back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Stalpii destinului - topic dedicat doamnei gabriela

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Octombrie 2014, ora 00:53

Asemenea mizerii spune userul hakon, ca nu le ia nici programul forumului.

Se injura pina acum cu musetel, si cu altii, acum e prieten cu ea, si dusman cu mine.

pina acum era prieten cu mine si dusman cu altii.

E exact ca un cameleon.

Nu am de gind sa justific ce spun. E real ce spun. Si ajunge asta.

In privinta discutiei despre benzine....e rahatuldinozaurilor sa nu uitati....asa spune stiinta la care se inchina harachiri.

Eu nu ma inchin la aia.

Am spus si altceva despre hidrocarburi.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2014, ora 14:23

De la: nastasemihail, la data 2014-10-09 00:49:33ptr userul hakon.

Din pacate ptr tine chiar sint cecetator stiintific in domeniul electrotehnicii. Specializarea oi fi spus sau nu, nu conteaza, ca titlul e valabil pe tot domeniul. Si am activat la acel nivel.
Din pacate ptr tine pot aborda domenii din toata electrotehnica.
Tu continua sa injuri si ti-o iei.
Sint dinainte de era asta, din era in care eforturile in munca erau mai mari. Nu erau calcuri de birou, ci numai din alea mici. bune si alea. faceai un proiect intr-o zi. Inainte de alea lua cam 1 saptamina un proiect.
Acum faci un nspe proiecte pe zi.

Tu mergi cu benzina ta, ca aia meriti.

bine mai, urechistule habarnist agitat, "te cred" , DAR AI " UITAT" sa rezolvi problema pe care ti-a propus-o spre rezolvare Rabdu_b10, RUSINICA, DL. "CERCETATOR", R U S I N I C A buey nastasemihail !

insa, nu cumva , intre doua pase energetica executate pe vreo aura sau al vreunui EXPERIMENT OBSERVATIONAL intreprins asupra vreunui fenomen paranormal ai ajuns si membru al ACADEMIEI .ROMANE si tu nu sti !?

hai, vezi ca te asteapta gasca de sarlatani ordinary la un simpozion cu tema: logica paraprostlogiei umane si aplicatiile pseudostiintifico-tehnologice ale acesteia in dezvoltarea unor proiecte umanitare digitizate de combatere parazitilor informationali inter-multiversuri.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2014, ora 14:37

ca un coprofag ce te afli, vad ca te pricepi la paraziti....brava X, mei !

Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2014, ora 17:31

De la: gabigabi2, la data 2014-10-09 14:37:21ca un coprofag ce te afli, vad ca te pricepi la paraziti....brava X, mei !

te-ai prins si tu Partoneto, ca nastase mihail concureaza cu tine la manancat rahat ?
ai grija sa nu te-ntreaca !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 9 Octombrie 2014, ora 17:59

De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-09 17:31:25
De la: gabigabi2, la data 2014-10-09 14:37:21ca un coprofag ce te afli, vad ca te pricepi la paraziti....brava X, mei !

te-ai prins si tu Partoneto, ca nastase mihail concureaza cu tine la manancat rahat ?

sa-ti spun ce-nseamna COPROFAG eu sau te uiti in DEX , ca sa intelegi ca esti seful flatulentelor, cacarezelor pe care le introduci in circuit : tu le faci , tu le inghiti ?

Fosta membra 9am.ro

349 mesaje
Postat pe: 10 Octombrie 2014, ora 08:08

De la: gabigabi2, la data 2014-10-09 17:59:19
De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-09 17:31:25

sa-ti spun ce-nseamna COPROFAG eu sau te uiti in DEX , ca sa intelegi ca esti seful flatulentelor, cacarezelor pe care le introduci in circuit : tu le faci , tu le inghiti ?

SIKTIR!
Aveai nesimtirea sa te mai si autovictimizezi ca esti insultata si injurata, demento scatofaga !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 21:49

De la: ___I___, la data 2014-10-07 20:22:03
De la: Musetel, la data 2014-10-07 20:20:06
De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-07 20:18:47
De la: Musetel, la data 2014-10-07 20:12:52
De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-07 20:11:37
De la: Musetel, la data 2014-10-07 20:01:46Hak'...'ila fiind ce?

...stiu: Pila?

si, nu-i o sursa de ?
de ce ?

...cea galvanica?

Energie?

rezervorul auto, ce contine ?

Combustibil, carburant, motorina, benzina....

aha !
si care dintre cele doua tipuri este un CC?

E ala de il maninci tu.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Octombrie 2014, ora 21:52

Andreea daca mai vrei sa spun care e cauza inclusiv a nevozitatii oamenilor, ce nu a mai fost in alte perioade.
ma refer la ce a dat comportamentul religios, mai ales la musulm, ce e remanent si acum si va fi inca.

Acel fenomen astral din 89......

Am rabdare sa rezolve astia cu aceste comentarii injurioase.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 17 Octombrie 2014, ora 20:42

Aha, Mihai!

Astept sa te citesc, cu acelasi interes ca si acum aproape trei ani!

Te citesc si iti raspund cand pot, dakodac? / d'accord.

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2014, ora 12:19

Stalpii destinului isi lasa amprentele in viata noastra. Ne nastem intr-o anumita zi si asta ramane nemodificat. Ziua nasterii noastre isi imprima amploarea asupra noastra a fiecaruia/fiecareia.

Va plac cifrele? Mie imi sunt tare dragi. Muncesc si le manipulez zilnic in orice domeniu. Dar voi?

Numerologia, stiinta cifrelor, este un domeniu care ma acapareaza de multa vreme. Stiati ca orice numar , indiferent din cate cifre ar fi compus, se reduce la o singura cifra cuprinsa intre 1 si 9?

De exemplu: Capuccine s-ar fi nascut pe data de 05.04.2015. Adunand toate cifrele din data sa de nastere, obtinem 5+4+2+1+5=17=8. Acesta este, numerologic vorbind, cifra destinului Capuccinei. Deja se pot regasi anumite caracteristici in viata Capuccinei, nu-i asa?

Daca aveti vreo curiozitate sa va descoperiti in amplitudinea si in complexitatea domniilor voastre, va invit sa tastati in motorul de cautare al computerului vostru Numerologie si/sau Cifra destinului. Succes in descoperire, doar timp sa aveti!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2014, ora 12:37

Transparento, te framanta aritmetica si incerci sa te joci cu ea?
Ia sa vad eu cum te joci tu cu "numerele" Transparento si cat de dotata/mobilata matematic esti, pai nu !?
Ghiceste-mi si mie graficul functiei: f(n)= f(n-x)+ f(n-y)+f(n-z) si mai vedem daca intr-adevar iti mai arde de gluma cu aritmetica, matematica, algebra, geometria, sau....

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2014, ora 20:49

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2014, ora 02:39

De la: Musetel, la data 2014-10-20 12:19:02Stalpii destinului isi lasa amprentele in viata noastra. Ne nastem intr-o anumita zi si asta ramane nemodificat. Ziua nasterii noastre isi imprima amploarea asupra noastra a fiecaruia/fiecareia.

Va plac cifrele? Mie imi sunt tare dragi. Muncesc si le manipulez zilnic in orice domeniu. Dar voi?

Numerologia, stiinta cifrelor, este un domeniu care ma acapareaza de multa vreme. Stiati ca orice numar , indiferent din cate cifre ar fi compus, se reduce la o singura cifra cuprinsa intre 1 si 9?

De exemplu: Capuccine s-ar fi nascut pe data de 05.04.2015. Adunand toate cifrele din data sa de nastere, obtinem 5+4+2+1+5=17=8. Acesta este, numerologic vorbind, cifra destinului Capuccinei. Deja se pot regasi anumite caracteristici in viata Capuccinei, nu-i asa?

Daca aveti vreo curiozitate sa va descoperiti in amplitudinea si in complexitatea domniilor voastre, va invit sa tastati in motorul de cautare al computerului vostru Numerologie si/sau Cifra destinului. Succes in descoperire, doar timp sa aveti!

matematicianul Rosculet, ce s-a ocupat o viata de analiza matematica, si preda la catedra de matematica a facultatii de electrotehnica Bucuresti, inca in anii 80, la virsta de 78-82 de ani, nu stiu exact cit avea cind am fost la clasa lui.
S-a ocupat prin 1976 de o teorie personala a numerelor. A avut o contributie importanta sau a creat o disciplina in matematica in domeniul numerologiei.
parca teoria numerelor se numea.
De fapt cam de atunci au aparut tot felul de calcule cu numere.
Acest matematician celebru, romin, a luat docentiatul pe aceasta teorie a numerelor, la virsta lui de 76 de ani. Nu se lauda, dar spunea ca atit s-a concentrat ca era sa o incurce.
Era un profesor f exigent si vesel in acelasi ca te facea sa inveti. Noi am invatat cu el analiza matematica necesara in electrotehnica.

Ti-am spus asta ca sa stii ca numerologia e o stiinta matematica.

Totul in jur vibreaza pe anumite frecvente ce pot fi transpuse in numerele prime in principal, si exista si fenomene de rezonanta ce tin tot de numerologie.

De fapt insasi cifrele sint....numerologie.

Cele 9 cifre primare au o corespondenta in ....ABSOLUT totul din jur.

Insa....noi traim in analogic nu in digital.

Aici e o enigma cu acest analogic al vietii. Ma refer la diferentele ce le stim intre cifre si finetea vietii.

De aceea cifrele astea nu ne definesc dar ne fac sa intelegem mai bine lumea.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2014, ora 02:45

De la: Musetel, la data 2014-10-17 20:42:56Aha, Mihai!

mai sus vezi ce am spus.
teoria numerelor nu stiu daca are o aplicabilitate practica ca si algebra sau analiza matematica dar e posibil din 1976-1978 cind a spus Rosculet de ea, sa fi facut aplicatii practice.
El o realizase cu 2-6 ani inainte de a ne preda npua.

Un docentiat poate dura f multi ani pina se finalizeaza. E mai greu ca docentiatul, fiindca presupune o munca real personala. Cum e aceasta teorie a numerelor in cazul lui.

Era un profesor eminent ca ne facuse sa invatam analiza matematica.

Acei profesori nu se dadeau in laturi sa te lase restantier sau repetent. Conta sa inveti.

Sint oameni ce au facut facultate sau a doua facult, chiar la 80 de ani. Asta in alta ordine de idei.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2014, ora 02:55

Cu astro, inca nu are un corespondent in niste studii care sa arate in ce consta acest fenomen.

Astro=astral

posibil energii chiar ale stelelor.
Dar planetele nu emit energie, si oricum nu ajunge la sute de milioane de km sa ne influenteze pe noi. Cam asa spune stiinta. Sau greseste stiinta, si chjiar influenteaza, prin energii pe care nu le cunoastem.
Energii ce se propaga prin alte dimensiuni decit cea in care sintem?

Inca nu ti-am spus de cel mai mare fenomen astrologic produs in dec 89, ce are si acum efecte. In mentalul oamenilor.
Influenta pe partea religioasa.
Se produce la cam 670 de ani.
Si un altul la cam 180 de ani. Ambele au fost in aceeasi perioada.
De aceea au luat-o toti razna atunci.
Si inca a fost bine in Rominia, fata de ce a fost la altii si....urmeaza.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2014, ora 08:04

cum Dumnezeu poti sa spui c-a fost bine in Romania, fata de altii, cind aici au murit 1100 de oameni si raniti, puzderie ? CUM poti face o asemenea apreciere, mai ales ca mersul natural al evenimentelor a fost deturnat printr-o lovitura de palat si ceea ce traim noi azi - un zbucium ce tine de 25 ani - e rezultatul direct si concret al momentului de atunci ? crede-ma ca nu te inteleg!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2014, ora 11:06

Mihai, bine ai revenit!

Taman in perioada cercetarii aprofundate a profesorului mentionat de tine, am venit eu in lumea asta! Sunt copilul Soarelui si al cifrei 7, cifra magica!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2014, ora 11:07

Of, de va mai certati, viu la Bucuresti si va hipnotizez sa fiti mai calmi!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2014, ora 11:11

Suntem la masa Stalpilor Destinului, topic dedicat Gabrielei! Toti sunteti bineveniti atata timp cat nu va certati! Cum intrezaresc o scapare, o deraiere de la aceasta regula, cum dau cu sabia mea, da?

Fiecare an are bune si rele. In fiecare an se petrec tot felul de evenimente, astfel se mentine balanta dreapta! Cand un copilas se naste, un om moare. Cand unul rade, altul plange. Cand unul doarme, altul alearga. Samd. Sunt legile existentei, ale completarii si ale unitatii.

Energiile aplaneaza si suntem tot afectati de ele. Dar mereu avem ca atuu liberul arbitru! Suntem capabili sa selectam si sa filtram!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2014, ora 11:16

Mihai, Gabriela, mereu am fost o optimista si o luptatoare! Nu ma voi schimba acum si nici cat 'oi trai!

Binele are mereu ultima replica, ultimul cuvant! Doar asa ramane invingator!

Exista padure fara uscaciuni? Negativ! Si cu toate aceste componente, padurea ne da oxigen, adapost, hrana samd! Invinge sau nu binele? Io zic ca da, mereu!

No si acum va las cuminti si calmi! Sa ne citim cu bine dragilor! O zi minunata si numai unde pozitive! Va tzuc cu drag!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2014, ora 11:19

PS.... Mihai... Nu sunt NERECUNOSCATOARE! Focul din mine, energia, viata, ma determina sa ambitionez roata carutei care da semne ca ar vrea sa cedeze! Cum altfel sa tin caruta pe drumul cel drept al perfectiunii? Te tzuc cu drag! Perfectionam mereu alaturi!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2014, ora 14:49

De la: Musetel, la data 2014-10-23 11:19:23PS.... Mihai... Nu sunt NERECUNOSCATOARE! Focul din mine, energia, viata, ma determina sa ambitionez roata carutei care da semne ca ar vrea sa cedeze! Cum altfel sa tin caruta pe drumul cel drept al perfectiunii? Te tzuc cu drag! Perfectionam mereu alaturi!

eu as fi zis altfel : pe drumul cel drept al DEVENIRII ....perfectiunea nu o are decit Dumnezeu....noi, tindem sa ne indumnezeim si sa intram in urmatorul " cerc" al devenirii ....eeehhh, dar drumul ala, nu-i o sosea de lux cu 4 benzi....e doar o carare pe care o strabati prin propria stradanie si din care nu -i bine sa te abati !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2014, ora 14:58

De la: gabigabi2, la data 2014-10-23 08:04:25 cum Dumnezeu poti sa spui c-a fost bine in Romania, fata de altii, cind aici au murit 1100 de oameni si raniti, puzderie ? CUM poti face o asemenea apreciere, mai ales ca mersul natural al evenimentelor a fost deturnat printr-o lovitura de palat si ceea ce traim noi azi - un zbucium ce tine de 25 ani - e rezultatul direct si concret al momentului de atunci ? crede-ma ca nu te inteleg!

ai avut razboi si razboi civil?
la asta ma refer.
Si oricum celor ce spuneti ca nu va e bine, va e mai bine decit celor ce spun ca le e bine.
Ce ai fi vrut? Sa fie ca in Yogoslavia, sau acum in Ucraina, sau ca in Siria, Irak, Afgh, tari pretene in alte ere, sau in curind in marele picior de lut?
Zi mersi cum e si nu il infuria pe al de sus, ca se gainata pe noi.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2014, ora 14:59

De la: Musetel, la data 2014-10-23 11:19:23PS.... Mihai... Nu sunt NERECUNOSCATOARE! Focul din mine, energia, viata, ma determina sa ambitionez roata carutei care da semne ca ar vrea sa cedeze! Cum altfel sa tin caruta pe drumul cel drept al perfectiunii? Te tzuc cu drag! Perfectionam mereu alaturi!

Cine ti-a spus ca esti nerecunoscatoare? Al naibii

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2014, ora 15:01

sau razboiul fara sfirsit din Cecenia, sau la fel fara sfirsit din Turcia cu kurzii.
Doar exemple de "bine" de la altii.

Sau excesul de reguli de la altii din vest.
Am deja exemple de pe net.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2014, ora 15:11

De la: nastasemihail, la data 2014-10-23 14:58:26
De la: gabigabi2, la data 2014-10-23 08:04:25 cum Dumnezeu poti sa spui c-a fost bine in Romania, fata de altii, cind aici au murit 1100 de oameni si raniti, puzderie ? CUM poti face o asemenea apreciere, mai ales ca mersul natural al evenimentelor a fost deturnat printr-o lovitura de palat si ceea ce traim noi azi - un zbucium ce tine de 25 ani - e rezultatul direct si concret al momentului de atunci ? crede-ma ca nu te inteleg!

la asta ma refer.
Si oricum celor ce spuneti ca nu va e bine, va e mai bine decit celor ce spun ca le e bine.
Ce ai fi vrut? Sa fie ca in Yogoslavia, sau acum in Ucraina, sau ca in Siria, Irak, Afgh, tari pretene in alte ere, sau in curind in marele picior de lut?

ai spus ca a fost mai bine la noi decit la altii si NU A FOST , Mihaile !
Nicaieri nu s-a Murit in acele zile si nu a existat un Tg. Mures si Nu a existat un maraton in Pta Universitatii si Nu au venit Minerii peste populatia civila a Bucurestiului ca s-o zvinte-n bataie !

vorbim despre lucruri diferinte, in momente diferite !

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2014, ora 10:17

De la: nastasemihail, la data 2014-10-23 02:45:41

mai sus vezi ce am spus.
teoria numerelor nu stiu daca are o aplicabilitate practica ca si algebra sau analiza matematica dar e posibil din 1976-1978 cind a spus Rosculet de ea, sa fi facut aplicatii practice.

Un docentiat poate dura f multi ani pina se finalizeaza. E mai greu ca docentiatul, fiindca presupune o munca real personala. Cum e aceasta teorie a numerelor in cazul lui.

Acei profesori nu se dadeau in laturi sa te lase restantier sau repetent. Conta sa inveti.

Sint oameni ce au facut facultate sau a doua facult, chiar la 80 de ani. Asta in alta ordine de idei.

oio! :

"teoria numerelor nu stiu daca are o aplicabilitate practica ca si algebra sau analiza matematica dar e posibil din 1976-1978 cind a spus Rosculet de ea"

oioioi !

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 24 Octombrie 2014, ora 10:25

De la: nastasemihail, la data 2014-10-23 02:55:57Cu astro, inca nu are un corespondent in niste studii care sa arate in ce consta acest fenomen.

Astro=astral

posibil energii chiar ale stelelor.
Dar planetele nu emit energie, si oricum nu ajunge la sute de milioane de km sa ne influenteze pe noi. Cam asa spune stiinta. Sau greseste stiinta, si chjiar influenteaza, prin energii pe care nu le cunoastem.
Energii ce se propaga prin alte dimensiuni decit cea in care sintem?

Inca nu ti-am spus de cel mai mare fenomen astrologic produs in dec 89, ce are si acum efecte. In mentalul oamenilor.
Influenta pe partea religioasa.
Se produce la cam 670 de ani.
Si un altul la cam 180 de ani.
Ambele au fost in aceeasi periods.
De aceea au luat-o toti razna atunci.
Si inca a fost bine in Rominia, fata de ce a fost la altii si....urmeaza.

oio !

"Dar planetele nu emit energie" oioioi !

"Inca nu ti-am spus de cel mai mare fenomen astrologic produs in dec 89, ce are si acum efecte. In mentalul oamenilor." oioioioi !

"Se produce la cam 670 de ani.
Si un altul la cam 180 de ani.
Ambele au fost in aceeasi periods

De aceea au luat-o toti razna atunci." oioioioi !

Mishule, zau ma, astrOlogule mintal !? oioioioi !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2014, ora 01:20

De la: gabigabi2, la data 2014-10-23 15:11:24
De la: nastasemihail, la data 2014-10-23 14:58:26

la asta ma refer.

ai spus ca a fost mai bine la noi decit la altii si NU A FOST , Mihaile !
Nicaieri nu s-a Murit in acele zile si nu a existat un Tg. Mures si Nu a existat un maraton in Pta Universitatii si Nu au venit Minerii peste populatia civila a Bucurestiului ca s-o zvinte-n bataie !

vorbim despre lucruri diferinte, in momente diferite !

Ma inteleg cu tine precum cu ursu....
Am spus ca dupa, nu atunci in acel moment cind era sa disparem.
Ma inteleg mai bine cu un bebelus.

Ce a fost in Yugo, in tarile caucaziene, ne era pregatit si noua, dar daca cedam in acele zile.
Ce dracu e asa greu sa intelegi.
O tot dai cu ce ai vrea tu sa fie.
Vrei sa traiesti ca in vest? Du-te acolo. Eu cam stiu cum e.
Am aflat cum e cu netul in Germania....teroare.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2014, ora 01:23

De la: oio_Haakon_oio, la data 2014-10-24 10:17:35
De la: nastasemihail, la data 2014-10-23 02:45:41

mai sus vezi ce am spus.

oio! :

"teoria numerelor nu stiu daca are o aplicabilitate practica ca si algebra sau analiza matematica dar e posibil din 1976-1978 cind a spus Rosculet de ea"

oioioi !

Uite cine se crede desteptu desteptilor,
Un individ care nu spune nimic si ia in bataie de joc tot ce spun altii.
hakon cel ce crede ca stie tot si habar nu are de nimic.
Face pe desteptu si la fiecare comentariu nu spune nimic.

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Stalpii destinului - Topic dedicat doamnei Gabriela
Mergi la: