mai Hakon, si sa fie nanosecunde sau ce-or mai vrea tu sa fie , TU esti in eroare!!! Prin urmare, dupa cca. 11,983... Mil. de ani, in care stramosul lui homo sapiens a evoluat continuu, iaca, m-am nascut si Eu, un homo sapiens in continua evolutie care incearca sa se adapteze conditiilor de mediu (natural, socio-profesional etc.), cunostintelor stiintifico-thnologico-informationale generate si acumulate de actuala civilizatie umana a sec. XXI, care, hmmmm!...isi mai pierde timpul si cu o neroada cum esti tu, penru a incerca s-o trezeasca,- din oniricele vise aiuritoare in care viseaza cai verzi pe toti peretii-, la realitate !
|
Postat pe: 29 August 2014, ora 11:54
De la: nastasemihail, la data 2014-08-28 23:11:26De la: PaulaZ, la data 2014-08-28 17:51:24De asemenea Mihai.... este pasionat de astrologie, ma critica deoarece am deschis io acest topic, ca si cum io nu as putea avea aceeasi pasiune cu el. Bun, avem aceeasi pasiune, poi hai sa vedem ce stii tu, cu ce stiu eu si cu ce stie Gabi, haideti sa incropim pe un teren construibil. Merci, Mihai, apreciez gestul tau de a te eschiva in a contribui la dezvoltarea acestui topic! Esti sincer! Nu ma intereseaza motivele refuzului tau, posibil sa le percep, insa nu ma privesc defapt.
|
|
Postat pe: 29 August 2014, ora 12:03
De la: haak0n, la data 2014-08-29 10:58:53De la: haak0n, la data 2014-08-28 13:24:33De la: PaulaZ, la data 2014-08-28 13:19:10De la: haak0n, la data 2014-08-28 13:01:41De la: haak0n, la data 2014-08-27 14:24:42De la: gabigabi2, la data 2014-08-27 13:50:07Hakoane : chiar nu vrei sa mai dai drumul la haturi, sa te relaxezi si sa-mi spui Anul, Luna si ora nasterii ? iaca, asa , ptr. o mica analiza ce ti-ar putea deschide noi orizonturi de cunoastere de sine ! hai sa ne distram putin ! ce zici, nu meriti si tu un pic de atentie ? Insinuezi ca-ti pasa de mine, Hakon? Ma provoci sa imi torn un recipient continand apa si gheata in proportie de 1:1? Doar daca este sus pe Everest, ficior! Urci tu inainte, folosindu-te de cele patru membre-am zis 4, ca imi esti egal!!!- te rezolvi cu maimutele tale milenare planetare si extra sa puneti in aplicare demonstratia ca TU personal ai 12 milioane de ani! Asigur io prezenta televiziunii si transmisia in direct in eter! Faci asta ca sa demonstrezi ca esti demn de incredere!
|
|
Postat pe: 29 August 2014, ora 12:09
Hakonu' , pleonasmaticu' meu preferat, ''vise onirice'', bre?
Trec cu vederea absenta literelor in textele tale catre mine, avand pledoaria ta sincera prin care iti evoci risipirea pretiosului tau timp (ce o fi 2 minute de scris corect la un maimutoi de 12 milioane de ani, nu vad?!!!) scriind catre mine!
|
|
Postat pe: 29 August 2014, ora 12:19
V-ati nascut intr-o zi de Marti?
Sunteti un luptator innascut, doar sunteti dominat de Marte! Sunteti impulsivi si de cele mai multe ori luati decizii la cald, fara a judeca aprofundat si a analiza amplu situatia. Deveniti agresivi ori de cate ori va simtiti atacat si/sau ranit. Aveti un spirit de adaptabilitate de invidiat si va veti dezvolta mai bine in afara mediului dumneavoastra familial decat in incinta sa. Setea de lupta va determina sa continuati sa luptati pana la epuizare chiar si pentru cele mai mici mize. Iubitori si investiti in iubire, din cauza intensitatiisentimentelor, acestea nu sunt de durata si va desprindeti relativ repede din relatii pentru a cauta ceva nou. Iubiti calatoriile si tot ce e nou. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 August 2014, ora 12:36
Daca v-ati nascut intr-o zi de Miercuri, sunteti o persoana insetata de cunoastere.
Preferati sa traiti dupa principii sigure chiar de viata o desfasurati mai lent. Nu luati niciodata decizii pripite, iubiti stabilitatea si sinceritatea. Alegeti sa rezolvati totul si cea mai importanta cale de solutionare abordata de dumneavoastra este comunicarea. Sunteti o persoana foarte rationala si aveti un dezvoltat spirit analitic. Obisnuiti si optati sa fiti direct in orice circumstanta, asta incluzand atat declararea sentimentelor cat si debitarea criticilor. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 August 2014, ora 12:44
De la: PaulaZ, la data 2014-08-29 12:03:31De la: haak0n, la data 2014-08-29 10:58:53De la: haak0n, la data 2014-08-28 13:24:33De la: PaulaZ, la data 2014-08-28 13:19:10De la: haak0n, la data 2014-08-28 13:01:41De la: haak0n, la data 2014-08-27 14:24:42De la: gabigabi2, la data 2014-08-27 13:50:07Hakoane : chiar nu vrei sa mai dai drumul la haturi, sa te relaxezi si sa-mi spui Anul, Luna si ora nasterii ? iaca, asa , ptr. o mica analiza ce ti-ar putea deschide noi orizonturi de cunoastere de sine ! hai sa ne distram putin ! ce zici, nu meriti si tu un pic de atentie ? parshiva dracului, dupa ce esti o BATA TRANSPARENTA, mai esti si o ipocrita insolenta! nu doresti sa-ti recunosti eroarea de aritmetica pe care ai comis-o si ignoranta in care baltesti, insa te legi de absenta unei virgule dintre: "din oniricele,virgula,vise aiuritoare in care..." sau de absenta unei litere, inerenta in timpul unei tastari, din cativa termeni ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 August 2014, ora 12:45
Persoanele nascute intr-o zi de Joi sunt considerate foarte norocoase , iar norocul le este umbra pe tot parcursul vietii. aceasta este amprenta imensului Jupiter.
Iubiti libertatea de a fi, libertatea de exprimare, ganditi liber si aveti cele mai libere si moderne conceptii, iar cand simtiti ca vreo libertate va este incadrata, reactionati cu fermitate, chiar sunteti auzit! Sunteti independent si cunoasteti succesul in viata in orice domeniu va implicati. Nu prea aveti incredere in cei din jur, cu toate ca sunteti un altruist si va creditati iubirea cu usurinta, chiar fiind foarte nerbdator atunci cand iubiti. Aveti putini prieteni si persoanele care va patrund sufletul sunt si mai putine. Odata dezamagiti, nu puteti ierta niciodata. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 August 2014, ora 12:48
De la: haak0n, la data 2014-08-29 12:44:59De la: PaulaZ, la data 2014-08-29 12:03:31De la: haak0n, la data 2014-08-29 10:58:53De la: haak0n, la data 2014-08-28 13:24:33De la: PaulaZ, la data 2014-08-28 13:19:10De la: haak0n, la data 2014-08-28 13:01:41De la: haak0n, la data 2014-08-27 14:24:42De la: gabigabi2, la data 2014-08-27 13:50:07Hakoane : chiar nu vrei sa mai dai drumul la haturi, sa te relaxezi si sa-mi spui Anul, Luna si ora nasterii ? iaca, asa , ptr. o mica analiza ce ti-ar putea deschide noi orizonturi de cunoastere de sine ! hai sa ne distram putin ! ce zici, nu meriti si tu un pic de atentie ? Daca e ''eroare'' in aritmetica, ocoshu' pamantului, de ce imi confirmi existenta progeniturii tale de 12 mil de ani? Daca io is bata, tu esti praf, ficior, praf de stele!
|
|
Postat pe: 29 August 2014, ora 12:57
Ei, daca v-ati nascut Vinerea, sunteti romantici si visatori! Datorita voua dainuie trecutul, visul, iubirea, frumosul.
Sunteti persoane pline de tandrete, sensibile, iubitoare, va place frumosul, arta, va implicati in actiuni caritabile. Cunoasteti frumosul atat pe plan afectiv cat si pe plan profesional, chiar de uneori le dobanditi la maturitate. Pentru unele persoane riscati sa treceti drept un indeferent, un nepasator, o persoana opaca si inchisa. Insa sunteti doar o persoana frumoasa, complexa, loiala si corecta. Chiar de va enervati relativ cu usurinta si din motive banale uneori, va trece la fel de repede , iertand si uitand intelepti. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 August 2014, ora 13:04
Iar daca v-ati nascut Sambata, fiind guvernati de impozantul Saturn, sunteti buni si iubitori cu cei apropiati, insa cu ceilalti deveniti dezagreabili, uneori insuportabili, aroganti si foarte meschini. Odata gasit echilibrul, va reveniti la adevarata alura si meritati tot respectul.
Inveliti in mister, secretosi, rostiti foarte rar ''te iubesc'' , va faceti greu de inteles pentu anturaj si sunteti cam zgarcit la creditarea cuvintelor de lauda catre oricine. Dincolo de masca de fier a duritatii, se ascunde un om sensibil si emotiv. Va place sa va aflati rar (dar va este necesar!) in societate, unde va impuneti datorita inteligentei de care dispuneti, cucerind pe oricine. Iubiti sa traiti in libertate, insa pe cei dragi ii cam incadrati. Doar pana reusiti sa faceti un echilibru, cand deveniti coerent in principii. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
9am_750 3755 mesaje Membru din: 3/09/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 August 2014, ora 13:08
nu exista destin intamplare sau noroc,,niciodata nu a existat asa cva
|
Postat pe: 29 August 2014, ora 13:12
Si.... daca se intampla sa va fi nascut intr-o zi de Duminica, da, sunteti copiii Soarelui, la fel ca si mine!
Iubiti Soarele, guvernatorul dumneavoastra, sursa de viata, lumina, caldura. Sunteti persoane joviale, vesele, optimiste, sincere, vorbarete, va incredeti doar in propriile forte. Oamenii isi doresc compania dumneavoastra. Sunteti un om de cuvant care isi finalizeaza orice plan inceput. Cel mai des va aflati in centrul atentiei si ocupati un post de lider, unde va valorificati calitatile de bun conducator, condiderand ca cei condusi trebuie si protejati. Va pierdeti relativ repede cu firea, devenind impulsivi, insa va reveniti la fel de repede . Exact ca si un vulcan, odata ce a erupt, se linistete. Uitati ca v-ati suparat.... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 August 2014, ora 13:16
De la: 9am_750, la data 2014-08-29 13:08:09nu exista destin intamplare sau noroc,,niciodata nu a existat asa ceva Te intrebasem altceva, George. Mi-ai raspuns cu deschiderea cerurilor si vroiai doar sa ma tragi de manecutza sa ma duc sa citesc acolo? Ca ai venit cu planuri distructive ca si alti colegi de forum, io tot iti urez sincer : Bine ai ajuns! E de preferat sa scoti perechea de asi din maneca in locul combaterii a tot ce scrio io, nu crezi? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
9am_750 3755 mesaje Membru din: 3/09/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 August 2014, ora 13:24
nu am venit cu nici un plan distructiv,,destin noroc si intamplare nu a existat niciodata
|
Postat pe: 29 August 2014, ora 13:30
De la: PaulaZ, la data 2014-08-29 12:48:05De la: haak0n, la data 2014-08-29 12:44:59De la: PaulaZ, la data 2014-08-29 12:03:31De la: haak0n, la data 2014-08-29 10:58:53De la: haak0n, la data 2014-08-28 13:24:33De la: PaulaZ, la data 2014-08-28 13:19:10De la: haak0n, la data 2014-08-28 13:01:41De la: haak0n, la data 2014-08-27 14:24:42De la: gabigabi2, la data 2014-08-27 13:50:07Hakoane : chiar nu vrei sa mai dai drumul la haturi, sa te relaxezi si sa-mi spui Anul, Luna si ora nasterii ? iaca, asa , ptr. o mica analiza ce ti-ar putea deschide noi orizonturi de cunoastere de sine ! hai sa ne distram putin ! ce zici, nu meriti si tu un pic de atentie ? "Eroarea exaecrabil-impardonabila ai comis-o tu, Praslea cel Voinic in tasta, cand ai zis ca 378 432x10 la puterea a 9-aar fi secundele-ti! Deci, convertind in ani, secundele-ti pretioase iti sunt numarate nu mai mult nici mai putin de 12 000 de ani! Punct!" _____________________________________ Deci tu ai.......11 983 584,13 ani!!!! --------------------------------------------------------------- prin urmare iata raspunsul la "eroarea" care esti: o bata transparenta ignoranta,insolenta si chiorpeaca pe deasupra! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Insinuezi ca nu te ai cu topica frazei!