Info
x
Stalpii destinului - topic dedicat doamnei gabriela
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Octombrie 2014, ora 23:35
De la: ___HAAKON__, la data 2014-09-23 18:20:49trollule, ineteaza ba' CERCETATORULE ELECTROTEHNIST cu popularizarea ineptiilor care iti zac in acea tigva vacuumata ! Adica vrei sa spui ca capricornii nu sint oameni cumsecade? Ca asta am spus. Ptr continuarea discutiilor in acelasi stil in care jignesti oamenii vei avea iar raport pe smalt. Te-ai obisnuit, deja esti baiat mare. Urmeaza sa-ti pierzi la ce tii mai mult. Asta fiindca continui sa ma ataci fara motiv, din cauza urii tale maligne. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 10:22
Buna dimineata tuturor! Bine v-am regasit! Pariez pe luciditate si invoc pozitivismul, calmul, rabdarea si judecata proprie pentru a ocupa locurile la acesta masa rotunda, dragi cavaleri, stimate doamne!
Intentia mea era sa dispar din acest spatiu virtual. Adevarul este ca nu pot sa va las balta, nu e in ''aluatul'' meu genetic, sorry! Iubesc comunicarea si traiesc comunicand, vorba unui prieten drag, de fapt vorba a mai multor prieteni dragi care ma sustin de cativa ani si in spatiul virtual. Sunt un copil al lui Dumnezeu, functionez la capacitate maxima daca am soare! Nu impingeti nici voi coarda pana risca sa se rupa, va rog! Sunt capabila sa ma lupt cu oricare dintre voi , v-am demonstrat-o nu o singura data! Insa consider ca ar fi o lupta inutila, dragilor, dragelor, pe care prefer sa o evit. Nu din cauza ca nu as iesi invingatoare, ci pur si simplu ca am epuiza energia vitala toti care ne-am implica in eventuala cearta, plangeri la nivel jurisdictional samd. (Nu mi-am propus de dimineata sa demonstrez ca nu exista vampirism de niciun fel, asta e realitatea, nu e de datoria mea sa va explic nimic din ceea ce este sau nu este! Cree in Dumnezeu si in puterea sa si imi este suficient sa raman eu asa cum el a permis sa fiu!) Fiecare este liber sa se exprime. Exprimati-va! Dar asumati gandind in prealabil ceea ce veti spune, scrie, etc. Imi cer inca odata scuze daca exista persoane pe care sa le fi lezat in oarecare masura in cei aproape 3 (trei) ani de cand activez cu voi si prin ceafa voastra si prin fata direct, mea culpa, nu se va mai repeta! Voi citi de acum in colo doar ceea ce imi este adresat si voi ignora orice tentativa a tertilor sau a directilor interlocutori de a ma ataca pe orice cale! Iubesc comunicarea si sunt un lider in tot ceea ce fac! Imi declin orice responsabilitate ca terte persoane sau interlocutori directi inteleg altceva decat exprim eu! Strang mana camaradeste tuturor celor care percep corect intentiile mele si il rog pe bunul Dumnezeu sa opreasca orice tentativa venita din partea oricarei fiinte umane de a isca cearta! Bun, sa ne intoarcem la oile noastre, atat cele albe, cat si cele negre. Era un banc... Nu sunt experta in a reda bancuri, mereu am preferat sa fiu originala, uram sa redau ceva doar de dragul de a demonstra ca am memorie! Dadeam mereu mai mult interes ideilor proprii si continui sa apreciez tot ce este original, puternic , impunator si totodata pozitiv, ceea ce ne avanseaza in lumea asta. Invit la aceasta masa de discutii doar pe cei ce au ceva folositor de spus. Restul sunt rugati sa isi vada de propriul lor drum, nu merita sa riste sa ramana ignorati ridiculizandu-se si umilindu-se in cel mai josnic mod. Liberul arbitru ramane la masa, de asemenea libertatea de exrpimare lucida! Ziua sa va fie senina, saptamana sa va fie benefica, luna sa va fie plina de unde pozitive si anul sa va aduca tot ce va doriti! Ah, sa nu uit! Vazusem colegi de forum interesati de spirite malefice si/sau de ocultism, invocari de spirite in n luat de cate k(à propos, n luat de cate k este din algebra, matrice, alea alea, se digera greu de catre persoanele non-autorizate,sa ne intelegem! ). Astrele nu au numic de a face nici cu speculatiile vampiristice si nici cu invocarea lu' X in formula de coada da varcolac per peste barat, crud ori fript, peut import, astrele raman stelele.Pentru ca intrevazusem week-end-ul trecut ca Sir Hakon lansase o eventuala discutie, despre paradoxul Fermi-Hart, si nu am chef si poate nici destul timp sa caut, nu ca nu as putea , insa nu vreau sa neglijez soarele care tocmai se iteste de trei zile si responsabilitatile mele zilnice in domeniile in care ma implic(oh, nu e doar unul!!! ), v-as ruga ori sa scoateti acel topic in fata ochilor mei rimelati (se multumeste anticipat ), ori sa discutam aciciuca despre PARADOXUL FERMI-HART. De ce aici? Am o scuza plauzibila pe care o las la vedere in seif, codul il cunosc doar cei mai buni : Pamantul este o stea, asa-i? O stea care are METAL, ceea ce nu toate stelele isi permit sa detina. Suntem unici, nu va dai seama de oportunitatea noastra de a exista ca VIATA, asa cum suntem, suntem cei mai buni, este? Va astept la povesti, cu drag si acelasi interes de a cunoaste, de a comunica, de a lasa un semn ca existam si ne bucuram de fiecare clipa a vietii noastre unice! Cu drag si cu respect, Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Fosta membra 9am.ro 349 mesaje Membru din: 18/09/2014 |
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 10:39
Transparento, n-ai voie, este immoral si illegal sa exprimi minciuni !
Politia stiintifica isi face treaba, taxeaza, aresteaza, instrumenteaza , administreaza probele incriminante si trimite in fata instantei pe MINCINOSII cu minciunile lor cu tot, sa stii ! Deci... daca vrei sa-ti primesti portia de tavaleala ca urmare a minciunilor pe care le vehiculezi, poftiti v rog, munciuneste-ma si sa vezi /simti ce papara psihocontodenta iti vei lua ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 10:49
De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-07 10:39:05Transparento, n-ai voie, este immoral si illegal sa exprimi minciuni ! I'll beg your pardon, Sire? In ce schema launtrica ma incurcai, ca m-a vrajit soarele in schema nord-nord-vestica a cupolei stelare interstelare aglomerat de circulabila dar nesuficient de penetrabila din punct de vedere uman? Pe bune, unde mintii io, ca acu' madau in tine de nu te mai tine nici eteru' polistelar di fel , no!!! Pentru politia stiintifica nu am luat inca cetatenia, no. Da'... pe cine vrei sa trimitem in instanta, am portile deshise. Pot a va cere, MyLord, una portie din minciunile pe care maria mea, Dafinutza transparenta in Musetel imaculat de pur, o kkrisii? No hai ca ma retii, no, si am trebi, no.....Ala prochaine, pa pa!
Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 11:05
De la: Musetel, la data 2014-10-07 10:49:41De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-07 10:39:05Transparento, n-ai voie, este immoral si illegal sa exprimi minciuni ! Transparento, cumpara-ti o carte de colorat ptr. adulti si incearca o terapie coloristico-imagistica ! In unee cazuri/situatiii, poate avea efecte de un succes neimaginabil, nebun chiar!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 11:15
De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-07 11:05:15De la: Musetel, la data 2014-10-07 10:49:41De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-07 10:39:05Transparento, n-ai voie, este immoral si illegal sa exprimi minciuni ! Te-as surprinde, Sire, in decorare! Detin o paleta intreaga de culori doar pentrumine! Crezi ca as putea folosi rozul? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 11:17
By the way, Mylord... cumiti imaginezi dumneata rozul?
Vreau oideea inovator de originala, nu accept copii si paste in a etala raspunsurile!
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 15:15
De la: Musetel, la data 2014-10-07 10:22:16Buna dimineata tuturor! Bine v-am regasit! Pariez pe luciditate si invoc pozitivismul, calmul, rabdarea si judecata proprie pentru a ocupa locurile la acesta masa rotunda, dragi cavaleri, stimate doamne! E EVIDENT CINE ISCA CEARTA PE FORUM. ACEST INDIVID HAKON, LA ORICE POSTARE CE NU IL PRIVESTE PEL, COMENTARII NORMALE, RESPECTIVUL INJURA. PRACTIC NU SE MAI POATE SPUNE NIMIC PE FORUM DE ASTA. TE-AM INTREBAT DACA VREI ACEA INFORMATIE PE ACEST TOPIC. NU MI-AI RASPUNS. DACA SINT INJURAT IL RECLAM SAU IL INJUR SI EU. TU ALEGI PE TOPICUL TAU, DACA IL ACCEPTI. VEZI CA TE FACE SI PE TINE MINCINOASA. EL CARE MINTE INCONTINUU. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 15:28
De la: Musetel, la data 2014-10-07 10:22:16Buna dimineata tuturor! Bine v-am regasit! Pariez pe luciditate si invoc pozitivismul, calmul, rabdarea si judecata proprie pentru a ocupa locurile la acesta masa rotunda, dragi cavaleri, stimate doamne! Am luat aceasta fraza a ta....PAMINTUL ESTE O STEA. E o planeta acum. Poate o fi miezul a ceva incins in trecut, dar nu e nici o dovada ca ar fost stea. E interesant ce spui, ca e o stea.
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 18:59
De la: nastasemihail, la data 2014-10-07 15:15:04De la: Musetel, la data 2014-10-07 10:22:16Buna dimineata tuturor! Bine v-am regasit! Pariez pe luciditate si invoc pozitivismul, calmul, rabdarea si judecata proprie pentru a ocupa locurile la acesta masa rotunda, dragi cavaleri, stimate doamne! No, ca nici cu tine nu ma tem ca raman necertata, serios! De vreau sa ma cert, zau asa, intru pe 9 am si de nu se ia Black de mine, poate am sansa sa ma fac zarita de Hakon, ca poate Gabi face si ea un barbut pe la bloc si tu, Mihai, dai sah mat vreunei regine prin sector. Ce sa va zic?Nu vad diferenta! toti sunteti razboinici! Fara sa ma exclud, dea mey! NU MA EXCLUD! Atata va trebe sa ma infuriati ca va iau curentu' electric! Vreau informatii, vreau, Mihai! Si mai vreau sa fitioameni maturi, nu copii mimozati!
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 19:02
Hak'... un pas inainte, te rog!
In ce context ai feshti stalpii (fie si ai destinului, dar nu obligé) in roz?
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 19:04
De la: Musetel, la data 2014-10-07 19:02:00 Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 19:07
De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-07 19:04:58De la: Musetel, la data 2014-10-07 19:02:00Hak'... un pas inainte, te rog! ALB si Negru, Transparento, in rest sunt frecvente spectrale derizorii, kitsch-uri, cacioreli ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 19:11
De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-07 19:04:58De la: Musetel, la data 2014-10-07 19:02:00Hak'... un pas inainte, te rog! Bine, bine, da' in verde? .... imi iubesc parutzul meu drept, nu as face apel la moatze, nah! De ce vrei tu musai sa mi-o dai pe coaja, nu pricep.... Daca ma garez cu spatele inspre bordura imi ramane vizibilitate mai buna si nu risc sa imi sucesc grumazu'....
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 19:15
De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-07 19:07:51De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-07 19:04:58De la: Musetel, la data 2014-10-07 19:02:00Hak'... un pas inainte, te rog! De aia ma invocai cu paleta, bre? Stiai ca poti conta pe mine, ai? Ho key! La stalpii tai alb si negru, io poci alege mobilierul in contrast. De exemplu, pe peretele din dreapta stalpului unu' pe care tu il decizi negru, io i-oi pune un fotoliu alb..... Ce frumos poate traspare atat fotoliul cat si negreala peretului, nu-i asa? Io as introduce si niscaie roshu'...da'..... gusturile nu se discuta, stiu!
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 19:16
De la: Musetel, la data 2014-10-07 19:11:29De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-07 19:04:58De la: Musetel, la data 2014-10-07 19:02:00Hak'... un pas inainte, te rog! In verdeeee? Daca o sa intalnesti vreo cireada pe strada, o sa te manance VACA !
|
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 19:18
Mdea.... that's all folk!
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 19:21
De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-07 19:16:57De la: Musetel, la data 2014-10-07 19:11:29De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-07 19:04:58De la: Musetel, la data 2014-10-07 19:02:00Hak'... un pas inainte, te rog! In loc sa te bucuri ca iti lasam alternativa rozului... Ca sa derutez vaca si sa ii dejoc planurile de a ma hali, o sa combin verdele cu maro, nah! ...saucu albul din varianta ta de alb si negru!
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 19:23
Ramane sa combin rozul meu cu negrul tau, Hak'....
STALP! Au, nu-l vazui din cauza cetii dense, 'utu-i !
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 19:25
OBJECTION! Cand suflai io a paguba, ha? Minutu' si ora dupa ce ai precizat cu minutiozitate locul si toate persoanele implicate, te rog! Ai kkarisit citatul si nu il pot repara! Trei replici ai dreptul sa taci! Altfel nu te iert! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 19:33
Transparento, gareaz-o mai cu talent si repede ca ramai fara CC-uri in rezervor!
|
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 19:39
De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-07 19:33:56Transparento, gareaz-o mai cu talent si repede ca ramai fara CC-uri in rezervor! Si daca am una electrica, ce? Ma tractezi de raman fara CC? Doar pana la primulpunct de alimentare, apoi telas de paza si ma duc cu masina ta! M-am scos io!
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 19:43
Hak'...ai vazut ce facu minteoshu' ala de roman fara permis de conducere pentru camioane in Grecia?
S-a rezolvat pe viata cu inchisoare! La fel poate si coordonatorul de lucrari responsabil de modificarile/lucrarile de pe autoruta si de semnalizarea lucrarilor! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 19:46
De la: Musetel, la data 2014-10-07 19:39:08De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-07 19:33:56Transparento, gareaz-o mai cu talent si repede ca ramai fara CC-uri in rezervor! Cod-hul rutier nu-mi permite sa tractez jucarele electrice ! insa, acel CC este in rezervorul de carburanti, nu prin vreun recipient polymeric.
|
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 19:50
De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-07 19:46:16De la: Musetel, la data 2014-10-07 19:39:08De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-07 19:33:56Transparento, gareaz-o mai cu talent si repede ca ramai fara CC-uri in rezervor! Combustibil, carburant, asa il interpretai si io... Nu e jucarie o masinuta electrica! Dar no, nici 2000 km nu as face cu ea, e drept. Deci pot ramane linistita in pana cu jipanu', contez pe tine? ...e musai diesel, ca ashe vreu io! In codul meu rutier nu apare ca infractiune tractarea unei masini electrice.... Nu 'om fi invatat amandoi acelasi cod rutier, asa-i? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 19:51
De la: Musetel, la data 2014-10-07 19:43:23Hak'...ai vazut ce facu minteoshu' ala de roman fara permis de conducere pentru camioane in Grecia?
|
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 19:54
De la: Musetel, la data 2014-10-07 19:50:57De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-07 19:46:16De la: Musetel, la data 2014-10-07 19:39:08De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-07 19:33:56Transparento, gareaz-o mai cu talent si repede ca ramai fara CC-uri in rezervor! a-a ! carburantii-s carburanti, sursa-i sursa ! deci, nu sti ce inseana sa ai CC-uri in rezervor, da ? hapai, cui i-o fo' 'ila de tine si ti-o eliberat 'cel permis de shofleatza!? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 19:58
De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-07 19:51:18De la: Musetel, la data 2014-10-07 19:43:23Hak'...ai vazut ce facu minteoshu' ala de roman fara permis de conducere pentru camioane in Grecia? Sa nu imi spui ca nu erai la curent? Am crezut ca ai urmarit stirile peprograme romanestiin ultimele doua zile. Un roman care nu avea permisul pt camioane, avea trecut doar codul rutier, cu licenta expirata in plus, a accidentat vreo 40 de masini oprite in trafic pe o autoruta in Grecia. Soferul (nepracticant) a zis ca a avut probleme de franare in panta. autoruta era in lucrari si se pare ca nu erau semnalizate conform. Tirul s-a izbit de masinile oprite si a facut vreo 5 morti si vreo alte 35 de victime. Pana si pompierii si cei de la fata locului au fost socati de pagubele generate. Apoi tirul a luat foc si romanul a fost gasit pe camp. Bineinteles ca unele surse sustin ca ar fi vrut sa fuga. alte surse sustin ca ar fi fost gasit inconstient. Adevarul o fi pe la mijloc, comme d'hab'! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 20:00
De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-07 19:54:48De la: Musetel, la data 2014-10-07 19:50:57De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-07 19:46:16De la: Musetel, la data 2014-10-07 19:39:08De la: ___HAAKON__, la data 2014-10-07 19:33:56Transparento, gareaz-o mai cu talent si repede ca ramai fara CC-uri in rezervor! O fi avand alta abreviatie in franceza?!
|
|
Postat pe: 7 Octombrie 2014, ora 20:01
Hak'...'ila fiind ce?
...stiu: Pila?
|
|
|
|

Dadeam mereu mai mult interes ideilor proprii si continui sa apreciez tot ce este original, puternic , impunator si totodata pozitiv, ceea ce ne avanseaza in lumea asta.
). Astrele nu au numic de a face nici cu speculatiile vampiristice si nici cu invocarea lu' X in formula de coada da varcolac per peste barat, crud ori fript, peut import, astrele raman stelele.
), v-as ruga ori sa scoateti acel topic in fata ochilor mei rimelati (se multumeste anticipat
), ori sa discutam aciciuca despre PARADOXUL FERMI-HART. De ce aici? Am o scuza plauzibila pe care o las la vedere in seif, codul il cunosc doar cei mai buni
: Pamantul este o stea, asa-i? O stea care are METAL, ceea ce nu toate stelele isi permit sa detina. Suntem unici, nu va dai seama de oportunitatea noastra de a exista ca VIATA, asa cum suntem, suntem cei mai buni, este?