Info
x
Stalpii destinului - topic dedicat doamnei gabriela
|
Fosta membra 9am.ro 1909 mesaje Membru din: 11/05/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Septembrie 2014, ora 10:56
creatza...... creatzo......
Raporteaza abuz de limbaj
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum !
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Postat pe: 6 Septembrie 2014, ora 10:57
De la: PaulaZ, la data 2014-09-06 10:51:16DIAFAN2(O)- elem. „transparent, diafan”. (< fr. diaphan/o/-, cf. gr. diaphanes)
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Postat pe: 6 Septembrie 2014, ora 11:00
De la: PaulaZ, la data 2014-09-06 10:55:14diafan....a ..... planeta violet..... anul 2012..... diafan.....transparent...... insifonabil.....cristalin.....straveziu.....cris..t....alin......cristalin..... lasand sa patrunda lumina fara a permite conturul precis al formelor .... AHA!!!!
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 04:48
De la: PaulaZ, la data 2014-09-06 10:55:14diafan....a ..... planeta violet..... anul 2012..... te-a dereglat ceva?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 05:06
Fenomenul care a reaprins razboaiele religioase si ideologice, inca nu l-am spus.
Ce zici paulica il spun? Imi racesc gura? E la fel de real si de influent ca si ziua si noaptea. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 309 mesaje Membru din: 6/07/2014 |
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 14:15
abtine-te ! o sa te consideram un filosofilfizon authentic !
nu este cazul sa ne mai ametesti cu ineptiile pe care le debitezi condinuu, buey xerxetatorule urechist !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 14:19
Profit ca v-am prins pe amandoi la aceeasi masa, domnilor!
De ce sunteti atat de negativisti? Nu sunteti obligati a-mi raspunde, doar gasiti pentru voi raspunsul. Va asemanati atat de mult, Hak', Mihai... Numa' io percep asta...? Oare? Nu ma luati in seama, era quelques mots à la voix haute!
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 14:21
De la: nastasemihail, la data 2014-09-10 04:48:35De la: PaulaZ, la data 2014-09-06 10:55:14diafan....a ..... planeta violet..... anul 2012..... Faza lunara, e cu putinta?
|
|
|
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 14:24
Cred totusi ca or fost multe serii de simulare rutiera care mi-au zburdat neuronii recenti!
Sa nu mai basadesc de cursele zilnice si de temele cu ficioru' ... Transparand diafan transparenta diafana, va rog sa transparati diafan in continuare armonios!
|
|
Postat pe: 10 Septembrie 2014, ora 18:37
De la: PaulaZ, la data 2014-09-10 14:21:10De la: nastasemihail, la data 2014-09-10 04:48:35De la: PaulaZ, la data 2014-09-06 10:55:14diafan....a ..... planeta violet..... anul 2012..... a fost lula mare mare Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 15:33
De la: nastasemihail, la data 2014-09-10 18:37:35De la: PaulaZ, la data 2014-09-10 14:21:10De la: nastasemihail, la data 2014-09-10 04:48:35De la: PaulaZ, la data 2014-09-06 10:55:14diafan....a ..... planeta violet..... anul 2012..... Cei din capricorn, cind e luna plina au fenomene de vampirism. asa scrie la zodiac, si am constatat si eu asta.
|
|
RATAVA 888 mesaje Membru din: 18/02/2013 |
Postat pe: 18 Septembrie 2014, ora 15:42
Lasati fluturii sa zboare!
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2014, ora 02:53
E REAL.
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2014, ora 11:57
Mihai... tu realizezi ceea ce afirmi? Spune-mi , te rog, pe ce te bazezi cand afirmi ceva?
Déjà ca nu exista vampiri, ce sa mai generalizezi ca musai Capricornii sunt vampiri, io , sincer, cred ca ai o problema ... de conexiune. Da' iara' spun ca nu e treaba mea, fa si afirma ce doresti! Raman sceptica! e dreptul meu! O zi faina!
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 19 Septembrie 2014, ora 14:36
exista si vampirismul energetic si tu esti un exemplu de vampir energetic : ii sleiesti de puteri pe cei din jurul tau !
|
Fosta membra 9am.ro 349 mesaje Membru din: 18/09/2014 |
Postat pe: 19 Septembrie 2014, ora 14:50
vampirism energetic?
o asemenea ineptie colosala nu putea fi emisa si vehiculata decat de o/un deraiat/a mintal. nu doresti sa-mi nominalizezi/exemplifici unitatea de masura fundamentala (SI) in care se poate masura aceasta energie vampiristica?
|
Postat pe: 20 Septembrie 2014, ora 05:37
De la: PaulaZ, la data 2014-09-19 11:57:54Mihai... tu realizezi ceea ce afirmi? Spune-mi , te rog, pe ce te bazezi cand afirmi ceva? Da, au astfel de fenomene, care sint simtite de cei din jur, nu de ei. Cei din jur cind capricornii se enerveaza, se simt brusc obositi. Si e verificat de diverse persoane ca au loc la luna plina. Am discutat cu o capricoarna ce spunea ca cei din jur o vampirizeaza, iar eu i-am spus ce ti-am spus tie, si a tacut fiindca isi dadea seama ca e real. Si era invers de cum stia ea. Era chiar la luna plina mare. Se spune si la zodiac. Ce sa-ti fac, asta e un punct slab al lor, fiindca ulterior si lor li se intimpla. Si nu e bine. Va spun si va repet, nu va jucati cu astfel de fenomene. Vroiam sa spun de ce este aceasta revigorare a religiilor si pericol major de razboi mondial. E clar ca nu am cu cine discuta, si nu vad de ce as spune. Eu stiu, Rominia e ferita de asa ceva, din cauza unor masuri luate prin 2000. Nu am de ce sa mai spun, la cum decurg discutiile pe aici. Era ceva f important din domeniul astrologiei, ce se verifica. Rominia a fost in 1989 afectata, a trecut cu bine. Pina in 2000 si-a rezolvat problema asta. E vampirism energetic, nu ala de care se stie. Tu ai deschis topicul, nu iti place cere sa-l inchida. Eu spun ce mai stiu la modul sigur. Tu pe ce te bazezi cind spui toate alea din zodiac? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 266 mesaje Membru din: 17/08/2013 |
Postat pe: 23 Septembrie 2014, ora 12:01
|
Fosta membra 9am.ro 266 mesaje Membru din: 17/08/2013 |
Postat pe: 23 Septembrie 2014, ora 12:03
|
Postat pe: 23 Septembrie 2014, ora 17:16
Una peste alta capricornii sint oameni cumsecade, mai putin acele momente cind se enereaza.
Conduc f bine, dar sint extrem de ciudati, si isi fac bine lor la greu. Si genereaza stari sinistre printre condusi. Aici e punctul lor slab. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 349 mesaje Membru din: 18/09/2014 |
Postat pe: 23 Septembrie 2014, ora 18:20
trollule, ineteaza ba' CERCETATORULE ELECTROTEHNIST cu popularizarea ineptiilor care iti zac in acea tigva vacuumata !
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 27 Septembrie 2014, ora 16:19
Aoleo, stalpiiiiiiiiiiiiii, 'or fo' intretinuti de mantuiala , mana de lucru o fo' una ieftina sau materia prima investita de proasta vointa?
.... a venit apa si i-o luat vom face altii, pe 9AM altii mai trainici si mai ..... ...vreau o rima adecvata!
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Septembrie 2014, ora 00:18
Tablita ouija este cel mai cunoscut instrument utilizat in cadrul ºedinþelor de spiritism, pentru a comunica cu sufletele celor care nu se mai aflã printre noi.
Este vorba de o tãbliþã din lemn, pe care sunt gravate literele alfabetului, cifrele de la 1 la 10, cuvintele ”da” și ”nu”, mesajul ”la revedere” și, eventual, diferite alte simboluri. În timpul ºedinþelor de spiritism, mai multe persoane susțin aceastã tãbliþã, pe care se aflã o micã planșetã sau o lupã, ce începe sã se deplaseze pe deasupra literelor și cifrelor, oferind rãspunsuri la întrebãrile participanților. Se presupune cã aceste rãspunsuri sunt oferite de spiritele care au fost invocate la începutul ºedinþei. Denumirea tablitei ouija provine din cuvântul ”da” rostit în douã limbi diferite: germanã și francezã. Pe tãbliþã este gravat acest cuvânt, iar prima întrebare care se pune de obicei spiritului este dacã se aflã acolo. Dacã ședința are succes, rãspunsul este ”da”. Aceasta este originea numelui. În ceea ce privește ºedinþele de spiritism desfãșurate în jurul unei tablite ouija, se considerã cã trebuiesc respectate câteva reguli: - fiecare participant trebuie sã își punã câte douã degete pe tãbliþã, în timpul ședinței, astfel cã numãrul acestora nu poate fi prea mare; - în timpul ºedinþei, fiecare participant trebuie sã rãmânã așezat la locul sãu și sã nu își retragã degetele de pe tãbliþã; - trebuiesc evitate întrebãrile referitoare la modul în care a murit spiritul invocat sau la situația acestuia din lumea de dincolo. Dincolo de farmecul și ineditul unei comunicãri cu spiritele, precum și de informațiile care se pot obține astfel, existã și numeroase avertismente legate de utilizarea acestor obiecte. De pildã, existã pericolul apariției unui spirit malefic, care sã încerce sã punã stãpânire pe una din persoanele participante la ºedinþã sau care sã nu mai accepte apoi sã pãrãseascã locuința respectivã. Diferiți spiritiºti spun cã prezența unor astfel de spirite poate fi identificatã rapid, chiar în funcție de mesajele ce apar pe tãbliþã. Astfel, pot fi interpretate drept semne cã se întâmplã ceva necurat indicarea repetatã a simbolurilor din colțul tãbliþei, desenarea simbolului infinitului (un opt culcat) în centrul tãbliței sau încercarea indicatorului simbolurilor de a pãrãsi suprafața tãbliþei. În aceste condiții, ºedinþa trebuie întrerupã imediat. Tot ca mãsuri de prevedere, se considerã cã este bine sã se rosteascã una sau mai multe rugãciuni atât la începutul, cât și la sfârșitul ședinței. De asemenea, e interzis ca la ºedinþã sã participe copii sau persoane cu probleme psihice. Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 29 Septembrie 2014, ora 00:23
De la: Fl_Orion999, la data 2014-09-29 00:18:23Tablita ouija este cel mai cunoscut instrument utilizat in cadrul ºedinþelor de spiritism, pentru a comunica cu sufletele celor care nu se mai aflã printre noi. Tablitele ouija sin f periculoase si pot genera bintuirea celor ce practica asta. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 Septembrie 2014, ora 00:24
De la: Musetel, la data 2014-09-27 16:19:23Aoleo, stalpiiiiiiiiiiiiii, 'or fo' intretinuti de mantuiala , mana de lucru o fo' una ieftina sau materia prima investita de proasta vointa? Daca il mai accepti pe ala sa injure oameni pe topicul tau, voi face iad din el. daca il accepti asta se va intimpla. Esti prea toleranta cu asa zisii tau prieteni. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Septembrie 2014, ora 00:25
De la: nastasemihail, la data 2014-09-29 00:23:22De la: Fl_Orion999, la data 2014-09-29 00:18:23Tablita ouija este cel mai cunoscut instrument utilizat in cadrul ºedinþelor de spiritism, pentru a comunica cu sufletele celor care nu se mai aflã printre noi. exact asa...si marmota-nvelea ciocolata-n staniol....
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 29 Septembrie 2014, ora 00:30
De la: PaulaZ, la data 2014-09-10 14:19:42Profit ca v-am prins pe amandoi la aceeasi masa, domnilor! Nu ne asemanam deloc eu cu hak. El injura primul si eu ma apar. El ii ataca pe toti, creindu-se nu stiu ce mascul. Daca forumul nu il astimpara, eu sint nevoit sa ma apar de mizerabilul ala. Si tu daca nu le faci observatie la cei ce ataca pe topicul tau te faci partasa la injuriile acestui sau acestor infecti. Se poate vedea f bine ca am spus niste informatii ontopic si individul m-a injurat. Nu am de gind sa accept sa fiu injurat de un astfel de infect sau oricare altul la orice comentariu al meu ce e ontopic, fiindca niste infecti ca hak este tolerat si va gidila voua orgoliul E topicul tau unde tolerezi sa fie injurati userii ce sint ontopic. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 3 Octombrie 2014, ora 12:26
De la: Fl_Orion999, la data 2014-09-29 00:25:36De la: nastasemihail, la data 2014-09-29 00:23:22De la: Fl_Orion999, la data 2014-09-29 00:18:23Tablita ouija este cel mai cunoscut instrument utilizat in cadrul ºedinþelor de spiritism, pentru a comunica cu sufletele celor care nu se mai aflã printre noi. Ce ti-am spus , esti deja bintuit de marmote si ciocolate.
|
|
Postat pe: 6 Octombrie 2014, ora 23:30
De la: haak0n, la data 2014-09-10 14:15:19abtine-te ! o sa te consideram un filosofilfizon authentic ! Mai umbla si tu pe alte siteuri, si vei cedea ca spune oricine ce vrea. Numai tu interzici aici sa spunem ce vrem, de parca ai avea sui acest drept. Nu ai dreptul sa interzici sau sa dai tu voie la discutii. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 Octombrie 2014, ora 23:31
Andreea, sa spun care e cauza evenimentelor ce au dus la ce se intimpla si acum?
E vorba de astrologie. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|