Info
x
Stalpii destinului - topic dedicat doamnei gabriela
|
Fosta membra 9am.ro 1909 mesaje Membru din: 11/05/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 August 2014, ora 13:39
De la: 9am_750, la data 2014-08-29 13:24:12nu am venit cu nici un plan distructiv,,destin noroc si intamplare nu a existat niciodata Demonstreaza, te rog! Raporteaza abuz de limbaj
Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum !
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Fosta membra 9am.ro 309 mesaje Membru din: 6/07/2014 |
Postat pe: 29 August 2014, ora 13:41
De la: PaulaZ, la data 2014-08-29 12:48:05De la: haak0n, la data 2014-08-29 12:44:59De la: PaulaZ, la data 2014-08-29 12:03:31De la: haak0n, la data 2014-08-29 10:58:53De la: haak0n, la data 2014-08-28 13:24:33De la: PaulaZ, la data 2014-08-28 13:19:10De la: haak0n, la data 2014-08-28 13:01:41De la: haak0n, la data 2014-08-27 14:24:42De la: gabigabi2, la data 2014-08-27 13:50:07Hakoane : chiar nu vrei sa mai dai drumul la haturi, sa te relaxezi si sa-mi spui Anul, Luna si ora nasterii ? iaca, asa , ptr. o mica analiza ce ti-ar putea deschide noi orizonturi de cunoastere de sine ! hai sa ne distram putin ! ce zici, nu meriti si tu un pic de atentie ? "Eroarea exaecrabil-impardonabila ai comis-o tu, Praslea cel Voinic in tasta, cand ai zis ca 378 432x10 la puterea a 9-aar fi secundele-ti! Deci, convertind in ani, secundele-ti pretioase iti sunt numarate nu mai mult nici mai putin de 12 000 de ani! Punct!" _____________________________________ Deci tu ai.......11 983 584,13 ani!!!! --------------------------------------------------------------- prin urmare, iata raspunsul la "eroarea" care esti: o bata transparenta ignoranta,insolenta si chiorpeaca pe deasupra,Coacervato !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 August 2014, ora 13:44
De la: PaulaZ, la data 2014-08-29 13:39:25De la: 9am_750, la data 2014-08-29 13:24:12nu am venit cu nici un plan distructiv,,destin noroc si intamplare nu a existat niciodata Raporteaza abuz de limbaj
Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
|
|
Postat pe: 29 August 2014, ora 13:46
Hak', te-o cam ratat Soarele, sa nu mai zic de irosirea timpului tau pretios! Pleaca, pleaca....Bye!
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
9am_750 3755 mesaje Membru din: 3/09/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 August 2014, ora 14:38
ti o demonstreaza dumnezeu nu eu,,,nu se misca fir de par fara voia mea,,iar faptele noastre si ale predecesorilor nostri dicteaza
|
Postat pe: 29 August 2014, ora 15:29
De la: 9am_750, la data 2014-08-29 14:38:56ti-o demonstreaza dumnezeu nu eu,,,nu se misca fir de par fara voia mea,,iar faptele noastre si ale predecesorilor nostri dicteaza Nu se misca nimic fara voia lui Dumnezeu, nu a ta, Géo! Dicteaza constiinta omului, care este vocea lui Dumnezeu, Géo! ''De unde ai tu biblia?'', Géo...
|
|
Postat pe: 29 August 2014, ora 15:31
De la: haak0n, la data 2014-08-29 13:52:59 Ridicola, absurda, penibila, infantila si tzicnita mai esti , Transparento ! Esti tu (per)turbat de propria-ti bârna, ficior!
|
|
Postat pe: 29 August 2014, ora 15:33
Daca nu aveti nimic de aportat acestui topic, va absolv de orice prezenta.
Cine ramane, sa fie scurt si la obiect! Nu se admit jumatatile de masura si nici chibitzii! Se multumeste! Casa isi rezerva dreptul de selecta clientela!
|
|
|
|
|
Postat pe: 29 August 2014, ora 15:37
De la: PaulaZ, la data 2014-08-28 20:02:37Stiti ce zi era cand v-ati nascut? Luni sau Duminica? Gasiti dezvoltarea disecata de mine pe zile pe pagina precedenta!
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 August 2014, ora 00:43
De la: PaulaZ, la data 2014-08-29 11:54:45De la: nastasemihail, la data 2014-08-28 23:11:26De la: PaulaZ, la data 2014-08-28 17:51:24De asemenea Mihai.... este pasionat de astrologie, ma critica deoarece am deschis io acest topic, ca si cum io nu as putea avea aceeasi pasiune cu el. Bun, avem aceeasi pasiune, poi hai sa vedem ce stii tu, cu ce stiu eu si cu ce stie Gabi, haideti sa incropim pe un teren construibil. Iar nu ai inteles, nu m-am eschivat, dar subiectul il stiu atit de bine, am studiat pe viu zodiile oe oameni, in discutii, incit ma enervez daca as fi contrazis ce stiu pe viu. Ii intrebam anul si luna, si mi-am facut o imagine despre zodii pe viu, pe oameni, stiind caracteristicile dinainte. Deci stiu f mult, dar nu chiar tot ca astrologii. Sint cozi ce ma enerveaza la culme, ma ingina in discutii, si e posibil sa ma dea afara daca le raspund in acelasi stil. Deci stiu mai mult despre zodii decit media. Si omenirea nu mai e setata pe horoscop, practic de la ww2, din cauza depasirii determinismului astral. E fenomenul de iesire de sub vremuri, de care am mai spus chiar pe forum. Si iesirea de sub influenta personalitatilor. Acea asa zisa....MOARTE A ZEILOR....produsa de 2 ani incoace. Nici un om nu se aseamana perfect cu altul. Nici macar gemenii, ceea ce arata ca un om e mult mai mult decit o influenta astrala. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 30 August 2014, ora 00:46
De la: PaulaZ, la data 2014-08-28 20:06:40Zilele saptamanii sunt numite in functie de Soare , de Luna si de planete. Dar stii de unde sint doar 7 zile, si nu altfel? O sa-ti dau un indiciu, nu are legatura cu astrologia. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 30 August 2014, ora 00:48
De la: PaulaZ, la data 2014-08-29 12:45:17Persoanele nascute intr-o zi de Joi sunt considerate foarte norocoase , iar norocul le este umbra pe tot parcursul vietii. aceasta este amprenta imensului Jupiter.
|
|
Postat pe: 30 August 2014, ora 00:51
De la: 9am_750, la data 2014-08-29 13:08:09nu exista destin intamplare sau noroc,,niciodata nu a existat asa cva Destin si intimplare nu exista. Insa norocul tine de cum ti-l faci si/sau si de cei din jur. Vezi ca atunci cind pui ca nu exista destin, si nici noroc, se bat cap in cap. Destinul apare ca venind din urma, consecinta a ceea ce ai facut si nu esti in actiune. Cind esti in actiune destinul ti-l modifici incontinuu, deci este anihilat ce vine din urma. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 30 August 2014, ora 00:53
De la: PaulaZ, la data 2014-08-29 13:16:16De la: 9am_750, la data 2014-08-29 13:08:09nu exista destin intamplare sau noroc,,niciodata nu a existat asa ceva Deschiderea cerurilor se produce la evenimente sociale f mari. La noi a fost la revolutie. Posibil si la persoane cind sint evenimente ptr ele f mari. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 30 August 2014, ora 13:37
Diiiiieeeea ?
Mai sa fie! Cum se deschid cerurile, buey xerxetatorule, sunt dotate cu balamae pe stanga sau e dreapta, culiseaza pe vreo glisiera intergalactica sa pe vreuna intermultivers? Contacteaza urgent un psihiatru deoarece nu iti pot predictiona un viitor imediat in care sa fii intr-o stare normala dpdv neuropsihic. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 August 2014, ora 14:56
e bune rau panseurile astea...vad ca toata lumea-i ba sobolan, ba maimuta, ba crocodil, ba dinozaur sau alte animale...buey da' voi ati uitat sa fiti ceea ce sunteti...adica oameni...d'aia si va meritati fiecare soarta pt. ca dati prea multa importanta tuturor pseudosavantilor si pseudostiintelor...
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2014, ora 14:00
Asta e topicul.
Vroiam sa spun ceva ce s-a produs dpdv astral, si are urmari f mari. Totusi oamenii au redus f mult din urmarile negative ale acelui eveniment. Calea pe care se merge la nivel mondiala e buna. Dar parca nu as spune, din cauza trolilor. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2014, ora 16:47
De la: haak0n, la data 2014-08-30 13:37:20Diiiiieeeea ? ia uite ce spune asta pe topicul tau. Sa-i tot spui informatii lu asta si celor ca el. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2014, ora 16:48
De la: Fl_Orion999, la data 2014-08-30 14:56:08e bune rau panseurile astea...vad ca toata lumea-i ba sobolan, ba maimuta, ba crocodil, ba dinozaur sau alte animale...buey da' voi ati uitat sa fiti ceea ce sunteti...adica oameni...d'aia si va meritati fiecare soarta pt. ca dati prea multa importanta tuturor pseudosavantilor si pseudostiintelor... Ia uite-l si pe asta ce intelege din ce spui pe aici. Animalele numai le-a inteles, ca in rest farfuria sa fie plina. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2014, ora 16:49
De astia spuneam Polica.
Vezi ca spui de horoscop si astia au inteles ca vorbesti de animale. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2014, ora 16:51
De asta spuneam ca imi pierd informatiile vorbindu-le unora ce nu numai ca nu inteleg nimic, nici nu vor sa inteleaga.
Vroiam sa spun de cauza schmbarilor din lume dpdv astral. Ce a generat schimbarile de 25 de ani incoace. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2014, ora 16:54
De la: Fl_Orion999, la data 2014-08-30 14:56:08e bune rau panseurile astea...vad ca toata lumea-i ba sobolan, ba maimuta, ba crocodil, ba dinozaur sau alte animale...buey da' voi ati uitat sa fiti ceea ce sunteti...adica oameni...d'aia si va meritati fiecare soarta pt. ca dati prea multa importanta tuturor pseudosavantilor si pseudostiintelor... Bine ca vorbesti tu de animale si injuri pe toti din cind in cind. savant copypaste. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2014, ora 17:01
buey asta, Xerxetarorul, au deschis aia cu ceafa lata un web-site in memoriam Babei Vanga, incearca sa iti expui pseudo-teza dctoral-astrala pe web-site-ul banei Vanga sau pe cel al lui Nostradamus, cu certitudine vei repurta un succes de invidiat printre trogloditii ametiti paranormalo-profetici.
hai, roiul ca-ti pierzi laurii pseudo-victoriei ! ia-ti cu tine si cele doua bulendre stafidite paranormalo-superstitioase, in mod sigur o sa-ti tina hangul intr-un mod cat se poate de pseudo-agreabil!
|
Postat pe: 4 Septembrie 2014, ora 17:04
De la: haak0n, la data 2014-09-04 17:01:21buey asta, Xerxetarorul, au deschis aia cu ceafa lata un web-site Babei Vanga, incearca sa iti expui pseudo-teza dctoral-astrala pe web-site-ul banei Vanga sau pe cel al lui Nostradamus, cu certitudine vei repurta un succes de invidiat printre trogloditii ametiti paranormalo-profetici. Nu am ce sa expun, ca aia era 66% sigura. Si oricum a murit. Tu vorbesti de morti?, eu nu prea. Expune tu ca esti avid de informatii, si esti f vesel cind le ingurgitezi si apoi bestelesti pe cel de la care le-ai inghitit. Deschiderea cerurilor ai aflat? sau astepti ca milogul de la altii. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2014, ora 17:10
De la: haak0n, la data 2014-09-04 17:01:21buey asta, Xerxetarorul, au deschis aia cu ceafa lata un web-site in memoriam Babei Vanga, incearca sa iti expui pseudo-teza dctoral-astrala pe web-site-ul banei Vanga sau pe cel al lui Nostradamus, cu certitudine vei repurta un succes de invidiat printre trogloditii ametiti paranormalo-profetici. Nu am spus mai nimic de nostra nici de vanga. Astea sint inventiile tale. In schimb tu ai adus informatii, si apoi ii injuri pe cei ce ti le citesc. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2014, ora 17:11
Topic deschis cu un scop bun si denaturat de hakon si Florin.
Sa va fie de cap. Va prind eu cu cine stie ce topice cu ce criticati voi, de va fac exact ce faceti voi pe aici. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2014, ora 17:12
vroiam sa deschid mai multe topice, dar nu. merge cu astfel de oameni.
|
|
Postat pe: 4 Septembrie 2014, ora 18:51
TOCMAI CIND MA PREGATEAM DE NISTE INFORMATII PE ACEST TOPIC, INTRA UN DISTRUGATOR DE TOPICE DE FAPT DOI, SI SINT CONFUNDAT CU EI.
CEA CARE A INITIAT TOPICUL SI IL DEDICA UNEI PERSOANE CE APROAPE O INJURA, MA CONFUNDA PE MINE CU O PERSOANA CE REFUZ RAHATUL EI DE ZODIAC. CIND EU I-AM SPUS CA E DEPASIT DE OAMENI, NU DE NATURA. DENOMENLE ASTRALE SINT REALE, DAR NUMAI CEI CARE LE BAGA IN SEAMA. TOCMAI A FOST DEPASIT UNUL F MARE ACUM,,,,,,NSPE ANI. DE FAPT NU STIU DE CE IMI PARE RAU DE NISTE OAMENI CE FAC CONFUZII PESTE CONFUZII. CONFUNDA ZODIACUL CU ANIMALELE, CIND E VORBA DE ASTRAL. CONFUNDA USERII INTRE EI. CONFUNDA SUBIECTELE INTRE ELE, LE ATRIBUIE ALTORA CE AU EI IMPRESIA CA LE APARTINE. CONFUNDA REZONANTA NUMERELOR CU ALTE BAZACONII. CONFUNDA DE DRAGUL CONFUZIEI. CONTINUATI DIAFANILOR, SA NU VA SIFONATI. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 Septembrie 2014, ora 10:51
DIAFAN2(O)- elem. „transparent, diafan”. (< fr. diaphan/o/-, cf. gr. diaphanes)
|
|
Postat pe: 6 Septembrie 2014, ora 10:55
diafan....a ..... planeta violet..... anul 2012.....
transparent....a ...... planeta alba...... anul 2013....anul 2014..... diafan.....i ....lor.......... planeta alba...... prezent.... anul 2014...... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

Doar daca este sus pe Everest, ficior! Urci tu inainte, folosindu-te de cele patru membre-am zis 4, ca imi esti egal!!!- te rezolvi cu maimutele tale milenare planetare si extra sa puneti in aplicare demonstratia ca TU personal ai 12 milioane de ani! Asigur io prezenta televiziunii si transmisia in direct in eter! Faci asta ca sa demonstrezi ca esti demn de incredere!